29. kolo
02.04.2021 21:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Huescy (© AFP)

Levante padlo, Huesca si díky dvěma brankám odváží tři body

Nemožné se stalo skutečností! Huesca překvapila domácí Levante a z Valencie si odvezla tři body, díky kterým se odlepila ze dna tabulky! A za vše vděčí především Rafaelu Mirovi, který se stal autorem obou branek.

Asi málokdo by si vsadil na tenhle výsledek, protože pokud se někomu v letošní sezoně opravdu absolutně nedaří, je to až do dnešního zápasu poslední Huesca. Navíc se Levante poměrně povedlo od začátku na soupeře vlétnout a prakticky mu nepůjčit míč. Ale v 15. minutě jeho obrana totálně zaspala, na zadní tyči se objevil neobsazený Rafa Mir a pohodlně poslal míč do protipohybu brankáře Fernándeze.

A to bylo z první půle prakticky všechno. Levante vypadalo po jeho většinu dost překvapeně z výsledku a nedokázalo si vypravovat větší šanci. A ještě překvapenější muselo být, když v 54. minutě předvedl Mir další parádu. Naběhl si na geniální nahrávku od Seoaneho a sám před brankářem zvolil úžasný lob, který zapadl do sítě - 0:2.

Jen krátce poté mohl snížit De Frutos, jenže jeho hlavička se snesla na horní síť a nepřinesla žádané ovoce. A když v závěru neuspěl se svou ránu z úhlu ani Martí, bylo o senzaci postaráno.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Levante v probíhající sezoně ještě neProhrálo vypsaní jako favorit. Snad se jim to nepovede v tomto kole. Ten kurz je nějak divný 2,28-3,43-3,2. Na jedničku bych dal max. 1,61.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty buzny něco tušily.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele