29. kolo
03.04.2021 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Osasuna hrála s Getafe 0:0

Hodně nezáživné utkání se odehrálo mezi Osasunou a Getafe. Na El Sadaru v Pamploně nejenže nebyla k vidění žádná branka, ale dokonce ani gólová příležitost. Remíza mezi oběma celky v zásadě nic neřeší.

Osasuna i Getafe si hýčkají náskok na nesestupové pozice a vzájemná remíza je jakýmsi potvrzením současného statusu quo. Domácí i hosté zůstanou po tomto kole ve druhé polovině tabulky s náskokem šesti respektive sedmi bodů na sestupové pozice.

Od začátku to bylo spíše bojovné utkání s celou řadou nepřesností. V prvním poločase se nezrodila žádná velká šance, tím spíš, že se o jediný rozruch postaral nepříliš nebezpečnou střelou Arambarri. Brankář Herrera si s jeho pokusem bez problému poradil. Po změně stran pak Herrera lapil i pokus Aleňy.

Zápas byl skutečně hodně nezáživný a v tomto ohledu snad bylo i dobře, že v ochozech chyběli diváci. Kdo ví, jestli by oba soupeře alespoň nevyhecovali k lepšímu výkonu.

Velmi často se faulovalo, sudí González musel několikrát přerušovat hru a po jednom ze zákroků měl k dispozici zajímavou standardku Timor, avšak branku přestřelil. To byla zároveň poslední šance zápasu. Závěrečný hvizd byl pro všechny zúčastněné vysvobozením, duel skončil bez branek.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele