LaLiga - souhrn 23. kola

09.02.2018, 22:51, aktualizováno 12.02.2018, 23:00
Komentáře a souhrny
Real Betis v pondělní dohrávce vykradl La Coruñu. Barcelona se nedokázala prosadit proti Getafe a zapisuje si pouze bod za bezbrankovou remízu, body si dělil také druhý barcelonský celek s Celtou. Sevilla se po výhře nad Gironou posunula na šestou pozici, Valencia si splnila povinnost. Atlético díky rychlému startu odváží body z Málagy. Real Madrid si zastřílel proti Realu Sociedad, Villarreal na domácí půdě překvapivě podlehl Alavésu. Athletic doma nevyhrává a nepovedlo se mu to ani tentokrát...

Deportivo La Coruña - Real Betis 0:1

12.02.2018 21:00

Góly: 54. Loren Morón

Real Betis udělal další krok blíže k příčkám zaručujícím účast v evropských soutěžích. Na půdě Deportiva, které bojuje o záchranu, musel o výhru bojovat až do konce. Hned na úvod se Betis prezentoval velice pohlednou akcí. Běžela 5. minuta, když se po levé straně mihl kolem obránců Joaquín, který ve vápně natáhl k zajímavé střele.

Tu však vychytal domácí gólman a hned ze startu zachránil svůj tým od pohromy. O pár minut později se hosté dopustili velké chyby v rozehrávce, nepřesnost zachytil Zakaria Bakkali a zpoza vápna pálil na branku. Jeho střela jen těsně lízla zadní tyč. Další hezká akce. V 25. minutě se domácí fanoušci už málem radovali. Po rohovém kopu zůstal před Antoniem Adánem míč, ke kterému se jen marně natahovali hráči Deportiva.

V posledních minutách před koncem poločasu se k několika po sobě následujícím akcím dostali znovu domácí, ale největší z nich byla hozena, když jeden z hostitelů pálil jen doprostřed, kde čekal nachystaný brankář. Pravdou je, že hosté diktovali tempo hry, ale La Coruňa měla více šancí ke vstřelení branky. Do šaten tedy šly oba týmy za bezbrankového skóre.

Stejně tak jako v první půli měl i v té druhé na úvod jasnou příležitost Joaquín. Ten sice v 51. minutě centroval na přední tyč, ale míč putoval do branky, který musel narychlo vyrážet domácí strážce tyčí. Hned o tři minuty později se hosté konečně zaradovali. Z levé strany přišel přízemní centr, na který si šikovně naběhl Loren Morón, ten nedal z bezprostřední blízkosti Rubénovi nejmenší šanci.

Dvacet minut před koncem se Deportivo pustilo do rychlého brejku. Z velkého úhlu pálil Florin Andone a jen nastřelil tyč. K odraženém míči se ještě dostal Federico Cartabia, jeho pokus už lapil brankář. La Coruňa se tlačila do útoku a jednoznačně chtěla vyrovnat průběžný výsledek. K Celsovi Borgesovi se dostal míč v pokutovém území a ten pálil pohotově z otočky, branku však netrefil.

Běžela již první minuta nastavení a toto byla pro domácí už několikátá vyložená šance. V téže minutě ve skluzu zakončoval na poslední chvíli Andone, ale ani ten branku netrefil.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Levante UD 3:1

11.02.2018 20:45

Góly: 17. Santi Mina, 65. Luciano Vietto, 89. Dani Parejo (pen.) - 18. Sergio Postigo

Další zápas nejvyšší španělské fotbalové soutěže, který byl ovlivněný dvěma chybami rozhodčího. Chyby to navíc byly zcela klíčové a rozhodly o osudu tohoto zápasu. Na úvod se v 12. minutě představil Santi Mina. Ten si šikovně naběhl na centr do pokutového území, ale jeho tvrdá hlavička minula jen těsně břevno. O pět minut později se stejný muž z podobné situace prosadil.

Tentokrát po rohovém kopu z levé strany. Ten poslal do vápna Dani Pareja a míč si opět našel Mina, který poslal svůj tým do vedení. Nicméně Levante o minutu později snížilo. Rohový kop zahrálo nakrátko, balon poslal José Campaña, který uviděl zcela volného Sergia Postiga. Během prvního poločasu měli domácí opticky něco navrch, stejně tak jako větší počet šancí.

Do druhé půlky vstoupila Valencia opět aktivně a chtěla zvrátit osud zápasu ve svůj prospěch. V 65. minutě se to Netopýrům povedlo. Ti zahráli rychlou akci, po které přišla první střela, se kterou si poradil Oier Olazábal. Míč však jen vyrazil před sebe a vyražený míč dorazil do sítě Luciano Vieto. Musíme však jedním dechem dodat, že těsně před touto brankou se prosadili rovněž hráči Levante.

Při zakončení si však Postigo zřejmě pomohl faulem, proto branka nemohla být uznána. O tom, jestli fauloval či ne, se budou vést ještě dlouho diskuze. Hosté se pokusili udělat něco s vývojem zápasu, čímž otevřeli o něco více obranu, čehož začali domácí využívat k rychlým protiútokům. Minutu před koncem řádné hrací doby byl Zaza ve vápně faulován a rozhodčí nařídil pokutový kop.

Rozhodčí stejně, jako při neuznaném gólu Levante nemůže mít zcela čisté svědomí. Zahrání penalty se ujal Parejo, který se nemýlil a poslal svůj tým do vedení 3:1. To už bylo vše, co se v tomto utkání stalo a Valencia si na konto připisuje další tři body.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Espanyol Barcelona 2:2

11.02.2018 18:30

Góly: 32. Maxi Gómez, 80. Maxi Gómez - 10. Léo Baptistão, 87. Gerard Moreno

Remízový zápas, který mohou brát domácí jako za ztrátu, protože právě oni byli celkově lepším týmem. Iniciativy se v úvodu zápasu ujala domácí Celta Vigo, ale v 10. minutě z první šance Espanyolu padla rovněž první branka. Léo Baptistão unikl z rychlého protiútoku celé obraně a svůj únik s přehledem zakončil. Blízko vyrovnání byl o čtvrt hodiny později Maximiliano Gómez.

Po centru poslal hlavičkou z pravé strany míč do pokutového území Hugo Mallo. Tam číhal právě Gómez, ale s jeho pokusem si poradil dobře postavená Diego López. Ve 32. minutě bylo vyrovnáno. Další centr z pravé strany, ale tentokráte ho zužitkoval Gómez. Ten hlavičkou o zem překonal hostujícího brankáře. Běžela 38. minuta a v další šanci opět Gómez.

Ten pálil zleva ve vápně, ale jeho přízemní pokus na zadní tyč vychytal skvěle chytající López. Do šaten šly tedy oba týmy po první půli za nerozhodného stavu 1:1. V 65. minutě musel vytáhnout fantastický zákrok López. Znovu proti hlavičkovému pokusu Gómeze. Deset minutek před koncem se přeci jen domácí podruhé v tomto zápasu prosadili a ujali se vedení.

Emre Mor přihrál Gómezovi, který si poradil ve šestnáctce proti několika obráncům, následně nedal gólmanovi nejmenší šanci. Tři minuty před koncem zápasu bylo však znovu vyrovnáno. Gerard Moreno se odhodlal k dalekonosné střele, což se nakonec ukázalo jako správné rozhodnutí. Musíme navíc poznamenat, že se jednalo teprve o druhou střelu na branku Espanyolu.

To už bylo v závěru utkání vše. Oba dva týmy si tedy musely rozdělit po jednom bodu a pravdou je, že ten má pro Espanyol více než hodnotu zlata za to, co v zápase předvedl. Dvě střely na branku a dva góly. Tomu se opravdu říká vytěžit z minima maximum.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Getafe CF 0:0

11.02.2018 16:15

Góly: -

FC Barcelona nečekaně zaváhala 0:0 s Getafe. Atletico tedy už ztrácí na lídra LaLigy sedm bodů. Snad všichni fanoušci domácího celku počítali s opakováním výsledku z minulých ročníků, ale již během prvního poločasu se museli vyrovnat s realitou. Hosté sestavili extrémně těsný obranný bok, na který svěřenci Ernesta Valverdeho nenalezli recept.

Barça měla v celém průběhu utkání velkou výhodu v držení míče. Po půlhodině byla tato statistika 82% pro Barcelonu a 18% pro Getafe. Překvapivě se na Camp Nou odehrála první nebezpečná šance až v 42. minutě a na svědomí ji měli hosté. Ángel Rodríguez se řítil na posledního obránce, ale svou střelou branku minul. Těsně před přestávkou dopravil míč do sítě Luis Suárez, ale jeho gól pro ofsajd neplatil.

I když optickou převahu měli domácí, tak se během úvodních 45. minut do žádné větší šance nedostali. Po změně stran se Barcelona snažila vytvářet výraznější příležitostí, ale jejich odvážnější hra umožnila rovněž hostům více protiútoky. V 58. minutě se sám před brankářem objevil Suárez, ale branku minul. Při absenci nápadů v útoku přišel na hřiště v 62. minutě Ousmane Dembélé a Andrés Iniesta.

Ti nahradili místy neviditelného Philippeho Coutinha a Paca Alcácera. V 78. minutě se do zakončení po rohovém kopu dostal hlavičkou Yerry Mina, ale jeho pokus rovněž skončil mimo tři tyče. Ani v závěru se domácí neprosadili, stejně jako hosté, kteří vydřeli na horké barcelonské půdě velice cenný bod.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Girona FC 1:0

11.02.2018 12:00

Góly: 46. Pablo Sarabia

Poprvé od začátku prosince se Seville podařilo v LaLize před vlastními fanoušky naplno bodovat. Girona přitom už předem představovala velmi nepříjemného protivníka, který už čtyřikrát za sebou neprohrál. Velmi vyrovnaný souboj nakonec rozhodla jedna jediná trefa, o kterou se hned zkraje druhého poločasu postaral Pablo Sarabia.

I v tomto případě, stejně jako na podzim, tak dopadl tenhle zápas nejtěsnějším možným vítězstvím andaluského celku, jenž byl určitě notně povzbuzený o nedávný postup do finále Copa del Rey, na druhou stranu měl daleko méně času na přípravu tohoto střetnutí. Hosté však této skutečnosti nevyužili. A potřetí v řadě venku se jim již bodovat nepodařilo.

Do první větší šance se propracoval ve 23. minutě Pablo Sarabia, který se v šestnáctce uvolnil za soupeřovu obranu, následně se snažil z úhlu překonat hostujícího brankáře Bounoua jemným obloučkem, trefil ovšem pouze boční síť. O chvilku později vypálil po zemi Pizarro, nicméně Bounou na jeho pokus velmi dobře viděl a balón zkrotil do rukavic.

Sevilla pokračovala v honbě za úvodní trefou, po půlhodině hry napřáhl svou pravačkou nebezpečně Muriel, který mířil na bližší tyčku, nicméně kýžený a chtěný prostor o kousek minul. V závěru poločasu poprvé začala vystrkovat růžky také Girona. A po centru Mojicy musel hlavičku Adaye likvidovat až gólman Sergio Rico.

Největší možnost na skórování měl Aday ve 41. minutě. Muriel totiž po standardce zahrál ve vlastním pokutovém území rukou, sudí Santiago Jaime nařídil pokutový kop, kterého se španělský záložník ujal, jenže proti jeho tvrdé pumelici z bílého puntíku fantasticky zasáhl Sergio Rico. A naopak ve 46. minutě na druhé straně udeřili Sevillistas.

Correa našel mezírku v defenzívě Girony, naběhl si do vápna, a jeho střela směřovala do brány. I když balón na brankové čáře stačil zastavit vracející se bek Espinosa, s dorážkou rychle přispěchal Pablo Sarabia. Hosté mohli vyrovnat snad jen v 88. minutě, avšak hlavičkový pokus Portua vychytal znovu perfektně zasahující Sergio Rico.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Real Sociedad 5:2

10.02.2018 20:45

Góly: 1. Lucas Vázquez, 27. Cristiano Ronaldo, 34. Toni Kroos, 37. Cristiano Ronaldo, 80. Cristiano Ronaldo - 74. Jon Bautista, 83. Asier Illarramendi

Generálka na veledůležité osmifinále Ligy mistrů se Realu Madrid vyvedla jaksepatří. Již po první půli nebylo o vítězi zápasu s Realem Sociedad pochyb, neboť o přestávce platil stav 4:0 pro domácí. Po změně stran sice baskický celek korigoval nepovedený večer dvěma góly, ovšem nezabránil ani Critianu Ronaldovi, aby dokonal svůj hattrick a postaral se tak o konečný výsledek 5:2.

Tým Zinedina Zidana zápasu dominoval doslova od první minuty, neboť právě tehdy se Lucas Vázquez postaral o nanejvýš brzký průlom skóre. Nedlouho poté následovaly trefy Ronalda, Kroose a znovu Ronalda, jehož třetí trefu po změně stran orámovaly góly střídajícího Jona Bautisty a Asiera Illarramendiho.

Před středeční návštěvou Paris Saint-Germain si tak Real alespoň napravil pošramocené sebevědomí z předešlých ztrát a do úvodního osmifinále Ligy mistrů půjde obhájce trofeje s vysokou výhrou v zádech. Vzhledem k šestnáctibodové ztrátě na čelo v La Lize a již dřívější překvapivého vypadnutí z ligového poháru na úkor Leganésu je právě milionářská soutěž jedinou cestou, jak ještě Bílý balet může zvrátit doposud hrubě nepodařenou sezonu.

Ani s vidinou klíčového zápasu s PSG Zidane přesně dle předzápasových prohlášení svůj tým nijak nešetřil a nasadil silnou jedenáctku, která na nic nečekala a ujala se vedení hned po sedmačtyřiceti vteřinách. Čerstvě třiatřicetiletý Cristiano Ronaldo prchnul po levé straně a perfektním centrem vybídl k zakončení Lucase Vázqueze, jehož hlavička zamířila neomylně k pravé tyči.

Sám portugalský kanonýr posléze sám navýšil náskok domácích, když chladnokrevně uklidil do sítě pas Marcela, a hosté v tu chvíli působili zcela bezradným dojmem. Několik slibných šancí měl na noze Karim Benzema, aktivní Ronaldo orazítkoval tyč, a tak třetí gól večera nakonec připadl Tonimu Kroosovi. Německý středopolař s elegancí sobě vlastní bez přípravy zakroutil Vázquezovu zpětnou přihrávku neomylně do horního růžku branky.

Zatímco domácí gólman Keylor Navas se takřka neměl jak zapojit do hry, jeho protějšek Rulli musel v sedmatřicáté minutě lovit další míč ze sítě. Tentokráte se Real prosadil po Modrićově rohovém kopu, na něj nejvýše vystoupal Ronaldo a razantní hlavičkou stanovil čtyřbrankovou poločasovou demolici.

Teprve za rozhodnutého stavu po změně stran začali hosté vystrkovat růžky, což na úvod druhé půle ukázal Juanmi a jím trefená branková konstrukce. Šestnáct minut před koncem se nakonec Sociedad přece jen dočkal snížení skóre, když Jon Bautista dostal od bohorovné domácí defenzivy až příliš mnoho prostoru a propálil Navase na přední tyči. V osmdesáté minutě pak ale Ronaldo vrátil Realu čtyřbrankové vedení zpět, a to z dorážky po Rulliho nepřesvědčivém zákroku proti ráně střídajícího Balea. Stále ještě zbyl čas na poslední gól utkání z dílny někdejšího hráče Realu Asier Illarramendiho, ovšem jeho trefa na konečných 5:2 již byla pouze kosmetickou úpravou dominantního výkonu domácích.

Více informací k zápasu

CD Leganés - SD Eibar 0:1

10.02.2018 18:30

Góly: 90+4. Iván Ramis

Eibar doslova za minutu dvanáct urval tři body na půdě domácího Leganésu. Tomu zlomilo vaz vyloučení Dimitriose Siovase, který musel opustit hřiště šest minut před koncem. V nastaveném čase pak vstřelil jedinou branku utkání hostující veterán Iván Ramis.

Na Estadio Municipal de Butarque se domácí Leganés připravoval na epickou bitvu, protože kdyby porazil svého soupeře, snížil by jeho náskok na jediný bod. Také Eibar měl ale dostatek důvodů k výhře a jedním z těch hlavních byla Evropská liga. Pokud by se hostům povedlo připsat si tři body, ocitli by se za jistých okolností až na šestém místě! A to už byla pořádně lákavá motivace.

Na hostech byla vidět prakticky od začátku. Před brankou Leganés vyslal střelu zkušený útočník Kike García, ale míč vyletěl pouze nad domácí branku. A nepřesně pálil také jeho ofenzivní partner, Charles. Problémy domácí obraně měl dělat také Fabián Orellana, který svou rychlostí přímo vyýval k rychlostním soubojům pomalější beky domácího celku. Ti ale častokrát zdvojovali.

Fabián Orellana vyslal o chvíli později z pravé strany přízemní střelu, kterou musel do rukavic ukrýt brankář Iván Cuéllar. Ten svůj zákrok zvládl a ještě pomohl dlouhým výkopem založit rychlý brejk. Na ten si ale hostující obrana dala velký pozor. S další zajímavou akcí se ukázal Rubén Peña, který hledal před bránou volnějšího Charlese. Toho také našel, jenže Charlesova hlavička poslala míč těsně vedle!

Ani domácí se neštítili pořádně zatopit hostujícímu soupeři, což bylo vidět z rychlého kontru a následné rány Gabriela. Jeho zakončení pořádně protáhlo brankáře Dmitroviće, který balon naštěstí pro Eibar vyrazil. V druhé půli byl třeba menší impuls, změna v kádru. Zranil se totiž domácí útočník Naranjo, kterého vystřídal Nordin Amrabat. O pár minut později si na míč v pokutovém území naběhl Rubén Peña, ale zakončil nepřesně.

Sudí Pablo González byl dost blízko na to, aby správně posoudil možné ofsajdové postavení Charlese. Hru ale nechal plynout, takže mohl vidět, jak Charles prchá za obranu a žene se na Ivána Cuéllara. Domácí brankář si ale poradil a výtečným zákrokem držel svůj celek nad hladinou.

Po hodině hry Raúl García sklepl těsně před hostující brankou míč a vypálil, Dmitrović však nakonec zasahovat nemusel. Dvacet minut před koncem si našel balon ve vápně Takashi Inui a zamířil, jenže brankář Cuéllar se znovu ukázal v pravém světle a bravurně balon vyrazil! Hosté byli v těchto chvílích daleko lepším týmem, ale prorazit obranný val se jim nedařilo.

Povedlo se jim to až v přesilové hře. Pět minut před koncem utkání se totiž po druhé žluté kartě nechal vyloučit obránce Dimitrios Siovas, který musel pod sprchy. A když už se hrála čtvrtá minuta nastavení, hosté se prosadili. Na centr, který zamířil do pokutového území, si naskočil Iván Ramis a rozjásal hostující fandy.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Atlético Madrid 0:1

10.02.2018 16:15

Góly: 1. Antoine Griezmann

Byl to souboj nejhoršího útoku a zároveň nejlepší obrany LaLigy. A v podstatě se ukázalo, že statistická čísla u Málagy a Atlética nelžou. Zatímco domácí se už potřetí v řadě nedokázali střelecky prosadit, hosté udrželi nulu vzadu, a to za ně navíc už v první minutě skóroval Antoine Griezmann. I nadále tak Los Rojiblancos pokračují ve stíhání Barcelony.

Vstup do utkání se madridskému celku vydařil náramně, prakticky ihned po úvodním hvizdu sudího Josého Sáncheze se ujali vedení, a to až do konce nepustili. Po autovém vhazování Vrsaljka se míč následně dostal za šestnáctku, kde ho tvrdě napálil Saúl, od záložníka Keka se pak odrazil do cesty Griezmannovi, jenž z blízkosti zkušeně zacílil.

Málaga se snažila srovnat stav v 17. minutě, to když Rosales rozehrál přímý volný kop centrem na zadní tyčku, kam si nabíhal Ideye, nicméně ten hlavou z brankového území o kousek bránu minul. Jinak však toho první poločas moc nenabídl. Po rohových kopech mohli náskok navýšit snad jen Hernández s Diegem Costou, ani jeden z nic ale neuspěl.

Zkraje druhého dějství andaluský klub znovu svého soupeře potrápil ze standardky, konkrétně to byl Rosales, jenž má v reportéru zahrávat tyto situace, z dálky zakroutil balón přes zeď a tlačil svou střelu pod břevno, výtečně si ovšem počínal brankář Oblak. V 62. minutě se osmělil rovněž En-Nesyri, avšak jeho pokus byl opravdu hodně nepřesný.

Atlético se směrem dopředu nehrnulo, a čím více se blížily závěrečné minuty tohoto střetnutí, tím více se soustředilo na bránění nejtěsnějšího možného rozdílu mezi oběma týmy. Když už se vydalo do útoku, tak v podstatě jen z brejků. Jeden z nich založil Fernando Torres, který pak přihrával na Correu, ten si ale balón špatně zpracoval, a tak z celé akce nezbylo nic.

Jinak se potvrdilo, že se domácí v ofenzívě dlouhodobě neskutečně trápí. Jejich protivník vlastně ani nemusel vynaložit nějaké větší úsilí, aby dokráčel ke třem bodům i s hubeným kontem zaznamenaných gólů. Pokud Málaga opravdu brzy nenajde správnou útočnou alchymii, bude její osud a pád do nižší ligy jistojistě zpečetěn.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Deportivo Alavés 1:2

10.02.2018 13:00

Góly: 77. Carlos Bacca - 40. Rodrigo Ely, 71. Ibai Gómez

Villarreal doma překvapivě padl, protože nestačil na Deportivo Alavés. To si odváží z Estadio de la Cerámica tři body zcela zaslouženě, protože domácího favorita přestřílelo. Do listiny střelců se zapsali Rodrigo Ély a Ibai Gómez, takže snížení Carlose Baccy už na body nestačilo.

Deportivo Alavés získává hodně cenné a hodně překvapivé tři body v boji o záchranu! Přivezlo si je z Villarrealu, kde dokázalo vzdorovat domácímu soupeři a vstřelilo mu o jednu branku víc. Zápas přitom začal hodně vyrovnaně a na obou stranách jsme se dočkali nějaké větší šance. V domácím dresu překvapil rychlým náběhem za obranu Carlos Bacca, zatímco Sergia Asenja vyzkoušel tvrdou ranou John Guidetti.

Urostlý útočník byl ostatně stálou hrozbou pro hráče Žluté ponorky, neboť jeho důraz před bránou znamenal hodně často nebezpečí. Po rohovém kopu domácích se balón odrazil před vápno, kde Manuel Trigueros napřáhl z voleje a pálil těsně mimo! Na konci další akce stál Carlos Bacca, jenže jeho zakončení rovněž nemělo dostatek přesnosti a brankář Fernando Pacheco si s ním poradil.

Když to vypadalo, že se Villarreal dostává do tempa, hosté udeřili. Pouhých pět minut před odchodem do šaten hosté zahrávali rohový kop a Costa vrátil balón hlavou do šestnáctky. Tam jej lehce olíznul obránce Rodrigo Ely, na jehož teč nedokázal brankář Sergio Asenjo dost rychle reagovat a inkasoval!

Domácí věděli, že musí zabrat. Srovnat mohl Manuel Trigueros, který působil především jako střelec hodně aktivním dojmem. Pár minut po změně stran se po rychlé kombinaci dostal až do vápna, jenže i když neměl kolem sebe žádného soupeře, unáhleně pálil nad! O chvíli později dokonce domácí dostali balón do brány, konkrétně se o to postaral Carlos Bacca. Kvůli předcházejícímu ofsajdu ale branka nemohla být uznána.

Místo Rogera Martíneze, který se dnes příliš nechytal, byl do hry v domácím dresu vyslán vysoký útočník Enes Ünal. Právě střídající Ünal se záhy po svém příchodu propracoval k hlavičce v šestnáctce, ale radost z branky mít nemohl. Mířil totiž hodně mimo, i když naskakoval téměř sám! Po hodině hry domácí opět utahovali smyčku kolem soupeřova krku a Bacca pálil z otočky těsně vedle.

A opět to byla situace, z níž Deportivo Alavés vytěžilo maximum. Domácí obrana zaspala, neuhlídala čerstvého Ibaie Gómeze a ten si s nabízenou šancí poradil stylově. Balón zakroutil k tyči a brankář Asenjo znovu kapituloval - 2:0 pro hosty.

Na tuhle trefu ještě dokázala Žlutá ponorka reagovat, když se o pouhých šest minut později prosadil Carlos Bacca. Ránu Gaspara sice Pachecho dokázal ještě vyrazit, ale na dorážku dobíhajícího útočníka už neměl nárok a domácí snížili. Hrdinou se o chvíli později mohl stát střídající Ünal, který však svým zakončením orazítkoval pouze břevno!

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - UD Las Palmas 0:0

09.02.2018 21:00

Góly: -

Mizerná forma Athleticu nebere konce a budoucnost kouče Zigandy již v Bilbau musí být notně nahnutá. Naposledy baskický klub uhrál na domácí půdě po bezkrevném výkonu pouze bezbrankovou remízu proti Las Palmas a s bilancí čtyř remíz a jedné porážky se nadále potácí v dolní polovině tabulky. To hosté naopak mohou slavit vůbec první čisté konto z hřiště soupeře po téměř dvouleté odmlce a také již sedmý bod z posledních čtyř kol, díky čemuž se naplno vrátili do boje o záchranu.

Celé utkání se mohlo odvíjet podstatně jinak, kdyby platila brzká trefa Yeraye Álvareze, jenž výtečnou ranou z voleje poslal míč po přímém kopu do sítě. Rozhodčí však kvůli spornému postavení Mikela Rica tuto branku neuznali a utkání sklouzlo k velmi nezáživné podívané, která za celou první půli nenabídla ani jednu střelu mezi tři tyče. Snad nejzajímavějším momentem tak byl tah nového kouče hostí Paca Jémeze, jenž stáhl zaskočeného Hérnana Toleda již po půlhodině hry a nahradil jej Tanou.

Ani po změně stran se hra obou mužstev zázračně nezlepšila, byť alespoň přibyly přesnější střelecké pokusy na obou stranách. Uzdravivší domácí gólman Kepa Arrizabalaga si umně dokázal poradit s nebezpečnou ranou Nacha Gila, zatímco jeho protějšek Leandro Chichizola nakonec zasahoval hned pětkrát.

Vůbec největší příležitost připadla v závěrečných minutách Iňakimu Williamsovi, jenž v úniku z mírného úhlu volil místo přihrávky volnému Aduritzovi do prázdné branky vlastní zakončení, jež pod tlakem bránícího hráče nedokázal přes vyběhnuvšího Chichizolu procpat. Athletic tak zůstává až na třináctém místě a v příštím kole na půdě Atlética Madrid navíc budou klubu z Bilbaa scházet vykartovaní Aduriz s Raúlem Garcíou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona23185060:1159
2.Atlético Madrid23157134:952
3.Valencia CF23134645:2743
4.Real Madrid22126450:2342
5.Villarreal CF23114834:2837
6.Sevilla FC23113929:3436
7.SD Eibar23105832:3435
8.Real Betis231031038:4533
9.Celta Vigo2395941:3432
10.Girona FC2387831:3031
11.Getafe CF2379726:2130
12.CD Leganés2285920:2229
13.Athletic Bilbao23610724:2528
14.Real Sociedad23751143:4526
15.Espanyol Barcelona2368921:3126
16.Deportivo Alavés23811421:3325
17.Levante UD23311921:3520
18.UD Las Palmas23531517:5018
19.Deportivo La Coruña23451424:5217
20.Málaga CF23341614:3613

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (500)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Athletic Bilbao - Las Palmas až 50 faulov

Reagovat
DeformFCB

49

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

njn ,Palmy jsou dobytek

Reagovat
X-bano-X

Kuko si pod sebou tvrdohlavo píli konár

Reagovat
Phillipinho

To je silenej fotbal co predvadi. Nechapu, proc uz davno neni odvolanej.

Reagovat
Kincl

Díky Bohu za Barcelonu v La Lize. Real je letos pryč se šancemi na titul a kdyby to vyhrálo Atletiko tak by to byl hnus To co hraje Atletiko je tak odporný oni kdyby mohli tak si přihrají balon k praporku a zalehnou balon a počkají na konec zápasu

Reagovat
Elliasson

Co se dělo během zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético

Reagovat
smazaný uživatel

sgwg.cz na úspěšné ho scifi filmu

Reagovat
Ed_Hazard

Atleti na tytul

Reagovat
castelL

Čo to prosím Vás ľudkovia Atléti predvádzajú za futbal? Ak sa to tak dá vôbec nazvať..

Reagovat
blaugrana

Tono ako sa dozvedel, ze mu Barca nechala 7, tak zacal davat goly.

Reagovat
Liquid

ponorka

Reagovat
Frantszek

hrozně teplá fotka

Reagovat
Spalovač šancí
Reagovat
Frantszek

Už jí dali pryč. Ale ta akutální je teploučká taky

Reagovat
Realita

To Atlético je strašně nudnej tým.....

Reagovat
janinho

to dobre vidim statistiky dnesneho zapasu Atletica??????? detto 2.polcas...

Reagovat
smazaný uživatel

No, Benzema zakončil zápas vo svojom štýle

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo cejti krev (Ligu mistru).

Reagovat
valloire

Reagovat
Kenneth

Ronaldo 23 golu zatim -> nejhorsi sezona kariery

Reagovat
LAM

Tak ligu už vám dokur.il dost.Ale průměr ještě zachrání proti průměrákům

Reagovat
Kenneth

Ok

Reagovat
CHONG

Nezvládat ani v takhle dobře rozjeté sezóně, to je taky umění

Reagovat
Gazdo

Ja si myslim ze sezonu nemame dobre rozbehnutu ani nahodou(mimo copy tam uz to dame). Ale herny prejav je zatial slaby len jednoducho bodujeme. Vzdy mame slaby min jeden polcas (niekedy aj cely zapas) a staci aby sme v nom dostali jeden dva fiky a je problem. Zatial sme tuto sezonu az na juve nemali poriadny test. A s vami v clasicu sme mohli v klude v prvom polcase zhoriet len to vdakabohu skoncilo inak

Reagovat
Kenneth

Slusny alibimus.

Reagovat
Gazdo

Ked myslis. Ja jednoducho s nasou hadzanou spokojny nie som

Reagovat
valloire

tos výjimka

Reagovat
remeslnik

Není vyjímka

Reagovat
Gazdo

Dakujem teda

Reagovat
remeslnik

To, že to tady někteří nepíšou, ještě neznamená, že si to nikdo nemyslí. Nemá to cenu sem psát, protože pak sklidí křik od vlastních. Výsledky a postavení jsou jedna věc, ale hra jako taková je druhá. A je jasné, že dokud budou výsledky, tak budou mít "pravdu" oponenti. Už nějaký čas se mi nelíbí způsob hry Barcelony a jen díky (občasné) klice, jakou v loni míval Real, kdy buď vyrovnali nebo dali vítězný gól v posledních chvílích, mají letos takové výsledky a postavení. Ale takový pěší fotbal bez dynamických a kreativních hráčů je strašně náročný jak na fyzičku, tak hlavně na psychiku. Až na Lea, Coutse a Dona tam není jediný hráč, který dokáže v běhu oklamat a přejít přes protihráče a získat přesilovou situaci. Všichni ostatní jsou čitelní. Stálé nahrávky do stran a dozadu, žádná odvaha, žádný opravdový tlak. Žádná rvavost a nasazení, špatné krytí míče a stabilita v soubojích, jen přifilmovávání a remcání (hlavně Sua a Alba, občas Rak). Začala herní stagnace (?) a čeká Chelsea, Real se začíná zvedat (?) a jestli přejde přes PSG, tak z nich bude hladová šelma, co ucítí krev.

Reagovat
Gazdo

Mam ta rad

Reagovat
remeslnik

Dík, jen jsem napsal, jak to vidím.

Reagovat
Gazdo

Zatial som tiez este nepisal lebo presne ako povedal by ma ostatni cules zozrali lebo zatial vyhravame tak maju pravdu no. Ale to raz prejde to stastie a potom to bude katastrofa hlavne keby sa messimu nieco nedajboze stalo

Reagovat
valloire

taky cítím krev

Reagovat
smazaný uživatel

Ruku na srdce hoši. Góly nějaký má, ale herně je povětšinou hodně špatnej.

Reagovat
Kokesh

Usmevny je, ze o nekolik parníku lepsi Messi ma v lize a LM jen o pet golu vice. A to ma i o cca 200 minut vice.

Minimalni rozdil, Messi s Neymarem nejlepsi v sezone, Cris pry nejhorsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už jsem psal góly ti Ronaldo vždycky nějak nastřílí, ale herně je hodně špatný. Messi každej zápas špičkový výkon. Jestli tuhle sezónu měl jeden špatnej. Statistiky jsou co se týče výkonů v sezóně hodně zavádějící. Ale je na každým co preferuje.

Opomeň góly a koukni co v zápase předvádí Messi a Neymar a pak to porovnej s Ronaldem.

Reagovat
valloire

furt stejnej song

Reagovat
drussbarb

Taky si říkám,proč je u některých jediné kritérium hodnocení hráč počet branek

Reagovat
valloire

Ono se to hraje na goly a pro trofeje, není to krasobruslení....pochopíte to tady vůbec někdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je právě ono co říkám. Tobě stačí když ten hráč střílí góly. Mě baví když tam kromě toho předvede něco navíc. Klidně se směj, já na fotbal nekoukám jen kvůli brankám a trofejím. Jen mi přijde, že většina z vás to neumí pochopit, že fotbal není jenom o tom..

Reagovat
valloire

Já se ti nesměju....Já fandím Brazílii, tak to chápu. Ale je to odsaď pocaď, když není výhra, je to k ničemu.....Já postupem času víc oceňuju hráče, kteří hrají pragmatičtěji. Jinak samozřejmě nejlepší tým co jsem viděl bude vždycky Brazílie 82 a jeden z nejlepších hráčů Ronaldinho.

Reagovat
sylarko

taze ked nejaky smatlak v 4 brazilskej lige da 40golov za sezonu je lepsi jak ronaldo?

Reagovat
Kenneth

Herne je ale o nekolik trid letos pod Messim.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Kokesh

To je uz nekolik sezon. Sam zminil, ze uz mu telo nedovoluje to, co kdysi. I Messiho to potka, porad ale jako 10 bude videt v zapase uplne jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi už to osobě taky prohlásil, ale s jeho stylem hry se s tím líp vyrovná než Ronaldo.

Reagovat
pingla

letos ano, v lize je příšerný

Reagovat
LAM

srovnávat tu sračku co doteď hrál CR(kvůli čemu byl taky v nejhorší 11 půlsezony)s Messim,tak na to musíš bejt velkej fotbalovej odborník.

Jiak sezona se hraje celá a né jenom pár zápasů na jaře.Z tohoto důvodů vedeme a ligu a jsme ve finále poháru na rozdíl od Realu

A já doufám že PSG konečně zvládne dvojzápas psychicky a postoupí,protože letos na to mají.

Reagovat
CHONG

fakt zvládáš

Reagovat
LAM

Jsi se vrátil,aby jsi zas tady pár lidí pourážel a tim naplnil jinak nudnej život?

Reagovat
CHONG

Jestli jsou úspěšně složené advokátní zkoušky, doktorát, svatba a stěhování nuda, tak potom jo.

Reagovat
Mercury

Reagovat
CHONG

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

to je silný kafe i na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Socky mají třetí nejlepší útok a třetí nejhorší obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika hattricky proti nejakým San Sebastianům, ve fotbale se počíta jedině play off LM

Reagovat
valloire

a proto tam Messi je prachbídnej

Reagovat
smazaný uživatel

Může být, hlavně ať tam je dobrá Barca

Reagovat
CHONG

Ta vypadne hned s Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

V to ani nedoufej

Reagovat
CHONG

Reagovat
LAM

prachbídnej Messi v LM když jí vyhrál 4krát a má nejlepší golovej průměr.A to nemluvim o hře

Reagovat
Kokesh

Urcite nema nejlepsi ratio.

Reagovat
valloire

Řeč je o play off LM a je s podivem, že to tu musim furt dokola psát...v posledních 5 letech je rozdíl 23-3 ve prospěch Krále. Drtivé.

Reagovat
Visca el barca

Tak né asi, když jste šli třikrát dál a jednou stejně Nehledě na to, že těch gólů je u Messiho víc. Za posledních pět let dal Leo v PO víc než jen tři góly.

Reagovat
Visca el barca

Ok, ale furt je tam převážně ta LM. Která je dost o týmu. Bez fungujícího týmu to prostě vyhrát nejde a ten my krom roku 15 za posledních pět let neměli ani jednou. Proč tam nění těch pět let před tím to se nehodí do krámu?

Reagovat
valloire

5 let je dlouhá doba a kdo může za to, že Barcelona nešla dál, než že se prej nejlepší hráč světa vůbec neprosadil na rozdíl od Ronalda?

Reagovat
Visca el barca

Ten nejlepší dělá pro Barcelonu nejvíc co může celou dekádu. Letos má konečně trenéra a tým. Věřím, že dojde dál než předešlí dva roky.

Reagovat
valloire

Asi to nestačí, když přijde Atletico, PSG, Juventus....a nic.Uvidíme.

Reagovat
Visca el barca

Poslední dva roky jdou především na vrub Lucha a neexistujícího systému. Letos nám věřím.

Reagovat
valloire

Jinak každej chvilku tahá pilku. My jsme jí tahali dost dlouho a už jsme se asi unavili.

Reagovat
LAM

No ve španělsku jste jím teda tahali velkou dobu

Reagovat
valloire

tahali, ele to jisi ještě nebyl na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Použiji tvoje slova: Ale to je už dlouhá doba.

Před chvílí bylo 5 let dlouhá doba, ale najednou se tu vytahuje mnohem vzdálenější minulost. Hlavně fans Realu a jejich 33 laliga a 12 LM. Jsou s nějakým vytahováním minulosti dost vtipný.

Reagovat
valloire

Tak já jsem vtipný, to je jasná věc. Real je ligou unaven. Když se dřív dostával do PMEZ jen vítěz, tak tu ligu bral jinak. Aspoň tak mi to připadá. Real bere pouze LM. Tak to vždycky bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Reknu ti to takhle. Za poslednich 5 let neni lepsiho hrace, nez je Cristiano. Cisla, trofeje, individualni úspěchy, mezinárodní uroven.

Co bylo pred dalsimi peti lety je jasny.

Reagovat
drussbarb

Čísla, trofeje, úspěchy ....

Co tahle převedená hra ve hře zvané fotbal? To neovlivňuje žebříček nejlepšího hráče?

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
smazaný uživatel

vejde se ti do tvých kalkulací ještě fotbal?

Reagovat
Kokesh

Vam proste chybi respekt k nemu. Ani fakta, ktere jsou evidentni nekterym nestaci.

Reagovat
valloire

viz bano

Reagovat
Kokesh

Bano je Bano, tomu uz nepomuze ani svecena voda.

Reagovat
valloire

a mně vyčítaj nedostatek respektu k Messimu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zase blabolis?

Reagovat
X-bano-X

Toto je ale čistá demagógia

Reagovat
valloire

Ale...najednou.

Reagovat
X-bano-X

Najdnou bol si posledných 5 rokov niekde na Marse? Ronaldo bol z posledných 5 rokov najlepším hráčom v jednom jedinom roku. Ty najednou.

Reagovat
valloire

Má 4 míče, má o parník nejvíc trofejí. Takže ne. Najednou se kouká na nějakou hru, která ale jak je vidět dle trofejí, není účinná. Předtím, před těmi 5 lety, se tu pravidelně dávali trofeje, najednou to neplatí a je to demagogie. Ale co už....nic jinýho vám nezbývá.

Reagovat
X-bano-X

By ma zaujímal ten parník trofejí

Ronaldo - 1 liga, 1 Copa, 1 Supercopa, 2 MS klubov, 3 LM, 3 Superpohár

Messi - 3 liga, 3 Copa, 2 Supercopa, 1 MS klubov, 1 LM, 1 Superpohár

strašný demagóg

Reagovat
valloire

....jsi ty bano

Poněkud, zcela jistě omylem, jsi pozapomněl na individuální trofeje...jako GB, FIFA a UEFA best, kopačka a nejlepší střelec LM jak to tu dal Kokesh. A tady je to vo letadlovou loď 16-5 pro Krále.

Reagovat
X-bano-X

individuálne trofeje má za čiarkou, to si asi opomenul ty keď si to tu písal. Ty parníku

Reagovat
valloire

Ty vole, ale snad je má ne? Každou píčovinu co vyhraje Leoš tu píšete, z druhý strany je to pod čárou.... Jakej parník? Letadlová loď a ne jedna....16-5 za 5 let. Jasná věc, ale furt je důležitější nějakej dribling či co že? Demagogie

Reagovat
X-bano-X

jasne raz mu posunuli hlasovanie, potom zmenili dôležitosť tímových trofeji, potom ju zas začali zohľadňovať lietadlová loď

Reagovat
valloire

Ty si hustej fakt všechno zpochybnit.... prostě to má, evidentně přesvědčil daleko víc lidí a ty tu můžeš jenom prskat. A mně tu říkaj jako že troll či co.

Reagovat
X-bano-X

Prskat? Troll? No už sa nám zahrievaš

Reagovat
valloire

16-5 ale je to spiknutí

Reagovat
X-bano-X

Len sa zosmiešňuješ.

Reagovat
valloire

já?

Reagovat
X-bano-X

V podstate to tu máš tak 90% času, chápem že to už nepoznáš. Ale je to také kŕčovité, na o že vám v stredu končí sezóna som čakal niečo veľkolepejšie.

Reagovat
valloire

to úplně samý si myslim jí o tobě

Reagovat
X-bano-X

To sa ani nečudujem, veď to máš v hlave všetko pomotané

Reagovat
valloire

Reagovat
patas92

Reagovat
Majk91

nikdy nebol, nie je a ani nikdy nebude

Reagovat
pantondavo

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
Visca el barca

Já jich napočítal 10.

Reagovat
valloire

Počítáno od doby, kdy se utkává špička, tj. od čtvrtfinále. Má chyba. Ale i tak je vidět, kde ty goly dává, v osmifinále především. Postupem času se vytrácí.

Reagovat
Visca el barca

Myslíš jako Wolfsburg,Galatasaray a Dortmund?

Reagovat
valloire

posledních 8 je prostě posledních 8 - známka úspěchu

Reagovat
drussbarb

Toto je křeč i na tebe

Reagovat
valloire

ty vole už to tu bylo jako zajímavost, netvrdím, že je to něco danýho a pořád vás to překvapí a budete tu brblat

Reagovat
Visca el barca

To je naprostá blbost ale. Shachtar a AS ku dvojici Barca-Chelsea,PSG-Real atd. Rozhoduje dost los. A ten máme poslední léta příšernej

Reagovat
valloire

máte mít nahřatý míčky

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne jdete do sebe

Reagovat
pantondavo

Takze loni ten hattrick proti Atletum v semifinale pro tebe musel bejt mokrej sen, ne?

Reagovat
zekq

ten nejlepsi cas aby se rozjel CRis a ted chudak PSG to schyta.Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

To tak :D porazit podle momentální formy jeden z nejhorších spanelskejch týmu je terno na rozjetý PSG...

Reagovat
smazaný uživatel

To je az neuveritelne, ze 2 roky takto uboho hrajuci Benzema dostane zmluvu do 2021 ale ze hra zaklad vo svetovom Top teame. Pritom ma evidentne na katarsku ligu

Reagovat
Kenneth

Uplne sem zapomnel ze on vlastne dostal jeste novou smlouvu.

Reagovat
LAM

Já bych řekl že tohle je práce ZZ.On chce v týmu pohodu a věří že hráči mu to nakonec odplatí.Kdyby jste ale letos nakonec ještě vypadli brzo v LM,tak dle mě ZZ půjde a v létě bude obří přestavba.

Reagovat
Kily

obří přestavbu v počtu kusů vyloženě nepotřebují, obří to vzhledem k cenám na trhu bude vzhledem k investovaným financím, tím spíš, když Pérez při svém fungování nevezme Icardiho a raději si vzpomene, že někde má telefon na Levyho, aby za útočníka dal dvojnásobek

Reagovat
CHONG

U nás se od léta událo tolik prešlapů, že to pomalu přestává být vtipné

Reagovat
Kenneth

Bohuzel prislo uspokojeni po historicke sezone. Treba u Barcy se tohle nedeje.

Reagovat
CHONG

Jedna věc je uspokojení a třeba ztráta motivace, ale Morata, Mariano, James, Pepe, Mayoral, Benzema, Bale, to hraničí skoro se sabotáží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Kdyby vedení Realu dokázalo akceptovat myšlenku, že je OK mít jednu sezonu mizernou, aby byly pak tři suprové, byli by na tom celkově líp. Letos mizerná sezona je, ale chybí tomu ta nutná přestavba, což vypadá trošku paradoxně po loňské veleúspěšné sezoně. Nicméně vloni to nebylo jenom o super kvalitě Realu, ale též o problémech Barcelony, ale v Evropě i Bayernu, anglických klubů.

Jinak v současnosti se jeví jako hlavní brzda ZZ, nezvládnuté přestupy a projevují se jeho slabiny v taktice.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou prestavbu chces tedka po super uspesne sezone ?

Nakoupil v lete mladiky a po MS18 si vybere hotove hrace a ma zaklad noveho tym hotove.

Zizu za to nemuze, ze Pepe chtel smlouvu na 2roky, kdyz tam maji 2 nadejny mlady CB.

Pepe dostal smlouvu na rok mimochodem, ale neprijal to.

Koupil mlady LB, CM. Akorat co mu lze vycitat je odchod Morata. Hostavani James ke kvuli pretlak v zaloze(kvuli zjevne prestavba po MS18).

Jestli Real nepodrzi Zizu do pristi sezonu, tak Real bude cekat minimalne dalsi 5let na vetsi uspechy(double/treble). Zizu ma prestavbu rozjete, ale musi se pockat po MS18.

Reagovat
Kenneth

Co mas porad s tim MS 2018? Kazdopadne tu prestavbu ma opravdu rozjetou "paradne" kdyz v lete musi koupit konecne kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se tesim na MS18 a po ni se daji vybrat dost kvalitni hracu pro RM

Akorat Benzemu nechapu, asi ma neco na Zidana i vedenim, jinak nepochopim.

Za me letos je slabsi sezona je kvuli motivaci a nakoupilo se mladsi nadejny hraci.

V lete koupi nejakou hotovou "kvalitu" do utoku a zaloze, mensi konkurence/nahrada na RB.(3-4hraci, z toho 2 TOP,2 spise jako nahradniky do posty jako pravy bek, defenzivni zaloznik, aby bylo vse zdvojene) A bude Real zase rozjete jako predtim.

Reagovat
DeformFCB

Co konkrétně se "neděje"?

Reagovat
Kenneth

Ze se Vasi hraci po uspesne sezone uspokoji a mysli si ze se to vyhraje opet vse samo. Mluvim hlavne o kostre tymu jako Messi, Iniesta, Bus, tehdy Xavi atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som zvedavy ked ho nahradi nejaky Top kanonier. Stred pola svetovy, obranu vylepsit ale s Top utocnikom budeme paradni

Reagovat
Setwo

mohol mi nevyjst tiket len kvoli zapasu Leganes vs. Eibar?? mal som 1x a ti tragedi doastali doma gol doma v 94 minute...

Reagovat
smazaný uživatel

to ta boh tresta za to, ze sa malo modlis k jezisu kristu kralu spasitelovi !!!

Reagovat
Setwo

Reagovat
netopier

Reagovat
Phillipinho

V suchym Nejlepsi obrana a brankar na svete

Reagovat
Hristo Stoichkov

Oblak je vynikající, ale ta obrana k tomu má fakt daleko.

Reagovat
Phillipinho

Mene inkasovanych golu nema zadny tym v Evrope.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je jediný kritérium? Ligu mistrů nepočítáš? To, že máte nejméně inkasovaných branek v lize přece neznamená, že máte i nejlepší obranu, zvlášť v dnešní době, kdy se i od defenzivních hráčů očekává spousta dalších věcí. Spíš bych se zaměřil na to, jaký fotbal hrajete, to je ultratragédie i na Chola.

Reagovat
Phillipinho

A tobe se zda, ze ta defenziva neni kvalitni? Jo jinak samozrejme ten fotbal je spatnej, ta zaloha Koke-Gabi-Saul absolutne nefunguje. Koke je ultratragickej a Cholo ho tam porad kolem dokola cpe. Kdyby tam aspon dal toho Thomase, kterej jako jedinej zaloznik umi diktovat tempo hry. V lete snad dojde ke kompletni rekonstrukci zalohy. Gabiho nahradi Rodri, to bude urcite upgrade. Kokeho bych nejradsi strelil.

Reagovat
Jordi Alba

Kvalitní ano, nejlepší ne.

Reagovat
Phillipinho

Tak jaka je tedy lepsi....Ja moc nevim, jak je dulezitejsi kriterium nez inkasovany goly.

Reagovat
X-bano-X

Tak vypadli ste z Copy, vypadli ste z LM........ale ako áno, je top a možno aj najlepšia. U vás prioritne problém v obrane nie je určite.

Reagovat
Jordi Alba

Někdo už to napsal u kousek níže.

Reagovat
valloire

nejlepší je ta z Barcelony

Reagovat
Jordi Alba

Tohle si zkoušej na někoho jinýho, nikde to netvrdím.

Reagovat
valloire

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kvalitní určitě ano, nejlepší ani náhodou, zvlášť u Chola, který stále protežuje Saviće, se kterým žádná obrana nemůže být TOP. Juanfran za zenitem, Vrsaljko teprve nakročeno ke špičce, stejně jako Lucas, skvělý Filipe Luís, velmi dobrý Godín, Giménez na rozcestí, to je podle mě málo. V Copě bez Oblaka jste dostali pětku od Sevilly, to jen tak mimochodem. Navíc ta obrana má velký problémy s konstruktivní rozehrávkou, což je alfa a omega toho hnusu, co teď hrajete.

Ono samo o sobě rozestavení 442 je příliš defenzivní, nedá se s ním hrát dominantní fotbal do plných obran. Třeba váš zápas proti Vale byl skvost. Podle mě 433 s Rodrim, Kokem a Saúlem musí být pořádná jízda. Jinak si myslím to samý co dřív, Cholo je přežitek, pro vás už minimálně rok, teď už přesun jinam prospěje i jemu samotnýmu.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A napises konecne ktera by mohla byt lepsi? Savice protezoval, ale v tehle sezone je to spis rotace nez protezovani. Oblak je samozrejme alfa omega bodoveho zisku v lize, bez neho by Atletico klidne mohlo mit o 10 inkasovanych golu vic a o 15 bodu min. Takze zalezi, jestli ti jde o to komu se obecne tezko davaji goly vcetne defenzivni prace celeho muzstva a golmana. Nebo o to ktera defenzivni ctverka hraje nejkompaktneji. Vysledky Atletica v Lize mistru a Cope jsou odrazem unavy, kdy cely klub fungoval predchozi roky nad svoje moznosti (je neco jineho udrzovat kvalitu zajete znacky jako jsou Barcelona a Real a vybudovat znacku). Dale jsou odrazem stehovani na novy stadion a hracskym banem, v jehoz dusledku se nemohla okyslicit krev - minimalne Griezmann uz si zaslouzil posunout se na dalsi uroven. Pri techto duvodech ocekavat stale pokrok je naivni a slepe. Bohuzel takhle jsou postizene nejen ekonomicke idealy zapadni spolecnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Barca, City, Spurs

Jde mi právě o tu kompaktnost, samozřejmě je to subjektivní dojem na základě preferencí a požadavků, který může mít každý dost odlišný.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně taky neberu jako jediné měřítko inkasované góly, protože tahle asi jediná empirická skutečnost je úplně plochá. Ale kvůli další nezměřitelnosti a neověřitelnosti bych byl opatrný s tím "ani náhodou".

Reagovat
smazaný uživatel

I když už jen to nejasné ideální složení vypovídá o kompaktnosti defenzivní linie Atlética vzhledem ke konkurentům nelichotivě.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Proc hned tak hystericky? Tobe se zda, ze by to Koke flakal? Proste mu to jen nejde smerem k ocekavanim. Okyslicit to samozrejme chce. Minimalne nekdo z trojice Gabi, Juanfran, Torres by misto nove svezi tvari pustit mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Alexis Sánchez se pro Sky Sports rozpovídal o výhodách a nevýhodách života profesionálního fotbalisty a mimo jiné prozradil, že se jeho bývalý spoluhráč rozbrečel po tom, co Chelsea vyřadila Barcelonu v semifinále Ligy mistrů v roce 2012. "Myslím, že fotbal zachraňuje hodně lidí. Může vám dát život v luxusu, ale lidé nevidí všechnu tu dřinu, která za tím je."

"Můžete se rozbrečet během zápasu, když prohrajete finále. To vše k fotbalu patří. V šatně Barcelony po zápase s Chelsea jsem viděl Lea brečet. To bylo jen kvůli tomu, že hráči toho od sebe vyžadují příliš mnoho. Tohle lidé nevidí."

Reagovat
Teoretik

hrozné kecy

Reagovat
valloire

Kdyby dal penaltu a nebyl dřevěnej, nemusel plakat v koutku.

Reagovat
technecium

Objevil se Chong, začal se za objevovat i dědek. Náhoda? Nemyslím si

Reagovat
valloire

dostal jsem chuť do hry

Reagovat
X-bano-X

Skôr sa objavil Chong a zmizol ten druhý kvietok. Náhoda? Nemyslím si

Reagovat
blaugrana

Sa mu nechce relogovat na jeho udajneho brata.

Reagovat
Ed_Hazard

Ten nikdy moc neprispieval. Vždy pár dní/týždňov a potom zase na dlhšie ticho, ak sa nemýlim.

Reagovat
Jordi Alba

To bych moc neřešil, tak se budou psát kraviny z jinýho jména. O nic nepřijdeme.

Reagovat
CHONG

Špatně se díváš

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužený bod. Getafe předvedlo zatím asi nejlepší obranu, co na NC letos přijela.

Reagovat
LAM

Ne tohle by ubránila i Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
remeslnik

Ten výsledek svědčí spíš o nedobré hře Barcy dopředu, než o nejlepší obraně Get. I ta nejlepší obrana se dá překonat, protože útočící mužstvo může být vždy o myšlenku a krok napřed. A to Barca včera neměla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, že jsou to spojené nádoby, ale vy všichni vidíte jen špatnou hru Barci. Já zase ocením i perfektní obranu (ještě protknutou dobrými brejky) Getafe.

Reagovat
remeslnik

Jiří, je jasné, že klíčoví hráči Barcy toho mají v poslední době plné kecky, takže momentálně ze sebe víc nedostanou. A to jsou ti výše jmenovaní - Leo, Don a snad někdy Couts, protože jedině oni jsou ti, co jsou schopni vymyslet něco, co překvapí protihráče a tím mohou získat nějakou výhodu. Ostatní nejsou schopni (až na pár vyjímečných chvil) ničeho víc, než posouvat míče. A to je na klub jako Barca málo !! A že se nám to některým takto nelíbí? Upřímně, pokud se nedíváš jen na výsledky, ale na předváděnou hru všeobecně - tobě se to líbí jak to hrají? Vždyť je to dřina, žádná lehkost a nápady. Kolik hráčů na svých postech stabilně Převyšuje jiné? TS, Leo, často Don, Umťa a Busq. Potenciál má Demb a Couts. To je celé, ostatní jsou jen průměr A co se týká obrany Getafe, je fakt, že mají obdržených asi 0,9 g/z, což je vynikající, ale u nich jsme jim dokázali dva dát, takže ne že to nejde, jen Barca je momentálně málo kreativní a schopná dát gól skrz autobus.

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe pekny vysledok. Aj ked bez golu, ale na Nou campe tazko uhrat remizu.

Reagovat
Ed_Hazard

Král sa včera konečne prebudil a to psychicky rozložilo aj rivala vod moře. Panika začne narastať.

Reagovat
valloire

Reagovat
LAM

Žebráckej výkon

S timhle ať jdou do pr.ele.Tým totálně zatavenej už několkátej ligovej zápas.Atleti budou ještě velkej oříšek,protože sice nehrajou nic ale gol vždycky nějak dotlačej a zbytek ubráněj.Od nás to vypadá že už by jsme potřebovali dovolenou.

Jinak jestli se nezvednem tak přesně takhle jednoduše nás sestřelí i Chelsea.Autubus na 16 a z brejků papá

Reagovat
Visca el barca

Tak ty kritizuješ i za stavu 4:0, takže se divím, že po dnešku ještě žiješ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Snad to klapne.

Reagovat
Teoretik

Dnes to vypadalo jako 300 mega vyhozených z okna ne vážně, začíná se tu objevovat Valverdeho slabina, on nedokáže moc pracovat s jednotlivými hráči. Coutinho si hraje na Neymara, to mu nemůže Valverde říct, ať to dává dřív od nohy a chodí do kombinace? Naopak Dembélé má vzít balón a bez hlavě to vzít přes 3 hráče Tohle Lucho celkem zvládal, ten ale zas nedokázal vytvořit tým. Ernesto by si měl k sobě přivést nějakého mladého Pepka/Lucha, který je naučí útočit a ofenzivním hráčům poskytne individuální přístup.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho se sehrává a Dembos pi zranění, takže je nekritizuj a když soupeř zaparkuje autobus, ne vždycky se podaří ten gól protlačit a jestli si myslíš že je Ernesto špatný trenér, tak se mrkni na výsledky, Lucho se stejným týmem byl poloviční a chtěl by jsi aby někomu radil.

Reagovat
Teoretik

Nehysterči.

Koho zas kritizuju, prostě jim to dnes nešlo, tak to vtípkem zmíním. Ale pravidelně tu píšu, že to chce čas. Ernesta tu pravidelně chválím a jedna malá kritika a už je zas oheň na střeše. Vás vyrábí v nějaké sériové výrobě ne? Fakt nechápu, kde se tu bere tolik přecitlivělých lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, Poslední dobou je to tu samá kritika na všechno a na všechny. Tak už na to začínám být alergický ne precitliveli, ale nedokážu si pamatovat co kdo psal dříve.

Reagovat
LAM

Jo jinak 3minuty nastavení za to že tam proleželi asi 10,to musí bejt rozhodčí dobrej dement

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle sezónu snad delší jak 3 min nebylo. Víc jsem viděl snad jen v jednom zápase Realu to dali 5min. Nechápu ty španělský rozhodčí.

Reagovat
Jordi Alba

Málaga x Atlético, 7 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam neni co nechapat. Sudi si muze nastavit kolik chce. Neni vazanej zadnejma (psanejma) pravidlama. Pokud chce, tak muze zapiskat konec presne na konci 90. minuty a nikdo nemuze rict ani popel.

Reagovat
CHONG

Zase zvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát byl vůbec dneska Suarez v offsidu? Nevim co ty čárový berou, ale dneska měli zrak jak ostříž, milimetrový offsidy na obou stranách.

Reagovat
Ed_Hazard

Až na ten nastavený čas (čo nie je zas taká veľká chyba), pískali super.

Reagovat
smazaný uživatel

Čárový jo, ale ten hlavní mi přišel několikrát úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

sudí dneska výborní

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát byl vůbec dneska Suarez v offsidu? Nevim co ty čárový berou, ale dneska měli zrak jak ostříž, milimetrový offsidy na obou stranách.

Reagovat
Phillipinho

Coutinho teda zatim docela spatnej, v mezihre nevyraznej a i dost kazi jednoduchy prihravky. Dembele je jak z divokych vajec. Getafe mi pod Borbalanem vubec v Primere nevadi a poprvy v zivote jim nepreju sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi hra Demboše.

Reagovat
X-bano-X

akože keď im píska Borbalan tak ti nevadia?

Reagovat
Phillipinho

Pardon Bordalas

Reagovat
vrabejka

Coutinho defekt

Snad Atleti titul.

Reagovat
blaugrana

ty si tiež dobrý defekt

Reagovat
CHONG

Sedm bodů není taková hrůza, to by ještě mohli zvládnout, plus Chelsea a Sevilla by taky mohly přidat své trošky do mlýna

Reagovat
LAM

Už na tom musíte bejt hodně špatně když fandíte Atletům.

Reagovat
CHONG

Madrid, bitch

Reagovat
sylarko

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti jsou mnohem sympatičtější tým než vy

Reagovat
Kenneth

Ani ne, oba kluby jsou spiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může fanda Realu vůbec psát něco o sympatii Real a Manchester Utd. Dvě obludy.

Reagovat
valloire

Real Madrid je moc sympatický tým. Důkazem toho je, že mu fandím já.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdo, to právě svědčí o opaku

Reagovat
valloire

Ne. Já jsem sympaťák. Říkají to holky....

Reagovat
torcida

ale tie už zomreli

Reagovat
valloire

tvůj ročník bych řekl

Reagovat
kattos

Nemá Ronaldo zž lepší průměr golu na zápas tutu sezonu než Messi?

Reagovat
smazaný uživatel

V lize ne. Ale s ligou mistrů možná jo.

Reagovat
kattos

Tak beru vše, i Ligu Mistrů.

Reagovat
valloire

Jeho nejhorší sezona a stejně je lepší než Messi. Prostě Král.

Reagovat
smazaný uživatel

Není a nikdy nebyl. Momentálně jsou lepší desítky hráčů. Ronaldo je několik tříd za Neymarem, který je 2 třídy za Messim.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Cry me a river

Reagovat
smazaný uživatel

No need. Just telling you facts.

Reagovat
Juan Román Riquelme

bloody, bloody bla...

Reagovat
smazaný uživatel

Tu veľa ľudí zabúda, že vo štvrtok sa hral ťažký zápas na Mestalle a že ten tím proste takto išiel celý január, nemali týždeň na vydýchnutie. Tí hráči nie sú stroje.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší když zahrajeme horší zápas s Getafe než pak s Chelsea

Reagovat
LAM

Tak ať se na copu vykašlou.Zbytečně promrhaný síly nám pak chyběj v důležitějších zápasech.

Když vidim v lize tým poslední kola,tak bych se Atletů hodně obával.

Reagovat
Dr. Admess

Zápas s Getafe, když máš 9 bodů náskok, je důležitější než semifinále poháru?

Reagovat
technecium

Jsi v pohodě?

Reagovat
Visca el barca

On je blázen

Reagovat
ADM

Nezbúdal by som na to, že ak pôjdu Atleti do EL vážne, čo asi pôjdu, tak majú jedno PO kolo navyše, takže tiež nebudú mať sily na rozdávanie počnúc týmto mesiacom..

Reagovat
smazaný uživatel

Půjdou vážně, docela bych si ale tipl brzký konec.

Reagovat
ADM

Kľudne vám doprajem výhru

Reagovat
Phillipinho

Jinak jak se tady kritizuje dnesni vykon Barcy- Getafe letos prohralo pouze 1 zapas o vic nez 1 gol.

Reagovat
smazaný uživatel

lenze fanusikovia Barcelony nesleduju ine muzstva okrem Realu a Barcelony. Pre nich je liga Real - Barcelona. Ostatni su bez mena.

Reagovat
Phillipinho

To je mi jasny

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Dost často se tenhle pocit ale opravdu vkrádá.

Reagovat
DeformFCB

Ten pocit je způsoben ortodoxníma fanouškama PL, kteří argumentují stylem "PD je jen o Barce a Realu".

Reagovat
blaugrana

Keby aspoň boli šance, ale okrem takých pološancí v podobe hláv Minu absolútne nič.

Reagovat
Majk91

Ukazkovy zapas toho, ked si hraci myslia ze to pojde samo. Strasna letargia a nie po prvy krat v tejto sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Messiho poslední zápasy ty protihráči pěkně okopávají.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Slabý výkon, zasloužená ztráta, Getafe výborný hluboký blok. Na podzim jsme byli mnohem zranitelnější a snad nikdo proti nám takhle zataženě nehrál, bohužel si musíme zvykat. Pokud Messi není na svým levelu (což dneska nebyl), máme problémy. Couts s Dembélém nepotěšili, Coutinho potřebuje daleko líp využívat hlavu a tělo (například si dost špatně kryje míč), v těch stísněných prostorech to pouze nohama neuhraje, Iniesta budiž nejlepším učitelem. Dembélé byl hodně nervózní, ani se mu nedivím, tahle sezóna pro něj musí být psychicky šíleně těžká.

Pomalu čas se začít přeorirentovávat zpátky na 433.

Reagovat
Kenneth

Chudacek Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

Njn chudacek. A v Dortmundu lidi breci kvuli tomu €€€

Reagovat
smazaný uživatel

Zas hral Couts pravého záložníka?

Reagovat
ADM

Dnes pre zmenu 45min “nehral” inak hral zlava a v druhom polcase mal dve nebezpecne strely z dialky

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe si ten bod zasloužilo, jejich obrana nás k ničemu, až na pár hlaviček, nepustila. Tragedii bych z toho nedělal, týden si odpočinou a snad se vzpamatujou.

Co mě trochu víc znepokojuje, je Coutinhův účel. Má bejt druhej Neymar nebo Iniesta? Dneska to mohl bejt zápas pro něj, ale skoro celou dobu tak nějak...nikde nebyl. To by si asi v klubu měli ujasnit, co po něm chtít. Jinak konečně se někdo nebojí vystřelit z dálky, ty jeho střely jsou luxusní

Četl jsem i nehezký hodnocení Yerriho, ale dneska mě mile překvapil. Na to, jaká je to hora, je celkem mrštnej. Vedle normálního stopera bude dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Mina se mi hodně líbil. Je víc offenzivní a s jeho výškou si tam protihráče odhazoval jako nic. O hlavičkových soubojích nemá ani cenu mluvit. Podle mě dobrej kauf.

Reagovat
remeslnik

Ofenzivní je, silný je, rychlý je, výskok má, ale trochu mu chybí fotbalová hlava. Je to spíš atlet, dělá hloupé chyby. Hlavičkuje tak, že vyskočí na hráče a to se nepíská jen v Británii. Taky má trochu horší kontrolu míče.

Reagovat
Switchback

Zaujímavé

Reagovat
Visca el barca

Nedělal bych z toho paniku. Výkon špatnej, na druhou stranu období se ztrátama muselo přijít.Teď máme konečně týden odpočinku. Ono to zas půjde Couts dnes hodně špatný. Dembele ač je kritizovanej a opráněně. Vymyslel největší šanci zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně po 22 zápasech 18:5:0. Co by jsme víc chtěli.

Reagovat
ttopi

18+5=22

Reagovat
smazaný uživatel

18+5 = 23

Reagovat
smazaný uživatel

Stane se Vůbec jsem si toho nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

blbý zápas, no nevadí, Getafe bylo vždycky odporný betonářský tým...pamatuju si, že jsme s nimi vždycky občas ztráceli, takže nic překvapivého pro lidi, kteří fandí Barce déle, než od přestupu Coutinha

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Mercury

vzdycky obcas

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že tu hodně lidí čekalo dneska odpověď Barcelony na tu výhru Realu. Výkon jeden ze slabších, Getafe si šlo za remízou a hrál i dobře. Ale ty reakce některých lidí tady...

Reagovat
mayday

Eh, musím přiznat, že jsem to sledoval jen tak jedním okem na Fortuně, ale ten Dembele...? To byla nějaká parodie či co...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jsi sledoval oběma očima, tak tohle nenapíšeš.

Reagovat
mayday

Vážně? Neříkám, možná se mýlím. Každopádně vždy když jsem se podíval na monitor a byl u míče, přišel mi neskutečně slabý a směšný. To nepíšu, abych rozvířil nějaké diskuze, prostě jsem to tak viděl. Třeba jsem byl sám, nevím.

Reagovat
torcida

nebol si sám. fakt je smiešny. technika na bode mrazu a futbalové myslenie ešte pod ním

Reagovat
mayday

Hlavně to myšlení, to jsem občas fakt koukal.

Reagovat
remeslnik

A takových kuriozit tam je !!!

Reagovat
mayday

No bodejť.

Reagovat
smazaný uživatel

další čisté konto je doma FDF!

Reagovat
sylarko

Uvedomte si konecne ze dembeleho cena ale i coutinha je vysoka hlavne vdaka neymarovi...tam ta cena vobec nesuvisi s ich kvalitami ....

Reagovat
Ed_Hazard

Týmto si všetkých upokojil

Reagovat
smazaný uživatel

Z některých Cules se stávají kritické plačky jako jsou madridisti.

Reagovat
sylarko

Reagovat
CHONG

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen 17* bodů.. ❤

https://i.imgur.com/DGzSZ8h.jpg

Reagovat
zekq

real ma zapas k dobru takze to vidim na 14

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, proto je tam ta hvezdicka.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca supr.

Reagovat
valloire

Bombarďácí si na svého soupeře věří a doma ho pěti góly rozstřílí. Nedat doma ani gól soupeři nevalné úrovně je naproti tomu znakem týmu, který si nevěří.

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe a nevalná úroveň? Buď trochu aktuální.

Reagovat
valloire

má to za úkol shodit Barcelonu, tak mi to nekaž

Reagovat
smazaný uživatel

No právě by to mohlo mít trochu lepší úroveň.

Reagovat
valloire

to je tradice a přináší to štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

A na toto si musel si cakat len 7 mesiacov.

Reagovat
valloire

už mi to chybělo

Reagovat
patas92

Ještě 8 takových kol a je to vaše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce 9

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Omlouvám se, 8. I když Leganes mezi PSG - to by mohla být ztráta v dohrávce.

Reagovat
valloire

my to nechcem, my chceme Zlatý hattrick

Reagovat
ADM

Celta Vigo - Real Madrid 2:2

Levante UD - Real Madrid 2:2

Ste blízko..

Reagovat
Visca el barca

Letos LM nevyhrajete.

Reagovat
ADM

S týmto opatrne, posledné roky je to ich súťaž

Reagovat
Visca el barca

Vše má svůj konec

Reagovat
valloire

pff

Reagovat
valloire

Jak poslední roky? To je naše soutěž už od Dona Alfreda. Občas ovšem trofej půjčíme ostatním, aby si s námi chtěli furt hrát.

Reagovat
ADM

Alebo máte občas problém prejsť cez Lyon v 1/8 Ale od príchodu Mourinha ste vždy buď vo finále alebo semi, nie?

Reagovat
valloire

yes, Jose to nastartoval

Reagovat
technecium

Každá série jednou skončí PSG dáte, ale ve čtvrtfinále vyletíte

Reagovat
valloire

Když dáme PSG, budu spokojenej....pak se děj vůle Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

7 bodů na Barcelonu s tím upachtěným fotbalem = not bad.

Reagovat
ADM

Minulu sezonu, ked sme mali problem bodovat kazdy druhy zapas, sa tu stale vytahoval argument o tom, ako sa kvalita ligy vyrovnava. Tento rok, ked ma Real (nehladiac na okolnosti)

Reagovat
ADM

...ma Real problem vyhrat aj doma a my nahodou remizujeme so skvele braniacim Getafe, okamzite je problem len na strane velkoklubu.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Visca el barca

Tohle brečení nesnášim. Přitom máme náskok. A těžký zápasy v nohách. Občas se to od některých nedá číst.

Reagovat
ADM

Inak k tomu Minovi - druhý polčas sa mi už páčil. V prvom tam ale ozaj mal situácie, keď nezmyselne vybiehal z pozície a motal sa iným do práce..

Reagovat
Visca el barca

Mina bude v pohodě. Spíš jsem čekal víc od Coutse. Ono to není lehký hrát v Barceloně. On a Dembouz musej hrát a hrát. Jinak Messi dnes asi nejhorší výkon v sezoně. Přišel mi unavenej.

Reagovat
ADM

Nj, už by bolo načase aby sa Dembele ustálil v zostave a prešlo sa na 4-3-3 v takýchto domácich zápasoch, keď znížime percento kontroly hry a urobíme tak miesto pre protiútoky či už Dembeleho alebo aj Coutsa, aby sa Messi nemusel nonstop predierať od čiary do stredu v takýchto zápasoch ... Ešte by som ho rád uvidel v strede útoku, tak ako proti Juve / na začiatku sezony

Reagovat
valloire

tak blíží se jaro, nedivil bych se

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, oproti minulé sezoně zlepšení o 100%, ale brekot jak kdyby hrálo 10 Gomesu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Maxi Gómez je solidní zabiják

Reagovat
netopier

Presne takto to vypadá keď chce tím až priveľmi vyhrať a hráči sú premotivovaní. Na to, koľko síl musel stáť hráčov tento extrémny pressing v 1. polčase bol podla mňa dosť neúčinný a chaotický. Levante bráni omnoho systematickejšie akurát nemajú dostatočnú individuálnu kvalitu.

Hra s loptou je celkom fajn len by to chcelo premieňať šance

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelnej zářez Levante

Reagovat
smazaný uživatel

Zase na druhou stranu byl neuvěřitelnej zářez, že Levante dohráli v 11 po tech faulech na Guedese

Reagovat
smazaný uživatel

No ten v prvním poločase tuším na Minu mi přišel nejhorší.Ty dvě žlutý krátce za sebou po faulech na Guedese mi přišli v pořádku.Teď si nemůžu vybavit další podobný fauly a jestli šlo o ty stejný hráče kteří faulovali.Fandil jsem Valencii,ale prostě Levante bylo značně poškozeno.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám, ten neuznány gól byl zarez. To co hráli na Guedese byly vyslovene cerveny fauly, hlavně ten prvni. Tohle muže zase skoncit, že Guedes skonci měsíc na marodce.

Reagovat
smazaný uživatel

Vykon pekny. 3 body najdolezitejsie. Ale malo to trpku prichut pre nas , lebo nam velmi pomohol rozhodca.

Reagovat
netopier

Tak rozhodca docela zarezal Levante (neuznaný regulérny gol + sporná penalta proti nim) ale inak zaslúžená výhra vzhľadom na predvedenú hru a počet šancí

Reagovat
Visca el barca

Guedes mě hodně baví

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bohužel je až příliš dobrý na to, aby ho Valencia dokázala zaplatit, velká škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

No LIM by měl vytáhnout penezenku a koupit ho. 70 Mega je ranec, ale, ten hráč za to stoji a je evidentni, že se stal velkým oblíbencem Mestally. Letos je ta hra hodně o nem.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Fakt nevím, do jaký míry je to reálný, společně s Kondogbiou je to zhruba 100 mega, abyste se udrželi na tomto levelu. Navíc v případě postupu do LM budete potřebovat kádr ještě rozšířit. A pořád to není jen o Limovi a jeho rozhodnutí, musíte se vejít i do FFP, s čímž už jste několikrát měli problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ve finále se u Guedese da mluvit o prodloužení hostovacky. Konda bude třeba odkoupit, to je taky super nakup. Zase oproti Kondovi dostaneme nějaký prachy za Cancela. Co se slycha, tak by chtěl zpátky do Vale, ale Spaletti byl proti. Z hlediska ofenzivy myslím Máme dobrý tym, ale nejvíc Hoří střed obrany a navíc chybi Garay s Murillem.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Střed obrany, pravý bek a rozšířit možnosti v záloze. PSG potřebuje peníze na Mbappého, tam asi nějaký prodloužení hostovačky nepřichází v úvahu.

Reagovat
Phillipinho

70 mega ani nahodou. Bude to kolem 40 mega.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Za 40 mega by to byl pro Vale úžasný deal, tomu teda nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG stanovil pro kluby premier league cenu 70 mega, ve všech valencijskych médiích se objevuje cena 40 mega, už by to téměř melo byt před dotazenim, ale dokud to nebude ofiko, nelze jásat

Reagovat
smazaný uživatel

Tuesday will mark an interesting milestone for Barcelona, with the club having not conceded a single penalty in the league for two years.

Reagovat
smazaný uživatel

nejsme reznici, hrajem pohledny fotbal

Reagovat
ADM

Disciplína

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určiteeeee

Reagovat
Juan Román Riquelme

Jestli myslis rozhodcich, tak to asi jo....

Reagovat
technecium

Nebreč tady furt, to je hrozný

Reagovat
X-bano-X

Paradoxne tu vypisuje cry me a river a pritom tu preteka ako teenagerky na koncerte Biebera.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Kdyz to rika cule...

Reagovat
nani92

Flopinho

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu otvírám okénko "kopněte si do Ouse". Včera to byl asi nejkomičtější výkon hráče v poli v našich službách za hodně, hodně dlouho. On musí být psychicky úplně dole, protože tohle ty jeho řešení jsou strašný. Navíc tam třikrát za hodně krátkou dobu podklouzl. Jediným jeho světlým momentem byl ten centr. Ten tak nějak plní funkci světýlka v tunelu. Zahrát takhle nějaký mladý z akademie, tak si myslím, že byl jeho premiéra s derniérou dohromady.

Reagovat
Visca el barca

A i tak udělal největší šanci zápasu Což by se Delofeuovi a spol nepodařilo za 10 zápasů.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To myslíš vážně? Komičtější než Gomesovy tradiční masterclass výkony, třeba ve čtvrtek v Copě ve Valencii? Pokud si odmyslíš ta uklouznutí, tak zahrál naprosto standardně vzhledem k tomu, jak dlouho byl mimo a kolik má odehráno. Pamatuješ si první Neymarovu sezónu? Nebo se stačí podívat na Coutse, který je daleko prověřenější... Podle mě se budou oba na jaře především aklimatizovat. Mimochodem Dembélé včera vytvořil dvě naše největší šance, to mi za 30 minut nepřijde nijak zoufalý.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně to myslím. Já asi na jeho typ hráčů nemám oči a nedokážu jeho přínos zhodnotit, protože mi jeho výkony prostě připadají úplně zoufalé.

Gomesův výkon v týdnu jsem neviděl.

Ous má jednu ohromnou výhodu a nevýhodu zároveň - on se pořád snaží něco vymýšlet a brát to na sebe, což v době, kdy se mu nedaří, znamená, že ztratí strašný spousty balonů. Na stranu druhou - až (jestli) se mu dařit začne, tak z toho asi budeme těžit.

Coutinho včera nic omračujícího, ale pár pěkných chvil tam měl a dal dvě pěkný střely, což je něco, co nám z jeho pozice dlouhodobě chybí, takže už jen tím je pro mě slibný. Jeho výkony bych s Ousovými vůbec nesrovnával.

Reagovat
Visca el barca

Jsi proti němu dost zaujatý. Ty si nepamatuješ jak začínal Neymar? A nebo na jeho poslední sezonu, kdy chodil do pěti a pravidelně ztrácel míče? Ten kluk je po dvou zraněních a i tak to zkusí. Ono to půjde. O něj nemám žádnej strach. Jak říká Hristo, i přes to všechno udělal dvě gólovky.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rozhodně souhlasím s tím, že pokud se mu nedaří, tak ztrácí dost míčů. V tom se bude muset přizpůsobit a já mu teda hodně věřím. Ten náš styl hry je dost specifický a nepamatuju si snad nikoho, kdo by ihned zapadnul, hráči potřebují důvěru a čas, Dembélému je pořád jenom 20 let, na to by se nemělo zapomínat. Přišel hlavně kvůli tomu, aby nám dlouhodobě pomohl, nikoliv kvůli této sezóně. MAtS, Umtiti, Neymar, Suárez - nikdo z nich neměl přesvědčivý první rok, následně se stali velkými oporami.

Coutinhův první poločas byl velmi špatný, to mě nemile překvapilo. Bude se muset naučit víc pracovat s tělem (špatný krytí míče, několikrát o něj tak přišel) a hlavu, na tý pozici to neuhraje pouze nohama, pokud má někdy aspoň zčásti nahradit Iniestu.

Reagovat
alcantara

Za Coutinha. Ten snad hral schovavacku, v tomto je Andres inde

Reagovat
2miguel1

on si to nedava hlavne v hlave ze hra vedla Messiho,Iniestu,Suareza. Verim tomu, ze v takom Liverpoole by bol vynikajuci, no na Barcelonu podla mna mat nebude. Ak sa potvrdi ten Griezmann, tak to vidim na odchod, pretoze hraca za 100m nemozeme mat na lavicke.

Reagovat
smazaný uživatel

Odepsat hráče za 100 mega za půl roku? To se nestane. Navíc je to jedno z mála křídel v kádru, takže ten prostor určitě dostane.

Je to určitě o hlavě, ale v Dortmundu taky hrál vedle hvězd a dokázal se prosadit, takže v tom problém asi být nemůže.

Reagovat
Visca el barca

Neodehrál prakticky nic. To se nedá ani řešit.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dembélé to možná nezvládá, ale rozhodně to nezvládají také fanoušci, kteří ho odepisují a přehnaně kritizují po necelých 300 odehraných minutách. Je naprosto nezpochybnitelný, že Dembélé v sobě má extrémní talent, kterýmu se z mladých ofenzivních hráčů může vyrovnat pouze Mbappé. Za svou cenu nemůže, pro příchod do Barcy udělal to, co by spousta jiných udělat nechtělo/nedokázalo (stejně jako Couts), nevidím důvod, proč by měl být tak kritizovaný. Daleko větší problém jsou ti, kteří na to nemají, ačkoliv dostali spoustu šancí - Digne, Gomes, Paulinho, Paco, Aleix Vidal, Deulofeu.

Reagovat
Visca el barca

Mimo jiné, Rafa včera velmi pěkně za Inter

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bohužel jsem neviděl, ale popravdě moc nechápu, proč v tý “konkurenci” nehraje v základu.

Reagovat
Visca el barca

Spaletti staví pořád dokola to samé. Bez ohledu na výsledek. Karamoh o tom ví své.

Reagovat
Visca el barca

Jinak přijde mi úsměvné jak jsem napochodoval CHONG jako zachránce všeho co má s Madridem společné a najednou přestal psát ten druhý rádoby macho, co si na něj 3/4 roku hrál Že by ta samá osoba?

Reagovat
technecium

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je úplná tutovka, už jenom podle toho stylu jeho příspěvků.

Reagovat
CHONG

Dívej se pozorněji, od mého návratu tu brácha pár příspěvků má. A znovu, brácha je tady déle než já, akorát jeho koncentrace příspěvků je podstatně nižší než ta moje, když jsem ale v létě dostal ban a pak jsem tady četl, vaše komentáře, jak jsem se vypařil jak pára nad hrncem apod., tak jsem bráchovi vnukl ideu, aby vás trochu poškorpil, než mi bude umožněn návrat z vyhnanství

Reagovat
smazaný uživatel

panebože

Reagovat
CHONG

Stačí Chongu

Reagovat
valloire

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dívej se pozorněji, od mého návratu tu brácha pár příspěvků má. A znovu, brácha je tady déle než já, akorát jeho koncentrace příspěvků je podstatně nižší než ta moje, když jsem ale v létě dostal ban a pak jsem tady četl, vaše komentáře, jak jsem se vypařil jak pára nad hrncem apod., tak jsem bráchovi vnukl ideu, abych vás z jeho účtu trochu poškorpil, než mi bude umožněn návrat z vyhnanství

Reagovat
CHONG

Jinak. kdyby vám to pořád vrtalo hlavou, obraťte se na Kilyho, co vím od bráchy, tak ten dostal před nějakou dobou, cca dva roky zpátky od Kilyho permanentní ban, protože si Kily myslel, že je JM můj duplicitní profil, ale vše bylo zdárně vysvětleno

Reagovat
ADM

Škoda.

Reagovat
teenz

Reagovat
ADM

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mě to nijak netrápí, problémy jsem s tebou nikdy neměl, takže nemám žádný důvod něco někde zjišťovat. Ale ten “váš” styl je opravdu tak podobný, že mi to nedalo, abych si nerýpnul.

Reagovat
teenz

Logicky, když jsou bráchové?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co je na tom logickýho?

Reagovat
CHONG

Tak teenz viděl mě i bráchu "naživo", takže ví, o čem mluví

Reagovat
Hristo Stoichkov

To pořád nevysvětluje, co je logickýho na tom, že bráchové mají prakticky stejný styl psaní příspěvků, slovník a fráze, pokud teda netrávíte společně většinu času

Reagovat
teenz

Ten dovětek je docela duležitej.

Reagovat
X-bano-X

To teda je, keďže tu ten druhý kvietok písal že brat býva na druhom konci republiky.....

Reagovat
CHONG

V Praze žiju devět let, předchozích dvacet let jsme s bráchou bydleli v jednom domě, ani ty snad nejsi tak hloupý, aby sis myslel, že na opačných koncích republiky žijeme už od narození

Reagovat
X-bano-X

Ani ty nemôžeš byť tak hlúpy, aby si si čo len na chvíľku myslel že ti na túto šarádu s bratom niekto skočil. Môžeš mať bratov aj 10 ale aby ste sa obaja vyjadrovali presne rovnako arogantne, rovnaké frázy, rovnaké emotikony na rovnaké situácie.......to by ste museli byť spojené siamské dvojčatá. Môže to byť bratov účet ale písal si z neho aj ty. Lvl Dolar tvl

Reagovat
valloire

máš pravdu bano...za tohle bych ho zavřel až zčerná jako Umtiti

Reagovat
X-bano-X

Rasisto

Reagovat
valloire

Je Umtiti černej jak uhel? Je. Je Zico bílej jak křída? Je. Kde vidíš rasismus?

Reagovat
valloire

...a společnost, která nedokáže pojmenovat věci tak jak jsou, je určená k záhubě....

Reagovat
culé

Reagovat
teenz

muj boze, tohle neni mozny.

Reagovat
teenz

Pokud vyrůstali spolu nebo nějakou část, tak je asi jasný že si budou v dost věcech podobní, ne?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Klidně můžou být, ale pochybuju že zrovna stylem příspěvků na internetovým fóru, to je podle mě dost malá pravděpodobnost. Ještě v kombinaci s tím, jak se vzájemně časově doplnili a brácha přispíval zrovna v období, kdy měl Chong ban. To už je slušný bizár

Reagovat
teenz

Do toho se vrtat nebudu. Jen chápu, že mají společný styl psaní. Myslim, že můj mladší brácha na tom je dost podobně, když vidim co mi píše, tak taky vidím sebe.

Reagovat
madridcan

najlepsie, ze maju podobny styl pisania, ale nazivo su take sede mysi, ze az...musim ich ozrat oboch U Zabranskych

Reagovat
teenz

To me vzdycky pobavi kdyz vidim, co tu oba plodi za bomby a predstavim si jakym ledovym klidem to rikaji u stolu.

Reagovat
madridcan

Ich otec je asi Agent 47

Reagovat
smazaný uživatel

Ted to bude horsi, kdyz zijistis, ze jsou 2 CHONGove v PD sekci, ne ?

Reagovat
teenz

Zklamu tě, znám oba. Překvapení se konat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

To ti verim, ale rikej to cules.

Reagovat
teenz

To mi je volný, já jsem rád, že tu za nás zase kope.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Visca el barca

To bylo jak z románu o vyhnanství

Reagovat
CHONG

Jsem KHB moderní doby

Reagovat
teenz

Ještě že se Tom vrátil, bez něj tu jsme bezradní.

Reagovat
Visca el barca

No stačí, že jste bezradní v lize

Reagovat
teenz

Však ZZ jako správný taktik soustředí všechny síly do LM pro hattrick. Frajer.

Reagovat
Visca el barca

a za měsíc bude po taktice.

Reagovat
patas92

Zatímco s ním si to tu mažete na chleba

Reagovat
teenz

Je jasny, ze po takovym zraneni nebude podavat hned vykony.

Reagovat
MadMrJacky

Chudák jen čekal, až bude mít Real lepšího střelce než je Paulinho. Po tom co tu předváděl v létě se není zas tak čemu divit

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Že vás tak trápí dva kašpaři, kteří nikdy nic podnětného k fotbalu nenapsali.

Reagovat
CHONG

Může být, ale aspoň nekrademe.

Reagovat
10FKK

dementi budete do smrti...

Reagovat
CHONG

To ty taky, naštěstí pro tebe to nebude tak dlouho.

Reagovat
10FKK

Jolando?

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Toooom M.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Tvoje starosti bych chtěl mít...

Reagovat
Visca el barca

nech toho kopírko....

Reagovat
technecium

Přečetl jsem si preview... Co nám to fandí za dementy? V sezóně jsme odehráli 37 zápasů, prohráli jsme jednou, navíc nám to ani nic špatného nezpůsobilo. A vy tu při remíze, která stejně nic extra neřeší, proti Getafe, které má třetí nejlepší obranu v lize odvoláváte Valverdeho a Dembeleho posíláte pryč? Táhněte fandit Realu, tam se takhle chovají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Juan Román Riquelme

Tvl, dementy nam neposilej, ty si nech v cirkusu

Reagovat
ADM

Hlavne s tým Dembelem tu ľudom kompletne preskakuje. Keby dostal toľko času na ihrisku čo Mbappe a zohrá sa s Messim a Luisom (a verím že veľa by spravil aj Semedo v takomto zložení), tak už mu šliape na paty...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě osobně teda spíš překvapuje ten hate na Iniestu, který je čím dál viditelnější (viz. 21. kolo)

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je ještě mnohem smutnější, ale oni rychle otočí až najednou zjistí, že Iniesta i v jeho věku je pro nás důležitější než Coutinho.

Reagovat
Visca el barca

Don je fírer. Kritika na jeho osobu je hodně zcestná

Reagovat
technecium

Reagovat
technecium

Reagovat
alcantara

Pritom aktualne je to tak, ze na pozicii Iniestu je Coutinho tak o triedu slabsi, ako on sam. Snad ho co najrychlejsie dorovna, inak budeme za nim hodne plakat.

Reagovat
Mercury

To budem v kazdem pripade. Iniesta je podobne jako Busquets a Messi nenahraditelný.

Reagovat
Ed_Hazard

Dembele bude strasny prepadak chlape. Netusim kde beriete tu istotu, ze nie.

Reagovat
technecium

A kde ty, že bude?

Reagovat
Ed_Hazard

Zatial som unho nevidel ziaden svetly momemt. Ten chalan sa ledva udrzi na nohach. Psychicky v riti uplne, velmi sa budem cudovat, ak bude nieco viac ako priemerny nahradnik.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

Tak si sa zle pozeral...

https://www.youtube.com/watch?v=L52cnaVEwzI&t

Po 4 mesačnom zranení. Úplne psychicky v riti bol no...

Reagovat
Ed_Hazard

Nehrali ste cez vikend s Getafe?

Reagovat
ADM

"Dembele bude strasny prepadak chlape"

"Zatial som unho nevidel ziaden svetly momemt."

Zrazu sa bavíme o poslednom zápase? Nemal som ten pocit.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Visca el barca

Jako Bale či Jámes z kterého se stal náhradník?A pak byl odkopnut na host do Bavorska? Já si jen myslím, že hledáte v našem kádru podobné typy hráčů. Velká cenovka atd. Aby jste v tom nebyli sami.

Reagovat
teenz

To ty hned všechno otáčíš směrem na Madrid, co tu čtu.

Reagovat
smazaný uživatel

to víš že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda doufám, že to nemíří na mě, protože já Ouse jen hodnotím v tom daným zápase, ale vůbec nevyhazuju. Prostě má extrémně nepovedený nástup do angažmá. Toť zatím vše.

Reagovat
technecium

Tak ještě abych to mířil na naši fanouškovskou legendu

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Dementi sem, dementi tam... Pussy sem, pussy tam ... Vyjde to uplne na stejno, dementi.

Reagovat
sylarko

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti na titul

Reagovat
madridcan

Som velmi zvedavy, ako Zidane zvladne rotaciu. Od tohto vikendu nam zacina stvrdnovy cyklus zapasov az do prvej tretiny marca a niesu az take zapasy, kde by sme museli stratit. Tak snad sa to nebude niest len na menach Bale, Isco, Asensio, Vazquez, ale pekne si sadne aj niekto zo zalohy a Cristiano. Benzemu zbytocne budem spominat...on da este mnoho golov.....za Real.......Na Fife

Reagovat
Hristo Stoichkov

Moc těžký to podle mě nemá, LM bude jasně upřednostněna před ligou, kde o nic nejde, jelikož Sevilla i Villarreal mají spoustu svých problémů a opravdu nehrozí, že byste neměli skončit do 4. místa.

Reagovat
madridcan

Podla mna by este mal ligu skusit, ale to som jeden z mala co ma takyto nazor...

Reagovat
Kokesh

Ono neni co zkouset. Ty kecy vsech o tom, ze se Real nikdy nevzdava zustavaji letosni sezonu jen prazdnymi slovy. Kazda prohra boli, i kdyz bude liga na druhe koleji...nejak si nedokazu predstavit, ze by se na LM dokazal tym pripravovat na 100 % a v lize vypoustel zapasy...

Takze porad je o co hrat, i kdyz to tak absolutne nevypada.

Reagovat
madridcan

ja sa pozeram nato, ze Barca vychyta tiez tazky program a to teraz pred Chelsea ide do Eibaru...preco by to nemohli dojebat aj tam? Ako jasne, ze by sme sa mali starat o seba, ale to sa aktualne neda a pri poslednej Carlovej sezone sme si na takomto oblaciku s nezanedbatelnym naskokom isli aj my. Ta ich hra nieje svetova, dufat minimalne v nejaku dramu stale mozme

Reagovat
Kokesh

Veril bych tomu vice, neodpalit se v Cope. Nebo prijit jakakoliv zimni posila, minimalne na Karimovo misto. Nebo aspon hrat Mayoral misto nej...takhle se stale placama na stejnem miste. Loni hral cely tym, vice jsem se tesil na sledovani nahradniku, kteri nadstandartne vyuzivali svych prilezitosti. Letos je to jen Lucas a zbytek...

No a nakonec si myslim, ze pozitivne muzeme doufat jen v pripade, ze pres PSG postoupime...jestli ne, tak uz fakt neni o cem. To uz by byla jen nahanena Crise za goly, ten jediny hraje i kdyz o nic nejde.

Reagovat
X-bano-X

Barca určite ešte zaváha, no musela by zaváhať v celej tretine zápasov a vy všetko vyhrať........

Reagovat
smazaný uživatel

Ous žaludeční problémy. Nervozita?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že to bude mít ze stresu.

Reagovat
teenz

To zní komicky.

Reagovat
CHONG

Trucuje, vytírá si s BVB prdel a pak to nezvládá, srábek

Reagovat
smazaný uživatel

jenom k tomu extrémně nepovedenému nástupu do angažmá - takhle hrál v podstatě chvilku po přestupu proti špičkovému týmu a je to jeden ze zatím dvou zápasů, kdy nastoupil v základu

https://www.youtube.com/watch?v=Z_4nDr5ytnY&t=51s

Reagovat
smazaný uživatel

A vůbec, když se na dívám pohromadě na ten včerejší zápas, tak mi to od něho vůbec jako špatný výkon nepřipadá. Vytvořil skvělými centry na Minu a Luise možná největší šance zápasu, pořád se snažil pronikat, přihrávat dopředu. Jo, párkrát podklouzl, ale tak to se kurva stát může, nevidím důvod, proč se mu kvůli tomu vysmívat. Na konci už to bylo hektické a z toho plynula i větší chybovost, taky nic překvapivého. Vytváří se tady njaká nová falešná legenda o tragickém Dembelém. Takový Pako nebyl za celý zápas snad ani jednou u míče, hráč absolutně k ničemu, pokud se od něho náhodně neodrazí míč.

https://www.youtube.com/watch?v=_L0l2nEJU3k

Reagovat
ADM

Páči sa mi ako kope tie rohy, celkom ideálne to padá z výšky na hlavu, takže má potom tá hlavička aj razanciu. Už to tak posielal vtedy na Rakitiča..

Reagovat
smazaný uživatel

takže ako ? už len 17 bodov straty ? a zápas k dobru samozrejme, čiže 14

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom?

Reagovat
smazaný uživatel

a jo sakra, na ten odložený zápas jsem zapomněl ... Tak to už je fakt těsný ...

Reagovat
smazaný uživatel

ja ti to pripomeniem ...

Reagovat
valloire

11, musíš počítat vyhraný Clasico. To dáme.

Reagovat
Visca el barca

Vy je totiž v lize vyhráváte opravdu často

Reagovat
Diego2

A kdyz ne, tak zase zmiznes ne? Easy

Reagovat
valloire

pleteš si mě s vaší legendou

Reagovat
Diego2

Ani ne

Reagovat
valloire

ba jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

naši malí bratri z Getafe ukázali, jak sa bojuje za Madrid

Reagovat
Visca el barca

Nebyl tu bez CHONGA daleko větší klid? Teď jsme se vrátili zase tam kde to bylo. Hádky o všem. Já bych mu dal opět BAN

Reagovat
valloire

Ale....víte vy mladší, co to je vůbec demokracie? Chceš klid na práci nebo co? To chtěli komouší...

Reagovat
CHONG

Takže za ty vaše "vnitrostranické" hádky o Dembélem může pouze můj návrat?

Reagovat
valloire

Tak na někoho se to hodit musí. Stranu si rozvracet nedáme !!! Agenti imperialismu nikdy nespí !!!

Reagovat
CHONG

Vtipné na tom je, že Visca tím vlastně říká, že jsou tak hloupí, že je dokáže rozhádat návrat jednoho trouby

Reagovat
valloire

Reagovat
Baronne

Klasickej právnickej převrat

Reagovat
10FKK

spíš potrat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je prostě ignoruj. Rýpou schválně aby se někdo z nás chytil a pak se tu zase píšou sračky.

Reagovat
CHONG

Visca už o mně pod tímhle článkem založil druhé samostatné vlákno, ale já jsem ten, kdo rýpe

Reagovat
teenz

CHONG akorát nastavuje zrcadlo.

Reagovat
blaugrana

Podle posledních informací FIFA s Neymarovou žádostí o vyplacení bonusu ve výši 40 milionů eur nesouhlasí. Neuspěl ani u soudu, Barcelona tak hráči už nic platit muset nebude.

Ha ha ha pičkooooo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

první vyhrání z kapsy vyhání

Reagovat
smazaný uživatel

krásný

Reagovat
valloire

Messipéro pixel 1x1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele