23. kolo
11.02.2018 16:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Barcelona - Getafe CF 0:0

FC Barcelona nečekaně zaváhala 0:0 s Getafe. Atletico tedy už ztrácí na lídra LaLigy sedm bodů. Snad všichni fanoušci domácího celku počítali s opakováním výsledku z minulých ročníků, ale již během prvního poločasu se museli vyrovnat s realitou. Hosté sestavili extrémně těsný obranný bok, na který svěřenci Ernesta Valverdeho nenalezli recept.

Barça měla v celém průběhu utkání velkou výhodu v držení míče. Po půlhodině byla tato statistika 82% pro Barcelonu a 18% pro Getafe. Překvapivě se na Camp Nou odehrála první nebezpečná šance až v 42. minutě a na svědomí ji měli hosté. Ángel Rodríguez se řítil na posledního obránce, ale svou střelou branku minul. Těsně před přestávkou dopravil míč do sítě Luis Suárez, ale jeho gól pro ofsajd neplatil.

I když optickou převahu měli domácí, tak se během úvodních 45. minut do žádné větší šance nedostali. Po změně stran se Barcelona snažila vytvářet výraznější příležitostí, ale jejich odvážnější hra umožnila rovněž hostům více protiútoky. V 58. minutě se sám před brankářem objevil Suárez, ale branku minul. Při absenci nápadů v útoku přišel na hřiště v 62. minutě Ousmane Dembélé a Andrés Iniesta.

Ti nahradili místy neviditelného Philippeho Coutinha a Paca Alcácera. V 78. minutě se do zakončení po rohovém kopu dostal hlavičkou Yerry Mina, ale jeho pokus rovněž skončil mimo tři tyče. Ani v závěru se domácí neprosadili, stejně jako hosté, kteří vydřeli na horké barcelonské půdě velice cenný bod.

Autor: David Kvapil / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4-0

Reagovat
boryland

3:0........Leo 2,Luis.........

Reagovat
smazaný uživatel

žeby 1:1 ? madrid za madrid ?

Reagovat
smazaný uživatel

? Ne. Pošlem je zpátky do Madridu z přídělem od Lea a Luise. Za ten San Sebastian

Reagovat
Juan Román Riquelme

Trosicku nevydalo

Reagovat
smazaný uživatel

mám u teba malé pivo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele