23. kolo
11.02.2018 18:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Celta Vigo - Espanyol Barcelona 2:2

Remízový zápas, který mohou brát domácí jako za ztrátu, protože právě oni byli celkově lepším týmem. Iniciativy se v úvodu zápasu ujala domácí Celta Vigo, ale v 10. minutě z první šance Espanyolu padla rovněž první branka. Léo Baptistão unikl z rychlého protiútoku celé obraně a svůj únik s přehledem zakončil. Blízko vyrovnání byl o čtvrt hodiny později Maximiliano Gómez.

Po centru poslal hlavičkou z pravé strany míč do pokutového území Hugo Mallo. Tam číhal právě Gómez, ale s jeho pokusem si poradil dobře postavená Diego López. Ve 32. minutě bylo vyrovnáno. Další centr z pravé strany, ale tentokráte ho zužitkoval Gómez. Ten hlavičkou o zem překonal hostujícího brankáře. Běžela 38. minuta a v další šanci opět Gómez.

Ten pálil zleva ve vápně, ale jeho přízemní pokus na zadní tyč vychytal skvěle chytající López. Do šaten šly tedy oba týmy po první půli za nerozhodného stavu 1:1. V 65. minutě musel vytáhnout fantastický zákrok López. Znovu proti hlavičkovému pokusu Gómeze. Deset minutek před koncem se přeci jen domácí podruhé v tomto zápasu prosadili a ujali se vedení.

Emre Mor přihrál Gómezovi, který si poradil ve šestnáctce proti několika obráncům, následně nedal gólmanovi nejmenší šanci. Tři minuty před koncem zápasu bylo však znovu vyrovnáno. Gerard Moreno se odhodlal k dalekonosné střele, což se nakonec ukázalo jako správné rozhodnutí. Musíme navíc poznamenat, že se jednalo teprve o druhou střelu na branku Espanyolu.

To už bylo v závěru utkání vše. Oba dva týmy si tedy musely rozdělit po jednom bodu a pravdou je, že ten má pro Espanyol více než hodnotu zlata za to, co v zápase předvedl. Dvě střely na branku a dva góly. Tomu se opravdu říká vytěžit z minima maximum.

Autor: David Kvapil / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lobotka dá 1 gól :))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele