Komentáře a souhrny

Bordeaux přehrálo Chelsea, na výhru ale nedosáhlo

Chelsea nepředvedla ve Francii dobrý výkon a do Londýna si veze jenom bod. Na branku Anelky sedm minut před koncem odpověděl Diarra.

Fenerbahce na loňské čtvrtfinále nenaváže

Dvě branky v prvním poločase během devíti minut zajistily portugalskému celku postup do osmifinále Ligy mistrů. Fenerbahce se i přes opravdu bojovný a houževnatý výkon zmohlo pouze na zkorigování stavu, víc už jim jejich úterní soupeř nepovolil. Pro tento turecký velkoklub to tak znamená konec nadějí v milionářské soutěži.

Benzema porazil Fiorentinu a může se s Lyonem radovat z postupu

Lyon přijel do Florencie s jediným cílem - zajistit si postup do další fáze Ligy mistrů. Stejný úkol ale zadal svým svěřencům i trenér Fiorentiny Cesare Prandelli. Jeho tým ale na vedoucí duo Lyon-Bayern ztrácel již pět bodů a nutně tak potřeboval zvítězit. Fialky ale doma na Lyon nestačily, když se jejich katem stal teprve dvacetiletý kanonýr Benzema...

Manchester i Villarreal postupují

Souboj Villarrealu s Manchesterem United skončil opět bez branek, na stadionu El Madrigal zažili diváci fotbalovou nudu, ovšem nakonec mohli být fanoušci obou celků spokojeni, jak Villarreal, tak i Manchester postupují do další fáze Ligy mistrů.

Bendtner zajistil Arsenalu postup

Arsenal Londýn se možná na chvíli dostane z krize, po šťastném vítězství nad Dynamem Kyjev si totiž zajistil postup do další fáze. Duel byl sice po celou dobu vyrovnaný, avšak o výhře rozhodla gólovka Bendtnera 3 minuty před hvizdem rozhodčího.

Zenit se kýžené branky nedočkal

Zenit Petrohrad se nedokázal před zraky domácího publika prosadit proti Juventusu Turín a po bezbrankové remíze má výrazně nižší šance na postup. Nyní mu nezbývá než doufat, že Real klopýtne v Minsku.

Anglická Premier League - souhrn 14. kola

Čtrnácté kolo anglické Premier League se stalo pohřebištěm favoritů. Chelsea ani Liverpool nedokázaly doma překonat soustředěné obrany Newcastlu a Fulhamu, hrály tak bez branek jako Aston Villa s Manchesterem United. Arsenal dopadl ještě hůř na hřišti Manchestru City, kde prohrál 0:3. Tottenham zdolal Blackburn, Everton prohrál ve Wiganu...

Gambrinus liga - souhrn 15. kola

Sparta prohrála v Jablonci a na první místo ztrácí již dvanáct bodů. Ostrava prohrála v Olomouci a Slavia otočila zápas s Teplicemi a dál uniká. Mladá Boleslav konečně bodovala naplno, když doma porazila Bohemians Praha. Viktoria Žižkov ukončila čekání na výhru, doma porazila 2:0 Příbram a odlepila se z posledního místa tabulky.

Ligue 1 - souhrn 15. kola

Fotbalisté Paris Saint-Germain v šlágru kola zdolali Lyon 1:0, úřadujícího mistra to ale příliš mrzet nemusí, ztráceli i jeho pronásledovatelé - Bordeaux jen remizovalo s Rennes a Toulouse prohrálo v Lorientu. Těží z toho Nice, po výhře v St. Etienne je aktuálně druhé. V neděli Monaco přehrálo Le Mans a Nancy veze body z Nantes, Marseille v závěru zachránila alespoň bod ze zápasu s Lille.

Primera División - souhrn 12. kola

V taháku kola mezi Sevillou a Valencií se nenašel žádný přesný střelec a oba celky tak berou po bodu. Real Madrid sice vstřelil Huelvě jenom jeden gól, na důležité tři body to ale stačilo. Selhal naopak Villarreal, který doma vysoko prohrál s Valladolidem. Nepředvedla se ani Barcelona, která doma remizovala s Getafe. Konečně zabrala Osasuna, Atletiko jenom remizovalo v Numancii, Bilbao prohrálo v La Coruni a je dál poslední.

Serie A - souhrn 13. kola

Fiorentina doma přehrála Udinese a vrátila se do boje o nejvyšší příčky. Ve šlágru kola porazil Inter nejtěsnějším rozdílem Juventus a po dvanáctém kole bude v čele Serie A. AC Milán ztratil v Turíně dva body za remízu 2:2. Římské AS vyhrálo podruhé v řadě, naopak opět ztratilo Lazio. Remízu doma zaznamenala i Neapol...

Corgoň liga - souhrn 17. kola

Slovan ve šlágru kola porazil Žilinu a na čele tabulky má již čtyřbodový náskok. Košice dál ztrácejí, body tentokrát přenechaly Artmedii. Spartak doma přehrál Nitru. Dubnica remizovala s Prešovem, Dunajská Streda s Banské Bystrici. Ružomberok porazil Zlaté Moravce.

Bundesliga - souhrn 14. kola

V nedělním Nordderby uspěl Hamburg, který porazil Werder 2:1. Leverkusen kvůli nečekané prohře v Bielefeldu přepustil vedoucí pozici Hoffenheimu, který uspěl v Kölnu. Třetí je Bayern, na čtvrtém místě se díky výhře v Bochumi udržela Hertha. Wolfsburg si poradil se Stuttgartem a Frankfurt s připěním jedné branky Martina Fenina rozebral Hannover...

Nizozemská Eredivisie - souhrn 12. kola

Alkmaar si doma poradil s Ajaxem a vrátil se na první místo tabulky. Jenom o skóre je horší Breda, možnost dotáhnout tyto dva celky propásl Groningen. Po několikazápasovém výpadku vyhrálo PSV Eindhoven, Twente doma deklasovalo Heerenveen 6:0. Nadále se daří Feyenoordu...

V Derby D'Italia uspěl domácí Inter Milán

Inter Milán si pojistil první místo v tabulce, když dokázal uspět v prestižním Derby D'Italia. Souboj s Juventusem Turín rozhodl jedinou trefou Sulley Muntari. Stará dáma tak nevyužila možnost dostat se na druhé místo tabulky a bodově se právě na Inter Milán dotáhnout.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele