Komentáře a souhrny

Skotská Premier League - souhrn 31. kola

Fakt, že o titulu ve skotské lize se může rozhodnout ještě před boji v šestičlenné skupině, má zase o něco jasnější obrysy. Rangers totiž dnes zvítězili 4:1 na půdě Hearts. Celtic si poradil s Kilmarnockem, třetí po výhře nad Motherwellem zůstává Dundee United a na čtvrté místo se posunul Hibernian. Tři body mají Aberdeen a Hamilton...

Primera Division - souhrn 28. kola

Barcelona doma porazila Osasunu, ale Real Madrid ji utéct nenechal, ve čtvrtek hladce přehrál Getafe. Ve středu se diváci v Santanderu ani ve Valladolidu se branky dnes nedočkali. Remízou skončil také duel mezi Tenerife a Villarrealem. Zvítězila Almeria, jež doma o gól přehrála Zaragozu. Valencia si poradila doma s Málagou a pojistila si třetí místo. V posledním zápase 28. kola si Atlético Madrid poradilo s Bilbaem a přiblížilo se pohárům.

Serie A - souhrn 30. kola

Ve čtvrtek dohrávaný šlágr kola skončil lépe pro Neapol, která otočila duel s Juventusem a předskočila ho v tabulce. Stará Dáma už navíc opustila pohárové příčky. V čele je po včerejšku o něco jasněji. Vedoucí Inter totiž jasně porazil Livorno, zatímco AC podlehlo na hřišti Parmy. O skóre jej tak na druhém místě vystřídalo AS Řím, které vyhrálo v Bologni. Probudilo se Lazio, doma slavilo výhru nad Sienou. V záchranářském boji si pomohla Atalanta.

Gambrinus liga - souhrn 21. kola

Sparta ve šlágru o první místo uhrála plusový bod v Jablonci a vede o dva body ligu. Ostrava včera přehrála Bohemians Praha 3:0. Venku zvítězila také Boleslav, která otočila duel v Olomouci. Doma se dařilo Brnu, které porazilo Kladno, a Plzni, jež pokořila Příbram. V Budějovicích gól nepadl. Ve čtvrtek se stal spasitelem Teplic Libor Došek, jenž za deset minut pobytu na hřišti dal dvě branky a otočil zápas se Slováckem. Slavia doma nezvládla zápas s Libercem, prohrála 0:2.

Primera División - preview 28. kola

Barcelona porazila Osasunu, nyní je na tahu Real Madrid, který se v malém madridském derby představí na půdě Getafe. Atletiko Madrid figuruje ve druhé polovině tabulky a zpět do té první se vrátí v případě, že doma porazí Athletic...

Bayern vyhrál na Schalke a postoupil do finále

Bayern zvládl první ze serie důležitých zápasů a vyhrál na Schalke 1:0. Brankou se o tom postaral Arjen Robben po úžasném úniku od půlící čáry až ve 112. minutě. Právě minuty navíc mohou Bayern v příštích týdnech hodně mrzet. Ve Veltins Areně se hrálo vyrovnané utkání, Bayern byl sice lepší na balonu, ale Schalke využívalo četných chyb, zejména ve druhém poločase.

Skotská Premier League - souhrn 30. kola

Glasgowský Celtic si dnes uřízl pořádnou ostudu. Ze stadionu na St, Mirren si odváží debakl 0:4 a titul se mu opět o dost vzdálil. Kilmarnock doma nestačil na Hamilton.

Corgoň liga- souhrn 24. kola

Slovan Bratislava vede slovenskou ligu. Ve šlágru 24. kola totiž porazil 2:0 Žilinu a předstihl ji v tabulce o dva body. Banská Bystrica ztratila dva body s posledními Košicemi, remízou skončil také zápas mezi Nitrou a Trnavou a duel Dunajské Stredy s Ružomberokem. Senica doma podlehla Prešovu, naopak Dubnica zvítězila nad Petržalkou.

Werder porazil Augsburg a opět si zahraje finále

Rok se s rokem sešel a v Brémách se znovu slaví postup do finále DFB-Pokalu. Druholigový Augsburg sice na Weserstadionu nezklamal, Werder ho ale udolal 2:0 a vedle možnosti obhajoby ho může těšit i fakt, že vzhledem ke složení druhé semifinálové dvojice si zajistil účast v evropských pohárech pro příští sezónu...

Gambrinus liga - souhrn 20. kola

V pondělcí dohrávce porazilo Slovácko Slavii a připsalo si první jarní tři body, sešívaní naopak poprvé padli. Sparta v sobotu neměla problémy s Olomoucí a posunula se do čela tabulky, jelikož Teplice doma nestačily na Brno. Jablonec vyhrál v Příbrami a stále může pomýšlet na zisk mistrovského titulu, Ostrava doma přenechala body Českým Budějovicím. Plzeň zase může myslet na poháry, vyhrála na Kladně, doma znovu padl Liberec. V neděli vyhráli také Bohemians 1905. Ti si poradili s Boleslaví.

Ruská Premier Liga - souhrn 2. kola

Rubin vyhrál v Tomsku a je jediným šestibodovým týmem. Zenit doma na poslední chvíli zachránil remízu se Spartakem, v moskevském derby CSKA s Dinamem branka nepadla. Těrek Groznyj doma jenom remizoval s Rostovem. Lokomotiv si poradil se Samarou, Perm doma porazil Anži.

Ligue 1 - souhrn 29. kola

Šlágr kola skončil výhrou Marseille nad Lyonem. V neděli se radovalo jak Bordeaux, které si poradilo s Lille, tak i Montpellier, jenž porazil Valenciennes. Auxerre porazilo Le Mans a posílilo šance na titul. Rennes smázlo Toulouse, důležité body v boji o záchranu má Nice a stále žije i Boulogne. V St. Etienne a Grenoblu gól nepadl.

Primera Division - souhrn 27. kola

Messi se opět předvedl, hattrickem pomohl Barceloně porazit Zaragozu. Valencia si výhrou s Almerií pojistila třetí místo. Osasuna doma podlehla Santanderu, naopak před vlastními fanoušky se dařilo jak Málaze, tak i Mallorce. Real má po výhře nad Gijonem opět tříbodový náskok v čele.

Serie A - souhrn 29. kola

Pořadí na čele tabulky se nemění. Inter sice včera jen remizoval v Palermu, ale AC Milán dnes nedokázal porazit Neapol a zůstal o bod zpět. Juventus opět prohrál, tentokrát na Sampdorii. Důležité výhry v neděli zaznamenaly Lazio, Siena či Atalanta, kterým hrozí sestup. V souboji nováčků Parmy a Bari se zrodila remíza.

Bundesliga - souhrn 27. kola

Hertha ještě nehází flintu do žita, což dnes dokázala drtivým vítězstvím 5:1 na hřišti Wolfsburgu. Schalke jen remizovalo na HSV, v čele ligy tak zůstal i přes včerejší prohru ve Frankfurtu Bayern. Werder otočil zápas s Bochumí, Dortmund doma přehrál Leverkusen. Stuttgart si poradil s Hannoverem, Freiburg porazil Mainz a v Kolíne a Norimberku se body dělily...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele