Komentáře a souhrny

Corgoň liga - souhrn 26. kola

Slovan Bratislava jen remizoval na domácí půdě s posledními Košicemi 0:0 a přišel o první místo, na kterém je díky lepšímu skóre Žilina. Nitra si výhrou nad Ružomberkem pojistila čtvrté místo. Banská Bystrica si doma hravě poradila s Petržalkou 4:0 a tři body uhájila i Dunajská Streda, Dubnica veze bod ze Senice.

Serie A - souhrn 32. kola

Inter Milán doma porazil Bolognu a drží první místo, musí se ale i nadále mít na pozoru, jelikož oba jeho rivalové v boji o titul rovněž vyhráli - milánské AC uspělo v Cagliari, římské AS veze body z Bari. V boji o poháry si polepšila Sampdoria, Palermo i přes prohru zůstalo čtvrté. Juventus prohrál v Udinese, bod berou Fiorentina, Janov a Neapol.

Evropská liga - souhrn prvních zápasů čtvrtfinále

S prvními zápasy čtvrtfinále Evropské ligy budou spokojenější spíše hostující kluby. Nejlepší výsledek do odvety uhrálo Atletiko Madrid, které si z Valencie veze remízu 2:2. Ve třech zbývajících duelech vyhráli domácí pokaždé 2:1...

Zmrtvýchvstání Arsenalu slibuje ještě napínavou odvetu

Vypadalo to na debakl, a dlouho. Arsenal vstoupil strašidelně nejen do jednoho, ale rovnou do obou poločasů, a přesto nakonec Barceloně nepodlehl. Může za to poněkud vypuštěný závěr Katalánců, během něhož Kanonýři stihli vyrovnat.

Interu k vítězství nad CSKA stačil jediný gól

Inter svého soupeře přitlačil po hodině hry, což nakonec stačilo na nejtěsnější vítězství a do Moskvy tak nepojede s žádnou výraznější jistotou. V odvetě si bude Necid určitě přát větší podporu zálohy, jinak se CSKA s velkou pravděpodobností do žádné gólové šance opět nedostane.

Bayern o svém vítězství rozhodl v nastaveném čase

Velmi zajímavý průběh měl souboj mezi Bayernem a Manchesterem United. Hosté začali utkání více než dobře, už po 120 sekundách se zásluhou Rooneyho ujali vedení. Odpověď Bayernu ale byla dvojnásobná. Nejprve se čtvrt hodiny před koncem trefil Ribéry, ve třetí minutě nastavení pak bavorský stánek explodoval po přesné trefě Oliće.

Bordeaux bude muset doma pořádně zabrat, z Lyonu si veze dvougólové manko

Lyon si na svém hřišti do odvety ukul skvělý dvoubrankový náskok. Bordeaux tedy nedávnou ligovou porážku vrátil i s úroky a teď je na řadě soupeř. Ten bude muset na vlastním stánku myslet především na defenzívu, na skvělého Llorise dnes totiž v jinak vyrovnaném duelu vyzrál pouze jedinkrát.

Anglická Premier League - souhrn 32. kola

Manchester City díky hattricku Teveze porazil Wigan. Liverpool se nadále rve o čtvrtou příčku, což dokázal svým fanouškům v utkání proti Sunderlandu. Chelsea deklasovala Aston Villu 7:1, přičemž čtyři branky dal Lampard. Problémy neměl ani Manchester United, naopak Arsenal v nastavení přišel o výhru v Birminghamu.

Primera Division - souhrn 29. kola

Athletic v pondělí přestřílel Racing. Real Madrid otočil derby s Atlétikem a opět o skóre vede před Barcelonou, která vyhrála v Mallorce. Xerez úspěšně pokračuje v boji o záchranu, jasně přehrál Valladolid. Deportivo doma ztratilo body s Getafe. Seville se opět vzdálila Liga mistrů, z Villarrealu odjela s prázdnou. Zaragoza doma přehrála Valencii.

Ligue 1 - souhrn 30. kola

V pondělním utkání branka nepadla, Auxerre veze bod z Monaka. Montpellier utrpěl v Lille porážku 1:4. PSG doma naplno bodovalo proti Boulogne. Nancy rozdrtilo Lens 5:1, stejným brankovým rozdílem zvítězil také Lorient nad Saint-Etienne. Venku zvítězily Nice a Rennes. Lyon splnil povinnost, porazil doma Grenoble 2:0 a může i nadále myslet na titul.

Gambrinus liga - souhrn 22. kola

Ostrava v pondělí porazila Slavii. Sparta má na čele ligy dvoubodový náskok. Doma totiž jasně vyhrála s Brnem 3:0, zatímco Teplice jen remizovaly na Bohemians 1905. Slovácko podruhé v řadě doma bodovalo naplno, tentokrát přehrálo Budějovice. Olomouc si veze body z Kladna. Liberec porazil v derby Jablonec. Plzeň si z Mladé Boleslavi veze vysokou porážku 0:4.

Serie A - souhrn 31. kola

Ve šlágru kola včera uspěl AS Řím proti Interu, radovalo se i Palermo. AC Milán jen remizoval s Laziem a ztrátu na první dva týmy smazal jen o jeden bod. Dnes vyhrála Neapol, která zdolala Catanii, a konečně zabral i Juventus proti Atalantě. Fiorentina přehrála Udinese, Sampdoria remizovala s Cagliari, remízové byly také všechny další nedělní výsledky.

Ruská Premier Liga - souhrn 3. kola

Kazaň ztratila první body v sezóně, když remizovala s Těrekem. Marek Suchý se zapsal mezi střelce a pomohl Spartaku k výhře nad Lokomotivem. Zenit zvládl utkání na hřišti Dinama Moskva, Rostov jediným gólem porazil Saturn. Samara podlehla Tomsku 2:3. Nalčik potvrdil dobrý vstup do sezóny výhrou v Novosibirsku. Moskevské CSKA vyhrálo v Machačkale.

Bundesliga - souhrn 28. kola

Schalke vyhrálo v Leverkusenu a poskočilo do čela před Bayern, který doma nestačil na Stuttgart. Wolfsburg vyhrál v Mainzu, 1. FC Köln zase veze body z Hannoveru, Werder přestřílel Norimberk, Hertha remizovala s Dortmundem. V neděli se body dělily i v Sinsheimu, zatímco Gladbach porazil HSV...

Nizozemská Eredivisie - souhrn 29. kola

Na čele tabulky nic nového, po včerejším úspěchu Twente dnes totéž zopakovali jeho pronásledovatelé Ajax s Eindhovenem. Naopak čtvrté místo Feyenoordu se otřásá. Rotterdamský klub jen remizoval v Nijmegenu a Alkmaar tak ztrácí už jen bod. Vitesse porazilo Tilburg a získalo důležité tři body, Breda doma porazila Den Haag.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele