Komentáře a souhrny

Bordeaux bude muset doma pořádně zabrat, z Lyonu si veze dvougólové manko

Lyon si na svém hřišti do odvety ukul skvělý dvoubrankový náskok. Bordeaux tedy nedávnou ligovou porážku vrátil i s úroky a teď je na řadě soupeř. Ten bude muset na vlastním stánku myslet především na defenzívu, na skvělého Llorise dnes totiž v jinak vyrovnaném duelu vyzrál pouze jedinkrát.

Anglická Premier League - souhrn 32. kola

Manchester City díky hattricku Teveze porazil Wigan. Liverpool se nadále rve o čtvrtou příčku, což dokázal svým fanouškům v utkání proti Sunderlandu. Chelsea deklasovala Aston Villu 7:1, přičemž čtyři branky dal Lampard. Problémy neměl ani Manchester United, naopak Arsenal v nastavení přišel o výhru v Birminghamu.

Primera Division - souhrn 29. kola

Athletic v pondělí přestřílel Racing. Real Madrid otočil derby s Atlétikem a opět o skóre vede před Barcelonou, která vyhrála v Mallorce. Xerez úspěšně pokračuje v boji o záchranu, jasně přehrál Valladolid. Deportivo doma ztratilo body s Getafe. Seville se opět vzdálila Liga mistrů, z Villarrealu odjela s prázdnou. Zaragoza doma přehrála Valencii.

Ligue 1 - souhrn 30. kola

V pondělním utkání branka nepadla, Auxerre veze bod z Monaka. Montpellier utrpěl v Lille porážku 1:4. PSG doma naplno bodovalo proti Boulogne. Nancy rozdrtilo Lens 5:1, stejným brankovým rozdílem zvítězil také Lorient nad Saint-Etienne. Venku zvítězily Nice a Rennes. Lyon splnil povinnost, porazil doma Grenoble 2:0 a může i nadále myslet na titul.

Gambrinus liga - souhrn 22. kola

Ostrava v pondělí porazila Slavii. Sparta má na čele ligy dvoubodový náskok. Doma totiž jasně vyhrála s Brnem 3:0, zatímco Teplice jen remizovaly na Bohemians 1905. Slovácko podruhé v řadě doma bodovalo naplno, tentokrát přehrálo Budějovice. Olomouc si veze body z Kladna. Liberec porazil v derby Jablonec. Plzeň si z Mladé Boleslavi veze vysokou porážku 0:4.

Serie A - souhrn 31. kola

Ve šlágru kola včera uspěl AS Řím proti Interu, radovalo se i Palermo. AC Milán jen remizoval s Laziem a ztrátu na první dva týmy smazal jen o jeden bod. Dnes vyhrála Neapol, která zdolala Catanii, a konečně zabral i Juventus proti Atalantě. Fiorentina přehrála Udinese, Sampdoria remizovala s Cagliari, remízové byly také všechny další nedělní výsledky.

Ruská Premier Liga - souhrn 3. kola

Kazaň ztratila první body v sezóně, když remizovala s Těrekem. Marek Suchý se zapsal mezi střelce a pomohl Spartaku k výhře nad Lokomotivem. Zenit zvládl utkání na hřišti Dinama Moskva, Rostov jediným gólem porazil Saturn. Samara podlehla Tomsku 2:3. Nalčik potvrdil dobrý vstup do sezóny výhrou v Novosibirsku. Moskevské CSKA vyhrálo v Machačkale.

Bundesliga - souhrn 28. kola

Schalke vyhrálo v Leverkusenu a poskočilo do čela před Bayern, který doma nestačil na Stuttgart. Wolfsburg vyhrál v Mainzu, 1. FC Köln zase veze body z Hannoveru, Werder přestřílel Norimberk, Hertha remizovala s Dortmundem. V neděli se body dělily i v Sinsheimu, zatímco Gladbach porazil HSV...

Nizozemská Eredivisie - souhrn 29. kola

Na čele tabulky nic nového, po včerejším úspěchu Twente dnes totéž zopakovali jeho pronásledovatelé Ajax s Eindhovenem. Naopak čtvrté místo Feyenoordu se otřásá. Rotterdamský klub jen remizoval v Nijmegenu a Alkmaar tak ztrácí už jen bod. Vitesse porazilo Tilburg a získalo důležité tři body, Breda doma porazila Den Haag.

Corgoň liga - souhrn 25. kola

Slovan dnes s přehledem vyhrál v Trnavě a vrátil se do čela tabulky, kde byla od včerejška po těsné výhře nad Senicí Žilina. Banská Bystrica odjela s prázdnou z Ružomberoku, vedle něhož doma uspěly i Prešov a Košice.

Marseille má po 17 letech trofej. Ve finále Ligového poháru skolila Bordeaux

Čekání je u konce. Sedmnáct let trvalo čekání celé Marseille na výraznější úspěch. Dočkala se až dnes - ve finále Coupe de la Ligue přehrála jasným způsobem obhájce trofeje z Bordeaux.

Skotská Premier League - souhrn 31. kola

Fakt, že o titulu ve skotské lize se může rozhodnout ještě před boji v šestičlenné skupině, má zase o něco jasnější obrysy. Rangers totiž dnes zvítězili 4:1 na půdě Hearts. Celtic si poradil s Kilmarnockem, třetí po výhře nad Motherwellem zůstává Dundee United a na čtvrté místo se posunul Hibernian. Tři body mají Aberdeen a Hamilton...

Primera Division - souhrn 28. kola

Barcelona doma porazila Osasunu, ale Real Madrid ji utéct nenechal, ve čtvrtek hladce přehrál Getafe. Ve středu se diváci v Santanderu ani ve Valladolidu se branky dnes nedočkali. Remízou skončil také duel mezi Tenerife a Villarrealem. Zvítězila Almeria, jež doma o gól přehrála Zaragozu. Valencia si poradila doma s Málagou a pojistila si třetí místo. V posledním zápase 28. kola si Atlético Madrid poradilo s Bilbaem a přiblížilo se pohárům.

Serie A - souhrn 30. kola

Ve čtvrtek dohrávaný šlágr kola skončil lépe pro Neapol, která otočila duel s Juventusem a předskočila ho v tabulce. Stará Dáma už navíc opustila pohárové příčky. V čele je po včerejšku o něco jasněji. Vedoucí Inter totiž jasně porazil Livorno, zatímco AC podlehlo na hřišti Parmy. O skóre jej tak na druhém místě vystřídalo AS Řím, které vyhrálo v Bologni. Probudilo se Lazio, doma slavilo výhru nad Sienou. V záchranářském boji si pomohla Atalanta.

Gambrinus liga - souhrn 21. kola

Sparta ve šlágru o první místo uhrála plusový bod v Jablonci a vede o dva body ligu. Ostrava včera přehrála Bohemians Praha 3:0. Venku zvítězila také Boleslav, která otočila duel v Olomouci. Doma se dařilo Brnu, které porazilo Kladno, a Plzni, jež pokořila Příbram. V Budějovicích gól nepadl. Ve čtvrtek se stal spasitelem Teplic Libor Došek, jenž za deset minut pobytu na hřišti dal dvě branky a otočil zápas se Slováckem. Slavia doma nezvládla zápas s Libercem, prohrála 0:2.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele