DFB-Pokal - souhrn čtvrtfinále

27.02.2013, 08:43, aktualizováno 27.02.2013, 23:20
Komentáře a souhrny
Čtvrtfinálové zápasy DFB-Pokalu už jsou minulostí a známe tak čtyři vyvolené, kteří si to později rozdají o ceněnou trofej. Během úterý si zajistil postup Freiburg a Wolfsburg, ke kterým se nyní přidal i Stuttgart, jenž před vlastními fanoušky nedopustil překvapení s druholigovou Bochumí. Loučí se obhájce prvenství z Dortmundu, nad jehož síly byl mnichovský Bayern.


1. FSV Mainz - SC Freiburg 2:3 po prodloužení


V Mohuči bylo k vidění napínavé pohárové krimi. FSV se bleskově ujalo dvoubrankového vedení, avšak zcela se naplnilo rčení, že první vyhrání z kapsy vyhání. Ke konci hrací doby se domácí dostali do početní nevýhody a inkasovali dvě branky, přičemž ještě mohli hovořit o štěstí, že zůstalo u dvou zásahů. V prodloužení došel mohučským fotbalistům dech a Freiburg se tak postaral o vyřazení Karnevalclubu z poháru.

Hosté však museli pro postup leccos ustát. Zejména úvod utkání, kdy se Tuchelova družina do SCF nemilosrdně pustila. Nejprve otevřel skóre po Edeově přihrávce Parker, následně trefil Zimling svou dalekonosnou ranou levý dolní roh brány - 2:0 po čtyřech minutách! Trenér hostů Streich neváhal a poslal na trávník Schmida, což se ukázalo jako správná volba. Po malých krůčcích se SCF dostával do hry, naopak jedenáctka Mainzu se zatáhla a logicky vsadila na rozhodující kontry.

Množily se však šance hostů z Breisgau: Ke konci prvé půle se do slibných pozic prokousali Caligiuri, hlavičkující Flum a do břevna mířící Sorg. Ve druhých pětačtyřiceti minutách se Nullfünfer nadále koncentrovali na brejky, zatímco hosté dopláceli na nepřesnosti v přihrávkách. První šance SCF tak zase přišly až po hodině hrací doby, kdy se do zakončení dostal Schmid, jenž rozvlnil boční síť. Během deseti minut spatřil český bek Pospěch žlutou kartu a zamířil předčasně pod sprchy.

Domácí se tak o to více upnuli na ubránění náskoku, čemuž odpovídala střídání hráčů. Avšak hosté hrozili čím dál více - činil se zejména Daniel Caligiuri. V závěrečných minutách základní hrací doby se freiburští nadechli k mohutné ofenzívě, která přinesla své plody. Po dvou natrefeních brankové konstrukce se nakonec štěstí usmálo na Santiniho. Pořád to bylo pro SCF málo, ruku k dílu přiložil i Krmaš - i on trefil jen tyč. Avšak bránu do prodloužení otevřel svým faulem na Santiniho Zabavnik. Caliguiri pokutovým kopem nepohrdl...

Psychická výhoda byla jednoznačně na straně Streichovy jedenáctky, která dokázala jako fénix povstat z popela a vybojovat si prodloužení. Freiburští tvrdošíjně tlačili na svého hostitele a hledali skulinky v obraně. Nullfünfer se zatáhli velmi hluboko a gólman Baumann na druhé straně hřiště měl de facto ten večer odpracováno. Vítězná trefa spatřila světlo světa po 108. minutě zásluhou Daniela Caligiuriho a dílo velkého obratu bylo dokonáno. To ještě mohl Kruse zvýšit na 2:4, avšak sám před brankářem Müllerem ztroskotal. Freiburg beztak ukázal charakter a zaslouženě postupuje dál.

Branky: 2. S. Parker, 4. Zimling - 86. Santini, 90+3. z penalty a 108. D. Caligiuri

Sestava Mainzu: H. Müller - Pospěch, Svensson, Noveski, Zabavnik - N. Müller, Baumgartlinger, Zimling (62. M. Caligiuri), Ede (72. Ivanschitz) - S. Parker (70. Júnior Díaz), Szalai

Sestava Freiburgu: Baumann - Hedenstad (13. Schmid), Ginter, Krmaš, Sorg - M. Kruse, Schuster, Makiadi, D. Caligiuri - Rosenthal (84. Santini), Flum (62. Guédé)


Kickers Offenbach - VfL Wolfsburg 1:2


Třetiligový celek během tažení DFB-Pokalem těžil zejména z domácího publika, neboť všechna dosavadní kola odehrál na Sparda-Bank-Hessen-Stadionu, kde postupně nechal za sebou Fürth, berlínský Union a Düsseldorf (shodně 2:0). Nadějně se pak svěřenci Rico Schmitta obuli i do automobilového mužstva, ovšem Fetsch nemířil přesně. Reakce Vieirinhy rovněž úspěchem nekončila.

Kapitán Diego a jeho spolubojovníci drželi míč ve své moci, ovšem přes hustý obranný val se dostávali jen velmi obtížně, navíc si museli dávat neustálý pozor na rychlé kontry. Během pár minut to zkoušeli Reinhardt a opět Fetsch, Benaglio se však prostřelit nenechal! To ale bylo na dlouhou dobu jediné zaznamenání hodné. Vlci se sice dožadovali odpískání nedovoleného zákroku na Oliče, rozhodčí Stark ovšem nechal pokračovat ve hře. Těsně před odchodem na přestávku měl dvě nadějné příležitosti Schwarz, avšak nejdříve zachránil na hranici pravidel Hasebe, aby poté zasáhl Benaglio!

Po obrátce se aktivita VfL přeci jen zvýšila a záhy to přineslo kýžené ovoce. Hasebeho centr nedokázal zpacifikovat Wulnikowski a kulatý nesmysl se za pomoci Kleinheismanna dostal až na určené místo - 0:1. Tento moment hostům výrazně pomohl a z rychlých protiútoků mohli navýšit vedení Dost a Diego, ani jednomu z nich se ovšem nepodařilo zamířit do prostoru ohraničeného třemi tyčemi.

Další krutý direkt přišel pro hesenské mužstvo dvacet minut před koncem: Diego bleskově vyslal ke zteči rozběhnutého Schäfera, jehož centr z bezprostřední blízkosti dopravil na místo určení Dost a přidal tak před závěrečnými minutami veledůležitou pojistku! Kickers se však nevzdal a po neúspěšných pokusech Voglera s Dostem (mířil na vlastní branku!) zadělal na drama, po standardce, hlavičkující Stadel - 1:2. Favorit ale již vedení udržel a může se těšit na semifinále!

Branky: 81. Stadel - 49. Olić, 71. Dost

Sestava Offenbachu: Wulnikowski - Ahlschwede, Kleineheismann, Stadel, Stein - Feldhahn, Mehić (64. Bäcker) - Reinhardt, M. Schwartz (79. Avdić) - Rathgeber (64. Vogler), Fetsch

Sestava Wolfsburgu: Benaglio - Hasebe, Naldo Madlung, M. Schäfer - Polák, Josué (87. Kjaer) - Vieirinha (90+1. Träsch), Diego, Olić (76. Rodríguez) - Dost


VfB Stuttgart - VfL Bochum 2:0


Díky solidně odvedené práci a větší rozvaze i vyzrálosti si VfB Stuttgart zaslouženě obstaral vstupenku do semifinále německého ligového poháru. Druholigový tým z Bochumi se sice bil statečně, avšak kromě dřiny postrádal efektivitu. Švábi se dostali do vedení díky tečované ráně a až do závěrečných minut se museli mít před snaživým soupeřem na pozoru. Favorit však nakonec svou úlohu splnil.

Ačkoliv to byl bochumský hráč Goretzka, kdo se na začátku duelu postaral po překonání obránce Boky o vzrušení ve stuttgartské šestnáctce, byli to borci z města automobilů, kteří měli navrch. V první čtvrthodině se do dvou slibných šancí dostal Harnik. O něco později šli Labbadiovi svěřenci do šťastného vedení. Gentnerova distanční střela se otřela o Eyjólfssona a gólman Luthe byl bezbranný. I poté zůstali fotbalisté VfB těmi aktivnějšími, byť se kvůli svědomité obraně hostů do mnoha kloudných šancí nedostávali.

Hostující jedenáctka se krom jiného utápěla v nepřesnostech a rovněž nasazení začalo nenápadně stagnovat. Ulreich a jeho pomocníci v obraně tak příliš vytíženi nebyli. To vše mělo negativní dopad na obraz hry - špičkovou úroveň první poločas rozhodně neměl. Po opětovném příchodu ze šaten nabrala hra na obrátkách. První velkou šanci měl na svědomí hostující Tasaka, jehož ráně ze 17 metrů chybělo u pravé tyče jen velmi málo. Při této akci se po obranném zákroku zranil Niedermeier a musel být nahrazen Rüdigerem.

I kvůli této události si již v následujících minutách nepočínala obrana VfB tak suverénně jako v prvém dějství. V 71. minutě se po Delurově centru ocitl na malém vápně hlavičkující Scheidhauer, avšak trefil jenom dobře postaveného Sakaie. VfL cítilo šanci a očividně na Šváby přitlačilo. Tím se ovšem otevřel prostor pro stuttgartské výpady do otevřenější obrany. Po jednom takovém bylo o osudu utkání rozhodnuto. Traoré svým pasem našel v pokutovém území operujícího Ibiševiče. Bosňan z běhu nekompromisně pálil a poslal svůj tým do semifinále soutěže.

Branky: 18. Gentner, 81. Ibišević

Sestava Stuttgartu: Ulreich - G. Sakai, Tasci, Niedermeier (51. Rüdiger), Boka - Kvist - Harnik (90+1. Holzhauser), Gentner, Okazaki (46. Macheda), Traoré - Ibišević

Sestava Bochumi: Luthe - Rothenbach, Maltritz, Eyjólfsson, Lumb - Sinkiewicz (68. Delura), Kramer - Goretzka, Tasaka (74. Iašvili) - Scheidhauer (74. Gelašvili), Rzatkowski


Bayern Mnichov - Borussia Dortmund 1:0


Žlutočerná družina se musela na poslední chvíli obejít bez nemocného Matse Hummelse a tento výpadek, jakoby se na hře BVB nesmazatelně podepsal. Zejména organizace defenzivy postrádala svoji obvyklou formu. Mnichované se tak od prvního uvedení míče do hry chopili dirigentské role a dávali tím najevo svoji momentální pohodu. Robbenova rána z úhlu si však na Weidenfellera nepřišla.

Strážce dortmundské branky o chvíli později nepříjemný Lahmův centr pouze vyrazil, ale Kroos už nedokázal usměrnit mičudu do vymezeného prostoru! Borussia se postupem času přeci jen daleko více aktivně zapojila do hry a po kombinaci Götzeho s Reusem se balón užuž dostával na Lewandowskiho, před ním ovšem bezchybně zasáhl Dante. Ve 36. minutě měl po Schweinsteigerově nabídce velkou možnost Martínez, Španěl však z první nechal vyniknout Weidenfellera! Aktivní Robben sice záhy branku nenašel, ale vše si ještě vynahradil. Nizozemský křídelník se dostal k odraženému míči a parádní ranou otevřel skóre - 1:0.

Těsně po začátku druhého dějství našel van Buyten v dobré pozici Müllera, ten však místo zakončení zvolil pas na Mandžukiče, což se neukázalo jako správné rozhodnutí. Vestfálský celek ale jinak podle očekávání přidal... Gündoganovu střelu zpoza vápna ale Neuer zlikvidoval a následné pokusy Piczczeka a Reuse postrádaly to hlavní - přesnost! Hosté se ovšem jinak museli držet stále na pozoru.

Hned dva pěkné momenty měl po hodině hry Kroos, avšak nejdříve z pokutového území na skvěle reagujícího Weidenfellera recept nenašel a dlouholetý brankář Dortmundu poté zneškodnil i dalekonosný pokus téhož hráče! Borussia se snažila za každou cenu srovnat krok, avšak paradoxně mohl na opačné straně pojistit náskok Martínez a van Buyten, přesto zůstávalo nadále všechno při starém. Gündoganova střela z dálky postrádala ideální parametry, zato před druhou brankou zachránil po Danteho hlavičce Götze a ten samý hráč si ani následně na Weidenfellera nepřišel. Zaplněnou AA mohl v nastavení rozesmutnit Schieber, ale hlavou mířil nad branku!

Branka: 43. Robben

Sestava Bayernu: Neuer - Lahm, van Buyten, Dante, Alaba - Javi Martínez, Schweinsteiger - T. Müller (78. Luiz Gustavo), Kroos (90+4. Boateng), Robben - Mandžukić (90+1. Gómez)

Sestava Dortmundu: Weidenfeller - Piszczek, Subotić, Felipe Santana, Schmelzer - Gündogan, S. Bender, Großkreutz (62. Blaszczykowski) - M. Götze, Reus (81. Reus) - Lewandowski

Los semifinálových dvojic je na programu v neděli 3. 2. od 18:00, živě bude vysílat ARD.

Autor: Jiří Vojík, Jan Mátl / kicker.de

Komentáře (111)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bude preview na dnešní zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

ne nebude

Reagovat
jv

To by nebylo možné stihnout (alespoň teda u mě), ale dneska se můžete těšit na reporty chvilku po konci zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Při nepokojích před utkáním mezi 1.FC Köln a Unionem Berlín (hráno 23.2.2013) byli dva lidé vážně zraněni. Zatčeno bylo 88 fans Unionu Berlín, když se snažili dostat k sektoru domácích. Vzduchem létaly láhve, musela zasahovat jízní policie, stříkal se pepřový sprej. Jeden policajt utrpěl zlomeninu nosu. Fanoušci Unionu jsou obviněni z výtržnictví, dva skončili na vazbě.

Dyť je to skoro nemožný

Z obou stran vedle kotle jsou jen sektory domácích...

Reagovat
db18

asi se chtěli dostat nejdřív ze svýho sektoru...

Reagovat
JozkokozleJ

Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, Hummels dneska prej nenastoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer - Lahm, van Buyten, Dante, Alaba - Schweinsteiger, Martínez - Robben, Kroos, Müller -Mandzukic

Reagovat
Bayern +

Vyborna.

Reagovat
smazaný uživatel

A očekáváná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery je zranenej?

Reagovat
smazaný uživatel

Vykartovanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Super Jedu na Bayern za 10 dni, tak chci, aby hral. Ale dneska jsem rad, ze nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Arsenal nebo na Bundesligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na ligu, proti Düsseldorfu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to závidim. Proti Dusseldorfu, doma, to si Fortuna užije a ty asi taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak normálně bych Bayernu nefandil, ale kdyz uz je ta liga rozhodnuta, tak doufam, ze jim aspon nadeli, minimalne tenisově

Reagovat
Arne

Hlavně si užije kotel Fortuny, to bych mu záviděl především.

Reagovat
db18

paráda - van Buyten si teď asi zajistil základ

Reagovat
smazaný uživatel

hm.. bez Kuby a Matse

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Kubu nechapu, ale Kevin to snad odmaka. Matse skoda, no.

Reagovat
smazaný uživatel

je to škoda no... ale zase Kuba by mohl nastoupit během zápasu a svojí rychlostí to pořádně rozvýřit. kevin bude hrát na levé straně. Kloppo asi chce aby vypomohl Marcelovi proti letos hodně silnému Müllerovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Robbenovi.

Reagovat
smazaný uživatel

robben asi bude hrát na levo..

Reagovat
smazaný uživatel

Bude spíš všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon ze nehraje ten Ribery. Snad to dame.

Reagovat
db18

No, silnému Müllerovi - ono o něm zas nebude vidu a slechu a pak dá gól

Reagovat
jv

Blaszczykowski měl potíže s třísly a Kloppo zřejmě nechce riskovat před LM, což se dá pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prý už byl v poho.. nevim no.. jestli naskočí, tak to nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za rozestavení?

Reagovat
smazaný uživatel

Robeeeeeeeeeeeen a už vediem nad Boruskou

Reagovat
cristiano.K.

má někdo koukatelnej flash na druhej poločas

Reagovat
jv

http://nirsportz.eu/stream1.html - solidní stream a hlavně nepadá

Reagovat
cristiano.K.

díky

Reagovat
cristiano.K.

to se mi ani nerozeběhne

Reagovat
db18

http://atdee.net/60524/watch-bayern-munich-vs-borussia-dortmund

ale nevím, co považuješ za koukatelné

Reagovat
cristiano.K.

inak dík no

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle góly miluju. Robben!!

Reagovat
jv

Kloppo to po gólu docela "vystihl"...

Reagovat
db18

Paráda - jsem si řikal, že by to asi chtělo zkusit v druhym poločase prohodit Robbena s Müllerem, protože se Arjen nedostane ke střele a centrovat většinou není komu - a nakonec to tam Arjen protlačil ještě v prvnim dějství... nádherný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern zatim naprosto zaslouženě, velice špatnej výkon dneska : / a ta laxnost Marcela před gólem, místo aby to nakouřil do pryč, tak se tam s tim mrdá. Snad bude lepší 2 poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Marcel to teda zdupal trestuhodně

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim je to bida. Abosolutne nefunguje system protiutoku, je to cely zpomaleny, nepresny, neni tam dynamicnost. Bayern dlouho nic nepredvadel, az na fatální promach Kroose, ale pak uz se do sanci zacal dostavat a Robben to teda nakonec trefil pekne, no.

Kuba na plac a troška zvýšeného hlasu od Jürgena snad přinese minimálně vyrovnání.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zatím nás teda Bayern vyloženě přehrává. Chtělo by to Kubu. Kevina jsem snad ani neviděl. marco je strašně utopený a Ilkay dneska hodně slabý.

Jako bychom se báli...

Reagovat
Bayern +

Kevin vacsinou dokaze, co sa tyka Bayernu, pracovat vacsinou len tlamou.

Reagovat
godwood

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

To je zkurvený prase ten JaviMar, uz mel bejt venku.

Reagovat
db18

...snad ho Jupp vystřídá, protože to riziko že vyletí je dost velký

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je to ten Jürgen Schmelzer?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se nad tím pozastavoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo gratulace Bayernu, letošní sezóna je prostě jeho. Po 2 skvělých sezónách je tady trošku vystřízlivění, nicméně je to jen dobře, páč je to vizitka že je potřeba pořád pracovat a hlavně vhodně doplnit kádr. Je potřeba udržet 2 místo v lize a v LM kdo ví co se stane. Absolutorium si dnes zaslouží určitě Roman, naopak Lewa se svým agentem by se nejprv měli soustředit na důstojný dohrání sezóny než že každej tejden budou řešit kam přestoupí. S přáním pěkného večera všem se loučím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
godwood

Reagovat
jv

Nemá cenu se v tom zbytečně pitvat, ale rozhodně je potřeba Bayernu pogratulovat k postupu, dále jde zaslouženě. Od nás to dneska bylo takový nemastný neslaný, chvílemi mi dokonce přišlo, jakoby se ani postoupit nechtělo.

Reagovat
smazaný uživatel

A čím dál více se to zamotává, Robben prostě nemůže sedět s takovou formou.

Reagovat
db18

momentálně to vychází na posazení Ribéryho, případně Kroose

Reagovat
Bayern +

Najlepsie bude, ak sa budu rotovat. Najblizsie mame Hoffenheim, tam by som kludne skusil Robben, Műller, Shaqiri - Schweini, Gustavo, na hrote Gomez.

Reagovat
db18

Reagovat
Bayern +

A ked zohladnim vsetky okolnosti sucasneho Hoffenheimu, nebranil by som sa ani za Tymoscuka, Rafinhu alebo Pizarra v zaklade, pripadne oddych Danteho. Avsak by to bolo pomerne blbe voci Gomezovi a Gustavovi, na druhu stranu, zaujimalo by ma, ci by Rafinha zvladol kridlo a ako by si spolu viedli Van Buyten s Boatengom.

Reagovat
db18

Rafinha už na křídle někdy letos hrál a nic moc to nebylo Jinak ten bude nejspíš ještě marodit s tou chřipkou, takže to nějak růžově pro něj proti Hoffe nevidím... Gómeze bych dal do základu a Pizzu až pak z lavičky (ikdyž to se asi nebude zas líbit Mandžukićovi, který by se mohl odpoutat od ostatních střelců)

Reagovat
Bayern +

Rafinha myslim, ze v zaklade hral len na RB v Norimberku, na kridle podla mna nie, ale nie som si isty. On ma neskutocnu smolu, ze musi bojovat cez Lahma, ktory je famozny len vtedy, ked sa neprehadzuje na obe strany.

Reagovat
smazaný uživatel

isto bude hrať Ribery kedže neska nehral, ale Shaqiri tiez nastupi a na hrote bude Gomez

Reagovat
Bayern +

Ribery dnes nehral pre kartu, inak by urcite hral. A zrovna Hoffenheim je super, proti ktoremu by som sa nebal obmenit zostavu. A Gomez na hrote je po dnesnom vykone unaveneho Mandzukica tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery - Shaq - Robben a Toniho bych zkusil dát na střed, na hrotu pak Piza.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, mezi Santanou a Matsem je ohromná propast

Reagovat
smazaný uživatel

No rozdil tam urcite je, ale Hummels mi neprijde, ze by nejak vycnival, obcas se mi zda taky precenovanej, na druhe strane Kroos, nevim, ale ten nejak sam nevymysli nic, jen posouva mice, ale taky jich dost ztrati nebo zahodi, stejne jako jeho standartky, ac si to mozna nekdo nedovede predstavit, tak v zakladu by mi rozhodne nechybel

Reagovat
smazaný uživatel

Hummels je perfektní v rozehrávce a vehementně se zapojuje do tvorby hry. Za to Felipe a dneska i Neven to jen odkovápali někam do země nikoho. Poukazoval jsem hlavně na tohle. Mats mi ale v žádném případě nepříjde přeceňovaný... to nemohu souhlasit. Naopak s Kroosem jsi to pěkně vystihl

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite, je to jeden z nej stoperu, v porovnani stema dvema, hlavne Santanou bez debat, ten, co sem na nej v par zapasech koukal, tak marne hledam jeho prednost

Reagovat
jv

Co třeba hlava?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jednou prohrál i s robbenem

Reagovat
jv

Poslední zápasy se mu nevyvedly, no. Většina je pak bere za bernou minci.

Reagovat
smazaný uživatel

zvláště pak takové důležité zápasy...

Reagovat
jv

...které vidělo i hodně lidí, co se normálně na BVB třeba nedívají, je mi to jasný. To máš potom jako boj s větrnými mlýny.

Reagovat
smazaný uživatel

opět souhlas

Reagovat
JozkokozleJ

Zapas som nevidel, ale dlhodobejsie mam pocit, ze Santana urobi lepsie, ked odide. Plnohodnotnou nahradou, uz len preto, ze hraje sporadicky, kvoli comu je nerozohraty, nikdy nebude. V inom muzstve by pritom mohol byt dolezitejsi a hlavne lepsi (vyhratejsi).

Reagovat
jv

Máš pravdu. Taky mi přijde, že už nemá motivaci o něco bojovat (není se mu proč divit, protože fakt nemá, kromě odchodu, růžové vyhlídky).

Reagovat
smazaný uživatel

asi ano.. pro něj to bude nejlepší

Reagovat
jv

Jinak ohledně toho Lewandowskiho ta situace zamrzí dvojnásobně při vzpomínce na fakt, že jsme stále mohli mít Lucase a bylo by vystaráno. Teď nás bude čekat další hledání... Jen doufám v letní odchod, nechci ho "trpět" ještě celou další sezónu. Barrios by na jeho místě prodloužil, tomu věřím.

Reagovat
db18

Barrios chce zpátky do Evropy

Reagovat
jv

Nevím, jestli by to bylo ideální řešení, ale za určitých okolností bych se zřejmě nebránil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak barios taky není tak kvalitní jako lewa

Reagovat
jv

Těžká volba, když bychom oba porovnávali ve formě, ale jo, Lucas přeci jen neměl pro hru takový přínos, branky však přesto dával a to spolehlivě. Momentálně by ale jeho angažování bylo riskantní, zvláště když by měl přijít jako jasná "jednička".

Reagovat
smazaný uživatel

přesně.. já osobně bych spíše bral toho Dioufa nebo Abdellaoueho. Samozřejmě na prvním místě bych si přál Edina

Reagovat
jv

Máme to podobně. Jsem přesvědčený, že by se u nás ještě více rozstřílel Kießling, ale toho prostě Völler neprodá levně a dávat hodně přemrštěnou částku za 29letého hráče je nesmysl. Snad nám to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo

Reagovat
Ed_Hazard

pre nemecký pohár sa urobí preview, review a neviem čo všetko možné a po el Clássicu len expreska?

Reagovat
smazaný uživatel

a tak to má být

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
godwood

Reagovat
db18

si stěžuj u redaktorů španělské sekce (a navíc tu je jen review)

Reagovat
Bayern +

Stejne by to bola len sama hadka a 800 komentarov o nicom.

Reagovat
db18

takhle je hádka a 600 komentů o ničem pod Neymarem

Reagovat
Ed_Hazard

tiež pravda, aspon by bol v tom poriadok

Reagovat
Bayern +

Z prednych lig rozklikavam len BL a PL, zriedkavo Seriu.

Reagovat
db18

tak tohle bylo ještě na hlavní stránce

Reagovat
jv

Tuhle stížnost nesměřuj na nás, děláme to ze své vlastní vůle, jinak klasické preview/report se píše od semifinále. Uznávám, že se to mělo udělat, to je bez debat, ale jak píšu, musíš s tím jít na někoho jiného.

Reagovat
Ed_Hazard

neber to ako sťažnosť, iba som to konštatoval po takom krásnom zápase mi chýbalo miesto, kde by som sa prejavil

Reagovat
jv

Však jo, chápu tvoje konstatování.

Reagovat
smazaný uživatel

Prakticky celej Neymar bylo clásico, měl jsi přijít tam

Reagovat
smazaný uživatel

www.fcbayern.sk/home.html

www.facebook.com/fcbayern.sk

Reagovat
madridcan

100 pre nemecke pivo

Reagovat
smazaný uživatel

který není zrovna moc velký zázrak a to už jsem měl relativně dost příležitostí ochutnat různé značky.

Reagovat
JozkokozleJ

Nesuhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

já ti nevím. Fakt už sem měl tak 6 druhů piv a jen pivo z Kolnu bylo dobrý. Jinak aspoň pro mě (pivaře) slabota. Ať už v Mnichově, v Drážďanech či třeba ve Stuttgartu... To mi i víc chutnalo na Balkáně, než v Říši.

Reagovat
božský John

Rakousky jsou dobry, weissbiery obecně, je to jina chut a mně osobně to hrozně šmakuje

Jinak Karlovačko/Ožujsko se pit v tom vedru da no

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
Arne

Pokud se počítají radlery, pak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

ani mi nemluv, tyjo...

Reagovat
db18

(ikdyž Plzeň je stejně nejlepší )

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele