Gambrinus liga - souhrn 19. kola

08.03.2013, 19:53, aktualizováno 10.03.2013, 21:56
Komentáře a souhrny
Plzeň vyhrála v Mladé Boleslavi a zvýšila náskok na Spartu, protože ta remizovala s Jabloncem. Z tohoto výsledku profituje i Olomouc, která je po výhře nad Jihlavou třetí. Baník díky Barošovu hattricku smetl Hradec, Slovácko nadělovalo v Teplicích. Slavia poprvé na jaře vyhrála, Dukla Praha porazila Příbram.

Sparta Praha - Baumit Jablonec 2:2

10.03.2013 20:00

Góly: 78. Tomáš Přikryl, 89. Tomáš Zápotočný - 44. Tomáš Čížek, 53. Tomáš Čížek

Nedělní šlágr Gambrinus ligy mezi Spartou a Jabloncem skončil remízou 2:2. Pro Pražany je dělba bodu ztrátou, neboť Plzeň odskočila už na tři body. Baumit byl blízko třem bodům, neboť vedl o dvě branky, prováhal tak možnost vystřídat Spartu na druhé pozici.

Za favorita utkání byla samozřejmě považována Sparta, byť také Jablonec bojuje o nejvyšší mety. Letenští začali dobře a byli to oni, kdo si vypracoval první slibnou příležitost utkání. Leonard Kweuke dobře vypálil, ovšem scházela mu větší přesnost. O několik minut později byl u míče opět Kweuke, jeho akrobatické nůžky ale také nenašly prostor mezi třemi tyčemi. Ve 24. minutě se musela mít na pozoru i sparťanská defenzíva, přesněji řečeno Vaclík. Brankář domácích musel likvidovat nepříjemnou Pitákovu ránu.

První poločas se pomalu ale jistě chýlil ke svému konci, když se k odraženému balónu dostal Čížek a parádní ranou z první, a z poměrně velké dálky, uklidil míč k levé tyči Vaclíkovy branky - 1:0 pro Jablonec.

Před trenérem Lavičkou vyvstala otázka, co s druhým poločasem. Obě jedenáctky nastoupily ve stejném složení a v 53. minutě Sparta překvapivě podruhé inkasovala. Výborný centr od Třešňáka uklidil hlavou do sítě Tomáš Čížek a Baumit byl velmi blízko vítězství - 0:2. Sparta nesložila zbraně, ale dlouhou dobu se jí nedařilo překonal obranný val Jablonce.

V 67. minutě střílel těsně vedle Lafata a tlak Sparty pomalu rostl. Trenér Lavička postupně poslal na hřiště Romana Bednáře a Tomáše Přikryla, a právě druhý jmenovaný snížil čtvrthodiny před koncem na 2:1. Přikryl dorazil do branky Matějovského střelu a utkání dostalo nový náboj. Tlak Sparty byl v závěru enormní a Jablonec mu nakonec podlehl. Lafatovu hlavičku Valeš vyrazil, ale následný důraz Tomáše Zápotočného se vyplatil. Obránce Sparty dotlačil míč do branky a bylo srovnáno 2:2. Sparta se ještě pokusila zvrátit vítězství na svojí stranu, ale Jablonec v dalším tlaku obstál. S konečnou remízou nakonec nemůže být spokojena ani jedna strana. Sparta ztratila v boji s Plzní a Jablonec prováhal luxusní dvoubrankový náskok.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň 0:2

10.03.2013 15:25

Góly: 45. Daniel Kolář, 83. Pavel Horváth (pen.)

Na osmifinálovou porážku z Evropské ligy od Fenerbahçe dokázala Viktoria Plzeň zareagovat tím nejlepším možným způsobem a z města automobilů si odváží velice cenné tři body. Západočeši tak nadále zůstávají na špici.

Možná i vzhledem k blížící se pohárové odvetě na turecké půdě nechal Pavel Vrba některé opory pouze na lavičce, což se mimo jiné týkalo i Františka Rajtorala a Marka Bakoše. Důvěru na pravé straně obdržel Martin Fillo, který ještě na podzim opakovaně hostoval u Středočechů, na hrotu se představila čerstvá posila Stanislav Tecl. Hostující družina se ovšem rozjížděla jenom velmi pozvolna...

...Boleslav zůstala věrna svému dlouhodobému trendu a favoritovi nedala rozhodně nic zadarmo (jen za první půlku dostali hráči FKMB pět žlutých karet!), naopak sama vytrvale zaměstnávala strážce plzeňské branky. Po devíti minutách se do míče z hranice vápna opřel Štohanzl, skákavý pokus ale Kozáčik za svá záda nepustil! Odpověď si nachystal Procházka, nadějnou situaci však promeškal a pak svoji ránu, za přispění jednoho z obránců, mezi tři tyče nenasměroval.

Velkou možnost měl po půlhodině hry kapitán Horváth, jeho volný přímý kop se ovšem nakonec do vymezeného prostoru o fous nevešel a Miller si tak mohl pořádně oddechnout! Marešova rána ze střední vzdálenosti nemohla mít naděje na úspěch. Těsně před odchodem do kabin se však hostující ekipa dočkala: Fillo na zadní tyči oslovil Kovaříka, ten ještě míč vrátil do ohně a Kolář už měl snadnou práci - 0:1.

Po obrátce byla k vidění mírná převaha Mladí Boleslavi, ovšem výraznější ohrožení Kozáčikovy branky se nekonalo. Naproti tomu mohl přidat druhou trefu Kolář, jenž se užuž hnal tváří v tvář na domácího brankáře, dokonce mu udělal kličku, zkušený Miller ho však vytlačil ze střeleckého úhlu a reprezentační středopolař poté ani celou situaci nezakončil! Neúspěšně pálil z velkého úhlu Štohanzl!

Ostrému trendu domácích hráčů se asi nejlépe přizpůsobil Fillo, ovšem nakonec musel bývalý kapitán reprezentační U21 v šedesáté šesté minutě předčasně ze hřiště, když tvrdě poslal k zemi Ščuka. Bolka však početní výhodu ani nestačila vstřebat a rázem se zase hrálo ve stejném počtu - Magera si ve vzdušném souboji pomohl loktem a sudí Bílek tasil druhou červenou kartu! Stejnému trestu poté unikl kapitán Středočechů David Jarolím, který poslal k zemi unikajícího Bakoše.

Rozhodnutí nakonec přišlo sedm minut před koncem řádné hrací doby. Střídající Rajtoral si na pravé straně prodral do pokutového území, kde ho poslal k zemi Sivrić a pokutový kop byl na světě! Tíhu odpovědnosti na sebe vzal Horváth a zkušeně do protipohybu Millera zavěsil - 0:2.

Více informací k zápasu

FK Teplice - 1. FC Slovácko 0:4

10.03.2013 15:00

Góly: 19. Libor Došek, 36. Jiří Valenta, 53. Jan Trousil, 66. Libor Došek

Fotbalisté Teplic si v 19. kole Gambrinus ligy uřízli pořádnou ostudu, když před vlastními diváky podlehli Slovácku vysoko 0:4. Severočeši názorně ukázali, že takhle se o záchranu nehraje. Dvakrát skóroval Libor Došek.

Zápas nemusel pro Teplice skončit tak tragicky, kdyby jejich hráči proměnili alespoň jednu šanci z té celé řady vypracovaných. Slovácko ale předvedlo na severu Čech fantastický výkon a tři body bere zaslouženě.

Slovácko ukázalo svoje možnosti už v jedenácté minutě, kdy na balón z dobré pozice nedosáhl Trousil. Poté následovaly velké šance Teplic. Kaufmanova rána skončila rohovým kopem a Mahmutovič z jasné pozice trestuhodně minul branku! Hned o minutu později zahrozil opět Litsingi, ale míč uklidil do bezpečí Reinberk. Žlutomodří svoje šance nevyužili a Slovácko to potrestalo. Libor Došek na malém vápně nikým neatakován vstřelil gól, který byl z pohledu Teplic naprosto zbytečným - 0:1.

Teplice se pochopitelně nevzdávaly a ještě v prvním poločase zahodily další tři velké šance. Rosa střílel nad a Keričův rohový kop prolétl kolem brankové čáry. A situace se následně opakovala, Teplice zahazovaly a Slovácko střílelo branky. K Valentovi se dostal odražený balon a záložník hostí zvýšil na 2:0 pro Slovácko.

Také druhý poločas nabídl spoustu gólových akcí a další dvě branky. Pokud Teplice pomýšlely na zdramatizování zápasu, v 53. minutě jejich plány vzaly za své. Grigarovi vypadl míč z rukavic a chybu potrestal Jan Trousil - 0:3. Třetí brance hostí znovu předcházely zahozené teplické šance. Svěřenci Zdeňka Ščasného se následně sesypali a zanedlouho dostali čtvrtý gól. Libor Došek si zpracoval míč a z otočky podruhé v zápase skóroval - 0:4.

Sympatické bylo, že i za tohoto stavu se Teplice snažily vstřelit branku, ovšem nebylo jim přáno. Slovácko dalo Teplicím lekci z produktivity, Na Stínadlech vyhrálo vysoko 4:0.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Vysočina Jihlava 3:0

09.03.2013 17:40

Góly: 49. Michal Ordoš, 52. Jan Schulmeister, 54. Martin Doležal

Skvělá forma olomoucké Sigmy napsala další pokračování a po dvou výhrách dokázali svěřenci Romana Pivarníka uspět i do třetice, když na Andrově stadionu bez větších potíží premiérově udolali oslabenou Jihlavu.

Od počátku byla na hřišti z domácího pohledu k vidění tradiční kombinační dominance, která přiváděla hostující družině nemalé problémy. První nadějná možnost ale patřila Vysočině, konkrétně to byl Kosak, kdo z ničeho nic běžel sám na Zlámala, troufalou střelu mezi nohy ovšem bývalý mládežnický reprezentační brankář za svá záda nepustil! Jihlavské střelecké trápení tak pokračovalo...

František Komňacký si byl tohoto faktu velmi dobře vědom a zejména proto naordinoval svým ovečkám poctivou defenzivu, která dělala možné i nemožné, aby Hanáky udržela daleko od své branky. Tuto snahu ovšem ve 35. minutě devalvoval Karol Karlík, jenž byl po druhé žluté kartě vyloučen! Ještě do poločasového oddechu mohl trestat Hořařa a po něm i Navrátil, ani jeden z nich ale neuspěl.

Ve druhém dějství ovšem přišel ze strany Sigmy doslova a do písmene ofenzivní uragán, který během pěti minut (!) celé utkání rozhodl. Nejprve to byl Doležal, kdo našel před brankou Ordoše a vytáhlý kanonýr už měl hodně snadnou práci ke vstřelení čtrnácté branky v sezóně - 1:0. Vzápětí prvně jmenovaný oslovil nadýchaným centrem Jana Schulmeistera, který z bezprostřední blízkosti zvýšil na 2:0. Konečně v padesáté čtvrté minutě si vzal slovo sám Doležal, jenž si naběhl za obranu a prudkou hlavičkou i s nemalou porcí štěstí překonal Blažka - 3:0. Akcie Jihlavy poté byly rázem na bodu mrazu.

Zbylých pětatřicet minut už se utkání víceméně jenom dohrávalo, přičemž domácí jistojistě začínali mít na mysli blížící se moravské derby s ostravským Baníkem. Ani přesto však na útočné výlety zcela nerezignovali a dokonat vysokou porážku mohl opět Doležal a pět minut před koncem i Hořava, na konečném výsledku se ovšem už nic neměnilo. Domácí kouč tak svému bývalému chlebodárci nedopřál klidný spánek.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Dynamo České Budějovice 3:1

09.03.2013 16:00

Góly: 31. Ondřej Kušnír, 78. Serhij Rybalka, 90. Jiří Fleišman - 15. Jakub Hora

Liberecký Slovan pokračuje v dobrých jarních výkonech, a i když dnes s Českými Budějovicemi prohrával, utkání dokázal otočit a připsat si tři body za vítězství 3:1.

Jak bylo v úvodu řečeno, pro Liberec se utkání nevyvíjelo příznivě. Po čtvrthodině hry zaváhal při střele Jakuba Hory brankář Kovář, míč směřující doprostřed branky nedokázal zachytit a České Budějovice vedly na severu Čech 1:0. O dalších patnáct minut později mohl zvýšit vedení Rýdel, jenže jeho rána šla těsně vedle tyče. Liberec srovnal krok minutu po zahozené Rýdelově šanci. Štajner krásně našel Kušníra, jenž z poměrně ostrého úhlu překonal brankáře Daňka - 1:1. Závěr prvního poločasu byl ve znamení hry Liberce. Domácí kontrolovali míč a hráli trpělivě.

Také ve druhém poločase byl lepší Liberec, i když dlouho nemohl najít skulinku v hostující obraně. Dvanáct minut před koncem utkání pak nakonec přeci strhl vedení na svojí stranu. Šuralův přízemní centr se dostal až k Rybalkovi, který osamocen dopravil míč do branky - 2:1.

Slovan byl na koni a ještě do konce zápasu jednou udeřil. Jiří Fleišman obešel hostující obranu a s trochou štěstí překonal Daňka. Třetí branka v síti Českých Budějovic znamenala definitivní rozhodnutí zápasu ve prospěch Liberce. Svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého tak na jaře ještě neprohráli a nadále stoupají tabulkou. Obhájci prvenství patří prozatímní sedmé místo.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FC Hradec Králové 3:0

09.03.2013 15:00

Góly: 5. Milan Baroš, 33. Milan Baroš, 54. Milan Baroš

Milan Baroš dnes jasně ukázal, že ještě nepatří do starého železa - Hradec Králové popravil třemi brankami a zajistil tak svému Baníku pohodlnou výhru 3:0. Domácí tak prchají mílovými kroky ze sestupového pásma, zatímco Votroci se k němu naopak nebezpečně blíží.

Dá se říct, že nebýt ostravské útočné hvězdy, utkání by nemělo prakticky vůbec co nabídnout. Baroš, který odehrál 78 minut a do šaten ho při střídání vyprovázel bouřlivý potlesk téměř deseti tisícovek diváku v bazalských ochozech, byl u všeho podstatného; impotentní Hradec se nezmohl téměř na nic.

Bývalý kanonýr Liverpoolu, Lyonu či Galatasaray zaměstnal hostující obranu už po dvou minutách hry, kdy nebezpečně pálil z malého vápna, a jen pohotový zákrok gólmana Koubka uchránil Hradec od inkasované branky. O další dvě minuty později však už Votrokům nepomohlo nic - Soukup sklepl míč hrudníkem přímo na Baroše, který se prohnal kolem bránícího hráče a přízemní střelou poslal Baník do vedení - 1:0.

Domácím nejvíce zatrnulo po čtvrthodině hry, kdy se nejprve zranil autor asistence Soukup, který byl nahrazen Krautem, a následně pořádně zatrnulo brankáři Bártovi po střele Šislera; hradecký obránce však nadějný brejk nevyužil, když pálil těsně nad.

Krátce po uplynutí úvodní půlhodiny domácí zdvojnásobili vedení. Celá akce tentokrát začala u Jana Hableho, který skvělým pasem za obranu našel číhajícího Baroše, a nejlepší střelec Eura 2004 opět prokázal svůj zabijácký instinkt - 2:0.

Ostravský hrdina mohl docílit hattricku už před přestávkou; míč se k němu dostal ve 43. minutě po individuální akci Fantiše a finální přihrávce Kukece, ale tentokrát neuspěl. Chuť si tak spravil přesně o 10 minut později, kdy dorážel do klece Kukecovu ránu odraženou od tyče - 3:0.

A když si v závěru brankář Bárta poradil i se dvěma střelami hostujícího Harby, bylo jasné, že Baník neprohraje ani popáté za sebou; Hradec naopak na ligovou výhru čeká od půlky listopadu, a navíc už potřetí v řadě neskóroval.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Slavia Praha 0:1

08.03.2013 20:15

Góly: 61. Martin Juhar

A máme tu další jednogólové utkání. Po podvečerním duelu Dukly s Příbramí stačila jediná branka také Slavii a tak se raduje další pražský klub. Sešívaní si tentokrát odvážejí všechny body z Brna.

Díky výhře se Slavia dočasně posouvá na osmou příčku, Brno naopak sídlí na jedenácté pozici. Jedinou branku jinak klidného utkání vsítil po hodině hry hostující Martin Juhar.

V úvodu se lehce zastřeloval pozdější střelec Martin Juhar, jeho nepřesná rána ale nakonec brankáře Martina Doležala neohrozila. Systémem nakopávaných míčů se ani jeden z týmů neprosadil, na řady přišly krátké přihrávky. Po akci Petra Švancary se domácí dostali k zahrávání nebezpečné standardní situace, odražený míč od rohového praporku sebral Pavel Mezlík a jeho projektil jen těsně minul branku Kamila Čontofalského.

Kromě této akce a jednoho žlutého napomínání ale nemusel sudí Jílek řešit žádnou závažnější situaci a tak se oba týmy po první půli rozcházely bez branek. Druhých pětačtyřicet minut již přineslo více fotbalových momentů.

Deset minut po jeho začátku mohlo jít do vedení domácí Brno. To by si ale musel Mezlík se svým kapitánem víc rozumět, takto celá situace vyzněla do prázdna bez jakéhokoli pokusu o přesné zakončení. Na druhé straně se po hodině hry zkoušel prosadit Tomáš Mičola, ale jeho rána z poměrně velké blízkosti mezi třemi tyčemi neskončila.

To ale Sešívané nemuselo moc mrzet, protože o pouhou minutu přeci jen otevřeli skóre zápasu. Velmi přesnou střelou se prezentoval Martin Juhar, střelu slovenského záložníka brankář Martin Doležal nezachytil a pražský klub v Brně po zásluze vedl.

Také Brno mohlo vstřelit branku, ale v koncovce mu chybělo více klidu a zkušeností. Největší šanci Brna si domácí hráči schovali až do samotného závěru utkání. Do zakončení se dostal mladý obránce Pernica, ke kterému propadl dlouhý nákop spoluhráčů. Pernicu ale perfektně vychytal Čontofalský a pomohl tímto důležitým zákrokem k výhře Slavie.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - 1. FK Příbram 1:0

08.03.2013 18:00

Góly: 69. Vojtěch Přeučil

Vojtěch Přeučil rozhodl zápas mezi Duklou Praha a FK Příbram. Jedinou přesnou trefu si domácí záložník nechal až do konce utkání, Příbram již nedokázala reagovat.

Hosté z Příbrami chtěli vyhrát, aby se díky bodům odlepili ode dna ligové tabulky. Dukla jim ale nedala šanci a díky jedinému gólu se posouvá na šesté místo průběžného pořadí tuzemské ligy.

Již po pěti minutách se hnal pozdější hrdina Přeučil do zakončení, v pokutovém území hostí si ale počínal trochu ukvapeně. Po dvaceti minutách se mohli málem radovat hosté, kterým se téměř povedla rychlá kombinace. Centr záložníka Tomáše Pilíka doletěl až k volnému Tomáši Krbečkovi, ten ale hlavičkoval přesně do míst, kde stál připravený gólman Rada.

Po půlhodině hry se trochu zkřížily plány domácího celku, neboť se zranil mladý španělský útočník Néstor a musel být nahrazen Pavlem Haškem. O zakončení se pokoušel také hostující Koukal, ale na Tarczalův centr nereagoval ideálně a brankář Rada mohl zůstat klidný.

Těsně před odchodem do šaten se mohli prosadit domácí hráči, rychlou kombinaci Borka s Markem zakončil druhý jmenovaný povedenou střelou, brankář Aleš Hruška ale s touto variantou počítal a míč za svá záda nepustil.

Začátek druhého poločasu obstaral opět Přeučil, po Haškově centru ale měl poslední slovo Aleš Hruška. Španělský obránce José Romera si po hodině hry vyměnil míč s Borkem, ten se zbavil protihráče a vystřelil. Míč ale prolétl těsně vedle tyče. Stejně si vedl Petr Malý.

Poté už přišla velká chvíle Vojtěcha Přeučila. Od Romera se míč dostal k Josefu Markovi, který jej po zpracování napálil do břevna. Akce chvíli pokračovala a po dalším centru se už mladý Přeučil mohl radovat - 1:0.

Deset minut před koncem mohli domácí zdvojnásobit své vedení, ve velké šanci však Borek přesně nemířil. A to už překonal i brankáře Hrušku. Poslední akci utkání měli na svědomí hosté, střídající Šlapák ale nakonec na brankáře Radu nevyzrál.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň19125233:1341
2.Sparta Praha19115331:1438
3.Sigma Olomouc19106331:1636
4.Baumit Jablonec19106333:1936
5.FK Mladá Boleslav1984721:2328
6.Dukla Praha1969428:2327
7.Slovan Liberec1975726:2626
8.1. FC Slovácko1966725:2424
9.Slavia Praha1957722:2222
10.Baník Ostrava1957726:2922
11.Vysočina Jihlava1949621:3021
12.Zbrojovka Brno19631021:3321
13.FC Hradec Králové1938817:2517
14.FK Teplice19451019:3317
15.České Budějovice19441116:2816
16.1. FK Příbram1937915:2716

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (734)

Přidat komentář
adalbertus

dobrý

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska taky.

Reagovat
adalbertus

tz mně taky hnupe

Reagovat
smazaný uživatel

Misell

09.03.2013 17:49

MILAN BAROš THE BEST SNIPER ON THE BAZAL ARENA.BAROS THE BEST FORVARD!!!!!!!!!!!!!!!MILAN IS A NEW BAZAL KING! Supr spiel Milane diky moc,díky moc,že ses vrátil!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Jakubčovice pokořily Jarouška! A ja myslel, že proti Jardovi nikdo nepuje

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, co tam Příbram spálila to je neuvěřitelný ...

Reagovat
smazaný uživatel

ne škoda, spíš štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

mno tak je to samozřejmě o tom, komu přeješ

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel

Reagovat
Liquid

Jak poznáš i za 15 let, že se hraje fotbal v Brně?? Požárnickej trambus

Reagovat
Didier Drogba

raději si drž pořádně jarmulku na tom tvým škopku, ať ti ji nevezme vítr

Reagovat
smazaný uživatel

nekrmte trolli, děkujem...

Reagovat
smazaný uživatel

A já dal Azize kapitána

Reagovat
Didier Drogba

Děkujeme pane Doležal, že i s takovýma jarmulákama prohrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Pokuď správně chápu, mladíci nám vyhrají juniorskou ligu a naše áčko si to chce namířit do 2. ligy nebo co ???

Reagovat
Miguel19

Tak to byla pastva pro oči A já myslel, že jde český fotbal nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

počkej, co si čekal od zápasu Brno - Slavia ??? Oba kluby byli marný už minulé kolo...

Reagovat
Logan

To ne, my jsme minulý kolo hráli ještě celkem dobře, to až tady to byl takovejdle humus. Kdybychom hráli jako v minulým kole tak musíte dostat bura

Reagovat
smazaný uživatel

na bůra jsme byli už v Jablonci... a zkus hádat kdo zavinil ty 2 góly proti JBC ? Achjo, bez brankáře se prostě liga hrát nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Kamila bych vám poslal hned.

Reagovat
Miguel19

No od zápasu nejvyšší české fotbalové očekávám aspoň to, že tam bude nějaký ten fotbalista. Ale bohužel..

Reagovat
Logan

No ty kráso .... fotbal, no tomu nejde říkat fotbal ... Brno bylo zralý na bura, stejně tak my ... ten gol jenom korunoval tragičnost celýho tohodle, ehm ... jak to jen říct, vtipu, protože jestli todle je první liga tak je to těžká bída... hráči neumí zpracovat balon, centrují za bránu ... nemít tu Slavii tak v srdci tak mě nikdy ani nenapadne todle zapnout

Reagovat
Logan

a hvězda utkání ty vole to měl být Doležal

Reagovat
Liquid

Reagovat
Liquid

fotbal divizní úrovně, Brnu ta druhá liga bude slušet, zasloužený 3 body míří do Edenu, Zbrojovka snad za 2 zápasy vystřelila jen 2x na branku...

Reagovat
smazaný uživatel

děkujem za nabídku druhé ligy ještě před koncem jarní části, ale my si to ještě nějákej ten čas užívat budem...

Reagovat
Liquid

fakt se na to ale nedalo dívat dnes, být Brňákem chci vrátit vstupný, ten zápas ale byl i zadarmo drahej, skoro jsem i litoval těch 90 minut u TV....jestli tam byl nějaký zahraniční pozorovatel, tak to musel po čtvrthodině zabalit

Reagovat
Logan

skoro? lituju jich ještě teď ... hůř ztracených 90 minut života bych v paměti těžko hledal ... zachránila to akorát ta výhra, trochu ...

Reagovat
smazaný uživatel

mě to nevadí, za Prosů se hrálo podle mého hůř...

Reagovat
F.Torres

Tak 3 body dobrý, výkon děsnej..

Reagovat
Liquid

Reagovat
F.Torres

Jinak souboj o spadnutí bude hodně zajímavej, nejvíc bych to viděl na souboj- Přibram, Budějky, Brno, Jihlava, Hradec, Teplice..

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky a Hradec. Jarouškovi snad nějake fazole asi ještě zustaly.

Reagovat
Coutinho10

konečně se to prolomilo a 3 body doma ...když hrajem dobrej fotbal s plno šancema, tak nevyhrajem, tak aspoň tenhle slabší zápas jsme urvali

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se to rozjede

Reagovat
smazaný uživatel

Banik - Hradec 3 : 0 do poločasu!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo a kdo tu ligu kurvý.......

Reagovat
smazaný uživatel

je to pražská sparta, teplý rudý buzny.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta asi ne, každy soudny človek vidi, že už davno ztratila privilegium a špina se hrne odjinud

Reagovat
smazaný uživatel

LBC 23 vstřelenejch gólů 23 bodů

Slavia skóre 22:22 22 bodů

Slovácko, Jihlava a Brno 21 branek a všichni 21 bodů

Reagovat
salami

to byla fakt fotbalová tragedie, za všechno mluví to, že jsem někdy kolem 85. minuty usnul, za 3 body můžem bejt rádi, protože i přestože se to v tom pafotbalu těžko rozlišovalo, přišlo mi Brno lepší a fotbalovější, nejspíš asi díky Zavadilovi, kterej jako jedinej na hřišti uměl nahrávat, jinak jak jsem docela věřil po podzimu Mičolovi, že se uklidní a rozehraje, tak ted naopak přemejšlim, jestli by stačil na druhou ligu, protože ten s fotbalem fakt nemá nic společnýho, no nic 3 body jsou zlatý příští zápas by se doma s Libercem hodil bod, třeba už bude k dispozici aspon jeden ze 3 fotbalistů, co tam máme a ještě ke Škutkovi, všichni ho za MB chválili, mně přišel dost hroznej už tam a ted mi přišel možná ještě o trochu zoufalejší

Reagovat
Logan

Proti Bolce hrál Škutka dobře, dnes hráli hovno všichni, takže těžko někoho soudit, odsoudil bych je celkově jako tým.

Reagovat
cristiano.K.

to muselo být příjemné probuzení,protože Brno mělo největší šanci až v nastavení. Naopak Škutka nehrál vůbec špatně, na to jak hrozně byl podporovanej.

Reagovat
cristiano.K.

s Mičolou souhlasím, to je zbrklé motovidlo

Reagovat
Losinho

Škutka špatnej, ale Škoda prostě ještě horší. Mičola prostě chce až moc mi přijde, pak tam vypadá jak poleno, je to škoda...Musíme prostě doufat, že to oživí ten Rudi, jinak to bude zlé. Navíc se vrátí Kisel a brzo i Fenin.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Mičola něco chce, tak teda nevím co. Když byl u míče, tak většinou o krok pozdě, když u něj byl včas, tak ho v lepším případě někam zakopl, v horším ho o něj obrali též tragičtí hráči Brna. No snad to s Rudim půjde líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Super Příbram zase padla !!!!!!! Ještě by to chtělo Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vi nekdo, jak je na tom Jelecek ve Slovacku? Mam pocit, ze tenhle snad v lize jeste nenastoupil, pritom na ME 19 vypadal celkem dobre, diky

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle rok

Reagovat
adalbertus

vydržel jsem první polčas,jinak hnus no

Reagovat
Puskas

jo, hrozná bída

Reagovat
smazaný uživatel

Brno naplňuje mé proroctví z konce podzimu o loňské Bohemce

Hlavně že tady jeho dva fandové tolik držkovali...

Reagovat
soukup

protože to není žádný proroctví, ale jen a pouze tvůj mindrák

Reagovat
smazaný uživatel

Jasněéé mindrák, to už je vohraný. Škoda že s vámi nehrajem v posledních kolech abysme vám dali razítko sestupu nejlépe z kopaček Soukupa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no táák. Nečerti se.

Reagovat
Puskas

mají hodně zraněných hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Bodeť by neměli když koupili Frejlacha

Reagovat
Liquid

já jim psal, že jim to tam úplně rozloží

Reagovat
soukup

vy ste jak postižení, asi po dvou týdnech se v přípravě zranil, takže může rozkládat tak leda ošetřovnu

Reagovat
smazaný uživatel

já ti říkal, že ti to neberu... tolik zraněných hráčů ze základu jsem neočekával ani v nejhorším snu...

Reagovat
Didier Drogba

chudáku, zalez zpátky fárat, ať máš na pivo

Reagovat
smazaný uživatel

Do faka Brno malo dať gól..takto mi utiekol zápas v tipovačke na hooligans.cz

Reagovat
smazaný uživatel

drsnýýý

Reagovat
taws

Tak snad se zase po dnešku dotáhnem na Slávku a půjdem před Brno a Jihlavu

Reagovat
Puskas

Hlášení - všichni fanoušci domácách nechť se shromáždí v sektoru vlajkonošů, budeme se fotit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zelda

Milan Baroš ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Miiiilan Baroš.

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš je bůh

Reagovat
adalbertus

plíšek ven!!!to je trenér?hovno to je

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jeden zápas ať vydrží.

Reagovat
adalbertus

proti Spartě?tenhleten umí akurat jugoše

Reagovat
taws

ten by měl zůstat u toho skautování..na ty Bosňany má fakt čuch ten Harba u vás není taky špatnej, ne?

Reagovat
Posledni Kovboj

Harba je na pomery Hradce superhvezda. Halilovic taky neco umi a Zec nejlepsi strelec juniorsky ligy. Skauting OK, s trenerinou je to horsi.

Reagovat
adalbertus

no a co z toho?

Reagovat
centos

Kdyby to skončilo 6:0, tak bych se nedivil.. Hradec naprosto marný. Ale nepadejte, je s váma sranda.

Reagovat
adalbertus

zalez

Reagovat
centos

Vždyť vám přeju.

Reagovat
adalbertus

njn,sory

Reagovat
smazaný uživatel

hradec dolů

Reagovat
adalbertus

Reagovat
adalbertus

jo a Baroš frajer

Reagovat
Puskas

tak jsem tu, chtěl sis po zápase povídat

Reagovat
adalbertus

není o čem,třeba příště,já ti neuteču neboj

Reagovat
Puskas

jak není o čem?

Reagovat
adalbertus

to víš,kdyby o gol beru ale o tři?jsem zklamaný,tak očem chceš povídat?

Reagovat
Puskas

o Tvém zklamání.. svěř se, uleví se Ti

Reagovat
adalbertus

dobrá at je po tvým,krleš je vůůůl

Reagovat
Puskas

no jo, vlastní nemohoucnost nahrazovat invektivami

Reagovat
adalbertus

proboha dyt dělam srandu ,prohrali jsme? prohrali,ja se kvůli tomu neposeru,a tysi to užij

Reagovat
Puskas

chyběl mi tam smajlík, vím, jak jsi to myslel, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

no jak chceš !

Reagovat
adalbertus

ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal jsem že to bude manita. King Bary!

Hradci sestup nepřeju.

http://i48.tinypic.com/tz57p.jpg Kotel dnes nové obouručky

Reagovat
AjaxFans

Jo,jdou vidět luxusně

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom snímku nejsou, to jsou jen malé vlaječky.

Reagovat
stas87

manita je ked tim da 5 golov nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Milan Baroš fotbal nezapoměl Ostrava se zachrání a Bary si snad vystřílí eště jedno hezký zahr. angažmá

Reagovat
Liquid

MLS, nějakej Kansas třeba

Reagovat
smazaný uživatel

proč by ne

Reagovat
smazaný uživatel

MLS by bylo fajn, ale tam mu nemůžou dát tolik, co by určitě vypmlátil někde v evropě

Reagovat
smazaný uživatel

Platové stropy

Reagovat
smazaný uživatel

kde se na Baryho hrabe lafata

Reagovat
smazaný uživatel

vtipny?

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

krleš,Kepy-FCB...gratulace ...z našeho výkonu dá-li se tomu tak říct jsem dost rozčarován...každopádně pro Baník velmi důležité 3 body..

Reagovat
Liquid

Pulpit = zachránce Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky to moh proti nám uhrát ve vší slušnosti jako Jankulovski, ale on né, on nám tam nasype hattrick, zmetek

Klobouček dolů, pořád je to rozdílovej hráč, to se musí uznat

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Nešpor - nejvetší nekopa ever = 4 góly v tomto ročníku. Milan Baroš - údajně super hráč = 3 góly. Baroš je prostě trapnej, nic víc, nic míň

Reagovat
smazaný uživatel

Nešpor 19 zápasů 4 góly, Baroš 3 zápasy 3 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zkousis?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zkousis?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zkoušíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zkoušíš?

Reagovat
smazaný uživatel

hIe bIbečci co to tady zkoušíte

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako? Za 1) má Nešpor v GL 15 zápasů. Za 2) Dvakrát odehrál pouze jednu minutu. A za 3) a i kdyby, tak co? Baroš se někde válel a žral bůček, zatímco Nešpor hrál fotbal a potil se na hřišti. To neni jen o gólech, Nešpor taky sklepával balony, dostával spoluhráče do šancí atd. Btw. Nešpor 11x po sobě v základu, kolikrát byl letos v základu Baroš? Jednou? Možná dvakrát.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Seš špatnej troll

Reagovat
centos

Až moc.

Reagovat
smazaný uživatel

To je demagogie. Za to by se styděl aji Radek John.

Reagovat
smazaný uživatel

od kdy je říkání pravdy demagogie?

Reagovat
božský John

Už toho trollení nech, je to nuda.

Reagovat
Posledni Kovboj

not sure if troll or...

Reagovat
smazaný uživatel

Od té doby co vědomě stavíš různé věci do podobných souvislostí a vydáváš je za stejné věci.

Reagovat
smazaný uživatel

s tim já nezačal. Prostě Nešpor - Baroš 4:3 a nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

A Pulpit získal tohle kolo víc bodů než Vrba, takže Pulpit : Vrba 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si začnu ukládat ty nejhloupější příspěvky, protože u toho se člověk fakt pobaví...

Reagovat
taws

Čau Nešpore, neboj příští kolo bude mít Bary už víc gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
OtecJaJ10

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je u tebe 20min s Budějakma záapas tak to klobouček

Reagovat
Aldeano

+ Nešpor stihl zranit několik hráčů a udělat jim místo pro šém...

Reagovat
smazaný uživatel

ty sasku nepis svoje moudra...Bary je buh

Reagovat
smazaný uživatel

na Stodolní možná

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jsi zamindrákovanej mentál co sedí jen u pc, a přes svůj vyžranej pupek si nevidí ani na péro,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zkoušíš ty mamrde?!

Reagovat
smazaný uživatel

Za takovéhle trollování bych dával rovnou BAN, je jasné že takovou hloupost si nikdo myslet nemůže a píše jí pouze jako provokaci. Baroš dneska zavřel všem ústa, a bude zavírat dál

Reagovat
smazaný uživatel

ty sasku nepis

Reagovat
smazaný uživatel

Milaaan Baros Fuck off haters!!!

Reagovat
fantomas

Baryyyyyyyy

Reagovat
Manik...

Baroš

Reagovat
-Kopy-

Bary nejlepší u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Bary Pyčo!

Reagovat
FUnk

Banicek parada , skoda ze jsem nemohl byt na stadionu

Reagovat
Godwinson

Bookmaker na čt doporučuje sázku na titul Sparty? Gratuluju do Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

pokud to samé vsadí i Vízek tak to půjde tuplem do Plzně

Reagovat
Miguel19

Hlavně říkal, že Sparta nás sesadí z ligového trůnu

Reagovat
Ligter

Takže je to zas v řiti. Ach jo. Aspoň, že to neříkal Robert Hen, to by znamenalo sestup.

Reagovat
Miguel19

Bookmaker radí, že Sparta sesadí Plzeň z ligového trůnu

Reagovat
cubinho

Dneska na Bazalech paráda Bary muž zápasu, ale nejlepší hráč Droppa - je úžasný, neprohraje souboj, rozdá přihrávku.

Reagovat
patas92

z Droppy bude nový Marek

Reagovat
cubinho

Já jsem idiot. Měl jsem Baroše ve fantě a teď se dívám, že jsem tam nakonec hodil někoho jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně

Reagovat
smazaný uživatel

adalberte,Recoile atd chlapi nebrečte ! bude líp. Baroš je hajzl co?

Reagovat
adalbertus

ja to neřekl

Reagovat
Pospovič

však mu ještě poděkovali :)

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN BAROš THE BEST SNIPER ON THE BAZAL ARENA.BAROS THE BEST FORVARD!!!!!!!!!!!!!!!MILAN IS A NEW BAZAL KING! Supr spiel Milane diky moc,díky moc,že ses vrátil!!!

Reagovat
Miguel19

Stando Řezáči?

Reagovat
Gryphonheart

i ten by to řekl líp..

Reagovat
smazaný uživatel

My parents have a small house in the country

Reagovat
Shevchenko

!!! M I L A N . B A R O Š !!!

Fans Hradce

Reagovat
cubinho

Jn, Hradečáci potěšili

Reagovat
adalbertus

jak to?

Reagovat
OtecJaJ10

tak to

Reagovat
adalbertus

nebud drzý vole

Reagovat
smazaný uživatel

no ty nebuď drzý,když je to Otec,ne?

Reagovat
OtecJaJ10

Reagovat
OtecJaJ10

máš zaracha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem čuměl !!!! Hmmm

Reagovat
adalbertus

co se stalo?

Reagovat
stas87

na fb mam vyhodene ze asi v 60 minute vyvesili cesku vlajku s napisom bary dekujem...ci je to pravda netusim

Reagovat
smazaný uživatel

Při gólu vytáhli ČR vlajku a na ní byl nápis BARY DÍKY ! Jaká to ironie.

Reagovat
Shevchenko

Velká česká vlajka s nápisem "Bary, díky!". Tohle jsem opravdu nečekal.

Reagovat
adalbertus

díky kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekal sem zrovna od Vašich fans takové gesto .

Reagovat
adalbertus

no já taky ne

Reagovat
centos

Reagovat
Puskas

pěkné bylo, že poprvé to vytáhli hned po 3. gólu

Reagovat
Puskas

Reagovat
božský John

Ty krávo...v sestavě mam jak Baroše(c), tak Rybalku, tak Fleišmana

Teď ještě Olomouc udržet čistý konto, Vepřek gol, Zlámal chytit penaltu a jdu si pro playstation

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Losinho

Reagovat
frankiefcb

Taky mám Baryho jako kapitána a Bártu s vomáčkou, tak to nějaký ten bod dalo.

Reagovat
homeles8

Milan Baroš!!!

Reagovat
vocasisko

Hlavně mi prosím nezáviďte útok Fenin-Kulič.

Reagovat
božský John

Bud v klidu, ja tam kromě Baryho mam brněnskýho Škodu a Vošahlíka...aspon to ty lemry odehrály celý

Reagovat
Losinho

Reagovat
Krausio_Real_M

Baroš

Reagovat
božský John

Zatim 633. a 59 bodů...ted mam ve hře ještě Zlámala s Vepřekem a zejtra už jen Matějovskýho

Reagovat
Losinho

A celkově?

Reagovat
božský John

2374. Zmrdečci 148 bodů

Reagovat
Losinho

Já 166, zachránila mě Sigma. Ale ve hře už jenom Kadlec.

Reagovat
patas92

59 bodů + Hořava, Ordoš a Limba

Reagovat
FCSL

51 + Janotka, Vondrášek, Litsingi, Mahmutovič a Lafata

Reagovat
cubinho

Tak já se jak hňup registruju u Sazky, abych mohl sledovat GL a přenos ze Sigmy nefunguje

Reagovat
FCSL
Reagovat
cubinho

Hej díky! Mně to normálně přes ivysílání taky právě nefunguje - toto funguje, nechápu...

Reagovat
FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo kde možno shlédnout záznam Baníku? Myslím sestřih, aspoň ty góly

Reagovat
Losinho

iDnes

Reagovat
REPLIKATOR

Mám Frýdka jako obránce - žlutá karta, obdržený gól, střídanej v 58. minutě = dohromady -1 bod

Reagovat
Losinho

Taky...

Reagovat
FCSL

Taky

Reagovat
F.Torres

+ do toho Rabušič už nedal 3 kola gol... a přitom tajto kolo jsem se rozhodoval mezi ním a Barošem

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
smazaný uživatel

ale aspoň bude příští kolo levnější

Reagovat
jv

Snad tím Bary zavře hubu všem pochybovačům.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, Bary se s tim 2x nesral

Reagovat
smazaný uživatel

teda, spíš 3x

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bazalech zima jak cyp, ale Milan potesil Jinak ten Fantis s Kukecem jsou na pomery GL hodne slusni hraci. Vomacka taky super vykon

Reagovat
Shevchenko

Droppa a Hable taky super. Jen ti obránci se mi pořád nelíbí, vyjma Vomáčky.

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Droppa jo, ale Hable se mi nelibil. Na DM ztracel az moc balonu, ale ta prihravka na Barosuv gol byla super, to zas jo

Reagovat
OtecJaJ10

no Hable právě že nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Bary dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak dál Baničku př.sezona minimalně EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

to zas neblázni

Reagovat
Free_player

Baroš is BACK !!!

Reagovat
cubinho

Super Umění dostat ve 30. minutě červenou po 2 žlutých

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec je snad nejhorší tým v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Slovensko!!!

Reagovat
smazaný uživatel

chudák provokuje

Reagovat
smazaný uživatel

Karolko, to jsi solidně pos*al, celý podzim si buduje respekt, hraje výborně a jaro zatím marné a dneska to celé vygradovalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Baníkovci jak dělají po jednom hattriku ramena, a přitom ten jejich sranda klub nemá ani na to Barošovi přispět na benzín. Sestuo vás steejně nemine, joudové.

Reagovat
Shevchenko

Mindráček?

Reagovat
smazaný uživatel

jo,při pohledu na tabulku přímo blednu závistí

Reagovat
Shevchenko

Tak co si tady stěžuješ, chudáčku?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ty musíš brát něco extra silného ! Anebo píšeš z ústavu. Nic jiného neexistuje !

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Pospovič

nebreč

Reagovat
OtecJaJ10

nebul

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že už ty vycházky z Bohnic zakázali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jsi ubohý kokot bez komentáře

Reagovat
smazaný uživatel

Uličný častějc do studia

Reagovat
FCSL

Je to frajer

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň ta Sigma mi zatím tento rok dělá radost, ty poháry jsou realita

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsem jediný, kdo četl rozhovor s golmanem Hradce co? Redaktor se ho furt ptal na Baroše a golman pořád, že je to sice legenda Baníku, ale že se na něho nijak nepřipravuje a nikdo z týmu z něho přehnaný respekt nemá. Snad tři otázky tak zahrál do outu ve stylu Baroš a co jako a teď ten hattrick působí v kontextu s tím rozhovorem fakt vtipně. Navíc je poslal do jasnýho boje o sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, kdo je ten spolukomentator?

Reagovat
goodbay

tuším, že Marcel Lička

Reagovat
cubinho

GOOOOOOOOOOOOL!! Ordoš!!

Reagovat
smazaný uživatel

To byla kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat
cubinho

Úžasné!

Reagovat
smazaný uživatel

Doležale ty víš co udělat pro moji fantu A ještě k tomu gol Schulmeister... super

Reagovat
cubinho

To snad není možné!

Reagovat
smazaný uživatel

DOLEŽAL To je zabiják

Reagovat
smazaný uživatel

Borec.. Ale trochu namachrovanej, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska má důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že jsme si ho minulé rok nepojistili... ve 2. lize byl náš oblíbenec hned po Švancim

Reagovat
Rarášek

Neni Doležal jako Doležal

Reagovat
smazaný uživatel

jo no, jsme jim měli propašovat tu našu díru, jména stejný tak co

Reagovat
smazaný uživatel

Hm Olomoc je zkušeně potrestala. Za pár minut a po zápase !

Reagovat
smazaný uživatel

to byla pětiminutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by ti Sigmáci mohli mít nějakou snahu něco ustát ku*va

Reagovat
smazaný uživatel

Další kolo je v pátek?

Reagovat
smazaný uživatel

No alespoň o čtvrt na devět, tak to stihnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hold kouzlo útočení směrem ke kotli v první půli má něco do sebe :)

škoda Soukupa, snad to nebude vážnější

Reagovat
Radin

sakra Hořavo to bylo zakončení teda..no neva,ale mohlo to být víc :-) Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Naša forma jde nahoru. Tohle bude parádní kolo. První tři a Boleslav hrajou proti sobě takže něco stáhnem. A další zápas s Baníkem, to musíjou být tři body.

Reagovat
Radin

stačí když si někdo stoupne před Baroše,on se někdy zamotá sám,když jde jeden na jednoho,viz zápas s Plzní :-)

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych vidět tebe jak bys hrál v prvním zápase po půl roce, ty asi jen lahváč u gauče ,,nj takoví experti co v životě nehrál

Reagovat
Radin

a kdy byl Baroš nějaký excelentní technik?Vždy spoléhal na rychlost a zasekávačky..stačí se vrátit k euru 2004,kde se utopil v těch jeho kličkách a pak jsme dostali první a poslední gól od nich.Dříve spoléhal na svoji rychlost,dneska sem viděl ty góly a jasné chyby obrany HK,že ho nechali za zády..Já mu to přeju,ale vůbec se nedivím že v repre skončil..jak zpomalil,útápěl se v těch jeho jednoduchých kličkách :-)

Reagovat
smazaný uživatel

A proto všichni jeho spoluhráči tvrdili, že je nejlepším útočníkem u nás a jeho odchod z reprezentace bude velká ztráta.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze se s nim nejlip kalilo.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole proč tu píšeš? Takové bláboly ! Tady tež pustí každého troubu !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle jsme si prohráli sami. Karlík a Josl úplně hanební a první dva góly po ztrátě na půlce a následném přečíslení, když hrajeme v deseti...

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé na Baníku a Baroš hned hattrick. Asi začnu chodit častěji

Reagovat
smazaný uživatel

Mazej pro permici!

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Napodobne. A ani nevim proc, ale behem zapasu jsem si na tebe vzpomnel

Reagovat
smazaný uživatel

To musel být osud

Reagovat
smazaný uživatel

co je s Lukešem je po zranění nebo už nepatří mezi členy základná sestavy?

Reagovat
centos

To druhé. Je to na něm.

Reagovat
smazaný uživatel

Luki jen ať sedí na lavičce ,zpomaluje hru , lepší Hable jen ať chytne zápasové tempo stejně jak Bary

Reagovat
REPLIKATOR

Doležal ve Fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Milan baroš for president

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Milda!

Reagovat
smazaný uživatel

Bary je král

Reagovat
smazaný uživatel

300: ACS nevyhraje s Jabkem !

Reagovat
kubys

Tak to jděte do pi*e, že si musím na každé kolo stavět nový tým v té přiblbé fantě.

Reagovat
stas87

z toho dovodu som sa na to vysral...vyhrate zajtra?ja myslim ze tri body poputuju do petrohradu

Reagovat
kubys

Nemyslím si, že Zenit Rubin porazí, vidím to spíš na kříž.

Reagovat
frankiefcb

Dneska paráda. A k Barošovému výkonu bych řekl ještě jedno. Bojoval o míč i za stavu 3:0, nepadal na zem, neztratil snad ani jednou míč. Vyhrál většinu nakopnutých míčů na něho. Prostě byl výborný. To samé Hable s Droppou dneska super. A Fantiš to je klučina, který mi dělá radost, žádné ořezávátko a těch vyhraných soubojů.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo dal vlastně někdo naposled hattrick za Baník ? Neves proti WTF Tbilisi ?

A jaký byl včera support ?

Reagovat
smazaný uživatel

V lize to byl podle mě Střihavka.

Reagovat
goodbay

Dal, tuším, dokonce 4 goly proti Kladýnku.

Reagovat
Puskas

fandění včera průměr, mile překvapili Hradečáci

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stas87

parada bulhari maju dobre ultras

dneska vysla kratka sprava-chcu potrestat dvoch fanusikov pogonu za to ze v gdansku odpalili 2 svetlice,vraj im hrozi trest az do vysky 5 rokov... kedy tieto kktiny skonci?

Reagovat
C-M@ster

5 let? To trefili rozhodčího?

Reagovat
stas87

nie,odpalili to na tribune,trest im hrozi az do vysky 5 rokov za odpalenie 2 svetlic...nikto nikoho nezranil a asi to skoncilo len v kotli

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze ho dostanou. Pak si to dalsi 2x rozmysli.

Reagovat
stas87

a budeme ako v zajebanom anglicku,zaspievame si klubovu hymnu,zaspievame 2 choraly za zapas a vsetci dostanu povinne fotak a budu si fotit hracov a stadion ideal nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tvůj trolling je už opravdu špatný. Když to odpálí Plzeň, tak je to dle tebe paráda nejlepší a když se to odpálí jinde, tak bys za to věšel...

Reagovat
centos

Tragicky špatný :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jen se mi to libi. To, ze bych to zakazal, na tom se nic nemeni. Teda zakazal, ono to je zakazany, akorat bych to teda trestal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ono se to trestá.

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentne malo, kdyz se to porad dela. Neverim, ze by si to nekdo dovolil, kdyby vedel, ze za to pujde brucet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aby se za pouhé odpálení pyrotechniky chodilo bručet je nesmysl. Jsou horší skutky, které by se měli přísně trestat. Ale třeba za pyrotechniku vhozenou na hřiště už vyfasuješ i podmínku. Což moc velká sranda není.

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí a trestal bys to...Dr Jakyll a Mr. Hyde hadr..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ten polda snad dostal infarkt, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mě upoutalo to poslední video. Bitka "securitky" o vlajku Levski.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kanko je masér Btw. co to je za ten chorál (poslední video, děkovačka, jak tam hráči tleskají do rytmu) ?

Reagovat
kubys

Ty vole to ti normálně teď nepovím, protože si nemůžu vzpomenout na slova.

Reagovat
Tomoro
Reagovat
smazaný uživatel

pyro na hokej.. to už chce opravdu velkou dávku demence

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

když máš odvětrávanou halu, tak je to jedno

btw. ještě nikdy jsem nečetl, že by v Havířově byl nějaký problém a to pálí poměrně často

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ten vytuhlej týpek úplně vlevo . Na Idnesu je tahle fotka taky, ale tam píšou, že to poděkování mají na svědomí fanoušci Baníku .

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už teda neni "vlezdoprdeláctví"..

Reagovat
Puskas

nejprve to vytáhli těsně před 3. gólem, pak to rychgle smotali a vytáhli při střídání... ale pěkné

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ukazalo se, ze sebevedomi Chacharu pred zapasem s Hradcem bylo opravnene. Sem rad, ze sme vsem zavreli huby ale pozor ! nesmime usnout na vavrinech. Nasledujici tri kola, kdy hrajem dvakrat doma, budou klicove a muzou nas vyrazne posunout k vytouzene zachrane. Chtelo by to uhral aspon 4 body. KING BANIK !

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Marek Heinz hattrick

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Jen tak dál, Teplice.

Reagovat
PISTOLERO

Slovácko

Reagovat
Slejdy

Slovacko

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Slovácko Díky vám na nás Teplice zatím nedotírají

Reagovat
AjaxFans

Solidní výsledek.Tolik gólů jsem snad ještě na výjezdu nezažil Jen nechápu,kdo tam počítá ty lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Dočekal přidal další dvě branky

Jsem myslel, že je to chyba, ale četl jsem dál a tam zase Dočekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož alespoň že ztratila Boleslav. Teďka ještě Jablonec nebo Sparta, ideálně oba.

Reagovat
sosna

Řekl bych, že ten paklub je už z boje o poháry venku.

Reagovat
Miguel19

Hrozný výkon. Lepší jsme nebyli ani náhodou, ale 3 body beru. Takový Sparta style..

Reagovat
smazaný uživatel

No horsi jsme taky nebyli.

Reagovat
Miguel19

To by byla ostuda no..

Reagovat
Robbie

tak a ted pojme Jabko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko za výkon a fanoušky Boleslav za kriminální fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav 0 bodů paráda. Ale už mě to u té Plzně začíná lehce srát jak ji začínají pomalu tlačit (ano podle fanoušků sparty už jí tlačí poslední 3 roky). Snad se z Plzně nestane tlačenka jak u Sparty za dob toho prasete Košťála

Reagovat
smazaný uživatel

jsi lehce retardovany? Nebo jenom trollujes? Plzen dostala velice prisnou cervenou kartu a pak Mlade Boleslavi nebyl uznan jasny zakrok za zlutou, pri ktere by hrali v oslabeni

Reagovat
smazaný uživatel

Pro retardovanýho je každý retardovaný. Redka Filla přísná byla, ale rozhodčí si ji obhájí. Jarolím měl dostat druhou žlutou to je pravda to taky nikde nepopírám. Magera třeba vyloučený být podle mě neměl, protože to byl normální způsob krytí, navíc ho ani neviděl takže to nebyl úmysl. Takových zákroků je milion, to by byli potom každej zápas útočníci 30x vyloučení. A ta penalta. Napíšu to takhle, Příbrami by takovou penaltu v Plzni nepískli. Snad to tak pochopíš, pokud nejsi retardovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

z Příbrami by si taky nikdo tak krásně neobešel hráče a nedostal se do pokutového jako to udělal Rajtoral

Reagovat
smazaný uživatel

Co Azíz?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

úžasný obhajující argument, gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

Zato tvůj argument o té Příbrami byl skutečně výtečný

Dodej nějaký důkaz, že se takové penalty Příbrami nepískají, nebo je to jenom takové plácání do větru

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš tak si tam představ místo Příbrami třeba Vůcha nebo Litsingiho z Teplic anebo třeba Malakjana z ČB.....

Reagovat
Miguel19

Loket v obličeji je prostě jasná žlutá. Kweukemu se to dříve u nás vůbec nepískalo. Pak přišlo pár tvrdých zákroků a teďka už se to jasně trestá. Pokud z těch 2 ČK si nějakou obhájí, tak leda tu Magery. U penalty snad není o čem. Holt jsi frustrovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Já jako fanoušek Sigmy a antifanoušek Sparty právě frustrovaný nejsem, spíš naopak, jsem rád, ale začíná mě to mrzet, třeba minulej zápas doma s Baníkem, zase penalta, která být podle mě neměla (podle hrdých Plzeňáků samozdřejmně jasná), pak nastavených 5 minut na konci, to už jsem se fakt smál.

Reagovat
Miguel19

Tak třeba k té penaltě jsem psal, že byla směšná. Nevybavuji si, že tu někdo psal jak byla jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta která by se pískla i té Příbrami pokud by jí sudí viděl tam nebylo o čem. Magera druhá žlutá jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje argumenty si stoji na pevnem a neotresnem zakladu, smele by se mohli zaradit k vyrokum napriklad od Kretinskeho nebo Pelty, co k tomu vice dodat, jen jsem si myslel, ze podobne zasirat Plzen umeji jenom v Praze, ale jak je videt, tak se to nenapadne a postupne haterstvi rozsiruje i do ostatnich koncin republiky

Reagovat
smazaný uživatel

v tý době se platilo všude a v každým sportu. (ne ze bych to omlouval , ale už je to minulost )

Reagovat
smazaný uživatel

Ono slovo tlačit bych v dnešním zápase nepoužíval... Bolka hrála nejspíš s úmyslem bořit hru faulama... některý byly fakt prasečina... navíc měli jít to 9-ti... Jasná žlutá pro Jarolíma... a že písknul pecku která bejt měla? to mi nepříde tlačenka... Penalty a sporný momenty vyplívají pouze z jejich kombinačního fotbalu, ostatní týmy je musí víc dostupovat aby jim to trošku znepříjemnily... Jasně jsou občas momenty který hrajou na notu Sparťanům a jejich kecům... ale to se děje všude... jenom dneska je prostě móda snižovat zásluhu Vrby a Viktorky ve snaze hrát vtom našem pralese pěknej a účelnej fotbal kterým mužou konkurovat i v Evropě

Reagovat
smazaný uživatel

tak penalta jasná, ale chybí mi aby se pískali takový všude nebo nikde.. Ne , že někde se to pískne a někde ne..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

a v čem konkrétně rozhodčí dneska Plzeň tlačili ?

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na Paul Finch

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo plzen netlačil... spíš naopak, ale to zamindrákovanejm rádoby rudochům navysvětlíš a už ani nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna tohle asi nebude sparťan, takže nikomu nic vysvětlovat nemusíš.

Reagovat
smazaný uživatel

no mně už to solidně začíná sr.t, jak se tady i po sebejasnější penaltě naříká, jak rozhodčí tlačí Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si zvykej. To je úděl klubů, které se pohybují na špici a usilují o titul. Je vidět, že jste v tomhle nezkušení zajíci.

Reagovat
smazaný uživatel

nezkušený zajíc je ten, který po dnešním zápase napíše, že rozhodčí opět tlačili Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na mě tak fakt působíte. Párkrát remizujete, noviny o tom hojně píšou a vy se můžete zbláznit, že dělají z komára velblouda. Píčujou do vás kvůli rozhodčím, vy se divíte. Sere vás tohle a tamhleto...být první nepřináší jen radost, respekt a uznání. Já tohle jako sparťan zažívám po celou dobu svého fandovství.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejsem Plzeňák. Ale titul 100x radši budu přát jí než Spartě, to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mám stejně, ale ať vyhraje titul tím, že na to má, ne za pomocí jiných, na to je tady Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

nejdřív napíšeš jak tě sere ten hate na plzeň a pak napíšeš tohle...

Reagovat
goodbay

hejtař volá chyťte hejtaře

Reagovat
goodbay

nebo "křičí" bude lepší slovo

Reagovat
smazaný uživatel

napsat komu bych přál titul není dle mého žádný hate

Reagovat
smazaný uživatel

A fandíš někomu?

Reagovat
smazaný uživatel

jasně

Reagovat
goodbay

a nezkušený zajíc oponent je ten, který na to reaguje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli já jsem sparťan, tak ať se propadnu do pekla.. to je pro mě stejná urážka jak když nácka nazveš cigánem!

Reagovat
smazaný uživatel

Slovacko parada ale nadeje ze Teplice sestoupi si nedelejte. Letos urcite ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim, ze Scasny leti..

Reagovat
smazaný uživatel

JJ jetí do anglie dneska nás koupil nákej šejk a dal nám 210M liber na posily

Reagovat
sosna

Ale to 14. místo jim sluší.

Reagovat
Greny

Straka bude trénovat Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice - Slovácko nedáš dostaneš

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík - Hybš, Švejdík, Holek, Zápotočný - Kadlec, Matějovský, Vácha, Krejčí - Lafata - Kweuke.

Leo zase od začátku.. Snad nás to nebude stát body.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lepší než bez formy Hušbauer nebo Přikryl.. a ikdyž se leovi nebude dařit aspoň udělá více prostoru pro Lafatu a když se bude dařit oboum tak to může být pěkná kanonáda

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže když hraje Leo, tak to má fatální důsledky pro náš přechod do útoku.. Málo se pohybuje, těžkopádně se s míčem obrací. Nevím, jestli je Hušbauer bez formy, to z jednoho zápasu nepoznáme.. Každopádně je to hráč, který má obrovský vliv na předfinální fázy. Je to škoda, že nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo poslední rok nejlepší hráč. na Jihlavě jsem nebyl, ale prý nic moc a i před tou nemocí taky žádná sláva. A s tím jak nám jdou teď bránit standartky tak Leo dost pomůže i tam

Reagovat
smazaný uživatel

Ono jde o to, že Hušbauer i když nemá nejlepší zápas, tak toho spoustu naběhá, udělá hodně průniků do vápna, umí rychle vystřelit což už vědí i soupeři a v okolí šestnáctky si na něj dávají pozor, čímž zas dělá místo pro druhé.. Navíc Kweuke do unavené obrany by mohla být jedna z našich největších zbraní vůbec..

Reagovat
smazaný uživatel

Baníku vše hraje do karet. Ještě by to chtělo výhru Jabka ať nám Sparta neuteče .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, dulezitej dotaz - uz se vi konkretne den a hodinu, kdy hrajeme na ToaLetny?

Reagovat
db18

sobota v 19:00 (tušim že to je 30.3. jestli jsem se nesekl o týden)

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nakonec neděle 20:00 nebo pondělí aneb Český fotbal pro fanoušky

Reagovat
db18

(Ikdyž v tomhle případě by mi to pak aspoň vyšlo levněji )

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufam, ze to tak zustane, vzal jsem si na to volno. Ale jestli mi to souponou, tak jsou to zmrdi.

Reagovat
db18

Taky doufám, že to tak zůstane

Ikdyž tu Boleslav přesunuli taky poměrně narychlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš - moc hezký. A dneska stejně zabodoval Marek Heinz... Ach jo, tihle hráči kdysi dělali z naší repre super manšaft a Brückner to korunoval taktikou. Dneska? Dneska můžu bejt rád, že je aspoň vidím v českejch ligách.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle fáze reprezentace je přece taky docela vzrušující.. Máme spoustu mladých kluků, kteří se pomalu a jistě prosazují.. Všechno je zatím takový tvůrčí, nic není kompletní jako to bylo za Brucknera..

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo - vzrůšo to je - řekl bych, že hlavně pro ty, co mají vsazeno na nás...

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela blbost, když si vezmeš jaké máme v poslední době výsledky..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo - musím uznat, že nakonec Bílek z té bídy vykřesal docela hodně - výsledky jakžtakž jsou, ale dívat se na to moc nedá - proto to vzrůšo...

Reagovat
Gryphonheart

Teplice super. Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta koupila Váchu a Lafatu, protože se snaží napodobovat Plzen a Liberec. Pane Kozo, držte už hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

JABLONEC JABLONEC !!!!! 0:1 Zoubele.

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se vám přenos tak sek8? Ivysílání mi ani nejede jak je to zasekaný a na sazkatipu to je každejch 10sec zásek...

Reagovat
smazaný uživatel

NE.

Reagovat
forma

neseká ...

Reagovat
božský John

To normálně fyzicky bolí, kdyý hrajou zoubele a třešnák a najednou a snažej se kličkovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z vaší strany zatím děs !

Reagovat
božský John

nic překvapivýho, když vemeš v potaz, že hrajem bez útočníka a je to na pitákovi s čížkem

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne . I když rudé koně taky hrajou hofno ! Takže jak sem psal 0:1 81. Zoubele.

Reagovat
božský John

...a třešnák najednou a ...

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

už rozumím tvojí frustraci ohledně Třešńáka ten kluk je fakt mimo

Reagovat
božský John

Ještě víc ...ještě víc

Reagovat
smazaný uživatel

Třešnák

Reagovat
Marv

Třešňák ostřílený ligový fotbalista

Reagovat
božský John

A teď si vem, že tohle střídalo často přímo Lafatu

Reagovat
panca

jakou ma lavicka salu? Asi byl nakupvat v parizske

Reagovat
smazaný uživatel

Už má dýl, ale tenhle styl od Burberry se děsně falšuje. Snad má pravou

Reagovat
panca

vypada jak nejakej ruskej zbohatlik. Na fotbal mi tenhle styl nesedi a pravou snad ma, jako trener sparty by na ni mel mit...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co proti Třešňákovi máte už pod preview jsem psal, že je docela solidní a ukazuje jakousi ligovou úroveň, když se teda nezapojuje do hry, pro Jablonec určitě dobrý kup

Reagovat
božský John

už čmouděj ! 0:3 kontumace..HNED

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně už sparťanští fans prokázali sebereflexi a fotbal skrývají aspoň před televizními diváky...

Reagovat
Miguel19

GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Třešňák asistence, ne?

Reagovat
božský John

takovej náš ronaldinho...levá koule, pravý stehno...du dál !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

ty vole!!!

Jak to ten zelenej ronaldinho přihrál !!

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Nene, obránce to odkopl, ale podíl na gólu určitě má, ikdyž nechtěnej

Reagovat
božský John

Já to viděl jen jednou, proto ta euforie...už to začíná dávat smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Džablonec !

Reagovat
smazaný uživatel

Tykráááávo Čížek??!!

Reagovat
božský John

jo, nejlepší hráč přípravy i tech dvou zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

mno vybavuje se mi ta jeho šance proti Liberci, tam to moc nepotvrdil ale todle byla paráda Teď už to jen udržet, max 1-1. mám under 2,5 A jinak proč nehraje Rossi?

Reagovat
smazaný uživatel

jo aha hraje, já si ho za poločas nevšim

Reagovat
božský John

Rossi hraje, jenom neni moc vidět

Ake stejně tam byl nejaktivnější, holt nedal gol do prazdny

Reagovat
božský John

hovno 1:1...třešnák zas vymotá obranu a zavěsí do prázdný brány na 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

nezlobil bych se hlavně už jim to nepusťte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čivrss

hele jak ten Jablonec už sleduju a fandim mu 10 let, Třešňák prostě není fotbalista...já vim že to tu říkáš z prdele a myslíš si to samý Třeba to zpracování po Vaňkově druhovlnovce? To bych to i já zpracoval líp, dyť on o ten balon zakop...

Jak s oblibou řikám, Třešňák je dobrej atlet, jen mu trochu překáží balon

Reagovat
božský John

Přesně tak, souhlasim, do putníku

Já asi nikdy nepochopim, jak o něm mohly jít hlášky, že to je sparťanskej talent..i když ve spartě umí do balonu kopnout málokdo, ale stejně..

Reagovat
Čivrss

hlavně za Pekyho tenkrát na hostování přišli Hejda a Třešňák...Hejda odkopal pár slušnejch střídání, kdy šel uklidňovat hru...a ne tyvole on si Komín nechá Třešňáka jenom doufám, že tam za něj kolem 60. minuty pošle někoho kdo nemá okolo nohy silový pole

Reagovat
božský John

Jono

Hejda je chudák, ten nehraje nikde

Jinak já jsem pro Pázlera, je to podobný vemeno jako Třešnák s Hubníkem, ale je rychlej a moh by k něčemu bejt

Reagovat
Čivrss

jojo, sice mě nasral s tím břevnem proti Brňákům, ale zas byl pod tlakem no...nejvíc mi tenkrát vypil krev Pekhart když nám doma zabil titul a laksně zahodil tu tutovku...to jsem měl chuť si na něj někde počkat skoro...

Reagovat
božský John

To jsme tu měli na výměnej pobyt Italy akorát a byli jsme na fotbale, já málem rozkousal čepici a ty italský holky se mi hrozně smály...ale prožívaly to taky

Reagovat
smazaný uživatel

No tak v nějakém FM 2010 to byl obrovský talent a střílel gól za gólem, takže možná tam to přesvědčení o sparťanském talentu vzniklo

Reagovat
GEGE

Pene Cizek

Reagovat
Wat

Moc pěkná rána, jsem zvědavej, jak se s tím rudí vypořádají.

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, jestli by ten bookmaker dal někdy na svoje tipy...

Reagovat
božský John

Moc mě mrzi, že tam nemužu bejt škola pitomá

Reagovat
božský John

http://www.eurofotbal.cz/gambrinus-liga/2006-2007/reportaz/sparta-praha-fk-jablonec-119739/

Pojďme to zopakovat ! Tenkrát jsme taky hráli bez útočníka !!!

Reagovat
Čivrss

hele tenkrát, to si pamatuju že Louka natáhnul asi ze třiceti metrů a pověsil to dobře. A potom v přestávkovym rozhovoru mě hrozně zklamal a řek, že by "nejradši hrál na druhé straně"...Už jsem mu to jako odpustil, ale tenkrát mě to od něj přišlo hrozně nefér

Reagovat
smazaný uživatel

Takže se to docela naplňuje, Čížek dal dalekonosnou střelu, teď dá gól Třešňák a pak tam příjde Hubník a 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

ale špatné by to nebylo

Reagovat
božský John

A Lavička bude trenérem čr po pár letech

Reagovat
smazaný uživatel

A jak tak porovnávám sestavy, tak Zoubele se asi dostane do Bundesligy

Reagovat
božský John

To už moc fantazírujem...Třešnákův gól ještě jo, ale Zoubele ne

Reagovat
smazaný uživatel

Abysme se nedivili

Reagovat
božský John

Já byl malej, bylo mi 14 roků a přesně tuhle fotku zezadu jak natahuje a střílí jsem měl asi rok jako tapetu na počítači

Vidiš, tohle jsem ani nevěděl, ale já byl Loukovi odpustil úplně všecko, úplně Je to hroznej pracant a už i srdcař

Reagovat
Čivrss

konečně pochopil, že ne každej musí mít parametry úplně špičkový fotbalisty ve Spartě, někdy je víc když jsi někde dloholetou stálicí, oporou a vzorem pro mladší...

Reagovat
smazaný uživatel

A to on je více něž kdokoli jinej v týmu...

Reagovat
Čivrss

teď nevím jestli to myslíš ironicky? Louky je skvělej, je zkušenej, co mám info z kabiny tak prej nejen že je šprýmař, ale i lídr

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nemyslím... Souhlasím s tebou, že je oporou a vzorem pro mladší...

Reagovat
Radar

Zrovna jsem na ten zápas vzpomínal Bílek měl po něm dobré kecym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Bolce je ten sektor naprosto na hovno. Oba dva polocasy se utocilo na tu vzdalenou branku,takze jsme z fotbalu nemeli vubec nic. Tri body skvely!!!

Reagovat
božský John

To je kouzelník

Reagovat
Radar

typičo

Reagovat
Miguel19

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
božský John

KDO CENTROVAL ?

Reagovat
frankiefcb

Třešňák. Famózní centr.

Reagovat
božský John

Ještě levačkou, ty krávo

Reagovat
Čivrss

promiňte, pane Třešňák, omlouvám se

Reagovat
smazaný uživatel

Nekecej

Reagovat
smazaný uživatel

to střílel ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
forma

Reagovat
frankiefcb

To je zabiják ten Čížek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo! My ani Lafyho nepotřebujem...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo potřebuje nějakýho Lafatu, když má Třešňáka

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dopiči a už se Sparta veze KWEUKE, LAFATA jedem!

Reagovat
smazaný uživatel

Kombo Třešňák - Čížek zatim vládne praze A teď pískej konec

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooool. Čížek

Reagovat
GEGE

Nadhera Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Mám tu otevřený okno a na to jakej tu byl před chvílí bordel tak teď to dost ztichlo

Reagovat
smazaný uživatel

ešus fanoušků jablonce Tak to je zabitý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když vidím dnešní výkon dvojky Třešňák, Zoubele, tak se asi Kopic už do sestavy nepodívá

Reagovat
smazaný uživatel

jo Třešňák má dneska životní

Reagovat
forma

Díky Lafi, jseš kádr

Reagovat
smazaný uživatel

To byl tak metrovej offside... jen mě baví jak tydle situace v poslední době u Sparty nikdy neukážou v záznamu (už to je tak potřetí na jaře kdy spornej offside neukážou)

Reagovat
božský John

hergot, taková chyba

Reagovat
Čivrss

to je vždycky tak...zas nervy jak debil, já zas snim ovladač...

Reagovat
smazaný uživatel

To už snad dáme...

Reagovat
Čivrss

po takovymhle průběhu si to posrat sami, to by byl můj konec...ale co si budem, my zelení jsme na dokurvení zápasů experti

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda... Teď musíme takticky faulovat a udržet to za každou cenu.

Reagovat
Čivrss

řek bych že je čas na nějaký náhlý křeče?

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně půlka mančaftu ale...

Reagovat
božský John

2 goly v lize a oba nam, hajzl

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, na tribunách jim to je prd platné...

Reagovat
stas87

snad to ty sulini otvori a jablonec ich vytresta z brejku

Reagovat
Miguel19

2 už snad nedostanou tvl..

Reagovat
božský John

čížek na plac !!! HNED

Reagovat
božský John

Ten čas se neskutečně vleče

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá strana to vidí opačně

Reagovat
stas87

kotale preco striedas teraz? to si si mal nechat na 90 minutu

Reagovat
Ligter

Lafataaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Ligter

Jo tak hovno, Zápotočný.

Reagovat
forma

To se mi snad zdá ...

Reagovat
stas87

do piceeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
božský John

Achjo

Reagovat
Čivrss

takový dvě hovna zas...zlatej Špit, já už na tohle nemám nervy...

Reagovat
smazaný uživatel

Čivrss snědl ovladač.

Reagovat
Čivrss

pochutnal jsem si

Reagovat
smazaný uživatel

Pískej konec!!!!

Reagovat
Miguel19

Tvl Valeš... Oni fakt ještě padnou

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá cenu... Konec všeho...

Reagovat
smazaný uživatel

No tyvole teď už fakt jen chybí nějaká střela ze 40 kterou Valeš pustí protože má jedničku na tiketu a pudu si hodit provaz ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pázler taková ztráta, 3 minuty do konce a on zkouší housle před vápnem Sparty, brejk a gól.. totální pičovina..

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopitelné

Reagovat
frankiefcb

Valeš to dneska solidně posral.

Reagovat
božský John

Tak Valeš jak držel celej podzim, tak dnešek zazdil, posral, zkurvil a to sajý v Liberci, ten gol byl taky jeho

Reagovat
frankiefcb

Na podzim se mi líbil, ale letos chyba za chybou.

Reagovat
smazaný uživatel

Valeš má vsazeno

Reagovat
Losinho

Valeš je fakt špatnej...

Reagovat
Miguel19

Sparta fair play

Reagovat
C-M@ster

Co bylo? Vrátila koupené tituly?

Reagovat
smazaný uživatel

Co si jednou koupíš, vrátit už můžeš jen těžko. Pokud ovšem nanakupuješ přes net, kde máš čtrnáctidenní lhůtu na vrácení

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická situace ,kdy se vrací balón soupeři.Za tohle si nezasloužej palec nahoru ,to byla samozdřejmost.

Reagovat
Miguel19

Ale před tím ho neodevzdali

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohodle stavu a tohodle času to zas taková samozřejmost není...

Reagovat
smazaný uživatel

Že zrovna pražským S musí v tomhle kole, pomáhat golmani soupeřů.

Reagovat
forma

Valeš solidně bojuje o lavičku

Reagovat
stas87

ci to ten supak nepustil schvalne po zapase sa bude zasa vyhovarat na kktiny,boha,raz za rok tych sulinov moze niekto doma porazit a brankar im venuje bod

Reagovat
božský John

Ztráta, bolševik se musí porážet, kor když nad tou lůzou vedem

Reagovat
REPLIKATOR

Valeš V létě může jít dělat čtverku do Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Bednář neskutečný

Reagovat
forma

říká si o základ od začátku ... Kua jak mě sejří že nešel k nám do Jablonce na hostovačku

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jedno se musí nechat Zápotočný hraje skvěle a nikdy by mě nenapadlo, že zrovna bude tak důležitým hráčem Sparty směrem dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré kolo. Sparta ztráta, Jablonec taky, stejně tak Boleslav. Teďka musíme v pátek porazit Baník a bude to dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Klidně všechny poražte a získejte, ale v pátek remízka s Baníčkem jo.

Reagovat
goodbay

Dneska se měl střídat Lafata a ne Kweuke. Protože Lafata neviditelnej a tutovky nedával. Nakonec ten gol taky nedal.

Reagovat
goodbay

sry neměla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš ten Lafata je kretén..

Reagovat
forma

Tyhle zápasy o čelo jsou schůdný ... Tenhle zápas bych si odpustil protože zbytek byl uplně jasnej a výhra by byla doma

Reagovat
smazaný uživatel

priste nez ze sebe zacnes delat blbyho, tak si ten tiket poradne prohlidni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

Prohlédnul jsem si ho pořádně už napoprvé ... asi jsem moc high když jsem tam předtím viděl možnou výhru 4,5k teď je mi jasný že to byla tipovačka na celý 19tý kolo ... Na druhou stranu to že jsem pod vlivem tě neopravňuje mě atakovat, šmoulo

Reagovat
Čivrss

to jsi toho Valeše už stihnul zapít?

Reagovat
forma

no pod vlivem thc, abych to uvedl na pravou míru ... každopádně ten gambler2000 mě dostal do větší schýzy než výkon Valeše

Reagovat
forma

no pod vlivem thc, abych to uvedl na pravou míru ... každopádně ten gambler2000 mě dostal do větší schýzy než výkon Valeše

Reagovat
forma

btw. Za to že jsem tam předtím tu možnou výhru viděl, bych dal hlavu na špalek asi bug, fakt nevím ... Schválně jsem se totiž koukal kolik mohl vyhrát a nad tím bonusem byla částka okolo 4,5 tisíc ... Ten bonus jsem nějak nehrotil páč jsem si myslel že je to třeba nějaká akce u Fortuny, kdy správně tipneš celý kolo a vyhraješ (v čemž jsem měl ve výsledku pravdu)

Reagovat
smazaný uživatel

uz to nehul

a jo bylo tam i tech 4.5k

Reagovat
Čivrss

ta výhra tam byla, já jí taky viděl spíš jí asi už Fortuna smazala, když ten tiket vyhodnotila jako prohranej

Reagovat
Shevchenko

Tak mu šlo asi o ten bonus, že. Navíc takový zápas Brno - Slavia, to byl asi nejhorší zápas na sázení celého víkendu.

Reagovat
frankiefcb

+Teplice - Slovácko

Reagovat
Honza Matoušek

Jojo, Slovácko a Slavia byli jasný jak mrkev.

Reagovat
Honza Matoušek

A na expertu si těžko něco odpustíš

Reagovat
Čivrss

Dvojka na Slovácko slušná i když sou Tepličky marný, koule na dvojku bych neměl

Reagovat
Shevchenko

Valeš

Reagovat
madridcan

600 pre titul Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
F.Torres

bude to zajmavý, při současný formě Olomouce a kádru Sparty. Navíc Jablonec se bude držet zuby nehty taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brainbug

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Rarášek

Ztracený dva body. Naprostá neschopnost proměňovat gólovky. To měla bejt výhra .. Trénovat střelbu klucí,ta produktivita dneska příšerná. Dali jsme dva góly a stejně ztratili body.. kdyby těch dalších pět gólovek neletělo mimo ..

Reagovat
Čivrss

a to že góly padly po fatální chybě gólmana a ten bod je pro vás haluz, protože oba góly byly do prázdný z malýho vápna, to jsou furt ztracený body?

Reagovat
Rarášek

A co jako? Vaše góly zas padli po hrubkách obránců našich. Taky haluz.

Reagovat
Čivrss

Naše góly padlY, nikoli padlI...ale pokud nebudeme řešit tvou gramatiku, opravdu ti přijde příhodné porovnávat krásnou dělovku z pětadvaceti metrů a přesný centr s dvěma dorážkama z malýho vápna jako haluz vs haluz?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to bylo skoro to jediný, co jste vyprodukovali, nebýt chyb naší obrany, tak se k nim vůbec nedostanete, nehledě na to, že jsme měli dost tutovek na to abychom vyhráli. Ale kdyby chyby, je to remíza tak nemá smysl to dál řešit

Reagovat
Rarášek

A jak se ČÍžek k tý střele dostal? Haluz.

Jak se dostal Třešňák k tomu míči ? Jako jo.. to potom,to dorešil parádně,ale to dorešila Sparta dobře nátlak ve vápně.

Reagovat
stas87

mohli ste mat aj hovno nebyt valesa

Reagovat
smazaný uživatel

*mohli jste mít i hovno nebyt Valeše

Reagovat
stas87

to co tu na mna skusas?

Reagovat
smazaný uživatel

promiň, ale s timhle si neporadí ani google

Reagovat
stas87

ale ja ti poradim-chod radsej spat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čivrss

ty opravuješ slovenštinu?

Reagovat
centos

Je to kretén.

Reagovat
Godwinson

Ten Valeš si dělá prdel? Ten musel naložit, jinak nechápu.

Reagovat
db18

Pelta mu o poločase asi připomněl, komu že to Míra vlastně fandí

Reagovat
božský John

Mira fandi Jablonci

Reagovat
božský John

Valeš těm hajzlum daroval bod, achjo

Reagovat
smazaný uživatel

takové dva super haluzácké góly umí dát opravdu jenom Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Drž hubu.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápas. Bod beru, s Plzní doma to je o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď dobře Kroča v dohránu, stěžoval si, jak se dělají školení o pískání penalt za ruku, že on proti míči rukou nešel a měl jí u těla a do toho běžely zpomalené záběry na kterých zvedá ruku a snaží se ten míč zblokovat

Reagovat
Miguel19

A hned na to ten komentátor. "Tentokrát to byla jasná penalta"

Reagovat
smazaný uživatel

Já to viděl tak, že se právěže snažil balonu ještě uhnout a penaltu bych nepískal...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím od kdy se uhýbá tím způsobem, že se zvedá ruka od těla do trajektorie míče ale je to možný, do jeho hlavy nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Teplický kouč Zdeněk Ščasný po prohře 0:4 se Slováckem ani nevypadal, že má za sebou nejhorší prohru za dobu svého působení v severočeském klubu. "Možná vás asi překvapím, ale po dvou předchozích zápasech konečně nemám hráčům co vytknout, aspoň co se týče srdce, nasazení a vůle po vítězství. Udělali jsme chyby, které si ale rozebereme. Ten zápas byl pomsta za to, co jsme si v těch prvních kolech dovolili, hlavně co se přístupu týče," uvedl. "Inkasovali jsme skoro ze všeho. Přitom jsme hráli docela dobře a měli i šance. Byli jsme nejenom vyrovnaným soupeřem."

Reagovat
smazaný uživatel

Proc Valesovi jenom nadavate? jsne, prvni gol nam sice daroval, ale minimalne dalsi 3 nebo 4 v zapase chytil. Kryl i tu posledni nadejnou hlavicky myslim Bednare

Reagovat
Miguel19

Nadějnou hlavičku Dyť mu to šlo přímo do koše. To už by byl vrchol a jasný podnět k vyšetřování, kdyby to pustil.

Reagovat
Liquid

po dnešku je pozitivní, že má Sparta blíže ke 4.místu než k 1.Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

muze mi nekdo objektivne posoudit vykon rozhodciho? z tribuny neslo mit jinej dojem, ze je dneska jasne proti nam...co ty ofsajdy? hlavne par v prvni puli mi prislo fakt hodne spornych. Zakroky na Lafatu taky byly vsechny bez karty? podle me nalozino dostal vic nez je zdravo. A co ta sporna situace Bednare ve vapne - dala se fouknout pentle? teda beru v potaz ze hranicni situace se piskaji jen v Plzni, ale i tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Offsidy byly asi v poradku, zakrok na Bednare nam rezie neukazala, mozna se dalo pisknout par faulu na Lafatu, ale myslim si ze nijak ten zapas rozhodci neovlivnili

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně se mělo pískat, jak Bednář prošlápl Novákovi lýtko, který potom musel vystřídat, což hrubě ovlivnilo zápas

Reagovat
smazaný uživatel

no me slo prave o ten zakrok na bednare a hlavne o trvdej faul Benese na Lafatu, za kterej se karta urcite dat mela = byla by to druha zluta

Reagovat
smazaný uživatel

Wow hezky, usnul jsem u toho, skoda, ze to Jablonec neudrzel, Vales holt vsadil barak no.. Kazdopadne i takhle to neni nejhorsi, ztratili oba konkurenti, naskok dvou zapasu je slusnej. Doma vyhrat, Sparta zase ztrati a pomalu by mela zacit ztracet Olomouc, ale to druhy misto bych ji pral. Kotal je super kouc.

Reagovat
smazaný uživatel

typicka "skromnost" plzenskeho fanouska uz jen proto by se vam hodilo byt honem rychle tam, kde Plzen byla celou historii

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses zase vtipne frustrovanej. To si snad vazne myslel, ze Jablonec porazite?

Reagovat
smazaný uživatel

proc bychom ho nemeli porazit?

Reagovat
One-Real

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
C-M@ster

Sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

debil

Reagovat
smazaný uživatel

Negeneralizuj, neni kazdej Spartan debil.. Ikdyz mas pravdu, ze vetsina jo..

Reagovat
smazaný uživatel

nejde ti to

Reagovat
Puskas

a Ty sis myslel, že porazíte Baník?

Reagovat
goodbay

pokud vím, tak vedete o 3 body, což je jeden zápas. A když na Spartě prohrajete, tak ani ten zápas to nebude. Takže i ACS to má pořád ve svých rukou

Reagovat
goodbay

nejlépe o 2 goly, aby měla Sparta i lepší vzájemnej a nemusela se ohlížet na skore.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud na Sparte neprohrajeme, tak vedeme o dva zapasy.

Reagovat
goodbay

to si ale nezmínil

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik bylo vubec dneska na ToaLetny divaku?

Reagovat
smazaný uživatel

víc jak minule v Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

A to jest? Ja to nikde nenasel.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem to nasel 9800. Stejne jako u nas na predposledni Banik. Nevim jestli se mate cim chlubit, kdyz jste hrali proti konkurentovi o pohary.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale lepsi nez 4000

Reagovat
smazaný uživatel

neustále bude hledat jakýkoliv výblitek...

Reagovat
brainbug

Ze na nej mate chut reagovat.

Reagovat
Gryphonheart

Spartě zatím to kopírování hry Liberce a Plzně moc nejde, evidentně.. Slovan mistr ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsme měli Jablonec porazit, zbytečně jsme ztratili dva body. Snad hráčům pomůže to vyrovnání v závěru. Návštěva kolem deseti tisíc je sice lepší než na Slovácku, ale stejně nás tam mělo být víc. Čížkův první gól byl parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/734193_10151505855114489_1525347524_n.jpg

Hned se na to líp kouká než třeba před rokem či dvěma...

Reagovat
centos

Valeš měl od sparťanů slíbenou večeři?

Reagovat
Puskas

ne, plakát s podpisy hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Stejk z muflona od Lafaty.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

jasná jak facka

Reagovat
partaS

na Lafatu to asi jinak nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kam ten ťulpas čuměl, že to nepísk ?

Reagovat
Puskas

doleva

Reagovat
j_mrazik

Mně spíš přijde, že na to kouká a jakmile Lafata leží, tak se kouká rychle doleva.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně mě sere jak rozhodčí domlouvají hráčům před rohem at se nedrží atd.. a pak nefoukne tohle

Reagovat
Maritazzi

Královec včera nefoukl nic na útočný třetině hřiště Sparty.

Reagovat
Maritazzi

To zalehnutí Bednáře by někde nebylo? To taky nevypadalo zrovna čistě.

Reagovat
goodbay

to už bylo za stavu 1:2? V jaké to bylo zhruba minutě?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že 0:2 ..ale nevim jistě...ale jedno za jakýho stavu .. řekl bych, že tohle je jasná penalta vždy a všude

Reagovat
goodbay

jn, nejsme plzeň no

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jasna pentle, ale strasne se smeju tomu, jakej je ten Otava ubrecenec. Neznam zadnyho dalsiho mluvciho, kterej by brecel jak on.

Reagovat
Puskas

a kolik mluvčích znáš? většinoou mluví trenéři nebo hráči, tady mluví hodně za klub on.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimalne u nas, Slavie, Baniku a Bolce.

Reagovat
r.mrazik

tak jeste aby u vas kvuli necemu brecel...

Reagovat
smazaný uživatel

Otava je náš mluvčí?

Reagovat
smazaný uživatel

Blik cvak prijem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kasík je mluvčí, Otava je člen představenstva a je to v podstatě jedna z nejvyšších šarží, které ve Spartě působí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nejdriv byl mluvcim, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže naším mluvčím je Kasík, ne Otava. Ten je člen představenstva.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne me fascinuje, jak vzdycky vasi mluvci povysi do vedeni. Taky to tak pak vypada.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chceš trollovat, tak by bylo dobrý zjistit si fakta.

Reagovat
Puskas

začal bych přiznáním chyby

Reagovat
r.mrazik

tykraso...dobry judo

Reagovat
frankiefcb

no tady to je jasné

Reagovat
smazaný uživatel

faul to byl, ale pokud vim tak penalta se nepíská když balon ještě nebyl ve hře ne ? Dyžtak mě opravte. Jinak Sparta tam měla minimálně 2 nepísklí offsidy z kterejch byli tutovky. Takže bych zas tak nebrečel že vás nějak poškodil.

Reagovat
smazaný uživatel

http://img.blesk.cz/img/2/full/1579105_.jpg

Balon byl ve hře. Nikdo tu nebrečí, jen se poukazuje na dnešní situaci v první lize.. Sparta si ten zápas prohrála tím, že neproměnila svoje šance.

Reagovat
smazaný uživatel

mno viděl jsem spoustu breku i u jinejch článků nebo na fb, na to narážim

Reagovat
smazaný uživatel

já nemluvím o poškození já chci prostě vidět jak sparta kope penaltu za faul který je jasný. a to, že sparta nedala šance znamená že se nebudou pískat penalty?

Reagovat
stas87
Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně zklamání, zaváhaní Plzně v minulým kole se timhle zase maže, těch poztrácenejch bodů už je hodně, ale pořád je třeba bojovat, porazit Plzeň a budem zpátky. Ke včerejšímu zápasu - nemůžu hráčum vytknout nasazení, rychlost, techniku při zpracování, 1 na jednoho, ale všechno to maří špatné přihrávky kterých bylo hrozně moc, jako by chtěli až moc. Věřim že se tomu na tréninku věnují dost, ale spíš by jim měl Víťa dostat do hlavy aby si ty přihrávky užívali a když zkazí dvě nevadí...v prostřední fázi zápasu nás to dost rozhodilo a Jablonec s tou jeho jednoduchou ale velmi přesnou hrou přihrávka dopředu střela na bránu to potrestal. Někdy mi přijde že ten luxus při našich ofenzivních akcí kdy si hráč může vybrat z tří a více hráčů komu nahrát je na škodu, protože si ty klucí neumí pak rozhodnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Číst názory některých zdejších Sparťanů a Plzeňáků je docela k smíchu. Nechápu, jak si můžou myslet, že do konce ligy neztratí ani bod. Jejich týmy sice mají nejlepší kádry, ale rozdíl oproti ostatním není tak velký, aby v každém zápase nemuseli podat 100procentí výkon a někdy jim ani to nestačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně se to může stát, Sparta i když má na jaře v GL 2.6 golu na zapas, tak mraky šancí neproměňuje a to se může změnit, protože má několik kvalitních útočníků, včetně nejgólovějšího hráče v GL.. navíc všichni 3 soupeři Sparty ve druhym poločase totálně odpadli. Plzeň to bude mít těžší, protože má slabej útok, ale taky bych je nepodceňoval

Reagovat
smazaný uživatel

tomu nevěřím. Sparta sice střílí hodně branek ale taky je potřeba se podívat na to, s kým hrála. A třeba se Slováckem mohlo být po poločase hotovo, protože Došek měl 3 tutovky. Navíc na podzim to bylo stejné. Sparta vše drtila a pak přišli těžší soupeři a měli dlouhou sérii bez výhry a tři prohry po sobě.

A třeba Sigma na jaře neztratila ani bod a inkasovala jen jednou. A Sparta je na tom stejně jak Plzeň. Oba za sebou jeden těžký soupeř a oba jedna plichta. A co se týče Lafaty, tak je na něm vidět, že si na souhru s novými spoluhráči teprve zvyká a k tomu, aby hrál stejně jako v Jabku mu něco chybí.

Reagovat
Radin

tak sem se podíval na záznam gólů a doufám že Valeš si další zápas nezachytá..Ten druhý gól,to vypadalo dost podivně..Takové balony se vyrážejí do rohu ne?

Reagovat
Radin

golmani se tohle kolo vůbec ´vytáhli´..Grigar,Valeš i Daněk..Daněk si nechá dát gól z takového úhlu tím,že čeká centr..

Reagovat
smazaný uživatel

a Doležal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

celkově o víkendu... Čech se taky vyznamenal

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek taky 3. gol mohl chytnout

Reagovat
smazaný uživatel

Vybornej vyjezd do Bolky. Tri body skvely,pivko za bura taky Pristi tejden rozsekat Duklu a pak pro titul na Letnou,uz se na to tesim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele