osmifinále - odvety
14.03.2013 21:05 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Viktorka se rozloučila s EL se vztyčenou hlavou

Viktoria Plzeň i přes dobrý výkon přenechává čtvrtfinálovou vstupenku Fenerbahçe, které zejména díky vstřelené brance z prvního utkání Viktoriány udolalo. Jedinou branku Plzně vsítil utěšenou ranou Vladimír Darida, již v prvním dějství po hrubici Pavla Horvátha de facto rozhodl Salih Uçan. Rozhodnutí měl na kopačce David Limberský, jeho ránu ovšem zastavila tyč.

Na stadionu Şükrü Saracoğlu to bylo dle očekávání jako u ticháčků, přičemž o komorní atmosféru se staral hlouček Viktoriánů i tureckých příznivců, majících povolení nejvyššího štábu UEFA. Úvod i závěr prvého dějství režírovali istanbulští fotbalisté, kteří vynikali ve hře s mičudou i v rychlosti, přímočarosti a svižnosti útočných akcí. Svěřenci Pavla Vrby vsázeli na svou tradiční zbraň - hru v křídelních prostorech s rychlým přesunem do šestnáctky.

Navzdory mírné převaze Fenerbahçe v poli si vytvořili hosté první příležitost již v desáté minutě, ovšem Jan Kovařík na centr Rajtorala nedosáhl a Marián Čižovský z následného rohu branku přestřelil.

Na druhé straně převzal Cristian na kruhu balón, po několika rychlých krocích vypálil ze dvaceti metrů a jeho skákavá rána proskotačila až k reklamním panelům, umístěným těsně vedle pravé tyče Matúše Kozáčika. O několik minut později Canerovu přízemní ránu tečoval vysoko nad branku slovenského brankáře Sow.

V následujících minutách měla Plzeň více ze hry, snažila se proklouznout do vápna Fenerbahçe a vyprodukovat si brankovou příležitost. Díky tradičním zbraním a aktuálně lepší manipulaci s míčem si udržovala tlak, z něhož ovšem žádná tutovka nevzešla. Naopak Sarı Kanaryalar se po bezmála dvacetiminutovém klinči dostali do nejvýraznější příležitosti dosavadního průběhu utkání, když po přihrávce Uçana napálil výborně vyběhnutého Matúše Kozáčika senegalský reprezentační útočník Moussa Sow.

Devatenáctiletý mladíček Salih Uçan, jenž v pětatřicáté minutě nahradil zraněného Mehmeda Topala, hýřil aktivitou a svým briskním napadáním si vysloužil i klíčovou branku zápasu. Ale pěkně popořádku - nesmírně aktivní Cristian se dostal na pravém křídle za obranu a poslal naskrz pokutovým územím přízemní přihrávku, kterou ovšem dostal na levačku Pavel Horváth. Zkušený kapitán plzeňských fotbalistů ale ve snaze o konstruktivní rozehrávku o mičudu rychle přišel (lidově řečeno mu na penaltě utekla) a napadající rychlík z Marmarisu napálil balón do sítě.

Viktorka rázem potřebovala vsítit dvě branky a do druhého dějství vlétla s náležitou odhodlaností. Úvodní pasáž druhého dějství přinesla několik střel, které šveholily okolo Volcanovy brány, ale žádná z nich reprezentační jedničku Turecka neohrozila; Horváth přestřelil, Daridovu ránu zablokovalo duo obránců a Rajtoralův chytrý pokus po chybě Volcana odvrátil Irtegün.

V šestapadesáté minutě mohlo být po obrovské hrubici Mariána Čižovského rozhodnuto. Zkušený bek Plzeňských špatně rozehrál a po přihrávce Saliha Uçana se objevil tváří v tvář Kozáčikovi Dirk Kuit. Devětadvacetiletý gólman z Dolního Kubína spíše hokejovým rozklekem vyrazil balón na Cristiana, jehož střela z malého čtverce mířila vysoko na liduprázdné ochozy.

Otřepané a nesčetněkrát potvrzené pravidlo "Nedáš - dostaneš" můžeme implementovat i na tento zápas. V jednašedesáté minutě se od levé lajny po Messiho stylu dostal na šestnáctku, z níž vyslal utěšenou a skrytou ránu mezi třemi beky Fenerbahçe přímo k pravé tyči sotva padajícího a zákonitě míč nevidícího Demirela.

Na vykřesanou jiskérku naděje zareagoval Pavel Vrba okamžitým střídáním, když poslal dolů unaveného Bakoše a vyslal na pažit exjihlavského snajpra Stanislava Tecla. O několik minut později pak stáhl kapitána Pavla Horvátha za Michala Ďuriše.

Ústřední postavou následujících minut byl v celém zápase velmi aktivní David Limberský, který v sedmdesáté minutě po odvráceném rohovém kopu natáhl z pětadvaceti metrů a jeho dělovka zazvonila na pravou tyč Demirelovy brány. A Fenerbahçe postupně začalo poznávat, jak umí být viktoriánský tlak nepříjemný. Plzeň v posledních patnácti minutách útočila takřka do plných, příležitostně na hrotu operoval pouze Sow.

V sedmasedmdesáté minutě tečoval Rajtoralovu nepovedenou střelu Ďuriš, ale balón se do Demirelovy branky nestočil. O pět minut později měl Michal Ďuriš mnohonásobně lepší příležitost, ale po centru Limberského nedokázal umístit hlavičku z malého vápna do branky. Plzeňský tlak ovšem v závěru poločasu rozdrobila řada nepřesností, které vedly k následným faulům či ztrátám.

Fenerbahçe se navíc začalo dařit přidržet balón na soupeřově polovině, čímž hosty vyřadilo z možnosti skórovat. Malým nešťastníkem prodloužení byl Matúš Kozáčik, který sice vychytal dvě příležitosti domácích, ale při rohovém kopu svého týmu promáchl na malém čtverci balón, jenž k němu čirou náhodou propadl. Na druhou stranu se nacházel slovenský brankář ve velmi obtížné situaci a není divu, že jakožto neerudovaný kanonýr nedokázal z mála udělat hodně.

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (743)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fenerbahce si to doma nenecha ujsť tip 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň tentokrát již nic nepodcení a turky deklasuje

0:3

Reagovat
patrikhm

Tak zrovna nedeklasuje, ale vyhraje a postoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

jedinou sanci vidim v tom.. ze by doslo opet k podceneni plzne v odvete... protoze plzen dokaze zahrat 100x lip .. ono ta vyhra 1-0 z venku bude mozna k podceneni svadet.. kazdopadne.. i takovej charkov minulou sezonu ..potom co se s nim zacalo vazneji pocitat...tak prohral doma 0-1 ... prohraval i venku 0-1 a az kolem 80. minuty dali 2 goly po sobe na postupovych 2-1 ..trocha nadeje nezlobil bych se ..kdyby plzen byla prave lonskej metalist

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:7

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi debil :D

Reagovat
smazaný uživatel

drzis se pri zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dobře 2:7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

kurz nebo tip?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M1ck0

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

čekám zlepšení Plzně a hlavně přihrávky musí být přesné !!!

můj tip: 1-3

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen nemá šanci tip: 2-0 pro fenerbahce

Reagovat
Pharrell

1:2

Reagovat
Milan.B

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

prázdný stadion by mohl Plzni výrazně pomoct, ale i tak to bude těžké. škoda, že neudrželi těch 0:0, protože to by mohla být ještě velká šance pro Západočechy. takhle to vidím na - 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy den se modlim, aby Sparta potreti v rade neziskala titul a zase pobulela pekne do kapesnicku, mylite, ze se mi moje prani splni?

Reagovat
smazaný uživatel

Idioti, kteří tahají Spartu do článků s Plzní a naopak, jsou stejná havěť, jako ti, co na novinkách serou do všeho politiku

Reagovat
taws

prej a bude ti prano uz kvuli tobe by si mohla Sparta zajistit titul v poslednim zapase v nastavenem case spornou penaltou

Reagovat
smazaný uživatel

i sigma půjde před ně

Reagovat
smazaný uživatel

0-0, 1-1...

Reagovat
patrikhm

Jasná výhra Plzně! 0:2, v horším případě 1:2, ale určitě postup

Reagovat
vanGomm

V prvním utkání bylo jasně vidět,jak je mělo Fenerbahce krásně přečtené a ta jejich výhra o gól je s ohledem na celkový pohled na zápas ještě pro Plzeň lichotivá.Dá se očekávat,že i v odvetě bude hrát Fenerbahce podobně zodpovědně na postup,jako v Plzni.Můj tip na zápas je,že se Plzeň bude sice tzv.cukat,ale znovu prohraje zřejmě zase o ten jeden gól.

Reagovat
Puskas

nehrál Lmberský takže to nemohli vést po obou stranách navíc se nechali přehrát, teď už s nimi mají zkušenost a jsou ošlehaní poháry, mohlo by to vyjít. 1:2 - kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

Bez divaku tomu bude chybet stava....tip 1.. 2:1..prani tip 2..1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 - Darida, Bakoš

Nic není ztracené a Vrba když má dostatek času, tak dokáže s Plzní dělat zázraky. Prázdné hlediště bude také mírnou výhodou pro Plzeň, a tak si odveze po skvělém výkonu dvougólovou výhru.

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
EverlastD

0:0

Reagovat
Sosi

Tak minule se hrálo bez Horvátha, jestli se už úplně uzdravil, tak by ta hra měla vypadat úplně jinak.

Reagovat
poz3n

Horváth chyběl v lize proti Baníku... Proti Fenerbahce hrál

Reagovat
Sosi

Jo, ale přišlo mi, že hrál jen do počtu. Co přihrávka, to ztracený míč. Bylo to právě úplně stejný, jak předtím proti Baníku. Jak kdyby byl ještě nachcípanej a hrál jen kvůli psychologické převaze. Jak kdyby tam nebyl...

Reagovat
poz3n

Jo, tak co jsem četl, tak byl v tu chvíli furt ještě nemocnej, tak se to dá pochopit.

Reagovat
Sosi

proto říkám, že to může být jen lepší

Reagovat
Andis

tvl tohle jsou hlášky to prostě nemá chybu

Reagovat
Sosi

?

Reagovat
smazaný uživatel

Krasna cesta Plzne skonci smutne, a zrovna na tymu, o kterem si vetsina myslela, ze nebude pro Plzen velkou prekazkou.

2:0

Reagovat
Greny

budu optimista 1:2 po prodloužení

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že si Fenerbahce pohlídá postup, 1:0 nebo 2:0, přání by bylo 0:2..

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
F.Torres

Podte a konečně ukažte svoji sílu! Plzen musí hrát na 100% a vlítnout na prodavače kebabů!! 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 je málo, myslim že Vrba a jeho svěřenci si budou chtět napravit reputaci a daj Fenerbachce výprask, tedy minimálně 3 góly, ale mužem se dočkat i hokejového výsledku, třeba 1:6.. kvalita je jednoznačně na straně Plzně a vůbec bych se nedivil, kdyby došli až do finále

Reagovat
smazaný uživatel

toto je dobre ujety modleme se za 1-2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec bych se nedivil kdyby vypráskali ve finále superpoháru Barcelonu 3:0 Ale klidně i víc.. Navíc se finále hraje v Praze..

Reagovat
smazaný uživatel

to zas nepřeháněj, Plzeň je někde na úrovni AC Milán, možná trochu výš, protože AC omlazuje kádr a prodalo Abrahimovice.. ale viděl si jak to včera dopadlo, Barca je trochu jinde

Reagovat
Flamex

Abrahimovic :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak... barca je a halvne bude trochu nekde jinde nez ve finale superpoharu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

hmmm kebab

Reagovat
smazaný uživatel

Kebab do ruky, ty kokot

Reagovat
F.Torres

po něm se dobře blije no...

Reagovat
smazaný uživatel

prodavače kebabů, prej si zabil

Reagovat
smazaný uživatel

na penalty postupi Fener

Reagovat
smazaný uživatel

další zakomplexovaný Sparťan

Reagovat
Puskas

vždyť jen říká názor, o co Ti jde?

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Tak začínám pochybovat o tom, jestli tady v té republice někdo vůbec může říct beztrestně svůj názor

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste z toho nemocný už fakt

Reagovat
smazaný uživatel

řekl 2letý fanda Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

je mi skoro 18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už si SKORO velký kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

hej tvrde jadro Sparty ako je to u nas na Slovensku zvykom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju 0-2 viktorka zlepsi prihravky a utok

Reagovat
smazaný uživatel

Jestliže na to Plzeň má, tak zvítězí a postoupí. Výchozí pozice nakonec není tak zlá, jak se na první pohled zdálo. Však stačí jakákoliv výhra a postupuje se (1:0 prodlužuje). Te´d hraje do karet všechno právě Plzni - stadion bez diváků, každý vstřelený gól na půdě soupeře je nad zlato. Takže já bych to neviděl zas tak černě, naopak! myslím,že Plzeň je schopna tam klidně 2:1 zvítězit a postoupit

Reagovat
smazaný uživatel

věřím Viktorce !!!!! můj tip 0-2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka vyhraje 0:1 a postoupí po prodloužení 0:2 a v Istanbulu se Turci zblázní a ČR bude slavit a 15. místo bude blíž

Reagovat
smazaný uživatel

právě jsem otočil anketu pro Plzeň (1901pro x 1900 proti). Tak snad jsem se nezpletl a Plzeň mi udělá radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 loženka na tiket

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 easy

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 easy

Reagovat
smazaný uživatel

4-2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

plzeň hrala doma veľmi zle a prehrala len 1:0,teraz bude hrať dobre ale bude to "len" 2:2 a tým je povedané všetko,škoda.Skôr by tam uspel slov team,tie sú zvyknuté hrať bez divákov

Reagovat
smazaný uživatel

Rychle vstřelit gól a pak tam nějak dokopat druhej a jedém

Reagovat
smazaný uživatel

nepochybujem o tom, ze Plzen postupi

Reagovat
smazaný uživatel

Rozum říká 1:0 ale přání je 1:2.

Reagovat
Pokahontas

Nejsem si jist,jestli je prázdný stadion taková výhoda.

Divácká kulisa má dva hlavní efekty:burcování vlastního týmu k většímu nasazení a také ovlivňování rozhodčího(tak je to skoro ve všech sportech prakticky na celém světě,asi před rokem o tom knižně vyšla zajímavá studie).

Jelikož ovšem Fenerbahce nemá nůž na krku a není nuceno za každou cenu bušit do obrany,pak může být relativní klid k uplatnění více taktických prvků v tomto případě i přínosný.A pokud jde o sudí,mám poslední pohárové sezony dobrý pocit z toho,že dokáží tlaku prostředí stále lépe odolávat-daleko lépe než dříve.

Rozhodnuto nic není,ale 30%,co dával Viktorce dneska ve Studiu fotbal Karoch,to je až nereálně optimistické.V průměru se to podaří cca v 15%,a když si uvědomíme převahu Feneru již v prvním zápase...

Reagovat
havrys99

Jak se jmenuje ta kniha?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň postoupí, uvidíš

Reagovat
smazaný uživatel

0-1 rjral si to břemno vybere

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
cubinho

1:2!!! (Bakoš, Procházka)

Reagovat
cristiano.K.

věřím ve výhru, kurs lakavý,pošlu to tam

Reagovat
Largo

V televizi asi nic co? Našel jsem jen Chelsea na Fandovi.....

Reagovat
smazaný uživatel

čt sport

Reagovat
Largo

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný prodloužení bude a po něm penalty a pak chvíle limberskýho

Reagovat
smazaný uživatel

dzignuti turci odpalia svetlice a rakety spoza stadiony, zapas bude predcasne ukonceny, skontumovany 0:3 pre plzen, fener dostane ban na dva roky, turecko nebude prijate do unie, ja si dva roky nekupil kebab ani turecky med...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň není jen tak nějaký tým nazdárků.. Myslím, že si jsou v Plzni moc dobře vědomi toho, že dnes mohou přepsat dějiny českého klubového fotbalu a dostat se ještě více do podvědomí celé Evropy, než už jsou teď. Dnes Plzeň ukáže, že její dosavadní výsledky nebyly jen dílem náhody a dokáže na Fenerbahce uspět a urvat postup na svou stranu

předpokládaná sestava:

Kozáčik - Řezník, Procházka, Čišovský, Limberský - Darida, Horváth - Kovařík, Kolář, Rajtoral - Bakoš

Reagovat
Andis

Vážně objektivní komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Na objektivitu ti sere pes. Fandím Plzni a vidím to tak, jak jsem napsal

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Chci,aby jsme vypadli...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě máš čas, odpíchnout si můžeš až ve dvě

Reagovat
El Campeon

plzeň už to nedá....2:1

Reagovat
smazaný uživatel

pesimisto..

Reagovat
oli9

2:2

Reagovat
Andis

Njn stačí když Turci zahrají tak kvalitně jako první zápas, když přitlačí tak Plzeň vymažou. Češi nemají kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nemáš kvalitu..

Reagovat
Andis

No jo další Plzeňský honič se ozval

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. To ale pořád nic nemění na tom, že nemáš kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Co Stoch,uz bude hrat?

Reagovat
Andis

Meireles, Emre, Webo budou out

Reagovat
smazaný uživatel

No,maji větší šanci než my na Chelsea..Fandim Plzni,ale tipuju 1:1 po prodlouzeni..

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel Plzeň dnes končí. Bakoš je z formy a Tecl si s tak sehranou defensivou jakou má Fener neporadí. Jestli budou záloha a obrana turků přistupovat k hráčům tak jako v Plzni, tak zapomeňte na Horváta s Daridou v rozehrávce - opět je vymažou. Jejich taktika bude jasně vyčkávací stejně jako minule a to bude stačit. Jeden dva brejky vyjdou. Bohužel Plzeň musí dopředu a bude otvírat obranu.

Tip: 2:0 Fener

P.S. Nejsem Sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

věděl jsem že to někdo vezme jako vtip, ale není toho optimismu v řadách Plzně trochu víc než je realita.

Reagovat
smazaný uživatel

nn ja se smeju tomu postskriptu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to beru

Reagovat
smazaný uživatel

fenerbachce nema vobec super zohranu defenzivu...

Reagovat
smazaný uživatel

uvědom si, že Plzeň hraje Barcelonským stylem a že proti tomu se hodně těžko brání

Reagovat
smazaný uživatel

re: Ondri a Chors

právě o tom mluvím spousta přihrávek bude v tomto případě na škodu. Na českou ligu to možná stačí (tím nesnižuji předchozí výkony v EL) , ale takle přečtené je snad dosud žádné tým v EL neměl. Doma v Plzni to chtěli ( po Barcelonsku) hrát taky, ale nedali víc jak 3 přihrávky v řade.

Reagovat
smazaný uživatel

proc by meli mit nejak moc otevrenou obranu? vzdyt jim staci dat jeden gol

PS: je nam uplne u pr.. jedno.. jestli ses spartan :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak mám pocit že každý kdo vznese jen malou kritiku na Plzeň je okamžitě označen za Sparťana, nebo přinejmenším za nepříčetného. Já dnes budu fandit taky hostům.

Reagovat
smazaný uživatel

ja fandim jak sparte tak plzni v poharech.. jak sem byl nasr*nej.. kdyz dal hazard gol

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím ať už se říká, co chce o plzeňské Barceloně, tak Plzni vyhovuje především hra rychlých útoků do otevřené obrany, což v tomhle zápase asi moc nepůjde. V prvním zápase byl navíc velký rozdíl v technické práci s míčem a moc nevěřím, že by se to mohlo v odvetě výrazně změnit. Postupu Plzně moc nevěřím, ale přeji jí ho. Už se stali větší překvapení.

Reagovat
bartes

Plzeň odehrála vyrovnaný zápas. Kdyby se Rajtoral trefil do brány místo do břevna, kdo ví, jak by to dopadlo. Může se trefit dneska, Plzeň má na to dát gól, Fener znervózní a může to dopadnout jakkoliv. Rozhodně Fener nemá nic v kapse.

Reagovat
smazaný uživatel

jak dá Plzeň rychlý gól, tak si myslím, že to zvládne měl by se probudit Bakoš a ve druhé půli to uzavře střídající Tecl Třeba něco trefí i Darida z dálky

Reagovat
smazaný uživatel

Přání 1-2, tip 1-0

Reagovat
twerp

Plzeň moc obracet neumí, proto tip 2:0.

Reagovat
C-M@ster

2:0 a nejsem Sparťan.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 Penalta Horvát

Reagovat
Sw!fty

Moc tomu dneska nevěřím, ale přesto budu dneska Plzni fandit a přát jí štěstí

Tip: 1:1

Reagovat
božský John

0:0

PS. Nejsem Spartan ani Fenerbachčan

Reagovat
centos

nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

F.O.R.Z.A S.L.O.V.A.N

Reagovat
Ligter

2:0 a jsem Sparťan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Plzni zadari.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 - jsem Sparťan.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 - jsem Sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 - jsem Plzeňák

Reagovat
smazaný uživatel

spíš debil

Reagovat
havrys99

0:3 - nejsem dement, VIKTORKA DO TOHO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1-2, (Kuyt - Bakoš, Kozáčik v 90+3 po rohu hlavičkou)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Reagovat
naheCZ

neuvěřitelný jak si toho Kozáčika málem trefil sice to mohlou být nohou, ale i tak slušný

Reagovat
smazaný uživatel

10:11 - jsem bunov432

Reagovat
smazaný uživatel

Mozek řiká postup Fen., ale srdce si přeje něco jiného ..

Vidim to na 1:1 ale

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 po penaltách postup Plzně!

Reagovat
smazaný uživatel

Kozáčik - Řezník, Procházka, Čišovský, Limberský - Darida, Horváth - Rajtoral, Kolář, Kovařík - Bakoš.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, doufám, že to Fenerbahce zvládne. Tipuju 3:0 a jsem Sparťan

Reagovat
LAM

Já taky fandim Spartě ale v takovýdlech zápasech se přece musí fandit Plzni a né nějakým Turkům.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 jsem Chachar !

Reagovat
bruchy

3-0, no chance

Reagovat
kubys

OT: http://www.velogames.com/spring-classics/2013

Who's in? Zas si na vás smlsnu.

Reagovat
GEGE

Double Zelí Konečně se to dá aspoň poslouchat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten plešatej Zelenka se dá poslouchat?

Reagovat
smazaný uživatel

Čapek je nemocný nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten nástup je docela vtipný na takovém stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Divácká kulisa měřitelná s III. třídou

Reagovat
smazaný uživatel

Čapoun sesnul..

Reagovat
bruchy

viktorka žižkov, opravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se chtěl zeptat.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam dávají Gambrinus ligu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Oni tam smějí být fanoušci Plzně?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez těch diváků... Prostě nevěřím, že je to dobrý fotbal

Reagovat
OVi.77

Co tam dělají ti fanoušci plzně sakra?

Reagovat
smazaný uživatel

To kdybych věděl, že tam smí tak jsem si udělal výlet pokud jim nedělá kotel kustod a masér

Reagovat
bruchy

myslíš novináře, vedení klubu a někoho se sponzorů?

Reagovat
OVi.77

To tam vedení klubu dělá takovou minikulisu jo?

Reagovat
OVi.77

Tak fakt tam nakonec jsou fanoušci z plzně, teďka řikal že dostali nějakou vyjímku od uefy či tak něco

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přeci jen tam jsou.. pár desítek ještě by je o poločase mohli obejít s kasou v ruce a každý dvacku

Reagovat
patas92

tam mohli aspoň něco pustit z reproduktorů, to je hrozné

Reagovat
smazaný uživatel

paráda slyšet ty hráče a trenéry. Jak na vesnickém fotbalu

Reagovat
Mervin

Reagovat
OVi.77

Reagovat
OVi.77

OT: Libor Kozák druhý gól během 3 minut

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek ho ale nevzal, že ne?

Reagovat
bruchy

Bílek aby vzal někoho komu se daří? blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stačí nekopa z Norimberku no.. Ale útok Kozák-Vydra..

Reagovat
OVi.77

Reagovat
bruchy

kdyby mi před měsícem někdo řekl že fans plzně udělaji na stadině Fenerbahce domácí atmosféru tak bych se jen pousmál

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Free_player

to je hrozný ta ozvěna

Reagovat
Erdovec

Kovařík

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale to se mi nelíbí.

Reagovat
Mervin

ty slepice to projedou i tak

Reagovat
Mervin

proč to nestřílel?

Reagovat
Mervin

ouuuuuuuuuuu

Reagovat
secho

To je hrozne bez tech divaku. Snad se nenajde nejaky talent, ktery pote co zakopne mic po odpiskani, se bude vymlouvat, ze neslysel

Reagovat
Mervin

Rajty

Reagovat
bruchy

je slyšet že je všechno slyšet

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že tam není můj trenér z dorostu.. to by to museli celý vypípat..

Reagovat
patas92

ten Kovařík je snad pomalejší než Lukeš

Reagovat
OVi.77

Horvath

Reagovat
Mervin

Horváth

Reagovat
bruchy

Horváth, ty vosle

Reagovat
GEGE

Vosle bych se poblil to muze napsat jen dement

Reagovat
bruchy

mám ho snad pochválit za to jak to ku.ví ?

Reagovat
smazaný uživatel

Když už nadáváš tak gramaticky dobře.. Osle!

Reagovat
smazaný uživatel

no asi radši nebudu nic psát

Reagovat
smazaný uživatel

Sysel

Reagovat
božský John

Horváth v tomhle dvojutkání na co šáhne, to zkurví

Reagovat
smazaný uživatel

V Boleslavi hral taky tuzku..

Reagovat
Posledni Kovboj

Pavle Ty vole

Reagovat
Andis

Plzeň asi moc kouká na Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Takže dát dva goly nebo sbohem..

Reagovat
jenage

To je jelito, taková školácká chyba

Reagovat
Mervin

Kolář dnes taky na hovno

Reagovat
georgeo

Horváth na českou ligu v pohodě stačí, ale jde vidět, že na evropské scéně už nestíhá....tento gól je toho důkazem

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to byla chyba rychlosti nebo techniky.. ale on to posral myšlenkou a to je.. nic v čem by neměl evropě nestíhat..

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsi mu pokazil moudro, kterým chtěl být za odborníka :)

Reagovat
georgeo

to není moudro, to je viditelný fakt...není to první míč co takhle lehkovážně dneska ztratil, akorát tento může být pro Plzeň rozhodující

Reagovat
georgeo

co chce vymýšlet ve vlastním vápně zády ke hře? ten Turek ho jednodušše zaskočil, že tam byl tak rychle, tohle byla otázka hbitosti a ne myšlenky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

a Darida taky slaboučký dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Jo nebo toho sou důkazem zápasy s Atletikem a Neapolí . Prostě ted nemá formu jak v lize, tak v EL.

Reagovat
Kokesh

Jenže on nemá co stíhat. Není v sestavě od toho aby aktivně bránil nebo se pouštěl do osobních soubojů. Byla to jen čistě individuální chyba, místo odkopu chtěl hrát na krásu.

Reagovat
georgeo

jak jsem psal výše, on těch míčů když na něj jdou soupeři ztrácí o dost víc než ostatní spoluhráči, zkrátka v těch soubojích už není a nemůže být tak hbitý

Reagovat
Kokesh

Jó vidíš sám, když dostane ve svém věku příležitost v takovém zápase, nejde o hbitost.

Reagovat
georgeo

on má jiné kvality, které žádný z hráčů Plzně nemá na takové úrovni jako on

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Horvi

Reagovat
Mervin

sudí

Reagovat
Free_player

2 goly to bude asi dost těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dva kudrnáči pěkně okrádají Plzeňáky o balón . A ten rozhodčí jak odpískal konec před rozehráním rohového kopu, zajímalo by mě, jestli by si to troufl i před plným hledištěm .

Reagovat
Andis

určitě ne..ale tohle už sebra i v prvním zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Piska se to vsude.

Reagovat
vinetou

Vždyť mohl dávno rozehrát, ale místo toho tam půl minuty jen tak stál . Kdyby to rovnou kopl tak o roh nepřijdou.

Reagovat
Andis

Tvl to ještě otočí dyŤ porazili Atletiko....ale ....taky s ním prohráli ...Zajímalo by mě proč se furt mluví o tom že to a to by mohlo Plzni pomoct, ale o soupeři už ne

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOO PLZEN PROHRAVA

Reagovat
Posledni Kovboj

uz ses?

Reagovat
cristiano.K.

výkon není špatný, určitě se to dá i otočit. Horváthe ty vemeno, i žáci vědí,že si nesmíš zpracovávat míč ve vlastním vápně

Reagovat
exse

Opět se Plzeň poráží jen sama a opět je to způsobeno nulovostí Horvátha, v tomhle případě by se dalo možná říct i negativním přínosem Horvátha.

Reagovat
Kokesh

Vždyť si to troufl rozhodčí i v zápase Real - MU.

Reagovat
Kokesh

reakce Sancho

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Jistě si to troufli sudí v různých zápasech. Ale přece jen, Turecko je Turecko. Tam je fanatiků mnohem víc než ta hrstka agresivnějších z Ultras Sur.

Reagovat
Kokesh

Aha, ono se to piska podle fanoušků...

Reagovat
smazaný uživatel

To přece neříkám. Ale v bouřlivém prostředí se může rozhodčí nechat ovlivnit. Atmosféra zápasu nemusí působit jen na hráče, ale i na sudí.

Reagovat
F.Torres

Achjo, Plzen na ně rozhodně má a ty 2 goly dát může. Ovšem to co předvedl Horváth to něco neuvěřitelnýho.. taková chyba se jen tak nevidí..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nezminili, že jsme hráli bez diváků 8 let na Strahově ?

Reagovat
Kokesh

Vždyť si o tomhle vtipně rýpli směrem k Zelenkovi před zápasem. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se libi jak jsme hrai prvnich 35 minut. Skoda toho golu a velka skoda, ze tam nepadnul gol po hlavicce Cisovskyho. Ale nevadi, minimalne gola dame. Tak v 65. minute. A ten druhej tam dotlacime prdeli v 90. minute.

Reagovat
vinetou

No hlavně by měl někdo naučit Kovaříka střílet.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to v tom studiu kecaj za blbosti? Tomu se člověk musí jenom smát.

Reagovat
Mervin

škodá

Reagovat
bruchy

Ten demirek má rajtyho nějak rád

Reagovat
vinetou

Volkan - Rajtoral 2:0

Reagovat
Mervin

kurva

Reagovat
smazaný uživatel

1.strela na branu za 141 minut

Reagovat
Mervin

Pavle

Reagovat
bruchy

Horváthe, jdeš pěšky domů

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mi došla jedna věc o které se tady nemluví.. největší rozdíl je v tom, že Plzni nikdo nenadržuje jako doma..

Reagovat
Mervin

tys na to přišel

Reagovat
smazaný uživatel

Je krásně vidět, jak si ty odražený míče hledaj hráče Fenerbahce. Buď jsou o kravskej kus jinde než Plzeň, nebo si nandali do kopaček magnety..

Reagovat
bruchy

Reagovat
Mervin

co to kurva bylo?

Reagovat
patas92

tvl Čišovský zdupe přihrávku a pak ještě vyklusává

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt, liverpoolskej zabiják

Reagovat
Shevchenko

Proč to proboha komentuje Vlášek? To už je i ten Štěpán lepší.

Reagovat
OVi.77

Vidím že Kuyt stále stejný

Reagovat
Free_player

Daridaaaaa

Reagovat
Mervin

Daridaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
cubinho

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL Daridkaaaaaaaa

Reagovat
bruchy

konečně

Reagovat
miky10

DARIDAAA! Jedem!

Reagovat
hefy

Ach, Vláďoo

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooool

Reagovat
OVi.77

Z toho Daridy nakonec ještě něco bude

Reagovat
vinetou

To už ví všichni až na exseho.

Reagovat
OVi.77

Reagovat
ďuriLFC

poďme ešte !

Reagovat
Swarley

jedem jedeeeeem, to tam ještě padne !!!

Reagovat
Shevchenko

To dají

Reagovat
Sm0ker

nedají

Reagovat
GEGE

Trosku psycho golman ten Volkan

Reagovat
OVi.77

Nechtěl si pomuchlat knír tak po té střele moc nešel

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, Dolar je v poslední době docela úspěšný prorok .

Reagovat
Miguel19

Reagovat
REPLIKATOR

Vymyšlená karta pro Bakoše

Reagovat
Swarley

Tecl rozhodne

Reagovat
mickey mouse

Ještě jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

Darida a podme dalsi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si nebetyčnej blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

co pak?

Reagovat
Mervin

ty sleduj raději Steau

Reagovat
smazaný uživatel

on je saso, zbytocne na neho reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

Špek dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky na ni koukám 3:1.

Reagovat
Mervin

no, to jste teda hvězdy

Reagovat
bruchy

hlavně nepolevit vzadu, budou hodně hrozit

Reagovat
bruchy

snad už konečně trefí i pořadí!

Reagovat
smazaný uživatel

Horvath sa mi dnes vobec, ale vobec nepaci, neskutocne kazi

Reagovat
7kaka7

Je vidět ze kdyz kvalitni soupeř hraje naplno tak už nestíhá

Reagovat
ďuriLFC

ááááááá

Reagovat
OVi.77

Ty voleeee posraná tyč

Reagovat
bruchy

nééééééééééééééééé

Reagovat
Free_player

ouu bad luck ...

Reagovat
cubinho

Škodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mervin

to je škody

Reagovat
REPLIKATOR

Aaaaaaaa

Reagovat
Swarley

to je škody...střílejte pořád, každá střela smrdí gólem!!

Reagovat
twerp

Ti matláci by tam mohli dát ještě jednoho.

Reagovat
vinetou

Ďuriš néééééééééé

Reagovat
cubinho

Bude slavný...jako proti AC.

Reagovat
vinetou

Doufejme

Reagovat
cubinho

Konečně....

Reagovat
REPLIKATOR

Ďuriš neee je po naději

Reagovat
smazaný uživatel

Ďuriš

Reagovat
Mervin

cože?

Reagovat
7kaka7

Koukejte se pořádně takhle za par let bude při nastoleném trendu fotbal vypadat , pouze pro kravaťáky

Reagovat
REPLIKATOR

Aha, já že pouze v televizi.

Reagovat
7kaka7

To stim souvisí

Reagovat
Mervin

teď jen nefouknout Plzni pencku

Reagovat
Mervin

sudí se mi moc nelíbí - to píská jak GL - kontakt=faul

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě zrovna Plzni sudí ubližují na každém kroku.

Reagovat
vinetou

Ty začínáš být docela frustrovanej . Neboj však Plzeň ještě postoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já na celou Plzeň seru. Jenom se bavím těma nebetyčnýma kecama na ni, který jednoduše nechápu.

Reagovat
vinetou

Jo evidentně ti je úplně lhostejná.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty teda na ni tak sereš, že v každém článku o ní musíš mít tisíc příspěvků

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
cubinho

Reagovat
REPLIKATOR

Tecl z formy

Reagovat
Kokesh

Na naše poměry hraje Plzeň opravdu někdy neskutečně a doufám, že nikdo jiný tu naší kapr ligu nevyhraje. Všechna čest.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No to si děláte už prdel. :)

Reagovat
Kokesh

Proč? Čichám Sparťana?

Reagovat
smazaný uživatel

proč teda vůbec hrát ligu....ať každej rok hraje předkola LM Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky jsem byl zvídavej, tak mě zajímá, jak je to když Demirela zachránila od gólu tyč? Kdyby tam jako nebyla, tak by to byl gól?

Reagovat
cubinho

Tecl ještě nezpracoval balon

Reagovat
bruchy

zemana místo kovaříka sakra

Reagovat
7kaka7

I když turecký kravaťáci fandí hodne slušně , nefandicí Češi styďte se !!!

Reagovat
georgeo

zdá se to jenom mě, nebo Plzeňáci začínají být trošku nervózní?

Reagovat
Swarley

spíš turci ne?

Reagovat
georgeo

právěže ani moc ne...Plzeňáci ted mají velkou šanci na postup, jenom potřebují zachovat klid, nějaká velká šance ještě příjde

Reagovat
Mervin

kurva už

Reagovat
smazaný uživatel

ach, jeden tam spadne

Reagovat
OVi.77

"To jsou nervy ty pičo"...

Reagovat
REPLIKATOR

že ani diváci na stadionu nedýchají

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Limbovina tady ho rozhodčí ještě nezná..

Reagovat
cubinho

Však to byl jasny faul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bruchy

sparta - liverpool, sparta - chelsea, plzeň - fenerbahce atd... víte co tim myslím? 2-1 a čau

Reagovat
Ligter

Chtěl bych být demagog a mít úžasně jednoduchý život.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se tady nad tou onanií nad Plzní tak hrozně bavíš?

Reagovat
Ligter

No já Plzni postup přeju, s tím nějak problém nemám, ale něco jako tenhle příspěvek nade mnou už je velká přeháněčka a demagogie. (a i vlastně onanie, jak říkáš). Zase je ale fakt, že každý má právo si to nějak užívat, přejme jim to - zaslouží si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Budou zase čekat 100 let na dalšího Vrbu tak co.

Reagovat
georgeo

"Vladimír Darida nemá ten knírek ještě tak hustý, ale to neznamená, že to není dobrý fotbalista" made by Vlášek

Reagovat
cubinho

Reagovat
vinetou

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Wat

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to Fenerbahce je strasne

Reagovat
cubinho

neeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Duris ty kokooooooooooooooooooot

Reagovat
Free_player

Duriš

Reagovat
Mervin

to je kokot

Reagovat
OVi.77

Bože Ďuriiiiš...kopněte ho někdo at to míří lépe...

Reagovat
REPLIKATOR

Ty kokoteeeeeee

Reagovat
vinetou

Pane bože

Reagovat
Tomekcz

Duris

Reagovat
REPLIKATOR

Horváth by to dal Kdyby tam doběhl...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, pět plzenáků v náběhu v jedné lajně a duriš to jebne nad

Reagovat
diskoschlampe

fakt, zbavte se toho durise... dyt ten kluk nic neumi

Reagovat
smazaný uživatel

Typický Kolář.

Reagovat
diskoschlampe

divim se, ze vlasek si jeste neprisadil tim svym "zkousel to chytre"

Reagovat
Mervin

to je blb

Reagovat
bruchy

ten kovařík vůbec nechodí do hlaviček nebo se mi to zdá?

Reagovat
smazaný uživatel

ten má kńoura ten Demirel

Reagovat
Ligter

Ty kombinace Fenerbahce nechápu, to je jak horská dráha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

OT: Kozák hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

snad ho donominuje, místo Tecla nebo Pekharta.

Reagovat
twerp

Todle neměla být žlutá

Reagovat
Mervin

OT: Kozák hattrick

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

hmm... Tecl je zatím hrozně hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Není to ten stejný hráč, který je lepší než Lafata?

Reagovat
vinetou

To se nevylučuje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je jasné, že je horší, ale je taky o 10 let mladší. A nechápu, že ty bereš všechny, co dnes přejí Plzni, jako fanoušky Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

mám tu větu nějak divně poskladánou, ale snad pochopíš

Reagovat
REPLIKATOR

Ďuriš

Reagovat
cubinho

Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

ten Tecl neudělá žádnej náběh, je na place 25. minut a kluše tam

Reagovat
cubinho

Kozaaaaaa, neeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Kozacik ty vole

Reagovat
Free_player

tvle Kozáčik

Reagovat
smazaný uživatel

Kozáčik je hrozně nególovej ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
twerp

Reagovat
Mervin

Kozáčik

Reagovat
vocasisko

pic kozu do vazu

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Free_player

Reagovat
Swarley

Kozáčik

Reagovat
diskoschlampe

mohl se stat nesmrtelnym :D

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mickey mouse

To snad neeeeeeee

Reagovat
bruchy

škoda té tyče......kurňa škoda!!!

Reagovat
smazaný uživatel

skurveni turci, toto sa malo vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Za jeden poločas?

Reagovat
Mervin

jo, děcko, co fandí Chelsea a Spartě - ty mám nejraději

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám snad pravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

fandi čechům ne? postup plzně by nebyl nezasloužený

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je zase za výmysl fandit všem českým týmům v pohárech?

Reagovat
smazaný uživatel

čím lepší budou české týmy, tím lepší koeficient, tím víc týmů v evropských pohárech, tuhle logiku nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Bože. Pár let zpátyk dělala koeficient jen Sparta a stejně jí nikdo nefandil, když to bereš takhle. Nevidím jediný důvod proč Plzni fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu, když mi bylo 10, tak jsem spartě nepřál ani proti realu když ho málem dala doma na letný, ale již jsem velký a vím že každý český tým hraje za celou ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže mám jako sparťan fandit Slavii? To myslíš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, beru sport jako sport - pozitivní emoce, ne jako věc nenávisti, je to tak lepší, taky se půjdu mrknout na Spartu vs. Plzeň, když pujdou lupeny, i když v podstatě nefandím ani jednomu, prostě se mrknout na dobrý fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš. A nikdo ti nevyčítá, že to tak děláš. Tak nech ostatní, ať si otázku fandění ostatním českým klubům v pohárech rozhodnou jak chtějí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak by fans sparty měli ocenit, že mají soupeře, na kterém si můžou dokázat, že na to mají. Doby kdy Sparta měla rok co rok titul byly rozhodně nudnější. Sparta by se mohla poučit z vývoje Plzně, ale taky zároveň zpytovat, kolik hráčů vykopli a ti pak udělali progres v Plzni. Mám to brát tak, že srdíčko sparťana zaplesalo při té chybě, která poslala Plzeň ven? V tom případě

Reagovat
smazaný uživatel

Bojovat o titul s nenáviděnou Slavií bylo mnohem zajímavější než se o něj bít s Plzní. Nefandit Plzni přece neznamená automaticky fandit soupeři. Ale co bych to nepřiznal...smutný z toho rozhodně nejsem, že jsou venku. Ale třeba Daridův gól se mi líbil a naštvaný jsem rozhodně nebyl, že ho dal. Na svém postoji nevidím nic špatného. Seru na koeficient, seru na Plzeň. Fandím jen a jen Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je presne ten duvod, proc budes fandit Sparte pristi rok zase maximalne v EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je možný, že po zisku titulu z toho předkola Ligy mistrů vypadneme...i s touto variantou se musí počítat. Ale co...stejně se budu se Spartou náramně bavit, ať budeme hrát tohle tamto tuhle nebo tamhle.

Reagovat
smazaný uživatel

A dokonce je mozne, ze titul neziskate a tak diky nedostacujicimu KOEFICIENTU, budete hrat maximalne EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možný to je, co má být?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze pri trose stesti a kvalitnich vykonech v Evrope obou nasich zastupcu, jsme mohli hrat LM jak my, tak vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to by bylo fajn. Ale pořád to není dostatečný důvod abych vám fandil, nebo co vám...ale hlavně Slavii, Baníku a Bohemce. Mně úspěchy českých týmů v pohárech žíly netrhají. Ale pořád platí, že fandím pouze Spartě. A občas mám i radost z porážky českého týmu v pohárech, když tomu přejí okolnosti. Stran koeficientu...co si nenahrabeme sami, to nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

to se cení, protože v poslední době to není jednoduchá pozice být fanouškem sparty

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako proč?

Reagovat
smazaný uživatel

tak s Plzní je to míň zajímavý než se Slávkou, vyrostla vám konkurence, která hraje hezčí fotbal, který má prozatím lepší výsledky, radši byste si ty tituly brali zadarmo jako dříve, ale kdo by se na tu ligu pak koukal..

Reagovat
smazaný uživatel

Už nám bylo mnohem hůř než teď. A přežili jsme to se ctí a fotbal nás bavil.

Reagovat
smazaný uživatel

A proc by nemelo byt jednoduchy byt fanouskem Sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostej souhlas nevidim jedinej duvod proc bych mel Plzni fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiket u Fortuny.

Reagovat
smazaný uživatel

jaká je fortuna? lepší než tipáč/bwin? lepší kurzy?

Reagovat
smazaný uživatel

To ti nepovím. Nesázím, nebo jen zcela výjimečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Logika je jasná. Každý ať si fandí komu chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Sancho, ale tohle je prostě hrozný nonsence.

Reagovat
Posledni Kovboj

Nonsence? Jeste tu chybi marty aby to zkolidoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je to Slovák ne?

Reagovat
smazaný uživatel

z nicku SuperFrankie snadno čitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha sorry Já že mluvíš o Palikovi

Reagovat
smazaný uživatel

šancí jak namrdaných

Reagovat
Erdovec

no jo Ďuriš...

Reagovat
bruchy

snad se ta smůla jednou obrátí

Reagovat
smazaný uživatel

respekt vam kluci plzensky

Reagovat
Swarley

škoda, ale parádní vystoupení v evropských pohárech, díky plzeňákům

Reagovat
cubinho

Reagovat
cubinho

To je škoda.......

Reagovat
Alan_Shearer

kvalitni vykon, ale prohrali si to samy .. jiank Durise a Kolare by uz mohli poslat do rite.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář byl dneska vidět jako málokdy... jeho forma jde nahoru!

Reagovat
smazaný uživatel

skodaaa plzen skoda:/

ale na konci kopacka do hlavy

Reagovat
REPLIKATOR

Obrovská škoda! První zápas rozhodl

Reagovat
Posledni Kovboj

pica.

Reagovat
mickey mouse

Strašná škoda...

Reagovat
OVi.77

Tak zase za rok kluci plzeňští tato sezóna českých týmů v EL potěšila každého fanouška

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOO konecne plzen vypadla

Reagovat
Miguel19

A byla v evropských pohárech déle jak Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

no to zase prrrr

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapče, opakuješ se. Tak si pohoň, vyčurat a spát..

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda, že Plzeň prosrala první poločas, na postup rozhodně měli..

Reagovat
naheCZ

Ďuriš to je prostě kopyto dokázal to v prvním zápase a dokázal to i teď...měl tam dát toho Filla dřív a ne Ďuriše, ale bohužel....šancí nakonec bylo dost, víc než jsem čekal, ale to zakončení...Proti Neapoli smrtící, proti Fene na prd...

Reagovat
smazaný uživatel

Sem hrdý. že máme konečně tak kvalitní tým! Příští rok ještě dál

Reagovat
hefy

Duriš je hovado, ale nechápu Vrbu, proč ho furt staví.. Adamova je mi upřímně líto.

Reagovat
Free_player

ti dva kudrnatý zmrdi byli strašně naspeedovaný ... škoda, Plzeň

Reagovat
vocasisko

No, aspoň, že si teď Plzeň v suchým triku pohlídá titul v gambáč lize.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl slušný úlet, kdyby to Kozáčik proměnil .

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby koupili Sňozíka.

Reagovat
Sosi

Plzeň na to měla, ale prosrala si to doma...

Ad Tecl - je levej jak poleno

Ad Čišovský - úplný dřevo, rozehrávka tragická, hraje alibisticky jak prase

Ad Ďuriš - vyhodit ho, to co on netrefí...

Ad Horváth - je to horší a horší

Smutný, že na gólmana, který by nechytl ani plazící se želvu, letělo tak málo střel.

Reagovat
naheCZ

Tecl prostě musí jít do protiútoku, jinak je vážně marnej do plný obrany nepředvede vůbec nic, Čišovský...no u něj jsem si myslel, že je lepší než Procházka, ale opak je pravdou ěkoda toho Bystroně to byl obránce jak hrom a navíc kvalitně podporoval útok (viz proti Milánu)...Ďuriš...nemám co bych dodal a Horváth - bohužel, ale dneska až na ty 2 minely 20x lepší výkon jak minulí zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl si musí na chvíli sednout...sehrát a půjde to.

Čišovský dělá co může a u nás není moc stoperů s kvalitnější rozehrávkou

Duriš je dřevo, ale hru rozhejbal...až na tu tutovku OK

A Horvi... no jo no, věk nezastavíš, ale pro kabinu a pokyny na hřišti stále nepostradatelný... navíc Darida v létě půjde - chce to hned dva nový středový hráče... jsem zvědavý na Hrošovského

Reagovat
vinetou

Slyšel jsem, že se Plzeň zajímá o Kladrubskýho to je budou mít sparťani ještě radši.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem ten šum někde zaslechl... a proč ne, dobrej stoper se vždycky hodí

Reagovat
Miguel19

Díky hoši. Opět se za letošek nemáme za co stydět. Teďka si dojít v pohodě pro titul a bude to parádní sezona.

Reagovat
Andis

Plzeň moc kouká na Barcelonu

Reagovat
Andis

Plzeň moc kouká na Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň bojovala!Díky za skvělej fotbal,ale...sakra škoda!Takhle slabej Fenerbahce jsem v posledních letech neviděl...Pachuť,protože Plzeň si to prohrála prostě sama.Doma hodně lacinej gol a tady strašná chyba Horviho...Stopovat míč v šestnáctce a zády do hřiště...Sakra!Nejslabší soupeř na kterýho Viktorka narazila v EL ji vyřadil!Strašná škoda a Turci nepředvedli nic fotbal-to se Zelenkama nesouhlasím ve studiu...Hráli Turci tužku...

Reagovat
cristiano.K.

to je prostě hrozná škoda. Horváth udělá žákovskou chybu,Ďuriš netrefí tutovku z malého vápna,Limberský trefí po krásně střele tyč a korunovaci tomu dá Kozáčik, který byl sice MOTM Plzně,ale mohl být za hvězdu,kdyby trefil v nastavení z rohu postup

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba ma ale sere tym, ze neda Adamova proste a este do takeho zapasu ako dnes, ked tam trebalo utocnika, co to je vie zakoncit, byt tam miesto Durisa Adamov, tak sa postupi..

Reagovat
smazaný uživatel

nemala byt reakcia

Reagovat
Posledni Kovboj

Vrba me zacina srat tim, jak tlaci ty svoje kone a na jiny uplne sere. Adamov, Malakjan. To uz i ten idiot Zeman dostal vic sanci.

Reagovat
discarda

Myslis ze tomu rozumis vic jak Vrba , notabene kdyz s tema hracema pracuje kazdej den ? Tady ty hospodsky kecy ala kazdej je trener jsou nejhorsi

Reagovat
Posledni Kovboj

jsou, tak si precti nejakou peknou knizku a neotravuj

Reagovat
Andis

Plzeň moc kouká na Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Muzes mi vysvetlit, co je na tom vtipnyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda vidět že oba dva tými takhle smolně vypadnou, když na koncích zápasů pořád šahali po postupu, hořký konec český týmu.. Ale jinak plzeň si zaslouží reskept, bojovali co to šlo, tyč, kopyto ďuriš, kozáčik... chybělo trochu štěstíčka

Reagovat
Posledni Kovboj

No jo, a jeste vlastne minuly kolo Sparta /ragequit

Reagovat
Alan_Shearer

Nechapu do prdele, proc je v Plzni Adamov nebo Zeman, kdyz stejne tam jde z lavicky nejvetsi kreten Duris .. vyplatit ho ze smlouvy a nazdar!

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda. Jak u Sparty, tak u Plzně rozhodli podělaný konce domácích zápasů. Nicméně za letošek obrovský palec

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne si myslim, ze Volkan je nejhorsi golman, co jsem kdy videl. Ok, neumi chytat, tak by to mohl necim kompenzovat, ale jeho vykopy jsou snad jeste horsi.

Reagovat
discarda

a proto ma 57 startu za narodak

Reagovat
Posledni Kovboj

To ma Ivo Viktor taky, myslis, ze ho Sparta koupi, az odejde Vaca?

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož neumí vykopávat, tak ho nekoupíme.

Reagovat
Erdovec

no on byl vždycky celkem díra, ale asi ho nemůžou moc vyhodit, protože bude jedna ruka s fanouškama a navíc tam je strašně dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba ma ale sere tym, ze neda Adamova proste a este do takeho zapasu ako dnes, ked tam trebalo utocnika, co to je vie zakoncit, byt tam miesto Durisa Adamov, tak sa postupi..

Reagovat
Miguel19

Fakt nechápu, proč sem Adamova tahali.

Reagovat
Posledni Kovboj

viz. vejs

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostej souhlas.

Reagovat
OVi.77

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na druhou stranu bez Durise by se do těch šancí možná ani nedostali, byl dnes hodně aktivní. Adamov měl jít spíš místo Tecla, ten byl úplně nulový.

Reagovat
hefy

Duriš byl zase nejsměšnější na place. Zbytečný fauly, nedal tutovku, furt to dával dozadu, hroznej alibista. Snad Vrbovi trkne a konečně tam dá Filla dřív a nebo nejlépe od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak zrovna dneska byl v mezihre dobry. I když, kdyby to bylo na mně, tak bych tam soupl taky Filla. Ale to je už ohraná písnička, Vrba má prostě svoje oblíbence, které tam dává pořád.

Reagovat
exse

Podle mě je tam nějaká neshoda Vrby a Paclíka, protože přivést jak Tecla tak Adamova byla velmi nelogické a podle mě to bylo právě z hlavy Paclíka, aniž by s tím Vrba souhlasil, takže je možné že se mu Vrba tak trochu mstí tím že Adamova vůbec nestaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu nevěřím... sám Paclík do přestupů vůbec nemluví, co vím.

Reagovat
exse

No je to jen můj osobní pocit z vyjádření Paclíka do médií.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je fakt, že na ten plat by hrát měl... ale už nevěřím, že jeho čas přijde... v létě půjde pryč zdarma.

Reagovat
smazaný uživatel

Co hraje Plzeň poslední tři roky v Evropě, se nemusíme za náš fotbal stydět... a konečně je o nás i v Evropě slyšet Díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky o nás bylo v Evropě slyšet.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, kapříci se v zahraničí setkali s úspěchem

Reagovat
smazaný uživatel

Díky našim úspěchům, ne díky rybám.

Reagovat
smazaný uživatel

bejvávalo, už dlouhý roky nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Evropa si to ale pamatuje. A pak...rok 2011 není až tak daleko. Nebo rok 2008. Ostatně...ani rok 2004 není žádná prehistorie.

Reagovat
smazaný uživatel

No to by me fakt zajimalo, jaka Evropa si to pamatuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Věř mi, že nepamatuje... možná tak 2001, a to už je víc jak deset let, od té doby většinou nevýrazně...bejvávalo, ale letošní ročník OK

Reagovat
smazaný uživatel

Rok 2004 - osmifinále Ligy mistrů. O takovém úspěchu se Plzni ani nezdálo. A byli jsme poměrně blízko od vyřazení obhájce trofeje. To si Evropa může pamatovat...nebo nám to aspoň započítat k dobru .

Reagovat
smazaný uživatel

jj tehdy šlo hodně bodů do koeficientu... možná to

Reagovat
smazaný uživatel

letošní rok se došlo stejně daleko jako v roce 2011...

Reagovat
smazaný uživatel

a? nějaký výraznější úspěch?!

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea postoupila a Torres dal postupující gól. To je den ty vole

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
OVi.77

Ale stejně je kopyto protože nedal penaltu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
božský John

Kozacik byl v utoku nebezpecnejsi, nez TECL

Reagovat
Posledni Kovboj

...Typku?

Reagovat
božský John

On na nej nadava? to mi uplne vzalo vitr z plachet...

Jinak skoda, vrba to prokaucoval stridanima, ale nemaj se za co stydet

Reagovat
Posledni Kovboj

Matne si vzpominam na rovnici "Tecl = protekcni kopyto (cituju)". Jak to jde na FELu?

Reagovat
smazaný uživatel

Však je to přece kopyto a protekční spratek ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
cristiano.K.

určitě měl lepší výběr místa,výsledek byl stejnej

Reagovat
božský John

Taky vem do uvahy, ze u toho kniratyho sandokana bxl ve vapne jednou a tecl se tam motal dyl. Jinak fakt skoda, ze plzen nehraje vic s adamovem. Ja ho znam z rudky ligy, ma z tech utocniku nejvetsi potencial strilet gol za golem

Reagovat
božský John

Z rusky ligy...

Reagovat
cristiano.K.

jo určitě, já to nemyslel nijak špatně

Reagovat
db18

Reagovat
miky10

Kalous zase supr rozhovor, co tam ten kluk nešťastná dělá, to je prostě v prdeli.

Reagovat
cubinho

Kalous je nejhorší reporter v historii ČT.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Ďurišem souhlasím-to není zakončovatel a přidám ještě jeden postřeh-mladej Řezník dostane míč a rozběhne se dopředu,kde má volno a ve chvíli kdy k němu někdo přstupuje,tak se zastaví...Na hovno,měl by zkusit v rychlosti toho hráče udělat a ne hned poplašeně přihrávat a zbavovat se míče...

Reagovat
Kokesh

Podobný komentáře nechápu. Z pohledu TV to vypadá opravdu jednoduše, jenže...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten knir

Reagovat
Miguel19

Tecl jak u nás výborně začal, tak je zápas od zápasu horší a horší..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se celou dobu modlil, aby tam dal Vrba Adamova az bude stridat Bakose. Hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

pokial mu muzstvo nevytvori cistu sancu, tak je neviditelny, ja si nemozem pomoct, ale s Bakosom sa zatial nemoz rovnat takmer v nicom

Reagovat
smazaný uživatel

plzen

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělej si tady ostudu prosím tě

Reagovat
hefy

Plus mě sere, že si kluci oholí kníry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale brzo by uz mohli zacit zarustat. Tak 3-4 kola a muzou zacit. Skoda jen, ze uz tu neni Rezek, ten vypadal nejlip.

Reagovat
Kokesh

Všichni Češi kromě Sparťanů Pavle. :-) I Sergio Rampa umí fandím Barca, kdy jim přál proti AC. Někdy jde totiž rivalita stranou...

Reagovat
Kokesh

Ramos :-)

Reagovat
smazaný uživatel

To je pěkná blbost. Vsadím se, že se najde spousta fanoušků různých klubů, co Plzni nefandili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

kdo nefandi plzni je totiz vzdy spartan...to nevis? neco jako tenkrat slavie za jarolima...ty taky prece fandili vsichni

Reagovat
vinetou

Říká sparťan?

Reagovat
smazaný uživatel

viz. Sabaton

Reagovat
smazaný uživatel

BEZ SE UPALIT

Reagovat
C-M@ster

Sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi vy se fakt proberte.

Reagovat
Kokesh

Asi začnu být jak Jiří v PD. Vždy se chytnou jen ti pravý. Už vím, co ho na tom baví :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mít jedinou střelu na bránu za 180 minut, to je docela ostuda... snad s tím nechtěli postoupit? Zasloužené vypadnutí, Turci 3 poločasy jasně lepší.

Reagovat
naheCZ

2 první dnešní poločas byl vyrovnaný...a 1 střela na bránu? Břevno, tyčka, kopyto Ďuriš a překvapený Kozáčik....když to spočítám, tak Fene na tom nebylo o nic líp pořádnou šanci mělo za celej dvojzápas jednu (Kuyt před bránou) jinak oba góly padly po strašnejch hrubkách Kozáčika a Horvátha. Fene přeci jenom za ten výkon z 1. zápasu postupuje zaslouženě, ale kdyby postoupila Plzeň zas takové překvapení by to nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2013/matches/round=2000358/match=2010075/index.html a Fene mělo dost šancí, jenom Christian měl takový 3 loženky.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si prostě spekulant, k tomu nemá cenu nic dodávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že si Standa splnil sen, až mu zas za půl roku budeme zachraňovat kariéru, tak nám pak třeba bude trochu vděčnej

Reagovat
smazaný uživatel

Adamov si nevěří a dlouho nehrál, byla by blbost ho poslat na hřiště v tomhle zápase...Duriš je kopyto, ale hru oživil pohybem... Tecl je kůň za velký prachy... a umí zpracovat a nahrát, i když hra zády k brance není z jeho silnějších stránek... a jinak klobouk dolů před Kolářem, forma jde výrazně nahoru v posledních dvou třech zápasech... hráli dobře, ale Vrba nepřekvapil

Reagovat
smazaný uživatel

Není z jeho silnějších stránek? Vždyť to byla jediná věc, kterou hru u nás v Jihlavě ovlivňoval, hlaviček moc nevyhrál, ale v 99% případů dokázal sklepnout míč na rozběhnuté křídlo, pak tam doklepnul pár gólů po závarech a 20 mega ve Vaculíkově kapse je na světě

Reagovat
smazaný uživatel

A z brejků a z přímáků, ke kterým se zatím u nás nedostává a z penalt...

Reagovat
Sw!fty

Plzeň podala sympatický výkon, stejně tak Sparta .... otázkou je, jestli mrzí víc gol v poslední minutě nastavení nebo gol po tak blbý vlastní chybě

Reagovat
smazaný uživatel

Namyšlenci vypadli? To je ale škody! Jako do rana se dlubat v řiti a o ničem nevědět! Antisparťan ma radši Spartu, než nabubřelou Plzeň. Češč

Reagovat
Posledni Kovboj

Strasne moc bych si pral videt tvoji fotku, jen oblicej klidne, proste jak vypada neco takovyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že relativně normálně...blbost se neprojevuje fyzickými deformitami...většinou...

Reagovat
Posledni Kovboj

oko do duse okno :)

Reagovat
smazaný uživatel

A to zase jo, uznávám :)

Reagovat
vinetou

Jak jsi byl vůbec schopnej zapnout PC?

Reagovat
Miguel19

třeba je mají v ústavu non-stop zapnuté...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to napadlo. Slovosled a schopnost vyjadřovat se nenapovídaj, že by zvládl zapnout PC :)

Reagovat
smazaný uživatel

potřeboval bys vyšetření... nejlépe řitní

Reagovat
Posledni Kovboj

pane primari, pripravte tu analni sondu

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi hloupoučkej a dav tě přikoval. Pozdrav mi o 20cet let mladšiho otce a skočime na Alice Coopra. V poho.

Reagovat
smazaný uživatel

No co víc říct... kolonoskopií jsem se u tebe opravdu nespletl

Reagovat
smazaný uživatel

dvacetcet let

Reagovat
smazaný uživatel

Ví o tom maminka, že jsi ještě vzhůru?

Reagovat
Andis

Gratulace Fenerbachce, sice zahodili spoustu šancí, ale nakonec zasloužený postup

Reagovat
Andis

I přes tři absence + zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je v lize dáme...tentokrát si i zajedu na oslavy, byť na stadion se nedostanu...to zas bude pláče a nadávek po ulicích až lidový miláček Fener skončí třetí

Reagovat
smazaný uživatel

1415 nech jdou primadony přes švaba do pi*i!. Daši promiň.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevas, jdu hrat člověče a do rytmu budu poslouchat Hammerfall, nebo DIA. Olmik - Banik 2:1, realita.

Reagovat
Posledni Kovboj

pa :-*

Reagovat
vinetou

Tak dost, chvilku to bylo vtipný teď už je to jen smutný.

Reagovat
Pigeon

Neuvěřitelné. My, taková malá země známá aspoň tím, že při sportovních událostech fungujeme jako jeden národ, a Sparťani a Plzeňáci se tu budou řezat mezi sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Plzenakum jsou Spartani ukradeni, akorat Spartani tohle kolo nemeli co delat, tak prisli provokovat.

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle kole především neměla, co dělat Plzeň. Vystřelit víckrát než 1x na bránu by se povedlo kdekomu

Reagovat
smazaný uživatel

Ukradeny natolik ze se do Spartanu pri kazdy prilezitosti navazis...

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda a ty si toho živým důkazem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to vis. Hlavne, ze jsem Sparte pral a v EL jsem nenapsal proti nim ani slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby to byla pravda (nevěřím, že si proti nim neřekl ani slovo) Tak se to nijak nevylučuje. Tobě Sparta není ukradená a je jedno jestli V EL nebo v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem o Spartanech, ne o Sparte.

Reagovat
smazaný uživatel

To spolu vubec nesouvisí, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co je neuveritelny? Proc bych sakra mel jako fanousek Sparty prat Plzni?

Reagovat
Pigeon

Snad se jedná o evropskou soutěž, kde hrajou jako český zástupce. Nehledě na to, že Sparta z toho už vyletěla

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Je to evropská soutěž. Ale klubová, není to reprezentace. V České republice pro mě (a řadu dalších) existuje pouze jeden klub. To že to vy berete jinak je vaše věc a nikdo vám to nebere. Fandi si třeba pěti českým týmům v pohárech. Je to tvoje fandění, jsou to tvoje palce tvoje volba. Na oplátku bys mohl pochopit nebo aspoň tolerovat náš pohled na tuhle věc, co?

Reagovat
smazaný uživatel

To by me zajimalo, jestli fandis napriklad Berdychovi, kdyz hraje Wimbledon nebo dalsi turnaje GS.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to s tím souvisí?

Reagovat
smazaný uživatel

Az mi odpovis na otazku, tak ti napisu souvislost.

Reagovat
smazaný uživatel

O tenis se zajímám minimálně. Kouknu na jeden, dva zápasy za rok. Nemám ani žádného vyloženě oblíbeného tenistu, kterému bych fandil. Jako prcek jsem měl rád Enquista, Kuertena, Edberga, Moyu a nesnášel jsem Kafelnikova. Ale dneska je mi to šumák. Kdyby hrál Berdych nebo Štěpánek tak si budu spíš přát jejich úspěch. Ale nijak mě to nebere. Jsem rád, když třeba vyřadí nějakou hvězdu, nebo vyhrají turnaj. To je asi tak všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale cim to je? Kdyz obzvlast Berdych je maximalne nesympaticky clovek a na turnajich hraje sam za sebe a ne za ČR. V Davisc Cupu to chapu, jinde to v tvem pripade nechapu. Kdyz to tak uzkostlive oddelujes.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenis je mi putna. Pouze Spartě fandím z celého srdce. To je ten zásadní rozdíl. A mě Berdych třeba vůbec nevadí. Ani mi není sympatický. Je mi to prostě fuk.

Reagovat
discarda

To je snad neco uplne jinyho ne

Reagovat
smazaný uživatel

V cem je to jiny?

Reagovat
discarda

A je ti to jedno jak to dopadne , nebo fandis souperi?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdy...záleží na okolnostech. Když mi je soupeř něčím sympatický, tak mu klidně fandím. Ale obvykle to mám tak, že přijdu k hotovému a prostě přijmu výsledek. Příklad: Slavia hrála s Lille. Koukl jsem na průběžný výsledek a vidím 1:1, říkám si hm...No a pak jsem se podíval na konečný výsledek a bylo tam 1:5. To jsem smíchy málem spadl ze židle. Nebo když vyřadila Ajax, tak jsem byl nasraný, protože to je můj oblíbený klub. Totéž když Slavia porazila kdysi v přípravě Lazio 3:0 a Bohemka s ním remizovala 0:0.

Reagovat
Pigeon

Příjde ti to, co si tady pročteš za tolerování druhého a fandění svému klubu? Mi moc teda ne, na to jsem narážel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak akce vetsinou vyvola reakci. Kdyz se do tveho klubu dlouhodobe navazi fanda jineho navic v tomhle pripade klubu kterej z dloudobeho hlediska muze tomu tvojemu jen tise zavidet.....

Reagovat
Pigeon

Nesouhlasím s tebou, ale neberu ti to nejsem fanda žádného českého klubu

Reagovat
salami

je zajímavý, jak ti co fanděj všem týmům v pohárech maj potřebu přesvědčovat i ostatní, já tu potřebu přesvědčovat někoho at jim nefandí nemám, jenom jsou to u mě menší fanoušci, když dokážou přát rivalovi,ale podle mě je zatim špatný svědomí a to tak, že si ty slávisti, co Spartě v EL fandili řikaj, kdyby fandili všichni slávisti v pohárech Spartě, tak je to vlastně normální a nemám se za co stydět

Reagovat
smazaný uživatel

Ja silne pochybuju o tom ze nekdo kdo je opravdovej klubista bude prat jinymu klubu byt v poharech. A o moc dal se Plzen fakt nedostala.

Reagovat
smazaný uživatel

A co nebo kdo to začal? Výkony, závist, provokace, čechačkovství...

Reagovat
Shevchenko

To je teda pěkná blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem na Vitkorku moc pyšný za její cestu Evropou !!! jen škoda že sme neměli také štěstí v závěru zápasu a hlavně škoda hloupých golů !!!!

VIKTORKA JE NEJLEPŠÍ KLUB V ČESKU !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
F.Torres

Achjo, je mi z toho až pomalu do breku.. takový šance tam byly, mohli sme mít tým ve čtvrtfinále, ale klasicky jako vždycky poslední roky se to posralo. Za dvojzápas jinak rozhodnul Horváth, jednoznačně asi nejhorší Plzenák s Kovaříkem. Jinak nejlepší hráči byli jednoznačně Kozáčik, Procházka! a nakonec i ten Darida. Věřím tomu, že kdyby první zápas neseděl Limberský za karty, tak by šla Plzen dál. Bohužel se to už vrátit nedá no

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Jinak Plzen by měla posílit na stoperovi, Čišovský už nestíhá na mezinárodní soutěži. Dále by to chtělo oživit střed a trošku zkvalitnit náhradní posty..

Reagovat
smazaný uživatel

V dnešni době ač Banikovec, Spartu trochu žeru a na Plzeň seru SOMETIMES FREEL LIKE SCREMING?? Deep Purple???

Reagovat
F.Torres

ty seš tak trapnej..Děláš Baníku jen ostudu..

Reagovat
smazaný uživatel

No zatímco ty s tím svým fanděním Strakovi ve Spartě děláš sešívkám čest .

Reagovat
F.Torres

achjo, dřív jsem si myslel, že seš celkem inteligentní, ale nechápeš jednoduchý spojitosti a celkem poslední dobou klesáš..

Reagovat
smazaný uživatel

Aby slávista, zvláště pak zarytý slávista, fandil Spartě v lize, to je prostě divný.

Reagovat
F.Torres

Tak já sem jejich fanoušek v LM/EL. V lize jsem ti jasně psal, že si přeju, aby Slavia byla před Spartou, ale že jsem rád, když je i Sparta na tom dobře, protože to pak má aspon grády ten souboj o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo...ale v době, kdy byl ve Spartě Straka, jsme byli jasně před vámi a vůbec si se nemusel starat o to, jestli jsme na tom dobře. Něco jiného by to bylo třeba kdybychom se motali pár let na dně tabulky a ty bys zatoužil po titulovém derby. To je třeba situace mnoha sparťanů...ale abych kvůli tomu Slavii přál. To ne.

Reagovat
F.Torres

Pořád nechápeš to, že fandím hlavně fotbalu na kterej se dá koukat. Proč bych někomu nemohl něco přát, když mají celkem sympatickej tým, předvádějí dobrej fotbal a maj sympatáka trenéra? Nikde nepíšu, že Sparta je nejlepší, Železná Sparta a takovýdle blbosti. Prostě jen dokážu uznat sílu soupeře. Nejsem jejich skalní fanoušek, jsem víceméně fanoušek českýho fotbalu, kterej reprezentovali. Ovšem to neznamená, že jim přeju víc než Slavii!! To v žádným případě a na takový dno bych se ani nesnížil. Taky tedka přeju Plzni, Olomouci, Boleslavi, ale hlavně díky tomu jak se prezentují, jsem fanoušek ty hry, kterou předváděj a jak se prezentujou na světové scéně. Ovšem když jde o klubismus, tak Slavii se nic nevyrovná. To je něco jinačího prostě klubismus a sympatizování..

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti neberu, každý ať si fandí komu chce. Jen říkám, že mi to přijde divný.

Reagovat
F.Torres

tobě poslední dobou přijde divný všechno co napíšu nevím jestli seš v přechodu nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mi přijde divný. Ty tlachy o Slovácích na VŠ mi přišly jako projev kreténismu.

Reagovat
F.Torres

že tobě, kdyby jsi víc nakouknul problému pod pokličku, tak na tom není nic kterénskýho a nebyl jsem sám kdo jsem to obhajoval Já zas nechápu to vaše tlučení do hrudi jak jste kovaní Spartani a ani nepřejete týmům z naší malé země v Evropě...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto, že jsem sparťan, nebudu přece fandit Slavii, Baníku, Bohemce...vždyť jsou to naši historičtí rivalové. Spojuje nás letitá rivalita, spousta výher, porážek, křivd, slovních pro někoho i ručních potyček. To mám jako v sobotu posílat slávisty do hajzlu a grilovat klokaní stejky a ve středu si umačkám u telky palce, protože jsou to Češi a Čechům se musí přát? To ne. Mně osobně by to přišlo jako pokrytectví. Stran Slováků...místa na VŠ nám nezabírají. To je prostě a jednoduše blbost.

Reagovat
F.Torres

Ano máš jím držet palce, protože rivalita je jedna věc a nacionalismus věc druhá. Navíc když Slavie vyhraje, jdou body do koeficientu a tudíž z toho má užitek i Sparta, ale chce to u toho taky trochu přemýšlet. Hele s těma VŠ jsme se na tom dohodli na cviku celá skupina, že to je bordel.. i učitel dokonce(nejdřív se ale zeptal, jestli je na cviku nějakej slovák ). Takže si řikej co chceš, ale nemáš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

S nacionalismem jdi do prdele. K tomu abych se považoval za vlastence nepotřebuju fandit Slavii nebo jiným českým klubům v pohárech. Nehledě na to, že klubismus je pro mě víc jak "sportovní vlastenectví". Sparta je víc jak reprezentace, Sparta je víc jak koeficient. A vědomí, že díky Slavii hrajeme o předkolo míň je fakt super. Co si nenahrabeme sami, to nemáme. No to je krásný, že jste se na tom dohodli na cviku. Teď jsem fakt přešel na jinou víru.

Reagovat
F.Torres

Hmm... tak v tom případě máš hodně špatný zamýšlení když sparta je víc jak repre. Repre je vrchol všeho a tomu se žádnej klubismus nevyrovná. Naštěstí lidí jako seš ty moc není a většina je nacionalistů, jinak bychom se tady asi pozabíjeli za chvilklu.

No tak když se vším i cvičící souhlasil, tak to už je co říct.. Někdo kdo má v tom oboru přehled a má Ph.D, by měl něco o tom asi vědět a tušit v čem je zakopanej pes... Věřím ovšem, že to rada Sparty neprohlásila, takže ti to je u konečníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastenecké cítění vůbec nemusí souviset s tím, jak vnímáš sport. Já beru fotbal jako zábavu, nepotřebuju si přes reprezentaci dokazovat jaký jsem patriot. Jinak nároďáku přeju jen to nejlepší, ale Sparta mě prostě baví víc. Jsem rád, že jsem Čech. Miluju Prahu a v Čechách žiju moc rád. Mám rád českou kulturu, historii, jazyk, přírodu, holky, pivo, rum...ale nepotřebuju se být v prsa jaký jsem nacionalista. A pak spousta lidí, které sport vůbec nezajímá a je jim fuk, jestli Češi v hokeji/fotbale/kolové vyhrají, má silně rozvinuté vlastenecké cítění a svým talentem udělali naší zemi dobré jméno. Přijde mi, že jsi docela primitiv v těchto otázkách.

Reagovat
F.Torres

Pro primitiva každý primitiv. Já to vnímám jinak, taky ale nikde nepíšu, že ti co nesledují fotbal nejsou vlastneci přece. Z mého pohledu je ale ve světě fotbalu na prvním míste nacionalismus, poté klubismus. Stějně to mám i v hokeji...Proč beru repre na první místo? Hráči hrají za lásku k vlasti, nejsou to žoldáci a o tom to je. Není to o penězích a to je na tom to krásné

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsi to tak, že když fandím víc Spartě než reprezentaci, tak nemůžu být vlastenec. A to je blbost.

Reagovat
F.Torres

jsi víc klubista než nacionalista, ty sis to zase vyložil ale po svým...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty se spíš špatně vyjadřuješ. Krom toho...výraz nacionalista není pro naše potřeby zrovna ten pravý.

Reagovat
F.Torres

tak ty se snažíš na všem něco najít.. vyložíš si to prostě po svým.. kolikrát jinak než to je zamýšleno a přijde mi, že to děláš naschvál..

Reagovat
smazaný uživatel

Vykládám si to tak, jak to cítím. Ale abych to uzavřel...přestože své fandění Spartě nadřazuji reprezentaci, považuji se za vlastence...i když tuhle přímou formulaci nemám moc rád. A můžu ti říct, že to tak má hodně lidí, kteří hodně fandí nějakému klubu. A nejen u nás, ale po celé Evropě.

Reagovat
F.Torres

no vidíš a když se na to podíváš z druhé strany, tak mě pochopíš, protože já to mám právě naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě je celkem fuk jak ty to máš. Šlo spíš o to, že jsi tu mou variantu stavěl do špatného světla, jako bychom byli nějaký póvl.

Reagovat
F.Torres

tak to samý děláš ty, takže asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Já ty, co fandí víc reprezentaci a přejí všem v pohárech za póvl nepovažuju. Pozastavil jsem se nad tvým "fanděním" Spartě v lize. To jo. Ale lovce koeficientových bodů za podlidi neberu.

Reagovat
smazaný uživatel

Strakovi se tehdy nedalo neprat. Ja tu Spartu pod nim zboznoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak taky nejsi slávista. A pak...v té době jsi byl relativně špunt, ne? Nebo tě moc omlazuju? Abych řekl pravdu, tak nevím kolik ti je.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jak dlouho to je, myslim, ze mi bylo nejakych 15-16 (je mi 22).

Reagovat
smazaný uživatel

Rok 2004.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 14.

Reagovat
smazaný uživatel

No...to už se z člověka stává pomalu hajzlík. Ve čtrnácti letech jsem málem dostal po hubě při derby na Strahově .

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nebyl hajzlik nikdy. Puberta se mi vyhnula.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď kecáš, Dolare .

Reagovat
smazaný uživatel

Treba to jeste prijde.

Reagovat
smazaný uživatel

V šedesáti . Ale já mám takový dojem, že si to odbýváš právě taky, v těchto diskuzích.

Reagovat
smazaný uživatel

A co s tím tenisem?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v okamziku kdy je ti tenis putna, tak to tak nejde brat. Ale slo o to, ze vetsina lidi stejne tak preje Berdychovi na GS a podobnych turnajich proste proto, ze je to Cech a dela nam dobrou reklamu. A pritom tam hraje sam za sebe. Stejne jako Viktorka, nebo Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on už je dost velký rozdíl mezi sportovcem-jednotlivcem a klubem. Lepší příklad by byl ve Formuli 1, kde máš aspoň ty stáje. A formule jdou už úplně mimo mě .

Reagovat
smazaný uživatel

Franta je super. Občas člověka popadne litost, co mu napachali, ale beru ho jako člověka. Hodně jsem si ho pletl s Latalem, ale omluva zni, že oba byli špičkovi fotbalisti. Klobouk dolu

Reagovat
CHONG

Baník je ostuda sám o sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vim, Banik do ligy nikdy nezapadl. Pouze ty tam chceš kluby jako Blšany a Bohdaneč. Tve kluby s dlouholetou ligovou tradici. Přijedeš na zapas a celou dobu budeš na svou fujaru mlatit sam. Bože

Reagovat
Posledni Kovboj

tak co, budeme zas volit Paroubka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pakaž z Plzně bude za chvili v ř**i

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, že ne, co by taky tam u vás dělali

Reagovat
smazaný uživatel

to jo do Ostravy ani náhodou

Reagovat
Posledni Kovboj

Uzs dohral clovece nezlob se? Ty pravidla jsou slozity vid?

Reagovat
smazaný uživatel

I tak jsem na Viktorku pyšnej. Ukázala, že i týmy od nás se v Evropě neztratí. Tentokrát to nedopadlo, ale zkušenosti jsou taky potřeba a pokud budou pokračovat tak jako dosud, tak se v budoucnu můžou klidně dostat i dál. Pro českej fotbal je to jen dobře. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

zboznuju ten ceskej alibismus a zatracene rychly zapominani. Ano, Plzen mela 2 sance, jenze panove, to turci meli taky a jeste jich meli par navrch, plus minimalne 3 spatne odmavane ofsajdy, kdy mohl jit hrac sam na brankare... Vsichni ted rikaji ze chybelo jen trochu stesti, ale nebylo treba to stesti, ze turci uz zadnej gol z tech sanci nemeli? Secteno podtrzeno, postoupil jednoznacne lepsi tym

Reagovat
smazaný uživatel

Neni co dodat.

Reagovat
smazaný uživatel

jen by me zajimala jedna vec, vsimli jste si, jak ten komentator rekl suverene ve studiu: Letos ctvrtfinale Plzni nevyslo, tak pristi rok by se ji to mohlo podarit (nebo tak nejak v tom smyslu)... Ona ma Plzen jistotu ucast v poharech? ma stejne nedostiznej naskok, jako Bayern v Nemecku? asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

u Plzně je to jasný v pohárech bude, tak to myslel komentátor

Reagovat
F.Torres

navíc letos bude snad všude působit jako nasazený tým, o to by měla mít lehčí se dostat do skupin

Reagovat
smazaný uživatel

no me jde spis o tom, ze zase tak uplne jasny to neni, Sparta a hlavne i Sigma a Jablonec, jsou vzdaleni jen kousek...

Reagovat
F.Torres

Jablonec bez Lafaty odpadne. Třetí místo taky zaručuje poháry, tak o čem se bavíme?

Reagovat
smazaný uživatel

ber to tak, že hraje předkolo v podobě domácí ligy, je to jenom slovíčkaření ;)

Reagovat
vinetou

A kdo jinej by měl tu ligu vyhrát? Snad ne sparta

Reagovat
Posledni Kovboj

jezismarja je to uplne fascinujici, uz vidim ty demonstrace

Reagovat
smazaný uživatel

Banik - king - Banik Pokud jsi jineho myšleni, je to jako kdybys vyžadoval trhani čtyřky dole v levo, přes řitni otvor. trhal

Reagovat
Posledni Kovboj

to dava smysl

Reagovat
F.Torres

koukám, že ty by sis rozuměl s Diegem

Reagovat
smazaný uživatel

zkus na uklidněni Hammerfall

Reagovat
F.Torres

já bych řekl, že spíš tobě na hlavu Hammer fall

Reagovat
smazaný uživatel

O hovnu 15ti - 30ti lety chytraku.

Reagovat
salami

hele jenom se chci zeptat na toho Straku, fandils pak i Slávii pod Strakou?

Reagovat
F.Torres

Samozřejmě, že jsem jim fandil, pořád to je Slavie, ale byl jsem hodně rád když si pakoval kufry..

Reagovat
CHONG

Jak to má být něco delšího a smysluplnějšího než Baník pičo, tak to evidentně moc nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tve jizvy na řiti???

Reagovat
smazaný uživatel

víš co máš dělat se svou řití, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi, smiřte se už hergot s tim, že Banik, je Banik a nejlepši kytara je ZAKK WYLDE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Udělali krasny vysledek a homouši z Plzňe nikde????

Reagovat
smazaný uživatel

Nestačit na turky, ktere by Blšany, nebo Bohdaneč porazila? Ta Plzeň asi bude v ři*i!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zase sťatej?

Reagovat
valloire

sabaton = Eva a Vašek

Reagovat
valloire

Baník 2.liga

Reagovat
smazaný uživatel

Real

Reagovat
Gryphonheart

Tak, Plzeň končí, mýdlo končí, příští sezonu konec s nějakejma Maďarama nebo Bulharama v předkole, Vrba pryč, Darida zamíří ven, Horváth se zraní a Plzeň bude nakonec ráda že v lize nesestoupí. Klasickey scénář..

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi debil

Reagovat
smazaný uživatel

mě se líbilo po Neapoli jak v cesku uz se psalo kam az muze plzen dojit semifinale finale a oni skonci hned v dalsim kole , jo vyradit Neapol ktera ma EL na haku se da ale Turecky tym ktery EL bere vazne uz je nad síly ceskeho top tymu

Reagovat
C-M@ster

Tak břevno, tyčka, smolné góly... Plzeň klidně mohla jít dál.

Neshazuju výkon Turků, nenechávali Plzni čas a rychle přistupovali, ale když se promítnu celý duel, tak to bylo 50:50 kdo postoupí.

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

ja tomu nerozumim, dve strely z dalky a gol a tycka. Darida mel tri dalsi sance vystrelit, to same Kolar a Limba....oni hrali, jako by proti nim stalo Valasske Mezirici a vsechno tlacili pres zahustene vapno do prazdne brany

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba je borec, těšim se až své umění předvede ve velkoklubu..

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ve Sparte? protoze nevim, jaky jiny velkoklub by ho angazoval.....je to bezesporu skvely trener, ale tech je hodne, to by musel jedine tu EL vyhrat

Reagovat
Shevchenko

Dovedu si představit, že v takovém Německu si ho už pár klubů vyhlédlo.

Reagovat
smazaný uživatel

klubu mozna, ale velkoklubu....nevim jestli by si polepsil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by sel misto Beniteze do Chelsea? Proc ne, pral bych mu to.

Reagovat
db18

A Ďuriše sebou

Reagovat
db18

Ach jo... ikdyž byl Pavel u toho gólu, který jsme dostali, tak mu snad nelze nic vyčítat - jakmile odešel, tak byla naše hra úplně bez nápadu

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to je lepsi. Diky za skvelou sezonu v poharech,ale ted se soustredit na ligu. V LM vydelame mnohem,mnohem vic penez!!

Reagovat
db18

ještě nezvrátit zápas s Hradcem v poháru no...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to taky bude zajimavej zapas,kdyz bude pulka tymu s narodakem

Reagovat
db18

a "Bčkovou" sestavu máme v Budějovicích

Jen doufám, že se Fillo doporučí Vrbovi a Pavel přehlédne ten úlet s Bolkou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz vcera sel na hriste,takze na nej asi nejak moc nasranej nebude. Ja jsem spis zvedavej,jak to posklada veprostred. Kdo misto Daridy a Kolare.

Reagovat
vanGomm

Je jistě chválihodné,že se o ten postup Plzeň pokoušela vlastně až do poslední minuty a o to víc je vyřazení pak mrzí.Pokud se,ale na těch celkových 180 minut podívám,tak Fenerbahce postoupilo po zásluze.To,že včera Plzeň nastřelila tyč a měla nadějné šance to je pravda,ale podobné měl i její soupeř a navíc Kozáčik chytil min.dva jisté góly.No a ten první zápas v Plzni,tak co si budem povídat tam vlastně utrpěla Plzeň milosrdnou prohru.Ta neobjektivita se ještě dá pochopit zde u některých fanoušku.Ovšem u komentátorů už méně.Jediný snad Lukáš Zelenka to ohodnotil,tak jak to ve skutečnosti bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

fener s prehladom

Reagovat
smazaný uživatel

No shrnuti, Horvath potopil Plzen v tom dvojzapase, nehral zdaleka to, co se od nej ceka. Nervozitou to tezko bejt mohlo, on uz ma neco nakopano, ale kdo vi, mozna uz je na case to odpichnout po sezone. I presto je jednoznacny, ze domaci zapas mel dopadnout jinak, venku i kdyz spis v tom druhym polocase zatlacili a skoda ty tycky...kdo by to byl rekl, ze porazej Neapol a vypadnou s Fene...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň si to podělala přístupem k prvnímu zápasu a nešťastnou porážkou gólem v závěru utkání. Nutno ale připomenout, že po rajtoralově břevně mohla klidně vést a to by se vše vyvíjelo jinak. Fenerbahce rozhodně nad Plzní nějak nevyčnívalo a nemyslím si, že v další fázi něco uhraje. Myslím, že Plzeň by se prezentovala daleko lépe a klidně by mohla celou EL vyhrát. Bohužel však narazila na turecký beton. Přesto všechno včera ukázala, že se ještě postoupit dalo a ukázala, kdo že je fotbalovějším týmem. Zbytečný gól do šatny po chybě v komunikaci byl skutečně laciný.. Kdyby se bývala ujala rajtoralova střela do prázdné, ďurišova hlavička, kozáčikův pokus, či krásná střela limby do tyče.. skutečně velká škoda.. Po tomto vyřazení¨cítím velké rozčarování, jalikož vím, že nepostoupil lepší tým, ale šťastnější.. Nicméně Plzeň zanechala v Evropě skvělý dojem a je jen škoda, že vypadli zrovna s takovýmto týmem, jenž opravdu lepší nebyl.. Je ale třeba vidět pozitiva v tom, že se Plzeň bude moci soustředit už jen na domácí scénu a pomůže jí to snad k tomu získat svůj druhý titul, vyhrát pohár, příští rok Superpohár a kvalifikovat se do Ligy mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby Kuijt promenil vsechny svoje sance, Kozacik nechytil tutovku Sowa atd. atd.......

Reagovat
smazaný uživatel

"Fenerbahce rozhodně nad Plzní nějak nevyčnívalo" ?!

Reagovat
didosh

Prvně bych chtěl poděkovat za překrásnou jízdu Evropou,dík patří i Spartě...Ale k Plzni,pros.... si to už v prvním zápase kdy se z nich pos... ,Horváth by měl už dát vale vrcholnému fotbalu,když má čas tak přihrávka velmi kvalitní jenže v Evropě toho čsu moc neni a o hbytosti,rychlosti a váze se bavit ani nemůžeme...Kolář by měl sklopit uši a opět začít makat,příjde mi že je moc na hrušce.Od Standy Tecla jsem čekal mnohem víc Bakoš včera dřel do krve,všechna čest,Ďuriš by se měl taky sám nad sebou zamyslet,Fillo by byl taky dobrý jen musí změnit přístup... jinak Plzeň 1*

Reagovat
forma

Rozhodlo to že Plzeň hrála první zápas doma ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele