FORTUNA:LIGA - souhrn 8. kola

31.08.2019, 16:59, aktualizováno 01.09.2019, 20:59
Komentáře a souhrny
Plzeň vybojovala vítězství v Příbrami a upevnila si třemi body druhé místo za Slavií, která nečekaně zaváhala v Opavě. Na třetím místě se nachází Jablonec, který přetlačil Ostravu, Sparta naopak jen remizovala s Olomoucí. Před vlastními fanoušky vyhrály České Budějovice a Bohemians 1905...

Sparta Praha - Sigma Olomouc 3:3

01.09.2019 19:00

Góly: 20. Libor Kozák, 52. Adam Hložek, 57. Guélor Kanga - 28. Martin Hála, 36. Jakub Plšek, 74. Jakub Plšek

Další z bláznivých zápasů s fotbalisty Sparty v jedné z rolí sledovali ti, kdo si naladili závěrečný duel osmého kola FORTUNA:LIGY na Letné mezi domácím celkem a Olomoucí. Skóre otevřel Kozák, na což kontrovali Hála s Plškem. Rudé poslali do vedení Hložek s Kangou, avšak konečnou podobu dal výsledku druhým gólem Plšek.

Václav Jílek udělal oproti porážce v Liberci jednu změnu v obraně, Radakoviće nahradil Štetina. Ve středu zálohy nahradila českou dvojici Krejčí, Trávník africká ve složení Kanga, Mandjeck, na hrotu vyběhl Tetteh. I jeho protějšek Látal vyměnil několik hráčů. Jemelka se přesunul do středu obrany a na levý kraj byl zařazen Vepřek, v záloze Greššák nahradil Zmrzlého a v útoku Nešpor Yunise.

Jako první zahrozili domácí, v osmé minutě se po standardní situaci dostal k míči Plavšić a bez přípravy jej napálil do břevna. První trefu zápasu a první trefu na Letné v dresu Sparty si ve dvacáté minutě připsal Libor Kozák. Hložek na něj prodloužil míč patou, ostřílený kanonýr si věděl rady a otevřel gólový účet.

Vedení ale dlouho nevydrželo. Hanáci vedli útok po levém křídle, odkud Falta poslal přihrávku do pokutového území. Ta jim nečekaně prošla až k Martinu Hálovi, který napřáhl a ranou propálil obranu i brankáře Nitu.

Na druhé straně zahrozil znovu Plavšić, jeho pokus však kryl Reichl. Po Kozákově pádu ve vápně vstoupil do hry podruhé VAR, stejně jako po předchozím zákroku na Haška ale sudí Proske pokutový kop nenařídil. Spartu znovu nastavila konstrukce, kterou dělovkou nastřelil Hašek.

Olomoučtí se s nerozhodným výsledkem nespokojili a tlačili na obranu domácích. To dopomohlo k obří hrubce Štetiny, jenž vyslal do individuálního úniku Jakuba Plška, který tváří v tvář Nitovi uspěl a poslal svůj tým do vedení.

Krátce po návratu ze šaten předvedla Sparta obrovský nápor. Kanga nedokázal v souboji jeden na jednoho prostřelit Reichla, neuspěl ani Hložek. Z bezprostřední blízkosti hlavičkoval Kozák, který pro změnu rozezvučel tyč.

Přeci jen se Letenští vyrovnání dočkali. Po zisku míče rychle postupovali dopředu, Hašek skvělým pasem vyslal do šance Adama Hložka, jenž dokázal prostřelit Reichla mezi nohama. Nezůstalo u jedné branky! Plavšić potáhl míč vápnem, zasekl jej a předložil Guéloru Kangovi, který z druhého dotyku rozvlnil síť.

Tlak pokračoval, dvakrát by blízko druhému gólu Kozáka, poprvé ale na míč nedosáhl, podruhé jej zastavil praporek pomezního. Hosté o sobě taky dali vědět, a to pořádně. Rychlý protiútok zakončoval Nešpor, jeho ránu zastavilo břevno.

Varování domácím nestačilo, a tak Hanáci přešli k činům. Při přečíslení byl na zadní tyči trestuhodně volný Jakub Plšek, který si naskočil na Faltův centr a z ostrého úhlu srovnal stav utkání. Jelikož Tetteh nedokázala svou hlavu usměrnit mezi tři tyče a jiná velká šance se již nenaskytl, rozešli se soupeři smírně a v tabulce mají stejný počet bodů.

Více informací k zápasu

SFC Opava - Slavia Praha 1:1

01.09.2019 16:30

Góly: 90. Jan Žídek - 24. Peter Olayinka

Takový zápas si příznivci sešívaných před reprezentační přestávkou rozhodně nepřáli. Jejich oblíbenci nezvládli duel v Opavě, přestože více než pětasedmdesát minut hráli proti deseti. Skóre sice v první půli otevřel Olayinka, v samotném nastavení ale srovnával Žídek.

V posledních minutách před výkopem došlo na straně hostí komplikaci. Kvůli problémům se zády nemohl utkání odchytat Kolář, naskočit tak musel náhradník Kovář. Ten v osmé minutě jen jako divák sledoval příležitost Opavy, když po Zavadilově standardce skončil Simerského podařený volej těsně vedle.

Jenže velmi brzy to se Slezany vypadalo mnohem hůře. Po souboji Svozila s Júsufem sice sudí Berka nechal pokračovat ve hře, avšak během ošetřování bahrajnského útočníka šel zkontrolovat video. Po jeho zhlédnutí nařídil volný přímý kop a Svozil se musel pakovat do sprch, jelikož fauloval jako poslední hráč.

Zahrozili i slávisté, Hušbauerův přímák zamířil jen těsně vedle tyče. Sešívaný středopolař ukázal i cit pro nahrávku, přesně totiž našel hlavu Součka, jenž však zamířil jen doprostřed. Gólu se hosté dočkali až po pohledné kombinaci po čtvrtině utkání. Vše vyvrcholilo pasem do strany na Holeše, jenž vracel před prázdnou bránu Peteru Olayinkovi a ten si již se situací poradil.

Hodně krkolomně se ke střele dostal Stanciu, levačkou z úhlu ale nezamířil vůbec přesně. Autor úvodní trefy mohl skórovat i podruhé, to by ale musel hlavičkovat tak, aby si s tím Šrom neporadil. Hlavou zahrozili i žlutomodří, ani Žídkův pokus ovšem úspěch neslavil.

Tradiční kanonádu směrem na soupeřovu bránu ve druhé půli spustil Stanciu. Nejprve protáhl Šroma ranou z úhlu, pořádně zabrat mu dal krouceným přímákem do šibenice. Mezitím se musel opavský brankář vytáhnout i proti Holešově dělovce.

Asi nejblíže gólu v dosavadním průběhu druhé půle byl po Kúdelově pasu Škoda, Šrom ale jeho pokus o lob reflexivně vyškrábl na roh. Pět minut před koncem se opavský gólman jenom ohlédl, když Hušbauer z dálky pálil mimo.

Nakonec se tak dočkali gólu a vyrovnání domácí. Kovář podběhl Manziův centr z pravé strany, na zadní tyči na něj číhal Jan Žídek, který jej dokázal uklidit do odkryté klece. Utkání tak dopadlo dobrým výsledkem pro Opavu, jež odvrátila hrozbu pádu na poslední místo. Zato náskok Slavie se ztenčil na tři body.

Více informací k zápasu

FK Teplice - MFK Karviná 0:0

01.09.2019 16:30

Góly: -

Dva z dosud nejhorších ligových týmu se střetly v nedělním duelu osmého kola FORTUNA:LIGY Na Stínadlech. Ani jeden ze soupeřů nedokázal skórovat, a tak se nyní vyskytují na posledních dvou místech.

První zajímavější příležitost přišla na straně domácích, Kučerovu standardní situaci ale bez potíží lapil Hrdlička. Střeleckou slinu v úvodu sezóny ukazuje Petráň, Ba Louovu pobídku však zužitkovat nedokázal. Otevřít skóre mohl vlastenec. Před Moulisem odvrátil míč Rundić, který jen těsně minul svou bránu.

Přímý kop z velmi dobré pozice dostal k dispozici Petr Mareš, jenže jej zahodil střelou vysoko nad, stejně tak hlavičkoval Petráň. V první půli mohl ještě potrestat Grigarovu chybu Janečka, z dvaceti metrů ale odkrytou klec trefit nedokázal.

Ze šaten se skláři vrátili velmi nabuzení. Nebezpečnou dělovku vypustil Ljevaković, Hrdlička měl plné rukavice práce, aby ji zneškodnil. Mimo bránu zase pálili Žitný a Mareš, první jmenovaný po hodině hry pořádně zaměstnal gólmana.

Karvinští vystrčili růžky až dvacet minut před koncem, kdy Ba Loua z úhlu protáhl Grigara. Hra se opět přelila na druhou stranu, kde po Žitného centru hlavičkoval Jakub Mareš příliš vysoko. Asi největší příležitost druhé půle měl Royo, jenže ani nadvakrát nedostal míč mezi tři tyče a utkání tak skončilo bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Baník Ostrava 2:1

01.09.2019 16:30

Góly: 9. Jan Krob, 13. Vladimir Jovović - 81. Milan Baroš

Na začátku to vypadalo na snadné utkání z pohledu Jablonce, opak byl ale pravdou. Na branky Kroba a Jovoviće totiž jejich spoluhráči navázat nedokázali a vinou kontaktního gólu Baroše se o vítězství strachovali až do konce.

Velmi aktivní byl od úvodu utkání Jovović. Už ve třetí minutě si vychutnal a přesprintoval Fleišmana, jeho pokus z úhlu zastavil Laštůvka. Neuspěl ani Doležal z následné dorážky, ten pálil nad bránu.

Černohorský křídelník se výraznou měrou podílel na prvním gólu Severočechů. Potáhl balón po pravém křídle a po jeho následném centru na druhý konec vápna střílel z voleje Jan Krob, který fantastickým způsobem otevřel skóre utkání.

Odměnou za snaživost byla Vladimiru Jovovićovi i branka. Matoušek u levé postranní čáry ustál nedovolený zákrok, v rámci výhody předal míč na střed právě jabloneckému křídelníkovi. Ten si balón posunul na pravačku a ze střední vzdálenosti po zemi překonal Laštůvku.

To už trochu vybudilo i ostravské hráče, ani Smolův pokus, ani následná Kuzmanovićova dorážka ale úspěch neslavily. Své lehké zaváhání při druhém gólu napravil Laštůvka zhruba po půlhodině hry, když vyškrábl podařený Matouškův pokus.

Ve druhé půli se na šance dlouho čekalo, střelou nad se připomněl De Azevedo. Velmi komické selhání v koncovce předvedli pětadvacet minut před koncem domácí. Nejprve Matoušek nepotrestal Šindelářovu hrubku a minul prázdnou bránu, zhruba z metrové vzdálenosti zase přestřelil Doležal.

Toho mohli záhy litovat. Jánošova famózní rána sice jen rozezvučela břevno, úspěšnější už byl Milan Baroš. Ten si za vápnem navedl míč na střelu a levačkou jej uklidil k tyči. Slezané nadále tlačili, konstrukci nastřelil i Šindelář, Diopovu hlavičku zase na poslední chvíli vyškrábl Hrubý a z Jablonce tak odjeli s prázdnou.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Fastav Zlín 2:0

01.09.2019 16:30

Góly: 24. Patrik Brandner, 84. Michael Rabušic

Jedenáct minut potřeboval Michael Rabušic při svém novém angažmá v Českých Budějovicích k tomu, aby poprvé skóroval. V závěrečných minutách pojišťoval vítězství 2:0 nad Zlínem, které v první půli načal brankou Brandner.

Na první vážnější šanci se čekalo asi deset minut. Staňkův nákop prodloužil Javorek na Ledeckého, který našel Brandnera, avšak tomu ukopl míč Azackij. Brandner nadále hýřil aktivitou, Ledecký ale jeho pobídku nezužitkoval, gólmana nepropálil ani Schranz.

Když si ale Ledecký s Patrikem Brandnerem prohodili role, už to úspěch slavilo. Zlínští ztratili míč ve středu hřiště, první jmenovaný jej potáhl a nabídl doprava Brandnerovi, který ranou o břevno otevřel skóre.

Ještě před poločasem se ševci znova vylekali, když Schranz z voleje napálil břevno. Vzrušení však bylo zbytečné, neboť pomezní signalizoval ofsajd. Hned po pauze měl každý z týmu velkou šanci, Ledeckého hlavičku zblokoval obránce, Čanturišviliho pokus zase chytil Staněk.

Gólman Jihočechů musel zůstat ve střehu i nadále, po hodině hry se hned dvakrát blýsknul proti Železníkovi. Zlínský útočník dostal příležitost své selhání napravit, tou však pohrdl a z úniku branku přestřelil.

Druhého gólu se tak dočkali hráči Dynama. Exekuce rohového kopu se ujal Čolić, který přesně našel hlavu Michaela Rabušice, jenž rozvlnil síť. Díky tomu jeho mužstvo zvítězilo a dotáhlo se na rozdíl jediného bodu od Zlína.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Viktoria Plzeň 1:2

31.08.2019 19:30

Góly: 34. Marko Alvir - 21. Michael Krmenčík, 81. Jan Kopic

Snadné vítězství to rozhodně nebylo. Fotbalisté Plzně sice na půdě nejbližšího soupeře v Příbrami šli do vedení zásluhou Krmenčíka poměrně rychle, jenže do poločasu srovnal Alvir a rozhodnout o třech bodech tak musel až deset minut před koncem Kopic.

První šance přišla velmi brzy, po Zemanově centru zakončoval souhru explzeňských hráčů Rezek, hlavičkoval však nad. Na druhé straně se k pokusu odhodlal Kalvach, Boháčovi ale mnoho starostí nenadělal. Mnohem úspěšnější byl Michael Krmenčík. Ten si naběhl na zpětnou Řezníkovu přihrávku a ranou z otočky trefil Treglera, od nějž se míč odrazil do sítě.

Záhy mohl vedení navýšit Kopic, stejně jako předtím Kalvach ale vyslal spíše propagační pokus. Blíže ke skórování měl Limberský, jehož přízemní střela skončila jen těsně vedle levé tyče. A tak se branky dočkali domácí. Zemanův centr tentokráte slavil větší úspěch než v úvodu, a to zásluhou Marka Alvira, který hlavou zakončil za Hruškova záda. A jelikož na Hořavův pas nikdo de spoluhráčů nedosáhl, odcházelo se do kabin za nerozhodného stavu.

Druhý gól v utkání mohl po pauze přidat Alvir, jenže z otočky mířil vedle. Po pohledné kombinaci zahrozili i Viktoriáni, ovšem ani Krmenčíkova hlavička neslavila úspěch. Lépe si vedl půl hodiny před koncem po odraženém balónu. Jeho nízký pokus byl tečován do tyče, vše skončil rohovým kopem. Po signálu z něj pálil Hořava nad břevno.

S blížícím se závěrem utkání začali Viktoriáni více tlačit. Proti Kalvachově ráně se musel blýsknout Boháč, stejně tak proti další Čermákově. Z gólu se přesto radovali Středočeši, jenže ne na dlouho. Škoda sice z úhlu napálil balón pod břevno, oslavy ale překazil pomezní zvednutým praporkem signalizujícím ofsajd.

Regulérní branku vstřelil až Jan Kopic - stejně jako té úvodní plzeňské k ní dopomohla teč. Kopicovu technickou střelu totiž přizvedl Soldát, na což již Boháč nestihl zareagovat a kapituloval. V posledních minutách převzal hlavní roli Chorý, jenž nejprve vyprovokoval Rezka ke druhé žluté kartě, aby následně neuvěřitelným způsobem spálil tutovku. To však jemu a jeho spoluhráčům radost z vítězství nezkazilo.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav 1:1

31.08.2019 17:00

Góly: 31. Stanislav Hofmann - 90+1. Jiří Klíma

Hráči Slovácka si po skončení duelu s Mladou Boleslaví museli škubat vlasy. Moravané po většinu zápasu vedli, měli k dispozici penaltu a množství dalších šancí, přesto nedotáhli dobře rozehranou partii do vítězného konce. Jiří Klíma totiž v nastavení zajistil dělbu bodů.

Trenér domácích Svědík učinil v sestavě svého celku celkem tři změny. Na levém kraji obrany nahradil Divíška Šimko, chybějícího Daníčka zastoupil Sadílek a místo Navrátila dostal na křídle šanci Kalabiška. Také základní jedenáctka Středočechů se proměnila. Post pravého obránce obsadil Jakub Klíma, před nějž se vysunul Hubínek. Levý kraj zadních řad patřil uzdravenému Túliovi, na trávníku se naopak neobjevil kanonýr Komličenko, který jedná o přestupu. V útoku tak dostal šanci Fulnek.

V osmé minutě na sebe jako první upozornil záložník Slovácka Havlík, který pálil mimo bránu. Za dalších deset minut se již gólman Boleslavi Šeda zapotil víc, když musel vytěsnit hlavičku Šašinky po centru od Šimka. Hosté se poprvé připomněli ve 27. minutě, Budínský však našel jen náruč brankáře Trmala.

Po půlhodině hry se Slovácko dostalo do vedení. Havlík rozehrál přímý kop na hlavu kapitána Hofmanna, který poslal míč za Šedova záda. Středočeši byli blízko vyrovnání ve 39. minutě. Jakub Klíma prošel směrem k pokutovému území a posunul balón na Mešanoviće, jehož technický pokus se jen těsně nevešel mezi tři tyče. Moravané zase mohli jít ve 43. minutě do dvoubrankového vedení. Reinberkův centr nečekaně propadl za Šedu, kde na míč jen taktak nedosáhl číhající Šašinka.

Tři minuty po změně stran si Havlík mohl k asistenci připsat také přesný zásah. Domácí hráč se parádně trefil, rozhodčí však gól neuznal, neboť v dráze střely stál Šašinka, jenž clonil Šedovi a zároveň se nacházel v ofsajdu. V 53. minutě se na druhé straně připomněl Jakub Klíma, který hlavičkoval po rohovém kopu, Trmal si ale připsal snadný zákrok. V průběhu druhé půle se na trávník dostal Klímův jmenovec Jiří. Ten se v 67. minutě užuž radoval z vyrovnání, Trmal však jeho pokus důležitým zákrokem vyrazil na rohový kop.

V 69. minutě byl blízko vyrovnán další střídající hráč Boleslavi. K Wágnerovi se dostal dlouhý aut Pudila a od útočníka hostů se míč odrazil do břevna, načež kulatý nesmysl lapil Trmal. Hra se ovšem následně přelila na druhou stranu. Petržela nejprve v tutovce ztroskotal na Šedovi, následně však Bucha fauloval ve vápně Šimka a Slovácko mělo k dispozici penaltu. Pokutový kop ale zahodil Hofmann, jenž nechal Šedu vyniknout skvělý zákrokem.

Další penaltu pro domácí si chtěl v 78. minutě vymodlit Kalabiška, sudí mu však jasně ukázal, ať vstává. Velkou šanci na pojištění vítězství měl v první minutě nastavení střídající Juroška, avšak protiútok zahodil, když zamířil neomylně do rukavic Šedy. Za minutu přišla pro Moravany pohroma. Ladra poslal míč před bránu, kde byl Jiří Klíma u míče dřív než Trmal a vyrovnávacím gólem vybojoval pro hosty bod.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Slovan Liberec 2:1

31.08.2019 15:00

Góly: 51. Jan Vodháněl, 87. Jan Vodháněl - 69. Oscar Dorley

Opět až těsně před koncem rozhodli Bohemians o domácí výhře. Tentokrát doma udolali Liberec 2:1. Zatímco v první půli se diváci nudili, po změně stran viděli hned tři branky. Hrdinou zápasu se stal dvougólový Jan Vodháněl.

Do základní sestavy "Klokanů" se vrátil stoper Pokorný, místo tak nezbylo na Vaníčka. Také hosté hlásili dva návraty. Mara se postavil do obranné čtveřice, Oscar zase naskočil do zálohy. Místo nezbylo na mladého Fukalu a Kuchtu.

První zajímavý, leč nepřesný pokus vyprodukoval bek Slovanu Hybš. Podobně si ve 24. minutě počínal Potočný. Tři minuty poté se hlavní sudí Michálek radil s kolegou u videa Královcem, zda Mikula nefauloval ve vlastním pokutovém území Vodháněla. Nakonec však penaltu v prospěch Bohemians nenařídil.

První poločas nabídl až v samotném závěru opravdu zajímavou akci. Hůlka prodloužil centr od rohového praporku na zadní tyč, kde se do brány trefil Krch. Gól však kvůli ofsajdovému postavení domácího hráče neplatil. Na regulérní branku si tak Pražané počkali do 50. minuty, kdy Vodháněl předvedl parádní sólo, přešel přes pět protihráčů a prostřelil brankáře Liberce Nguyena na přední tyč.

Za Severočechy chtěl o tři minuty později odpovědět Malinský, který to z úhlu zkusil podobně jako proti Spartě. Zatímco před týdnem byl úspěšný, tentokrát ani netrefil bránu. Slovan ale postupně zvýšil obrátky a v 69. minutě vyrovnal. Breiteho nákop propadl na pravou stranu k Malinskému, jenž našel ve vápně zcela volného Oscara a liberijský záložník se zblízka nemýlil.

"Klokani" si vedení mohli vzít zpět deset minut po Oscarově trefě. Ugwu hlavičkoval po pasu od Podaného a Nguyen měl co dělat, aby balón vyrazil alespoň na rohový kop. Rozuzlení nakonec přišlo v 87. minutě opět z kopačky Vodháněla. Ugwu utekl po pravé straně, obelstil Maru i s Kačarabou, kteří se nešťastně srazili, a před Nguyenem nesobecky nabídl gól Vodhánělovi, který míč uklidil do odkryté svatyně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha862016:220
2.Viktoria Plzeň852115:817
3.FK Jablonec851215:1016
4.FK Mladá Boleslav741215:1213
5.1. FC Slovácko84138:1213
6.Baník Ostrava840413:1012
7.Sparta Praha832316:1411
8.Sigma Olomouc832311:1111
9.1. FK Příbram831411:1110
10.Bohemians Praha 1905831412:1610
11.Slovan Liberec83059:109
12.Fastav Zlín83057:109
13.Dynamo České Budějovice82249:138
14.SFC Opava82155:167
15.MFK Karviná81348:96
16.FK Teplice71334:106

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (348)

Přidat komentář
Losinho

Vážně si při prvním gólu sundal dres aby ukázal tu podprdu?

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skurveny Komlichenko nech uz ide konecne do pice

Reagovat
Achašveróš

Však nehraje ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Brno - Líšeň příští kolo bude zábava

Reagovat
smazaný uživatel

pro Brnaka psychadelickej vyber komu fandit

Reagovat
Posledni Kovboj

Vodhanel do repre, rozumim tomu dobre jo?

Reagovat
Losinho

Do Sparty

Reagovat
Rarášek

Křídla Vozihnoj Vodháněl.

Reagovat
Pablos

trio Trávník Vodháněl Vozihnoj

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Mirek na tenisu

...Vozobule a Valihrach.

Reagovat
Zdechlina

Vymrdanec cieslar krasne tlacil bolehlav, no nakonec jim to vyslo. skoda. Mohly byt 3 body, takto nas sudi o 2 ojebal. Nevadi, jedeme dal!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jste dali penaltu, nebylo o čem

Reagovat
Zdechlina

To je jasne. Kdyby...ve finale sme si to projeli sami. Me hlavne sere rozhodci. Ne jen ten vecrejsi zapas, ale celkove v nasi lize piskaji sami curaci podle noticek, nebo totalni amateri

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím

Reagovat
Bohemak12

Ugwu Co jsem koukal na B tým , tak tam si to docela tahal . V lize za těch pár minut dvě asistence na vítězné branky a v týdnu rozhodl v poháru .Docela mu věřím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sir Ravealot

Vypadá dobře, je super, že dostává šanci. Při děkovačce se taky pěkně předved

Reagovat
montaigne33

Říkám si, jestli dá do budoucna Trpišovský ještě šanci Alvirovi, Sýkorovi a spol.? Oba zmínění letos (většinou) podávají slušné výkony...

Reagovat
smazaný uživatel

Sýkora se s ním podle všeho pohádal a návrat není moc pravděpodobný, ale pokud Alvir bude podávat dobré výkony, tak určitě šanci dostane.

Reagovat
mistr129

Lepšího Sýkoru máme v Ševčíkovi, jeho návrat je zbytečný i herně.

Reagovat
montaigne33

Takže nakonec skončí Sýkora ve Spartě... Alvir je rychlostní typ- umím si ho v Trp. systému představit

Reagovat
Euphael

Protoze Trpisovsky to stavi na rychlosti

Reagovat
smazaný uživatel

A ne?

Reagovat
montaigne33

Řekl bych, že ano, často staví (hlavně v Evropě...) např. v 2.pol. na Chelsea jezdili jak motorové myši!!!

Reagovat
Euphael

Staví to na síle spis nez na rychlosti. Na rychlosti to stavěla Plzeň kdyz meli nejslavnější eru s rychlými křídly.

Reagovat
Losinho

Na vytrvalosti. Síla a rychlost s tím nemá co dělat. Kolik tam máme silových typů?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

možná je i výměna za Kovaříka když jsme u toho

Reagovat
smazaný uživatel

Pecka, tak snad máme opci a prodloužíme. Bál jsem se, že půjde v zimě zpátky, protože hraje fakt suprově

Reagovat
Losinho

Spíš to vidím na nějaký Polsko třeba, jestli bude mít dobrý čísla. O opci se nepsalo a je otázka, kolik budete schopný vypláznout. U nás každopádně hrát nebude, totéž Jugas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jugas je největší zklamání za poslední roky. Ten už si možná nekopne ani u nás. Zrovna jemu jsem věřil, ale co předváděl byla fakt tragédie a to jsem neviděl ani Příbram, kde to muselo být nejhorší... Ale Sýkora by byl fajn. Záleží, jak rozhodnou o Peltovi. Škoda, že není premiér, už mohl být "čistý". Kdyby ho osvobodili, tak už zase budeme mít na nějaké hráče

Reagovat
PlackaSKS

daleko víc mě zajímá jak dopadne auer. sýkorovi a alvirovi moc nevěřim

Reagovat
Greny

Ten šel na přestup ne?

Reagovat
PlackaSKS

Jojo, ale s předkupním právem

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze uz Sykorovi se moc neveri, a to nemyslim to, ze ted rozjel ty asistence. On je uplne nejlepsi kdy mu das prostor a volnejsi roli. Jeste budete radi ze si ho v zime treba na EL stahnete (jestli bude moct hrat kdyz asi uz hral za Jabko predkola)

Reagovat
PlackaSKS

Hrát by mohl a na ligu super hráč. Ve Slavii se podle mě už ale nemá moc šancí prosadit.. To by musel ještě dost přidat. A hrát by mohl, předkola nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

sykora smatlak smatlaku, ten tezko

Reagovat
veikko

Sorry, ale takový pomalý padáček musí ligový gólman chytat. Já chápu, že to bylo nečekané a Boháč byl překvapený, ale kdyby si trochu couvl do brány, tak to má.

Jinak jak se diskutovalo, že U21 má slabinu v obraně, tak bych určitě postavil do základu toho Šimka. Vypadá celkem nadějně.

Reagovat
montaigne33

Dvoumetrový Chorý je snad "nejpadavější" hráč ve střední Evropě, otřesné

Reagovat
veikko

Tak hlavně jeho fotbalové kvality nejvíc charakterizuje ta zahozená tutovka na konci zápasu. Strašně špatný fotbalista.

Reagovat
Greny

Akorát nechápu proč se furt zmiňuje že je vysokej.. vždyť je úplně jedno jestli padá hráč co má 170 cm nebo 198

Reagovat
montaigne33

2m chlap působí max. komicky- když padá prakt. při každém souboji =i s hráči, kt měří 170cm atd. Není to hráč pro špičkový tým...

Reagovat
Greny

noo a kdyz to ustoji tak se faul nepiskne i kdyz by si treba v kazdem souboji pomahali rukama....

Reagovat
didosh

Jo tohle mě taky sere a nemyslím teď to kopyto Choreho...Jak člověk nespadne u nás se faul nefoukne a naopak když padas aby si ukázal že si faulovany si u fanoušků za simulanta...

Reagovat
smazaný uživatel

Smola?

Reagovat
Miguel19

Jako po třech zápasech PL si pustit tu naší sranda ligu...to je fakt pošušňáníčko..

Neskutečná komedie a nekvalita. Aspoň že tiket s Kopicem a Plzní vyšel...

Reagovat
Blasphemer

Nejlepší liga na světě, ty debílku.

Reagovat
Miguel19

Já vím, proto jsem si dal dneska 3 zápasy.

Reagovat
Losinho

Bohemka, Slovácko i Plzeň

Reagovat
jiriczeQ

co říkáš na výkon sudího u nás?

Reagovat
Blasphemer

Cenim. Já zvládl jen Plzeň plus první poločas Bohemky.

Reagovat
Miguel19

Co je Bohemka?

Reagovat
robbik

Tak zrovna ten prvni polocas byl slusny ocistec

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to nemelo chybu

Reagovat
Euphael

kdo je ten treti?

Reagovat
smazaný uživatel

Senkerik.

Reagovat
Euphael

dik

Reagovat
smazaný uživatel

To je syn Starky ty demente

Reagovat
eleven11

Prečo skončil u Viktorky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
didosh

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme za hodnocení

Reagovat
Lof

Tak Plzeň klasicky tragická, dva ušmudlaný góly, no stačilo jim to. A Chorý opět dostál svému jménu, chorý jak fotbalově, tak na mozku.

Reagovat
Liquid

Chorý v současnosti snad druhý nejvíce nesympatický hráč v lize po Barošovi

Reagovat
Mirek na tenisu

Nesympatický? Tak tam nemůže chybět Bořil.

Reagovat
db18

"Deník Sport se ke mně nechová fér, nebudu se s vámi vůbec bavit."

Pavel Vrba po výhře 2:1 v Příbrami

Vrbič

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Pablos

v tomhle se mu vůbec nedivím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
Euphael

Sport jsou mrdky

Reagovat
Rarášek

To je hroznej kokos.

Reagovat
C-M@ster

Píšou o něm, že ho chcou vyhodit a za jeho zádama přivádějí nějakého jiného trenéra, taky bych byl nasranej.

Reagovat
Liquid

ale to je práce novinářů

Reagovat
C-M@ster

Bulvárních.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechces tam taky zacit pracovat? Kdyz tam budes psat to co tady tak tak za par let ses za vodou.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rarášek

To je sice hezký, ale nemusím se chovat jako hulvát.

Reagovat
C-M@ster

V čem? Slušně je odmítl.

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Příjde mi to dost ublížený, asi mindrák.

Reagovat
C-M@ster

Taky mu ublížili!

Reagovat
Rarášek

Reagovat
dinss

Reagovat
db18

Jo, mnohem lepší je ten dnešní "butthurt" rozhovor z tiskovky.

Reagovat
Mirek na tenisu

Vrba je v jádru hulvát. Školu dostal dobrou když fáral jako horník tuším na Dole Dukla v Havířově. To bylo ještě předtím než si udělal profilicenci.

Reagovat
Losinho

A ona to není pravda?

Reagovat
Kang & Kodos

však se časem ukáže, jak to je. Stejně jako když půl roku dopředu psali o odchodu do Ruska

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba DUSÍ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
ratusek

Reagovat
dinss

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
montaigne33

Jestli je pravda, že střelce Komličenka Bolka prodá do CSKA " jen" za 2,65 mil. Euro a SKS dostane za Krále přes 300 mil. Kč ,pak TLESKÁM vedení SKS!!! Velký úspěch/ změna oproti prodeji "afrických věží" do Belgie (u nichž se smlouvy zřejmě úplně nepovedly)

Reagovat
didosh

Tak ti negrici měli výstupní klauzule ještě od Hrebicku..

Reagovat
tnt03

Oba měli ve smlouvách výstupku kterou kluby zaplatily. Tam neproběhlo žádné vyjednávání o ceně. Naopak u krále to byl majstrštyk.

Reagovat
smazaný uživatel

To by Slávka už mohla ty 3 miliony do Komličenka investovat. Konečně by měli útočníka, co umí dát gól

Reagovat
smazaný uživatel

Muze mi nekdo vysvetlit, proc vcera neuznal ten gol Havlika ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd

Reagovat
Mirek na tenisu

Co to je zase za objev ten sudí Cieslar (čti Česlar neb je to polské jméno). Odkud toho hňupa vyhrabali? Jak ten včera vyjebal ze Synotem to se jen tak nevidí. Posledních 10 minut pískal všechny souboje pro Bolku a v 92. se i s pomezním raději díval jinam když Klíma hodně podezřele dotlačil balon do branky. Nikdo mu ale asi nic nedokáže protože s těch záběrů co šly na streamu Fortuny a Kyslíku se nedá ověřit vůbec nic.

Reagovat
jiriczeQ

Reagovat
Blasphemer

Už jenom tři body. Easy.

Reagovat
Liquid

Ty si fakt reálně myslíš, že Plzeň vyhraje titul ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, diky LM budete ztracet a my najedem na tech nasich 13 hracu a budeme to ukopavat.

Reagovat
Hokaido

Úplně bez šance, Slavia je úplně jinde. Pokud na ní budete utrácet na konci méně jak 10 bodů, budu překvapenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za info.

Reagovat
Hokaido

I ty musíš vidět, jak strašně velkej rozdíl ve vaší hře a ve hře Slavie je. Bylo to tak i loni, ale to jste ještě hrozně moc bodů uhaluzili. Tolik štestí letos mít nebudete.

I tak teda budete druzí, no.

Reagovat
Hokaido

*ztrácet

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kovář ať už jde taky do prdele. Srandičky, hecovačky, na hřišti si hraje na Neuera, ale žádnej centr nemá, jak nějakej žáček.

A to že hrajeme, jako kdyby se nám nemohlo nic stát, to už mě taky sere.

Reagovat
John Obi Mikel

+ se k tomu přidalo nebránění Zeleného a chyba Holeše.

Reagovat
SKS1993

Zelenyho bychom měli poslat zpátky Peltovi....

Reagovat
Liquid

Reagovat
Liquid

skvěle napsáno, a 1 menší chybka byla Frydrycha, že dal prostor Manziovi k centru, ale primárně to jde za těmi třemi

Reagovat
John Obi Mikel

Frydrycha bych zase tolil nevinil, mel tam sveho hrace a nemel by od nej utikat.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší chyba je, že Slavie nepřidala druhý gól. Chyba se stane, v tom to případě jich bylo víc.

Reagovat
John Obi Mikel

Superposila zatím superkničemu, bude se muset zvednout

Reagovat
smazaný uživatel

Od brevna Janose se to zvedlo. Do té doby slušný chaos, leckdy až úsměvný, hlavně Matoušek s Dolim, jak oba během chvíle odmítli prázdnou branku.

Díky Jablonci, za sektor a že jste nám nedali takovou bídu.

Holzer byl vidět jen při střídání. Kuzma nevím, co se stalo, ale je špatný, Bary měl jít dřív a klidně místo něho.

Diop zase dostal zmrdano, jeho fakt v Baníku nenávidí snad krom dalšího bubaka Azeveda

Ještě, že je repre přestávka, ještě, že se prohrálo, já říkal, že to 4

Misto neodpovídá naším kvalitám.

A snad se během repre pauzy stane zázrak a Panik raus.

Reagovat
smazaný uživatel

*Diopa nenávidí snad všichni

Reagovat
HorajzmAmmann

Mi se to nezdalo spatne uz od stavu 2:0. Jablonec se zatahnul a z tribuny to spatne nevypadalo. Bohuzel nedame nic a defenziva v hajzlu. Nekolikrat po sobe vyjel Lasty a Sindelar. Priste vyhrajeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Budejce přijedou odevzdane jako Slovácko, tak vyhrajeme, to máš pravdu. Akorát to ale zas bude mazání medu kolem huby.

Jinak i RR byl nasraný, když ho střídal neviditelný Holzer...

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale i tak nejlepsi vykon v Jablonci za poslednich x sezon.

Reagovat
smazaný uživatel

No, od remízy 1:1 (Vlasta Petržela ❤️) jsme tam hráli s Kucerou, kdy to byla jeho konečná a pak 3x s Panikem. A dobrý výkon až tak od brevna Janyho.

Nevím, zda to brát jako měřítko, že to byl nejlepší výkon za X sezón.

Zvláště, když tam probíhal dnes naprostý chaos a chodící hráči.

Asi už máš malé nároky, chápu tě

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak hral Jablonec tragicky ale Banik byl od stavu 2:0 herne lepsi celou dobu. Pak mel 2 Jablonec megatutovky to beru, ale kombinacne se mi ta hra vylozene spatna nezdala...

Reagovat
smazaný uživatel

Kamo, Baník od stavu 2:0 určitě lepší nebyl.

Ale než se hádat, beru tvůj názor, snažíš se najít i pozitivní věci, což je vlastně dobře

Reagovat
HorajzmAmmann

Vsak i podle statistik mel vice strel, vice zavaru pred brankou, drzeni mice... Jablonec se zatahnul a Banik hral ale tak ok...

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám, pokud ti to stačí k pocitu, že hrál Baník skvělé už od inkasovanych branek, já to beru

Reagovat
HorajzmAmmann

neříkám skvěle, ale šance na vyrovnání tam prostě byla... vypadalo to na další zápas 4:0 kdy tam Baník ani nepřelezl půlku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě jednou, ano, na vyrovnání to bylo pri našem tlaku v závěru, což je logické.

Nicméně Baník začal hrát (pro mne osobně) až od brevna Janyho.

Jinak to byl chaos, jako kdyby nevěděli, co hrát. A to jeste pricti to, že nám jich bylo líto a nedali dvě branky do prázdné

Proto sem ti psal, že pokud ti to stačí, tak fajn.

Reagovat
HorajzmAmmann

nevim. Podlě mně jsme hráli třeba menší tužku než v Opavě nebo Karviné. Ale to je fuk.. stejně to vypadá, že je v hajzlu kabina. Půlka se tam hádá, Laštůvka tam půlku zápasu máchá rukama...

Reagovat
smazaný uživatel

No... Panikuv syndrom

Chce to říz, v současné době jedno jestli Sevela nebo kdo ví jinej. Prostě okyslicit to všechno...

Ale spíš počítám s tím, že v současném stavu to bude až do zimy a pak se zas budou spravovat díry na lodi, kam zateka..

Reagovat
HorajzmAmmann

tak jestli nefunguje kabina tak by se měl udělat říz už rovnou... Já si říkám, jestli tam není až moc zkušených hráčů a každý chce mít své slovo (Baroš, Laštůvka, Procházka, Fillo,Šindelář) Těžko říct. Moc do toho nevidím. Moc se mi poslední zápasy nelíbí stopeři. Bez Zia v háji a třeba by to lépe fungovalo s Pokorným. Bohužel i Fleišman v lese...

Reagovat
ratusek

Tx jsi Ševelou posedlej. Dyt ho po půl roce budeme zase vyhazovat, ne-li dříve. Takže koncepce zase v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ty mi něco piš o posedlosti... Říkám, ať přijde kdokoliv.. Vše bude lepší než Panik, okyslici se vzduch atd

Reagovat
ratusek

Ševela a další dinosauři rozhodně ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak díky

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co znamená v trenérské hantýrce slovo dinosaurus?

Reagovat
ratusek

Vím. Napsal sem to možná blbě. tak napíšu Ševela a další zoufalci rozhodně ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme Baník a ne Sparta nebo Slavia...Jestli s ohledem na Baník bereš Ševelu jako zoufalce, tak...Stejně je to prostě už na hlavu, trenér, trenér, trenér...Ale rozhodují o tom jiní, Jankulovski musí mít nějaký plán, koho chce za trenéra, jaký styl fotbalu a jak staré hráče chce brát, do 23? 25? Nebo mu je to jedno a bude brát toho, kdo je volný?

Reagovat
ratusek

Ano, Ševela je podobnej zoufalec jako Hrnčár a podívej se, jak se mu vedlo v Karviné

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to, že Trenčín vládl pod jeho vedením Slovensku, vyhrál kde se dalo, hrál atraktivní fotbal, kdy se jezdili do Trenčína dívat na to zástupci zahraničních klubů, co je to za zázrak, to byla prostě jen strašlivá náhoda, která se vlastně ani nezakládá na pravdě, protože je to hroznej zoufalec...Ty jo, super, ještě, že tě máme

Reagovat
ratusek

Oni ti to kolegové ze slovenské sekce vysvětlí

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusímn se jich ptát, mám své známé.

Reagovat
Puskas

Jestli vedení náhodou nečeká na Vrbu, kterému má v létě končit smlouva.

Reagovat
smazaný uživatel

No, přijít Vrba, tak bych šel poděkovat pánu bohu do chrámu sv. Víta, ale on je pro nás v současné situaci velmi drahý. Ledaže by byly ještě nějaká jednání, ale jak sem byl na jaře optimista, teď sem spíše skeptik....

A trpět Páníka až do zimy..

Reagovat
taws

Tak zrovna Reiter nema být co nasrany, když je poslední zápasy taky úplně marnej

Reagovat
Kepy_FCB

Jedes na ty dva mace kvaldy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, vše poreseno, ve čtvrtek ráno odjezd

Z Baníku jede celkem zajímavý počet aktivních a co sem se doslechl, tak minimálně do Kosova i nějaká skupina aktivních ACS.

Reagovat
Kepy_FCB

Pozor na jidlo od albanistancu..

Snad tam bude sestava ktera da najevo komu patri Kosovo!!!

Reagovat
ZB 07

Reagovat
iHawX

To že to nějak posereme jsem čekal už od poločasu, když jsme je nedokázali dorazit. S tím, že občas ztratíme se musí počítat. Gól Opavy hloupost, ale Kovář v žádným důležitým zápase snad chytat nebude, takže whatever. Celá obrana kromě Kúdely náhradníci a Zelený s Holešem prostě nejsou Coufal a Bořil.

Co mě ale hrozně sere a znepokojuje je útok. Olayinka všechno zazdí a pak se tam ještě rozčiluje jak malej kluk, když si někdo dovolí mu nepřihrát. Jestli někde potřebujeme alternativu, tak je to na jeho postu. Kdyby jsme si stáhli Matouška a nechali ho hrát místo něj, tak to horší rozhodně nebude. Škoda pořád náš nejlepší hroťák, snad se do toho dostane Tecl. Yusuf zápas od zápasu horší a van Buren už potřebuje na gól stejně příležitostí jak Mešanovič.

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka byl dopředu nejlepší.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rolf

Po vyloučení Svozila jsem musel jít zvracet.Co si dovolí grázl v černém je neuvěřitelné,

odpíská faul obráceně a ještě hráče vyloučí.Luftjardovi i Kšiltovce,Šimáněmu a Nezmarovi

se to líbí.Mafie na Sicílii je proti tomu hadr!

Reagovat
Liquid

evidentně sis vyzvracel i mozek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť byla jasná.

Reagovat
C-M@ster

Já bych ji nepískl a ani nedoporučil.

Reagovat
Losinho

Smutný

Reagovat
C-M@ster

Co bys pískal?

Reagovat
Losinho

Faul, co jinýho?

Reagovat
C-M@ster

Čí a kde?

Reagovat
Losinho

Svozilův, hned po tom co si tenhle top stoper ukopnul míč jak blbec.

Reagovat
C-M@ster

Je to fotbal, ne balet.

Reagovat
Losinho

Jasně

Reagovat
mistr129

Podle tebe nebyl faul?

Reagovat
C-M@ster

Vzájemně, takže bych to nechal.

Reagovat
Liquid

Reagovat
h8_sfatto

tak kde jsou všetečné otázky bulváru Sport na pana Trpišovského ? zítra naštěstí okurková žumpa končí, Babiše odsoudí a všem se bude žít líp, kromě studentů základních a středních škol

Reagovat
Liquid

tak Ostrava, to bude jediný slezský tým kde Slavie v tomto regionu vyhraje, byť se to bude hrát na Moravě

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Kepy_FCB

Opava

Reagovat
Basty

V desti proti slávii asi nijak jinak hrát nešlo , pěkný bod , Trpišovský to dobře po zápase ohodnotil .

Reagovat
smazaný uživatel

V Opavě nepršelo.

Reagovat
Basty

to nikdo netvrdí

Reagovat
Losinho

Trpišovo hodnocení fakt super

Reagovat
smazaný uživatel

Velký špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofa, ještě, že je Jablonec v téhle sezóně tak děsný, jinak ta naše obrana mohla klidně dostat bůra, hrůza. Nejlepší moment, jak Šindelářovi Matoušek vzal míč a pak nedal do prázdné, reprezentant Doležal chvilku po něm prakticky to samé U Baníku za něco stál opět Azevedo, částečně Jánoš, Smola vepředu naprosto příšerný, Baroš o deset levelů lepší, Kuzma s Diopem stejně špatní, někdy dobré věci, ale taky naprosto laciné chyby, při tom jak DD nenechal míč Barymu, kdy mohl pohodlně dát na 2:2 jsem se nasral na Diopa i já, i když se ho jinak snažím brát, je to škoda, ale rozhodně nejde prohra jenom za ním!!! Holzer stejně hrozný jako Reiter. Jirásek pomalý, nic nevymyslel...Na střed tabulky to stačit bude, ale na špičku prostě ne, to musí vidět snad všichni. Tak snad se přes přestávku něco stane. Jablonci gratuluji, ale ten Jablonec z loňské a předloňské sezóny nejste ani zdaleka, bohužel pro český fotbal, ale vzhledem k tomu kádru je to logické...

Reagovat
ondrasch77

Když prodáš dvě třetiny týmu, tak nemůžeš čekat, že to bude za 3 měsíce úplně digi jako před tím...

Reagovat
smazaný uživatel

No ano, ale...Opravdu je perspektivní mít ve středu zálohy dva pomalé a nekreativní hráče? Matoušek lítá všude možně, ale aspoň dnes mu ta pozice desítky vůbec nešla, takže pak to nevypadalo zrovna hezky...Jen válka, překopávaná...U vás oceňuji toho Jovoviče, dnes Fleišmana pěkně proháněl a byl i produktivní, Plechatý zase vymazal Smolu, i když ten mu svým děsným pohybem a nemotorností hodně pomohl, ale jinak průměr...

Reagovat
ondrasch77

Já to dnes nestihl, takže jsem viděl pouze sestřih, takže nemůžu soudit...

Ale celkově taky nejsem s naší hrou nějak spokojený...

TH si svoje odehraje, pro střed hřiště je pro nás téměř nepostradatelný, Považance by rozhodně nestavěl a Kratochvíl je parodie na ligového fotbalistu

Reagovat
smazaný uživatel

Baník začal bázlivě, jako na Spartě, Jovovič posílal centr do vápna, Šindelář nemotorně odvrátil jen ke Krobovi, který z 20 metrů hezky zavěsil k zadní tyči, ještě předtím jste měli obrovskou šanci už nevím kým, pak gól Jovoviče z 25 metrů, když ho Jirásek a spol. vůbec nedostoupili a Laštůvkovi to prošlo pod rukou. Pak jsme měli nějaký tlak, ale většinou to v klidu sbírala vaše obrana, byli jsme pomalí, docela velkou šanci měl až Kuzmanovič, když se to odrazilo od jednoho z vašich obránců, Hrubý zasáhnul. Druhá půle pokračovala v tom, kde skončila ta první, měli jsme nějaký tlak, více jsme běhali a to vám dělalo problémy, bohužel finální fáze byla špatná. Zlepšilo se to až s příchodem Baroše, který zahrál celkově asi nejpodařenější zápas nebo aspoň jeho část (cca 25 minut) v lize od únorového zápasu se Slovanem, pomáhal záloze, sbíral fauly, kombinovaly rychlostně stačil. Odražený míč napálil Jánoš do břevna, těsně předtím jste tam měli šanci Matouška a hned Doležala, jak jsem psal, se zakončením do silvestrovského sestřihu. Gól dal Baroš pěknou ranou z 20 metrů, když Azevedo strhl svým pohybem z dráhy letu míče jednoho z vašich stoperů. Šanci jsme měli i Šindelářem, po standardce hlavičkovat jen do tyče. Potom ještě Diop hlavičkoval nebezpečně na bránu a Hrubý s námahou vyrážel na roh, bohužel pro nás ale balón nenechal Barymu, který byl v daleko nebezpečnější pozici...Celkově docela rušný zápas, ale fotbalový zrovna ne, od nás to nějak bohužel čekám, u vás úplně ne, ale kvůli složení mužstva se vlastně ani nedá moc divit...

Reagovat
ondrasch77

vyčerpávající, díky.

Nicméně dneska mi pár lidí řeklo, že se jim ten zápas docela líbil, prý nahoru - dolů, akce střídala akci

Ty naše dvě vemena v útoku , vůbec Doli se předvedl, z malého vápna to narvat do desatý řady, to je fakt pecka..., a proto dneska dostal pozvánku do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Není zač. Na českou, fotbalově podprůměrnou ligu, to byl opravdu celkem líbivý zápas, ale fotbalový zrovna ne a řekněme, že vzhledem k ambicím Jablonce, ale i Baníku (i když tam není složení mužstva ani zdaleka ideální ve prospěch fotbalovosti) čekám já osobně víc od takového zápasu. Doležala opravdu nechápu, to je lehce nadprůměrný útočník české ligy, který pohybově není nějak dobře nadaný, rychlostně špatný. Ve druhé lize se mi strašně líbí váš útočník Čvančara, který je na hostování ve Vyšehradu, má velký potenciál, ale Doležal fakt ne, ani Chramosta vlastně ne, ten přešlapuje na místě, stagnuje. Já si třeba myslím, že my máme lepší útočníky, Baroš, Kuzma, ale i Diop, i když ty dva beru spíš jako desítky, jsou pro mě zajímavější než ti dva vaši, Doležal je o třídu lepší jak Smola, ale celkově strašně sráží takové nepohyblivé věže snahu o kombinační fotbal. Komličenko je v tom zakončení tak efektivní, že pracovat na něj se tomu týmu vyplatí, ale hrát na Doležala nebo Smolu, kteří nejsou ani zdaleka tak produktivní a ani perspektivní, tak to moc nechápu...Zapadá to ale do koloritu české ligy. Matoušek je samozřejmě zajímavý, ale jeho hlavní předností je rychlost a to nikdy není úplně dobře, technicky to žádný zázrak není, že za něj dala Slavia 40 mega beru pořád jako špatný vtip...

Reagovat
lampas

Jsem rád, že Rambo hned v prvním zápase ukázal své kvality. Pokud mu vydrží zdraví, nemusí být vůbec mimo jeho nominace do reprezentace. Šilhavý ho zná moc dobře, takže do systému dobře zapadne.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

pobavil si

Reagovat
stas87

Slabe trollovanie, mas sa co ucit este.

Reagovat
ondrasch77

Ten se dneska vystřílel na dva roky dopředu...

Reagovat
smazaný uživatel

Michale?

Reagovat
REPLIKATOR

Slavia

Reagovat
Basty

Štetina dneska opět palec hore

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HorajzmAmmann

Jiráska po dnešku nechci nikdy vidět.. a to jsem jeho fanoušek. Ten než se kurva rozmyslí co má udělat, tak mu 6x seberou míč...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale tam je jenom možnost hrubý kterej to má na párku, a kaloč kterého bych zkusil aby se vidělo jak na tom je, ale bary normálně do hry kuzma dnes nic moc, ale náhrada lepší za něj není. Fillo hraje dobře reiter kolísavá forma

Reagovat
HorajzmAmmann

tak jestli se hrál hnusný fotbal s jedním klasickým hrotem zkus si představit tu válku s Barošem a Smolou

když už tak:

Jánoš, Jirásek - Reiter, Azevedo, Lalkovič - Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

lalkovic nevím no zatím se rozehrává na základ mi nepřijde

Reagovat
frankiefcb

Azevedo v obraně na lajne. To by byl průchodak.

Reagovat
HorajzmAmmann

on jestli se neprobere Fleišman tak to průchoďák bude do konce sezony asi...

Reagovat
Puskas

On už i dříve měl situace, kdy nechal soupeři hodně prostoru, nicméně to vždy dokázal dohnat, začíná mu to nevycházet.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel tam fakt nejde nic moc místo flašky vymyslet on a prochy prostě jde vidět, že už nejsou mladí dneska ten jovovic tam flašku by předběhl i na jedný noze. Granec dneska za béčko ukázal, že to MSFL je pro něj strop, a tak jedině zůstává holzer

Reagovat
smazaný uživatel

Azevedo

Reagovat
smazaný uživatel

tam není kdo, ale jinej takhle by to jinak šlo kdyby tam byl kdo by to tam zahrál. Granečný dneska v béčku ukázal, že pro něj je strop MSFL, a holzer těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle blbě to nepostaví ani Bob s Honzou a to je co říct Promiň.

Reagovat
mistr129

Musím říct, že si letos poprvé užívám zápasy Sparty víc než Slavie. Zaprvé je to bez nervů, zadruhé je to neskutečná prdel a většinou to dobře dopadne

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
jurys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nejake smajliky si posbirat... Ale akorat to vypovida o tvoji ubohosti kdyz se vic zajimas o rivala nez o vlastni klub.

Reagovat
Spalovač šancí

On neříká, že se víc zajímá, ale že si víc užívá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Sparta po Bohemce a Opavě nejhorší defenziva a Kaya na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

já to u nich nechápu po přípravě sparťani jsem slyšel Kaya nejlepší stoper, a on ho Jílek ani nezkusí. Jílek je podivín chtěl zkusit, že to jde i bez Kangy což moc nejde. Přijde mi, že si on sám myslí, že chyba není u něj

Reagovat
mistr129

Jílek je hroznej neurotik

Reagovat
Greny

Jílek... ať tam dáme kohokoli... Co zkusit dvojici Kaya - Krejčí nebo Mandjecka?

Reagovat
Losinho

Příště Štetina - Radakovič

Reagovat
Liquid

hned 2 polena

Reagovat
Raylan

Kaya - Krejčí by byla v pohodě.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
JeséRodriguez

běž mu to říct do kanceláře, třeba si vezme tašku a konečně to někdo poskládá podle mých přání

Reagovat
Puskas

Jestli nebude lepší přemluvit k návratu Novotného.

Reagovat
Losinho

Na hovno no, Plzeň výhra, my ztratili v Opavě, Sparta si upevnila prostřední skupinu..

Reagovat
smazaný uživatel

Takze slavia remiza v opave 80 minut proti 10, sparta doma remiza s venku marnou olomouci ale nejvetsi curak bude predpokladam Vrba

Reagovat
Greny

Jinak každopádně je to zajímavé.. Vrba dostává kolikrát šílené otázky Sparta doma uhraje kříž 3:3 a Jílek dostane otázku . Dá se říci že šlo dnes o nejlepší zápas Sparty v sezoně??

Reagovat
Raylan

To mi prijde taky jako dost šílená otázka teda

Reagovat
Greny

to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta asi chce do pohárů z prostřední skupiny.

Reagovat
Greny

Nebo se soustředí na pohar

Reagovat
AjaxFans

A to byl na ni kurz 1.17

Reagovat
Luc-Luc

krasny bod se stestim, zaloha hrala spatne a nechavala se snadno prehravat, brankar taky slaby vykon...Plsek je skvelej, snad ho neprodaji...ke Sparte, heali smerem dopredu paradne, pokud nejak zapracujou na obrane, tak to pujde, Jilek vi, co chce hrat, potrebuje cas ale

Reagovat
smazaný uživatel

reichl je divizni brankar co nema co pohledavat ani na novejch sadech, jestli je buchta uz zdravej a presto ho tam preferuje misto neho tak je latal silenec.

Reagovat
smazaný uživatel

zapl sem to az od druhyho polocasu a vypadalo to jako kdyby hral real madrid proti nejakymu beneventu, sigma hrala priserne a dostat od ni 3 goly to uz opravdu neni ani smutny ani vtipny, nevim jak to nazvat, ale kazdej jeden obrance do jednoho co ve sparte je krome kayi tam nema co delat a nema kvalitu ani vykonost na spartu, hanousek priserna komedie, stetina ten si z toho dela vylozene prdel bych rekl uz a jedinej sacek snese prisnejsi meritka ikdyz je to zaloznik co hraje mimo svou pozici, utok a zaloha zacatek druhyho polocasu valec, ale i pres gol si stojim za tim ze kozak tam taky nema co delat a pokud by prisel poradnej utocnik a stoperi tak sparta jednoznacne nema konkurenci ani u oslabene slavie, kanga je uplne jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Tak tohle je dobré hovno cos napsal teda

Reagovat
jsemdement

A uz od zacatku nebo az od toho, kdy napsal, ze kdyz bude mit Sparta poradneho utocnika a stopery, tak jim nebude konkurovat ani oslabena Slavia?

Reagovat
exse

Už toho Hložka kurva prodejte, když tohle předvádí ve Spartě zajebanej na křídle, tak si ani nechci představovat, co by předváděl ve funkčním týmu na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

ve Slavii by neměl tak jistý místo, Plzeň by byla dobrá pro něj

Reagovat
Raylan

Ve slavii by na hrotu hrál s prstem v prdeli.

Reagovat
lampas

Dá se využít na obou krajích i v útoku, tam by se místo určitě našlo.

Reagovat
Selänne

Yusuf, Van Buren a Tecl, to je panečku síla

Reagovat
Luc-Luc

Hlozek mi pripomina u toho rozhovoru Misu Hubnika

Reagovat
Kaspar

Dohrano v 0:15 skvely

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Mates_Matesović

Paráda, takže už máme 3. nejhorší obranu ligy, přičemž horší už je jenom klokan a Opava(OPAVA!!). Stabilní stoperská dvojice navíc pořád v nedohlednu (stejně tak stabilní sestava).

Teď náš čeká další 3 kola přenádherný los, kde si troufám tvrdit, že z toho nemusí být ani bod. Takže jestli se nechce Jílek pakovat, tak by měl na další zápasy vyladit team management, jinak šáteček.

Reagovat
Pablos

Jinak gól kola za mě opět Brandner

Reagovat
smazaný uživatel

Tato mizeria nejde na vrub Stetiny, ale Jilka. Chalan nie je lajdak, nie je to typ, ktory sa po zapase ide ozrat, chalanisko je dobrak, len jednoducho futbalovo je momentalne v strasnom lese a nema Sparte co dat. Ak si Sparta vyberala medzi Gulom a Jilkom, tak spravila velku chybu.

Reagovat
Shevchenko

Opravdu byl na Spartu kurz 1.21?

Reagovat
C-M@ster

Chvilu i 1,17 ne?

Reagovat
Shevchenko

Tohle je šílenost

Reagovat
C-M@ster

Tak poměr šancí je celkem jednoznačnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jdou Jilek a Rosický do prdele s touhle obranou, protože jen to jen jejich práce. Stetina hoří vždy, když nastoupí, ale stejně ho tam Jílek hodí, protože Kayovi chybí jeden ligový zápas do vyplácení bonusu.

Nejhorší obrana v historii klubu, pravidelné minely. Co je taky hodně trapný je fakt, že kolem 70 minuty hráčům dochází veškeré síly. Kvalitně odvedená příprava evidentně.

Jsme k smíchu, Kretinský to má v prdeli, hlavní je přeci mít postavený hotel a že hráči jsou vesměs jen průměrní tragedi, to mu asi nevadí.

Z následujících 3 zápasů čekám maximálně jeden bod.

Reagovat
Raylan

To s tím Kayou víš nebo si to myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Bonusy jsou takřka jistota, akorát nevím, kolik přesně tam má. Každopádně to musí být ranec, když ho nechají hrát na úkor těch ubožáků.

Reagovat
Raylan

Aha, jasný no. Jako mě to prijde úplně absurdní, nepamatuju si ze bych něco takovýho viděl. Ještě po těch kecech po přípravě. Fakt šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, tohle jednání nás stálo podle mě minimálně 5 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

A co treba takhle politika vyplatit bonus a on by nam byval pomohl do EL, kde by se to vic nez vratilo? To to za to nestalo?

Reagovat
fabec1222

Jakože 8. kolo a zatím žádný vyhozený trenér? Co se děje? To už došli pravidelné rotace a všichni kamarádi? Není to nějaký rekord?

Reagovat
smazaný uživatel

došly

Reagovat
ratusek

Zlín a Teplice snad nezklamou

Reagovat
Liquid

jinak Pilař nejhorší z olomoučáků, nepřihrál pořádně, ve 2.půli úplně neviditelnej, strašný jak výkonostně spadl

Reagovat
Hokaido

Jsem si ani nevsimnul, že byl na hřišti.

Reagovat
Liquid

dole u lajny u laviček, déšť mu sice nevoní, ale pochybuju, že u něj uvidíme nějaký zlepšení, pro mě s podivem, že ho tam Látal nechal do konce

Reagovat
stas87

Pomohlo by Sparte, ak by cez vsetko to trapenie s Jilkom buchla do stolu a podrzala ho celu tuto sezonu? Skratka by Rosicky v polke jesene mal tlacovku, kde by oznamil ze vedenie za trenerom stoji a neodvola ho. Pretoze ak ho vyhodi, tak nahradu len tak lahko nenajdu a pochybujem o tom, ze uz maju rozjednaneho trenera mimo CR. Ze bude mat Jilek chyby, to sa vedelo. Ale ze stale nepochopi to, ze Stetina s Radakovicom su chodiace katastrofy, nayvse bez sebavedomia...ot fakt nechapem. Stetina ma maximalne na Brno.

Reagovat
Liquid

Jílek ale není dobrý trenér, jsou samozřejmě horší jako další olomoučák Palička, ale loni na podzim byl se Sigmou dlouho na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ho nevyhodí, když Sparta hraje v částech zápasu naprosto skvěle, neuvěřitelně mě baví, včera mezi 46. - 60. minutou a to je Olomouc dle mého názoru pátým nejsilnějším týmem v lize, žádní nazdárci, zálohu mají až na Grešáka skvělou, velmi dobrou stoperskou dvojici...Já sparťanské fanoušky chápu, ale ten tým se nemůže vyladit hned, trochu trpělivosti musí mít...

Reagovat
frankiefcb

Musí zapracovat na obraně. Když vyladí tu obranu, tak příští rok můžou Slávii pozlobit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude Slavia sbírat hráče jen z české ligy, tak sama začne stagnovat a ta situace se ve prospěch ACS může velmi rychle otočit...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kdy bude zbytek nominace? Chybí 4 hráči.

Za mě Hložek, Sadílek, možná i Necid a ještě jeden útočník.

Reagovat
djwenca

Sadílek zdá se vypadl ze sestavy PSV

Reagovat
Losinho

Půjde tam určitě stoper ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že obránců je tam nejvíc

Reagovat
Losinho

Vypadl Kalas.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude Krmencik, Masopust a možná Necid.

Reagovat
Euphael

Krmencik

Reagovat
smazaný uživatel

Smola

Reagovat
Hokaido

Příští kolo chci vidět stoperskou dvojici Kaya-Lischka, jinak ať jde Jílek doprdele. Jestli tam zase dá Uroše nebo Štetinu, tak to prostě nemůže mít v hlavě v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jílek těžko může ovlivnit nařízení od vedení.

Reagovat
Hokaido

Tak ať to třeba řekne veřejně, ať je na vedení velkej tlak a něco se konečně začne dít. Tohle už mě fakt nebaví, jsme za největší šašky před celou republikou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jste si nezvykli?

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, koho zajímá, že se Spartě smějou někde ve Zlíně, Brně a bůhvíkde ještě? Však to je jejich jediná radost z fotbalu. Mě daleko víc sere, že jsme k smíchu sami sobě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

nevadil by mi ani Krejčí

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych chtel zase pristi zapas za nas videt stoperskou dvojici Ramos - Virgil.. je to zhruba stejne tak pravdepodobny jako tvuj navrh..

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Hokaido

Reagovat
sosna

Dneska z prdele klika. Kuba Plšek slušná forma, ještě že to Maďarsko nedopadlo. Reichl opět přišel o post jedničky a příště bych prosil Ondru Zmrzlého místo Gressaka - doba hájení skončila. Díky za bod Václave.

Reagovat
smazaný uživatel

Gressak je najalibistickejsi hráč na tejto planéte.

Reagovat
smazaný uživatel

a nejprumernejsi

Reagovat
smazaný uživatel

On je hlboko pod priemerom.

Reagovat
smazaný uživatel

Bary do Zlina, Olomouce, duchodu, nema na to...

A pak da takovy kousek. mrdky.

Reagovat
smazaný uživatel

PS: gratulki BJ a dik za super minisraz

Reagovat
smazaný uživatel

Po osmi kolech našeho atraktivního útočného fotbalu se dá konstatovat, že to bude mít Pepík Csaplár hodně těžké, aby získal víc bodů, než Romča Pivarník na jaře, laťka je hodně vysoko a už mu zbývají jen tři pokusy: SPA, BOH a JAB. Možná proto jsme všem vypálili rybník a přivedli snajpra z Loko Vltavín.

BTW: Slyšel jsem dobře, že kotel Budějovic fandí "Dynamo Budweis"? Už to sovětské Dynamo je pro mě zhovadilost, ale takhle to je ještě o level výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak asi může vypadat atraktivní útočný fotbal, když Poznar útočí s Fantišem a Železníkem.

Reagovat
mayday

Sleduju teď ráno v práci Dohráno a tvl Matoušek + Doležal, to snad není pravda To je neskutečný, co je ligovej fotbalista schopnej zamrdat, přestřelit absolutně neatakovanej prázdnou branku placirou ze dvou tří metrů

Jinak Sparta, to je síla. Mám pocit, že za dva měsíce sezony tam Jílek vůbec nic nezlepšil.

Reagovat
ratusek

Hra dopředu je myslím si lepší, ale jen doma. Venku je to připosraná zoufalost a o obraně ani nemluvím, tam hrajou všichni jak po obrně

Reagovat
djiros

Jak by taky nehráli venku priposrane, když ví, že každý útok soupeře smrdí gólem. Bojí se zkazit, odvaha žádná. Soupeř ví, že si stačí počkat a pomalu můžou běžet slavit k rohovému praporku. Jednoznačně chybí lídr.

Reagovat
smazaný uživatel

Nita-Sáček, Krejčí, Kaya, Hancko-Kanga, Mandjeck, Hašek-Graiciar, Hložek, Ben Chaim

Reagovat
JeséRodriguez

Heča - Lischka - Vindheim - Trávník - Prokopec - Karlsson - Drchal

Reagovat
sosna

Reagovat
Losinho

Řekněte si aspoň o 30.

Reagovat
sosna

Jasný, zkusím to zavolat Minářovi... Jako jestli ho pustí za dvacet, tak jsou fakt zoufalci.

Reagovat
Losinho

Není zač.

Reagovat
Kang & Kodos

Hancko je na beku šílenej. V Boleslavi mělna svědomí minimálně dva góly, včera nepohlídal Peška při vyrovnání. Ať zůstane na stoperu, tam kromě jednoho failu v Liberci vypadá dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

On je na stoperovi o dost lepsi ako na kraji a lavak. Stale ma 21 rokov, potencial je velky, len on by potreboval na tom stoperovi niekoho kto je sam isty, dobry na lopte. On nemoze hrat so Stetinou alebo s Urosom...

Reagovat
ratusek

Hlavně on kvůli bekovi zhubnul, aby to zvládl. ALe je tam příšernej, takže by měl hrát stopera a zase zpět zesílit.

Reagovat
JeséRodriguez

Já bych mu dal na kraji ještě čas, musí se trochu sehrát směrem dozadu a líp reagovat. Ale dopředu je skvělej. Na stoperu ukazuje, že bránit umí, jen to chce zlepšit poziční hru. Věřím, že se tam zlepší.

Reagovat
kilobyte

Já bych zkusil Heču. Nita je dobrý, ale přijde mi, že se mu teď moc nedaří.

Reagovat
messi80

Ako hral včera Hancko? Zle keďže Sparta dostala tri góly?

Reagovat
Losinho

Má podíl na jednom gólu Sigmy, takže na standard obrany Sparty solidní výkon.

Reagovat
ratusek

udělal bych z něj normálně křídlo. Na beka absolutně neumí bránit a na stopera je moc hubenej jak zhubl. Takže buď přibrat nebo křídlo

Reagovat
JackDaniels.

Vzdy som hovoril, ze stetina je jeden velky omyl, ked som ho videl v nominacii repre skoro som skolaboval, neprajem mu nic zle, okrem toho aby sa uz do repre nepozrel, vyzera byt dobry chalan, no kvalita mu tozhodne chyba co ukazuje dlhodobo! A Jilek je psychopat, ze ho po tolkych kiksoch stavia a ssom si isty ze ho postavi znova

Reagovat
Puskas

Třeba si říká, že zeď už může být jen lepší, ale ouha, je to přesně naopak.

Reagovat
Puskas

teď

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele