FORTUNA:LIGA - preview 8. kola

31.08.2019, 08:59, aktualizováno 01.09.2019, 08:28
Previews
Slavia si na čele tabulky vypracovala náskok a ten bude znovu činit pět bodů, pokud zvládne duel v Opavě. Sparta je favoritem souboje s Olomoucí, Jablonec bude měřit síly s Ostravou, Karviná cestuje do Teplic a České Budějovice přivítají Zlín...
SFC Opava - Slavia Praha  (neděle 16:30)
Vedoucí tým ligy, pražská Slavia, jede hájit svůj pětibodový náskok na hřiště Opavy. Slezanům se po nadějném úvodu přestalo zcela dařit a neustále se propadají tabulkou. Outsidery budou i v neděli, rádi by však sešívané překvapili.

Až tuto středu se hráči Opavy poprvé po více než měsíci dočkali výhry v soutěžním utkání, když v MOL Cupu porazili Olešnici. Předtím se ze tří bodů radovali Slezané naposledy 20. července, kdy zdolali Příbram. Ještě týden předtím si na své konto připsali skalp Českých Budějovic, to jsou ale taky jediné body, které SFC doposud v lize uhrál. Po vítězství nad Příbramí totiž přišla série čtyř porážek, která v nejvyšší soutěži stále nemá konce. Po nadějném úvodu tak Opavané spadli v tabulce až na třinácté místo.

Pokračování nepříjemné šňůry se zdá býti stále v nedohlednu, neboť v neděli dorazí do Slezska vedoucí tým tabulky. Hráči SFC se však dopředu rozhodně nevzdávají. "Je třeba hrát ze zabezpečené obrany, mít ji pevnou. Hrát z bloku a vzadu na nulu. Karviná s nimi uhrála bezgólovou remízu. Chceme hrát podobně a hrát na brejky. Slavia je neskutečně silná. Ukázala to i v Budějovicích, kde hrála s jinou sestavou. Má neskutečnou kvalitu na všech postech. Půjdeme bojovat, myslíme na body. Doma máme výborné fanoušky, věřím, že nás budu hnát," prohlásil útočník Opavy René Dedič.

Sešívaní mají v lize naprosto jiné starosti. Během sedmi kol si obhájci titulu dokázali vybudovat pětibodový náskok, když šestkrát zvítězili a pouze jednou ztratili body za remízu v Karviné. V týdnu pak pohádkové období Pražanů pokračovalo, přes rumunskou Kluž se totiž dostali do skupinové fáze Ligy mistrů, kde si zahrají se samými těžkými vahami - Barcelonou, Borussií Dortmund a Interem Milán. V nejbližších dnech sice mužstvo pravděpodobně opustí nadějný záložník Alex Král, jenž má namířeno do Spartaku Moskva, ovšem Slavia za něj dostane tučné odstupné. Může být v Edenu vůbec lepší atmosféra?

Trenér Jindřich Trpišovský si ale dobře uvědomuje, že společně se svými svěřenci nesmí usnout na vavřínech. "Vždycky říkám, že není nic staršího než včerejší úspěch. Jsem rád, že jsme to (postup do LM) zvládli, ale až budeme hrát v Opavě, už si nikdo nebude pamatovat, co jsme dokázali předtím. Musíme zvládnout Opavu a vyhrát tam," prohlásil úspěšný lodivod před výjezdem do Slezska.

K téměř naprosté dokonalosti přispívá také nízký stav zraněných slávistů. Na marodce je jen záložník Jakub Hromada. Opava se zase musí obejít bez středopolařů Karla Knejzlíka a Adama Rychlého.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Helebrand, Simerský, Svozil, Žídek - Zavadil, Řezníček - Jurečka, Jursa, Zapalač - Dedič
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Frydrych, Hovorka, Zelený - Souček, Hušbauer - Ševčík, Yusuf, Baluta - Van Buren
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 15.90 - 6.69 - 1.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - MFK Karviná  (neděle 16:30)
S pěti body se na samém dně tabulky krčí trojice týmů, z nichž dva se utkají v nedělením duelu v Teplicích. Hůře na tom jsou co do skóre a postavení v tabulce Teplice, ty však na druhou stranu mají zápas s Mladou Boleslaví k dobru.

Sklářům je také nutno přiznat, že na úvod sezóny neměli vůbec snadný los. Odehráli zatím jen dva domácí zápasy, a sice proti dvěma nejlepším celkům uplynulé sezóny. Zatímco od Slavie schytali debakl, proti Plzni vybojovali bod. Nadějně začali i venku, jenže po remíze v Příbrami a vítězství v Ostravě přišlo vystřízlivění v podobě porážek ve Zlíně a Olomouci.

Povzbuzením pro Severočechy může být jejich bilance ze vzájemných zápasů od návratu Karviné do ligy. Doma zvládli všechna utkání, byť o jediný gól, do Slezska si jednou dojeli pro vítězství a dvakrát pro remízu.

Žlutomodří v týdnu zvládli pohárový duel v Písku, vítězství se ale jednoduše nerodilo. "Musíme zregenerovat, museli jsme se na hřišti nečekaně hodně vymáčknout, a hlavně si to srovnat v hlavě. Čeká nás totiž klíčový zápas," burcuje záložník Petr Mareš.

Karvinští vstoupili do ligy hůře než jejich protivník, z prvních třech kol totiž nedokázali vytěžit ani bod a prvního vítězství se dočkali až před týdnem ve Zlíně. Vítězství to však bylo velké, na výsledku 1:4 se brankami podíleli Bukata, Hanousek, Petráň a Puchel.

Michal Petráň byl jedním ze střelců i při pohárové výhře ve Frýdku-Místku, k tomu je se třemi góly nejlepším ligovým kanonýrem Karviné. To si Teplice o žádném jedinci říct nemohou, neboť na jejich čtyřech zářezech se podíleli čtyři různí hráči.

Soustředit se na výkon svého mužstva chce František Straka. "Cílem je odehrát dobrou partii a porvat se o vítězství. Nezabývám se tím, jestli může domácím svazovat nohy aktuální poslední místo a ani mě to nezajímá. Soustředím se na náš tým a na úspěch v tomto utkání, do kterého jdeme s velkou pokorou," říká exteplický trenér.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Shejbal, P. Mareš - Hora, Ljevakovič, Kučera, Žitný - J. Mareš, Vyhnal
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Hrdlička - Ndefe, Kouřil, Rundič, Čonka - Hanousek, Janečka - Ba Loua, Bukata, Vukadinovič - Petráň
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.55 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Baník Ostrava  (neděle 16:30)
Po sobotním mači Slovácka s Mladou Boleslaví na sebe i v neděli narazí sousedé s tabulky. Třetí Jablonec si bude chtít spravit chuť po velkém zklamání z minulého kola. Čtvrtému Baníku se naopak před týdnem zadařilo, na což chce jistě navázat.

Velmi tvrdou facku schytali v minulém kole hráči Jablonce. Svěřenci kouče Petra Rady utrpěli debakl 4:0 od Příbrami, tím pádem neudrželi druhé místo a spadli na třetí pozici. Severočeši si tak pokazili dojem z jinak povedeného úvodu sezóny.

O nápravu se Radova družina pokusí v neděli proti Baníku. "Není teď důležité, jestli je to souboj třetího se čtvrtým, teď je důležité, abychom napravili zápas z Příbrami. Ten zápas se nám nevyvedl ani po jedné stránce, takže se musíme fanouškům ukázat v jiném světle. I těm věrným, kteří tam byli za námi. Samozřejmě, chce se mi věřit, že to byla výjimka, hodně nepodařený zápas. Doma musíme mít úplně jiný přístup, nasazení a to, co nás zdobilo v předchozích zápasech," řekl Rada.

Střídavě oblačno je zatím v mužstvu Baníku. Ostravský tým zatím na hřišti nepředvádí bůhvíjakou podívanou a trenér Bohumil Páník je často terčem kritiky náročných fanoušků. Výsledky ale mají Slezané velmi slušné. Naposledy doma rozprášili Slovácko 3:0 a již se v tabulce posunuli na čtvrtou pozici.

Po Slovácku na Baník čeká náročný výlet na sever republiky. "Zápas se Slováckem ukázal, že se sebevědomí týmu částečně zvedlo. Myslím, že jsme tam převáděli některé dobré věci, určitě to jde nahoru. Ale zápas to bude úplně jiný. Jablonec je v domácím prostředí opravdu nesmírně silný," uvedl Páníkův asistent Jan Somberg.

Pravděpodobně velmi zajímavé bude kromě samotného průběhu klání na trávníku také dění na tribunách. Fanoušci Slezanů sice mají od ligové asociace uzavřený sektor hostí, jablonecký klub ale vyšel Baníku vstříc a "chacharům" uvolní jeden ze sektorů. Hosté se tak s tradiční podporou v zádech pokusí prolomit nepříznivou sérii z výletů do Jablonce. Na Střelnici vyhráli naposled před třinácti lety.

Jablonci stále schází zranění zadáci Andrij Curikov s Davidem Štěpánkem. Zranění léčí také záložníci Vojtěch Kubista, Rafael Acosta a Dominik Pleštil. Na straně hostů se k dlouhodobě absentujícímu Lukáši Pazderovi připojil též špílmachr Robert Hrubý. Nejistý je též start Martina Filla, Dame Diopa a také Patrizia Stronatiho, jenž se téměř po měsíci vrací do hry.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hruubý - Holík, Jugas, Břečka, Krob - Hübschman, Považanec - Jovović, Matoušek, sýkora - Doležal
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Celba, Šindelář, Procházka, Fleišman - Reiter, Jánoš, Jirásek, De Azevedo - Kuzmanović, Smola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.62 - 4.73
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - Fastav Zlín  (neděle 16:30)
Na příčkách znamenajících účast ve skupině o záchranu se po sedmi kolech pohybují nedělní soupeři České Budějovice a Zlín. Domácím po nadějném začátku trochu dochází dech, čehož budou chtít hosté využít k nápravě týden starého debaklu.

Jihočeši měli po čtyřech kolech na kontě pět bodů a vypadalo to, že se budou prát o pozice ve středu tabulky, další zápasy ale očekávání trochu srazily. Nutno podotknout, že los nebyl z nejlehčích, nicméně v Příbrami mohlo být Dynamo vyrovnanějším soupeřem.

Po jasné domácí prohře se Slavií se díky trefám Provoda a Brandnera slibně vyvíjelo jeho utkání v Mladé Boleslavi, jenže na přelomu poločasů čtyřikrát inkasovalo a s nadějemi na bod byl konec. Právě Lukáš Provod je jediným českobudějovickým mužem, který se v lize trefil dvakrát.

"Zlín má hodně zkušené mužstvo, ať už je to Poznar, Jiráček, Podio, Hlinka, mají za sebou hodně zápasů. Dokázali vyhrát v Opavě, teď doma sice prohráli s Karvinou, ale to mužstvo je velice kvalitní. Zlín hrál Evropskou ligu, hráči jsou hodně dlouho pospolu," upozorňuje David Hořejš na přednosti soupeře.

Výsledky Zlína v nové sezóně jsou značně nevyrovnané. Po úvodním domácím nezdaru proti Slavii střídali ševci vítězství na svém hřišti s porážkami venku, když už se jim ale zásluhou dvou Poznarových branek a jedné Podiovy podařilo uspět v Opavě, přišla jednoznačná domácí porážka od Karviné.

České Budějovice navíc nejsou oblíbeným soupeřem žlutomodrých, zvláště hraje-li se na jihu Čech. Tam Moravané vyhráli naposledy v roce 2003, od té doby v šesti zápasech vstřelili jediný gól a vytěžili z nich pouhé dva body.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Staněk - Čolič, Havel, Novák, Helešic - Čavoš, Kulhánek - Schranz, Javorek, Provod - Ledecký
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Hlinka, Buchta, Azackij - Fantiš, Jiráček, Podio, Mašek, Čanturišvili - Džafič, Poznar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.37 - 3.57
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Sigma Olomouc  (neděle 19:00)
Málokdo by před sezónou čekal, že aktéři závěrečného utkání osmého kola FORTUNA:LIGY, Sparta a Sigma, do něj budou vstupovat se stejným počtem bodů. Zatímco tři výhry a remíza jsou pro Hanáky naplněním očekávání, Pražané určitě čekali větší příděl.

Letenským se na domácí půdě poměrně daří a kromě blamáže v úvodním kole se Slováckem drží neporazitelnost, když dokázali porazit i Jablonec a Ostravu nebo remizovat s Trabzonsporem. Problémem jsou však zápasy venkovní, v nichž rudí nadále čekají na první vítězství.

Známé prostředí je klíčovým i ve vzájemných zápasech těchto dvou soků. Od návratu do ligy se spolu střetly čtyřikrát, přičemž pokaždé rozdílem jedné branky slavil vítězství domácí tým. Budeme-li hledat poslední bodový zisk Olomouce v Generali Areně, musíme až do roku 2012 k vítězství 1:2.

Ani pro Hanáky nejsou venkovní zápasy žádný med, i když z velké části je to vinou losu. První dva výjezdy totiž byly na stadiony Plzně a Slavie, porážky odtamtud napravili vítězstvím v Liberci, bez bodu však opět skončila cesta do Ďolíčku.

Před týdnem zásluhou branek Plška a Hály slavila Sigma vítězství proti Teplicím, v průběhu týdne zase dokázala uspět v pohárovém duelu v Rosicích. Právě zmiňovaný Jakub Plšek je ofenzivním tahounem svého týmu, jeho čtyři trefy tvoří hned polovinu všech týmových. Stejný počet gólů má na kontě i sparťanský Kanga, jehož start je však v ohrožení.

Velmi pikantním bude tento duel pro Václava Jílka, což ví i jeho protějšek na lavičce Olomouce. "Je to jejich bývalý trenér, kluci ví, co je učil, k čemu je nabádal. Motivace to pro ně může být, ale to může být i pro Vaška, který hráče zná a ví, co na ně platí. V kabině si kluci už dříve vymysleli nějakou motivační sázku. Možná to pro ně bude o něco zajímavější zápas, možná se budou chtít před trenérem vytáhnout, ale jinak se na utkání snažíme připravit jako na každý venkovní zápas," říká Radoslav Látal.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Sáček, Štetina, Hancko, Hanousek - Krejčí - Hložek, Hašek, Trávník, Plavšič - Tetteh
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hála, Beneš, Jemelka, Vepřek - Pilař, Houska, Plšek, Greššák, Falta - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.15 - 15.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - Slovan Liberec  (sobota 15:00)
Zatímco venku to Bohemians moc nejde, doma se jim daří s v nové sezóně ještě nepoznali hořkost porážky. V sobotu ale do Ďolíčku zavítá Liberec, jenž je povzbuzen poslední epickou výhrou nad Spartou. Domácí se chtějí odlepit od dvanáctého místa, hostující Slovan by zase rád vylepšil současnou desátou pozici.

V předešlé sezóně se Bohemians na vlastním stadionu trápili. V Ďolíčku (i v součtu s nadstavbou) zvítězili jen dvakrát, i proto se do posledního duelu strachovali o udržení. A jak se Klokanům ve Vršovicích daří v novém ročníku? Zcela jinak. Ze tří zápasů dvě výhry a jedna remíza, nadále tedy bez porážky. Pražané doma získali všech svých sedm bodů.

Z venku ale Klokani pokaždé odjížděli s prázdnou, proto i v sobotu budou doufat v plný bodový zisk z Ďolíčku, ačkoli snadná práce je rozhodně nečeká. "Liberec je dlouhodobě špičkový tým v rámci tuzemska. Pokud se nepletu, tak od začátku samostatné české ligy má třetí nejvyšší počet získaných bodů. Ať se s nimi člověk utká kdykoliv, tak jde vždy o těžkého soka. Určitá tradice je, že v Liberci se vždy hrál takový fotbal, že se hodně běhalo. Soupeře tento způsob i hodně bolel," uvedl na adresu soupeře kouč Bohemians Martin Hašek.

Hostující Slovan byl v minulém kole hitem. Hráči libereckého klubu totiž doma za velice dramatických okolností přemohli pražskou Spartu. V centru dění byl záložník Severočechů Tomáš Malinský. Ten nejprve zářil na hřišti, kde v podstatě zařídil všechny tři zásahy svého celku, následně se svérázným vystoupením ukázal také v pozápasovém rozhovoru. Faktem nicméně zůstává, že díky Malinskému se Liberec vyšvihl na desáté místo v tabulce.

Přes týden se oba týmy na ligu naladily výhrami v domácím poháru. Zatímco Bohemians těžce udolali Zápy 3:2, Liberec neměl problém s Mariánskými Lázněmi a zvítězil 5:2.

Klokany může těšit vyprazdňující se marodka. Mimo hru zůstává pouze obránce Martin Dostál, nejistý je také sobotní start útočníka Davida Puškáče. Chybět ale zcela jistě bude Kamil Vacek, který viděl v minulém kole červenou kartu. Hosté přijedou do Prahy v plné polní, po disciplinárním trestu za červené karty se do sestavy vracejí záložníci Oscar s Kamso Marou.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Hůlka, Krch, Pokorný - Bartek, Jindřišek, Rada, Podaný - Hronek, Keita, Vodháněl
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Breite, Oscar - Potočný, Mara, Malinský - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.26 - 3.10 - 2.53
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav  (sobota 17:00)
V Uherském Hradišti na sebe narazí sousedé z tabulky. Šesté Slovácko již stihlo skolit Spartu i Plzeň, naposledy ale nestačilo na Baník. Pátá Mladá Boleslav aspiruje na pohárové příčky, navíc má odehráno o jeden zápas méně.

Před týdnem si Slovácko dobrý dojem že slušně zahájené sezóny, když Baníku Ostrava podlehlo vysoko 0:3. Navíc nešlo o první takové zklamání Moravanů, již ve třetím kole totiž dostali šestigólový nášup do Jablonce. Nebýt podobných zkratů, mohl uherskohradišťský celek pomýšlet na vyšší než šesté místo. Ne že by si však měli fanoušci nutně stěžovat, i tak jejich oblíbenci započali ročník nad očekávání dobře.

Přestože Slovácko sídlí v horní polovině tabulky, disponuje záporným skóre. "Když jsme prohráli, tak pokaždé vysokým rozdílem. O tom to ale není. Každý zápas je jiný. Máme stejnou šanci na výhru jako soupeř," věří před sobotním duelem krajní bek Moravanů Josef Divíšek.

V úterý si svěřenci trenéra Martina Svědíka poradili v poháru s Vrchovinou, kterou přejeli na jejím hřišti hladce 5:0. Hattrickem se blýskl záložník Lukáš Sadílek, jenž si tak řekl o větší pozornost a o možné nasazení do základní sestavy i pro ligové klání.

Jen jednu pozici výše než Slovácko okupuje tabulce ligy Mladá Boleslav. Oba týmy, mají stejný počet bodů, Středočechům však do karet hraje lepší gólový rozdíl, a taky jeden zápas k dobru, který budou proti Teplicím teprve dohrávat. Naposledy Boleslav porazila České Budějovice 4:2. Všechny branky Středočechů vstřelil obrozený kanonýr Nikolaj Komličenko. Nejlepší střelec uplynulé sezóny byl již sice jednou nohou v jiném klubu, stále však zůstává pod křídly kouče Jozefa Webera. Podle posledních informací se však přece jen bude stěhovat zpět do své vlasti, za jeho služby má zaplatit CSKA Moskva.

Obránce Boleslavi Jakub Klíma se domnívá, že v sobotu se hráči Slovácka předvedou v lepším světle než před týdnem v Ostravě. "Doma určitě podají o hodně lepší výkon a bude to o hodně těžší. Určitě budeme chtít hrát hezký fotbal, hlavní ale bude získat body."

Slovácku se po zranění vrací pravý bek Jan Juroška, je však otázkou, zda bude hlavní kouč sahat do sehrané jedenáctky. Zraněný zůstává Pavel Dvořák, totéž platí na druhé straně o Marcu Túliovi a Tomáši Wiesnerovi.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Havlík, Daníček - Petržela, Šašinka, Navrátil - Zajíc
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Křapka, Takács, Pudil, Fulnek - Hubínek, Matějovský, Budínský, Bucha - Mešanović, Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.48 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FK Příbram - Viktoria Plzeň  (sobota 19:30)
Souboj dvou celků s hodně podobnou formou bude k vidění na závěr sobotního programu FORTUNA:LIGY. Doma dosud neporažená Příbram vyzve protivníka nejbližšího, plzeňskou Viktorii.

Alfou a omegou úspěchu středočeských fotbalistů v zápasech letošní sezóny je domácí prostředí. Zatímco u Litavky zatím nepoznali hořkost porážky, když po remíze s Teplicemi dokázali udolat Bohemians, České Budějovice i Jablonec, to vše s celkem deseti vstřelenými brankami, venku ještě v lize neskórovali a nevytěžili ani bod.

Neznámé prostředí se jim stalo osudným i ve středečním utkání MOL Cupu v Chlumci nad Cidlinou proti místnímu třetiligovému mužstvu. Z pohárové soutěže se Příbram pakuje i přes vyrovnávací trefu Voltra, rozhodující gól inkasovala v nastavení. Trenér Nádvorník navíc nemůže počítat se zraněným duem Kingue, Květ.

"Samozřejmě se budeme chtít hodně tlačit nahoru ve velkém počtu hráčů a mít rychlou přechodovou fázi stejně jako kombinace, což se nám proti Jablonci dařilo. Prostě stejný recept jako na Jablonec a být úspěšní v koncovce. Chceme to odpracovat," naráží Roman Nádvorník na jednoznačné vítězství proti Severočechům.

Viktoriáni po vypadnutí z obou evropských soutěží a třech ligových ztrátách v řadě konečně zabrali a doma roznesli Opavu 4:0. Na vítězství se brankami podíleli Čermák, Kovařík, Limberský a Chorý, naopak kaňkou jsou zranění ofenzivních es Kayamby a Krmenčíka - ti se v nejbližší době na trávnících neobjeví, stejně tak Ekpai a Hubník.

Červenomodrých se na Příbram většinou dařilo, po čtyřech snadných výhrách bez inkasované branky ale přišlo v minulé sezóně trápení. Oba vzájemné zápasy totiž skončily nerozhodným výsledkem 1:1, což byly pro Západočechy v boji o titul kruté ztráty.

"Příbram je vždy v domácím prostředí hodně nepříjemné mužstvo. Známe to z minulosti, kdy jsme hráli v Příbrami hodně těžká utkání, další čekáme i teď. V české lize jsou kvalitní mužstva a stává se, že se dokážou vytáhnout na favorita. Tím my v tomhle zápase jsme, ale Příbram má také dobré hráče a vedení," vyzdvihuje Pavel Vrba sílu soupeře.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Tregler, Kodr, Šimek, Cmiljanovič - Alvir, Rezek, Soldát, Zeman - Polidar - Škoda
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Brabec, Hejda, Limberský - Hořava, Kalvach - Kopic, Čermák, Kovařík - Chorý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.39 - 3.82 - 1.86
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha761015:119
2.Viktoria Plzeň742113:714
3.FK Jablonec741213:913
4.Baník Ostrava740312:812
5.FK Mladá Boleslav640214:1112
6.1. FC Slovácko74037:1112
7.Sparta Praha731313:1110
8.1. FK Příbram731310:910
9.Sigma Olomouc73138:810
10.Slovan Liberec73048:89
11.Fastav Zlín73047:89
12.Bohemians Praha 1905721410:157
13.SFC Opava72054:156
14.MFK Karviná71248:95
15.Dynamo České Budějovice71247:135
16.FK Teplice61234:105

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1031)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele