FORTUNA:LIGA - souhrn 28. kola

12.04.2019, 19:52, aktualizováno 15.04.2019, 19:56
Komentáře a souhrny
Plzeň porazila Ostravu a snížila manko na vedoucí Slavii, Sešívaní totiž v nedělním derby jen remizovali se Spartou. Mladá Boleslav podlehla v dohrávce Liberci a jako poslední ztratila jarní neporazitelnost. Olomouc nezvládla duel v Opavě, Jablonec se natrápil na výhru nad Duklou...

FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec 1:2

15.04.2019 18:00

Góly: 90+4. Tomáš Přikryl (pen.) - 67. Roman Potočný, 88. Tomáš Malínský

Liberec v přímém souboji o šesté místo vyhrál v Mladé Boleslavi a v tabulce přeskočil svého soupeře. Všechny branky padly až ve druhém poločase, kdy se za hosty prosadili Potočný s Malinským. Za Středočechy až v závěru korigoval výsledek Přikryl.

Domácím stále chyběl disciplinární komisí potrestaný Komličenko, jehož v útoku nahradil Mešanović. Do obrany se naopak vrátil Hájek. Na druhé straně obsadil post pravého beka místo Fukaly Koscelník. Do útoku po jednozápasovém trestu zamířil Kozák, jenž na lavičku náhradníku posadil Musu, a v záloze se zase místo Sýkory objevil Mara.

Již v šesté minutě mohl hosty do vedení poslat Malinský, k němuž se míč odrazil poté, co brankář Šeda vyrazil pokus Potočného. Záložník Liberce však netrefil bránu. O tři minuty později kryl na druhé straně gólman Severočechů Nguyen ránu Buchy. Za dalších šest minut se Mešanović uvolnil v zajímavé pozici, jenže levou nohou minul cíl. O dvě minuty později vyslal Hubínek kolmicí dopředu Přikryla, jemuž se ale před Nguyenem zamotal balón pod nohama a z velké šance nic nebylo.

Ve 27. minutě našel Malinský výborným centrem zcela volného Potočného. Ten taktéž dobře z první vypálil na zadní tyč, kde se však s fantastickým zákrokem vytasil Šeda. Za Boleslav hrozil především Mešanović. Nejprve po půlhodině hry protáhl Nguyena dalekonosným pokusem, v 40. minutě zase dopadl jeho oblouček po vysunutí Přikryla za břevnem. Těsně před přestávkou měl další dobrou možnost Potočný, avšak po rohovém kopu trefil pouze spoluhráče, od kterého se míč odrazil do zámezí.

Po změně stran se na straně domácích dostal do hry střídající Mareš, jenž hned ve 47. minutě pálil těsně vedle po centru od Fulneka. Poté se delší dobru nic nedělo, ale za dalších dvacet minut se Slovan z ničeho nic dostal do vedení. Malinský utekl po pravé straně, odkud přihrál do pokutového území, kde se Potočný tentokrát nemýlil a přízemní střelou k tyči skóroval. Středočeši byli blízko vyrovnání o šest minut později. Matějovský rozehrál přímý kop chytře na Přikryla, který ovšem netrefil ideálně a balón se došoural kolem tyče do autu.

V 81. zahrával hostující Breite rohový kop, jenž propadl až na zadní tyč, kde Kačaraba v obrovské šanci netrefil bránu. Za další tři minuty byl Přikryl opět blízko vyrovnání, jenže trefil pouze obětavého obránce soupeře. O dvě minuty později si Šeda připsal dobrý zákrok proti střele Potočného, avšak v 89. minutě již kapituloval. Brejk Liberce táhl střídající Musa, který přihrál před bránu volnému Malinskému, jenž neměl problém přidat druhý gól svého týmu.

V nastaveném čase ale ještě stihla Mladá Boleslav utkání zdramatizovat. Vuklišević totiž ve vlastní šestnáctce přidržel Mešanoviće, který sice pádu na zem dost přidal, přesto sudí odpískal penaltu ve prospěch domácích. Pokutový kop s přehledem proměnil Přikryl, jenže to bylo vše, na co se domácí zmohli.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Sparta Praha 1:1

14.04.2019 18:00

Góly: 20. Tomáš Souček - 53. Srdjan Plavšić

Více bojovné než fotbalové bylo nedělní derby pražských "S". Domácí Slavii byla nejprve po konzultaci s videorozhodčím zrušena penalta, krátce na to se však stejně prosadil Souček. Letenští srovnali krátce po pauze zásluhou Plavšićovy střely.

První velké pozdvižení přišlo v Edenu po dvanácti minutách. Kanga ve středu hřiště trestuhodně ztratil míč, Milan Škoda vysunul Hušbauera za obranu a ten se pokusil obejít Nitu. To se mu nedařilo, ovšem jen zásluhou podražení v podání sparťanského brankáře. Sudí nařídil pokutový kop a rumunskému gólmanovi udělil žlutou kartu, to vše ale po shlédnutí videa zrušil a potrestal Hušbauera za simulování.

Slavia se tak dočkala ve dvacáté minutě. Hušbauer z rohového kopu odcentroval směrem na Tomáše Součka. Ten dostal od bránícího hráče až příliš prostoru a hlavou nechytatelně zakončil. Krátký byl na jeho střelu Nita i na brankové čáře operující Costa.

Video se znovu zapojilo do akce po souboji Součka za Zahustelem. Ten vypadal všelijak a na jeho konci slávistický záložník spadl k zemi. Rozhodčí Hrubeš nechal situaci bez povšimnutí, po upozornění VAR ji letmo prohlédl na obrazovce a ani tentokráte souboj nepovažoval za penaltový.

Do první šance se Sparta dostala po čtyřiceti minutách. Kanga se nejprve neúspěšně pokusil uvolnit Tetteha, následně však odcentroval na zcela osamoceného Sáčka, který z bezprostřední blízkosti nadvakrát nepropálil připraveného Koláře. Krátce poté střílel z otočky Zmrhal kousek nad břevno.

Ještě před půlí se s míčem osamocený za obranou ocitl Škoda, jenže se nechal dostihnout Costou, který nebezpečí zažehnal. Důležitý moment s ohledem na následující zápasy nastal krátce před koncem osmiminutového nastavení. Kanga zbytečně odhodil balón po odpískání, za což vyfasoval v pořadí již dvanáctou žlutou kartu a do základní části již nezasáhne.

Hned po pauze zase přišly příležitosti sešívaných. Frýdek nejprve nepochopitelně vyslal na brankáře soupeře Škodu, naštěstí pro něj jej podržel Nita. O něco později hlavičkoval po rohu Deli, tento pokus byl rovněž zneškodněn gólmanem. Následně Král sebral míč Sáčkovi a pálil mimo.

Nečekaná branka hostí přišla ve třiapadesáté minutě. Po centrech z pravé sparťanské strany odhlavičkoval Král jenom k Plavšićovi, ten si míč zpracoval a vyslal směrem na bránu dělovku. I díky teči a zaváhání brankáře Koláře tento pokus rozvlnil síť a tím i rozradostnil celý sektor hostů.

Letenští měli velké problémy s nakopávanými míči, jedna taková situace přišla zhruba půl hodiny před koncem. Až do šestnáctky se s balónem dostal Masopust, na malém vápně jej zastavil podařeným zákrokem Costa. Na druhé straně zahrozil Zahustel, jehož pokus likvidoval Kolář.

Slávisté poté spustili závěrečný tlak. Zmrhalova dělovka se kroutila nebezpečně, avšak skončila jen na tribuně. Dvakrát minul branku o několik centimetrů Škoda, aby v samotném závěru napálil zpoza vápna břevno Alex Král. Červenobílí tak zůstávají v čele s pětibodovým náskokem na Plzeň, ta je o dalších deset bodů před Spartou.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Dukla Praha 2:1

14.04.2019 15:30

Góly: 41. Jan Chramosta, 58. Tomáš Hübschman - 22. Lukáš Holík

Už definitivní je po tomto kole účast fotbalistů Jablonce ve skupině o titul. Povedlo se jim totiž zvrátit nepříznivý vývoj v utkání s Duklou, ta je naopak již o čtyři body poslední. Skóre otevřel Holík, po Doumbiově vyloučení otočili Chramosta s Hübschmanem.

Severočeši se do prvních šancí dostali na přelomu první a druhé desetiminutovky. Nejprve po Trávníkově centru Rada dobrým zákrokem vychytal Chramostu, následně po rohovém kopu hlavičkoval těsně vedle Považanec. Úvodní branku však překvapivě vstřelil armádní klub. Podaný na levém křídle kombinoval s Gonzálezem, ten vyslal do vápna centr, na nějž si naběhl a z první uklidil míč do sítě Lukáš Holík.

Zelenobílí mohli rychle srovnat, po nebezpečném závaru před Radovou svatyní pálil mimo prostor tří tyčí Holeš. V těchto momentech se utkání lámalo pro Jablonec. Doumbiovi odskočil míč a domácí se už řítili do protiútoku. Záložník z Pobřeží slonoviny zastavil akci jen za cenu faulu, za nějž vyfasoval červenou kartu.

Toho využili Severočeši rychle. Trávník na pravé straně převzal míč po autu, podél brankové čáry pronikl na malé vápno a vyslal směrem na gólmana dělovku. Tu sice ještě brankář hostí lapil, na následnou Chramostovu dorážku už byl ovšem krátký a stav utkání se tudíž srovnal.

Po necelé hodině hry se prosadil i hodně netradiční střelec. Holeš místo centru posunul míč na velké vápno Hübschmanovi a ten výstavní ranou na zadní tyč donutil Radu podruhé lovit míč zpoza zad. A mohlo být pro Pražany ještě hůře. Zákrok jejich brankáře proti Chramostovi nasměroval míč jen k Jovovićovi, jehož dorážku zlikvidoval až na poslední chvíli obránce. Poslední dvě zajímavé situace nakonec skončili nepovedeným zakončením. Začal to Trávník nedosáhnutím na Považancův centr, aby jej následoval Kratochvíl svou ranou do boční sítě.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Baník Ostrava 2:1

13.04.2019 18:00

Góly: 45. Tomáš Chorý, 85. Jean-David Beauguel - 39. Patrizio Stronati

Hodně rozporuplné pocity budou panovat v kabině Plzně po sobotním duelu proti Baníku. Ten sice viktoriáni i přes nepříznivý vývoj a několik kontroverzí zvládli, avšak přišli o zraněné Kayambu s Chorým a vyloučeného Beauguela. Právě poslední dva jmenovaní byli střelci na straně domácích, na druhé straně otevíral skóre Stronati.

Červenomodří se dostali do první příležitosti zápasu v sedmé minutě, kdy za vápnem napřáhl Kayamba a řádně protáhl Laštůvku. Krátce na to zahrozili i hosté, to když po Jiráskově dobrém centru nedosáhl na balón Diop, za ním běžící Holzer zase promáchl. Delší pauza přišla po dvaceti minutách. Fillo ve vápně podstoupil ve skluzu souboj s Chorým, ten se zřítil k zemi a sudí ukázal na značku pokutového kopu. Po delší pauze a konzultaci s videorozhodčím však svůj verdikt odvolal.

Baník se následně osmělil a do šance se dostal Kuzmanović, který si navedl míč do vápna a vypálil jen těsně nad Hruškovu bránu. Hra se přelévala ze strany na stranu po chvíli se zase musel činit brankář Laštůvka, to když zneškodňoval Řezníkovu hlavičku z těsné blízkosti po Kopicově centru.

Jako první nakonec udeřila Ostrava. Po rohu rozehraném na krátko se Kuzmanović jal nacentrovat na malé vápno, odkud efektně prodlužoval Diop na zadní tyč, kam zabíhal Patrizio Stronati. Jelikož Hruška zůstal přikovaný na brankové čáře, měl mladý stoper dost času a v klidu uklidil míč do sítě.

Ještě do poločasu přišly dva důležité momenty. Kopic z pravé strany odcentroval na Chorého, který uspěl v souboji s několika obránci, hlavou trknul míč za Laštůvkova záda a srovnal stav utkání. Následně se v protiútoku snažil Fleišman přehodit Hrušku, což se mu i povedlo, ale zřejmě ještě z brankové čáry vykopl míč Hubník.

Po pauze nastala klidnější pasáž, kterou ukončil svou ranou z dálky Jánoš. Jeho pokus se otřel o tyč a skončil vedle brány. Do velké šance se dostal dvacet minut před koncem střídající Beauguel. Jako první se dostal k odraženému balónu a z blízkosti na něj zírala poloprázdná brána, fantasticky se však stihl přesunout Laštůvka a ránu zneškodnit.

Francouzskému kanonýrovi se však přece jen podařilo skórovat. Po dlouhém pasu na Řezníka, pravděpodobně v ofsajdu stojícího, se tento krajní bek rozhodl poslat míč na druhou stranu Jeanu-Davidu Beauguelovi, který už se tentokrát nemýlil a rozvlnil síť. V příštím zápase se mu však nic takového nepoštěstí, jelikož pár minut po gólu byl vyloučen za loket do obličeje Jánoše.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - 1. FK Příbram 2:0

13.04.2019 15:30

Góly: 7. Tomáš Zajíc, 52. Stanislav Hofmann

Slovácko doma přemohlo Příbram a po šesti utkáních zvítězilo. Celek z Uherského Hradiště se do vedení dostal již zkraje utkání a svůj náskok ještě zvýšili krátce po přestávce.

Domácí družině chyběl zraněný stoper Kadlec, jehož nahradil Franić. Do sestavy se naopak vrátili záložníci Janošek se Sadílkem. Středočeši nastoupili ve zcela totožném složení jako minulý víkend, kdy doma zdolali Opavu.

Již v sedmé minutě rozjeli Moravané gólovou akci, kterou založil Janošek příhrou na levou stranu, odkud Navrátil poslal míč do pokutového území, kde se Zajíc zbavil svého strážce a střelou z otočky překonal brankáře Kočího jako první. Příbram mohla odpovědět za dvě minuty, ale Fantišovo pohotové zakončení po centru z levé strany utlumil gólman Slovácka Trmal.

Ve 24. centroval domácí Juroška na zadní tyč, kde po Sadílkově přiťuknutí patou zakončoval mimo tři tyče v krkolomné pozici Navrátil. Zahanbit se po Juroškovi nenechal ani druhý bek domácích Divíšek, jenž o čtrnáct minut později poslal balón vzduchem do šestnáctky, kde se po několika odrazech dostal ke střele Sadílek, Středočechy však podržel Kočí. Strážce svatyně hostů podržel spoluhráče i za další čtyři minuty, kdy konečky prstů vytáhl nebezpečný přímý kop Janoška.

Sedm minut po změně stran již ale Janoškův centr dopadl lépe. Mladý záložník tentokrát poslal míč od rohového praporku před bránu, kde se do vzduchu pověsil Hofmann a hlavičkou k tyči zvýšil vedení Slovácka. Hned za pět minut se ale mohla Příbram do zápasu vrátit. Mingazova po akci Matouška fauloval v pokutovém území Trmal, jenže Rezek poslal nařízenou penaltu jen do tyče.

V 65. minutě se Janošek mohl konečně gólově prosadit, avšak brejk Moravanů po uvolnění ke střele zakončil těsně vedle tyče. Za tři minuty poslal Juroška prudký pumlíč před bránu Středočechů, kde se k zakončení jen těsně nedostali Zajíc ani Hofmann. O deset minut později se Juroška dostal po Navrátilově centru k hlavičce, kterou poslal jen těsně vedle. I tak si Slovácko v pohodě dokráčelo k vítězství.

Více informací k zápasu

SFC Opava - Sigma Olomouc 2:1

13.04.2019 15:30

Góly: 16. Tomáš Jursa, 83. Tomáš Smola - 44. Jakub Plšek

Velký krok k záchraně učinili v zápase 28. kola fotbalisté Opavy. Ti na domácím stadionu zaskočili dosud nejlepší jarní celek, Olomouc, a na desáté místo zaručující jistotu záchrany ztrácí pouhé dva body.

Po deseti minutách se mohli do vedení dostat Hanáci. Ti získali míč po soupeřově rohovém kopu a upalovali s ním dopředu. Ještě na obranné polovině se jej zmocnil Zahradníček a doběhl až do soupeřova vápna, odkud však jen slabě zakončil, Šrom tudíž jednoduše lapil. A tak se prosadila Opava. Smola po přízemním centru poslal míč na Stáňu, který napálil jen obránce. Balón se ale ještě odrazil k Tomáši Jursovi, jenž fantastickou střelou na zadní tyč otevřel skóre.

Sigma mohla zanedlouho kontrovat, i tentokrát ji ovšem v cestě stál skvělý Šrom. Ten nejdříve vyrazil skvělou Faltovu ránu zpoza vápna, aby následně zneškodnil i Dvořákovu dorážku. Kolem třicáté minuty mohla přidat druhou branku i Opava. Gólmanův odkop propadl až ke Smolovi, který se pokoušel vyslat Stáňu, jenže tomu se míč zamotal pod nohama.

Konec první půle patřil modrobílým. Falta si navedl za vápnem míč na střed a technickou střelou se pokoušel zaskočit Šroma, neúspěšně. Slavit tak mohl až za další minutu hry, kdy po Zahradníčkově rohovém kopu míč proletěl vápnem na zadní tyč, kde na něj číhal zcela osamocený Jakub Plšek a bez problémů zakončil.

Do druhého poločasu už zase vstoupili lépe domácí. Nejprve Janetzký nastřelil ruku soupeřova obránce, což sudí Adámková ponechala bez odezvy. Krátce na to odcentroval Schaffartzik přímo na Smolovu hlavu, jeho pokus směřoval jen těsně vedle tyče. Tlak pokračoval. Stáňa dostal míč z pravé strany do vápna, dlouho však váhal a nechal se o míč obrat. Za dalších pět minut centroval Zapalač, načež Janetzký hlavičkoval do tyče.

Zhruba čtvrt hodiny před koncem úřadovala zase Sigma. Nejprve Zahradníček po individuální akci zakončoval, jeho tečovaný pokus o kousíček neskončil v brance. Následně exekvoval přímý kop Falta a málem po týdnu uspěl znova, tentokráte ale pálil nad břevno. Branku si tak v závěrečné desetiminutovce vysloužila Opava. Zavadilův přímák k tyči ještě brankář Buchta zneškodnil, na následnou dorážku už byl ovšem krátký a žlutomodří si tak vysloužili nejtěsnější možné vítězství.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Fastav Zlín 2:0

13.04.2019 15:30

Góly: 2. Tomáš Wágner, 81. Lukáš Budínský

Karviná po výhře nad Zlínem udělala důležitý krok směrem k záchraně. Hosté naopak po další prohře pokračují v propadu tabulkou. Výhru Slezanů zařídili svými góly Wágner a Budínský.

Do sestavy domácích se vrátil obránce Krivák, jenž na pravém kraji nahradil Čoliće. Jinak zůstala sestavy trenéra Straky beze změn. Základní jedenáctku ševců i díky absenci vykartovaného Hnaníčka posílil stoper Bačo. V útoku se po disciplinárním trestu objevil Poznar, který posadil zpět na lavici náhradníků Železníka.

Na první branku utkání se čekalo pouhé dvě minuty, kdy rohový kop Ba Louy propadl k volnému Wágnerovi, jenž zblízka uklidil míč do sítě. Za dalších sedm minut byl Ba Loua opět v akci, tentokrát se sám dostal do zakončení, které pokryl gólman Moravanů Rakovan. O dalších šest minut později se do zakončení dostal také Zlín, avšak Bartošákovu střelu z kraje pokutového území chytil brankář Berkovec.

Hosté byli velmi blízko vyrovnání ve 23. minutě. Poznar zachytil nepovedenou malou domů Záhumenského, jenže obstřelil vyběhnuvšího Berkovce i bránu Karviné. Domácí odpověděli za pět minut nebezpečnou střelou Guby zleva, kterou s problémy vytěsnil Rakovan. O dvě minuty později rozehrál Ba Loua další nebezpečný roh, jenž propadl až ke Gubovi, který si ovšem špatným zpracováním sám zhatil dobrou příležitost.

Moravané přišli s odpovědí ve 37. minutě, kdy Poznar vypálil zpoza vápna a Berkovec krkolomným zákrokem nadvakrát zahasil nebezpečí. Karviná se ještě do přestávky prezentovala dvěma nepřesnými pokusy od Budínského a Wágnera. Téměř okamžitě po změně stran táhli domácí rychlou útočnou akci. Wágner přihrál patou Ba Louovi, jehož zakončení na poslední chvíli zblokovala zlínská obrana.

Po hodině hry mohla Karviná zvýšit svůj náskok. Matejov fauloval Ba Louu ve vlastní šestnáctce, avšak nařízený pokutový kop poslal Budínský pouze do tyče. Ševci ve druhé půli hodně skomírali a k první střele se dostali až v 69. minutě, kdy střídající Železník pálil nad břevno. Za dalších jedenáct minut byli v akci opět domácí. Opět výborně hrající Ba Loua postupoval na Rakovana, jenže trestuhodně minul cíl.

Karvinou to však nakonec nemuselo tolik mrzet, jelikož hned za minutu přidala definitivní gólovou pojistku na tříbodový zisk. Spolupráce Ba Louy s Budínským opět zafungovala, když prvně jmenovaný nahrál svému spoluhráči před pokutovým územím, odkud Budínský vystřelil přesně k tyči. Domácí tak zcela po zásluze porazili matně hrající Zlín.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Bohemians Praha 1905 1:2

12.04.2019 18:00

Góly: 80. Jan Kuchta - 56. Martin Dostál, 87. Jakub Nečas

Bohemians po povedeném výkonu vyhráli v Teplicích a zabrali v boji o udržení. Severočeši si naopak zkomplikovali pozici v bitvě o Evropskou ligu. Duel v dramatické koncovce rozhodl žolík hostujících Nečas.

Domácím chyběl vykartovaný levý bek Hyčka, jehož zastoupil Shejbal. Čmovše ve středu obrany nahradil Hošek, Kučera se do sestavy vrátil místo Soungoleho a Kuchta uvolnil místo Trubačovi. V obraně klokanů se místo Krcha objevil Šmíd a Vacek ve středu zálohy posadil na lavici náhradníků Ljovina.

Již v první minutě utkání mohla padnout úvodní branka. Defenzíva sklářů si nepřesvědčivě poradila s výkopem gólmana Bohemians Fryštáka, čehož využil Reiter, jehož úprk zastavil až brankář Severočechů Grigar, který střelu protihráče vykryl dobrým vyběhnutím. Aktivní Reiter pláchl teplickým i za další čtyři minuty. Tentokrát jej nezachytil Hošek, ovšem záložník Pražanů v solidní příležitosti selhal a zamířil vedle. Šmídovu hlavičku o dvě minuty později pak v pohodě chytil Grigar.

Další roh hostů ve 25. již byl mnohem nebezpečnější. Do odraženého míče se z první opřel Bartek, jehož ránu pod břevno vyhlavičkoval dobře postavený Vondrášek. Bartek se za další tři minut opět dostal zakončení, tentokrát jeho hlavičku po centru Dostála vytáhl nad břevno Grigar. O minutu později se obránce domácích Vondrášek opět obsadil roli spasitele, když po dalším rohovém kopu Bohemky vyhlavičkoval Hůlkův pokus z brankové čáry. Ani ve zbytku poločasu se Teplice k lepšímu výkonu nevzchopily, a tak oba týmy odcházely do kabin za bezbrankového stavu především kvůli špatné koncovce klokanů.

Po změně stran začali Středočeši mnohem aktivněji, přesto v 56. minutě inkasovali. Reiterův průnik, tentokrát zleva, ještě Grigar zastavil, ovšem dorážku obránce Dostála již pustil za svá záda. Až o deset minut později naznačili útočné choutky také skláři. Kučerův centr od rohového praporku propadl k Žitnému, jehož střelu vyrazil Fryšták. Za další dvě minuty mohli jít Pražané do dvoubrankového trháku, jenže Teplice podržel Grigar, který zneškodnil nebezpečnou hlavičku střídajícího Koubka.

Definitivní pojistku na výhru hostů mohl dát v 80. minutě Vaníček, ale po přihrávce Koubka trestuhodně minul svatyni soupeře. Zahozené šance mohli Bohemians ještě litovat. Hned z protiakce totiž Hora poslal centr do pokutového území, který gólman Fryšták neudržel v náručí, čehož střídající Kuchta využil k dorážce do odkryté brány - 1:1.

Nakonec však klokani přece jen vydolovali v Teplicích tři body. Pražané rozjeli v 87. minutě rychlou akci po pravé straně, Vacek rozdal míč Vaníčkovi, který výborně nacentroval do vápna, kde střídající Nečas zblízka rozhodl o osudu zápasu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha28223370:2169
2.Viktoria Plzeň28204442:2664
3.Sparta Praha28166648:2454
4.FK Jablonec28146849:2548
5.Baník Ostrava281261036:3242
6.Slovan Liberec28109929:2439
7.FK Mladá Boleslav281081047:4238
8.Sigma Olomouc281141334:4137
9.Fastav Zlín281131431:3736
10.FK Teplice281051332:4035
11.SFC Opava28961339:4433
12.1. FC Slovácko281031529:4133
13.Bohemians Praha 190528791227:3630
14.1. FK Příbram28851532:6229
15.MFK Karviná28651734:5123
16.Dukla Praha28541923:5619

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (904)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele