FORTUNA:LIGA - souhrn 28. kola

12.04.2019, 19:52, aktualizováno 15.04.2019, 19:56
Komentáře a souhrny
Plzeň porazila Ostravu a snížila manko na vedoucí Slavii, Sešívaní totiž v nedělním derby jen remizovali se Spartou. Mladá Boleslav podlehla v dohrávce Liberci a jako poslední ztratila jarní neporazitelnost. Olomouc nezvládla duel v Opavě, Jablonec se natrápil na výhru nad Duklou...

FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec 1:2

15.04.2019 18:00

Góly: 90+4. Tomáš Přikryl (pen.) - 67. Roman Potočný, 88. Tomáš Malínský

Liberec v přímém souboji o šesté místo vyhrál v Mladé Boleslavi a v tabulce přeskočil svého soupeře. Všechny branky padly až ve druhém poločase, kdy se za hosty prosadili Potočný s Malinským. Za Středočechy až v závěru korigoval výsledek Přikryl.

Domácím stále chyběl disciplinární komisí potrestaný Komličenko, jehož v útoku nahradil Mešanović. Do obrany se naopak vrátil Hájek. Na druhé straně obsadil post pravého beka místo Fukaly Koscelník. Do útoku po jednozápasovém trestu zamířil Kozák, jenž na lavičku náhradníku posadil Musu, a v záloze se zase místo Sýkory objevil Mara.

Již v šesté minutě mohl hosty do vedení poslat Malinský, k němuž se míč odrazil poté, co brankář Šeda vyrazil pokus Potočného. Záložník Liberce však netrefil bránu. O tři minuty později kryl na druhé straně gólman Severočechů Nguyen ránu Buchy. Za dalších šest minut se Mešanović uvolnil v zajímavé pozici, jenže levou nohou minul cíl. O dvě minuty později vyslal Hubínek kolmicí dopředu Přikryla, jemuž se ale před Nguyenem zamotal balón pod nohama a z velké šance nic nebylo.

Ve 27. minutě našel Malinský výborným centrem zcela volného Potočného. Ten taktéž dobře z první vypálil na zadní tyč, kde se však s fantastickým zákrokem vytasil Šeda. Za Boleslav hrozil především Mešanović. Nejprve po půlhodině hry protáhl Nguyena dalekonosným pokusem, v 40. minutě zase dopadl jeho oblouček po vysunutí Přikryla za břevnem. Těsně před přestávkou měl další dobrou možnost Potočný, avšak po rohovém kopu trefil pouze spoluhráče, od kterého se míč odrazil do zámezí.

Po změně stran se na straně domácích dostal do hry střídající Mareš, jenž hned ve 47. minutě pálil těsně vedle po centru od Fulneka. Poté se delší dobru nic nedělo, ale za dalších dvacet minut se Slovan z ničeho nic dostal do vedení. Malinský utekl po pravé straně, odkud přihrál do pokutového území, kde se Potočný tentokrát nemýlil a přízemní střelou k tyči skóroval. Středočeši byli blízko vyrovnání o šest minut později. Matějovský rozehrál přímý kop chytře na Přikryla, který ovšem netrefil ideálně a balón se došoural kolem tyče do autu.

V 81. zahrával hostující Breite rohový kop, jenž propadl až na zadní tyč, kde Kačaraba v obrovské šanci netrefil bránu. Za další tři minuty byl Přikryl opět blízko vyrovnání, jenže trefil pouze obětavého obránce soupeře. O dvě minuty později si Šeda připsal dobrý zákrok proti střele Potočného, avšak v 89. minutě již kapituloval. Brejk Liberce táhl střídající Musa, který přihrál před bránu volnému Malinskému, jenž neměl problém přidat druhý gól svého týmu.

V nastaveném čase ale ještě stihla Mladá Boleslav utkání zdramatizovat. Vuklišević totiž ve vlastní šestnáctce přidržel Mešanoviće, který sice pádu na zem dost přidal, přesto sudí odpískal penaltu ve prospěch domácích. Pokutový kop s přehledem proměnil Přikryl, jenže to bylo vše, na co se domácí zmohli.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Sparta Praha 1:1

14.04.2019 18:00

Góly: 20. Tomáš Souček - 53. Srdjan Plavšić

Více bojovné než fotbalové bylo nedělní derby pražských "S". Domácí Slavii byla nejprve po konzultaci s videorozhodčím zrušena penalta, krátce na to se však stejně prosadil Souček. Letenští srovnali krátce po pauze zásluhou Plavšićovy střely.

První velké pozdvižení přišlo v Edenu po dvanácti minutách. Kanga ve středu hřiště trestuhodně ztratil míč, Milan Škoda vysunul Hušbauera za obranu a ten se pokusil obejít Nitu. To se mu nedařilo, ovšem jen zásluhou podražení v podání sparťanského brankáře. Sudí nařídil pokutový kop a rumunskému gólmanovi udělil žlutou kartu, to vše ale po shlédnutí videa zrušil a potrestal Hušbauera za simulování.

Slavia se tak dočkala ve dvacáté minutě. Hušbauer z rohového kopu odcentroval směrem na Tomáše Součka. Ten dostal od bránícího hráče až příliš prostoru a hlavou nechytatelně zakončil. Krátký byl na jeho střelu Nita i na brankové čáře operující Costa.

Video se znovu zapojilo do akce po souboji Součka za Zahustelem. Ten vypadal všelijak a na jeho konci slávistický záložník spadl k zemi. Rozhodčí Hrubeš nechal situaci bez povšimnutí, po upozornění VAR ji letmo prohlédl na obrazovce a ani tentokráte souboj nepovažoval za penaltový.

Do první šance se Sparta dostala po čtyřiceti minutách. Kanga se nejprve neúspěšně pokusil uvolnit Tetteha, následně však odcentroval na zcela osamoceného Sáčka, který z bezprostřední blízkosti nadvakrát nepropálil připraveného Koláře. Krátce poté střílel z otočky Zmrhal kousek nad břevno.

Ještě před půlí se s míčem osamocený za obranou ocitl Škoda, jenže se nechal dostihnout Costou, který nebezpečí zažehnal. Důležitý moment s ohledem na následující zápasy nastal krátce před koncem osmiminutového nastavení. Kanga zbytečně odhodil balón po odpískání, za což vyfasoval v pořadí již dvanáctou žlutou kartu a do základní části již nezasáhne.

Hned po pauze zase přišly příležitosti sešívaných. Frýdek nejprve nepochopitelně vyslal na brankáře soupeře Škodu, naštěstí pro něj jej podržel Nita. O něco později hlavičkoval po rohu Deli, tento pokus byl rovněž zneškodněn gólmanem. Následně Král sebral míč Sáčkovi a pálil mimo.

Nečekaná branka hostí přišla ve třiapadesáté minutě. Po centrech z pravé sparťanské strany odhlavičkoval Král jenom k Plavšićovi, ten si míč zpracoval a vyslal směrem na bránu dělovku. I díky teči a zaváhání brankáře Koláře tento pokus rozvlnil síť a tím i rozradostnil celý sektor hostů.

Letenští měli velké problémy s nakopávanými míči, jedna taková situace přišla zhruba půl hodiny před koncem. Až do šestnáctky se s balónem dostal Masopust, na malém vápně jej zastavil podařeným zákrokem Costa. Na druhé straně zahrozil Zahustel, jehož pokus likvidoval Kolář.

Slávisté poté spustili závěrečný tlak. Zmrhalova dělovka se kroutila nebezpečně, avšak skončila jen na tribuně. Dvakrát minul branku o několik centimetrů Škoda, aby v samotném závěru napálil zpoza vápna břevno Alex Král. Červenobílí tak zůstávají v čele s pětibodovým náskokem na Plzeň, ta je o dalších deset bodů před Spartou.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Dukla Praha 2:1

14.04.2019 15:30

Góly: 41. Jan Chramosta, 58. Tomáš Hübschman - 22. Lukáš Holík

Už definitivní je po tomto kole účast fotbalistů Jablonce ve skupině o titul. Povedlo se jim totiž zvrátit nepříznivý vývoj v utkání s Duklou, ta je naopak již o čtyři body poslední. Skóre otevřel Holík, po Doumbiově vyloučení otočili Chramosta s Hübschmanem.

Severočeši se do prvních šancí dostali na přelomu první a druhé desetiminutovky. Nejprve po Trávníkově centru Rada dobrým zákrokem vychytal Chramostu, následně po rohovém kopu hlavičkoval těsně vedle Považanec. Úvodní branku však překvapivě vstřelil armádní klub. Podaný na levém křídle kombinoval s Gonzálezem, ten vyslal do vápna centr, na nějž si naběhl a z první uklidil míč do sítě Lukáš Holík.

Zelenobílí mohli rychle srovnat, po nebezpečném závaru před Radovou svatyní pálil mimo prostor tří tyčí Holeš. V těchto momentech se utkání lámalo pro Jablonec. Doumbiovi odskočil míč a domácí se už řítili do protiútoku. Záložník z Pobřeží slonoviny zastavil akci jen za cenu faulu, za nějž vyfasoval červenou kartu.

Toho využili Severočeši rychle. Trávník na pravé straně převzal míč po autu, podél brankové čáry pronikl na malé vápno a vyslal směrem na gólmana dělovku. Tu sice ještě brankář hostí lapil, na následnou Chramostovu dorážku už byl ovšem krátký a stav utkání se tudíž srovnal.

Po necelé hodině hry se prosadil i hodně netradiční střelec. Holeš místo centru posunul míč na velké vápno Hübschmanovi a ten výstavní ranou na zadní tyč donutil Radu podruhé lovit míč zpoza zad. A mohlo být pro Pražany ještě hůře. Zákrok jejich brankáře proti Chramostovi nasměroval míč jen k Jovovićovi, jehož dorážku zlikvidoval až na poslední chvíli obránce. Poslední dvě zajímavé situace nakonec skončili nepovedeným zakončením. Začal to Trávník nedosáhnutím na Považancův centr, aby jej následoval Kratochvíl svou ranou do boční sítě.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Baník Ostrava 2:1

13.04.2019 18:00

Góly: 45. Tomáš Chorý, 85. Jean-David Beauguel - 39. Patrizio Stronati

Hodně rozporuplné pocity budou panovat v kabině Plzně po sobotním duelu proti Baníku. Ten sice viktoriáni i přes nepříznivý vývoj a několik kontroverzí zvládli, avšak přišli o zraněné Kayambu s Chorým a vyloučeného Beauguela. Právě poslední dva jmenovaní byli střelci na straně domácích, na druhé straně otevíral skóre Stronati.

Červenomodří se dostali do první příležitosti zápasu v sedmé minutě, kdy za vápnem napřáhl Kayamba a řádně protáhl Laštůvku. Krátce na to zahrozili i hosté, to když po Jiráskově dobrém centru nedosáhl na balón Diop, za ním běžící Holzer zase promáchl. Delší pauza přišla po dvaceti minutách. Fillo ve vápně podstoupil ve skluzu souboj s Chorým, ten se zřítil k zemi a sudí ukázal na značku pokutového kopu. Po delší pauze a konzultaci s videorozhodčím však svůj verdikt odvolal.

Baník se následně osmělil a do šance se dostal Kuzmanović, který si navedl míč do vápna a vypálil jen těsně nad Hruškovu bránu. Hra se přelévala ze strany na stranu po chvíli se zase musel činit brankář Laštůvka, to když zneškodňoval Řezníkovu hlavičku z těsné blízkosti po Kopicově centru.

Jako první nakonec udeřila Ostrava. Po rohu rozehraném na krátko se Kuzmanović jal nacentrovat na malé vápno, odkud efektně prodlužoval Diop na zadní tyč, kam zabíhal Patrizio Stronati. Jelikož Hruška zůstal přikovaný na brankové čáře, měl mladý stoper dost času a v klidu uklidil míč do sítě.

Ještě do poločasu přišly dva důležité momenty. Kopic z pravé strany odcentroval na Chorého, který uspěl v souboji s několika obránci, hlavou trknul míč za Laštůvkova záda a srovnal stav utkání. Následně se v protiútoku snažil Fleišman přehodit Hrušku, což se mu i povedlo, ale zřejmě ještě z brankové čáry vykopl míč Hubník.

Po pauze nastala klidnější pasáž, kterou ukončil svou ranou z dálky Jánoš. Jeho pokus se otřel o tyč a skončil vedle brány. Do velké šance se dostal dvacet minut před koncem střídající Beauguel. Jako první se dostal k odraženému balónu a z blízkosti na něj zírala poloprázdná brána, fantasticky se však stihl přesunout Laštůvka a ránu zneškodnit.

Francouzskému kanonýrovi se však přece jen podařilo skórovat. Po dlouhém pasu na Řezníka, pravděpodobně v ofsajdu stojícího, se tento krajní bek rozhodl poslat míč na druhou stranu Jeanu-Davidu Beauguelovi, který už se tentokrát nemýlil a rozvlnil síť. V příštím zápase se mu však nic takového nepoštěstí, jelikož pár minut po gólu byl vyloučen za loket do obličeje Jánoše.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - 1. FK Příbram 2:0

13.04.2019 15:30

Góly: 7. Tomáš Zajíc, 52. Stanislav Hofmann

Slovácko doma přemohlo Příbram a po šesti utkáních zvítězilo. Celek z Uherského Hradiště se do vedení dostal již zkraje utkání a svůj náskok ještě zvýšili krátce po přestávce.

Domácí družině chyběl zraněný stoper Kadlec, jehož nahradil Franić. Do sestavy se naopak vrátili záložníci Janošek se Sadílkem. Středočeši nastoupili ve zcela totožném složení jako minulý víkend, kdy doma zdolali Opavu.

Již v sedmé minutě rozjeli Moravané gólovou akci, kterou založil Janošek příhrou na levou stranu, odkud Navrátil poslal míč do pokutového území, kde se Zajíc zbavil svého strážce a střelou z otočky překonal brankáře Kočího jako první. Příbram mohla odpovědět za dvě minuty, ale Fantišovo pohotové zakončení po centru z levé strany utlumil gólman Slovácka Trmal.

Ve 24. centroval domácí Juroška na zadní tyč, kde po Sadílkově přiťuknutí patou zakončoval mimo tři tyče v krkolomné pozici Navrátil. Zahanbit se po Juroškovi nenechal ani druhý bek domácích Divíšek, jenž o čtrnáct minut později poslal balón vzduchem do šestnáctky, kde se po několika odrazech dostal ke střele Sadílek, Středočechy však podržel Kočí. Strážce svatyně hostů podržel spoluhráče i za další čtyři minuty, kdy konečky prstů vytáhl nebezpečný přímý kop Janoška.

Sedm minut po změně stran již ale Janoškův centr dopadl lépe. Mladý záložník tentokrát poslal míč od rohového praporku před bránu, kde se do vzduchu pověsil Hofmann a hlavičkou k tyči zvýšil vedení Slovácka. Hned za pět minut se ale mohla Příbram do zápasu vrátit. Mingazova po akci Matouška fauloval v pokutovém území Trmal, jenže Rezek poslal nařízenou penaltu jen do tyče.

V 65. minutě se Janošek mohl konečně gólově prosadit, avšak brejk Moravanů po uvolnění ke střele zakončil těsně vedle tyče. Za tři minuty poslal Juroška prudký pumlíč před bránu Středočechů, kde se k zakončení jen těsně nedostali Zajíc ani Hofmann. O deset minut později se Juroška dostal po Navrátilově centru k hlavičce, kterou poslal jen těsně vedle. I tak si Slovácko v pohodě dokráčelo k vítězství.

Více informací k zápasu

SFC Opava - Sigma Olomouc 2:1

13.04.2019 15:30

Góly: 16. Tomáš Jursa, 83. Tomáš Smola - 44. Jakub Plšek

Velký krok k záchraně učinili v zápase 28. kola fotbalisté Opavy. Ti na domácím stadionu zaskočili dosud nejlepší jarní celek, Olomouc, a na desáté místo zaručující jistotu záchrany ztrácí pouhé dva body.

Po deseti minutách se mohli do vedení dostat Hanáci. Ti získali míč po soupeřově rohovém kopu a upalovali s ním dopředu. Ještě na obranné polovině se jej zmocnil Zahradníček a doběhl až do soupeřova vápna, odkud však jen slabě zakončil, Šrom tudíž jednoduše lapil. A tak se prosadila Opava. Smola po přízemním centru poslal míč na Stáňu, který napálil jen obránce. Balón se ale ještě odrazil k Tomáši Jursovi, jenž fantastickou střelou na zadní tyč otevřel skóre.

Sigma mohla zanedlouho kontrovat, i tentokrát ji ovšem v cestě stál skvělý Šrom. Ten nejdříve vyrazil skvělou Faltovu ránu zpoza vápna, aby následně zneškodnil i Dvořákovu dorážku. Kolem třicáté minuty mohla přidat druhou branku i Opava. Gólmanův odkop propadl až ke Smolovi, který se pokoušel vyslat Stáňu, jenže tomu se míč zamotal pod nohama.

Konec první půle patřil modrobílým. Falta si navedl za vápnem míč na střed a technickou střelou se pokoušel zaskočit Šroma, neúspěšně. Slavit tak mohl až za další minutu hry, kdy po Zahradníčkově rohovém kopu míč proletěl vápnem na zadní tyč, kde na něj číhal zcela osamocený Jakub Plšek a bez problémů zakončil.

Do druhého poločasu už zase vstoupili lépe domácí. Nejprve Janetzký nastřelil ruku soupeřova obránce, což sudí Adámková ponechala bez odezvy. Krátce na to odcentroval Schaffartzik přímo na Smolovu hlavu, jeho pokus směřoval jen těsně vedle tyče. Tlak pokračoval. Stáňa dostal míč z pravé strany do vápna, dlouho však váhal a nechal se o míč obrat. Za dalších pět minut centroval Zapalač, načež Janetzký hlavičkoval do tyče.

Zhruba čtvrt hodiny před koncem úřadovala zase Sigma. Nejprve Zahradníček po individuální akci zakončoval, jeho tečovaný pokus o kousíček neskončil v brance. Následně exekvoval přímý kop Falta a málem po týdnu uspěl znova, tentokráte ale pálil nad břevno. Branku si tak v závěrečné desetiminutovce vysloužila Opava. Zavadilův přímák k tyči ještě brankář Buchta zneškodnil, na následnou dorážku už byl ovšem krátký a žlutomodří si tak vysloužili nejtěsnější možné vítězství.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Fastav Zlín 2:0

13.04.2019 15:30

Góly: 2. Tomáš Wágner, 81. Lukáš Budínský

Karviná po výhře nad Zlínem udělala důležitý krok směrem k záchraně. Hosté naopak po další prohře pokračují v propadu tabulkou. Výhru Slezanů zařídili svými góly Wágner a Budínský.

Do sestavy domácích se vrátil obránce Krivák, jenž na pravém kraji nahradil Čoliće. Jinak zůstala sestavy trenéra Straky beze změn. Základní jedenáctku ševců i díky absenci vykartovaného Hnaníčka posílil stoper Bačo. V útoku se po disciplinárním trestu objevil Poznar, který posadil zpět na lavici náhradníků Železníka.

Na první branku utkání se čekalo pouhé dvě minuty, kdy rohový kop Ba Louy propadl k volnému Wágnerovi, jenž zblízka uklidil míč do sítě. Za dalších sedm minut byl Ba Loua opět v akci, tentokrát se sám dostal do zakončení, které pokryl gólman Moravanů Rakovan. O dalších šest minut později se do zakončení dostal také Zlín, avšak Bartošákovu střelu z kraje pokutového území chytil brankář Berkovec.

Hosté byli velmi blízko vyrovnání ve 23. minutě. Poznar zachytil nepovedenou malou domů Záhumenského, jenže obstřelil vyběhnuvšího Berkovce i bránu Karviné. Domácí odpověděli za pět minut nebezpečnou střelou Guby zleva, kterou s problémy vytěsnil Rakovan. O dvě minuty později rozehrál Ba Loua další nebezpečný roh, jenž propadl až ke Gubovi, který si ovšem špatným zpracováním sám zhatil dobrou příležitost.

Moravané přišli s odpovědí ve 37. minutě, kdy Poznar vypálil zpoza vápna a Berkovec krkolomným zákrokem nadvakrát zahasil nebezpečí. Karviná se ještě do přestávky prezentovala dvěma nepřesnými pokusy od Budínského a Wágnera. Téměř okamžitě po změně stran táhli domácí rychlou útočnou akci. Wágner přihrál patou Ba Louovi, jehož zakončení na poslední chvíli zblokovala zlínská obrana.

Po hodině hry mohla Karviná zvýšit svůj náskok. Matejov fauloval Ba Louu ve vlastní šestnáctce, avšak nařízený pokutový kop poslal Budínský pouze do tyče. Ševci ve druhé půli hodně skomírali a k první střele se dostali až v 69. minutě, kdy střídající Železník pálil nad břevno. Za dalších jedenáct minut byli v akci opět domácí. Opět výborně hrající Ba Loua postupoval na Rakovana, jenže trestuhodně minul cíl.

Karvinou to však nakonec nemuselo tolik mrzet, jelikož hned za minutu přidala definitivní gólovou pojistku na tříbodový zisk. Spolupráce Ba Louy s Budínským opět zafungovala, když prvně jmenovaný nahrál svému spoluhráči před pokutovým územím, odkud Budínský vystřelil přesně k tyči. Domácí tak zcela po zásluze porazili matně hrající Zlín.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Bohemians Praha 1905 1:2

12.04.2019 18:00

Góly: 80. Jan Kuchta - 56. Martin Dostál, 87. Jakub Nečas

Bohemians po povedeném výkonu vyhráli v Teplicích a zabrali v boji o udržení. Severočeši si naopak zkomplikovali pozici v bitvě o Evropskou ligu. Duel v dramatické koncovce rozhodl žolík hostujících Nečas.

Domácím chyběl vykartovaný levý bek Hyčka, jehož zastoupil Shejbal. Čmovše ve středu obrany nahradil Hošek, Kučera se do sestavy vrátil místo Soungoleho a Kuchta uvolnil místo Trubačovi. V obraně klokanů se místo Krcha objevil Šmíd a Vacek ve středu zálohy posadil na lavici náhradníků Ljovina.

Již v první minutě utkání mohla padnout úvodní branka. Defenzíva sklářů si nepřesvědčivě poradila s výkopem gólmana Bohemians Fryštáka, čehož využil Reiter, jehož úprk zastavil až brankář Severočechů Grigar, který střelu protihráče vykryl dobrým vyběhnutím. Aktivní Reiter pláchl teplickým i za další čtyři minuty. Tentokrát jej nezachytil Hošek, ovšem záložník Pražanů v solidní příležitosti selhal a zamířil vedle. Šmídovu hlavičku o dvě minuty později pak v pohodě chytil Grigar.

Další roh hostů ve 25. již byl mnohem nebezpečnější. Do odraženého míče se z první opřel Bartek, jehož ránu pod břevno vyhlavičkoval dobře postavený Vondrášek. Bartek se za další tři minut opět dostal zakončení, tentokrát jeho hlavičku po centru Dostála vytáhl nad břevno Grigar. O minutu později se obránce domácích Vondrášek opět obsadil roli spasitele, když po dalším rohovém kopu Bohemky vyhlavičkoval Hůlkův pokus z brankové čáry. Ani ve zbytku poločasu se Teplice k lepšímu výkonu nevzchopily, a tak oba týmy odcházely do kabin za bezbrankového stavu především kvůli špatné koncovce klokanů.

Po změně stran začali Středočeši mnohem aktivněji, přesto v 56. minutě inkasovali. Reiterův průnik, tentokrát zleva, ještě Grigar zastavil, ovšem dorážku obránce Dostála již pustil za svá záda. Až o deset minut později naznačili útočné choutky také skláři. Kučerův centr od rohového praporku propadl k Žitnému, jehož střelu vyrazil Fryšták. Za další dvě minuty mohli jít Pražané do dvoubrankového trháku, jenže Teplice podržel Grigar, který zneškodnil nebezpečnou hlavičku střídajícího Koubka.

Definitivní pojistku na výhru hostů mohl dát v 80. minutě Vaníček, ale po přihrávce Koubka trestuhodně minul svatyni soupeře. Zahozené šance mohli Bohemians ještě litovat. Hned z protiakce totiž Hora poslal centr do pokutového území, který gólman Fryšták neudržel v náručí, čehož střídající Kuchta využil k dorážce do odkryté brány - 1:1.

Nakonec však klokani přece jen vydolovali v Teplicích tři body. Pražané rozjeli v 87. minutě rychlou akci po pravé straně, Vacek rozdal míč Vaníčkovi, který výborně nacentroval do vápna, kde střídající Nečas zblízka rozhodl o osudu zápasu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha28223370:2169
2.Viktoria Plzeň28204442:2664
3.Sparta Praha28166648:2454
4.FK Jablonec28146849:2548
5.Baník Ostrava281261036:3242
6.Slovan Liberec28109929:2439
7.FK Mladá Boleslav281081047:4238
8.Sigma Olomouc281141334:4137
9.Fastav Zlín281131431:3736
10.FK Teplice281051332:4035
11.SFC Opava28961339:4433
12.1. FC Slovácko281031529:4133
13.Bohemians Praha 190528791227:3630
14.1. FK Příbram28851532:6229
15.MFK Karviná28651734:5123
16.Dukla Praha28541923:5619

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (904)

Přidat komentář
PavlíčeQ

Stejně jako před týdnem spokojenost s předehrávkou Bohemka zaslouženě a překvapil rozhodčí, o kterým jsem snad slyšel poprvý, pískal solidně

Reagovat
C-M@ster

OT: Nechtěl jsem to pod článkem s podcastem zaneřádit, tak to napíšu sem.

Chtel jsem se zeptat Pikyho, kdy si pozve do podcast Bielsistu (trochu narazit na aféru s bloknutím na twitteru)

--> Tak jsem si najel na ten tweet, jestli tam nepřibylo něco novýho

--> Našel jsem tam komentáře fantomase, tak jsem si ho rozklikl

--> na jeho profilu jsem našel tweet o Karochovu vtípku s G-bodem, tak jsem mu tam chtěl jako reakci hodit Karochův vysmátej obličej

--> Když jsem si googlil Karocha, narazil jsem na článek, že by si místo ofsajdu měl hlídat svoji dceru (a její fotky)

--> vygooglil jsem si její instagram - kterej je soukromej, ale narazil jsem tam na odkaz na YT

--> Odkaz na YT nefungoval, ale napadlo mě ju vyhledat na YouTube podle jména

--> Našel jsem její kanál... a ona rapuje

https://youtu.be/wtWCR5bARjM

Podle mě rapuje líp než Karoch komentuje. Ještě jsem teda zjistil, že hrála 8 let v ordinaci, ale to je mi fuk celkem.

Reagovat
smazaný uživatel

(zvuk jsem nezapínal)

Reagovat
Posledni Kovboj

...a dobre jsi udelal

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

já ho bohužel zapnul

Reagovat
lichna.

Tobě se ale nelíbí žádný rap téměř, takže tvé soudy nejsou v tomhle směrodatné.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jaká aféra.

Nicméně co to sakra je

Reagovat
monty25

Přesně, jaká aféra. Pikous už blokoval kdekoho.

Reagovat
Kang & Kodos

Asi bych taky vymyslel podobnou historku, abych ospravedlnil tohle v playlistu,

Reagovat
monty25

Tak to si nepouštěj její další songy, protože tenhle je nejlepší...

Reagovat
Kang & Kodos

To by mě ani nenapadlo.

Reagovat
Shevchenko

Fakt mě nepřekvapuje, že si sjel všechny její písničky

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
monty25

Má tam tři, ty dvě ostatní jsem vydržel asi 20 vteřin.

Reagovat
bobis21

ale stejně ... já tohle posunul někam doprostřed a nevydržel to o moc víc než těch 20 vteřin - hledat další mě ani nenapadlo

Reagovat
didosh

taky jsem to posunul abych vic videl ksicht jestli je mrdatelna a budu ju hledat...

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
TheAdy

Reagovat
mistr129

Reagovat
andrew96

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to misto toho zasvinil tady. Fakt super...

Reagovat
C-M@ster

Tak ale Karochova dcera rapuje, to jsem si prostě nemohl nechat pro sebe.

Navíc teď je to jedno... Stejně se to tu pak zasype příspěvkama o derby.

Reagovat
Salfovic

Do píče, já doufal, že to celé směřuje k nějakému péčku a ono rapování

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem si myslil, že to skončí spíše v tomto odvětví ten příspěvek

Reagovat
C-M@ster

https://www.instagram.com/p/BmiEBmQBuDA/

mistr našel nesoukromej insta... tak tady máš

Reagovat
Posledni Kovboj

jsem videl neco co jsem ani necekal ze uvidim

paneboze to je ale pica

Reagovat
Rarášek

V tom klipu teda vypadala 100x líp, tohle je děs .

Reagovat
PlackaSKS

takhle vypadat moje žena, sem spokojenej. to by mě zajímalo co máš doma..

Reagovat
smazaný uživatel

to by me tedaa zajimalo, co tam je desneho..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšiml si, že to nahoře není hlava.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Povedená vlajka ostrova Man

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

tak to je příběh ale díky za tohle info...to by asi nikoho nenapadlo

Reagovat
ratusek

Napiš o tom na bezfrazi.cz

Reagovat
ratusek

Titulek: Než jsem ji našel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A poslal ji domů.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Briggus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Chlupatá máma

Reagovat
Frank Lampard 8
Reagovat
smazaný uživatel

sikovnej

Reagovat
mistr129

Lež, její instagram není soukromej

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
mistr129

Bůhví co je to za profil, myslel jsem tenhle

https://www.instagram.com/sofie.k.filippi/?hl=en

Reagovat
mistr129

A ta písnička ještě ujde, ale ty pohyby co jsou na začátku jsem měl na svým maturitním plese ve 4 v noci

Reagovat
Bohemak12

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

cenim

Reagovat
Studna

Jediný, co cením, je ta Rap mikina

Reagovat
taws

ale beat od dj fatte?

Reagovat
Han střelil první

Klišé vedle klišé, ale scéna u nás snesla i horší věci.

Reagovat
Mrvinho

WTF the fuck

Reagovat
Kiwi-21

Jako trochu překvapený nebylo to tak zlý a slyšel jsem o dost horší i když ta 3.písnička byl shit a u te první úplně šílené pohyby

Reagovat
Kixi Syhimour

Záchrana incoming a příští rok titul

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vezmu, že Husbsuer i Traore nejsou nejmladší, tak ten Ljovin by za rok - dva mohl být zajímavý pokud půjde pod Haskem ještě nahoru, na záložníka je furt velkém mladý, v 25-26 az přibudou zápasy tak by mohl být fakt zajímavý hodně.

Reagovat
ZB 07

Jsem si říkal, kde se k výhře Bohemky vzalo 50 komentářů

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Se divíš? Místo EuroFotbal by se to tady mělo jmenovat Eurodrby, fotbal tady zajímá jen málo lidí, tak maximálně se někomu vysmát.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
AjaxFans

Matouš penaltový král Zlaté 3 bodíky

Reagovat
Radin

Super výsledky..Karviná ať se popere v baráži, Dukla spadne..Slovácko do ligy patří a produkuje spousty talentů..SFC doma umí hrát s každým :-)

Reagovat
bobis21

podle mě jsme odehráli skvělý zápas. Plzeň sice byla úspěšně dotlačena k výhře, ale s výkonem jsem spokojen. Ani se nám tolik hráčů nevykartovalo (jen Fillo?)

Reagovat
ratusek

psal sem že jsme bez šance a to se potvrdilo, škoda

Reagovat
bobis21

já do Plzně ani nejel přesně z tohoto důvodu. Proti nim ani s výhrou nepočítám, protože proti 14 to je nepravděpodobné

Reagovat
ratusek

ono kdyby Diop nebyl lempl, tak by to taky bylo lepší. doufám, že brzo vypadne, ale je to Bobův chráněnec no

Reagovat
Banikovec7

To byl stejně ofsajd a neplatilo by to.

Reagovat
bobis21

on nehraje špatně. Vedle Kuzmy by teda mohl fungovat dobře i Ondra Šašinka, ale ani s Diopem nemám problém. Gólový teda úplně není, ale dost míčů dokáže udržet a do kombinace taky dobrý.

Reagovat
ratusek

nemůžeme vyměnit 11 hráčů, to je mi jasné, ale Diop na to hrát za tým s ambicema nemá. povedl se mu ten hattrick v Olomouci, pak možná zápasy kolem toho ale jinak je prostě zoufalej a radši at hraje Ondra než Diop když udělají uplně stejnou práci

Reagovat
bobis21

jako jo, klidně tam uvidím příště Ondru, ale já bych Diopa z klubu nevyháněl - i kdyby to měl být jen hráč který chodí z lavičky

Reagovat
smazaný uživatel

Proti 15-16. Jeste musis pripocitat sudiho u videa a samotny video.

Reagovat
C-M@ster

Až tak špatně jste nehráli. Sahali jste po bodu.

Reagovat
PlackaSKS

dotlačena? já to nevidel, jen vysledek

Reagovat
mistr129

Tak na to ani nekoukej

Reagovat
bobis21

gól na 2:1 dali z ofsajdu. Rozhodčí se na to ani nešel podívat na video, prostě to uznal ...

Reagovat
PlackaSKS

tam byl var ne, takže by mu řekli.. já fakt nevim, nevidim sem zatim ani opakovačku, jen už mi lidi píšou, že to byloo jasný

Reagovat
bobis21

VAR tam byl, asi rozhodčímu řekli že to je OK, protože sám se ani nešel podívat. Pod preview někdo (myslím že Banikovec7) dával fotku kde je vidět že to byl těsný offside.

Reagovat
PlackaSKS

to je smutný.. ale na druhou stranu pokud to nebylo fakt jasný, tak tam nemají ty čáry, které by měly mít a pak to musí bát jasně vidět i bez nich

Reagovat
bobis21

tak pokud to není jasné, tak se na to jdu aspoň podívat ne? Navíc na podzim bylo s plzní to samé - Hubník (myslím) měl penaltový zákrok a rozhodčí se ani nešel podívat - v obou případech díky tomu plzeň vyhrála.

Reagovat
Banikovec7

Podle mě (aspoň v české lize), se při ofsajdu sudí dívat nechodí a je to na posouzení těch u videa.

Reagovat
bobis21

nevím jaký to má teda význam (a v pravidlech to určitě není ne?). On je ten kdo rozhoduje a rozhodnout zápas jen na základě toho, že ti někdo řekne do sluchátka když se na to můžeš jít podívat mi přijde docela absurdní.

Reagovat
Banikovec7

No možná to souvisí i s tím, že v naší lize neumí udělat tu čáru, tak je jednodušší to posoudit ve studiu než na té malé obrazovce na hřišti.

Reagovat
bobis21

čáru sice neumí, ale pauzu v momentě přihrávky snad ano - nebo se dozvíme po dnešním zápase že ani pauzu nemají?

Reagovat
PlackaSKS

ty pravidla nejsou tak jednoduché, asi by mu museli říct.. fakt nevim. a navíc jsem to ani neviděl. jen tu penaltu

Reagovat
Banikovec7

Pamatuješ na zápas Plzně u nás na podzim? Kdy VAR řekl sudímu, ať se jde podívat, že zřejmě přehlédl penaltu...

Reagovat
PlackaSKS

ach jo... pak je var úplně na piču

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by ses hodně nudil, podívej se na celý zápas. Když se vybere jen ten gól, který neměl platit pro ofsajd, nebo penaltový šlapák na Fleišmana, tak to není ono, byla tam spousta drobností

Reagovat
PlackaSKS

ten šlapak na fleišmena je naprosto jasný a s varem je to prostě faul. ale na zbytek koukat nebudu, přeci jen má prcek nebo Slavia přednost a na zbytek nemam čas ale děkuju za tip

Reagovat
KingMaster13

Raději se na to nekoukej Jako takhle offside jestli to byl, tak malej a dalo se to asi fouknout pro Plzeň ale stát se to nám tak je tu nablito jak v álejích. Schválně si takovéhle situace budu zaznamenávat a až to pak tady Plzeňáci zase vybalí tak jim to hodím na stůl, že nejsou na tom nějak výrazně líp v těch sporných situacích

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já začnu...

Plzeň

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
lichna.

Nechci být negativní. Díky za to, že jsme schopni hrát s Plzní vyrovnané a v druhém poločase je možná i přehrát. Díky za skvělé výkony skoro všech na hřišti. Bojovnost, kvalita, taktika, všechno tam bylo. Fakt se na to dívalo dobře a já jsem spokojený.

A pokud chceme takhle dál vést fotbal, tak ať jdou do piče. Ať si hraje jen TOP 3 a my ostatní si budeme kopat svoje zápasy. Sudí Orel v druhém poločase za stejné zákroky posuzoval odlišně, ale budiž. Ale kurva k čemu je vypiceny VAR, když pustí takový offside? K čemu? Ať jdou všichni do piče. Tohle mě fakt nebaví.

Reagovat
Krony

Video je k piči, zrušit tu kokotinu u nás, stejně jedou podle not, video nevideo. Plzeň a Slavia musí vyhrávat za každou cenu.

Reagovat
ratusek

od komise sudích se dozvíme, že to chybně uznal a nešel se poradit s VARem, dostane nějakej trest, ale karavana jede vesele dál. naše liga je totální žumpa

Reagovat
Sir Ravealot

Video je super věc. Za Berbra nemůže

Reagovat
Banikovec7

Nechápu i ten šlapák na Fleišmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně napsáno, mám skoro stejné pocity, až na to "budiž" u posuzování stejných zákroků odlišně Nebyly to totiž jen 2-3 zákroky, navíc některé byly klíčové.

Reagovat
lichna.

Já nechtěl vypadat, že brečím.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, kdy jindy, než teď. Ale já spíše zvracím, než brečím. Fakt jsem strašně znechucený a nasraný.

Reagovat
Coutinho10

je to smutny no

Reagovat
Sir Ravealot

Jak Vrbu nemám rád, tak ty otázky byly fakt debilní. Chápu, že takhle reagoval

Reagovat
mistr129

Na druhou stranu zopakovat otázku a odpovědět na něco jiného je dost i na něj

Reagovat
Sir Ravealot

To je fakt a že mu to trvalo než si to v hlavě přeformuloval

Reagovat
Mirek na tenisu

Vrba je padouch. Za ty many co bere, by měl odpovídat i na méně chytré otázky. od toho je profík. Jeho arogance je pověstná. Nevím, co si řeší za komplexy. Zahýbá mu stará, nebo ho bolí kolena?

Reagovat
icemike

Ne jen reportéři jsou děravé hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Otazky v pohode

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
pawelFCB

Berbrov to cloveka neprekvapi.

Reagovat
lichna.

Ale fakt jedno z nejlepších utkání, co jsme proti Plzni na jejich hřišti odehráli. Věřím, že ten Baník z půlky podzimu je zase zpátky..

Reagovat
KingMaster13

Ještě že jste se vzchopili až po zápase s náma Jinak v nadstavbě nám to doufám necháte

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo...No nic, top fanoušci a i někteří naši fotbalisté taky dobré výkony...Musíme vyhrát derby a postoupit do finále poháru. Tak snad je ta dnešní prohra zase psychicky nerozloží...

Reagovat
smazaný uživatel

Slušná krádež.

A Vrba strašný debilek. I vyhrávat se musí umět.

Reagovat
Banikovec7

Studio na O2

Reagovat
Banikovec7

Studio na O2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ve studiu do toho hezky sijou. Ještě pár let zpátky se o t a ěchhle kradezich pro Plzeň nesmělo mluvit.

Plzeň korupcnici.

Reagovat
taws

A zvlášť když do toho šijou bývalí trenéři Plzně

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw teda jak ukazujou sanci Diopa, tak to byl jasnej ofsajd a taky nemavano.

Reagovat
frankiefcb

Tak tady jde o var. A ofsajd to byl.

Reagovat
Banikovec7

Jsi začal sledovat fotbal po 2 letech nebo co? Dělá se to tak od té doby co VAR je, že se takové situace pouštějí a pak se to posuzuje podle videa. Navíc to ofsajd možná ani nebyl, jak jsem to viděl teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Tak ta naše šance možná ofsajd nebyla. Diop

Reagovat
PlackaSKS

takže dost možná ne

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf? Dyt je to minimalne metrovej ofsajd.

Reagovat
bobis21

za Limbeským je určitě - u těch dvou dole se to posuzuje hůře

Reagovat
PlackaSKS

právě, tam je to složitější, klidně offside. ale pokud is nejsou jistí, tak pustit

Reagovat
PlackaSKS

diop tam hádám nehraje roli? nebo na něj šel ten míč?

Reagovat
bobis21

míč šel na kraj. Akci potom teda zakončoval Diop, ale jako výhodu z ofsajdového postavení bych to teda neviděl ...

Reagovat
PlackaSKS

pokud nešel přímo na diopa, tak to offside, za mě rozhodně nebyl. leda by měli čáru co to určí přesně.

Reagovat
Banikovec7

No tady to jde vidět dost těžce, každopádně Diop

Reagovat
Losinho

Jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Taky vidim ofsajd. Stejne to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ten případný gól podle videa neuznal - ofsajd to asi byl.

Reagovat
PlackaSKS

kdyby "asi", tak bych ho uznal.. byť nerad

Reagovat
lichna.

Stronati dobré hodnocení.

Reagovat
Dru Zeree

Baník byl jasně lepší, ale tvl toho Diopa kopněte do prdele, to je tak hrozný kopyto. On nedá jediný dobrý balon nikomu

Reagovat
taws

Přesně

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekterym Banikovcum staci, ze se hrozne snazi.

Reagovat
lichna.

Nejlepší střelec týmu, velké množství vybojovaných míčů, dobrá spolupráce s Kuzmou. Jj stačí nám málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už dává góly, ale i předtím mi to stačilo. My jsme na nadměrné běhání hráčů nebyli tolik zvyklí. I na Kuzmanovičovi je znát, že přišel z týmu kde se běhalo.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Mirek na tenisu

Diop patřil k nejlepším hráčům Baníku.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hubník Jednoznačně motm.

Reagovat
smazaný uživatel

To karáčo bylo dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník? Udělat tolik chyb ve slově Orel...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš mít Proskeho a Zelinku, pak tam je Orel

Opice hloupá snad dostane distanc jak Baroš, je to vrah!

Nicméně, měli sme je porazit, takto matnou Plzeň nepamatuju, tohle mrzí nejvíce.

Fillo out, Panik střídá až buh ví kdy...

No... Chachari, vyhrajte derby!

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Banikovec7

Ten konec kdy nás zatlačili podle mě i Pánikova vina no, měl střídat mnohem dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, hráči byli někteří utaveni, proto...

Škoda slov

Prohráli jsme si to i sami, nicméně, Baník hrál vážně dobře, ta Plzeň... Ale jo, jsou efektivní, jedna střela z ofsajdu, čau, nazdar

Reagovat
ratusek

Ani jsem s bodem nepočítal, ale okolnostma jsem dost nasranej a Pánik mě prostě vytáčí. Doufám, že příští sezonu už tam nebude.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Levý dobrej ve studiu. Nechodí kolem horké kaše a neschovava se za floskule.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
mistr129

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Šlapák úplně jasnej.

Reagovat
Kaspar

prepsal byste nekdo ten Vrbuv rozhovor a co se pak rika ve studiu? dik

Reagovat
montaigne33

Obcházení VARu není problém VARu, ale lidí, kt s ním manipulují... Dnes pan Orel a spol. fotbalu nepomohli... Hubník: Dnes jsme to zvládli... ale jakým způsobem Vrba je nesoudný... Paníka mi je velice líto= v "košer" utkání by Baník body získal

Reagovat
Mirek na tenisu

Páník hlavně zbytečně dlouho otálel se střídáním a na to Baník dojel.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle týhle fotky to právě ofsajd byl. Mrkni se, kde končí kopačka posledního Baníkovce a kde začíná hlava Řezníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

(jen to není tak jasná situace, za jakou se to prvně mělo)

Reagovat
HorajzmAmmann

ta ruka s hlavou snad platí taky ne?

Reagovat
Greny

Ruka hlavně neplati

Reagovat
taws

Má tam hlavu s ramenem

Reagovat
HorajzmAmmann

jo sorry, ale hlavu tam má prostě taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka urcite ne, protoze se pocita jen ta cast tela, kterou lze docilit golu. Coz ruka neni. Ikdyz Henry by nesouhlasil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hokaido

Henry nikdy gol rukou nedal.

Reagovat
bobis21

ruka ne, hlava ano - a hlava je tady jasně za obráncem

Reagovat
frankiefcb

A rameno taky. Koleno taky.

Reagovat
bobis21

já teda myslím že ani rameno se nepočítá - hra ramenem je taky ruka ne? Ale hlava je za obráncem určitě, takže nemá cenu řešit nic dalšího.

Reagovat
Skleepy

To jako myslíš vážně, že hra ramenem je ruka?

Reagovat
bobis21

"Hra rukou

(19) Za zakázaný způsob hry se považuje, jestliže hráč (kromě brankáře ve vlastním

pokutovém území) podle názoru rozhodčího zahraje úmyslně míč rukou nebo se

rukou míče dotkne; za „ruku“ se přitom považuje paže od ramene až k prstům."

Já tohle teda chápu tak, že ano. Pak je tam teda napsané že když se to do ramene odrazí tak to ruka není, ale úmyslná hra ramenem podle mě ruka je ruka je.

Reagovat
frankiefcb

Ne rameno není ruka. Ale OD ramene dolů.

Reagovat
bobis21

no právě že z toho podle mě není jednoznačně poznat, jestli tam rameno patří nebo ne. Ale pokud ne, tak by o pár řádků dál ta poznámka, že neúmyslný odraz do ramene ruka není byla zbytečná, proto si myslím že spíš ano. Nevím jsem se přesně o tomhle kdysi hádal s rozhodčím (za žlutou )

Reagovat
Spalovač šancí

Paže od ramene je ruka. Ramenem se hrát může.

Reagovat
Greny

Je

Reagovat
frankiefcb

Ne ramenem můžeš dát gól tak se to počítá do ofsajdové pozice.

Reagovat
Greny

Ale pravidlove je to chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

A co na tom není ofsajd? Fleišman má nohu na začátku té čáry a Řezník hlavu evidentně za ní.

Reagovat
rel7

ironie

Reagovat
smazaný uživatel

Ale frankie prece rikal, ze byl.

Reagovat
frankiefcb

Tak podle fotky jasný ofsajd. Aspoň to mám ověřené. A nezmění to ani ještě tlustější čára.

Reagovat
lichna.

Jen pokračuj. Na srazu dostaneš slušnou sodu..

Reagovat
PlackaSKS

a zaslouženě

Reagovat
Banikovec7

Jak byla ta vaše sázka?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja rikal, ze Banik skonci v te posledni skupine. Bohuzel se to uz stat nemuze.

Reagovat
Banikovec7

Takže budem poctěni tvou návštěvou vítkovického stadionu?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pojed...

Reagovat
smazaný uživatel

Uz tehdy jsem psal, ze rad uvidim zase Cukrouse a dalsi, kdo se prida.

Reagovat
lichna.

Naštěstí se jako vítěz vzdávám nároku na odměnu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je na tobe.

Reagovat
lichna.

Asi bych to nezvládl tě nezavest do nějaké temné uličky plne radikálů.. Nebo aspoň do Privozu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je na tobe. Ja si myslel, ze se sazim s normalnim clovekem a ne nekym, kdo si musi lecit svoje mindraky. Kazdopadne je to na tobe, ja jsem pripravenej svoji cast prohry splnit.

Reagovat
lichna.

Já žádné mindraky nemám. Na srazu s tebou pivo klidně dám. Ale nějak se mi nechce zabírat na stadionu místo fandovi Baníku nekym, kdo ať už z trollingu nebo vážného mínění se tu otírá o Baník, Ostravu a obecně chachary. Občas mi to přijde vtipné, ale někdy už si vážně říkám, co myslíš vážně a co ne...

Reagovat
Krony

Nebuď srab.

Reagovat
lichna.

Mám tě kopnout do nohy?

Reagovat
Han střelil první

dáme pivo.

Reagovat
lichna.

Že bude muset na Baník když nebudeme v poslední skupině nebo nějak tak. Ale už to vyhrát nechci. Musel bych ho vzít ke kotli a tam zařvat, že nemá rád Baník.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
bobis21

vždyť tady je vidět že to ofsajd je - noha obránce je úplně na levé straně čáry, hlava útočníka je až na pravé hraně té čáry - takže pokud je čára správně, je to ofsajd.

Reagovat
rel7

,,k pochybení sudích nedošlo", dle slov videorozhodčího

Reagovat
Coutinho10

oni si to vzdycky obhajej...

Reagovat
Skleepy

Ty vole ty jsi ten, co sedí za VARem ne? Protože jen on a prosťáček Mr. Nobody ten ofsajd nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ofsajd.

Reagovat
Banikovec7

pro studio, aby jim to ale Roman do zítřka nezavřel.

Reagovat
rel7

přesně tak že se toho nebojí a poukáží na ten hnus

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dle studia na O2 ten šlapák Orel prej ani nechtěl řešit... Doufám, že si dlouho nezapíská.

Reagovat
Liquid

A kdy naposled si viděl odpískat penaltu za to že hráč spadne bez kontaktu ?

Reagovat
Skleepy

Když Venca Pilař přeskočil skluzujiciho Jarošíka a megnul sebou o zem.

Reagovat
smazaný uživatel

Coz byla jasna penalta. Protoze pokud by nevyskocil, tak ma natrikrat zlomenou nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

tady má ale pravdu, v pravidlech to tak je - když hráč uhne, pořád je to faul:

"Za pokus o podražení se považuje každý úmyslný přestupek hráče, při němž sice

nedošlo k podražení, ale to jen proto, že soupeř se stačil zákroku vyhnout"

Reagovat
smazaný uživatel

Jina vec je, ze se to moc casto nepiska.

Reagovat
mistr129

Reagovat
PlackaSKS

už prostě nebud taková piča...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

To je zase hysterie Hraniční situace, kterou bez 3D lajnové technologie nevyřešíte, na takovou situaci je to malování čar krátké.

Spíš nechápu, proč se neřeší ten šlapák.

Reagovat
Banikovec7

Vždyť se řeší, i ve studiu to řešili Koubek s Levým, že toho bylo daleko víc, už od toho nesmyslně otočeného rohu. Přidal bych tam i ten faul před prvním gólem, když se pak to samé na druhé straně nepískalo.

Reagovat
Skleepy

Šlapák se řeší a ofsajd musí vidět každý, kdo před ním nezavře oči.

Reagovat
Salfovic

Ofsajd vidí každý, kdo ho vidět chce.

Reagovat
FCSL

Karma za pohár

Reagovat
bobis21

takže za jednu situaci v poháru máme 2x zápas s plzní + 2x zápas kde nám dal gól který už neměl být na hřišti?

Reagovat
HorajzmAmmann

Barošův gol měl platit - viděl jsem na instagramu fotku kde je jasně zřetelně viděl, že to byla hlava obránce a Barošova ruka se balonu ani nedotkla.

Šašinka gol z ofsajdu, to beru

Reagovat
Banikovec7

Z fotky to moc neposoudíš, je možné že se to otřelo i o hlavu obránce, ale podle mě to teda ruka byla.

A u toho Šašinky tam musel někdo clonit před gólmanem ne? Protože Šašinka v ofsajdu být určitě nemohl.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak to jsi neviděl tu fotku co já...

Reagovat
Banikovec7

No tuším že jo, jde vidět že se to otřelo obránci o hlavu, ale z toho nevidíš jestli se předtím Baroš dotkl nebo ne

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Banikovec7

No posoudit z toho že to ruka byla nemůžeš no, ale ani že nebyla, takže soudím spíš z dalších okolností.

A komise tuším řekla, že to z těch záběrů nedokáže posoudit s jistotou, takže nechají v platnosti verdikt sudího, stejně jako dnes.

Reagovat
HorajzmAmmann

aha, tak to potom jo... každopádně pokud je VAR v lize, tak by mělo být už i ve vyřazovacích zápasech poháru. I když někdy ani VAR nepomůže, ale aspoň to vidíš

Reagovat
bobis21

tak u ligy to financuje sponzor ligy, proto to na poháru není, nebo ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

ok, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

ty vole

Reagovat
C-M@ster

Budu citovat Liquida:

kdy naposled si viděl odpískat penaltu za to že hráč spadne bez kontaktu

Reagovat
Banikovec7

Slyšels někdy o šlapáku?

Reagovat
C-M@ster

Ano, teď odpověz ty mně.

Reagovat
Banikovec7

No pokud chceš odpovídat doslova, tak jsem to viděl, třeba tady: https://www.youtube.com/watch?v=y-nrQd_clCs ale netuším, co to má společného s tímto případem.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já bych spíš citoval pravidla fotbalu

Reagovat
rel7

já se ani nedivím že tomu možná trochu napomohl, ono nakopnout naplno někoho do podrážky asi nebude moc fajn

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
PlackaSKS

s dolarem si občas notuješ, co

Reagovat
C-M@ster

Ne.

Reagovat
PlackaSKS

upřímně... já třeba souhlasím s tvými názory na politiku, ale aboslutně se nemůžu ztotožnit s tim jak to prezentuješ, protože je to na úrovni spd. to samý se týká fotbalu. jsi... zaslepený. a to je slabé slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to mam s nim obracene. Co se tyce politiky, tak je uplne mimo. Co se tyce fotbalu, tak se s nim naopak shodnu.

Reagovat
PlackaSKS

jo, eurofotbal umožňuje mnohé v zásadě nic proti, každý má svůj názor

Reagovat
C-M@ster

Jak prezentuju co?

Však já říkám, že 2:1 byl z ofsajdu i že to byl šlapák a mimo vápno by se pískal... ale ve vápně jsem ještě takovou penaltu odpískat moc neviděl...

Co se týče politiky... bojím se, že moje politický názory jsou často terčem dezinformací a antikampaní a stejně jako mě hážete do jednoho pytle s dolarem, tak u politiky mě házete do jednoho pytle s jinejma.

Já si třeba myslím, že současnej volební systém je špatně postavenej... a lidi hrozně často volí a hlasují o věcech, o kterých nic neví...

Uvedu příklad... dva lidi se do krve hádají o odchodu/setrvání z EU... a oni se v podstatě hádají o tom, co si myslí, že by to znamenalo na základě informací, který mají, třeba i z různých zdrojů a třeba i zkreslený. Ale ani jeden z těch lidí si učitě nedělal detailní analýzu toho, co to znamená... a takhle je to s každou problematickou otázkou. Takže se nezbývá než se soustředit na názory/protinázory lidí, co tomu podle tebe rozumí/nerozumí... a když si třeba pravidelně všímneš kdo co tvrdí, můžeš se podle toho časem orientovat. Když prostě něco tvrdí Okamura, kterýho jsem slyšel lhát/manipulovat/překrucovat nesčetněkrát a můžu ti klidně udělat analýzy jeho textů, tak nemůžu z politickýho hlediska brát jeho podporovatele vážně... a to s ohledem na to, že s důvodama, proč by ho volili, bych souhlasil, ale vím, že on ty lidi chce jen zneužít a finančně se na tom napakovat.

Reagovat
mistr129

S tím příkladem souhlasím, ale jak bys chtěl lépe vymyslet volební systém? Jediný pro co bych byl, je snížení nebo zrušení dolní hranice pro sněmovnu, ale to by zrovna v posledních volbách nemělo asi vůbec žádný vliv.

Reagovat
PlackaSKS

ok, hele, uprířmně... odmítám tohle číst. stačily mi první dvě věty. já psal, "jak prezentuješ své názory na politiku" a ty tam hned v týhle souvislosti hodíš fotbal. to jsou dvě odlišné věci. jsi zbytečně .. agresivní, demagog jako vyšitý? bez snahy brát v potaz názory ostatních... takovej klaus ml. a to se mi prostě nelíbí. zcela upřímně nehodlám číst ten zbytek, protože mi tolik života nezbývá a s tímhel se zkrátka nehodlám zabývat.

Reagovat
C-M@ster

Nemůžeš napsat "stačily mi dvě věty", čím v podstatě sám děláš z toho, z čeho mě obviňuješ, a naopak ten text to vyloženě popírá.

Reagovat
PlackaSKS

to je úplně mimo. já si uvědomuju svoje nedostatky a býti demagogem je jedna z nich. o to snáz se mi hodnotí, že ty si na tom stejně...

Reagovat
C-M@ster

Můžeš mi dát nějakej příklad, nebo mě jen slepě obviníš?

Reagovat
PlackaSKS

hele, to bych musel procházet všechny příspěvky. takže "slepý obvinění na základě zkušeností s tebou na eurofotbale". a jak jsem psal níž, to i přes to, že bych s tebou mnohdy rád souhlasil a ten palec tam hodil.. jen tvůj styl mi v tom prostě brání a odrazuje

Reagovat
C-M@ster

Jak říkám, na EF často dochází k dezinpretaci komentářů, je to fotbalový fórum, ne mensa.

Reagovat
PlackaSKS

jsem členem mensy a žádná výhra to není nicméně- to se rozhodně stát může a často i děje. a kdyby to bylo na základě jednoho dvou komentářů, tak to naprosto neberu v potaz a neřeším... ale za a) osobně tě neznám a tohle je má jediná šance jak si utvořit nejaký dojem a za b) jsi poměrně aktivní a není to o pár komentářích... na druhou stranu prostě nehodlám někoho nutně soudit za to, že nemá stejný názor jako já nebo ho jinak vyjadřuje. vyjadřovat ale souhlas někomu s podobnými názory, ale pro mě agresivním a nesympatickým projevem (politika), taky nehodlám.

Reagovat
Mirek na tenisu

Hele, tady je výhoda, že každý můžeme plácat co nám slina na jazyk přinese...

Reagovat
PlackaSKS

to rozhodně

Reagovat
C-M@ster

Já o tom uvažoval, že bych si udělal testy, ale jednak je možný, že bych přistál třeba na 125.. ale reálně k čemu to je? Relativně dost lidí z mýho okolí tam je, používají v životopisu @mensa, aby to vypadalo líp... vím, že na mail jim třeba chodí pozvánky na akce do CERNu a kdovíkam, ale využils to někdy k něčemu?

Reagovat
PlackaSKS

nevyužil, jsem členem mensy jen proto, že je tam i můj otec... asi v 10 mě poslal na testy a od té doby tam jsem.. upřímně je to naprosto zbytečné. a asi jsem to nikde reálně nepoužil, ani v cv... taky proč, nikoho to nezajímá

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
taws

budu citovat Skleepyho: Venca Skokan Pilař

Reagovat
Coutinho10

btw. dneska se rozlouskne asi ten náš duel na Sazkafantasy, tak jsem zvědavej

jedinou obavu mám ze Zmrhala, ale když ho přečkám, tak by to asi mělo pro mě dobře dopadnout

Reagovat
PlackaSKS

zmrhal kapitán, to snad jde před derby udělat jinak?

Reagovat
Coutinho10

to ne no ..to mas dobrej trumf

Reagovat
Coutinho10

tak malem ti ti vyslo, jak mel Zmrhal tu velkou sanci pred stridanim, protoze kdyby dal, tak si mel o 12 bodu vic a asi by to byla remiza...takze skoda hlavne z pohledu fotbalu, ze jsme nedali ten 2. rozhodujici gol

Reagovat
PlackaSKS

právě, na fantu upřímně kašlu

Reagovat
db18

oba stejně...

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobrý

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
lichna.

Jak ho placne ať utíká.

Reagovat
rel7

Reagovat
Pesojen

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Pobavilo

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak teda, abych neřešil jenom rozhodnčího... PROČ hrál Baník takovou tužku 22. - 26. kolo a úplně zbytečně nechal dotáhnou soupeře, když tady je jasně vidět, že ten tým kvalitu má, když do toho dají maximum... zbytečný teď mohl mít Baník minimálně 5 bodů víc a byl by klid. Ještě se mohlo bojovat o 4. místo s Jabloncem

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne to vypada, ze pokud nedate pohar, tak v lize skoncite na tom nejhorsim moznym miste.

Reagovat
HorajzmAmmann

jestli už víš, jak bude hrát Bolelsav tak mi prosím napiš výsledky. Půjdu to hodit za výplatu.

Reagovat
smazaný uživatel

A 5. tym bude hrat pohary?

Reagovat
HorajzmAmmann

může

Reagovat
bobis21

když vyhraje pohár Slavia nebo Sparta tak by měl jít 5. do toho zápasu o EL, když máme pět míst v evropě

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
PlackaSKS

podle toho kde sparta nebo my skončíme

Reagovat
bobis21

no tak počítám s tím že oba v top 3

Reagovat
PlackaSKS

zraníme si dalších deset hráčů, spartě vypadně kanga a dočkal se neuzdraví.. a bude na drama zaděláno ale jinak samozřejmě ano

Reagovat
bobis21

4. Jablonec je za Slávií o 23 bodů - za 8 zápasů můžou získat maximálně 24. I když si zraníte všechny hráče a budete hrát s juniorkou, stejně pochybuji že Jablonec 8x vyhraje

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
PlackaSKS

ok, tohle je dost přesvědčivý

Reagovat
Banikovec7

Klidně by mohli skončit i 4. ne? A stejně by ten pohárový zápas hrál pátý tým.

Reagovat
KingMaster13

Stejně jim to může být úplně u prdele, protože Mol cup vyhraje Bohemka

Reagovat
Mirek na tenisu

Když si vzpomenu na poslední účast Baníku v Evropě a zápas s těmi Bělorusy co jeli do Ostravy autobusem a postoupili.... tak bych nějaké to třetí předkolo EL ani moc neřešil. Smysl by mělo postoupit jako onehda Gottwaldov přímo do skupiny. Všecko ostatní je loterie.

Reagovat
Salfovic

FC Autokar Mogilev

Reagovat
Mirek na tenisu

To byli junáci! Dobře si na ten špíl na Bacalech pamatuju. Na to sem se musel dívat Já, který viděl na vlastní oči bitvy s Bayernem, Anderlechtem, Neapolí, Valencií, Mönchengladbachem, CZ Bělehrad, Dynamem Kyjev...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci by si to zasloužili, zasloužil by si to i Brabec, mohlo by to pomoci s hledáním dalších sponzorů...Když budeme podávat výkony jako v posledních třech zápasech, tak si ani nemyslím, že by měl někdo problém s tím, že budeme hrát předkolo, když ho v minulosti tak "úspěšně" hrála třeba Boleslav, spíše nám to budou přát po těch letech trápení...

Že postoupí vítěz poháru, případně třetí tým do skupiny EL je reálné, já to asi vidím tak 45:55 ve prospěch, že ne, vidím finále Chelsea (budou třetí nebo čtvrtí v lize - můj tip) vs Arsenal (budou pátí nebo šestí v lize - můj tip) V takovém souboji bych trochu víc věřil Chelsea, má o trošičku lepší individuality, Arsenal ale má Čecha, tam bych mu přál, kdyby vychytal tým, který z něj udělal legendu a zvednul tak cennou trofej nad hlavu na konci kariéry...

Prvně musíme zvládnout semifinále s Bohemkou, aby nás to mohlo ale trochu víc zajímat, a to bude dost těžké, možná to Bohemka trochu vypustí, respektive nasadí některé hráče širšího kádru, když hrajou hned v sobotu na Slovácku v bitvě o to neskončit na 14. místě...Finále by bylo hop nebo trop, ale favoriti bysme určitě nebyli, to je jasné, ať bysme hráli s jakýmkoliv "S"...Od neděle do soboty, v šesti dnech derby, semifinále poháru a zápas v Jablonci, to zase hodně napoví o naší síle, pořád můžeme být i sedmí, teoreticky i čtvrtí, nejreálnější je páté místo, dost reálně nás může přeskočit minimálně Boleslav a mohli bysme se propadnout na šesté místo...

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci už se těší na jazdu do Karabachu, nedej bože do Almaty

Reagovat
smazaný uživatel

Já věřím, že většina věrných výjezďáků by vyjela i tam, včetně tebe, takže takových 200, 300 lidí určitě...Já osobně bych jel tam, kde se dá dostat autem či vlakem za max. 16, 18 hodin, ta cesta letadlem do Kazachstánu nebo Ázerbajdžánu a všechný výdaje to by šlo hodně přes 10 tisíc, to bych asi nedal, ne, když se to dozvíš chvíli předem a půjčku bych si na to asi brát nechtěl . To je ale ještě předčasné o tom mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, to ona natěšenost zvlášť do těchto končin by byla. Ale tam dostaneme 3:0 a nazdar

Ale snad úplně nejlepší by byl Izrael

Reagovat
HorajzmAmmann

Španělsko vy kreténi Někam k moři...

Takový Jablonec s přehradou 2.0

Reagovat
Mirek na tenisu

Až se probudíte, zjistíte, že máte všichni ruku v nočníku...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
C-M@ster

Zas mě nehažte do jednoho pytle s dolarem.

Podle mě taky ten rozhodčí pískal divně... ta penalta byla taková slávistická, pak se šel podívat na video, jestli by mu to teda prošlo a zjistil, že ne, tak ji zrušil. Na O2 ji pak ve studiu vůbec nerozebírali.

Hubník podle mě měl fóra takovejch 30 čísel, když to tahal z lajny.

Gól Plzně jasně z ofsajdu.

Reagovat
HorajzmAmmann

však ano... a srovnávat tě s dolarem? To snad ne

#United

Reagovat
smazaný uživatel

Ja z toho zapasu videl pozapasovy studio, takze tezko jsem se mohl vyjadrovat k nejakym situacim. Jen jsem pak hodnotil tu fotku, co sem hazel banikovec a z te teda nejsem 100% schopnej rict, zda se o ofsajd jedna, ci ne.

Reagovat
PlackaSKS

problém je v tom, že si zkrátka demagog jako vyšitej.. což me hrozně mrzí, protože mnohdy bych s tebou i souhlasil

Reagovat
Spalovač šancí

Slavistickou penaltou myslíš pro, nebo proti?

Reagovat
monty25

Jestli je tady někdo ze Slovácka, tak určitě jděte. Cílem je překonat divácký rekord 1. ligy žen a kromě toho, že to bude moravské derby, tak je to přímý souboj o 4. místo (skupinu o titul).

https://www.youtube.com/watch?v=CEvRw8MQNBI

Reagovat
Miguel19

Někdy fotbal dává, někdy bere.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

To je fotbal, jednou vám dá, podruhý vezme ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
ratusek

i ty, Kangu? nám letos spíš bere

Reagovat
Kang & Kodos

Těsnej ofsajd. Sice je vtipný, že se ani neobtěžoval zkouknout video, ale spíš bych řešil, proč měl Beauguel tři metry od sebe volno.

Reagovat
PlackaSKS

těsnej offside by byl naprosto v pohodě a správně puštěnej.. kdyby tam nebyl var. teda, oni nemají čáry, takže pak vlastně taky. ten systém je směšnej a to dlouhodobě. oni zavednou něco v co jsem věřil a doufal a pak z toho udělají takovou sračku. ruka frýka, gol po offsidu zmrhala, dnes "nepenalta"... s tim at jdou do hajzlu, to jsem radši doufal, že měl rozhodčí špatný výhled

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

Jak jsem psal, oni snad dělají schválně vše pro to, aby na VAR každej začal nadávat a oni si ho v tichosti stejně zruší časem

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

přesně tak to působí. "chtěli to, nám to komplikuje situaci, tak jim ukážeme, že s varem to může bejt ještě horší"...

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mirek na tenisu

Beauguel... ale co Řezník? Granečný ho stínoval a Flajšman se na to radši jenom díval za šestnáctkou.

Reagovat
HorajzmAmmann

jenom nás sere, že zase proti Plzni

Reagovat
lichna.

doufám, že vám ho tam v nadstavbě nebo finále poháru Bary zase foukne.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalovej buh ma vzdy pravdu a ten zaridil regulernost plzenskeho golu.

Reagovat
Kang & Kodos

Gól je, až když se třepotá síť

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Taky nemusí bejt za.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
taws

Reagovat
Kixi Syhimour

Pravděpodobně je, ale není to nejprůkaznější

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

to je ale hodně na hraně...

Reagovat
smazaný uživatel

...na plzeňské hraně.

Reagovat
PlackaSKS

podle tý fotky dole gol, z tohohle záběru bych se neodvažoval stoprocentně říct..

Reagovat
smazaný uživatel

To není celým objemem za na sto procent. Míč je ve vzduchu a je to záběr zepředu. To vždycky hrozně zkresluje. Hodnotím jen ten záběr.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
taws

ale mic neni ve vzduchu..on ho takle chytil na travniku

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom záběru určitě není míč na trávě. Celkovou situaci hodnotit z té fotky nemůžu.

Reagovat
taws

Pusť si video nebo fotky z jiného úhlu

Reagovat
PlackaSKS

pořád je míč kulatý a teoreticky může být svojí prostřední části na úrovni čáry, aniž by se jí fyzicky dotýkal. já bych to fakt neviděl jako 100% gol. tohle se z tohohle úhlu posuzuje hrozně těžko

Reagovat
HorajzmAmmann

míč je na zemi..

Reagovat
Banikovec7
Reagovat
smazaný uživatel

Jo to už je jiný kafe. Jasný gól.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Mass

Reagovat
Han střelil první

Jo, jo, tam jsem byl. Byl jsem po zápase tak vytočený, že jsem se tak zhulil, že jsem ani netušil, jak jsem se vrátil do Studénky. Jo, jo... zlaté časy.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím. Tohle už mi zas přijde jako breceni. Rozhodčí je zmrd, o tom žádná, Plzeň je... Škoda slov

Ale mělo se to poresit na hřišti... Tohle nám stejně body nevrátí...

Reagovat
HorajzmAmmann

Zrovna tohle je jenom taková vzpomínka Ale jo, včera jsem si tady pobrečel, protože jsem včera cítil před zápasem, že si minimálně bod odvezeme... a ono to tak celý zápas herně vypadalo, ale ta nasranost se tou nakloněnou rovinou celý zápas zvyšovala a po zápase jsem byl kurevsky frustrovaný.... ted už jebat, vyhrajeme s Opavou a bude bod v Jablonci

Reagovat
Losinho

mohlo bejt skoro hotovo

Reagovat
Fakt

Vážné si myslíš, že vas ještě mužem ohrozit?

Reagovat
Losinho

S tím jak hrajete asi ne, ale nikdy nevíš

Reagovat
Papra

jako offside asi jo, ale tak o 5cm a nechapu tu hysterii, var nema caru a pokus si nejdou jisty tak to proste pustili. Podle komentu tady bych si myslel ze slo o pulmetrovej offside...

Reagovat
HorajzmAmmann

tady nikdo nehodnotí ofsajd, ten byl jenom poslední kapka toho, co se dělo celý zápas na hřišti...

Reagovat
Salfovic

tady nikdo nehodnotí ofsajd

Reagovat
HorajzmAmmann

říkám, to už je jenom ta poslední kapka, proto tady každý píše o ofsajdu, ale ten je jenom poslední kapka jako důkaz toho, že rozhodčí celý zápas pískal naprosto jednoznačně všechno pro Plzeň ... a pak ještě vyloučil hráče Plzně, aby to nebylo tak nápadný

Reagovat
Papra

no tak ja souhlasim ze rozhodci dneska piskal napicu a treba ten faul na limbu pred prvnim golem bych nepisk. Pri tom slapaku ho podle me netrefil a podle toho vyse zminovanyho."nefaulu" jarosika na pilare, kdy se 90 % mistnich diskuteru shodlo ze to faul neni kdyz neni kontakt by to teda faul taky nebyl (zadnej ze zaberu na o2 ten kintakt jasne neprokazoval, umysl samozrejme jo)

Reagovat
bobis21

ofsajd to byl jasný. To že se ani nešel podívat byla jen poslední kapka ...

Reagovat
Salfovic

Lidem jaksi nedochází, že být ta kamera o pár metrů blíž bráně, tak by ta situace vypadala jinak.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Další mutant vedle Frýdka s obřím ramenem

Reagovat
mistr129

a Traorého se dvěma hlavama

Reagovat
smazaný uživatel

To nepamatuju Kdy?

Reagovat
mistr129

V derby, jak se řešilo jestli si kryl obličej

Reagovat
smazaný uživatel

Já pamatuju jen Vondráška s rukou místo hlavy, ale to nebylo video.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Salfovic

Dobře mu to řekl Zavadil

Reagovat
Kang & Kodos

Václav Jílek byl pak na tiskové konferenci vyzván, aby slovní přestřelku okomentoval. „Já nevím, všichni pak budou říkat, že Jílek na tiskovce brečí,“.....„Venca Jílek je u mě ubrečená holka, které sebrali hračku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

viděl jsem 2. gol Opavy a Zavadil místo toho, aby se šel radovat otočil se ke střídačce Olomouce a začal tam něco pokřikovat... je to kokot

Reagovat
Liquid

oba dva jsou cocoti

Reagovat
Bakary3

zavadil je kokot a jeho hodnoceni Jilka na zaklade toho, ze nehral velkej fotbal, je k smichu

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
lichna.

Zavadil vs Jílek. To bych normálně chtěl vidět v nějakem street fightu na krev. Vítězí ten, co přežije. A toho bych pak celého zničeného dodělal já. Ještě by se k tomu mohl přidat třeba Smola.

Reagovat
HorajzmAmmann

tobě vadí i Jílek jo? A toho Smolu moc nepiš, někde jsem četl že půjde do Baníku ke Kuzmovi

Reagovat
lichna.

Jílek je jeden z nejvíc arogantních trenérů, co máme. Jeho rozhovory po prohrách, to je zážitek. A jak už jsem psal jinde, kdyby k nám přišel Smola tak nekupuju Permici. To hovado v našem dresu nechci vidět..

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Co? To né

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, nejvíc mě dostal minulý rok, jak zpochybnil výhru Jablonce.

Reagovat
božský John

Reagovat
Sir Ravealot

Zavadil “Řval po rozhodčí”a hned pod tim “chybí mu emoce”

Reagovat
Han střelil první

Někdo, kdo půl roku simuluje, bude o druhém tvrdit, že je ubrečený.

Reagovat
Mass

To mám jako Zavadilovi věřit, že se zastával rozhodčí?

Reagovat
ratusek

Jílek za Smolu

Reagovat
Jan Horáček

K ofsajdu Plzně - jsem líný podívat se do aktuálních pravidel, ale mám doma starší pravidla ČMFS a tam je psáno, že při ofsajdu se posuzuje pozice TRUPU. O tom, že se posuzuje pozice části těla, kterou lze skórovat, tam nic není. Ono se toto pravidlo změnilo?

Reagovat
bobis21

"Vdefinici ofsajdové pozice výraz „hráč je blíže k brankové čáře soupeře než míč

a než předposlední hráč soupeře“ znamená, že kterákoliv část jeho hlavy, těla

nebo nohou je blíže k brankové čáře soupeře než míč nebo předposlední hráč soupeře.

V této definici není záměrně zahrnuta ruka nebo paže hráče (horní končetina

od ramene až k dlani)"

Reagovat
bobis21

Respektive ještě o pár odstavců výš:

Hráč je v ofsajdové pozici, když:

 kterákoliv část hlavy, těla nebo nohy je na polovině soupeře (vyjma středové

čáry) a

 kterákoliv část hlavy, těla nebo nohy je blíže k brankové čáře soupeře než

míč a než předposlední bránící hráč soupeře

Ruce a paže všech hráčů, včetně brankářů, nejsou brány v úvahu.

Reagovat
Jan Horáček

Díky za vysvětlení, nebudu to muset hledat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HorajzmAmmann

co to kurva je?

Reagovat
smazaný uživatel

Russti pohlavari chteli ukazat robota Aljosu, ma to ovsem hacek, je to totiz jenom kostym a v nem clovek.

Reagovat
smazaný uživatel

To už se ví asi 2 měsíce, no.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale tohle je dalsi.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mass

Omyl ruský televize. V naší ČT bys našel podobný kraviny, jako třeba "pyramidy" v Bosně v pořadu Objektiv, teleportující se mravenci, pořad Detektor, atd.

Reagovat
Blasphemer

Fake. Kdyby to bylo v Rusku, tak vyexuje flašku vodky, nastřelí si krokodila a pak tam v pěstním souboji sejme obě jedenáctky. A pak teprve rozehraje.

Reagovat
JarousFCB

...a kamera by byla v Ladě, která by bez jednoho kola projela kilem prostředkem hřiště.

Reagovat
Blasphemer

Já jsem spokojenej. Koukatelný to bylo z obou stran, od nás asi nejlepší první poločas na jaře, protože na to alespoň okatě nesrali. V druhé půli bohužel převzal iniciativu spíš Baník, ale nakonec na to dojeli, ostatně jako třeba na Spartě, od pětasedmdesáté toho měli už plný kecky a pak stačilo udeřit.

Co se týče offsidu, tak mě se v reálu zdál dost jasnej a celou dobu sem čuměl na postranního, jestli to nemávne. Když vidím ty fotky, tak byl teda dost hraniční, rozhodně ne tak jasnej, jak se mi zdál naživo, ale asi teda spíš jo než ne. Na druhou stranu to byl Řezník, což je ostravak jak poleno, tak ho možná sudí počítal jako domácího hráče.

Jinak support Baníku parádní, tady smekám klobouček. Rozhodně lepší než obě Ska u nás dohromady.

Reagovat
Blasphemer

*hostujícího kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Že by vážně nejlepší u nás?

Reagovat
Blasphemer

V Plzni se prezentovali letos jednoznačně nejlíp.

Hlavně se nesrali moc do nás, vyloženě něco proti Plzni tam skandovali asi dvakrát nebo třikrát za zápas a jinak si jeli svoje chorály. Což cenim, na to skoro nejsem ani zvyklej.

A choreo taky pěkný.

Reagovat
Mirek na tenisu

Za to na téma Opava se vyřádili... Ona dneska hrála s Baníkem Opava?

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jebes, tak jen na konci zápasu, ty chachare...

Reagovat
JarousFCB

to není pravda... sám to už neřvu, protože od toho průseru se to hodně přehání

Reagovat
smazaný uživatel

Rvalo se to, když se dostalo na 2:1 a trvalo to mikrochvili. Poté až na dekovačce a to beru, protože již za týden je velké slezské derby.

Jinak během zápasu byl skvělý doping, kdy to kulminovalo u TGM.

Reagovat
JarousFCB

to se mi nezdá, ale budiž. To že se to řve poslední dobou hodně, mi už nevymluvíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jo, ale žíly mi to netrha

Je to v rámci pozdravení, ne, že by se jebala půl zápasu

Reagovat
JarousFCB

tady to jebání a protipolicejní blbosti by se měly řvát v poločasové pauze... když se hraje, tak se má v prvé řadě podporovat Baník a sem tam připomenout Řepkovi, že je čurák.

Reagovat
smazaný uživatel

A že Matusovic je kurva, víme, známe.

Reagovat
HorajzmAmmann

Řepkovi? Do mrtvol se nekope

Reagovat
didosh

Reagovat
HorajzmAmmann

já to zaslechl asi 2x A slyšel byl kotel v tv celou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Díky... Já si to dnes v sektoru taky užil... Snad sme ho vyprodali, jak bylo v úmyslu...

Reagovat
smazaný uživatel

Sektor vyprodán (628 osob) + další i mimo sektor l

Reagovat
JarousFCB

+ prošlo dost lidí s lístky do jiného sektoru byl z toho malý poprask u turniketů fakt jsem nečekal, že bych se v Plzni nedostal k lístku, kdybych nedošel včas.

Reagovat
Blasphemer

Vypadalo to plně. Navíc dost chacharů sedělo i v sektorech vedle, protože už nejspíš nesehnali lístky do sektoru hostí.

Reagovat
lichna.

Tak ono my proti vám nemáme vyloženě proč nějak picovat. Rivalita tam nějaká speciální není. Jen pro nás je to o fous větší zápas díky tomu, kde jste posledních 10 let.

Reagovat
Blasphemer

Tak třeba taková Bohemka, což byl poslední zápas doma před Baníkem, proti nám asi taky nic nemá (nebo mi něco uniklo ) a stejně jejich prezentace celej zápas spočívala v pořvávání nějakých píčovin na Plzeň. Vlastní chorály předvedli tak čtyři možná. Což je třeba oproti včerejšímu Baníku rozdíl jako kráva.

Reagovat
lichna.

Tak my obecně ani proti Spartě nebo Opavě nejedeme nějaké kvantum chorálu proti nim. Spíše si dáme ty naše a k tomu nějaký jebaci nebo proti Spartě máme na Letenské pláni. Taky nechápu ty pseudofans jako třeba v zápase s Opavou, kdy proti nám byla snad půlka jejich chorálu..

Reagovat
HorajzmAmmann

A Sparta v Ostravě jak už jsem psal, 50% proti Baníku. A ty na podporu Sparty jsem neslyšel, protože to řvala půlka...

Reagovat
Banikovec7

Nejlepší v tom je Brno, ti snad mají tak 70% pokřiků urážky jiných.

Reagovat
ZB 07

ne no

Reagovat
Banikovec7

Tak to asi obmenujete podle zapasu, ale co jste hrali s nama, tak to tak vzdy bylo.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
r.mrazik

to je prdel liga...

Je sranda, že i když je video, tak se to dá ošéfovat...

Tohle už nemůže brát nikdo vážně

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník nešťastný zápas. Vynikající výkony Kuzmanovič, Diop, Stronati, Jánoš...Horší mužstvo vyhrálo, ale i tak to chodí. Nějakou vinu má i Bob, který měl dříve střídat některé zatavené borce (Granečný). Šlo nejen o čerstvé hráče, ale i o rozkouskování hry. VAR není samospasitelný. Vždycky tam sedí lidé. Ofsajd Řezníka byl okem nepostřehnutelný, ani chlap u VAR si nebyl jistý a v tom případě se akce pouští. Na druhé straně při šanci Diopa zase pomezní pustil jasný ofsajd. Šlapák na Flajšmana mohl klidně písknout jako pentli. Celkově se mi výkon Orla nelíbil. Dupal to na obě strany.

Reagovat
vanGomm

V komentáři zápasu Plzen-Ostrava 2:1 jsem četl tuto větu Fleišman přehodil Hrušku,ale zřejmě ještě z brankové čáry vykopl míč Hubník.Bylo pak video?Zápas jsem neviděl.

Reagovat
Banikovec7

Bylo, ale z něj se takové situace nedají posoudit, museli by mít goal line technology.

Reagovat
vanGomm

Dík což je ovšem škoda,protože bez té technologie to nemá smysl si to video vůbec potom pouštět a zkoumat.O těch ofsajdech platí vlastně to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrala nam to neschopnost Panika vcas reagovat a vystridat. Pulka od 65. minuty nemohla a furt se nic nedelo... Jebat rozhodciho i video, treba se nam to vrati...

Reagovat
lichna.

Reagovat
Blasphemer

Jo, to asi jo. Ke konci už toho měli dost a střídat až po tom inkasovaným gólu byla velká chyba.

I ten Vrba, kterej si to třetí střídání nechává většinou až opravdu na ty poslední minuty, se včera nebál tam poslat Pačindu patnáct minut před koncem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Mimo jiné ... ale měl bys s trevorem brát v potaz, že to on připravil tým ke včerejšímu výkonu, který fakt nebyl špatný. Váš hate je dost přehnaný

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, tým byl připraven výborně, o tom žádná. Ale čekat se střídáním na konec zápasu, kdy naší někteří borci slapali vodu už někdy od 70 minuty...

Kdyby dal čerstvou krev dříve, třeba by to dopadlo jinak.

Ale jinak souhlasím, mužstvo připravil dobře.

Reagovat
JarousFCB

já jen, že ho pořád prezetuješ jako neschopného nýmanda, co tomu vůbec nerozumí...

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale taky ho dokážu pochválit, když na to přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak jasne ze to dobre nachystal to mu nikdo nebere. Ale pak vubec neda vec, kterou by mel mit za ty roky v maliku, zvlast kdyz to vidi cela republika jen on ne... To me fakt nasral

Reagovat
lichna.

Reagovat
HorajzmAmmann

Od 65. minuty nemohla? Však Baník měl 2.polocas kromě 4 minut pod kontrolou... Chtěl prostě posledních 5 minut roztahat střídáním, nevyšlo to. Ale udělal bych to úplně stejně. Dle mého nikdo nohy netahal...

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimalme Kuzma byl uplne vystaveny, dolu mel jit i Holzer. A mit polocas pod kontrolou taky vypada jinak... Poslednich 20 minut se na to na nas valilo ze vsech stran.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak to si ten 2. poločas pusť znovu

Reagovat
HorajzmAmmann

** PS: Hlavně vandrákovi, co na to čumí na o2, to občas připadá jinak. Občas když vyjedu tak si pak zápas pouštím znovu v TV a ono to pak vypadá úplně jinak Jestli jsi byl v kotli, můžeš to mít trošku přikreslené. Ale Plzeň fakt měla dvě šance v 2. poločase. A to jsem právě čekal, že na nás vlítnou a bude nás mačkat.. ale nic... na Plzen dva centry a jedna tutovka není tlak

Reagovat
lichna.

V druhém poločase jsem měl jen 5 minut pocit, že nás Plzeň zatlačila. Jinak absolutně ne.

Reagovat
HorajzmAmmann

a to jsem si ještě při golu na 1:1 řikal, jak to je v hajzlu protože do 2. poločasu na nás Plzeň vlítne... a ona byla snad ještě marnější. Možná od 83 - 85 minuty tam bylo něco jako tlak, ale to už měl Pánik připraveného Šašinku... Podle mého čekal Pánik na nějaký kolotoč od Plzně aby tam sázel jedno střídání za druhým. Bohužel to o minutku nevyšlo no...

Reagovat
Banikovec7

Já bych teda střídal minimálně jednoho hráče taky dřív, Diop potom začal kazit každý kontakt s míčem, místo něj klidně mohl jít Šašinka, který by měl více sil na napadání.

Reagovat
lichna.

Je pravda že někdy v tom tlaku tam měl pak Diop dva absolutně zkažené míče. Tam se asi střídat dalo. Ale jinak bych to vyřešil stejně.

Reagovat
Banikovec7

On podle mě i ten plzeňský tlak z toho nestřídání vyplynul, takže se tomu tím střídáním dalo předejít.

Reagovat
HorajzmAmmann

znovu se ptám, tlak?

Reagovat
Banikovec7

No par minut pred golem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, od 80. Minuty nás tam začali slušně mačkat a naši hráči jen běhali od čerta k dablu.

Reagovat
lichna.

Ano, to znamená 5 minut. To není zas tak moc.. Navíc střídání se připravovalo. Jo, měl sundat Diopa, když se mu přestalo dařit. Ale jinak já osobně bych to taky nechával až od 85 minuty. Ale tak sto lidí sto chutí.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

tak to "mačkání" jsem ale čekal už od 50. minuty no... A dvě povedené akce moc tlak nebyl a rozhodně to nebylo způsobené tím, že chachary chytaly křeče a podobně... Když Baroš zvládne odjezdit 180 minut za 4 dny tak Granečný s Diopem snad zvládne 90 minut za týden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Tak po těchto zářezech nám ten pohár už prostě musí předat...

Reagovat
kecipep

Proč tam stojí ti šašci v kostýmech?

Reagovat
vanGomm

Poslední dvě kola (29.30.) se vždy hrála ve stejný den i čas.Budou to dodržovat i nyní,když se hraje ta nadstavba?Není už to zbytečné?

Reagovat
lichna.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Mass

Kanga

Reagovat
HorajzmAmmann

Plavšič

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teda nevím, kdo byl dnes tragičtější, jestli Hušbauer, nebo Zahustel

Reagovat
C-M@ster

Co to bylo za pošťuchovačku na konci?

A dejte vědět, co řekne videorozhodčí o pentli na Hušbauera? Že to moh ustát, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nita s Kangou provokovali kotel co od nich čekat jinýho taky žejo...

Reagovat
nani92

KAnga nikoho neprovokoval, dakoval im za skvelú atmosferu počas zápasu

Reagovat
Blasphemer

Kanga trošku blbnul před tribunou sever a Deli tam na něj vlítnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga provokoval kotel.

Penalta naprosto jasná.

Reagovat
C-M@ster

No, ale to videorozhodčí neřekne

Oni si ho tam na konci studia O2 zvou a ptají se na to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
didosh

Co tam bylo po hvizdu, se mi to seklo

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga provokoval kotel.

Reagovat
Salfovic

Kterej ?

Reagovat
smazaný uživatel

Guelor

Reagovat
PBLead

Reagovat
lichna.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Komix

ač jsem nasranej, tohle je nejlepší hláška roku zatím.

Reagovat
Liquid

naprosto slabý

Reagovat
smazaný uživatel

Až tak, jo?

Reagovat
didosh

Reagovat
ZB 07

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Bex5

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
andrew96

Reagovat
monty25

Přišel jsem o něco?

OT: USK Praha Třetí nejlepší klub Evropy (mimo Rusko první)

Reagovat
mistr129

Zas bych z toho vyřazení Brna tolik nedělal..

Reagovat
monty25

Holky mají Brno až ve finále.

Reagovat
mistr129

Tam se ta liga snad ani nemusí hrát ne? Vždycky čtu jen nadpis, jak USK vyhrál o 80, dostal třicet bodů atd

Reagovat
monty25

Pamatuju časy, kdy aspoň to finále bylo ještě vyrovnaný. Ale jinak už nějakej ten rok hodnotím úspěšnost sezony čistě podle výsledku v Eurolize.

Reagovat
mistr129

Předtím zas pořád vyhrávalo Brno jestli se nepletu. Oproti tomu zlatý Nymburk, s tím se dá aspoň tři čtvrtiny držet krok a jednou za sezónu většinou i prohraje

Reagovat
monty25

Přesně tak, v letech 1996-2008 suverénní Brno, pak to bylo asi čtyři sezony vyrovnaný a potom začalo výrazně dominovat USK.

Reagovat
didosh

Jj Zabiny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem hada srát, žábu bušit pěstí do skály, koně zvracet v barvách francouzský trikolóry. Dokonce sem viděl i stíhačku couvat, vole. Ale todleto sem teda ještě neviděl.

Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat…

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole, penalty nepenalty a naše dřeváctví ve finální fázi stranou, ale co tam zas za komedie předváděl Plavšič, to jsem fakt ještě neviděl. Ať hraje za žáky, tam možná nějakej ten souboj ustojí

Reagovat
HandPump

Reagovat
mistr129

Jako myslím si, že Sparta předvedla v rámci možností solidní výkon, takticky to zvládli více než dobře a udělali z toho nefotbal, což byla asi jejich největší šance na úspěch. Ale dost mě vadilo právě to věčný ležení, když to srovnám třeba s Libercem před dvěma týdny.

Reagovat
Losinho

To bránění Sparty bylo hrozný. Snad z každýho nákopu z půlky byl alespoň pokus o centr..

Reagovat
mistr129

To je ale tím, že nemají pořádnýho stopera ani beka. Chyba sportovního manažera a ne trenéra

Reagovat
Losinho

Tak minimálně Hanousek je na ligu nadprůměr a tohle vůbec nedával.

Reagovat
mistr129

Souček

Reagovat
doshcz

Franěk určitě byl pro pivo zrovna

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon hroznej, ale na bod to v klidu stačilo, naštěstí slavia nemá útočníka. Nám je to k ničemu, tak snad to aspoň pomůže těm Šádkovým kundám dojít si pro svůj poslední titul

Reagovat
smazaný uživatel

Slavisti ty rozhovory vůbec nedali. Hrozni saláti.

Reagovat
Losinho

Ty vlezeš do cz sekce dvakrát do roka a nedáváš diskuzi, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se to projevilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvými komentáři.

Reagovat
kilobyte

Sáček: "Došli nám síly."

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt to řekl s měkkým i?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Řekl to měkce no.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když se nad tím takhle zpětně zamyslím, tak tohle ukazuje na totální diletanství realizačního týmu Sparty. Oni si týden "válejí šunky" a pak jim dojdou síly proti týmu, co hrál před 3 dny s Chelsea. Takže si asi fakt váleli šunky i během zimní kondiční přípravy. Tam jsou amatéři úplně všichni, nejen Ščasný

Reagovat
Losinho

Pozitivní je, jak snadno přehrála naše záloha tu sparťanskou.

Negativní je, že Kolář je pořád gólman Slavie, a to ne juniorky Slavie

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

On má někdy krásný zákroky, ale moc často udělá strašnej renonc... A to se dá spravit s Bohemnkou, ale ne se Spartou...

Reagovat
Losinho

Víš jak.. to měl i Hroššo. Bohatě by stačil lehce nadprůměrnej stabilní gólman, ne neumětel s co "umí nohama".

I když v lize je tohle bohužel teď problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že udělal klíčovou chybu. Ale není to to, co nás stálo body. To je totiž to dřeváctví vepředu, zbrklost ve střelbě a neschopnost nějakého finálního řešení a přihrávky. Proč zrovna v derby musí skoro všichni zahrát takhle?!

Reagovat
Losinho

Pro mě je to stejná chyba, jako ten Škodův nájezd. Ale sorry, body nás to stálo, a gólman by měl bejt pro léto jedna z priorit. Ale nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

OK - tak taekwondo skončilo, kdy bude ten fotbal?

Reagovat
Posledni Kovboj

Stetina je dobrej bodyguard, moh by prestat s fotbalem a delat sekuritku

Reagovat
Kang & Kodos

Mohl by pak sesekat dva zápasníky a vyprávět o tom na potkání jak Karlos

Reagovat
Posledni Kovboj

moh by nekde skopat nalityho bezdomovce, ze kteryho se vyklube Repka

Reagovat
Salfovic

A pochcat.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga a Deli - dva největší srdcaři svých týmů made in Africa

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě k výsledku - o tom, že si Sparta odvezla z Edenu bod, rozhodla individuální kvalita brankářů. Možná by Jarda měl toho Nitu zkusit vyčenžovat za nějakej bakšiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud za něj dáte Masopusta s Coufalem, tak beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Sykoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Za bakšiš, za hráče ne...

Reagovat
Hokaido

Ale zrovna dneska mi přišel strašně nejistej ve vzduchu. A rozhodně si měl odpustit to zdržování snad někdy od 70,minuty. Jsme Sparta, ne Bohemka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam si myslím, že to byl pokyn z lavičky, tak nevymejšlel a prostě se podřídil, stejně se pokoušela válet po zemi půlka hráčů, tak proč by se nějak nepřidal ke kolektivu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a nejistej - to se taky nedivím, když mu tam obrana předváděla to, co předváděla.

Reagovat
mistr129

Plavšić zaslouženě, hrál to fakt dobře

Reagovat
doshcz

Plavšča MOTM čeština fajn

Reagovat
C-M@ster

Tak jako jestli videorozhodčí odmítl, je to trochu podivný, ne?

Reagovat
PlackaSKS

tak co má říct? " podle mě to byla penalta, hlavnímu jsme to řikali taky a pak tohle..." to prostě nemůže no

Reagovat
mistr129

Podle mě on právě byl pro penaltu a asi nechce obhajovat rozhodnutí, se kterým nesouhlasí.

Reagovat
C-M@ster

Asi jo.

Reagovat
kilobyte

Ale rozhodčí pískl penaltu, takže VAR muselo mít pocit, že není. Jinak by se na video podívat nešel.

Reagovat
PlackaSKS

nebo mu řekli, že je to na červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Může si to vyžádat i sám. Plus tam byla ještě druhá situace, kterou původně nepísknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi jo, pokud se na to sel pak koukat hlavni, tak je to vetsinou na popud toho, ze by to videorozhodci pisknul.

Reagovat
DieFohlenBMG

Nic nekončí, Jedeme dál

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie složila neuvěřitelný tým. Takhle silná do šířky a hloubky nebyla ani Sparta pod Hrebikem. Naprostá špička téměř ve všech řadách. A to mají třeba ještě Sykoru nebo Matuška na hostovacce. To je úplně nereálný. Je strašně moc hracu, který jim jako sparťan závidím.

Reagovat
Liquid

a tvoje vyjádření k výkonu rozhodčích když si včera kritizoval toho co pískal Plzeň...

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to psal. Moc nechápu, dle čeho zrušil tu pentli. Druhou bych nepiskal. Celkově nechápu udělování karet.

Reagovat
Liquid

aha nenašel jsem, díky, za mě Frýdek, Kanga druhá žlutá a za Slavii ještě Deli měl dostat za loket + Hušbauer jí dostat neměl, resp padat nemusel, ale kontakt jasný byl, zjevná simulace rozhodně ne

Reagovat
Spalovač šancí

Rozhodčí trošku pomohl, takže nezasloužený, ale dobrý bod

Reagovat
KingMaster13

Trošku? První vlna nasranosti už ze mě vyprchala, té vnitřní to chvíli ještě potrvá

Reagovat
Spalovač šancí

Třeba nám v konečném zúčtování ten bod pomůže.

Reagovat
KingMaster13

Snad jo

Reagovat
smazaný uživatel

Takze vase klasika.

Reagovat
Spalovač šancí

Vzhledem k tomu, že to znáš z vašich zápasů, tak si toho vážím.

Reagovat
Kang & Kodos

No do prdele, takhle jsem naposledy tlačil čas v kině na Revenant, když jsem měl průjmy. Pro Slavii dva ztracený body, Plavšič je král, Kanga samozřejmě úplně kokotskou kartu. Zahustela mi bylo normálně líto. Bez ohledu na jeho kvalitu, hráč jeho typu prostě nemůže při standartkách bránit Součka, to jestli bylo součástí plánu, tak bych autora tohodle nápadu na hodinu vyrazil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Průjmy? Hotentoote?!

Reagovat
Kang & Kodos

Snesu hodně, ale tohle je moc

Reagovat
PBLead

Neměl průjmy Ross Geller?

Reagovat
lichna.

Stejná osoba.

Reagovat
Bex5

Reagovat
Bosko

Z dnešního derby jsem znechucenej ze čtyř důvodů

1) Sparta, kterou jsem za celej život neviděl v derby takhle zalezlou, zdržující a trapnou. Tohle nebyl výkon hodný derby

2) Ztráta dvou bodů s týmem, se kterým bysme prostě ztrácet neměli (viz bod 1)

3) Čůráčci z TS - atmosféra nebyla nic moc, protože speaker nedokázal rozfandit celou tribunu. Místo toho si pořád jeli urážky na Spartu, k čemuž se podstatná část severu prostě nepřidala. Navíc to pyro a na konci kelímky = kokůtci porušili podmínku, tleskám

4) Rozhodčí - dneska hodně mizernej výkon, je otázka, zda je to tím, že je Hrubeš a spol. banda dementů, nebo se to prostě dneska (+včera) někomu hodilo

Reagovat
Kang & Kodos

4) my nic, to Berbr

Jinak penalta na Hušbauera mi přišla taková půl na půl. Pochopil bych obojí. Když už to pískl, klidně si za tím mohl stát, obhájil by si to

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to taky možná bylo moc brzo, kdyby se to stalo o dvacet minut později a Sparta byla pořád jen zalezlá ve vápně, tak to možná nechal kopat. Blbý je, že udělal blbce ze sebe i z VAR.

Reagovat
Bosko

Tak ani Berbr za to nemůže. Hrubeš se snad vyjádřil v tom smyslu, že měl k dispozici jen dva záběry. A až po zápase viděl třetí, ze kterýho se potvrdilo, že to měla bejt penalta...

Tady nás má očividně někdo za totální dementy

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
PlackaSKS

takže si nebyl jistej a proto dal hušbymu žlutou? tak jasný

Reagovat
smazaný uživatel

iSport nezklamal včera po zápase byl okamžitě k tomu ofsajdu speciální článek, kterej byl celej večer jako hlavní. Dneska dvě neodpískaný penalty Slavii a nic.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mirek na tenisu

Faul Zachustela na Součka? Kdes ho viděl? Takových držení bylo při tom rohu několik, ale jenom Dlouhé Bidlo sebou mrskal jak ryba na suchu. Balon šel od něho deset metrů. Nic!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na tenise, ty kudrnatá p*čo.

Reagovat
Posledni Kovboj

na Jarka Plesla uz jsem par let nezavzpominal, diky

Reagovat
Bex5

Reagovat
Hokaido

Tu penaltu absolutně nechápu.

Snad nejhorší derby za posledních třeba 5 let. Na tomhle fotbale nebylo vážně nic hezkýho.

MOTM pro mě Král. K němu na jaře fakt nemám jedinou výtku, čeká ho velká budoucnost.

Reagovat
Liquid

neuhlídal Sáčka, toť jediná jeho chyba + po jeho "špatném odhlavičkování" vyrovnal Plavčič, jinak Sáček vyloženě průměrák

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem četl, že neuhlídal Součka.

Reagovat
naheCZ

Odhlavičkovat to líp mohl, ale ještě před tím to měl v klidu někam odehrát Hušbauer.

Reagovat
Liquid

souhlas, obě malý chyby, ale při rozboru té situace proč inkasovala SKS to jistě trenér zmíní

Reagovat
Greny

Mě se třeba naopak líbilo ale jako fakt...

Reagovat
Liquid

dneska víc než hrubě ovlivněný zápas hlavním rozhodčím, 2 verdikty byli jasné, penalta na Hušbauera a druhá žlutá pro Kangu kdy šlapákem narozdíl od včerejšího Plzeňáka Bořila sestřelil, co se týče Hušbauera, padat nemusel, ale gólman po něm skočil a trefil ho = stejný případ jako Olayinka proti Baníku, penalta jasná a měla se pískat a Nita žlutá karta a teda dost dobrej nesmysl s tím vykoupením trestu pro nadstavbu, ať to berou jako normální kola se žlutejma a ne nějaký mazání, či vykupování se a to řešení VAR při stažení Součka, 4 minuty v háji, hra rozkouskovaná pak, přesně jak jsem kritizoval VAR před zavedením

Reagovat
Mirek na tenisu

Asi jo penalta na Pučbauera byla. I když osobně se mi ty ochotné pády hráčů přes napřažené ruce golmanů nelíbí. Druhá žk pro Kangu ne. Šel sice tvrdě do souboje ale tělem a zepředu. Je ovšem pravda, že Kanga je magor a být Rosou tak bych se ho brzy zbavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Každej, kdo je už nadrženej na tu pseudopíčovinu Hry o trůny si radši pusťte Black Mirror nebo Narcos, vy buzíci

Reagovat
Posledni Kovboj

Hra o Truny je mrdka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bosko

Tvoje máma je mrdka, vole

Reagovat
Posledni Kovboj

to je mozny, ale aspon nekouka na Hru o Truny.

Reagovat
Bosko

ok, na tohle ti nemám co říct, dostal jsi mě

Reagovat
GuyFox

Reagovat
bobis21

knížky jsou dobré, seriál zklamal

Reagovat
andrew96

Jako vždy u souboje knížka vs. seriál/film.

Reagovat
bobis21

až na to že kohle je doslova jediný případ, kde mě seriál ve srovnání s knížkou sklamal já jsem jeden z mála které nezklamal ani hobit ...

Reagovat
andrew96

Zklamání je obecně asi opravdu silný výraz. Jsou filmy, které jsou podle knižní předlohy opravdu kvalitní. Za mě je ale hodnota knihy vždy úplně jinde.

A zrovna filmový hobit je zcela jiným žánrem než Tolkienova publikace. To snad ani srovnávat nejde.

Reagovat
bobis21

Tak samotné zpracování zajímavé je, to netvrdím že ne, jen se mi zdá že některé události, které byly v knížkách vyobrazeny jako velmi zajímavý a rozvíjející se příběh se v seriálu velmi zjednodušil. Jediná linie která mě v seriálu nezklamala byla asi Arya (která je teda má oblibená postava v knize i seriálu)

Hobit - ano, bylo to trochu něco jiného, ale jak říkám, mě to nevadilo.

Reagovat
Hokaido

Teď jsi mě snad poprvé v životě nasral. Snad budes mít průjem až do středy.

Reagovat
Posledni Kovboj

Masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle bych se ti nejradši vychcal na ksicht.

Reagovat
Posledni Kovboj

nevyhrozuj mi necim, co bych si paradne uzil

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Bex5

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mass

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
krisa

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
hornito

Reagovat
Civers

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
didosh

To je kokooot

Reagovat
lichna.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
mickey mouse

Dovalile?

Reagovat
smazaný uživatel

Neni, ale neni to ani tak uzasny, jak se z toho dela. Ale zajimavy to je.

Reagovat
Posledni Kovboj

Ja jsem to vypnul asi po tretim dile, pamatuju si akorat ze tam nejakej lofas brousil svoji segru,pak skopnul z parapetu nejakyho kluka, co na to cumel, a to uz jsem chcal z toho, jaka je to telenovela je to pak lepsi?

Reagovat
PlackaSKS

zkus knížky

Reagovat
Posledni Kovboj

kdyz ja radsi normalni porno spis nez eroticky novely

Reagovat
PlackaSKS

hmm, musim říct, že porno jsem ještě asi nečetl

Reagovat
Posledni Kovboj

na konci se vezmou...teda vetsinou

Reagovat
PlackaSKS

to musim zkusit

Reagovat
HorajzmAmmann

I syn s nevlastni mamou?

Reagovat
Posledni Kovboj

i s vlastni prave

Reagovat
didosh

Reagovat
andrew96

A na svatbě společné orgie.

Reagovat
bobis21

seriál jsem taky vzdal asi po třech dílech, ale knížky mě chytly

Reagovat
PlackaSKS

já první díly četl hned jak vyšly. seriál se mi líbil zatim taky, ale spíš ty první serie... každopádně obecně jsou knížky vždy lepší

Reagovat
fenixLFC

ani nie, len maju talent urobit diel o hovne a na konci dat nejaku zaplteku kvoli ktorej si musis pustit dalsi diel

Reagovat
Posledni Kovboj

jo, tyhle vymrdany cliffhangery mi prave vydrzeli do tretiho dilu

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
iamek

Reagovat
Pablos

moje řeč

Reagovat
Hokaido

You know nothing, martakubis.

Reagovat
Bosko

shut up or there will be violence

Reagovat
exse

Hating popular things doesn't make you interesting.

Reagovat
smazaný uživatel

Iam already a famous singer in Czechia

Reagovat
20DollarsInMyPocket

První tři sezóny byly dobrý, ale ten zbytek... jakmile si začali více vymýšlet děj, tak to šlo do kopru.

Reagovat
Bosko

byly slabší díly, ale sedmá řada byla celkem dobrá a teď je tam plno zajímavých otázek, co čekaj na vyřešení. Takže já se těším

Reagovat
Salfovic

Všechno se to zdálo psovi.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sedma rada byl trapas nedavajici smysl. do te doby top..

Reagovat
exse

Souhlas, že s odkloněním od knížek to šlo dolů, ale ne do kopru. Šlo to z top seriálu na nadprůměrnej seriál.

Reagovat
db18

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak já to beru s ohledem na to, jaký na to mají rozpočet. Ale tenhle pokles je u seriálů dost typickej, snad jen Breaking Bad má všechny sezóny dost vyrovnaný.

Reagovat
mistr129

House of Cards, nepočítám-li do toho tu poslední sérii, kterou jsem neviděl a asi ani neuvidím

Reagovat
bobis21

Black Sails mi naopak přišlo čím dál zajímavější v dalších sériích

Reagovat
Neon

od druhé řady to byla parádní jízda

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
andrew96

Fakt to nedělej, o nic nepřijdeš.

Reagovat
HorajzmAmmann

BB byl lepsi a lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

nema je vyrovnane, protoze zaver byl na uplne jine urovni..

Reagovat
smazaný uživatel

A víš, co je největší prdel? Oni ty záběry podle O2 naprosto prokazetelně měli k dispozici. Všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš hustej typek

Reagovat
iamek

Reagovat
HorajzmAmmann

Ja nevidel nai monutu z hry o truny. Po Narcos jsem si pustil Walking Dead a po serii a pul je to fajn, ale nema to takovy spad jako Utek nebo Ztraceni.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ani minutu

Reagovat
HorajzmAmmann

+ plus BB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší seriál je Okresní přebor

Reagovat
Riviera Kid

K.Hrubeš k situaci ze 12.min 291.derby: “Ze dvou dostupnych zaberu (VAR) jsem nevidel, ze by doslo k podrazeni. Po utkani, kdy jsem videl zaber, ktery jsme bohuzel nemeli k dispozici pro tu danou situaci, tak k podrazeni Husbauera doslo a pokutovy kop měl být nařízen.”

To ať jdou do prdele.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Hokaido

To nevymyslíš.

Reagovat
Posledni Kovboj

Jak jako nemeli k dispozici do pice ?

Reagovat
Azazelo RD

Asi nemají zaplacené O2 a na ČT šel florbal.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
lichna.

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Bosko

Takhle to v týhle zemi chodí. Každej ví, že tu něco smrdí, dotyčnej to obhájí nějakou píčovinou, všichni se tý píčovině zasmějeme, dotyčnej si snad ani nemůže myslet, že tý výmluvě uvěříme...a jede se dál

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A ještě mu daj kartu za simulování, ty vole Ať se jdou pojebat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Oni nás fanoušky mají snad za totální čuráky..... Ať se sebere a jde do prdele než si pro něj nějakej slávista dojde osobně. Tohle byl zápas jak z 90. let. Rozhodčí si prostě dělal co chtěl

Reagovat
Posledni Kovboj

Jo, tohle byl takovej Pavlin Jirku revival. Vzpominame.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Neon

Zdroj?

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Neon

díky, cenim

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale vážně, co to je za píčovinu, on foukne penaltu, protože si myslí, že byla, dá kartu Nitovi a pak se jde kouknout na video, kde je vidět hovno, takže si řekne, že je to neprůkazný, takže to odvolá a dá Hušbauerovi kartu za simulování. Co to je za logiku do prdele?

Reagovat
PlackaSKS

chvíli dělal normálně svoji práci a když si uvědomil, že dneska vlastně ne, musel to nějak změnit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

zrušit video, zrušit rozhodčí ať to rozhoduje PC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Takže oni mu tam daly neprokazatelny záběry?

Reagovat
smazaný uživatel

I

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

A víš, co je největší prdel? Oni ty záběry podle O2 naprosto prokazetelně měli k dispozici. Všechny.

Reagovat
Salfovic

Ale VAR posílá rozhodčímu jen nějaké záběry.

Reagovat
Greny

Posílá jen záběr kterej vybírá ten rozhodčí tam ne?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To jako fakt?

Reagovat
Greny

Já si myslím že to tak je.. že rozhodčí tam vybere záběr a ten mu promítají na monitoru

Reagovat
didosh

Vybere dva nejprukaznejsi záběry na základě svého rozhodnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jenže jde o to, že Franěk měl ty záběry k dispozici už ve chvíli, když rozhodoval. Ty prokazatelný. Ne až potom.

Reagovat
Greny

A kde vidíš problém? když jsem ráno k ofsajdu Plzně posílal situaci z Anglie kdy podle VARu z jedné kamery ofsajd nebyl a z druhé jasnej tak na to nikdo nereagoval... Každopádně Husbauer si pro ni šel jasně

Reagovat
C-M@ster

Kdes to posílal?

Reagovat
Greny

https://wp-images.onefootball.com/wp-content/uploads/sites/13/2019/01/skysports-kane-offside-tottenham_4541143.jpg

Podle tohoto záběru to řešili zda byl ofsajd před penaltou

https://footy.dk/wp-content/uploads/2019/01/kane.jpg a s tímto pak přišel Sarri po zápase za rozhodcima

Reagovat
bobis21

já bych teda už podle toho prvního viděl ofsajd vždyť je tam jasně vidět že pravou nohu má na čáře a tělo nakloněné na pravou stranu - což musí být do ofsajdu

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Greny

No tak podle VARu a ofsajd nebyl a následovala penalta

Reagovat
bobis21

podle VAR nedala ani plzeň včera gól na 2:1 z ofsajdu, to není relevantní argument

Reagovat
PBLead

na obou je to offside

Reagovat
mistr129

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ty vole...to snad nemysli vazne

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
ratusek

Dodavatel virtuálního grafického systému

@ChyronHego

nám přislíbil dodání certifikace co nejdříve.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

OT: Ačkoliv se všichni zaobírají dnešním derby, krátce se podělím o svůj další druholigový zážitek.

Do Táborska jsme jeli s výraznou časovou rezervou a stejně jsme díky rozkopaným silnicím dojeli až ve 20.minutě, po příjezdu na nás čekal vesnickej stadion s sice novou, ale až úsměvnou tribunkou a třeba okýnko na občerstvení je vyřešeno v sektoru hostů dírou v plotě. Co se týče fotbalu, tak ten byl chvílemi až komický, domácí měli problémy chodit na mokrém hřišti i bez míče, natož s ním, my jsme se zase pro změnu celý druhý poločas uchylovali ke zdržování a odkopům, nakonec jsme to ale heroicky ukopali a jsme na dosah baráži (což je při našich výkonech absolutní výsměch všem profesionálním fotbalovým soutěžím).

Přes to všechno si začínám uvědomovat, že sestup do druhé ligy je mnohdy vysvobozením. Najednou si člověk váží každé maličkosti (jakože například stojí na kryté tribuně) a celkově je to fajn pocit vyhrát častěji než jednou za dva měsíce. Věřím tomu, že pokud postoupíme, tak to bude pro celý klub pořádnej impuls a bude o nás opět slyšet

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale ten poločasový výsledek

Reagovat
ZB 07

Zase jsme se chytnuli no. Dneska to byla fakt nezasloužená výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

tak Impuls rikas...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak Taborsko už ale nehraje v lese, ale na tom novém stadione přímo ve městě Tábor, ne?

Reagovat
ZB 07

Jo, nevím, jestli je celej stadion novej, nebo jenom ta jedna tribuna, každopádně to ve mně furt budilo strašně vesnickej dojem

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád, že jsi byl stále v civilizaci a nešel jsi na původní stadion, který je ukryt v lese a sektor hostů je jen udusaná hlína s malým kopečkem.

To se pak divíš, jak tam mohli hrát profi ligu... Bazaly proti tomu naprostý Nou Camp

Reagovat
bobis21

ono se tam fakt něco děje co tam Baník nehraje jsem v té části ostravy nebyl

Reagovat
HorajzmAmmann

ty vole, já bydlím v Liberci a viděl jsem asi milion fotek plus jsem se tam byl už 2x podívat

Reagovat
didosh

Já Stuttgart a též jsem byl omrknout jak to tam vypadá...srdce plakalo...

Reagovat
bobis21

tak já do Ostravy jezdím prakticky jen občas na Baník a když teď hraje ve Vítkovicích, tak se nemám ani kdy do slezské dostat

Reagovat
ZB 07

jojo, stadion Soukeník, to je klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

No novej stadion. Ona je to bývalá umělka, která sloužila jako tréninkový hřiště mládeže. Akorát vyměnili umělku za trávu a namontovali na tu tribunu u silnice. Teďka asi před měsícem dodělali takovou malou tribunku na protější straně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou ten starý stadion byl super. Když jsme tam byli v poslední sezóně, tak jsme před fotbalem v té hospodě vedle hřiště hráli ping pong

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě to byl bizar na druhou. To i vlasimsky statek je oproti té lesní divočině útulný stadionek.

Když sme tam jeli, vystoupis z busu někde na rozcestí, pak se tahnes nějakou dlouhou cestou okolo garáží, než dojdeš do místního lesa Raholec a stále hledáš stadion, než ti padne do oka nějaký plac, kde jsou 2x branky, pletivo, stará hasičská tatrovka... WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

Vlasim byla dobra, kdyz tam byla ta klec. Ted uz je tam sektor za brankou a jde tam videt uplne hovno

Na tu Tatrovku jsem uplne zapomnel, ta byla taky excelentni

Reagovat
smazaný uživatel

To lešení ve stylu tribunky tam dělali kvůli nám, díky tomu byl sektor do hybridního eLka, kde se lámal všude možně beton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ony ty Varnsdorfy, Táborska a podobně mají něco do sebe, mě tyhle divočiny docela chybí

Reagovat
didosh

Nový impuls by měl přijít v podobě nového majitele, což asi i ty dobře víš že tam je ten kámen úrazu. Bartonek je srdcar ale on a zbytek vedení nemají na to vést klub.

Reagovat
ZB 07

Ono je ale základem k příchodu nového majitele hrát alespoň trochu důstojnou roli v lize, pokud se budeme motat okolo 7.místa ve FNL, tak jsme všem ukradení.

Reagovat
didosh

To je jasné...ale ve Zbrojovce drima ohromný potenciál...když si vzpomenu na 90.léta jak každá vesnice, každá knajpa vypravovala bus, všichni chtěli být Za Luzankama...dneska nikdo ani neví kde Brno hraje...Kometa je na JM na každém kroku, bilbordy, plakáty, Kometapuby...o Zbrojovku nezakopnes téměř ani v Brně...

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku je asi jasné, že z naší a slávistické podmínky se stane trest, otázka je, jestli se to stihne už na poharove derby nebo až na poslední ligové kolo před nadstavbou.

Reagovat
Coutinho10

Tak to derby byl solidni vysmech a tlacenka ze soboty se prenesla i do nedele a zacina tu otazka, jestli ten VAR fakt ma smysl, kdyz ten rozhodci se na to muze podivat a pak se stane to, co se stalo...

Kazdopadne je to i nase chyba, ze jsme nedali vic golu, protoze za stavu 1:0 se muze stat cokoliv a bohuzel Sparta nas ztrestala a tak o to vic zamrzej ty nedotahnuty prilezitosti...hlavne Kral si zaslouzil dat gol, kde to mohl dat jak po te individualni akci, tak kdyby fungovala spravedlnost a misto brevna v 90. minute by to slo o par cm niz

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie muže být ukřivděná jak chce, ale kdyby lord Škoda a princ Jaromír nespálili tolik šancí, nemuselo se kolem toho dělat takové haló.

Reagovat
smazaný uživatel

Halo se po pravu dela z vykonu rozhodciho, ktery z fanousku ceskeho fotbalu dela idioty...

Reagovat
Posledni Kovboj

Jenom poopravim ze Lord uz je Zahustel, Skoda teda muze bejt hrabe, baron, nebo treba markrabe. Princ Jaromir je ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se a opravuji Škodu na barona.

Reagovat
Posledni Kovboj

diky, cenim

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale prdlajs, pokud je Zmrhal ve formě, tak je to lord, pokud je z formy, tak je to princ. Vůbec nevíte

Reagovat
Posledni Kovboj

no jo, ale taky kdy byl naposledy ve forme zejo

Reagovat
Losinho
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
db18

Píče, to ten hokej pěkně začal... nechápu, že si trenér nevzal po těch dvou gólech oddechový čas.

Reagovat
Kily

škoda, před oběma góly velká šance na druhé straně, tak ať aspoň někdo trefí Polanského

Reagovat
db18

Klidně Kovář... bez něj to je stejně lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ta penalta pro Boleslav?

Maj tam video nebo ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Slovan

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak stačí vyhrát s Opavou a 5. místo je doma

A pak v nadstavbě doma s 6. Slovanem nebo MB, takže to si snad pohlídáme. Ale bude to strašně zajímavý.

Reagovat
ratusek

doma Slavia a Slovan/MB. Venku zbytek.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak ještě tam vidím rozdíl v tom, že třeba Slovan (doufám, že postoupí právě Slovan) bude hrát poslední kolo v nadstavbě v Jablonci (tam si nedají v derby nic zadarmo) zatímco Baník pojede poslední kolo do Plzně (kde jim to všechno vrátíme s úroky) a předposlední kolo po mistrovských oslavách doma se Slavií ... 5. místo se mi zdá losem o dost lepší....

..no a taky můžeme remizovat doma s Opavou a je to úplně v hajzlu

Reagovat
lampas

Tak v posledním kole v Jablonci může být klidně pro Slovan domácí atmosféra, což nám může dost pomoc. Takže na to bych nespoléhal

Reagovat
HorajzmAmmann

domácí atmosfera? Ale no tak Udělejte si nejdřív doma domácí atmosferu, pak můžete dělat někde venku domácí atmosferu...

Reagovat
lampas

Vždycky záleží na důležitosti zápasu

Reagovat
ratusek

i když venku se fandí lépe

Reagovat
Azazelo RD

Domácí atmosféra je -2 a sníh, ty jelito.

Reagovat
doshcz

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Banikovec7

Potřetí za jaro doma přejedem Liberec

Reagovat
HorajzmAmmann

a potřetí v sezoně nás zařízne v Plzni rozhodčí (sranda, raději,...)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

A potřetí to bude to památné odpoledne...

Reagovat
smazaný uživatel

A výjezdy o víkendu

Mimochodem, pokud my, Sparta, Dukla a sfc bude mít stejné umístění na konci zakl. časti, jako je teď, tak Praha konečně 4.5 zažije Slezské derby...

My. Na Letné, chalupari o pár kilometrů dal na Julisce a bezpečnostní složky budou děkovat Svobodovi, jak to krásně vymyslel.

Reagovat
frankiefcb

Se přesune to by prostě neprošlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono by to šlo nějak udělat. Oni třeba na Julisce od 13 hodin, my od 17:30... Jen by to byly slušné manévry, další demonstrace síly bezpečnostních složek.

Nicméně to pobavilo, kdyby to tak vyšlo

Reagovat
HandPump

Co je na tom vtipnýho?

Reagovat
Banikovec7

Tak prý videosudí si vyžádal aby se ho na ten šlapák v rozhovoru neptali.

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak ten 2. gol jsem ted viděl asi 10x a kurva, proč se Procházka zastavil???

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on udělal chybu i u prvního gólu, společně s Diopem, šance Beauguela, kdy ho vychytal Laštůvka byla taky jeho chybou, ten gól taky no, utekl mu...Teď se dívám ze záznamu na Dohráno a tam to jde jasně vidět. Prochyho si vážím, že k nám šel a pomohl nám se záchranou, ale v této sezóně se jeho věk a některé taktické chyby především proti kvalitnějším útočníkům, ukazují celkem jasně. Nevím, nevím, jsem zvědavý na jeho budoucnost.

Reagovat
HorajzmAmmann

Šindelář je bohužel zraněný.... snad se dá dohromady co nejdříve. Další varianta na stopera

Reagovat
bobis21

Arťom taky hrával stopera (čímž neříkám že ho tam proti Opavě chci ...)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak varianta Šindelář + Stronati nám sedí asi nejlépe. Myslím, že za těmito stopery má Lašty 7 ze svých 9 nul, jejich nevýhodou je rozehrávka, kterou mají průměrnou i když Stronati zase trochu ožil a poslední tři zápasy už byl zase oporou a i v rozehrávce...Varianta se stopery Procházkou a Stronatim nebo Šindelářem těch čistých kont moc neudělala...Na jaře nemáme ani jednu nulu...

Procházka má rozehrávku samozřejmě nejlepší z našich stoperů, ale je dost měkký v soubojích a dost pomalý + taktické chyby. Mešaninov...Já nevím, ten kluk je sympaťák, bojovník, všechno, ale jeho hra nohou je někdy fakt až komická, on je dobrý na těch 10 minut, když vedeme a potřebujeme jeho výšku, když bude soupeř nakopávat, ale jinak je to prostě náhradník a nevím, jestli se to může nějak někdy změnit, jestli tedy chceme jít cestou fotbalu a ne boření hry...

Pokorný má v Hradci ubohých 7 zápasů za sezónu a Azackij je další typ bořiče, který je uklizený navíc někde v Gruzii...

O Šindelářovi psali, že by měl být mimo minimálně 2 týdny, bylo to před týdnem, má něco s kotníkem.

Reagovat
didosh

Podle mě se Zio dost zlepšuje v rozehrávce. Ten 30 metrovy pas po zemi byl luxus, tuším na Diopa

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale potřebuje být sebevědomý, když se mu nedaří, tak je rád, že míče odkopne kdekoliv To ho dost limituje, takové výkyvy, má 10 skvělých zápasů, pak 5 průměrných až podprůměrných, kdy si říkáš WTF, co tu v Baníku dělá...Ale je to stále ještě mladý stoper, takže věřím, že to stabilizuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Odchovanec

Reagovat
db18

Se ptáš, jako by si ho viděl hrát poprvé.

Reagovat
vanGomm

Je potřeba,když už máme tu nadstavbu hrát 29. a 30.kolo ve stejný den a čas? Není to v tomto případě už zbytečné?

Reagovat
lampas

28. kolo za námi a každý tým ligy má reálně pořád o co hrát

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele