Informace

  • Celé jméno
    Tomáš Chorý
  • Číslo dresu
    25
  • Datum narození
    26.01.1995
  • Výška
    199 cm
  • Pozice
    útočník
  • Váha
    90 kg

Národnost

  • Česko

Aktuální statistiky v klubu Slavia Praha (CZE)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Chance Liga 2024/2025
1
32
0
0
0
0
0
0
0
Celkem
1
32
0
0
0
0
0
0
0

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Česko "21"
4
74
1
0
0
0
0
0
0
Česko
7
224
2
0
0
0
0
0
1

Články

Přestup Chorého? Milion měsíčně nejde odmítnout, myslí si novinář Dočkal

Tomáš Chorý (29) podepsal tříletý kontrakt ve Slavii a postaral se tak o letní přestupovou bombu. Útočník národního týmu rozděluje fanoušky po celém Česku, a tak se nelze divit, že ani řada příznivců sešívaných není z jeho příchodu nadšená. Co jeho příchod znamená pro celou ligu? Jaká role ho v Edenu čeká? A jak číst chladné oznámení jeho odchodu ze strany plzeňské Viktorky? To jsme probrali se sportovním novinářem, který Chorého kariéru detailně sleduje posledních 10 let, Janem Dočkalem.

Třaskavý přestup: Slavia dotáhla příchod útočníka Chorého z Plzně

Tomáš Chorý přestupuje z Viktorie Plzeň do pražské Slavie, která podle nepotvrzených informací zaplatí tři miliony eur. Devětadvacetiletý útočník a sedminásobný český reprezentant podepsal s mužstvem trenéra Jindřicha Trpišovského smlouvu do roku 2027.

Chorý míří z Plzně do Slavie, probíhají intenzivní jednání

Kontroverzní přestup Tomáše Chorého z Plzně do Slavie nabírá konkrétní obrysy. V sobotu dopoledne oba kluby potvrdily, že o přesunu reprezentačního útočníka intenzivně jednají. Plzeň podle informací Livesport Zpráv požaduje čtyři miliony eur. Slavia preferuje variantu s hráčskou výměnou a finančním odstupným ve výši dvou milionů eur.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele