FORTUNA:LIGA - souhrn 24. kola

08.03.2019, 19:53, aktualizováno 11.03.2019, 19:54
Komentáře a souhrny
Slavia rozstřílela Ostravu a zvýšila náskok na druhou Plzeň, která ve šlágru kola podlehla Spartě. Olomouc pokračuje ve zlepšených výkonech, tentokrát zdolala Liberec. Doma byl úspěšný také Zlín a tři body konečně získala i Bohemka. Teplice se na jablonecké Střelnici ujaly vedení, to však dlouho neudržely a nakonec odjely s porážkou 1:2...

Sigma Olomouc - Slovan Liberec 2:1

11.03.2019 18:00

Góly: 30. Vít Beneš, 55. Martin Nešpor - 86. Libor Kozák

Olomouc pokračuje v jarní jízdě, doma porazila i Liberec a v tabulce se dostala na deváté místo hned za Severočechy. Slovan byl sice v utkání hodně aktivní, ale již poněkolikáté v sezóně doplatil na bídnou produktivitu. Na straně Hanáků odehrál výborné utkání Zahradníček, který připravil obě branky svého mužstva.

Za domácí nemohl nastoupit pravý bek Sladký, jenž si odpykal disciplinární trest za žluté karty. Místo něj dostal možnost ukázat se Chvátal. V sestavě hostů chyběl zraněný stoper Kačaraba, naopak své místo na pravém kraji obrany našel po jednozápasové pauze Koscelník.

Ve čtrnácté minutě mohl Slovan do vedení poslat Kozák, jemuž míč před bránu naservíroval z pravé strany Breite, ovšem zkušený útočník selhal a balón vůbec netrefil. Za další dvě minuty zahrozila na druhé straně Sigma taktéž zprava. Texl hledal ve vápně Nešpora, jemuž zakončení na poslední chvíli zblokoval Mikula na rohový kop. Ve 21. minutě měl další obrovskou šanci Kozák, k němuž propadl míč po obranné hlavičce Oscara, avšak skvělé vyběhnutí a zákrok předvedl brankář Olomouce Buchta.

Hned o dvě minuty později si aktivní Kozák vypracoval další příležitost, ale z otočky pálil jen do Buchtovy náruče. Hanáci potrestali soupeřovo zahazování těsně před uplynutím půlhodiny hry. Na Zahradníčkův rohový kop si naskočil Beneš a prudkou hlavičkou poslal Sigmu do vedení. Liberec po studené sprše nesložil zbraně a Kozák se v 35. minutě ocitl opět ve slušné šanci, ale Buchta i tentokrát vyšel ze souboje vítězně, když pumlíč vyrazil pravou rukou.

Slovan byl sice v prvním poločase aktivnější, jenže měl velké starosti s rohovými kopy soupeře, konkrétně Zahradníčka. Záložník Olomouce jeden takový roh rozehrál ve 41. minutě a k odraženému míči se dostal Nešpor, proti němuž dobře zasáhl gólman Liberce Nguyen. Nešpor si další střeleckou možnost připravil o tři minuty později, pálil však vedle. Čtyři minuty po změně stran opět zahrozili Hanáci, konkrétně Plšek, jenž ale Kalvachův pěkný centr nezužitkoval, jelikož hlavičkoval mimo tři tyče.

Druhé branky docílili domácí v 55. minutě. Zahradníček se bravurně uvolnil u levé postranní čáry a poslal míč na Nešpora, který byl v souboji před Mikulou a ranou pod břevno nedal Nguyenovi šanci. Z protiakce však mohli hosté vyrovnat. Oscarovu střelu si střídající Malinský srazil do běhu, Buchta ovšem po včasném vyběhnutí zasáhl proti záložníkovi Severočechů.

Devatenáct minut před uplynutím řádné hrací doby vypálil z voleje Malinský, ale jeho pokus letěl nad břevno. Za dalších devět minut měl slušnou šanci další střídající hráč Oršula, který po centru od Potočného hlavičkoval nad břevno. Pět minut nato se ale Liberec přece jen dočkal. Karafiátův dalekonosný pokus Buchta překvapivě neudržel v náruči a Kozák dorazil balón do prázdné svatyně. To ale bylo vše, na co se hosté zmohli.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Baník Ostrava 4:0

10.03.2019 17:30

Góly: 18. Milan Škoda, 70. Lukáš Masopust, 90+3. Michal Frydrych, 90+7. Mick van Buren

Sporné penaltové momenty, přerušení zápasu, ale hlavně jednoznačnou výhru domácích přinesl duel Slavie s Baníkem. Pražané po výhře 4:0 zvýšili náskok na čele tabulky, hosté zase zůstávají na pátém místě. Výborný zápas odehrál pravý bek domácích Michal Frydrych, který byl u všech branek svého týmu.

Trenér sešívaných Trpišovský udělal v sestavě svého celku celkem sedm změn. V obraně doplnili Kúdelu kromě již zmíněného Frydrycha také Ngadeu a Zelený, zálohu posílili Hušbauer s Băluțou a Olayinkou a v útoku operoval kapitán Škoda. Do základní jedenáctky hostů se po karetním trestu vrátil středopolař Jánoš, kterého doplnil univerzál Šindelář. Na levém kraji zálohy se pro změnu objevil mladík Granečný.

Po pěti minutách hry chtěl penaltu pro Baník vymodlit Diop, avšak k zemi se poroučel dřív, než došlo ke kontaktu s brankářem Kolářem a od sudího Nenadála viděl po zásluze žlutou kartu za simulování. V osmé minutě si na druhé straně našel Stochův rohový kop Frydrych a hlavičkoval jen těsně vedle tyče. O pár okamžiků později se k nebezpečné střele dostal Škoda a obrana soupeře stihla pokus domácího hráče na poslední chvíli srazit mimo tři tyče.

V osmnácté minutě se již Slavia dostala do vedení. Olayinkovu ránu po rohovém kopu tečovanou Frydrychem vyrazil gólman hostů Laštůvka před sebe, kde se nejrychleji zorientoval Škoda a dorazil míč do sítě. Nutno dodat, že v té době hrála Ostrava v deseti, jelikož obránce Fleišmana ošetřovali kvůli tržné ráně lékaři. o pět minut později mohl další branku domácích přidat Zelený, jenže po nabídce od Stocha pálil v dobré pozici mimo.

Tlak sešívaných pokračoval nadále, v 28. minutě byl v akci znovu Laštůvka poté, co jej tvrdým pokusem prověřil Stoch. Baník se ve zbytku prvního poločasu přece jen několikrát podíval na polovinu domácích, ale do zajímavé šance se nedostal. Také slávisté se do pauzy po úvodní aktivitě přece jen uklidnili.

I po změně stran se do první šance dostali Pražané, konkrétně Băluță, jenž však z voleje mířil z úhlu pouze do boční sítě. O chvíli později se Olayinka dostal do kontaktu s Laštůvkou, který byl podobný situaci z první půle, kdy se Diop snažil o pokutový kop na Kolářovi. Tentokrát ale Nenadál i s pomocí videorozhodčího penaltu odpískal. Laštůvka se však vyznamenal, neboť vychytal exekutora Stocha.

Po hodině hry rozhodčí na pár chvil přerušil zápas kvůli dýmu z pyrotechniky slávistických příznivců. Ani neočekávané přestávky nevyužili Slezané k lepší hře. Naopak v 70. minutě přenesl Stoch hru napravo na Frydrycha, jenž z první posunul balón na Masopusta, který zblízka přidal druhý gól sešívaných. Za dalších dvanáct minut mohl další zásah přidat střídající Van Buren, jenže o fous minul prostor mezi třemi tyčemi.

Až v 85. minutě se hosté po dlouhé době připomněli, když Stronati po rohovém kopu hlavičkoval i kvůli teči vedle. Závěr duelu ale patřil jasně Slavii. Nejprve vystrašil Laštůvku pohotovou, leč nepřesnou střelou z otočky Hušbauer. Poté se gólman Baníku vyznamenal proti šanci Van Burena. V druhé minutě sedmiminutového nastavení zase Laštůvka vyrazil volej Součka.

Po následné sérii rohových kopů se již ale prosadil Frydrych, jenž si naskočil na centr Hušbauera - 3:0. A ještě jednou musel Laštůvka lovit míč ze sítě. V sedmé minutě nastavení se do akce opět přimotal Frydrych, který přihrál do pokutového území, kde čtvrtou branku Pražanů přidal Van Buren. Hosté tak zpět do Ostravy nakonec odjížděli s debaklem.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Viktoria Plzeň 4:0

09.03.2019 17:30

Góly: 10. Adam Hložek, 29. Guélor Kanga (pen.), 68. Michal Sáček, 90+10. Matěj Pulkrab

Málo vídaný zásah policie proběhl na Letné. Vyklidila tam totiž chvíli před koncem celý sektor hostujících fanoušků, kteří přihlíželi kruté porážce svého týmu. Plzeňské šance na titul postupně snižovali Hložek, Kanga, Sáček a Pulkrab.

První ohrožení branky měla na svědomí Viktorka. Kayamba si na hranici pokutového území posunul míč a vypálil, střela ovšem neměla patřičnou výšku a skončila jen v hledišti. Po deseti minutách už v Generali Areně vypuklo nadšení. Kanga si u pravé postranní čáry vyměnil míč s Dočkalem a poslal do vápna centr na zadní tyč, kde vyskočil nejvýše Adam Hložek a zařídil letenskému celku vedení. Navíc se jednalo o jeho premiérový ligový gól, díky němuž se stal nejmladším střelcem v historii nejvyšší soutěže.

Během následující čtvrthodiny byli Vrbovi svěřenci dvakrát poměrně blízko vyrovnání. Nejprve z dálky vyslal dělovku Chorý, avšak Nita mohl zůstat v klidu. Posléze Kovařík našel přetaženým centrem Kayambu, jenž sice z blízkosti, ovšem nevýhodného úhlu pálil mimo prostor tří tyčí.

A tak zase nastaly krušné časy pro Plzeň. Pačinda na kraji vápna nesmyslně fauloval Sáčka. Sudí odpískal pokutový kop, který potvrdil po krátké poradě s videorozhodčím. Penalty se následně ujal Guélor Kanga, jenž poslal míč na druhou stranu, než Hruška skákal, a svůj návrat do základní sestavy tak po asistenci oslavil i gólem. Před poločasem mohl ještě navýšit střelec první branky Hložek, jeho skákavou ránu však s drobnými problémy zneškodnil Hruška.

Hned po pauze mohl plzeňské šance výrazně snížit Tetteh, jenže nevyužil Procházkovy hrubky a v souboji jeden na jednoho se nechal vychytat Hruškou. Krátce na to našel Dočkal po přímém kopu ve vápně Costu, ten to však měl na dlouhou nohu a balón poslal výrazně mimo bránu. Ještě než uběhla hodina hry, přišly další šance, na každé straně jedna. Hložek nejprve zatáhl míč doprostřed a vypálil nad, poté se v asi největší příležitosti hostí objevil čerstvý Hořava, rána mu ale nesedla.

Branka tak přišla na straně Ščasného družiny. Hanousek skvěle vyřešil situaci jeden na jednoho a přihrál pod sebe na Sáčka. Ten si míč zpracoval a povedenou umístěnou placírkou na zadní tyč výrazně přiblížil své spoluhráče k vítězství. A brzy mohlo být ještě hůře, neboť Dočkal po rohovém kopu opět našel Costu, který orazítkoval tyč Hruškovy brány.

Zhruba deset minut před koncem sudí na pokyn policie utkání přerušil a poslal fotbalisty do kabin. Plzeňští fanoušci totiž stále využívali pyrotechniku, kterou házeli i mezi domácí příznivce, a údajně mělo dojít i ke zraněným jak v hostujícím kotli, tak v přilehlém sektoru.

Po deseti minutách se hráči vrátili na hrací plochu, Jan Kovařík na ní ovšem nevydržel dlouho. U postranní čáry totiž nevybíravým skluzem sestřelil Kangu a po druhé žluté kartě odešel do sprch. V samotném závěru sparťané ještě dokonali zkázu Viktorie. Dočkal dlouhým nákopem na obranu našel Karlssona, ten z ostrého úhlu překvapil Hrušku, který balón pouze vyrazil a Pulkrab doklepl do prázdné brány.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Bohemians Praha 1905 0:3

09.03.2019 15:00

Góly: 3. Matěj Koubek, 35. Martin Dostál, 45+3. Lukáš Hůlka

Důležité utkání v boji o záchranu se sehrálo v Karviné, kde uspěli hosté z Ďolíčku. Podruhé v sezóně se jim povedlo vsítit tři branky, a to navíc ještě před pauzou. Postupně se prosadili Koubek, Dostál a Hůlka.

Již po dvou minutách bylo pro domácí zle. U levé postranní čáry si míč šikovně navedl Vaníček a svým centrem vyzval ve vápně připraveného Koubka, jenž se nemýlil a ve svých devatenácti letech si připsal premiérový gól v nejvyšší soutěži.

Slezané se poměrně brzy dočkali vyrovnávací trefy, radost jim však nevydržela dlouho. Wágner totiž po standardní situaci zakončoval pravačkou do sítě z ofsajdového postavení, což neuniklo ani pomeznímu rozhodčímu. Po půlhodině hry tak mohli navýšit vedení "Klokani", jenže Vaníček po parádním dlouhém pasu hlavičkoval slabě a Berkovcovi nezpůsobil velké problémy.

Co se nezdařilo nyní, to se povedlo o pár chvil později. Bohemians ve středu pole získali míč, Vaníček se pokoušel překvapit domácího brankáře, obránci tečovali míč k nabíhajícímu Dostálovi, který z bezprostřední blízkosti překonal Berkovce. A aby toho nebylo málo, jednu trefu ještě hosté přidali do šatny. Bartek z rohu malého vápna poslal prudký centr na zadní tyč, odkud Hůlka neomylně zakončoval do prázdné brány.

Vypadalo to, že pro Karvinou už nemůže být hůře, to bylo ovšem vyvráceno po necelé hodině hry. Hlavní rozhodčí usoudil, že Krivák ve vzdušném souboji s Koubkem použil loket a udělil mu druhou žlutou kartu, čímž poslal Hrnčárovi svěřence do deseti. Ti byli i přesto ve druhé půli aktivnější, nijak výrazněji však Fryštáka neohrozili a znovu tedy vyšli bodově naprázdno.

To pro ně znamená setrvání na barážové předposlední pozici o bod před Duklou, na třinácté místo zaručující záchranu ztrácí již tři výhry. Klokani jsou sice o pouhou pozici výše, náskok na svého soupeře už však činí osm bodů.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram 2:0

09.03.2019 15:00

Góly: 86. Tomáš Ladra, 88. Muris Mešanović

Dlouho to vypadalo, že se fotbalisté Mladé Boleslavi rozejdou s těmi Příbramskými smírně i přesto, že měli domácí k dispozici pokutový kop a sedmdesátiminutovou přesilovku. V závěru se však prosadili Ladra a Mešanović, kteří udrželi naděje svého týmu na elitní šestku.

Do první příležitosti se po deseti minutách dostal střelec z předchozích dvou kol Tomáš Přikryl. Matějovský jej našel dlouhou přihrávkou, Přikryl ovšem zamířil vedle brány. Na druhé straně se Šeda dostal do zápřahu, s Mingazovovou prudkou ranou si však poradil. Průšvih pro mužstvo od Litavky přišel ve čtvrtině zápasu. Antwi v pokutovém území fauloval Komličenka, za což obdržel žlutou kartu, která pro něj byla již druhá. K penaltě se ovšem postavil sám faulovaný Rus, jenž svůj pokus poslal pouze do tyče.

Zhruba pět minut před koncem poločasu propadl míč po rohovém kopu k Mešanovićovi, který ale nedokázal rozvlnit síť. A jelikož brankář Kočí v nastavení zlikvidoval i Komličenkovu dorážku, odcházeli hráči do kabin za bezbrankového stavu.

Ve druhé půli se dlouho nic moc zajímavého nedělo, až po patnácti minutách vystrčil růžky Komličenko, avšak Kodr jeho pokus zlikvidoval. Neuspěl ani chvíli nato Přikryl, kterému střela nesedla a Kočímu velké potíže nenadělal. Příbramský gólman vyzrál i po sedmdesáti minutách hry na střídajícího Ladru.

Ten se nakonec své chvíle slávy dočkal. Přikryl na něj přenesl hru přes celé vápno, zcela nehlídaný Ladra si míč zpracoval a neomylnou ranou pod horní tyč zakončil a poslal družinu trenéra Webera do vedení. Razítko na vítězství modrobílých přidal o dvě minuty později Muris Mešanović premiérovým gólem v boleslavském dresu. Bosenský kanonýr se dostal ve vápně k míči a přízemní ranou překonal Kočího.

Domácí tak uhájili umístění v horní polovině ligové tabulky, Příbram naopak klesla na místo třinácté s náskokem pouhého bodu na barážovou pozici.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Dukla Praha 2:1

09.03.2019 15:00

Góly: 21. Ivan Ostojić (vl.), 90+7. Tomáš Poznar (pen.) - 28. Vojtěch Hadaščok

Zlín poprvé v prvoligové historii porazil Duklu a drží se v první šestici. Hosté si naopak další porážkou zkomplikovali boj o záchranu a zůstávají poslední. O třech bodech se rozhodovalo až v nastaveném čase, kdy výhru Ševcům vystřelil z penalty Poznar.

Kouč domácích Pivarník vsadil na osvědčenou sestavu, která vybojovala poslední vítězství v Ostravě, tedy včetně útočníka Poznara, jenž se nejvíce podílel na tříbodovém zisku. To hostující trenér Skuhravý zamíchal základní jedenáctkou svého týmu mnohem víc. Mezi třemi tyčemi dostal šanci gólman Hruška, do obrany se po disciplinárním trestu vrátil Ostojić, v záloze se nově objevili Hadaščok s Lukášem Holíkem a v útoku podporoval Holendu González.

Největší útočná hrozba domácích Poznar byla blízko branky již ve druhé minutě, kdy si vytáhlý útočník zpracoval přízemní pas zleva od Bartošáka, avšak Hruška jeho střelu z otočky zlikvidoval. Aktivita Ševců pokračovala i v následujících minutách, kdy domácí zahrávali několik rohových kopů, ovšem bez gólového vyústění. Po dvaceti minutách hry se ale Zlín přece jen dočkal gólu. Buchta po další pobídce od Bartošáka mířil balón do předbrankového prostoru, kde si jej do vlastní sítě srazil Ostojić.

Domácím ale vedení vydrželo jen osm minut, kdy na hranici ofsajdu utekl obraně hostující Podaný. Při kličce brankáři Rakovanovi mu sice míč trochu utekl, zde byl však připraven dobíhající Hadaščok, jenž kulatý nesmysl uklidil do opuštěné svatyně. Zlínu mohl jednobrankový náskok vrátit ve 34. minutě kapitán Jiráček, který se šikovně uvolnil v pokutovém území, avšak střelou slabší pravou nohou nepřelstil Hrušku.

Po změně stran zaregistrovali diváci první velkou šanci až v 66. minutě. Jiráček se opět šikovně uvolnil na levé straně šestnáctky a donutil Hrušku k vyražení střely na rohový kop. Za dalších pět minut zahrozila také Dukla. Střídající Djuranović se moc nerozpakoval a pálil jen o fous nad břevno. Také na zlínské straně se ukázal střídající hráč, konkrétně Matejov, jenž v 74. minutě našel Jiráčka, avšak tomu opět pšenka nekvetla, jelikož tentokrát vypálil nad Hruškovu svatyni.

Ševci v závěru usilovali o tři body. Tlak ze 77. minuty zakončil Čanturišvili střelou doprostřed, kde stál připravený Hruška. O jedenáct minut později žádali domácí penaltu, avšak sudí Proske místo toho odpískal ofsajd. V nastaveném čase zase Zlín zachránil Rakovan, který zneškodnil samostatný únik Djuranoviće.

Hosty tato situace musela velmi mrzet o minutu později, jelikož po pádu Poznara v šestnáctce rozhodčí přece jen odpískal pokutový kop. K jeho exekuci se postavil sám faulovaný hráč a přesnou ranou rozhodl v hektickém závěru o třech bodech pro domácí.

Více informací k zápasu

SFC Opava - 1. FC Slovácko 2:2

09.03.2019 15:00

Góly: 1. Bronislav Stáňa, 79. Tomáš Smola - 63. Lukáš Sadílek, 65. Jaroslav Diviš

Ani na pátý pokus se Opava na jaře nedočkala výhry. Proti Slovácku přitom brzo vedla a soupeř navíc dohrával v početním oslabení, avšak Moravané předvedli velkolepý obrat. Opavané tak byli nakonec rádi za bod, který deset minut před koncem vystřelil Smola.

Na pravý kraj obrany Slezanů se tentokráte postavil Schaffartzik, další změnou pak bylo nasazení Zapalače na úkor Jurečky. Hosté nastoupili do utkání ve stejné sestavě jako před týdnem doma proti Mladé Boleslavi, kdy Moravané vybojovali remízu.

Městský stadion vybuchl radostí již po třiadvaceti sekundách hry. Nákop brankáře Šroma prodloužil Zapalač na Janetzkého, který přehodil špatně vyběhnuvšího gólmana Slovácka Trmala a míč do odkryté brány doťuknul Stáňa. Za dalších deset minut si Stáňa mohl ke vstřelenému gólu připsat i asistenci, když v pokutovém území našel Řezníčka, ten však zamířil pouze do míst, kde stál připravený Trmal.

Další chmury přivodil hostům ve 21. minutě Janošek, který surově fauloval Svozila a za svůj zákrok viděl od rozhodčího Hrubeše červenou kartu. Slovácko ale začalo hrát více dopředu paradoxně až v oslabení. Ve 37. minutě zkoušel štěstí z úhlu Juroška, jenže Šrom jeho střelu kryl. Těsně před přestávkou se opavský gólman při snaze o vyboxování balónu srazil se spoluhráčem, na chvíli jej však úspěšně zaskočil na brankové čáře Simerský.

Po pěti minutách druhé půle měl slušnou střeleckou pozici domácí Smola, ale ani nadvakrát nedopravil pumlíč do sítě. O tři minuty později na druhé straně zachyboval Šrom, který nezachytil centr a následně musel být hodně rád, že Kalabiška z hranice pokutového území netrefil odkrytou bránu. V 56. minutě to opět zkoušel Smola, avšak střelou na přední tyč neuspěl.

Po hodině hry se vedení Opavy v rozmezí dvou minut rozplynulo. Nejprve v 63. minutě propadl Navrátilův střílený centr k Sadílkovi, který zblízka srovnal. Slezané se ani nestihli vzpamatovat z první branky a zakrátko lovili míč ze sítě podruhé. Sadílek tentokrát situaci dva na dva vyřešil průnikovou přihrávkou na Diviše, který v samostatném úniku nezaváhal a poslal hosty do vedení.

Opavě chvíli trvalo, než se z šoku vzpamatovala. Až deset minut před koncem zasáhl Trmal proti Zapalačově střele a z následného rohového kopu dotlačil balón za brankovou čáru - 2:2. O čtyři minuty později tečoval Manziovu střelu těsně vedle Jurečka. V 90. minutě zkoušel štěstí z přímého kopu Zavadil, ovšem Trmal předvedl důležitý zákrok. Po dělbě bodů tak zůstávají Slezané v poslední skupině, Slovácko zase v prostřední.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FK Teplice 2:1

08.03.2019 18:00

Góly: 53. Bogdan Vătăjelu, 74. Eduard Sobol - 47. Pavel Moulis

V páteční předehrávce 24. kola FORTUNA:LIGY se Jablonec konečně dočkal vítězství, když porazil soupeře z Teplic 2:1. Skóre sice otevřel hostující Moulis, ovšem za domácí otočili Vătăjelu a Sobol.

Do první šance, inspirované čtvrteční brankou Sevilly, se dostali ve třetí minutě hosté. Kučerův roh se snášel na zadní tyč na hranici vápna, odkud z voleje pálil Žitný. Jablonec zachraňoval na brankové čáře hlavičkující Považanec. Ten po čtvrthodině hry ohrozil hostujícího Grigara, jeho pokus z deseti metrů ovšem skončil o kousek vedle.

Sedm minut před koncem poločasu se jablonečtí hráči nadvakrát pokoušeli ohrozit soupeřovu bránu, ovšem Doležal ani Sobol přesní nebyli. Posléze si Grigar sám přidělal velké problémy. Po Acostově centru se nedokázal příliš zorientovat a málem volejbalově odpálil míč do vlastní branky. Před pauzou bylo i nadále hodně rušno, osamocený Hovorka však po rohu nedokázal nasměrovat balón mezi tři tyče a v nastavení se pro změnu pokoušel gólmana nachytat Trávník, ani on ale neuspěl.

Po půli se poprvé mohli hráči radovat a překvapivě to nebyli ti domácí. Pavel Moulis z rohu velkého vápna napřáhl a nachytal Vlastimila Hrubého, který jeho skákavou ránu sice tečoval, jenže v cestě za jeho záda jí zabránit nedokázal. Pro Moulise šlo o třetí ligovou trefu v této sezóně.

Vedení žlutomodrých ale nevydrželo dlouho. Trávník dlouhým a přesným pasem našel na druhé straně hřiště Sobola. Ten šikovně sklepával pod sebe na osamoceného Vătăjela, jenž přízemní střelou mezi nohama obránce srovnal skóre. Prakticky ihned na něj mohl navázat Považanec, jehož dělovka skončila bohužel pro domácí v boční síti.

Co se nepovedlo Považancovi, to dokázal po hodině a čtvrt hry Sobol. Jablonec rychle rozehrál trestný kop, Kratochvílův centr za sebe šikovně prodloužil Doležal a na zadní tyči již čekal volný Eduard Sobol, který poslal do šibenice nechytatelný volej. S Teplicemi mohlo být ještě hůř, avšak skvělým zákrokem je podržel brankář Grigar.

Přesto Jablonec vybojoval těsné a velmi cenné vítězství, teprve druhé na jaře. To pro něj znamená alespoň dočasný posun na čtvrté místo a upevnění pozice v první šestce, Teplice zůstávají ve spodní polovině tabulky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha24201361:1861
2.Viktoria Plzeň24174335:2155
3.Sparta Praha24145542:2047
4.FK Jablonec24124844:2440
5.Baník Ostrava24115831:2638
6.Fastav Zlín241131031:3036
7.FK Mladá Boleslav2496943:3833
8.Slovan Liberec2487925:2231
9.Sigma Olomouc24941127:3531
10.FK Teplice24851126:3429
11.1. FC Slovácko24921327:3829
12.SFC Opava24751234:4026
13.1. FK Příbram24751229:5426
14.Bohemians Praha 190524671123:3225
15.MFK Karviná24451527:4617
16.Dukla Praha24441619:4616

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (709)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Znojmo

Reagovat
ZB 07

Úplně degradovali tu naši vydřenou výhru z Chrudimi...

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten zápas s náma jim to celkem i přeju, zasloužili si u nás tu remízu.

Reagovat
ZB 07

Ti se zvednou asi no. Na padáka bude teda zřejmě Táborsko a Chrudim.

Reagovat
kilobyte

Skoro půlku svých gólů dali ve dvou zápasech.

Reagovat
Shevchenko

Vždyť je to Chrudim

Reagovat
smazaný uživatel

Bych se krotil jo??? Ty nasi matlaci krom asi tri zápasů...brno,pardubice a ted znojmo prohráli o gól. Klidně mohli mit i vic bodů... ale na padáka to asi je ...

Reagovat
smazaný uživatel

S náma o 2

Reagovat
didosh

za to Salerno v hlavních...

Reagovat
ondrasch77

Tak Vata ve Spartě na hovno, Eda ve Slavii na hovno... V Jablonci - nejlepší levá strana v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Vata hral ve Sparte dobre, ale ve Sparte je banda idiotu v cele s Impulsem, tak co chces? Jinak Sobol je do roka v Plzni jako nahrada za Limbu si myslim.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál, no.

Reagovat
smazaný uživatel

To jen vy spartansti zaslepenci jste tam radeji videli Vendu Maturitu Kadlece nebo TBC, ja vim..

Reagovat
smazaný uživatel

My zaslepenci jsme ty zápasy viděli. O tobě tohle říct nemůžu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem 90% zápasů Sparty viděl a Vatajelu prostě hrál dobře. Rozhodně lépe, než mnou výše zmiňovaní. Centry luxusní, dobrá rychlost, technika, špatné bránění a přiznávám, že je schopný často zapadnou do toho průměru, co Sparta hrála. Ale je vidět, že pod správným vedením Rady mu to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá technika... Ok, takže si naše zápasy neviděl.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Kang & Kodos

Neviděli, no

Reagovat
rufus

Reagovat
ondrasch77

Tak já jsem předpokládal, že Vata u nás bude výbornej hned, Rada si ho chtěl vzít už v létě, umí s ním pracovat..., se Sobolem se teprve uvidí, Šachtar si ho chtěl stáhnout už v lednu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Pizdorno pls

Reagovat
smazaný uživatel

No urcite ne. Takovej traged tu nema co delat.

Reagovat
Liquid

ani do fabriky bys ho tam nebral....

Reagovat
Liquid

Sobol

Reagovat
Uwe háže buly

Vatajelu hrál dobře pod Radou, pak ho nikdo nedokázal moc využít, přitom v tý mizérii měl hrát základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Sobol

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ho jistě viděl hrát pouze pod Šilhavým, viď?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Eda v prvních zápasech dobrý

Reagovat
dinss

Máte na Edu opci? Za oba by Pelta vytriskal 100 míčů .

Reagovat
PavlíčeQ

Nemáme.

Reagovat
ondrasch77

Na Edu ne, na Vatu ano...

Reagovat
Greny

OT : tak Anna 4. na MS ve skeletonu ... to je velkej uspech .. kazdopadne kdyz zlepsi starty tak to nebude zdaleka jeji nejlepsi vysledek na MS ci OH.. protoze s tema startama je zazrak ze je ctvrta navic jako juniorka

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je na tom s cestinou vlastne?

Reagovat
db18

Asi dobře, když se rozhodla vypadnout z Německa a jít s mámou do ČR, ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

Zlin pro nas zajimava domaci ztrata, skoda ze se to nepovedlo udrzet Pribrami. Za tyden se s MB poperem

Reagovat
HorajzmAmmann

Curaci

Reagovat
Whitemedia

to nasere

Reagovat
Liquid

Poznar je jedna z největších pýč v GL, 2metrovej hráč, prasí loktama a strašně simuluje viz ta penalta, přesto, lehký zatažení od Holendy tam bylo, Dukla měla mít 3 body když solo na golmana v 94.minutě Djuranovič trestuhodně zahodil a nemají nic, ale klika pro ně, že Karviná je bídná, takže stačí skončit před ní a ukopat baráž

Reagovat
Pride

Reagovat
PlackaSKS

smola, chorý...

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar, skvělý bojovník a rozbíječ obran. Jak dnes chybí Plzni......

Reagovat
Liquid

Plzni chybí zejmána Krmelec, přes kterýho by si nekopl

Reagovat
smazaný uživatel

Hlozek 16let, pravidelne zaklad...to je takovy talent?

Reagovat
El-Pistolero-68

Je.

Reagovat
smazaný uživatel

asi bude když se o něj zajímají v evropě snad si nevybere německo nebo itálii

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jaem psal i vedle, ze to jeste neznamena..mame golmana v MU akademii...pochybuji,.ze tymy (bayern, man city) se o nej nejak vazne zajimaji..nez hrat v akademii, je podle me lepsi hrat ve sparte kde.hraje za acko a zahraje si jedno nebo dve predkola EL

Reagovat
smazaný uživatel

on ten kovář je odchovanec slávie já že k nám přišel ze slovácka

Reagovat
smazaný uživatel

Jo prisel ze slovacka, ale nas odchovanec no

Reagovat
Mr.Mike

Na jeho věk co předvádí to je fakt neskutečný na naše poměry.. Hlavně ta síla v soubojích

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Hokaido

Jop, je. Už teď ho miluji.

Od dob Kadyho asi můj nejoblíbenější hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš Káďu? To už je ale tak asi sto let, ne?

Reagovat
kilobyte

Spíš Kadeřábka, ne?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
r.mrazik

Neskutečný...ale opravdu...na 16 i co se fyzicky týče...

Reagovat
smazaný uživatel

dnes jsem jej videl poprve

Reagovat
r.mrazik

on je prostě výjimka jak sviňa... když v 16 hraje proti Reznikovi a fyzicky mu stačí?? Neskutečný

Reagovat
Kang & Kodos

Stačí? Poslal ho na ošetřovnu

Reagovat
r.mrazik

Tak to byla spíš náhoda...ale i tak

Reagovat
dest1l

Reagovat
Baronne

A co Drchal?

Reagovat
r.mrazik

tam nikdo nechape,proc misto nej hraje tetteh a pulkrab

v priprave byl skvely...a stejne sedi

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
AjaxFans

Zlatý bod za ten průběh zápasu.

Reagovat
Pinturicchio

Sparta , Plíseň .

Reagovat
Hokaido

Plíseň IQ 88

Reagovat
Pinturicchio

Pěkný, hádal bych ti míň.

Reagovat
Hokaido

Díky, cením

Reagovat
Nuno čomes

Tolik?

Reagovat
Pinturicchio

Ty už si zase zpátky, ocásku?

Reagovat
didosh

Plíseň Kindergarten...

Reagovat
Losinho

-8

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

EXHIBICE parádní výkon od sparty opravdu

Reagovat
ZB 07

Ščasný Posledních 12 zápasů - 12 výher

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
lichna.

Vrba celkem dobré hodnocení na jeho poměry.

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkal?

Reagovat
lichna.

Několikrát zopakoval že Sparta jasně lepší a že si to naprosto zasloužila. Hlavně tam nebyly žádné úšklebky ironie apod.

Reagovat
smazaný uživatel

bal jsem se dalsi ostudy..

Reagovat
db18

Oni si stejně vytáhli "odseknutí" ohledně toho, že si s Řezníkem nic nevyčítá.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

protože věděl, že tohle neokecá

Reagovat
smazaný uživatel

Vyklízení sektoru hostů

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdriv nam zakazou choreo na zitra a ted tohle. Ale respekt casti ACS, ze taky sli pryc.

Reagovat
smazaný uživatel

Část Sparty šla pryč? Tak to jim respekt!

Ohledně židovské obci a všem, co na nás přichystali, škoda mluvit

Reagovat
rufus

Zhruba pulka naseho kotle odesla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

a nešli pryč, aby si ty Plzeňáky chytli někde ?

Reagovat
rufus

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Údajně se za nás TS postavila.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Ja psal jen o pcr :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše PČR byla proti a SKS byla jalova jak my proti sítí u sektoru hostí. Ale beru zpět, snaha od nich se cení

Již ve středu mělo být známo, že zákaz, který nám byl sdělen až dnes

Reagovat
didosh

ACAB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
poz3n

Jo, co si to jenom dovolili, vyklidit sektor, ze ktereho banda dementu hazi pyrotechniku na ostatni lidi

Reagovat
Mada

Reagovat
Tuard.MUTD

Ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kangovi ta lavička náramně prospěla. Podobně posadit Tetteha. Hložek <3

Reagovat
smazaný uživatel

Za Tetteha nemáme alternativu. Drchal nemůže hrát od začátku a Phulky na Spartu momentálně fakt nemá.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Ross Geller

Proč nemůže hrát Drchal od začátku? Jen ať hraje. Je ve formě a o pár let mladší Hložek taky hraje základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jeho práce s balónem a bez balonu je špatná. On je opravdu typ hráče, kterýmu by prospělo odejít někam na hostování.

Reagovat
Ross Geller

Já si nemyslím, že to je tak hrozné. A může dostávat šanci i ve Spartě, rozhodně je lepší než Pulkrab. Pokud by byl Drchal útočníkem číslo 2, tak by se mohl dále rozvíjet. Další sezónu se bude hrát doufám EL, tak těch zápasů bude hodně a může v klidu alternovat s Tettehem.

Reagovat
Kang & Kodos

Kurva, tolik radosti naráz. Vůbec nevim co s tim

Reagovat
smazaný uživatel

Sežeň si záznam Sparta - Subotica.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna domácí zápas se Suboticí nebyl ze strany Sparty vůbec špatný

Reagovat
C-M@ster

Víc než po výhře nad Slavii, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké?

Reagovat
smazaný uživatel

To si jako máme pamatovat, jo?

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ratusek

kdybyste tak neproprcali ten podzim, mohlo to být ještě zajímavý. Ale Plzeň je venku poloviční. na Spartě i Slavii možná až zoufalá

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Ross Geller

To je smutné, že tvůj život je smutný a když už konečně přijde nějaká radost, tak nevíš jak se zachovat.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Cumel

Ten vyraz

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná přinášet ovoce práce trenéra Stramaccioniho, který postavil základy dnešního týmu. Jak už to v čechách bývá, smetanu slíznou jiní......

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt tam nebyl jedinej jeho hráč, ne?

Reagovat
Venny

Nepřišel pod ním Nita?

Reagovat
Black Jagir

Jen Štetina

Reagovat
Greny

Kanga? Nita? Stetina?

Reagovat
Spalovač šancí

Právě proto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Manik...

Reagovat
Venny

Reagovat
TheAdy

Reagovat
PBLead

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nedělej nebo jim tam příjde mourek. A ten řekne, že je to jeho zásluha už od roku 2005

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
mistr129

Reagovat
pingla

Reagovat
Mass

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ZB 07

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Člen_zlořádu

Takzvaně na Mourinha

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

uplnej Rafa Benitez pro chudy

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Lof

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
uff

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Můžou přijet Srbové, Rusáci a nebo Baníkovci, ale za největší hovada jsou nakonec stejně fans Plzně..

Reagovat
smazaný uživatel

tak plzeň i v zahraničí je za trapáky ja ktam někde v mariboru znásilnili babu. Ale tak to i sparta jak jak v laziu znásilnili a tam ji dokonce i pochcali. Ale dneska hnus na hřišti tak i v hledišti

Reagovat
smazaný uživatel

jakou babu znásilnili? snad ne nějakou bábu

Reagovat
smazaný uživatel

tak o spartě to bylo i na skysports italia. Plzeň si myslím, že to bylo s mariborem

Reagovat
ratusek

pochcali?

Reagovat
Člen_zlořádu

No pochcali. Já to nedělám jinak

Reagovat
didosh

Ty rudochy pamatuju v Římě ale co ta Plzeň?

Reagovat
smazaný uživatel

o tý plzni nevím, ale myslím si, že to byl maribor, ale lhal bych abych řekl, že to byl na sto pro maribor. Ale vím, že tam udělali bordel na hotelu a znásilnili tam pokojskou

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta fantastická, Plzeň trapná, jak na hřišti, tak i v hledišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Viktorka totálně odjebala tu ceněnou výhru se Slávii, gratulace

Reagovat
Manik...

Sparta

Reagovat
Neon

"Rudí hoši vás roznesou na kopačkách." To sedí (a to o sportovním zápolení je taky výborný, je to holt pořád stejné )

https://www.youtube.com/watch?v=MxbJKOQAC8s

Reagovat
C-M@ster

I to, že chcou Slavisti předvést „čínskou mučírnu”, film je zkrátka nadčasovej

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Radin

Reagovat
Cumel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Neon

to mi ani nedošlo

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Infi

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
ratusek

Karviná nebo Dukla sestup. Olomouc doma porazí Liberec, takže bude furt náskok 5 bodů, ale to je nic

Reagovat
smazaný uživatel

snad karviná spadne. ty dva týmy baráž uhrajou potom

Reagovat
smazaný uživatel

Železná SPARTA!!!

Reagovat
mistr129

Rozhovor s Markem

Reagovat
OnlyWHU

Co na to čestný občan města Plzeň Jan Palička - Babišův pohůnek v prolhaný MFD?

Reagovat
smazaný uživatel

palička je dobrej, má dobrá názory na imigranti

Reagovat
Blasphemer

Nevim, jaký má názory na migrant, ale na všechno ostatní má názory úplně debilní.

Reagovat
mistr129

Reagovat
PBLead

Reagovat
El-Pistolero-68

A jeste vypada jak buk.

Reagovat
smazaný uživatel

neprekvapils

Reagovat
Greny

stejne je ta nasel liga dokonala : Poznar v jednom zapase nedostane cervenou rozhodne, pak dostane stop na dva zapasy.. ale dnes hraje nasimuluje penaltu a rozhodne dalsi zapas

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

to taky nechápu no pozny gol prostě. Jak mi ani ke konci angažmá u nás přestal vadit. Tak teďkom se chová jak největší cock

Reagovat
didosh

Reagovat
Blasphemer

Tak to Zdenda na osmej pokus dokázal. A ve velkým stylu. Na titul sem stejně moc nevěřil, ale po dnešku už to asi bude one man show. Nebo alespoň ve starým modelu by hotovo už bylo, nicméně si nemyslím že nadstavba to hned letos nějak zdramatizuje.

Reagovat
HorajzmAmmann

Titul ne, ale to 3. místo (Sparta, Jablonec) a 5.misto (Fcb, + někdo) by zdramatizovat mohlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta, Jablonec 3. místo Promiň, ale že by Sparta neskončila na třetím místě nevěří po tom jejich dnešním koncertu už asi nikdo, jasně, Plzeň trapná, neuvěřitelně marná, ale hlavně záloha zahrála Spartě fakt na evropské úrovni a ten progres je na nich prostě jasně viditelný, Sparta těžko ztratí, včetně nadstavby více než 10 bodů a že by Jablonec všechno vyhrál, respektive měl jednu remízu tomu se asi taky moc věřit nedá, hrají hezky, to jo, ale ztrácet budou a to celkem výrazně, myslím si, takže bych dal Jablonec k Baníku a oba kluby se mohou ještě obávat ataku, Boleslav, Liberec + i ten Zlín samozřejmě nejsou daleko...

Slavia vyhraje titul, dříve než v posledním kole, Plzeň to druhé místo těsně uhájí, ale jestli neudělají velké změny, tak příští sezónu nebudou ani na té pomyslné "bedně" a vypadnou ve skupině EL, Sparta bude třetí, na pohár ale tipuju taky SKS, takže ACS znovu sezóna bez trofeje i když s velkou nadějí do budoucna...Od 4. místa dál si neodvažuju tipovat. #prognostik

Reagovat
Elliasson

Plzeň a "těsné" druhé místo to asi nebude.

Reagovat
Kang & Kodos

Nepamatuju si, kdy naposledy jsme hráli takhle dobře. Kanga gól, asistence a luxusní předfinálka. Radost na něj spolu s Dočkalem koukat. Hložek je snad z jiný planety, absolutně boží. Extra bych ještě vyzdvihnul Sáčka s Hanouskem. Jinak až na ty občasný blbosti při rozehrávce dokonalej výkon. Bylo vidět, jak ten tým chce. Hlavně teda po roce a půl máme konečně tým a ne 11 fotbalistů ve stejným dresu. A Ščasný přejel Vrbu na celý čáře, už jsem fakt viděl všechno.

Plzeň prostě měla ten typ zápasu, kdy se posere úplně všechno. Vrba to načal už sestavou Dát do takovýho zápasu Řezníka, kterej za sebou nemá ani přípravu? Kór když Havel hrál docela slušně. Nepochopitelný. Pačinda by dával větší smysl, ale ve finále udělal nesmyslnou penaltu a pak zkurvil nadějnej brejk. A za stavu 0:2 stáhnout Kayambu a dát tam Hořavu? taky pěkný.

Jinak letos to má Plzeň zvenku proti S+S a Jablonci s krásnym skóre 0:11

Reagovat
meno

Hložek s takovou půjde do 2 let někam do Německa nebo Anglie.

Reagovat
ratusek

aby nedopadl jako Vašík

Reagovat
Baronne

To by na tom byl ještě docela dobře, ale aby nedopadl jako třeba Švec nebo Fenin

Reagovat
ratusek

velké zápasy v LM jim šly, ale v lize venku ne. asi psychický blok + velká motivace domácích týmů. nicméně myslel jsem, že Plzeň nabírá opět dech na začátku, ale na jaře ho teda ztrácí. idkyž Slavii doma porazila, ale to bylo asi stejně k ničemu

Reagovat
Blasphemer

Ten kontrast s tou LM je fakt zarážející, no.

Reagovat
kilobyte

Hanousek měl dobrý momenty, ale stejně je na něm pořád vidět, že mu překáží míč.

Reagovat
Uwe háže buly

Zatim je teda jeho angažmá docela solidní překvapení.

Reagovat
kilobyte

Jo překvapil, ale to jeho vyvážení míče do autu. Z toho se mi chce brečet.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
JeséRodriguez

přesně tuhle pětici bych dnes vyzdvihl, i když hrál dneska výborně fakt celej tým. V létě to chce jednoho stopera a někoho na RB k Chipciuovi místo Zahustela

Reagovat
Kang & Kodos

Kipču ne, bude mu 30, neni to bek a ta opce nebude malá. Lepší než Zahustel samozřejmě je, ale musí přijít konečně normální bek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
JeséRodriguez

Abych se přiznal, tak mi v té euforii nedošlo, že je jen na hostování. Takže je asi fakt lepší se zaměřit na někoho perspektivnějšího, klidně ze zahraničí. U toho stopera jsem zase úplně zapomněl na Panáka, kterýmu hodně věřím.

Reagovat
Kang & Kodos

U mě hodně stoupl Štetina, kterej se dneska rozhodl Plzeň totálně potopit, když tam mezi nima začal kličkovat

Reagovat
JeséRodriguez

tuším že to překvapilo asi i jeho samotnýho

Reagovat
doshcz

Reagovat
didosh

Reagovat
Fakt

No nic, titul v hajzlu. Jestli budem takhle pokračovat tak proserem i to 2 místo

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt...

Reagovat
Blasphemer

Jinak teda Pačinda asi skončil, co? Ta stopka a teď pentle na Spartě... hodně bych se divil, kdyby mu dal Vrba druhou šanci.

Reagovat
Blasphemer

Nebo teda druhou šanci už asi dostal, teď je to spíš třetí šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nadruhou stranu ho nestahnul, takze kdovi..

Reagovat
dinss

Pokud bude hrát místo Hořavy tak doufám, že bude mit ještě milión šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera, plzen ani rozhodci tentokrat uz nezachranil, fotbalove na urovni dukly teplic max, zase jednou zvitezila laska nad lzi a nenavisti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

názor nick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zavře se těm imbecilům z Plzně stadion nebo to jako vždy uplatí?

Sparta nádhera, příští rok o titul.

Reagovat
C-M@ster

Neměli by zavřít stadion spíš Spartě, když hrála doma? A když ne, je to proto, že Křetínský někoho uplatil?

Reagovat
mistr129

Nejspíš bude uzavřen venkovní sektor na příští plzeňský výjezd. Vstupenky do sektoru prodávala Viktorka, takže to je na její triko.

Reagovat
C-M@ster

No ale odbavování zajišťovala snad Slavia, ne?

Reagovat
C-M@ster

*Sparta

Reagovat
mistr129

Jo, ale pokud vím, tak se za tohle trestá hostující klub. Právě proto většinou nejsou vstupenky do sektoru hostí dostupný přes net nebo na místě, ale prodává je někde venkovní klub.

Reagovat
ZB 07

Na druhou stranu, co s tím jako má hostující klub dělat? Sice jo, jsou to jejich fanoušci, ale i když je Viktoria distributorem lístků, tak přece nemůžou dopředu říct: "ty seš kretén a určitě budeš dělat bordel, lístek ti neprodáme." A následně to, že už něco pronesou na stadion, jde na vrub domácích pořadatelů...

Reagovat
mistr129

Ono je asi nemožná i ta kontrola, navíc to pak vyústí v buzeraci slušných fanoušků. V tomhle jsem spíše pro zpětné trestání, o což by se podle mě měl starat právě ten klub, který má k dispozici všechny kamerové záznamy apod. Druhá věc je, že se to nikde neděje no.

Reagovat
Greny

tresta se za to hostujici i domaci tym

Reagovat
mistr129

Domácí ale jen pokutou, nebo minimálně nevím o tom, že by domácí potrestali zákazem výjezdu/zavřením stadionu kvůli incidentu hostujících fanoušků

Reagovat
Greny

proč by měl ? Sparta mela mit zavrenej taky a prominulo se ji to a od te doby kazdej tyden flastr za fans a nic se nezakaze

Reagovat
mistr129

Pochybuju že po takovéhle akci s vyklizením to nechají jen tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zavrit stadion by se mel Sparte, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nemá stadion, to je stodola

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
goodbay

Ne, takhle už Spartě taky hrozili, když dělali fanoušci bordel venku. Sparta dostane max nějakou pokutu za pořadatelskou službu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

mimochem, pořadatelský služba na Spartě v pořádku, bez buzerací Pyro bych teda pronesl naprosto bez problémů, ale člověk s mozkem to nemusí nikam házet, že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je především o konkretních lidech. A tihle idioti z Plzně rozhodně nejsou lidi. Jako jo, na NHL by se to asi nestalo, ale to by do stadionu musely být čtyři vchody a na každým 30 lidí ze security co to budou kontrolovat.

Reagovat
Blasphemer

Na NHL by se to nestalo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

na NHl se totiž nic neděje tam by se fakt nic nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadáš jako někdo kdo byl na hodně zápasech NHL.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl , ale známý a hodně známých co bylo tam se nic neděje tam ani neví co je pyro. Atmosféra žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

No že tam nejsou dementi s pyro neznamená, že se tam nic neděje. Tak si na NHL zajdi a pak uvidíš, že je to někdy nuda a někdy bomba.

Reagovat
smazaný uživatel

to já si raději zajdu na východ na parádní fotbal na zvezdu než na NHL kde se nic neděje

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsi chudák co nemá peníze a proto haníš co neznáš.

Reagovat
smazaný uživatel

to nemá se cenu bavit jsem zjistil není to ani o hokeji viš a ani vůbec o americe. Já jsem za tolik let zjistil, že obdivuji naši východní kulturu. Jestli se tu oháníš penězi tak jsi typický američan za to ti gratuluji. Jednoduše ukončme tuto konverzaci

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, na tý naší buranský kultuře je co obdivovat.

Reagovat
Kepy_FCB

Já slyšel že v Kanadě atmosféra je dobrá ale v USA vůbec..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna v Kanadě jsem zažil nejhorší. Jinak v New Yorku a LA atmoška parádní.

Reagovat
didosh

Si mimo...Rangers na poměry NHL celkem dobrý ale z většiny je lepší atmosféra v Kanadě...jinak co se týče atmosféry tak i naše 1.liga je na tom líp jak hambrgrari...

Reagovat
smazaný uživatel

Super, to ti řekl kámoš nebo kámoš kámoše?

Reagovat
smazaný uživatel

prockej, chapu to spravne, ze tady do krve bojujes za kvalitni atmosferu na NHL?

Reagovat
smazaný uživatel

Na hokeji určitě jedna z nejlepších na světě. Lepší bude jen ve Švýcarsku.

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi bude minimalne jeste v Polsku

Reagovat
Elliasson

Sledoval jsi někdy basketbalovou Euroligu a domácí zápasy Crvene Zvezdy nebo Panathinaikosu?

Reagovat
smazaný uživatel

na basketbalu jsem nebyl, ale srbsko a tak i v tom chorvatsku to je parádní. Taky jak jsem byl na dovolené v bulharsku tak jsem byl tam na tamní lize. Já jenom od známých sám LA fandím v NHL a beru, že pro člověka žijícího v USA to může připadat jako parádní atmosféra, ale co slyším z doslechu a co se sem tam dívám na zápasy. Tak oproti východu to má nulovou atmosféru. Vždyť tam jde jenom slyšet puk celou dobu žádné pokřiky.

Reagovat
Elliasson

Asi nějak tak. Sice je to nejlepší liga na světě, ale něco tomu chybí.

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Žeru NHL ale jen čistě z herního pohledu,pro mě je to "jiný" sport než ten hokej v Evropě

Reagovat
Elliasson

Za Zvezdu.

Reagovat
smazaný uživatel

zvezda byla parádní byl jsem jak hrála proti partizanu. Ono bohužel tam s jinými soupeři tam je ta návštěvnost hodně špatná. Dosti mě i překvapilo bulharsko tam to taky bylo parádní. Já jsem rád, že žiju kvůli tomuhle na východu a ne někde francie apod. Hlavně beru, že někoho láká USA mě absolutně vůbec neláká. Ale ohánět se, že člověk nemá na to peníze. A na co bych měl mít peníze když mě to tam vůbec neláká.

Reagovat
Elliasson

Tak za peníze se dají splnit jiné sny, ale NHL mě taky neláká, že jo.

Reagovat
Bady86

ty vole na NHL je hrozna bida. Trosku se rve po golech, stadion buraci pri bitkach a jinak slysis srkat CocaColu a krupat Nachos

Reagovat
smazaný uživatel

A viděl jsi jeden zápas nebo alespoň 10?

Reagovat
Losinho

Kamarád chodil pravidelně asi půl roku, stačí ti to?

Reagovat
smazaný uživatel

Kamarád.

Super, já tam pravidelně chodím (pravda, první sezonu), a většina zápasů je super.

Reagovat
Losinho

Jo. A atmosféra tragická. V Kanadě to asi bude lepší, ale ani tam nevěřím v zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, ale sám jsi tam nebyl, viď?

Reagovat
Losinho

Tak sorry a nezapomeň zatleskat na pokyn.

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečné se bavit jestli on žije dlouhou dobu v USA. Tak mu ta atmosféra přijde zřejmě dobrá, že se ohání penězma je druhá věc, protože když člověk jako já ho vůbec neláká USA tak tam nepojedu a raději si zajdu na východ nebo na PL. Ale jak píšu mu to zřejmě přijde kvalitní já měl taky známýho v LA co tam chodil na kadý zápas pač si tam koupil i permici další sezonu už tam ani nechodil. Ale jak píšu on zřejmě když žije v USA tak nesleduje evropu a havně bouřlivý východ. Tak mu to asi přijde jako by tam hrál partizan proti zvezde

Reagovat
smazaný uživatel

To vůbec. Je mi jasný, že se nedá srovnávat s fotbalem nebo i basketem v jižní Evropě, To bych si ani nedovlil srovnávat. Ale když to srovnám s českou extraligou, tak je to prostě lepší. A srovnáváme hokej. Ve Švýcarsku jsem na hokeji nebyl, ale věřím že tam je to nejlepší.

Vůbec nevím jak jsme se sem dostali. Šlo mi původně o to, že tam je na stadionu 18.000 lidí (jako na Spartě nebo na Slavii) a nikdo tam nic nepronese. Když se chce, tak to prostě funguje...

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem ti psal, že ti to neberu sto lidí sto chutí s tím švýcarskem máš pravdu jenom tam je i u týmu co hraje baráž plná hala. Jediné co mě štvalo tak, že se oháníš penězi. Jak už jsem psal raději peníze využiju na to, že si zajedu na PL nebo na fotbal. Než jít na NHL které pro mě není priorita. To neznamená, ale , že to má co společného, že člověk na to nemá peníze

Reagovat
smazaný uživatel

Já to napsal jen z důvodu, že jsem zvyklej že každej hodnotí NHL ale bylo na ní minimum lidí. A když mi někdo vykládá, že u nich v Chomutově je lepší atmosféra než na LA Kings (ale na NHL nikdy nebyl protože má sotva na lístek do kotle v Chomutově), tak bych ho kopnul.

Takže se omlouvám.

Reagovat
dinss

Ty si magor.

Reagovat
smazaný uživatel

Clovek s mozkem to nemusi ani pouzivat, zejo..

Reagovat
HorajzmAmmann

Osobně mi pyro nevadí, udělá to fajn atmosferu na stadionu. Jen se to musí umět používat...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
mistr129

mě to nevadí třeba jako doplněk nějakýho chorea, že se tam zapálí deset ohňů někde nahoře a nic to neovlivní. Když ale má někdo potřebu po každým gólu zapalovat světlice a zajebat kouřem celý hřiště, tak to nechápu.

Reagovat
pingla

dýmovnice naprosto v pohodě

Reagovat
kilobyte

Ale musí být počasí. Když se pak dým usadí na stadionu, tak je to na hovno.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bucky

Reagovat
smazaný uživatel

To "o" před posledním slovem je tam navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Trocha pokory, ne? Pořád je Sparta bez trenéra. Bořkovi bude 31. Pokud Drchal nebude hrát, tak čekám přestup do zahraničí jako Schick. Chybí pravej bek. To je na 2. - 3. místo, ale na první jen s velkou smůlou Slávie, která je teď tři roky napřed.

Reagovat
Greny

kazdopadne to zacina byt ted ostrý ... jak ve fotbale tak v hokeji

Reagovat
PBLead

Dneska hlavně potěšil výkon dopředu - především záloha hrála suprově. Tetteh trochu slabší, chybí mu větší sebevědomí, dneska tam měl jeden až dva kousky dát. Záloha ale zahrála suprově - Kanga s Hložkem nejlepší na hřišti. Dočkal se Sáčkem to tam šikovně vyplňovali. Dočkal ukázal přehled a na to, že hrál s Kangou poprvé, tak si dobře rozuměli. Teď otázka, co bude s Karlssonem, který má na ten základ taky. Obrana pořád ještě rozpačitá, nebýt Plzeň úplně levá, tak tam nějaký gól dát mohla. Jinak dneska se mi konečně dost líbil Hanousek, přes kterého si Kayamba ani neprdnul. Jo a ještě ke střídáním, nechápu, že tam neposlal Drchala. Dávat šanci Pulkrabovi ještě chápu, Vaškovi Kadlecovi už moc ne. Ale je fakt, že v tohle utkání už mohla poslední minuty na hřišti dohrát i moje babička.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky jsou pravidla ty hry?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

The game itself has few rules, two being that play is restricted to Long Street and participants are not allowed to kill anyone.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

11 gólů na jaře = 11 různých střelců.

Reagovat
Neon

hustě

Reagovat
smazaný uživatel

*12 gólů = 11 střelců, abych Kangovi nekřivdil.

Reagovat
SaianSupaCrew

Sparta letos prohrávala jen 165 minut čistého času (2. Slavia 179, 3. Baník 304).

Na tak vysmívanou obranu to není špatné číslo.

Reagovat
forma

Baba Kanga

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně od fans Plzně pěkný trapas. Nějaké přehazovačky jsou asi občas klasika, znám to z našich výjezdů, ale zajímavé, že když tam první poločas naběhla ekipa Sparty, tak byl od nich najednou klid.

Jinak výkon solidní, sestava trefena velmi dobře a Dočkal s Kangou si herně sedli výtečně. Nutno dodat, že Plzeň byla teda hodně trapná a asi jsem na Spartě dlouho neviděl většího dřeváka, než je Chorý.

Každopádně, 5 zápasů, 5 výher a celkově s přípravou 12 z 12. Jen tak dál.

Reagovat
kilobyte

Mě nejvíce pobavil Hořava, jak tam naběhl kopnul to vedle a už nebyl vidět.

Reagovat
forma

"kopnul"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň se do šance dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

To je tezky, kdyz uz na Rudny se prohrava 2:0 v hlavach...

Jinak k tomu co bylo na tribune, prvni pyro prilitlo od spartanu, mezi holky... Tim se to de facto odstartovalo... Jinak piva litala ze vsech stran a vsude uz predtim... Cimz nechci obhajovat to co se delo pak... Jen to neni uplne tak, ze se to hazelo do sektoru deti, ale tam odkud to taly litalo do sektoru hostu...

Pry jsou i nejaci zraneni. Tak snad budou v poradku...

Reagovat
mistr129

Tys byl na místě?

Reagovat
db18

Jo, jo...

Reagovat
mistr129

Jak to pak probíhalo, když jste odešli? Někde si vás zhoufovali, nebo vás rovnou doprovodili na bus a vlak?

Reagovat
db18

Pod stadionem si nás převzala plzeňská policie, kdo jel busem, nebo parkoval někde směrem na Dejvice, tak ty doprovodili k busům a pak rozchod, ostatní pak odvedli někam jinam (padlo tam že na Letenský náměstí, ale to mi vzhledem k tomu, jak to náměstí vypadá, nedává moc smysl... )

Reagovat
smazaný uživatel

Z protilehlý jsem to nemohl vidět tak dobře, takže pokud začali Sparťani, nevšiml jsem si toho.

Spíš co mě dostalo, je fakt, že po prvních hozených pyrech od hostů pořadatelé evakuovali nejbližší domácí pryč a ani to hosty neodradilo a házeli to ještě dál na další. Vypatlanost.

Reagovat
db18

To jsem taky nepochopil... Jeden typek tam pak hazel asi deset minut v kuse piva, ale nikdo nezakrocil, pak kdyz nekdo zapalil pyro tak mu to jiny sebral a rovnou hodil pres plot...

No, pak prisla policie a zacla rezat lidi co nechteli odejit ze sektoru, i kdyz jednak neprisla vyzva a pak ani nebylo kudy pry jit...

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově jste byli nějací nahecovaní, takhle vás neznám. Před zápasem problémy, během zápasu taky a asi jste první tábor co pamatuju, který u nás musel nuceně vyklidit sektor. Možná tehdy ještě Spartak, ale to si nejsem jist.

Reagovat
db18

Nekam se ten elan, ktery hraci uz na hristi nemaji asi presunout musel... jako celkove i mezi nama bylo dost prekvapenych...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale počet teda zklamání, čekal jsem od vás plný sektor.

Reagovat
db18

To teda... Ale vzhledem k vykonum na hristi se moc nedivim...

Reagovat
smazaný uživatel

No, teď očekávám zákaz na příští výjezd. Zraněné 6tiletá holčička, pak nějaká paní a ještě myslím 3-4 lidi, vyklizený sektor..Tohle vám těžko projde.

Reagovat
Blasphemer

Lukáš Vácha by to jistě prohlásil za vítězství v hledišti... kdyby to teda dělali fans Sparty.

Reagovat
Blasphemer

Jestli jsou zranění, a k tomu ještě děti, tak doufám že ty čůráci trestu neukninou. Totální dno tohle.

Reagovat
db18

Dva co hazeli pyro pry maji... Nevim jestli jich bylo vic... A celkove pry 21 nebo 23 lidi

Reagovat
Blasphemer

No, na druhou stranu to píše isport, což je pořád akorát tak zasranej bulvár. Takže to snad nebude úplně pravda.

Reagovat
rufus

Ses si jistej, ze prvni pyro letelo k vam?

Urcite jsem nemohl videt vse, ale prvni ohen jsem videl od vas.. Docela by me i prekvapilo, ze zrovna tam by z ASC nekdo nesl svetlice. Ale tak vyloucit se to neda..

Reagovat
db18

Jsem si na 99% jisty... Litali piva a nadavky. Pak se tam dostavili lidi s kapucema a aspon jeden snad i s kuklou, pak k nam priletel strobac (par rad pode mnou) - a akorat se rozhorival (to je ten maly zmrd co hlavne blika), takze chapu ze ten nebyl videt, protoze cestou teprv horela zapalna snura... Zpatky uz letel rozhoreny a dalsi lidi pridali klasicky svetlice... (pak uz tam vbehli tezkoodenci, tak to v prvnim polocase utichlo=

Reagovat
rufus

OK, zvlast pokud to bylo strobo, to jsem videt nemohl.

Kazdopadne, vy jste si to posrali ve 2.polocase, kdy od vas litaly dalsi ohne. Az kvuli tomu to skoncilo takhle blbe..

Reagovat
dinss

Jak píšu dole.. naši většinou nic bez nějaké provokace nezačínají.

Navíc na hlavní sedí dost mrdek, který tohke vyhledávají a pak se schovávají za pořadatele.

Reagovat
vanGomm

23 jich prý pochytali,tak ted by neměl být problém je i potrestat.Jak se to dělá třeba v Anglii

Reagovat
Blasphemer

Nedají jim k čaji citrón. CITRÓN! CITRÓN!

Reagovat
Kang & Kodos

A med!

Reagovat
ratusek

Reagovat
mesyas

nechápu, že si to sparťanští fans nechali líbit, znám je trochu z jiné stránky. kde jsou ti kluci, kteří uměli udělat pořádek a budili respekt.

Reagovat
herold

A co mohli dělat?Chtěli na ně jít,ale policie jim zatarasila cestu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nabehli tam na ně ve slušném počtu, ale policie vše zastavila.

Reagovat
dinss

Kam kdo naběhl?

Reagovat
db18

Kdyz nas vyklizeli, ale pres policii se nedpstali, mozna to byl taky duvod proc tam vtrhli bez vyzvy, aby seto resilo predtim nez tam nabehnou ACS

Reagovat
boryland

Plzen strasnej vykon,prijeli tam na vylet nebo co......fu.k!

Reagovat
db18

Pokyn policistů byl rozhodující pro přerušení utkání mezi Spartou a Plzní. Pyrotechnika z plzeňského sektoru zranila několik diváků. Podle mluvčího policie Jana Daňka k vyklizení sektoru došlo proto, že hostující fanoušci nereagovali na výzvy policie a bylo vážně ohroženo zdraví lidí. "Policie vyklizením sektoru zamezila případným dalším zraněním," uvedl Daněk. (ČTK)

Jediny pokyn smerem k fanouskum byl neopustet sektor... A pak za to na tebe tahaj obusky...

Reagovat
smazaný uživatel

Enjoy, chtějí si pohonit ego (což nepopírá, že mezi vámi jsou imbecilni kreteni viz. naše sestupova sezóna).

Ale to vyklízení sektoru bylo vážně nechutné a je jen škoda, že tam nebyla nějaká vaše bojechtiva sestava, která by fizlum ukázala, kde je jejich místo...

Reagovat
Losinho

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Bojechtivá sestava Plzně, roztomilý oxymorón.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Manik...

Ti policajti se na tyhle bojechtivce těší, aby jim nařezali.

Reagovat
Mada

:

Reagovat
Kepy_FCB

plzeňští by určitě ukázali fizlum kde je jejich místo omg

Reagovat
smazaný uživatel

většinou takovýhle exoti před cajtama dělají už hovno když dojde na lámaní chleba. Bohužel tady v ČR i ti fízli dělají hovno když jde do tuhého to je věc druhá

Reagovat
PBLead

Reagovat
Kang & Kodos

Nejvíc je mi líto Frýdka. Takovej mač a on si za dva dny nebude pamatovat, jak jsme hráli

Reagovat
Kaká10

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
kilobyte

Reagovat
dinss

Nooo, tak si to poďme zhodnotit. Tenhle zapas jde zase na Vrbovo triko...

Nechápu co dělal v základu Řezník, který nehrál x zápasů a nejspíš ani nebyl 100% fit. Když už, tak měl být Řezník vystřídán hned...

Kovařík..co k němu. Taková jeho klasika. Centr dobrej ale když se za celej zápas neprosadíš tak je ti technika k hovnu. Dneska to možná mohl být zápas pro zeleninu.. Navíc se Vrba asi rozhodl, ze odstříhne Cermaka, když uz nastupuje i Horava dřív. Proč kurva? Krok s Pacindou chápu ale proč na plac a) nešel Čermák b) Milánek...??? Vrba vystřídal našeho jediného hráče vyvést balón a strčí tam Hořavu, který v Plzni nemá co dělat. Doufám, že po sezoně si půjde zahrát s Pilkou na Hanou výměnou za Kalvacha. Spartě je potřeba pogratulovat za zasloužené vítězství.

K fanouškům.. na Letny jsem několikrát byl a na hlavní tribuně je dost mrdek, který chodí akorát provokovat. Nevěřím, že by naši něco házeli bez nějaký provokace. Pakliže k nám do sektoru přiletěla světice..asi osoba musela čekat s reakcí. Každopádně je mi líto osob, který si tuhle reakci nezaslouží.

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Bylo nás tak málo nebo proč byl kotel jenom dole?

Reagovat
db18

Nahoru nas nepusteli, jen par lidi pro vyveseni vlajek a pak museli zase dolu...

A asi se vic listku neprodalo no...

Reagovat
dinss

Aha, vždycky bylo plno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Tah s Řezníkem je pro mě taky naprosto nepochopitelnej. Vrba rád dělá v důležitých zápasech takový překvapení a většinou mu to vychází, ale včera mu to teda nevyšlo se vší parádou.

Reagovat
dinss

Když už měl Řezník hrát, tak na Dinamu...

Reagovat
r.mrazik

je dulezity si to hazeni nejak ospravedlnit...to musela byt neskutecna provokace

Reagovat
dinss

Jsi debil nebo nechapes psaný text? Pokud přijde nějaký frajer a hodí nám do sektoru svetlici tak asi musel čekat nějakou reakci.

Reagovat
r.mrazik

Za reakci

Reagovat
Beči

Včera to z naší strany bylo parádní. Zatím se na jaře zlepšujeme zápas co zápas, tak snad to bude pokračovat. Hodně se mi líbil Dočkal s Kangou, na to, že spolu hráli poprvé si maximálně vyhověli. Spíš je mi líto, že záloha je dost nabitá a nebude místo pro všechny, ačkoliv Karlsson by si taky zasloužil základ. Hložek je výborný, snad nevyhoří. Hanousek taky hodně dobrý výkon, Kayambu úplně vymazal. Od Plzně a hlavně tedy od Vrby to byl těžký provar, sestava dost nepochopitelná. Každopádně zasloužené vítězství, jen tak dál

Reagovat
Manik...

Jenom dobře, ať jsou kvalitní hráči i na lavičce a točí se to.

Reagovat
BaggioRoberto

Krásnej zápas, super atmosféra, hoši děkujem! SPARTA PRAHA olé!

Reagovat
Losinho

Asi nejslabší tým, co tu v týhle sezóně byl, to i Karviná měla aspoň nějaký náznaky.

Proti Seville bych asi radši viděl Zelenýho než Frydrycha, ale bohužel.

Reagovat
ratusek

jsme na jaře zoufalí.

Reagovat
Losinho

Zas Liberec jste docela přejeli ne? Uvidíte za týden

Reagovat
bobis21

nepřejeli, ubojovali ...

Reagovat
ratusek

no první poločas tradiční zoufalost, ve druhém se to trochu zlepšilo, ale i tam to mohla být remíza. Za týden nám Komličenko naprosto jednoduše dá hattrick a skončíme ve druhé skupině to bude super repre pauza, už at přijde. třeba se vzpamatujeme. Ale nepřišly posily, vedení si řeklo, že nehodlá utrácet a takhle to dopadá. Bob už taky přesluhuje.

Reagovat
Losinho

já tehdy nekoukal bohužel

Komličenko je na jaře zoufalej a máte pořád nějakej náskok.. navíc ty týmy prostě ztrácet budou. Na Liberec máte 7 bodů, na Bolku 5, do konce jen 6 zápasů. Neviděl bych to tak černě, furt je to tým, co byl loni touhle dobou poslední.

Reagovat
Liquid

Reagovat
bobis21

za týden boleslav a pak 2 týdny volno. Pokud nevyhrajeme tak by možná byla vhodná chvíle na výměnu trenéra. Postavení v tabulce sice pořád nad plán, ale to jaro začíná vypadat jak ve Zlíně a herně to teda taky nejde nahoru (aby to nevyznělo jako že bych odvolával po prohře se slávií). Otázka je ale koho by jsme vzali místo něj - Látal by byl sen

Reagovat
Mönchengladbach

Jak hráli Baluta a Olayinka?

Přicházeli jako velké posily, ale moc o nich zatím slyšet není.

Reagovat
Losinho

Baluta dobrý, aktivní, ale to zakončení je prostě slabina. Olayinkovi to nešlo, hodně kazil.

Reagovat
Mönchengladbach

Dají se oba tyhle příchody označit jako zklamání (vzhledem k očekávání)?

Reagovat
PlackaSKS

baluta zatim ano, olyinka ne

Reagovat
Losinho

Baluta ano, Olayinka spíš ne kvůli tomu zranění, konec podzimu měl vynikající. Ale přidat by měli oba, jednoznačně.

Reagovat
Mönchengladbach

Díky oběma.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele jsou chvíle, třeba i proti Seville, kde ukáže proti lepším hráčům, že je technicky na tom lépe než většina ligy, v Seville byl jeden z mála, co podržel v souboji balón, nepřišel o něj a přes toho hráče i prošel. Podle mě potřebuje hrát, ne jednou základ, Pak 3x po sobě na 15 minut a ještě k tomu na hrot. Chtěl bych ho třeba 5x po sobě v základu na křídle jako na podzim a pak můžeme soudit.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou dobré postřehy. Jinak u něj o zlepšení nepochybuju. Inteligentní, skromný a poctivý kluk (trenér Hynek z Dukly ho za perfektní přístup moc chválil), v Praze pracuje někde i jeho brácha (nebo dva bráchové?), cítí se tu moc dobře, tam jsou spíš ty problémy, co jsi zmínil. A na podzim ho zbrzdilo zranění (navíc přišel později), lepší ani snad být nemohl.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Bacha aby vam nepsal do zprav..

Reagovat
Losinho

Do pr..

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

co Olayinkovi nejde uprit - maka nahoru a dolu. Baluta dneska jeden z nejlepsich na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

Baluta se do toho snad dostane. Je vidět, že to je hodně dobrý fotbalista. Začal solidně, pak úplně trenér nebyl spokojen s tím, jak plní pokyny na hřišti. Nezapadl ani úplně do kabiny, protože neumí ani anglicky. Roli hrálo asi i to, že v Craiově byl hvězda, kapitán, ve Slavii jeden z mnoha. Tvrdík mu zaplatil nějakou holku, co umí dobře rumunsky, a měla by mu pomoct s integrací. :)

Reagovat
Mönchengladbach

Super info, díky moc!

Reagovat
ratusek

Zoufalost. Utočná fáze neexistuje. Přišel jen Kuzma, strašně uzký kádr. Bob asi dosáhl vrcholu s náma a už bude jen padat. ale na druhou stranu kádr je slaboučkej

Reagovat
HorajzmAmmann

Nejhorsi vykon letos gratulace SKS. Prejela nas, jak vlak Bartosovou...

Reagovat
lichna.

Bohužel, tak špatný zápas jsem dlouho neviděl. Víceméně od gólu bylo jasné, jak to dopadne. Jestli se mi dneska někdo zamlouval tak Granečný, Janoš a vlastně i Laštůvka..

Už ani nebudu psát, koho bych chtěl v sestavě, ono je to stejně jedno. Je to strašné trápení a přes to, že umístění je po loňském ročníku skvělé, tak měli všichni pravdu, že jsme vyskočili strašně rychle a neodpovídá to reálné síle.. Já osobně pořád vidím hlavní důvod ne v trenérovi, ale v tom, že jsme prostě neposílili. Vůbec bych se ale nedivil, kdyby Pánik odešel, jestli ne teď, tak po sezoně.

Dáme defenzivní sestavu a stejně dostaneme čtyřku..

Reagovat
ratusek

máme strašně uzký kádr, celkem špatný a na to jak nás zdobil mladý věk, tak nejlepší hráči už pomale dosluhují, nemáme žádné mladé. myslím, že zrovna tohle jde na Bobův krk.

No a posily? Vedení s Jankulem si řeklo, že se vrátíme tam kam patříme a dostaneme se tam postupně, i když si nemslím, že by námi vytipovaní hráči byli v létě levnější, hráči už zlevnovat nebudou. Jediná jistá posila je asi Reiter, ale kd oví jeslti si to nerozmyslí

Reagovat
smazaný uživatel

Baník na špičku prostě kvalitu nemá. Do 5 místa by každopádně skončit měl, což by se mělo, aspoň teda myslím, považovat za úspěch.

Reagovat
HorajzmAmmann

Na jare to ale neni bohuzel ani na ten stred...

Reagovat
Banikovec7

Tradiční jarní ostudný výkon. Jen se ukazuje na co ten kádr reálné má a že podzim byl dán hlavně štěstím, škoda, že se vedení v zimě pořád utěšovalo tím, že není třeba nikoho kupovat. Teď se to ukazuje, stačí když vypadnou jeden nebo dva hráči.

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

hovno štěstím, ty výkony jsou úplně jiné... hlavně devenzivní výkony stejných hráčů a bojovnost Baroše nebo Fleišmana...

Reagovat
Banikovec7

No jsou jiné, ale to umístění naprosto neodpovídalo kvalitě týmu ani výkonům. A směrem k jaru nám to spíš uškodilo, nejen nečinností vedení v zimě, ale taky tím, jak nás teď berou soupeři.

Reagovat
HorajzmAmmann

3. ne, ale kolem 5-6 mista by se Banik pohybovat mel... jenze tohle jsou vykony zase na sestup...

Reagovat
PlackaSKS

soudíš to hodně v emocích. ok, dnes to od vás byla hrozná sračka, ale ostatní zápasy mi tak šílený nepřišly (zlín jsem neviděl). proti spartě to třeba bylo vyloženě hrozný až na úplnym konci (jako dnes, podle mě to nezvládají psychicky).. celkově to ale sestupová hra neni. nicméně to pátý, šestý místo bude ještě boj

Reagovat
frankiefcb

Právě, že Zlín v druhém poločase byla podobná močka. Pak zápas se Slováckem odevzdaná tragédie. Trapas na Spartě, která si s náma v 10 hrála. Nějak se to stupňuje.

Reagovat
PlackaSKS

doplácíte na úzkej kádr. v český lize neni moc hráčů, co by si udrželo celou sezonu formu a vy je nemáte kým nahradit.. pořád je to podle mě takovej ligovej průměr co se hry týče. výsledky jsou poslední čtyři kola ale hrozný

Reagovat
frankiefcb

proto říkám, že pokud neporazíme MB, tak Páník ven a dát tomu něco nového. Jinak se z toho nezvedneme. Páníka si vážím, zachránil nás. Ale teď se mu to sype.

Reagovat
PlackaSKS

zase i podzim byl solidní, třeba by mohl dostat další přípravu. u nás trpiše chtěli odstřelit po prvních třech kolech... nevim no. s boleslaví to bude vyrovnaný, vždyt skoro nemají obranu. jsem celkem zvědavej, příští kolo to bude nejlepší zápas

Reagovat
bobis21

obávám se že je problém i v tom, že náš styl mají už všichni přečtený a před zápasem přesně ví co budeme hrát. A Pánik podle mě styl nezmění, takový prostě není....

Reagovat
PlackaSKS

jestli nedokáže změnit styl hry, tak nemá co trénovat prvoligovej tým..

Reagovat
frankiefcb

on je konzerva prostě.

Reagovat
Banikovec7

Podle mě musí Pánik skončit, díky mu za záchranu a za podzim, ale s ním nikdy nebudem hrát jiný fotbal než nakopávání míčů a spoléhání na náhodu, což nám na podzim vycházelo neskutečně. Společně s tím taky musí přijít posílení, nejvíc nám podle mého chybí schopný, kreativní, střední záložník a pořádný útočník, případně další posty jako pravý obránce, minimálně na rozšíření kádru. Pokud se chtělo vedení udržet na špičce tabulky, tak se tohle v zimě hodně podcenilo. Těžko se dalo čekat, že se nás bude držet štěstí jako během podzimu.

Reagovat
PlackaSKS

třeba by s posilama taky hrál normální fotbal.. ale já ho jako trenéra skoro neznám

Reagovat
Banikovec7

Toť otázka, ale docela o tom pochybuju.

Reagovat
PlackaSKS

já bych mu dal čas, ale jen pokud pod ním dobře funguje kabina. což teda podle příspěvku od frankieho moc nevypadá. v takovym případě bych se ho asi radši zbavil

Reagovat
Banikovec7

Vypadá to tak že ne no.

Reagovat
frankiefcb

Právě, že podzim jsme ubojovali s enormním nasazení. Moc velká fotbalovst tam často nebyla. Průser je, že člověk si díky tomu moc nevšímal toho, co se teď ukazuje v plné nahotě. Neschopnost změnit rozestavení, taktická nevyzrálost, hráči neumějí kombinovat ve středu hřiště. Není tam hlad po útočení, místo toho, aby šli dopředu, tak často se otočí a alibisticky to dávají golmanovi nebo brankáři. atd. atd. Já Páníka hájil, třeba tkaový Trev je proti Pánikovi hodně dlouho dobu a má k tomu své důvody (hra se rozpadá a kabina pod ním taky). Já ho na Dukle hájil, ale teď jak to sleduji trošku přísnějším okem, tak si všímám, že prostě vypadá, že už tomu týmu nic nedá. Proto říkám pokud to bude proti Mb tragédie, taky si budu přát jeho odchod.

Reagovat
PlackaSKS

no sem zvědavej jak to dopadne. stejně jako jste loni v posledních kolech zachránili ligu, tak letos můžete ztratit poháry. ale tomu nevěřim..

Reagovat
frankiefcb

v naší hře prostě není vidět progres a to je špatně. Hrajeme nakopávané míče v systému 4-4-2. A doufáme, ež to vyjde.

Reagovat
PlackaSKS

tak já souhlasim s tim, že ta hra je špatná, ale ne vyloženě sestupová.. ale je pravda, že něco změnit byste měli a to rychle

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten Zlin a dneska to byla proste sracka... neskutecna. Dukla a Sparta jeste ok, ale aby nas prejelo becko SKS, ktery podle me ani nehralo dobry zapas (hodne ztrat, na pul plynu) to se mi fakt nelibi.

Reagovat
PlackaSKS

béčko je trošku silný slovo vzhledem k tomu jakou máme lavičku. vždyt až na zelenýho by třeba z dnešní sestavy u vás hrál snad každý v základu. že to bylo na půl plynu je dost smutný, celkově se na to jako na fotbal dneska nedalo moc dívat. my nemuseli, protože vy jste vypadali, že nechcete.

ale když něco málo změníte, tak byste poháry pořád ještě prostě měli ukopat. na druhou stranu nechci vidět proti nějakýmu průměrnýmu evropskýmu týmu dnešního baroše s diopem

Reagovat
smazaný uživatel

Béčko ne, my máme silný kádr a nejde říct, kdo je béčko a kdo ne (až na Frydrycha a Zeleného)

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole, co se děje s Baníkem? Jsem myslel, že to zase budou brousit, budou aktivní, ale přijel naprosto odevzdanej tým... Však ani Flaška neměl rudo před očima.

Reagovat
Banikovec7

Je to tak už ale od poslední části podzimu.

Reagovat
lichna.

Taky mě to sere. Snesu nekvalitu hráčů, snesu to, že třeba nemáme systém, ale ta bojovnost tam dneska vůbec nebyla..

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

taktak

Reagovat
HorajzmAmmann

a Baroš snad ani nehrál... hrozný.

Reagovat
Coutinho10

ja ho zaznamenal az nekdy v 55. minute pred nasim vapnem, jinak jsem vubec nevedel, ze hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Flašku zabil Frydrych na začátku, pak byl nějakej klidnej

Reagovat
SuperBanikovec

mají to v piči všichni.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Blasphemer

Včera pomohla Sparta Slavii k titulu, dneska Slavia Spartě ke třetímu místu.

Reagovat
Losinho

Pražská výpomoc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

blbost, Baník skončí 6.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to ne, dokonce bych se ani nedivil, kdyby skoncili v ty treti skupine..

Reagovat
smazaný uživatel

To už snad ani nejde, ne? Snad, i když možná to 11. místo by tam spadnout mohlo, hodně teoreticky, při shodě velkých náhod. Kdyby tohle herní a především výsledkové dno mělo pokračovat dál a přenést se třeba i do 29. kola, tak si to nechci ani představovat, co by se na tribunách dělo...

Reagovat
Shevchenko

A spadnem ještě ne?

Reagovat
BaggioRoberto

Takhle to neni, Plzeň na ten titul letos absolutně nemá a my o to druhé místo ještě zabojujeme.

Reagovat
PlackaSKS

nakonec 3b po odchozenym zápase. baník byl asi nejslabší tým v Edenu za dlouhou dobu, což sem nečekal.

baroš, kterej se snad hlídal, aby nedostal čtvrtou žlutou, navíc úplně odstřiženej na hrotu, podpora žádná, takže by musel hrát jako za mlada.

od nás bych nechválil snad nikoho, ale ani nikomu za výkoon nenadával. bylo to takový .. prostě nudný. aspon se hráči jako souček nebo stoch nezničili před sevillou a stejně vzrostl náskok na plzeň no.

ale když si vezmu jak sem se na ten zápas těšil..

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda, když to nejde fotbalově, tak aspoň musí bojovat, takhle nevypadá projev pátého mužstva tabulky. Slavii gratuluju, jsou skvělí.

Reagovat
frankiefcb

To byla hrůza a ostuda. Hráči na to serou, vysedávaj po barech, vyřvávaj, jak mají celý Baník v piči a pak předvedou tohle. Fuj bez bojovnosti, bez zápalu, bez taktiky. nebý Laštůvky, tak jedeme s totálním debaklem. Pokud neporazíme MB, tak Pánik ven. Ti hráči potřebují, aby je někdo postavil do latě. Teď se to bohužel Pánikovi rozpadá. Díky mu za záchranu, je to sympaťák, ale prostě teď to nemá žádnou tvář a je to tragédie.

Reagovat
ratusek

ten začátek?

Reagovat
frankiefcb

copak?

Reagovat
ratusek

jako jestli to je pravda, tak ej to smutný

Reagovat
frankiefcb

no bohužel je to pravda.

Reagovat
didosh

Co že, to nemyslíš vážně?

Reagovat
iamek

Je to tak. Dva dny před zápasem s Opavou celý tým na plech někde v hospodě u Ostravar arény. Sushi a tak. Pak do Clarionu na polívku . V hospodě se toho dělo víc, ale radši budu držet hubu. Třeba se tady rozepíše trevor :).

Reagovat
smazaný uživatel

No, vím něco, že Fillo slušně bláznil na nějakém dýchánku, ale že by to bylo tohle, to si nemyslím

Reagovat
iamek

Tak Fillo párty byl prý slušny mazec prý. Nemůžu posoudit. Jedna paní povídala. Znáš to :).

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsi to taky slyšel, jak se slušně sundal a to ve velkém stylu?

Ale před derby, že by to hráči tak zajebali? Ty jo...

Reagovat
iamek

Ano ... Kurvy, chlast a sushi . Hele nebudu říkat, že to tak je. Ale stejný člověk mi řekl toho Filla :).

Reagovat
smazaný uživatel

V jednom baru z něho měli velkou raodst, když to tam pozvracel jak zákon káže

A je pravda, že bych se nedivil, kdyby křičel, jak má vše v piči..Včera už mne taky dožral..

V 89 minutě zkoušel nafilmovat pád uprostřed hřiště, vstával jak poraněná srnka a že by se srpintem vrátil do obrany, když Slavie podnikala asi 5551652565x brejk? Tak to ani náhodou, slabý výklus...

Reagovat
smazaný uživatel

tak můžu potvrdit, že takovej Granec prej na tréninku nedělá nic bohužel on je právě díky drinkum apod. oblíbený v kabině. Ale co znám kluky jako kuba bolf nebo david buchta tak ti jsou naprosto skromní. Ale možná granec je moderní typ fotbalisty krabka na den vymletej doteď si pamatuji jak na stodo málem dostal přes hubu. pač si myslel, že je asi neprůstřelnej nebo co

Reagovat
hilarious

Hráči na to serou... Pánik ven

Reagovat
frankiefcb

no ono bohužel to jde i za trenérem, že hráči ho moc nerespektují. Bohužel hráče vyházet nemůžeme, ale je třeba někoho kdo je dá do latě.

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli hráči nerespektujou trenéra, kterej je během půl roku vytáhl z jasnýho sestupu na 3. místo, tak si tam nezaslouží hrát

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spousta hráčů si v Baníku úplně nezaslouží hrát, ať z motivačních nebo kvalitativních důvodů, jsme Baník, stejně jako třeba vy ve Spartě máte, tak bysme měli i my mít nějaké nároky na to, jak by se hráč velkého klubu, jakým Baník bezesporu minimálně ve Slezsku a na Moravě je, měl prezentovat a jakou fotbalovou kvalitu by měl splňovat, jo, je to přechodný rok, nechci titul nebo umístění na bedně každý rok, pamatuju minulost, chápu to. Ale i tak napíšu pár jmen, kterých bych se, v intervalu dvou, tří následujících přestupových obdobích osobně zbavil trvale:

Chmiel, Pazdera, Procházka, Mešaninov, J. Šašinka, Jirásek, Fillo, pak jsou tam hráči jako Bary nebo Lašty, kteří buď ukončí kariéru hned po téhle sezóně nebo té další, to je taky další věc, Granečného a Holzera si nechat pod smlouvou jen skrze jejich věk, Granečného bych nechal někde hostovat, nejlépe co nejdál od Ostravy, pak se uvidí, ale minimálně do 23 let nepouštět, protože ten talent v sobě má, Holzerovi bych důrazně vysvětlil některé věci...V tom může vlastně pomoct i náš kotel, potažmo všichni fans. Jestli to třeba u nás Hrubého už štve a chtěl by zkusit hrát ve více fotbalovém týmu, blíže Praze, tedy rodině a především manželce a novému přírůstku do rodiny, jenž čekají, tak by mě to sice mrzelo, ale pochopil bych ho a věřím, že by se v takovém Jablonci mohl ještě nastartovat, fotbalově to v sobě má. Pak je tu samozřejmě otázka trenéra, ale i třeba Jankula, u toho bude důležité, jak zvládne či nezvládne právě ty dva, tři další přestupáky, v zimě podprůměrně, v létě 2018 se seznamoval, nakonec to zase až tak špatně nedopadlo, smlouvy mají důležití hráči většinou dlouhodobé, což je správně, profi smlouvy mají už talentovaní dorostenci, což je taky fajn, narozdíl od Vrťa a jeho posil z benzínky či bez perspektivy, neprodloužení smlouvy u Hlinky, tam ten progres je, Jankulovski navíc působí inteligentně, narozdíl od Dušana, to může být při jednáních s hráči a potencionálními hráči určitě plus, zatím ale i tak nemohu napsat, že by mě Marek nějak úplně přesvědčil, to se teprve ukáže. Každému chci měřit stejně. Musíme začít produkovat fotbalisty a ne kopáče prostě, musíme chtít hrát hezký, efektivní, ale i náročný fotbal, tohle by měl být jednoznačný cíl Brabce a spol. do blízké budoucnosti...Já chci věřit, že to tak i bude.

Reagovat
hilarious

Jo, já tě chápu, ale je to divný spojení, že hráč nerespektuje trenéra.. To prostě není profesionální sportovec a těch je bohužel plno

Reagovat
smazaný uživatel

jak tu psali na podzim tak pánik není trenér pro jaro. Bohužel hraje furt s tou samou sestavou když tak jenom drobné změny.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska kvalitní výkon. Frydrych si řekl o místo ve čtvrtek, i když stále se toho trochu bojím.

Reagovat
Komix

Na náhledovej obrázek Frýďu, pls 1+3

Reagovat
Komix

Na náhledovej obrázek Frýďu, pls 1+3

Reagovat
Banikovec7

Královec To si musí dělat prdel

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

posoudil to naprosto správně, Olayinka simuloval až po zákroku, kdežto Diop simuloval dřív, zrovna tak jako když dáš góla a pomezní ti pak mávne ofsajd, tak se ti gól taky maže

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
ratusek

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

idiot

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Losinho

Jako za poslední dobu snad nejslabší rozhodčí, šílený, jak moc šel dolů

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Banikovec7

To je možné, ale to nehodnotím, ale to vysvětlení těch penaltových zákroků, ten to snad ani neviděl ty záběry.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Jakkoliv Lionel Frydrych dneska kraloval, ve ctvrtek musi hrat Zeleny

Reagovat
Komix

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se Zelený dlouhodobě nelíbí.

Reagovat
Liquid

velké pokuty by měli dostat hráči Baníku, podobný výkon v Edenu nepředvedlo ani Litoměřicko, byli zralí na desítku

Reagovat
frankiefcb

Bohužel s tebou souhlasím. Byl to trapas a ostuda.

Reagovat
didosh

pokuty

Reagovat
FCSL

Ten rozdíl ve skore

Slavia 61:18

Plzen 35:21

Reagovat
Blasphemer

tomu se říká zkušenost

Reagovat
smazaný uživatel

Vy prostě uhrajete spoustu zápasů, i když se vám nedaří.

Reagovat
Blasphemer

No, hlavně bych řekl, že už teď do většiny ligových zápasů jdeme s tím, co nejmíň se na body nadřít.

Reagovat
poz3n

To je přesně ono. A teď ten zápas na Spartě byl pro mě poslední kapkou. Je hezký, že v LM předvedou super výkony, ale jejich profesorskej přístup k lize je naprosto neprofesionální a už se na to nedá ani koukat. Oni si prostě vybírají, jestli je ten konkrétní zápas bude zrovna milostivě zajímat.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Teď už jsme na tom hůř jak s Pivarníkem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baník mě fakt přišel jako dost odevzdaný tým. A to ještě, že jsme hráli v pozměněné sestavě, kdo ví jak by to dopadlo.

Reagovat
Liquid

Ben Yedder hattrick za 13 minut....

Reagovat
PlackaSKS

jen at se vystřílí!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Víkend pražských S, no. Nedá se nic dělat.

Jinak takový OTéčko, co někoho možná pobaví. Co říkáte na toto?

http://www.moravskypatriot.eu/moravsky-hokejovy-dres?fbclid=IwAR2zYs2WEwppvACA43YNnpVM7aTnoK_Sf2E4Vs8yE5tdsxs9YF_X6l2CKN4

Reagovat
dinss

Proč je to asi ve slevě?

Reagovat
C-M@ster

Jen do 17. - zaváděcí cena.

Reagovat
PlackaSKS

je to hrozný

Reagovat
Kepy_FCB

Chápu to když zprznili ten národní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za všechno může Burákovo stehno

Reagovat
HorajzmAmmann

Ono fakt bude neco na tom, ze Banik hraje lepe se Sasinkama nez Barosem

Reagovat
bobis21

já si teda nemyslím že by to vypadalo nějak líp kdyby jaro odehráli šašinkové

Reagovat
Banikovec7

Možná bych ho stavěl jen do domácích zápasů, kdy se dá čekat, že budem soupeře tlačit. V zápasech jako dnes, kdy se k němu dostane míč jednou za 10 minut je úplně zbytečný.

Reagovat
Losinho

Diop - Kuzmanovič by bylo OK

Reagovat
frankiefcb

no ai se více hodí do toho rugby fotbalu, co předvádíme. Nicméně je to špatné teď hodně.

Reagovat
Banikovec7
Reagovat
bobis21

to bych teda nečekal

Reagovat
frankiefcb

Frýďa je borec

Reagovat
PlackaSKS

jednoho hráče zranil, druhýho pošlapal, nahrál na tři goly a sám jeden dal. jednoznačně nejlepší chachar na place

Reagovat
Banikovec7

Zápasy s náma ho musí bavit, dnes tohle, minule jeden do každé brány...

Reagovat
PlackaSKS

do fanty jasnej kapitán příště no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bosko

Frydrych je sympatak Az jednou skonci ve Slavii a prijede k nam treba jako souper, urcite ho nalezite privitame, narozdil od hydrantu Lastuvky dnes.

Reagovat
Losinho

Laštůvka si to ale taky nezasloužil

Reagovat
Bosko

Chytal u nas spatne, sam priznal ze nemel dobrej vztah s fanouskama ze mu "Praha k srdci neprirostla" cimz asi nemyslel Hradcany a Karluv most.... Tohle uvitani si zaslouzil

Reagovat
Losinho

Ale neprcal na to a sám přiznával, že si ten nucenej odchod zasloužil. Navíc pak se ani o Slavii nevyjadřoval nijak špatně, takže mi to přijde minimálně zbytečný.

Reagovat
Elliasson

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

a nenadavali jste na nej nahodou po vstrelenem gole, kdyz stadion rval jeho jmeno ? nebylo to uplne slyset, ale mam pocit, ze i v minulosti to tak bylo, tak by me to celkem zajimalo, jestli doslo na toto z toho tweetu

Reagovat
Banikovec7

Píše to Cukroušek níže, někteří "čurákujou" každé jméno, aniž by poslouchali co je předtím hlášeno. Loni toho Strašák využil.

Reagovat
Coutinho10

pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Proto se mi dnes líbila reakce lidi, jenž vedou kotel. Když Strašák hlásil sestavu, někteří naši kreteni na tribuně zas říkali něco o curaku, na což dostali zjeba a pak se radši začal vytleskavat Baník, než abychom dopustili nějakou ostudu.

Jsem rád, že pražský trip konci, na tyto výjezdy jezdí vážně neskutečně množství zvláštních existenci... Kteří i dnes nám dělali někteří ostudu kolem Edenu..

Reagovat
Banikovec7

No ono to v Karviné asi nebude o moc lepší, ikdyž asi bude záležet na počtu lístků a na tom ke komu se dostanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to máš pravdu. Ale přeci jen v Kacku hrajeme v pátek, to by snad mohlo být ku prospěchu, aby se tolik lidí nenajebalo.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

No to je tak kdyz nekteri nezapnou usi natoz mozek. Urcite nejen za me dnes Fryda velky respekt za vykon i za chovami ke klubu kde vyrostl.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
andrew96

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Banikovec7

Jinak teda ještě k té skupině o titul, moc jsem nechápal ty zdejší názory, že radši 7. než 6. místo, říkal jsem si, že ikdybychom neměli postoupit do pohárů, tak radši 5 super zápasů v nadstavbě, jarní 3 zápasy proti TOP 3 mě hodně bavily, ikdyž z toho byly 2 prohry. Ale po těch dvou ostudných výkonech proti S to začínám pomalu předhodnocovat.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Banikovec7

*podzimní 3 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

taky raději ať hrajeme se slávii spartou a plzní než aby jsme se tam srali se slováckem a spol. Navíc ty zápasy s top týmy nám dají více než právě zápasy s týmem typu slovácka

Reagovat
Banikovec7

No pokud by ty zápasy měly vypadat jako dnes, tak nám toho asi moc nedají.

Reagovat
smazaný uživatel

i když dostaneš naklepano tak ti to dá více než tam žabořit ve středu. Jak se píše , ale výše měli přijít posily. Můžeme být rádi za ten podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

ale druhá věc je zda to při té formě uhrajeme. Teď nás čeká bolka která je na jaře úplně někde jinde oproti podzimu

Reagovat
HorajzmAmmann

pokud budeme hrát takhle, tak to je stejně jedno...

Reagovat
BaggioRoberto

No abyste v tej prvni skupině nebyli fackovaci panak, jestli Boleslav jeste predstihne Zlin.

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho odvolali?

Reagovat
Greny

OT: Škodovi dnes proti Žižkovu neuznali 3 góly vždy skrz ofsajd

Reagovat
Spalovač šancí

Toto se líbí uživateli Ladislav Krejčí

Reagovat
Frank Lampard 8

9:0 pro Brno, to už by snad byl konec světa

Reagovat
pytlerLFC

Co to tam zase vymyslel za penaltu, ostuda, na co je VAR když pak pískaj takovýhle hov**

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ta vase hvezda Granecny? Jedine co udelal dobre bylo, ze pri stridani trefil spravnou stridacku.

Zidovska brigada ukazala nove dno... Piskat pri stridani na Baryho?...Ehm,no. A stejna ostuda pada i na hlavu debilu co po golu Frydracha odpovidaji hlasateli curak.

Reagovat
Losinho

Strašně divný, pískat na Baroše

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty ses kreten, to chapu ze se tomu divis.

Reagovat
Losinho

Ale za dnešní výkon bych ho klidně vytleskal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
andrew96

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat skoda, ze ses takovy traged a potreboval si na to dva pokusy.

Reagovat
Losinho

to ti jeden nejmenovanej uživatel říká po intimních chvilkách?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho chces to sve dno jeste prohlubovat?

Reagovat
Losinho

Reagovat
Mass

Na Baryho se prostě pískat nesmí, i kdyby v poslednim zápase se nám pokusil zrakvit našeho nejlepšího hráče, dostal za to redku a ještě měl potom pětiminutovej výlev sprosťáren směrem k rozhodčímu.

Reagovat
Losinho

Tak to by si snad nedovolil

Reagovat
bobis21

ten zákrok nebyl ani na červenou

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Bary je osobnost ligy bohužel v praze je ta inteligence celkově někde jinde stačilo na rozlučce Rosy co tam předváděli.

Reagovat
HorajzmAmmann

třeba Rosický nebo Nedvěd měl skoro největší aplaus na Bazalech při rozlučce Jankula... tady se pozná demence některých fans no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Já jsem patřil mezi jeho zastánce, když byl v repre. Určitě je to velká osobnost, nicméně vzhledem k jeho chování se nemůžeš divit, že na něj pískají. Rosu, Nedvěda, Jankula, ty bych všechny vytleskal, ale Baroše fakt ne.

Reagovat
Hokaido

Co Fillo?

Reagovat
Miguel19

Do repre.

Reagovat
Hokaido

Když on by asi pozvánku odmitnul, aby se mohl naplno věnovat Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je to hloupa provokace od hlupaka ale klidne ti reknu, ze jeho vykon byl spatny. Jeste neco bys chtel vedet?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kde máš páníčka lokaji?

Reagovat
smazaný uživatel

Misto aby sis uzival vyhru tak tady zkousis tyhle traparny... Chudacku.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo jo, trapárny. Že tvoje kecy o řešení židovské otázky jsou na úrovni, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se aspon neschovavam za neco vic a lepsiho jako ty. Chudacku.

Reagovat
Hokaido

Takovou odpověď jsem nečekal, nemám slov.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni zac. Jeste par lekci a nebudes tady za fotbaloveho analfabeta.

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem psal v preview. Granec je hroznej podprůměr. Jen si ho drží pač v kabině patří mezi oblíbené. U trenéra v juniorce ani nenastupoval v základu když nehrál za A tým už to na něčem bude. Druhá věc , že je to vymletý debil kterej si dává krabičku na den to je věc druhá. Za rok dva bude někde v kraji maximálně

Reagovat
HorajzmAmmann

tak Fleišman ty krabičky dával dvě... třeba se z něj stane stejně slušný bek v lize

Reagovat
lichna.

Vždyť patřil k těm lepším.. Rozhodně má co dát Baníku momentálně více než Holzer.. Navíc soudit hráče zrovna v takovém zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

No to teda nepatril. Otazka je, kdo krome Lastyho jo. :) A podle ceho ho teda muzu soudit? Az podobne tragicke vykony ukaze i v dalsich zapasech?

Reagovat
lichna.

Tvůj názor. V prvním poločase byl skoro jediný společně s Janosem, který se nebál hrát a něco vymyslel. V druhém poločase se už moc neměl šanci projevit. Jen připomenu že Holzer po nástupu zadrbal naprosto jednoduchý balón kterým mohl poslat Kuzmu do jasné šance.

Neříkám, že jsem z toho výkonu byl unešen. Ale rozhodně bych ho viděl v sestavě i proti Bolce.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se právě taky líbil Denis, zvláště na začátku, než mu Frýďa prošlápl znova koleno. Pak byl v prdeli a Páník ho měl střídat...Ale to už je zas jiný příběh.

Reagovat
Puskas

Reagovat
SuperBanikovec

Přesně

Reagovat
HorajzmAmmann

zahrál stejnou sračku, jako všichni ostatní (kromě Jánoše)

Reagovat
smazaný uživatel

Sem se až smál, když jedinej Janos se nebál vzít míč a vytáhnout ho... Až k půlce, kdy nevěděl, co s ním, protože mu nikdo nebezel a tudíž ho neměl komu dát

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Bakary3

Proc na nej tak mohli piskat, vid?

A kvuli tomu nazvat slavisty zidovskou brigadou, nevim, co jinyho na to rict, nez ze, ac si to vubec neuvedomujes, jsi strasne hloupej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lépe bych to neřekl, působí opravdu jednoduše, leč sebevědomí mu zjevně nechybí. Děsivá kombinace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

víc než jsem si myslel

Reagovat
Elliasson

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tady sem zase nekoho trefil primo na komoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako pardon,ale extrémní víkend pro Prahu Až na Duklu, ta patří do 2.Ligy už dýl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bosko

Teda sice vim, ze Banik prochazi panikovskym jarem, ale dneska sem od nej cekal vic. Za stavu dva nula sem si rikal ze je to pro Banik milosrdny, ty dalsi dva goly to upravily na vic vypovidajici skore.

Reagovat
Coutinho10

tak opet fantazie nakonec i skore odpovida tomu, co se delo na hristi, protoze dlouho to bylo pouze 1:0 nebo 2:0, ale obrana a cely tym zase suverenni vykon budeme muset ale zapracovat na tech penaltach, protoze jedinej schopnej je asi Souček ...Stoch, jak si to bral, tak jsem tusil, ze neda a minule Škoďák taky zazdil , ale jinak super i atmosfera diky Baniku...14k lidi je fajn na takovy zapas a mozna mohlo byt i vic, kdyby cely den neprselo, coz je skoda, ale i tak super a ted se pripravit na Sevillu a porvat se o postup

Reagovat
Losinho

Stoch muž zápasu

Reagovat
Bosko

Jasne ze to mel dostat Frydrych

Na druhou stranu Mino ma neuveritelnou fyzicku. Odehraje dva zapasy v tejdnu a i ten druhej vydrzi celej zapas jezdit po hristi jak fretka

Reagovat
Losinho

Jako nebyl špatnej. Výkon za mě úplně v pohodě.

Ale prostě vypadá to dost komicky, ještě když chvíli před spuštěním hlasování zahodí pencli

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada to trosku komicky, jeste kdyz ned penaltu.

Spis bych rekl, ze to je za zasluhu, oddanost pro tym a samozrejme ty jeho porce utkani, to je masakr. Samozrejme s vyznamenanim Muze zapasu to nema co delat. Fanousci o2 sport no

Reagovat
Mass

Tam se hlasujeo nejoblíbenějšího muže v zápase, ne nejlepšího. Stoch bude oblíbenej, i když 10x vystřelí a tim zazdí šanci a má 0+0 z pozice hráče, kterej je tam od toho, aby dělal body.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
monty25
Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Radin

Snad tam přijdou lidi :-)

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

Zbrojovka OT: Kdo nebyl dneska, může litovat. Vyhrát doma 6:0, mít ještě 3 neuznaný góly kvůli ofsajdu a trefit dvě tyče, to je neuvěřitelná demolice. Opravdu nechápu, kde se v týmu, jehož největší zimní posily byly vyjma Šumbery nová světelná tabule a chleba se škvarkovou pomazánkou v bufetu, vzal najednou takovej entuziasmus a kvalita. Teď to potvrdit v Budějkách a jdeme si pro postup!

Jinak pochvala pro Žižkovské fans, pravděpodobně se patnáctka odvážlivců v sektoru hostů postarala o venkovní rekord, co sem k nám ve FNL přijede. Odměnou za vytrvalý fandění jim budiž šestigólovej debakl, absence stánku s občerstvením a vytrvalej déšť po celý utkání. Chudáci...

Naopak Mashike může bejt spokojenej, jestli bude v podobných výkonech Žižkov pokračovat, tak druhou ligu hrát opravdu nebude.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Kang & Kodos

Chleba se škvarkovou pomazánkou > Zahustel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
monty25

Elvis je v první řadě ve Viktorce jenom na půlroční hostování a myslím, že na jeho výkony si zatím nemůže nikdo stěžovat. S Prostějovem dva góly a břevno, dneska prý taky tyčka. To, jak odešel z Budějovic, bylo samozřejmě nešikovný, ale nejspíš to myslel úplně jinak. Pro mě to je sympaťák, snaží se mluvit česky (bohužel ne vždycky se mu to povede, jako právě v tom videu) a rozhodně to nepřišel na Viktorku jen tak odkopat. Před týdnem byl spolu s Batiojou nejlepším mužem zápasu a na 2. ligu (nebo aspoň na její spodek) to je vážně nadstandardní hráč. Navíc je mi sympatickej i tím, že jezdí metrem (v pondělí jsem ho potkal na Florenci)...

Co se týče dnešního zápasu, tak asi nemám na to, abych si pustil sestřih. Tušil jsem, že to v Brně bude těžký. Jak jsem psal Grenymu pod preview, výhra s Prostějovem byla draze vykoupená zraněným Batiojou (to měl být na jaře náš klíčový hráč) a navíc má zlomenou nohu z tréninku i další střední záložník Frizoni, takže uprostřed pole teď máme dost problém. Na druhou stranu, jestli dostat šišku nebo prohrát 1:0 gólem z 90. minuty, to je úplně jedno. Viktorka musí dělat body proti slabším soupeřům než Brno a hlavně doma, to bude alfa a omega naší druholigové příslušnosti.

Reagovat
ZB 07

Jako nevím no, já ho viděl hrát po dlouhý době a nepředvedl fakt vůbec nic. Na druhou stranu, celej Žižkov byl dnes fakt otřesnej, hroznej zápas od vás. Je to škoda, sestup vám určitě nepřeju, jsou tam jiný díry, který bych poslal do třetí ligy.

Reagovat
Han střelil první

V bufetu je chleba se skvarkovkou?? Ty vole, bydlim v Brne tretim rokem a na fotbale jsem byl jednou, na skvarkovku si ale zajdu.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

v Polsku normalni

Reagovat
STR

Dalo se to na první zápas, co jsem byl.

Reagovat
ZB 07

Překvapili mě. Čekal jsem utápenou výhru 1:0, ale určitě ne takovou jízdu.

Reagovat
ratusek

Dyt to.byl jen posranej Žižkov a před tím trápení s Chrudimí co dostala teď naloženo. Ale myslím, že do barážš půjdete. Příští kolo ukáže. Prohra vám tu cestu asi už ukončí

Reagovat
Greny

ty vole .. jsem si rikal ze pristi tyden nas musi ta ČT sport konecne vysilat... a ti dementi vysilaji Zizkov s Ustim .. misto Budejovic se Zbrojovkou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

šlágr kola

Reagovat
ZB 07

Jedem do Budějovic všichni

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

že by přišlo divácké obrození?

Reagovat
ZB 07

Hej zvedá se to mám pocit. Celkově bych nás po fans stránce zařadil někam na úroveň Bohemky třeba, co se výjezdů týče. Doma v kotli většinou potenciál nenaplňujem, ale i do těch největších děr nás jezdí trojciferný počty, to je fajn.

Reagovat
ratusek

ono ta špička 2.ligy je dobrá, diváci budou chodit, vrátí se na tribuny když půjde o postup. Horší by bylo tam zkejsnout několik let po sobě. příští sezonu pokud to nevyjde a vyhlásíte postup, tak by lidi ještě chodili, ale tu třetí, čtvrtou a dál si myslím, že tak kolem 1000 nejvěrnějších doma

Reagovat
ZB 07

Toho se bojím trochu no, rád bych se vyhnul tomu, že se z nás stane druholigový mužstvo. Ono jeden rok se to vydržet dá, ale zyknout si, že se furt budeme měřit s Táborskem apod. by většina lidí nezvládla.

Reagovat
andrew96

Fandíte za bránou nebo už jste pod střechou?

Reagovat
ZB 07

Pod střechou, sektory za bránou se ani neotvírají.

Reagovat
ZB 07

I když Sokolov a Varnsdorf budou oříšek.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

dementi no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Cumel

Hokna nedovolila jit, tak dik za popis. Btw takova konspiracni otazka pro vsecky co fandi Flinte...nebude za tim zvednutim a jak ty pises entuziasmem treba ta zimni cistka? Prece jenom odesli ctyri hraci z toho dva te zakladu.

Reagovat
ZB 07

Asi jo. Sice si nemyslím, že by zrovna Chico nebo Lutonský nějak kazili atmosféru v kabině, ale herně by nám minimálně Luty byl k ničemu. A u Dušana je klidně možný, že si na někoho otevřel pusu, ty porážky a ztráty nesl hodně těžce.

Každopádně si stojím za tím, že jsme se s Melichárkem a Lutonským měli rozloučit líp, odvedli tu kus práce.

Reagovat
Cumel

U Lutonskyho me to odstrihnuti mrzi hodne. Nejsem nejaky jeho fanousek, ale celou dospelou karieru odehral prozatim v Brne. Dusan byl nekolik let opora, takze jak rikas, melo to byt dustojnejsi, ale tohle vedeni Zbrojovky dlouhodobe nezvlada, bohuzel.

Jinak se mi dost libi, jak pracuje Sustr s kadrem co ma. I to ze posunul Krejciho na stopera ukazuje, ze nad tim fakt premysli a nejede nejaky konzervativni styl.

Reagovat
ZB 07

Luty byl srdcař, ale na Zbrojovku neměl kvalitu, bohužel. Jinak souhlas se Šustrem, podle mě je vhodnej kouč pro boj o postup.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frick

Co je třeba vyzdvihnout, je ta zavedená baráž. Bez ní už by bylo téměř jasný, že sestoupí Dukla s Karvinou. Takhle se Dukla s Karvinou budou (dost možná) až do konce budou rvát o možnost zachránit se v baráži a další mančafty zase aby neměly Černýho Petra v podobně barážovýho místa pro 14.

Reagovat
Kepy_FCB

Njn jaro se vypouští ale až příliš okatě...

Reagovat
Puskas

šetříme síly na tu skupinu

Reagovat
ratusek

Dokud se video bude ohýbat, jak to umí Královec, tak se nik neposuneme

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud na to kluby nechtějí dát peníze, tak ať jim to karma vrací.

Nechápu jak je vůbec možné, že nedají kluby dohromady 100 mio na VAR na všech zápasech. Rázem by bylo 30 videorozhodčích a to už by taky bylo o něčem jiném, než teď.

Navíc včera video fungovalo správně.

Ale jestli to takhle Baníku, Bohemce, Teplicím, Liberci, Zlínu, Karviný, Dukle atd. vyhovuje, tak dobře jim tak.

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby ty prachy dali tak stejnak na VAR umí tak 6 lidí jenom. Tak z těží by to bylo na všech zápasech

Reagovat
Losinho

Tak asi by nebyl problém je do července proškolit.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím jak to tam funguje pomalu. Tak bych se tomu nedivil. Oni stejnak z toho dělají jak kdyby je školily na to jak vyslat družici na mars

Reagovat
Greny

proč by na to meli kluby neco davat?

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Zsolt

Reagovat
ManUnited

Kouká se na to pěkně, bohužel ta produktivita je žalostná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

super vysledek se silnym Libercem bylo videt, ze jsme horsi, ale vzadu to celkem drzelo, Benes je paradni

Reagovat
Shevchenko

Já jsem v klidu, páté místo pořád máme v naších rukou. stejně tak pohár. Slavia je prostě úplně někde jinde a to nejen než my, ale než celá liga.

Reagovat
Shevchenko

Tak kde jsou ti co vyhazovali Jílka? Aspoň že má Sigma dost rozumu že ho podržela

Reagovat
ratusek

Tak třeba já. Jeho zachránilo jen to, že měli 3 větší zoufalce a Liberec, který sme doma porazili i my a to ej co říct

Ale i tak to zvládli a zachránili se, ba co víc, můžou zůstat ve skupině střed a být v klidu. Při zachování fazony by mohli i do první šestky, snad ne místo nás ale Sparta je zase trochu vrátí na zem

Reagovat
Shevchenko

Tak hlavně je k smíchu jak se tady při každém náznaku krize vyhazují trenéři. Jílek tam udělal ohromnou porci práce, přesto tu byla řada lidí co ho už v průběhu podzimu vyhazovali. No a teď se už objevují lidi co by vyhodili Páníka.

Reagovat
ratusek

tak Páník nás už nikam neposune, ty ho snad chceš dál? jedna letargie s Kučerou už mi stačila

Reagovat
Shevchenko

Vždyť je u nás pouhý rok. Hra sice momentálně není ideální, ale připadá mi, jak by tady každý chtěl hrát minimálně jako Jablonec, i když jsme před sezónou měli hrát reálně 8-10 místo. Zaslouží čas a to opravdu déle než jen do konce sezóny. Když nad tím zapřemýšlím, tak ty zimní měsíce má Baník (a nejen on) vždycky tragické jak herně, tak výsledkově. Až duben, květen budou rozhodující. Další bod kdo místo něho? Když se podívám na reálné možnosti tak se modlím, ať u náš bude ještě hodně dlouho. Jediný člověk, kým bych ho nahradil, je Vrba, což je zbožné přání nás všech, jenže momentálně nad ním vůbec nemá cenu přemýšlet.

Reagovat
didosh

Já jsem Páníka ani nechtěl...Prál jsem si Svědíka...

Reagovat
ratusek

bohužel nebyl volný nebo sme ho nechtěli vyplatit jako Slovácko

Reagovat
andrew96

Mně se herně teda pořád nelíbí, spíš mně přijde, že je v hlavách nakopla ubojovaná výhra na Bohemce. Dneska lepší nebyli, ani 4:0 na Dukle obrázku na hřišti neodpovídalo. Chytil se Zahradníček, nejlepší hráč Sigmy na jaře, Beneš vypadá na dobrý kauf, střeďáci hrají slušně, Buchta až na dnešek jistota, ale unešený z toho nejsem. Třeba Plšek pořád marnost.

Celkově je Jílek za tuto sezónu pořád za očekáváním.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak jak rikas, v olomouci je to ciste o hlavach, o trenera vubec nejde..samozejme pokud by to netrenoval nejakej hnup typu palicky nebo pulpita, to zas ne..v olomouci sou na ligu strasne specificti hraci co si troufnu rict ze nikdo jinej nema, hraci, co dokazou zahrat jeden zapas na titul a druhej na divizi podle toho jakou maji naladu, kdyz maji deku hraji jak v divizi a kdyz jsou na koni tak hraji jak minulej rok o pohary..+ majstrstyk prichod benese, podle me je to jeden z nejlepsich ceskejch stoperu a mela po nem sahnout sparta, neskutecny jak kvalitni je to hrac.

Reagovat
Riviera Kid

Sorry, ale i kdyby jsi tady teď napsal svatou pravdu, tak jenom kvůli tomu nicku si to neprectu.

Reagovat
didosh

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
andrew96

Tak on Jílkův rukopis je v Sigmě patrný. Ale na tu podzimní bídu nijak výrazně nezareagoval a ten současný vzestup bych mu taky tolik nepřičítal, hra je skoro stejná.

Reagovat
Kang & Kodos

V tabulce posledních 15 kol jsou na 4. místě. Oni hrozně prosrali začátek, kdy měli po 8 kolech tři body, ale (překvapivě) proti Spartě se chytli a od tý doby to výsledkově vypadá dobře

Reagovat
Sir Ravealot

Dement Suchařípa v tiki taka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele