Informace

  • Celé jméno
    Michal Frydrych
  • Číslo dresu
    17
  • Datum narození
    27.02.1990
  • Výška
    182 cm
  • Pozice
    obránce
  • Váha
    79 kg

Národnost

  • Česko

Aktuální statistiky v klubu Baník Ostrava (CZE)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
FORTUNA:LIGA 2023/2024
7
318
0
0
0
0
2
0
0
MOL Cup 2023/2024
3
270
1
0
0
0
0
0
0
Celkem
10
588
1
0
0
0
2
0
0

Články

Obránce Frydrych se vrací z Wisly do ostravského Baníku

První letní posilou fotbalistů Baníku Ostrava se stal obránce Michal Frydrych. Do bývalého působiště se dvaatřicetiletý stoper vrací po téměř sedmi letech, mezitím hrál ve Slavii, se níž třikrát vyhrál ligu, a poslední dvě sezony strávil ve Wisle Krakov, která v květnu po 28 letech sestoupila z nejvyšší polské soutěže. S Baníkem podepsal podle klubového webu tříletou smlouvu.

Mrzutý den pro Čechy v Ekstraklase. Sedm hráčů zažilo sestup

Nedělní výsledky polské nejvyšší soutěže byly vůči českým legionářům nekompromisní. Osud Bruk-Bet Termalicy zpečetila už odpolední remíza Śląsku Wrocław, mezitímco Wisła Kraków měla večer vše ve svých rukou i na dobré cestě, ale její kolaps na půdě Radomiaku Radom nakonec znamená také její první propad o patro níž po dlouhých 28 letech...

Češi v zahraničí: Přikryl v Polsku rozhodl o výhře, Král pomohl Spartaku do Ligy mistrů

Tomáš Přikryl se krásně trefil v dresu Jagiellonie Bialystok a rozhodl o vítězství 2:1 nad Lechií Gdaňsk. V polské Ekstraklase si také připsal asistenci záložník Lechu Poznaň Jan Sýkora. Na důležitou branku přihrával v ruské lize Alex Král ze Spartaku Moskva, jenž se spoluhráči oslavil postup do kvalifikace Ligy mistrů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele