Informace

  • Celé jméno
    Lukáš Sadílek
  • Číslo dresu
    18
  • Datum narození
    23.05.1996
  • Výška
    179 cm
  • Pozice
    záložník
  • Váha
    64 kg

Národnost

  • Česko

Aktuální statistiky v klubu Sparta Praha (CZE)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Chance Liga 2024/2025
1
90
0
0
0
0
0
0
0
Celkem
1
90
0
0
0
0
0
0
0

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Česko
3
24
0
0
0
0
0
0
0

Články

Dýchlo na mě kouzlo ostrovního fotbalu. Shamrock má krásný stadion, vyprávěl Sadílek

Na záložníka Lukáše Sadílka po příchodu na stadion irského týmu Shamrock Rovers, kde Sparta rozehraje v úterý 2. předkolo Ligy mistrů, okamžitě dýchla atmosféra ostrovního fotbalu. Na tiskové konferenci uvedl, že touha vrátit letenský tým po 19 letech do hlavní fáze soutěže je obrovská.

Liga mistrů je jasný cíl, hlásí před začátkem sezony sparťanský záložník Sadílek

Euro je minulostí a zraky fotbalových fanoušků, minimálně těch v Česku, se opět obrací k domácí soutěži. Nový ročník Chance Ligy začíná už v pátek a jako šampion posledních dvou let do něj vstupuje pražská Sparta. Ta bude kromě ligového hattricku útočit na účast v Lize mistrů, která se na Letné nehrála od roku 2005.

Krasniqi zapsal debut za Spartu v přípravě. Hned se výborně začlenil, byl rád Sadílek

Kosovský reprezentant Ermal Krasniqi si ve vítězném přípravném utkání proti Trnavě odbyl premiéru v dresu pražské Sparty. Letní posila z Rapidu Bukurešť nastoupila do druhého poločasu s kapitánskou páskou, vyslechla si na uvítanou potlesk téměř šesti tisíc diváků a výrazně se podílela na druhém vstřeleném gólu. Podle spoluhráče Lukáše Sadílka se nováček rychle adaptuje a v kabině je hodně slyšet.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele