FORTUNA:LIGA - souhrn 20. kola

19.02.2021, 18:02, aktualizováno 21.02.2021, 18:26
Komentáře a souhrny
Slavia na těžkém terénu v Teplicích remizovala a na druhou Spartu, která vyhrála ve Zlíně, má k dobru osm bodů. Slovácko vysoko zvítězilo v Příbrami, zatímco Jablonec se rozešel smírně s Mladou Boleslaví. Liberec veze bod z Karviné, zatímco Plzeň si doma poradila s Bohemians. Po 13 kolech vyhrála Opava, která uspěla v Českých Budějovicích...

FK Teplice - Slavia Praha 1:1

21.02.2021 16:30

Góly: 64. Jakub Mareš - 43. Oscar Dorley

Venkovní utkání začínají slávistům dělat potíže. Po remíze v Příbrami ztratili sešívaní body též na teplických Stínadlech. Svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského sice zůstávají na čele tabulky, nicméně jejich náskok na druhou Spartu se ztenčil na osm bodů.

Aktivněji zahájili zápas překvapivě Severočeši. Nejprve v páté minutě pláchl po levé straně Moulis a na jeho centr jen těsně nedosáhl na zadní tyči osamocený Žitný. Po dvaceti minutách hry zase zakončoval z úhlu po standardní situaci Mareš, slávistický brankář Kolář však situaci vyřešil společně s obráncem Delim.

Postupně již převzala iniciativu Slavia, ovšem o vyložené příležitosti nemohla být dlouho řeč. Až ve 41. minutě se do zakončení natlačil zprava Lingr, jeho ránu vyrazil domácí gólman Čtvrtečka k Traorému, který z dorážky rozezvonil břevno. Za minutu už ale šli sešívaní do vedení. Traorého oblouček za obranu sice Oscar napoprvé netrefil, skákající míč však kuriózně přeskočil Čtvrtečku, díky čemuž dostal Oscar druhou šanci, kterou doklepnutím do odkryté brány bez potíží využil.

Tři minuty po změně stran toužil Oscar po další trefě, Čtvrtečka ale tentokrát "koníček" záložníka Pražanů vyškrábl nad břevno. Nedlouho poté byla hra na pár minut přerušena, neboť po ošklivém střetu se ze hřiště na nosítkách poroučel Lingr. Teplice dlouho působily bezzubě, přesto v 64. minutě zničehonic vyrovnaly. Hromada na polovině hřiště přišel o balón, Fortelný následně vyvezl merunu a na hranici pokutového území přihrál Marešovi, jenž se dostal přes Masopusta a na bližší tyči prostřelil Koláře.

Náskok chtěl Slavii navrátit v 70. minutě Oscar, jenž se uvolil okolo Gabriela, z úhlu však Čtvrtečku neprostřelil. Z následného rohového kopu zase pálil nepřesně Stanciu. V 81. minutě musel strážce domácí svatyně opět zasahovat, tentokrát proti hlavičce Olayinky po standardní situaci. Za dalších pět minut zase mířil z přímého kopu příliš vysoko Provod, což byla také poslední příležitost hostů ke skórování.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - SFC Opava 0:1

21.02.2021 14:00

Góly: 88. David Březina

Gejzír radost explodoval v Budějovicích po závěrečném hvizdu v táboře Opavy. Slezané totiž pozdní brankou zimní posily Davida Březiny dosáhli na teprve druhou výhru v sezóně. Žluto-modří sice zůstávají v tabulce poslední, nicméně bodově se dotáhli na Příbram. Jihočeši po druhé bodové ztrátě v řadě klesli na desáté místo.

Již v osmé minutě zatopil domácím špatnou rozehrávkou brankář Drobný, následná střela Hellebranda však skončila po teči v zámezí. První šance Budějovic zase málem skončila brankou, neboť Králik hlavičkoval ve 27. minutě do tyče. Nedlouho poté se okolo Nešického uvolnil na levé straně Novák, jehož nepříjemný pokus musel vyrazit gólman hostů Fendrich. Na druhé straně zase těsně před přestávkou lapil Drobný ránu Mondeka.

Ve druhém poločase jako první zahrozil Alvir, Fendrich ale zasahovat nemusel. Bez práce byl také Drobný, jehož chtěl v 60. minutě z přímého kopu překonat Březina. O čtyři minuty později se po návratu do do ligy poprvé výrazněji uvedl útočník Jihočechů Diop, jehož nenápadná hlavička po nákopu Králika dopadla na břevno.

Budějovice se snažily odpor Opavy zlomit ze standardních situací. Mršićův pokus doprostřed brány však v 68. minutě Fendrich vyrazil, Čolić pak z téměř stejného místa patnáct minut nato nemířil přesně. Když už se schylovalo k remíze, přišel v 88. minutě nákop Helešice do vápna Dynama, kde na zadní tyči osamocený Březina hlavičkoval přesně k tyči a rozhodl o nečekané výhře hostů.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Slovan Liberec 1:1

21.02.2021 14:00

Góly: 60. Christián Herc - 57. Imad Rondić

Gólová smršť těsně před uplynutím hodiny z hrací doby určila výsledek duelu Karviné s Libercem. Obě mužstva se prosadila jednou a body si podělila. Severočeši tedy nevyužili zaváhání rivala z Jablonce a zůstávají s odstupem na pátém místě, Slezané zase zůstávají na jedenácté příčce v tabulce.

V šesté minutě se poprvé musel činit brankář Liberce Knobloch, který se mezi tři tyče postavil namísto zraněného Nguyena. Střelu Ostráka musel strážce hostující svatyně vyrazit na rohový kop. Následně zahrozil Dramé, jeho hlavička na zadní tyči ale Knoblocha nezaměstnala. Severočeši se prvně připomněli ve 23. minutě rychlou akcí po levé straně, kterou po přihrávce od Mosquery zakončil v pokutovém území nepřesně Rondić.

Prostor mezi třemi tyčemi nenašel ani další pokus hráčů Slovanu ve 29. minutě z kopačky Pourzitidise. Do přestávky už se mnoho vzrušujících momentů neudálo, avšak na začátku druhé půle mohl Liberec poslat do vedení Sadílek, k němuž se příhodně odrazil balón, jenže středopolaře hostů vychytal v obrovské šanci gólman Karviné Bolek.

V 57. minutě už se ale Slovan radoval z gólové trefy. Jugas skvěle našel za obranou Slezanů Mosqueru, ten předložil míč před bránu Rondićovi, jenž se před Bolkem nemýlil. Domácí však hned za další tři minuty vyrovnali. Herc se šikovně uvolnil ke střele z dálky, která zapadla přesně k tyči mimo dosah Knoblocha.

Obrat ve skóre měl na noze v 70. minutě Mikuš, jenž se do pokutového území Středočechů dostal po pohledné kombinaci, avšak balón netrefil ideálně a netrefil bránu. Následně přišly dvě obrovské příležitosti hostů. Nejprve ránu Chaluše odvracel jeden z domácích fotbalistů až na brankové čáře, následně hlavičkoval jen těsně vedle tyče Rabušic. Činil se i druhý útočník Liberce Rondić, jemuž však nevyšel kop přes hlavu dle představ. V závěru už se ani jedna strana z branky neradovala.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905 3:1

21.02.2021 14:00

Góly: 44. Joel Kayamba, 61. Pavel Bucha, 65. Jean-David Beauguel (pen.) - 88. Matěj Pulkrab

Důležitý krok v cestě za účastí v evropských pohárech udělala Viktoria Plzeň. Ta zareagovala na ztráty ve dvou minulých zápasech a na domácím hřišti zdolala Bohemians 1905, když se prosadili Kayamba, Bucha a Beauguel. Za hosty v závěru snižoval Pulkrab.

Od začátku se Viktoriáni jevili jako aktivnější, během úvodní čtvrthodiny se do zajímavých situací dostali Šulc a Beauguel. Bohužel pro Guľovu družinu ani jeden z nich nedokázal zamířit mezi tři tyče. Šulc dostal po půlhodině šanci na reparát, ani tentokráte nebyl úspěšnější.

Osmělili se i "Klokani", konkrétně Vondra poslal svou šajtlí balón těsně vedle Staňkovy svatyně. Na opačném konci hřiště to zkoušel Kalvach, jeho rána byla zblokována a pořádně vyděsila Le Gianga. Neuspěl ani v další příležitosti Šulc, jenž pohrdnul pohlednou kombinací svých spoluhráčů.

Šulc následně pobídl do tutovky Joela Kayambu, jemuž se rovněž nezadařilo. Nakonec Kayamba přeci jen otevřel skóre. A opět v tom měl prsty Šulc. Do jeho přihrávky sice Krch vložil nohu, nicméně odrazil míč jen ke konžskému křídelníkovi, kterému se povedlo rozvlnit síť.

Krátce po návratu ze šaten poslal Vaníčka v pokutovém území k zemi Brabec, což sudí po zásahu VAR vyhodnotil jako penaltu. Její exekuce se ujal Jindřišek, který však selhal a nechal se gólmanem vychytat. Nedlouho poté rozvlnil na druhé straně síť Bucha, jenže využil ofsajdového postavení.

Po hodině hry už Pavel Bucha vsítil regulérní branku. Faltův centr totiž propadl až k němu, plzeňský středopolař už pak tváří v tvář Le Giangovi uspěl. Jen o pár desítek sekund později sestřelil Vondra v šestnáctce Havla, což rozhodčí odměnil pokutovým kopem. K němu se postavil Jean-David Beauguel, který s naprostým přehledem proměnil.

Bohemians se dočkali své čestné trefy až v závěru utkání. Keïta krátce po svém příchodu na hřiště předvedl solidní individuální akci, výsledkem čehož byla možnost předat míč Matěji Pulkrabovi. Ten už dokázal dopravit kulatý nesmysl do poloodkryté branky.

To však nic nezměnilo na tom, že si Viktoriáni zcela bezpečně pohlídali první únorové vítězství. V tabulce se aktuálně vyšvihli na šesté místo, jsou o skóre před Libercem. Vršovičtí uzavírají druhou třetinu tabulky.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Sparta Praha 0:3

20.02.2021 16:30

Góly: 20. Adam Karabec, 36. Dávid Hancko (pen.), 50. Libor Kozák

Asi nejlepší výkon pod Pavlem Vrbou předvedla Sparta v posledním sobotním zápase ve Zlíně. Už v první půli tam Letenské dostali do vedení Karabec a Hancko, na konečných 0:3 navýšil po pauze Kozák.

Už od samého začátku sparťani ukazovali, že si jdou cílevědomě za vítězstvím. V páté minutě se po Hanckově přihrávce ocitl v tutové šanci Wiesner, jehož střelu zneškodnil Dostál. Na opačném konci hřiště to z dálky zkoušel Janošek, Nita byl ovšem připravený.

Po dvaceti minutách se muži v rudém dočkali vedoucího gólu. Rychlý protiútok po Hlinkově střele rezultoval v to, že starší Krejčí přihrál pod sebe Adamu Karabcovi, jehož levačka napálila balon do sítě. Poznar mohl brzy srovnat, nicméně brankáře překonat nezvládl.

Deset minut před přestávkou přišel další důležitý moment. Matejov v rohu vápna naprosto zbytečně nakopl Plavšiće, což neuniklo zraku sudího a kopal se pokutový kop. Při Karlssonově absenci se jeho exekuce ujal Dávid Hancko, který na opačnou stranu, než Dostál skákal, proměnil.

Jen několik okamžiků po návratu ze šaten přišla třetí trefa Sparty, která zhatila zlínské ambice na stíhací jízdu. Dostál totiž nedokázal zpracovat míč a následně si zřejmě ani neuvědomil, že na něj dotírá Kozák, který tak ve skluzu dopravil kulatý nesmysl za brankovou čáru.

Až potom se ševci osmělili a začali na Nitovu svatyni dotírat. Po hodině hry se k přímáku postavil Dramé, který ranou do bližší šibenice prověřil rumunského brankáře. Dramé pak předložil před odkrytou klec Jawovi, který trestuhodně nedokázal z metru trefit zcela prázdnou bránu.

V pětaosmdesáté minutě dopravil míč do sítě sparťanský debutant Novotný, jenže pomezní signalizoval ofsajd centrujícího Krejčího, který se také ukázal býti skutečným. I přesto dokázala Sparta zvítězit a minimálně na den se rivalovi z Edenu přiblížila na rozdíl sedmi bodů. Zlín na třinácté pozici má šestibodový náskok na sestupové příčky.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - 1. FC Slovácko 1:4

20.02.2021 14:00

Góly: 72. Radek Voltr (pen.) - 11. Stanislav Hofmann, 23. Jan Kliment (pen.), 70. Milan Petržela, 90. Václav Jurečka

Od dvanácté minuty hrála Příbram přesilovku, výsledek však vypadá, jako by se jednalo o oslabení. Ještě před Navrátilovou červenou otevřel skóre Hofmann, poté navyšovali Kliment a Petržela. Naději sice domácím dal Voltr, ale na konečných 1:4 v závěru pečetil Jurečka.

Během úvodní desetiminutovky se dostal do obrovské šance Kliment, který ji ovšem nedokázal proměnit, jelikož se mu nepovedlo zakončit. Skóre nakonec otevřel Stanislav Hofmann. Ten využil Kalabiškova centru a uklidil míč do poloodkryté klece.

Jen o pár desítek sekund později atakoval Navrátil uprostřed hřiště Kvídu, načež docela nešťastně svého protihráče zfauloval. Rozhodčí si vše šel prověřit na video a nakonec dospěl k závěru, že zákrok byl hodný červené karty.

Jenže to Středočechům moc nepomohlo, naopak. Po dvacet minutách Pilík v pokutovém území poslal Hofmanna nedovoleně k zemi, což sudí odměnil pro změnu penaltou. Její exekuce se ujal Jan Kliment, který bezpečně proměnil na druhou stranu, než skákal gólman. Tentýž hráč mohl v závěru první půle přidat další gól, tentokrát se mu ovšem nezadařilo.

Třetí trefy se muži z Uherského Hradiště dočkali po sedmdesáti minutách. Hofmann bravurní přihrávkou našel Milana Petrželu, který se v šestnácté uvolnil a z poměrně ostrého úhlu zamířil po zemi ke vzdálenější tyči.

Domácí dostali bleskově příležitost ke kontrování, Kadlec totiž fauloval Radka Voltra a kopala se další jedenáctka. K té se postavil sám faulovaný, jenž po zemi skóroval. Avšak bylo to zase Slovácko, kdo měl poslední slovo. Zmatky v příbramské obraně vedli k tomu, že se balon odrazil k Václavu Jurečkovi. Ten nezahálel a plnou silou poslal míč o břevno do sítě.

Hosté se tak díky tomuto vítězství vyšvihli už na třetí místo v tabulce, naopak Příbram je nadále předposlední.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Baník Ostrava 3:2

20.02.2021 14:00

Góly: 41. Jan Jeřábek, 74. Filip Čihák, 87. David Huf - 76. Daniel Tetour, 90+1. Patrizio Stronati

Pardubice ani Ostrava nejsou zrovna týmy, v jejichž zápasech by se to brankami jen hemžilo. Vzájemný střet ovšem přinesl pět branek a vítězství domácích 3:2. Skóre otevřel v první půli Jeřábek, hosté pak vždy jen reagovali na navýšení. Po tom Čihákově snížil Tetour, na Hufovu branku odpověděl Stronati.

Východočeši od začátku ukazovali, že si chtějí dojít pro vítězství. Ve třetí minutě si z pravé strany navedl míč na střelu Cadu, jehož pokus skončil o kousek nad břevnem. Poté se dvakrát předvedl Laštůvka, nejprve proti Černého pokusu, následně i při šanci Hlavatého.

Ostravský brankář čaroval i ve čtyřiatřicáté minutě, kdy horko těžko vyškrábl Caduovu přízemní ránu. Ještě před pauzou ale nakonec musel kapitulovat. Po rohovém kopu se dostal k hlavičce Jan Jeřábek, který obloukem poslal míč na zadní tyč a ve svých sedmatřiceti letech si tak připsal svou první ligovou branku.

V úvodu druhé půle jsme viděli příležitosti na obou stranách. Šašinka se pokoušel najít Zajíce, na opačném konci hřiště nedokázal šanci zužitkovat Kostka. Mimo tři tyče zamířila i dalekonosná Tetourova rána, na Hufův přímák si zase počíhal Laštůvka.

Zhruba dvacet minut před koncem se rozběhly gólové hody. Rohový kop rozehrál Surzyn, balon přistál přesně na hlavě Filipa Čiháka a ten už jej dokázal dopravit mezi tři tyče. Brzy to ale zase bylo o gól. Debutant Sor z pravé strany odcentroval po zemi na penaltový puntík, kam nabíhal Daniel Tetour. Ani ten se nemýlil a vykřesal tak naději pro Slezany.

Jenže tato naděje brzy utržila pořádnou ránu. Surzynův úmysl ještě Laštůvka přečetl a šanci zneškodnil, nicméně když Kostka poslal míč na zcela nehlídaného Davida Hufa a ten prakticky od poloviny hřiště postupoval sám, musel zkušený gólman potřetí v zápase kapitulovat.

Slezané se každopádně ještě jednou dokázali přitáhnout na rozdíl jedné branky. Tentokráte v tom měl prsty Ndefe, jenž z levé strany odcentroval na Patrizia Stronatiho, který potvrdil své hlavičkářské kvality a na zadní tyč skóroval.

Vyrovnat se ale už Ostravě nepodařilo a v tabulce tak klesla za soupeře. Aktuálně je osmá, nicméně v neděli ji mohou předstihnou České Budějovice a Plzeň. Pardubice se vyšvihly na páté místo, ovšem zmínění dva soupeři jej rovněž mohou předehnat.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno 1:0

20.02.2021 14:00

Góly: 90+2. Mojmír Chytil

Velmi cenné vítězství si v sobotu odpoledne připsali fotbalisté Olomouce. Doma proti Brnu se jim sice příliš nedařilo, nicméně a úplném závěru dokázal protiútok využít Chytil a konečný výsledek tak zněl 1:0.

Už v šesté minutě se Daňkovi povedlo poslat balón za Šustrova záda, nicméně ofsajd radost domácích zhatil. Na opačném konci se velké šance dostalo Růskovi, ten ale vypálil příliš vysoko. Zajímavé pozice z přímého kopu nevyužil Vaněk, který jen prověřil Mandouse.

V dalších dvou akcích měl prsty domácí Hladík, který nejprve našel Vaňka, jenž ztroskotal na Mandousovi. Poté brněnský útočník sám pálil, nicméně ani on si na připraveného gólmana nepřišel. A jelikož v závěru první půle pálil Chytil nad břevno, odcházelo se do kabin za bezgólového stavu.

Po přestávce se Hanáci zlepšili a brzy si vypracovali obrovskou příležitost. Hálovu dobrou střelu zneškodnil ještě lepším zákrokem Šustr. Gólman Zbrojovky se zaskvěl i čtvrt hodiny před koncem, to zase neumožnil skórovat Nešporovi.

V šestaosmdesáté minutě si musel Mandouse pohlídat přední tyč a zastavit závar ve svém vápně. Nakonec se trochu překvapivě z branky radovali Olomoučtí. Hosté si v nastavení nepohlídali protiútok, kterého využil Mojmír Chytil. Původně se sice jednalo o ofsajd, VAR ovšem toto rozhodnutí změnil.

Sigma se tak v tabulce dočasně vyšvihla na sedmou příčku, naopak Zbrojovka je nadále těsně nad sestupovým pásmem.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FK Mladá Boleslav 1:1

19.02.2021 16:00

Góly: 37. Miloš Kratochvíl - 16. David Šimek

Již potřetí v řadě nedosáhl Jablonec na tři body a místo honu za druhým místem mu hrozí pokles na čtvrtou pozici v tabulce. Severočeši doma pouze remizovali s Mladou Boleslaví, pro kterou je plichta taktéž zklamáním, neboť svěřenci trenéra Karla Jarolíma nadále zůstávají v sestupovém pásmu.

Hosté začali poněkud překvapivě aktivněji a v šestnácté minutě otevřeli skóre. Na Ladrův centr ze standardní situace si naskočil Šimek, který hlavou vstřelil svůj premiérový gól v nejvyšší soutěži. Záhy mohl vyrovnat Jovović, ovšem zblízka trefil jen gólmana Boleslavi Diviše. Jinak domácí pokračovali v rozpačitém výkonu a po půlhodině hry málem inkasovali podruhé. Po nedorozumění v obraně však důrazného Dancáka vychytal brankář Jablonce Hanuš.

Až poté se Severočeši probudili. Zásluhu na zlepšení domácích měl především Kratochvíl, kterého ve 35. minutě po průniku z pravé strany ještě vychytal Diviš, o dvě minuty později se už ale středopolař Jablonce prosadil. Jovovićův pas, jenž nezachytil Preisler, zakončil Kratochvíl střelou po zemi - 1:1. Stejný hráč mohl ještě před přestávkou dokonat obrat, avšak tentokrát se jeho šikovně zahraný volej těsně nevměstnal mezi tři tyče.

Po změně stran začínala kombinace na obtížném terénu čím dál víc váznout. Šancí ubylo a alespoň nějaký vzruch přinesl Dancákův nákop ze 75. minuty, který jen těsně přeletěl břevno Hanušovy svatyně. Krátce poté se do míče z dálky krásně opřel Takács a tentokrát již Hanuš musel zasahovat.

V 83. minutě se pokutovém území Jablonce střetli Považanec s Maškem, přičemž druhý jmenovaný šel k zemi. Rozhodčí však Považancův zákrok nevyhodnotil jako penaltový, ačkoliv se Mašek hodně rozčiloval. V závěrečných minutách se již ani jeden celek nedostal k ohrožení soupeřovy brány.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha20164058:1252
2.Sparta Praha20142443:2444
3.1. FC Slovácko19114436:1837
4.FK Jablonec19113535:2236
5.Slovan Liberec2096528:1833
6.Viktoria Plzeň2094737:2631
7.FK Pardubice2094720:2431
8.Sigma Olomouc2079429:2330
9.Baník Ostrava2085725:2029
10.Dynamo České Budějovice2078524:2429
11.MFK Karviná2067724:3125
12.Bohemians Praha 19052065922:2623
13.Fastav Zlín19541018:2819
14.FK Teplice20531219:4118
15.Zbrojovka Brno20351216:3414
16.FK Mladá Boleslav19271021:3413
17.1. FK Příbram20261216:4012
18.SFC Opava20261213:3912

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (509)

Přidat komentář
Pablos

Tak jen pojď pojď Slovácko

Reagovat
Kaspar

je letos zase sance, ze vitez poharu pujde do skupiny el?

Reagovat
Shevchenko

Bod dobrý, oba ztratili

Reagovat
Liquid

definuj to, Bolka na hraně sestupu a bod udělala teď s Plzní a s Jabloncem dokonce venku, dobrý body pro ně, musej ale začít porážet ty slabé týmy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ondrasch77

Souhrn JBC - MB - na oraništi se hrát nemá. 1) snižuje se kvalita mužstev, 2) riskuje se zdraví hráčů.

První půle - docela dobrý fotbal, MB do 30. minuty aktivnější, pak rozhodně lepší Jablonec.

Druhá půle - jedním slovem - nuda...., Takács výborná střela - výborný Hanuš. Penalta ani omylem, že zastydlej 50-kilovej dorostenec Mašek neustojí hru na tělo, je spíš jeho ostuda a taky důkaz toho, že se navzdory talentu nedokázal prosadit v zahraničí.

Plichtu jsem očekával (2:2), povrch trávníku neodpovídá stylu hry Jablonce, navíc Boleslav se pod Jarolímem zvedá.

"Muž zápasu" - Kratochvíl, nejprve neubránil skórujícího hráče Bolky, pak dal vyrovnávací gól, jinak byl asi nejaktivnější hráč Jablonce, za Bolku rozhodně Ladra (kterého jsme na podzim rozehráli do perfektní formy ).

Zklamání - Malinský (furt stejnej kripl), Skalák - kterej nevím co předváděl... Fotbalově stál za hovno (očekávaně, bez herní praxe), ale ty je ho tyátry s balónem Nejdřív po vlastním faulu uzme míč a nese ho pryč, po dalším vlastním faulu ho zalehne. Neměl jsem dřív pocit, že je to takovej blbec...

Jinak plichta asi spravedlivá.

Reagovat
ratusek

Skalák ten fotbal asi snad ani netrénoval. šel strašně moc dolů, třeba to je tou praxí a půjde nahoru, nicméně už se nedivím tomu, že po něm nešel nikdo lepší, ale jen tým co hraje regulérně o záchranu.

Nesouhlasí ms tím, že se Bolka zvedá, ono jen remizovat je k hovnu. sice lepší než jen prohrávat, ale kdyby neřezali Brno, tak je Bolka zralá na sestup už se ztrátou

Reagovat
ondrasch77

Chybí herní praxe, to je asi vše.

Spíš mi jde o ty excesy, co tam vytváří..., je 3 minuty na place a dělá scény, jak kdyby byl kapitán United a přišel spasit ligu... hroznej idiot.

Tak minule uhráli 2:2 s Plzní, předtím se Spartou byli taky rovnoceným soupeřem... dneska s náma, ale jak píšu výše, kdyby byl lepší terén, tak jsme podle mě vyhráli...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý zápas rozhodně zahrál i Doležal a na jaře má solidní formu. Udržel spoustu těžkých míčů a zády k brance je pořád mezi top útočníky v lize. Na straně Boleslavi mě zaujal Šimek. Pozičně velice dobrý, skóroval, neudělal žádnou chybu. A druhý hodně zajímavý byl Dancak. Rozdal spoustu míčů, byl v pohybu, nebál se hrát s míčem.

U Skaláka bych nebyl tak skeptický. On 4 roky skoro nehrál a bude to chtít čas.

Reagovat
ondrasch77

Z našich hráčů lze vyzdvihnout i Jovoviče, Holíka, Martince nebo Považance. Doli sice souboje vybojoval, ale bohužel k ohrožení branky většinou nevedlo

Dancák

U Skaláka (píšu to i výše a hlavně poněkolikráte) je mi jasné, že chybí herní praxe. Pozastavuju se jen nad tím, jaký je to debil...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, mě ten Martinec dlouhodobě přijde prostě slabej

Reagovat
AnthonyR

Docela divnej přístup Jarolíma při tom kamarádskym pokecu s plukovníkem. Bolka je na sestup, naposledy vyhráli ještě před koronou a kouč má úsměv od ucha k uchu. KJVCD.....

Reagovat
ondrasch77

Jako proč?

Potkali se dva staří kámoši, kteří spolu trénovali ve Slavii, hráli spolu v repre a neviděli se spoustu let... Příjeli si pro bod a vezou ho domů, navíc Bolka zkrátka nespadne...

Reagovat
Bakary3

Mel se na nej mracit, flusnout na nej a vynadat mu do staryho lampasaka, protože maj malo bodu preci.

Reagovat
AnthonyR

Jarolím tam nemá výsledky... jak pak taky ti hráči maj cedit krev a žrát trávu, když viděj takovýhle relax přístup kouče. Neřikám, kdyby byly někde ve středu tabulky, tak pohoda.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že si děláš prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Bod z venku u soupeře, který je v 5. patře, zatímco ty jseš na schodech do sklepa, je dobrý.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

Jablonec zklamal, ale hlavně, že nevyhrála Boleslav

Reagovat
bourbon

myslíš, že je reálné, aby MB sestoupila ?,

Reagovat
ratusek

no jsou to jen spekulace, ale klidně můžou padnout i Teplice nebo Zlín s jejich tradičním jarem. Takže to bude mezi šesti týmy, Klokani jsou už v pohodě.

Nejvíc bych to přál Boleslavi pochopitelně

Reagovat
Mirek na tenisu

Boleslav a sestup? S tímhle kádrem to snad ani není možné. Když je srovnám s Příbramí, Brnem nebo Opavou. Pokud ale nezačnou vyhrávat, tak se může stát cokoliv. Pokud někdo z těch tří trpaslíků začně zázračně bodovat budou mít Yodovci problém. Moc tomu ale nevěřím i když bych si moc přál aby MB spadla do druhé ligy.

Reagovat
Manik...

Příbram bude, na to se připrav.

Reagovat
ondrasch77

Není...

Reagovat
Liquid

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle kadrem se spadnout nedá. To nevede ani Jarolím

Reagovat
Manik...

No, vzhledem k tomu, že Příbram se každoročně ke konci ročníku zvedne

Reagovat
kbtk23

Reagovat
ZB 07

Pořád čekám, kdy Boleslav hecne nějakou čtyřzápasovou šňůru vítězství a furt nic. Vypadá to nadějně, tak snad jim trochu utečeme.

Reagovat
ratusek

to by vás museli přestat řezat

Reagovat
ZB 07

Já se na rozhodčí nevymlouvám, když nás řežou, tak holt musíme hrát o to líp, aby na naši záchranu neměli vliv.

Reagovat
Mirek na tenisu

Flinta to bude mít těžké. Hráčský kádr nemá kvalitu.

Reagovat
Liquid

Reagovat
AnthonyR

Flinta patří do ligy jak to vubec vypada s těma Lužánkama momentálně? Bude něco? Nebo už je to mrtvý?

Reagovat
ZB 07

Teď je to úplně mrtvý. Spory o pozemky a minimální pomoc od města v podstatě jakýkoliv naděje ukončily. Loni byla představená vizualizace novýho stadionu na Srbské, ale mám pocit, že ani to se nikam nepohnulo od tý doby.

Reagovat
Slavia10

Mohl by případně Kratochvíl být náhrada za Provoda, když odejde?

Reagovat
Rob Roy

Jabka konečně začaly ztrácet, dnes jsem s tím i počítal. Mladá Boleslav už půjde jenom nahoru, tipuju je ve finální tabulce na 12. - 13. místo. Následující tři kola do toho musíme výsledkově šlápnout, teď se to láme, Šulc nabírá herní jistotu, vrací se Čermák a Kaša, možná už zkusíme i Hybše. S Bohemkou, Brnem a Olomoucí to chce 9 bodů a budeme zpátky ve hře o top 4.

Reagovat
jackinho10

Plzen musi byt do 4. mista, je potreba, aby byla v poharech.

Reagovat
ratusek

Tak to v těch předkolech nesmí chytat Hruška

Reagovat
jackinho10

To je pravda, ale ted to vypada, ze nebude

Reagovat
Spalovač šancí

Však Hruška v předkolech nechytá ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

dobře tak jinak, nesmí v té bráně stát Hruška

Reagovat
smazaný uživatel

Však tam stojí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
db18

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Selänne

Reagovat
raduinho

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Aby ten bodový plán nešel do hajzlu už s Bohemkou.

Reagovat
Jolly Roger

S příjmením Škoda má v Boleslavi hráč jméno na dresu z obou stran.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by měla Sparta podepsat nějakýho Tipsporta

Reagovat
meno

Reagovat
mistr129
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Banikovec7

2 góly ze hry to už jsem nečekal že přijde

Reagovat
Euphael

spokojenost s osmym mistem?

Reagovat
Banikovec7

jo

Reagovat
Losinho

Vždyť jsou čtvrtí..

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Liquid

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Euphael

co to meles?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Reagovat
ratusek

Hajzle

Reagovat
Euphael

vysvetli pls co tim ten mental myslel

Reagovat
John Obi Mikel

Narážka na jeden místní příspěvek a následnou velkou diskuzi.

Byli snad 10.,ale měli 2 zápasy k dobru a bylo zde napsáno, že jsou v podstatě 4.

Teď nevim, kde to bylo, takže odkaz nehodím.

Reagovat
Euphael

dekuji

Reagovat
wikingskrin

Tak 2 výhry a můžeme být o bod pátí

Reagovat
HorajzmAmmann

Vytrhávat z kontextu umíš

Reagovat
Posledni Kovboj

to je...na facku

Reagovat
PlackaSKS

Co na tom popisu situace nesedí?

Reagovat
bobis21

Letos se při nedokončené soutěži dělá pořadí podle počtu bodů na zápas - v tomto ukazateli jsme byli v té době na 4. místě. Navíc ten koment který psal Horajzm byl reakcí na nějakého dementa který tvrdil že bude Karviná za pár kol před námi - tento nesmysl vás ale nějak netrápí co?

Reagovat
PlackaSKS

já sem si nevšiml, že by se soutěž neukončila, takže se počítá normálně průbězná tabulka, že jo? v tý jste byli taky čtvrtí? protože pokud ne, tak to mikel popsal poměrně přesně.

Reagovat
bobis21

Tak já nikde nenašel info že by se nezměnil celý ten paragraf soutěžního řádu ale jen 1 odstavec z něj. V tom co vydali před sezónou prostě mluvili o celé té části řádu (tedy včetně průběžného pořadí). Nebo máš něco co tvrdí opak?

Reagovat
PlackaSKS

podivej se na oficiální průběžnou tabulku z toho kola a řekni mi, kolikátí jste v ní byli. zároveň se podivej jak se tady většina z vás prezentuje a pak ti třeba dojde proč si z vás tolik lidí dělá prdel. od agresivních dementů po naprosto nechápavý a tupý dementy + 2 až 3 normální lidi. a mezi ty mě z hlavy napadne asi jen tom.

Reagovat
bobis21

"Z toho kola" problém je že to kolo nebylo kompletní, to je celá pointa

Takže nemáš žádný dokument který by říkal to co ty tvrdíš, tedy že se změnila pouze část toho paragrafu a ne celý. Ale já jsem podle tebe agresivní nechápavý dement. OK Arogance slávistů od nástupu číňanů fakt nezná mezí

Reagovat
PlackaSKS

je úplně jedno jestli bylo kolo dohraný nebo ne. podivej se prostě na tabulku a pak řikej něco o čtvrtym místě. já jsem snad někde napsal, že si arogantní nechápavý dement? vážně? taková kategorie tam dokonce ani nebyla.. sice ses tim zařadil do jedný z těch ostatních, ale proč agresivní?

Reagovat
bobis21

Já taky nic nepsal o tom že by někdo byl "arogantní nechápavý dement" Takže neumíš číst a ze mě tvá neschopnost dělá dementa, skvělé

Fakt nechápu proč máš pořebu pořád na někoho útočit? Já se normálně zeptám jestli máš nějaký dokument kde se píše o tom že by se změnila jen část toho paragrafu a ty reaguješ stylem že fanoušci Baníku jsou "od agresivních dementů po naprosto nechápavý a tupý dementy". Takovou reakcí se spíše do tohoto spektra zařazuješ sám.

Reagovat
PlackaSKS

zkus tam místo arogantní dát agresivní a přečti si to znova. dá se to snad pochopit i z toho konce, kde už jsem agresivní napsal správně, ne? dementa ze sebe tady děláš pravidelně ty, byť tady jsem se upsal.

jestli se do toho spektra řadim taky nebo ne, je v zásadě úplně jedno. na to jak se tady prezentují baníkovci to nic neměni. a začal jsem o tom proto, že se chováte jako kokoti a pak se divíte, že si z vás lidi dělají prdel. a to ani nejste schopni rozeznat kdy si z vás někdo dělá srandu a kdy to myslí vážně.

Reagovat
bobis21

Přesně tak jak popisuješ že se chovají fanoušci Baníku se tady chovají od nástupu Tvrdíkovy party slávisti - bohužel včetně tebe. Přitom to není tak dávno co se s tebou dalo úplně normálně mluvit ...

A fakt nevím co se tady snažíš dokázat neustálým opakováním toho jací jsme kokoti a dementi. Co takhle místo toho nějaké konkrétní příklady místo jen házení náhodných urážek aby ses cítil lépe? To bych asi chtěl moc.

Reagovat
PlackaSKS

ty fakt nedokážeš pochopit vůbec nic a jen ukazuješ kolem sebe. ano, chovají se tak všichni, vy jste nejlepší. baník je čtvrtej, možná dokonce už i třetí. nedá se se mnou bavit, tak na mě nereaguj. pusu.

Reagovat
smazaný uživatel

borci si udělají srandu z Baníku, protože se někteří viděli po odehrání odložených zápasů na 4.místě (ať už si to přeberete jak chcete) a někteří se tu budou do krve hádat o hovně

Reagovat
PlackaSKS

každej tu má blbce.. jen teda poměr množství/výkon na tom Baník neni zrovna nejlíp

Reagovat
bobis21

Takže je to jak říkám, jen úplně zbytečně útočíš. Hlavně napsat co nejvíce nesmyslů, ať se cítíš co nejvíce nadřazeně! Nechceš ještě něco přidat prosím? Tohle je tak na 4 body z 10. Ještě to musíš trénovat.

Reagovat
PlackaSKS

4 a 10, tyhle čísla zaměňujete často..

Reagovat
bobis21
Reagovat
Losinho

Reagovat
HorajzmAmmann

Je to marný, je to marný....

Reagovat
Pablos

Reagovat
Freedo

Reagovat
Kaspar

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
braveheart

Reagovat
ACSeRw!n

celou dobu breceli, ze jsou ctvrty, tak to ted maj,,

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Reagovat
HanzBP

Po 430 minutách, to hovoří za vše.

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

Ale příště už určitě tři body a zlepšený herní projev...

Reagovat
smazaný uživatel

3. místo!

Fantazie, nádhera! Jedeme dál! Na oraništi z Jablonce snad aspoň bod

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
HorajzmAmmann

Ach jo... je to prostě špatný... Proti Teplicím to musí být za 3 body ... Ale hrajeme špatně, co se dá dělat. Azevedo hodně chyběl.

Reagovat
ZB 07

Tohle prostě nemůžeme prohrát za žádných okolností. Takovej konec nás klidně může stát první ligu. Hrozný

Reagovat
Kepy_FCB

Něco bych rád napsal ale nemohu...

Reagovat
smazaný uživatel

Není třeba, každý objektivní fanoušek Baníku to vidí. Zbytek si najde opět důvod proč to dnes nevyšlo.

Reagovat
FCB1922

Tome, dnes sem tě hledal a zas nic :-(

Reagovat
smazaný uživatel

...Kozel ven!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
braveheart

Jak to tady čtu, tak jsem včera asi udělal dobře, že jsem před fotbalem dal přednost pivu v přírodě.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Didier Drogba

Zbrojovka

Snad bude Bartoněk poprvé v životě soudnej a nechá hrát na Srbské Líšeň. Přece jenom hráčský kádr mají lepší, tak ať hrají i na lepším stadionu

Reagovat
Liquid

Reagovat
Shevchenko

Čistě za mě by ideální trojka do poháru byla Slovácko, Pardubice a Budějovice.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na jedno předkolo asi jo. To je jedno jestli bolehlav, jabka, nebo výše uvedené

Reagovat
dinss

Reagovat
oli9

Slovácko válec

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Trand

Reagovat
RadekVonCZE

Strašní sympaťáci, přeju vám to. Liberec, Slovácko a Budějovice nejsympatičtější mužstva mimo TOP 3

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Trand

Paráda, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Zařízli dneska Brno?

Reagovat
Znalec

Reagovat
Liquid

Sigma porazila Brno videogólem v nastavení....takže zase VAR za všechno může dle brněnského deníku a na foru zbrojovaci taky baví, už by se prý raději přehlásili do slovenské nebo rakouské soutěže po těch údajných zářezech....si fakt myslí, že jsou na ně někde jinde zvědaví....

Reagovat
smazaný uživatel

Do rakouské by je nevzali

Reagovat
Liquid

argumentují tam Znojmem v EBEL....ale jaksi zapomněli, že v hokeji jsou Rakušané daleko za námi....

Reagovat
Kepy_FCB

z nich je legrace opravdu věčně

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, spadnout z 1.slovenske uz by bylo trochu moc

Reagovat
TheMally11

stačí když půjdou do FNL

Reagovat
Liquid

Kozel dělá dobře svoji práci

Reagovat
smetos

Konec, dal to nejde. Je mi to lito, ale promrhali sme vic jak rok Kozlem a spol. Kdyby zustal u kormidla Panik a odchazel by az ted byl bych spokojenejsi. Kadr max na 6 misto s odrenyma usima

Reagovat
FCB1922

Ten paradox, Zlín vyhazuje Panika, lopaty z Baníku po něm volají

Reagovat
smetos

Ja nikdy nebyl moc zastancem odchodu Panika. S tim kadrem delal maximum, fotbal sice nekoukatelny, ale s tim materialem a financnima moznostma proste nic lepsiho udelat nemohl. A seste misto po tech sezonach kdy se bojovaho o hole preziti bylo dobry. Kozel ukazuje ze za stejnych podminek hraje horsi fotbal nez Blob, neumi se davat goly, nejaka kombinace, nebo konstrukcni hra je cizy pojem, prakticky hrajou furt to same jako tri roky nazpet

Reagovat
FCB1922

Takže jo...

Mi je to sumak už, ať to trénuje, kdo chce, stejně se bude hledat nástupce. Jen jste v tomhle k smíchu

Zlatý plot v tomhle :-)

Reagovat
braveheart

Tak hlavně, že za tím plotem vidíš skvělý fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Mi je to sumak to je videt posledni dva roky no

Reagovat
Stannis Baratheon

Lopata seš ty

Reagovat
Rothbard

Slovácku to nejde nepřát

Reagovat
Liquid

ale je sranda, jak mu tu přejí Ti kterým leží Zeman potažmo Mynář v žaludku a právě Mynář za Slovácko několikrát lobboval...

Reagovat
smazaný uživatel

Dost se znají se sportovním ředitelem Velice Šumulikoskim, který bydlí v Osvětimanech

Reagovat
Liquid

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Ještě i hraje?

Reagovat
Kaspar

Ono je to v nasi lize moralne tezky, by pak kazdy musel fandit jen Teplicim

Reagovat
monty25

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Jde

Reagovat
smazaný uživatel

sigma brno, moravska vypomoc nic?

Reagovat
Liquid

byla domluvená plichta, ale Chytil do toho hodil vidle

Reagovat
Nuno čomes

Kozel

Reagovat
smazaný uživatel

Pardubice a Slovácko :thumbsup::

Baník se snad naladí v Třinci a porazí Teplice. Teď ty zápasy doma je třeba zvládnout.

Reagovat
John Obi Mikel

Tradiční zlínské jaro

Reagovat
smazaný uživatel

Pánikovo*

Reagovat
John Obi Mikel

To je synonymum. Pánik ho měl i s Baníkem, Zlín zase i s Pivarníkem.

Reagovat
ratusek

Naštěstí jsem to dnes neviděl. Asi dobře. Pod Kozlíkem asi konečná. Oboustranné trápení

Reagovat
Liquid

nene, musí přeci dostat čas

Reagovat
smazaný uživatel

Jako v tuhle chvíli tam klidně může zůstat. Žádná náhrada na obzoru není a těžko něco změní v rozjeté sezóně. Spadnout se určitě nespadne, střed tabulky se nejspíš uhraje. V létě skrz euro bude trošku víc času a na repre nikdo určitě nebude, tak budou mít prostor pořádně potrénovat. Vždyť kondičně jsou na tom snad nejhůře v lize.

Reagovat
ratusek

neviděl jsem každý zápas, ale co jsem viděl, tak to nemá smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Jaro sem viděl defakto celé. Herní obraz se změnil, ale jak sem psal, ta fyzička je dost limituje. Konce zápasů většinou jsou už jen zalezlí, hrozně chybí pohyb v nabídce a v lednu jak bylo víc zápasů bylo cítit, jak chybí fyzická kondice. Tohle jde vždycky za trenérem.

Reagovat
FCB1922

Reagovat
John Obi Mikel

To by musel vypadnout s Třincem a prohrát s Teplicema. Teď si nemyslim, že ho vyhodí.

Reagovat
ratusek

Není ho kým nahradit. Takže budeme oboustranně trpět

Reagovat
FCB1922

Ty tak ty kundo ufnukana. Leda tak na internetu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tu fňuká, ty mrdko z twitteru?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

pan trenér Kozel promluvil

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechají ho do konce sezony, ale Brabec už jednal s možnými kandidáty.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš info s kým přesně? Já zaznamenal jen jméno Hapala.

Reagovat
smazaný uživatel

Hapal ano, ale neměl by být na seznamu nejvýše. Varianta č. 1 má být Jílek, druhý na seznamu by měl být M. Hašek. Podmínka vedení FCB má být, že asistent musí být Smetana, kterého si chtějí vychovávat jako budoucího hlavního trenéra pro A tým

Reagovat
smazaný uživatel

to je super pro trenéra. Luboši máš důvěru, ale jednou příjde Pavlík. Nebo Ondřej. A jednáme s Martinem a Vencou. A po nich přijde Ondřej anebo Pavlík. Ale pokračuj v práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, díky za info. Jílek mě napadl, nicméně pokud se u Kozla bavíme o čase, tak u Jílka by to nejspíš trvalo ještě déle. Za to jeho práce s mládeží je na vysoké úrovni. Haška sem úplně zapomněl, ale je to logické. Byla to už varianta, když přicházel Kozel.

Reagovat
Greny

Haškova podmínka bude že si vezme oba syny sebou

Reagovat
John Obi Mikel

A společně pak zažalují Baníček.

Reagovat
braveheart

Reagovat
FCB1922

Reagovat
John Obi Mikel

Ty kráso. Jeden lepší než druhý.

Reagovat
ratusek

to radši at trénuje uklizečka

Reagovat
smazaný uživatel

Marcel Lička

Reagovat
smazaný uživatel

Expert

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Rarášek

Reagovat
TheMally11

Nemůže dělat zázraky s tím materiálem co tam má

Reagovat
vanGomm

Bude pro Příbram k něčemu ta její remíza se Slavii,když vzápětí v přímém souboji o záchranu neporazí Opavu a potom jako bonus prohraje doma se Slováckem,které hrálo praktický celý zápas v deseti?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tady v diskuzi si k něčemu? Mě se zdá, že ne

Reagovat
vanGomm

Jsem se jenom zeptal nic více.A pokdud nemáš argument,tak by bylo lepší reagovat jinde.Tedy tam,kde to pro tebe k něčemu je.

Reagovat
John Obi Mikel

Vzhledem k tomu, že Brno, Opava, Bolka, Zlín a Teplice taky furt ztrácí, tak je to těžké předvídat. Stát se může cokoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrbaball Až se vrátí Hložek, už ten válec nikdo nezastaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slavii to stejně stačit nebude

Reagovat
Parker155

Tak bude zalezet na prestupovem obdobi v lete. Pokud by Slavie prisla o Simu a Olayinku a nedokazala je adekvatne nahradit, tak by mohl byt boj o titul zase zajimavy. U Sparty je podobna situace s Hlozkem a DMK, ktere musi udrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinkuv odchod nás úplně zdevastuje

Reagovat
AjaxFans

Za ty prachy je to dřevák,či?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu dříve nebo později pošle Tvrdík do hajzlu. Všude, kde byl pak tráva dlouho nerostla

Reagovat
meno

To už říkáte 5 let

Reagovat
Liquid

Reagovat
Beči

Jsem Sparťan, takže se ohrazuji proti tomuto tvrzení. To neříkají Sparťané, nýbrž ignoranti.

Reagovat
Kaspar

Plzen uz spadla kam patri, takze ted je na rade Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Už to začalo.

Reagovat
Kaspar

s tim se pocita nastesti u tech prazskych S je velice pravdepodobny, ze se jich vzdy nekdo movity ujme

Reagovat
RadekVonCZE

Taky si myslím, že kdyby Slavia přišla o číňany, tak by se jí v pohodě někdo ujmul.

Reagovat
Jackmaker1989

Nebude, ale konečne po 2-3 rokoch by mohla byť aspoň na druhom mieste a pracovať postupne na tom, aby sa aspoň priblížila k Slavii. Kto si myslí, že ďalšiu sezónu dá Sparta titul tak je blazon.

Reagovat
meno

Vrball*

Reagovat
Firkraag

Reagovat
cubinho

verbal*

Reagovat
meno

Ne

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
TheMally11

Hložek bude nulovej

Reagovat
smazaný uživatel

Měli říct, že tam s tím Libercem na Mosqueru řval Kozel a byl by klid.

Reagovat
nani92

Vrba urobí konečne so Sparty europskeho giganta

Reagovat
Lojd

Karlsson za dva spile pet kusu, tak dneska radsi nehral, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Má Covid

Reagovat
Lojd

to mne uteklo, dikec

Reagovat
Kaspar

ten uz ho ma taky opakovane?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi podruhý no. Ve Slavii je dokonce hráč, který to měl 3x

Reagovat
smazaný uživatel

to 1. byl asi spatnej test

Reagovat
smazaný uživatel

Co je více k smíchu?

Hra Baníku nebo jeho fanoušci?

Reagovat
Posledni Kovboj

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Správná odpověď.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Beči

Reagovat
Euphael

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

Reagovat
Selänne

Reagovat
raduinho

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Infi

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Čenda

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
TheMally11

obojí

Reagovat
Kepy_FCB

Zápas jsem neviděl ale dle sestřihu naprosto nezasloužený výsledek - 5:1 to mohlo klidně skončit Lašty čaroval a vepředu nám tam spadlo tentokrát snad úplně vše.

Reagovat
lichna.

S odstupem času a vychladnutí emocí, tohle je prostě šílená situace. Z jedné strany si nepreju, aby se zase měnil trener, protože to zase bude rok na budování kádru, sehravani, apod. A nikam se neposuneme. Navíc, nevidím nikoho dobrého a zároveň i charakterove normálního.

Na druhou stranu, s prihlednutim ke všemu, co může hrát proti současnému realizaku, ten herní posun by mel uz proste jít videt razantneji. Na jaře mame průměr snad 1-2 střely na branku a bohužel počet opravdu nebezpečných utoku nebude o moc větší. A ze nas prehraji naprosto v pohodě Pardubice a vlastně skoro každý zatim na jaře, to je proste spatne. A to díky Lastymu nevypadame jeste tak trapně, jak bychom si herně zasloužili.

Reagovat
Paprika

Zmena je nevyhnutelna a cim drive ji udelame tim lepe... tohle neni nahoda, ze v kazdem zapase je souper lepsi, fotbalovejsi, bojovnejsi, agresivnejsi a lepe fyzicky pripraven... my mame pouze Lastyho a vymluvu na kvalitu hriste... silvestrovske derby je presne ten zapas do ktereho zapada Nas styl :/

Reagovat
Kepy_FCB

Proč se tak bojíte změny trenéra? Aby se vám tady nesmáli? Smějí se tu obhajování!

Vandráka typu Kučera už nepřivedou a horší než nyní to už být prostě nemůže...

Reagovat
ratusek

No hele jestli padají jmína jako Jílek, Hapal, Hašek, nedjbože Weber. To snad radši at trénuje někdo z nás tady

Reagovat
Kepy_FCB

Jílek neměl na Spartu ale u nás bych věřil že mu to může sednout, Hapal už u nás byl a nebylo to zlé, a ti další dva by nebyli horší, určitě by to hecoval/seřvalii lépe než současnej...

Reagovat
dave30

Jestli se nepletu, tak Jílek bude do léta 2022 pobírat peníze ze Sparty. Ten nikam spěchat nebude. Pokud mu někdo nenabídne něco podobného (můj odhad je půl milionu měsíčně).

Reagovat
ratusek

myslím, že se tehdy jednalo o okamžité zrušení smlouvy s nějakým doplatkem. ale jist si nejsem

Reagovat
dave30

Je to možné. Ale nevím, proč by Jílek nějaký ten milion Spartě odpouštěl (ty bys to udělal?) a Sparta mu jistě nenabídla doplatek všech peněz (proč by to dělali naráz, raději budou platit měsíčně - jako Italovi).

Reagovat
ratusek

řekl bych, že tam byla klauzule předčasného ukončení smlouvy a kolik za to dostane

Reagovat
dave30

A proč by takovou klauzuli jakýkoliv trenér podepisoval? Obzvlášť, pokud o něj Sparta tolik stála. Na druhou stranu, pokud to odstupné činilo třeba 75% zbývající mzdy, tak by se na to dalo přistoupit. Ta čtvrtina mzdy by se dala obětovat za to, že by byl okamžitě volný.

Reagovat
smazaný uživatel

Klauzule tam byla. Dostal jednorázový padák 5mega. Se Spartou už nemá Jílek nic společného

Reagovat
ratusek

Reagovat
dave30

To není ani 50% toho, co měl do konce smlouvy inkasovat. Jsem přesvědčený o tom, že Vrba nic takového ve smlouvě nemá (nepodepsal by to). Jílek má velkou rodinu a těch 9-10 mega které od Sparty zinkasoval jsou slušný výdělek za necelého 3/4 roku. Jinak je vidět, jak se těm trenérům věřilo, když dostávali do smlouvy takové podmínky.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně si to zhodnotil. Je vidět, že všechno víš, všechno znáš, všude si byl dvakrát a od všeho máš klíče

Reagovat
dave30

Promiň.

Reagovat
dave30

Nicméně přiznej si, že kdyby se to netýkalo "tvé" Sparty, tak ti nebudu stát za příspěvek. A jelikož z tohoto mého zhodnocení (možná i nějaké spekulace) "tvoje" Sparta nevychází úplně nejlépe, proto tvoje podrážděná reakce. Takže ještě jednou promiň, já to nemyslel zle. To víš, nuda u počítače (do hospody nemůžu).

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
dave30

Ty aby ses nepřidal. Slovy klasika: ...a přitom taková blbost...

Reagovat
meno

Hapal měl průměr 1,37 bodů na zápas, Kozel má 1,33. Nevidím moc rozdíl.

Reagovat
Kepy_FCB

jo ještě vycházíš z toho co napsal Turboplast, z jeho doměnek...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele to není domněnka. Kamarád je velký fanda do fotbalu a dělá ředitele v jedné dopravní firmě. S Brabcem je celkem v kontaktu a vždy vyzvida. Tohle je tedy přímo od nejvyššího, tedy od Brabce. Dle mě to i dává logiku

Reagovat
lichna.

Ja se nebojím změny trenéra, ale toho, jaké jsou možnosti.

Uprimne aroganta Jilka nebo Hapala tady zatím proste nechci. I kdyz je pravda, ze Kozel se začíná čím dál tím víc přibližovat jejich vyjádřením a zároveň nema ani ty výsledky.

Mi by se líbila tri jména. Svedik (nereálný, ale mam ho proste rád), Holoubek (nereálný dokud naše největší opory jsou Lasty,Fillo apod), Weber - toho moc nemusím ale asi si ho tu dovedu představit.

Na druhou stranu, stejne jsem smyslel i o Kozlovi, než přišel a nemyslim si, ze je tak špatný trener, jak to zatím vypadá. Proto nejsem přesvědčený o tom, ze by změna trenéra musela byt nutně řešením.

Reagovat
HorajzmAmmann

Svědik

Holoubek možná

Weber ne

Osobně bych přidal toho co trénuje Budejky. Úplně mi vypadnul.

Ale zatím pořád vede Kozel. Hlavně tedy protože Svědik nepřijde a ostatní náhrady se mi zdají z louže do bláta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Bez Laštůvky byste hráli o sestup.

Reagovat
lichna.

Ještě nedávno to byl hydrant a díra ne?

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak ve Slavii to sněhulák byl.

Reagovat
Banikovec7

Mizna tak kdyby tam misto nej nebyl ani jiny golman.

Reagovat
ZB 07

A není to tím, že někteří hráči prostě na víc než boj o nějaký 8. místo nemají? Když se takhle na papíře kouknu na váš kádr a porovnám jej třeba se Slováckem, tak mi nepřijde, že byste měli výrazně lepší tým.

Reagovat
Kepy_FCB

Ale mají pod Páníkem s horším kádrem uhráli 5. + finále poháru kde zesranej Tvrdík si to musel pojistit

Si vem jako příklad Šašinku jak vypadal ve Slovácku a teď

Reagovat
lichna.

To si zase nemyslim. Věřím tomu, ze přijít hraci ze Slovácka, tak u nas hrají stejnou bidu. Např tak jako Sasinka, který na Slovácku se Zajícem byl super.

Reagovat
Banikovec7

Tak 2 roky po sobe jsme skoncili do sesteho mista a od te doby ten kadr urcite neoslabil.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
braveheart

Souhlas, bohužel..

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky pod Kouzlem nejsou uspokojivé, z herního projevu hráčů ovšem změny vidět jsou po vapno, ale pak chybí myšlenka ve před finálové fázi. Sasinky a Zajíce mi je až líto, jak málo dostávají přihrávek. Včera bez Dušana a Janoše( mimochodem podle mě s Laštym našich nejlepších hráčů) to bylo ještě více vidět. Holzer tam nemá už dlouho co dělat, herně je úplně useless a bez formy, jeho řeč těla musí spoluhráče odrazovat, vypouští souboje dlouhodobě, jeho mimika říká že vubec není v pohodě a přesto dostava prostor. Snad brzo nebude ani v kabině. Vyhozenim Holzera se zvedne morálka týmu.

Reagovat
lichna.

Mas pocit, ze se ted nejak zajímavě dostáváme po vápno?

Reagovat
Kostomlat

S trenérem to Brabec nezvládá. Nejdřív ukvapene odvolání Panika a potom si nechal utéct vrbu na úkor kozla

Reagovat
Kepy_FCB

A vyhození výborného Petržely, nekonečné vydržovánì Kučery

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela je blázen na svobodě

Reagovat
adalbertus

zlatý Šafarčík

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
exse

Utéct Vrbu, líbí se mi jak všichni baníkovci automaticky předpokládaj, že Vrba by měl zájem jít na třetinu svého platu a vést tým s kádrem sotva na střed tabulky.

Reagovat
Kostomlat

Nejsem banikovec, ale v tisku se o tom psalo docela otevřeně, že vrba čekal na telefon

Reagovat
ratusek

Reagovat
C-M@ster

Vrba měl zájem o Baník, ale napřed nabídli málo a když teda nabídli adekvátní plat, už byl domluvenej se Spartou. To je verze, které věřím a přijde mi i pravděpodobná.

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to tady psal. Vrba chtěl 300tis základ a 10tis za každý uhrany bod. Brabec odmítl

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mayday

Takže Kozel dostal flek, ale bylo to na jeho úkor?

Reagovat
bobis21

Ukvapené? Vždyť ho podržel o půl roku déle než by vydržel v jiných klubech po tom jaru

Reagovat
ACSeRw!n

Vrba 3 zapasy - 9 golu.. konecne se nemuzeme vymlouvat na trenera

Reagovat
bourbon

10

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhození trenéra je vždy až ta poslední možnost...Před týdnem vidíme namotivovaný Baník, který porazí Jablonec. OK, nebyla ta hra ideální, ale ten tým si za tím šel. Tak určitě nezahraje někdo, kdo se chce zbavit trenéra. Stále si tedy nemyslím, že Kozel jim nemá co dát.

Já znám třeba naprosté minimum lidí mimo fanouškovskou obec Baníku a přitom fotbalu rozumí, kteří by náš kádr brali jako 4. nejlepší, což by mělo být našim cílem v současnosti. Spíše se setkávám se zprávy typu, že je naše základní sestava zoufalá...To si řekneš možná u jednoho člověka, že může mít proti Baníku jakýsi komplex, ale už těžko u takových 20...Když kdo nám v této sezóně zachraňuje zadek? Před sezónou vlastně odepsaný Azevedo, který tu je jen kvůli tomu, že jeho hamižný agent chtěl po jiných pro sebe až moc. Téměř čtyřicetiletý Laštůvka, který chytí každý zápas aspoň 2 góly a veteráni Fillo s Flaškou. V této sezóně už spíše ten Fillo...Svůj standard výkonnosti si drží z hráčů v ideálním věku jen Jánoš a Stronati. Jako posila se jeví Tetour a Ndefe, ale u něj je to ještě příliš malý vzorek.

Nevím, jestli by někdo jako MS se dokázal více přizpůsobit typům hráčů, které má k dispozici a byl tak úspěšnější...Možné to je, ale nezapomínal bych na to, že Slovácko v loňské sezóně sice dokázalo porazit kluby z top 3, ale se svým stylem i proti úplně každému prohrát. Skóre neměli ideální a pozice v tabulce průměrná. Tam ten tlak je proti Baníku úplně minimální. Nehraj o sestup a jinak když se vyhraje, tak si dáme slivku, když se prohraje, tak si dáme slivku a příště to bude lepší...

Takové 3, 4 posily na léto si myslím, že jsou nutností, i kdyby nás trénoval Mourinho. Nezapomínal bych i na to, že Zia a hlavně Jánoše bude poslední možnost prodat za alespoň trochu ucházející peníze a proč by měli chtít být v Baníku (pravděpodobně) bez poháru i nadále...

Tím nechci říct, že Kozel nemá chyby, ale je třeba se na situaci v klubu podívat komplexněji. Točit se pořád v kruhu opravdu nechci. Proto jsem já osobně tak opatrný s případným odchodem Kozla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten kádr určitě není jako 4. nejkvalitnější, ale na druhou stranu na papíře není hůře složený než třeba Slovácko nebo České Budějovice a rozhodně ne hůře než Pardubice, přesto všechno tyhle týmy jsou o level výš. Sice ne možná výsledky, ale herním obrazem jednoznačně.

Kozel určitě změnil herní obraz. Má prostě naprosto odlišný pohled na fotbal než měl Pánik, ale problém je, že ten progres je ve hře po vápno, a potom je ten tým úplně bezradný. A to by asi po roce u týmu a třech přestupových obdobích, kdy ti chodí hráči pouze do týmu a nikoli z, mělo být cítit.

On prostě není zas takový problém, že se prohrálo v Pardubicích, ale po jakém výkonu. Kdyby se navázalo na zápas s Jabloncí, tak by ta kritika nebyla tak hlasitá, ale ten zápas s Jabloncí byl spíš taková anomálie. Prostě je mnohem víc těhle nevýrazných zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

No a to je ten problém, že ano...Není 4. nejkvalitnější a my chceme být 4. Kvalita se prostě dlouhodobě ukáže. V některých zápasech jako třeba "doma" se Slavií jsem viděl v mých očích skvěle připravené mužstvo, které i hrálo hodně solidně, ale góly nedali ti hráči jen svým vlastním "dřeváctvím". Tohle asi trenér ovlivnit nemůže...

Mě je spíš i Kozla líto, že nemá takové podmínky jaké by si zasloužil a dostávali trenéři před ním standardně Ten Covid ovlivnil hodně věcí a i ti fanoušci takovému klubu jako je Baník podstatně chybí. Tak to prostě je. Něco tvoříš a nevypadá to zle - herně minimálně (až na pohárový zápas s ACS). Pak do toho hodí vidle Covid, přes 2 měsíce spolu netrénuješ. Začínáš vlastně od znova, neuděláš pár výsledků a už po tobě fans jdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ten argument s covidem fakt neberu. To potkalo defakto většinu klubů a už to máš taky 3-4 měsíce. Osobně nepotřebuji vidět Baník na 4. pozici a v evropských předkolech, i když přiznávám, že by to byl fajn bonus. Ale chtěl bych vidět tým, který bude hrát atraktivně, bude dávat šanci mladým hráčům, což se ale neděje.

Nejhorší na tom je, že Baníku opravdu nejvíc chybí kondice. A na tom se právě shodne spousta lidí, co Baník sledují a fotbalu rozumí. Mimo jiné třeba Kvasnica, který ať se to někomu nelíbí, tak má Baník opravdu dobře nasledovaný. Ale není zdaleka sám. A fyzická kondice jde přece za trenérem.

Ono že se vyhecuješ na Jablonec, Slávii to je hezké. Ale popravdě každý kdo dělal nějaký sport na jakékoli úrovni, tak ví, že na ty silné se vždycky lépe nahecuješ. Ale vem si zápasy z tou nejbližší konkurencí v tabulce (Plzeň, Slovácko, Pardubice, Budějovice, Sigma) ti všichni nás nejenže porazili, ale přeběhali a přehráli. Snad jen v ČB ten výkon byl vyrovnaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně ho možná na takové pozici vidět nepotřebuješ, ale sám pan Brabec má takové ambice...Ty neustále nechápeš, že argument s Covidem je u týmu, který prochází velkou změnou herního projevu obrovský důležitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to opravdu nechápu. Covid zasáhl nejvíc kabinu v listopadu pokud se nepletu. To už byl Kozel u kormidla cca 10 měsíců. Ano byly celkové pauzy, s tím lze souhlasit. Což může mít vliv řekněme na hru jako takovou. Ale proč po vápno se hra proměnila a chybí v poslední třetině hřiště? Navíc nejvíc se pozastavuji nad fyzickou kondici. Tu lze trénovat i individuálně a bylo to pro všechny stejné.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se nezdá, že by Baník nějak zvlášť fyzicky zaostával. Třeba včera hráli od začátku velké nic a až po tom gólu Tetoura v 75. (?) minutě něco začali hrát...Přijde mi to spíš jako strach o výsledek, když Baník snad jen 3x v sezóně vedl o 2 góly během jednotlivých zápasů a pak se zákonitě při jen jednobrankovém vedení musí strachovat o výsledek až do konce. Ohledně Covidu, tak mluvím především o situaci po 2 měsících jeho angažmá u nás a následného přerušení soutěže.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Tu první pauzu beru. Ale teď ten podzim už prostě ne. Ve většině zápasů v druhém poločase, potažmo po hodině hry tahali za kratší konec. Špatný pohyb po hřišti, respektive často žádný, špatná nabídka. Ale třeba i odražené míče během zápasů většinou sbírá soupeř. Ale třeba se pletu a je to vážně jen strach o výsledek.

Už sem to tu psal. Ať Kozel zůstane už do konce sezóny a ukáže, co v něm je. Ale na konci sezóny musí přijít diskuze, zda se opravdu kráčí ke stanoveným cílům. A pokud jsou dle Brabce jak si psal Evropa, tak se obávám, že se jde špatným směrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Také se obávám, že to tak je. Já bych začal osobou Michala Běláka. Vážně je to ten člověk, který ve svých mladých letech má dostatečné znalosti na vedení tak velké sportovní organizace? Mě chybí od Baníku jasný směr kde to chce směřovat. To není v mých očích fakt to, že vyjde jeden měsíc a uděláme sérii a hned boj poháry. Držet se nějaké své koncepce, věřit rozhodnutím takové kapacity jako p. Grussmanna co se týče kádru, správně to vykomunikovat...

Jo, já nikde nepíšu, že Kozel je bezchybný a měl by mít svatozář. To určitě ne. On dělá chyby, které mě štvou. Některé dost. Jen si nemyslím, že je to jen ten jediný faktor a jeho odchod vše vyřeší. Chci to brát komplexněji. Ať se netočíme v kruhu s dalšími a dalšími trenéry, zbytečně vyhozenými penězi za hráče jako třeba Sparta.

Reagovat
braveheart

Tohle je fakt dobrý názor.

už jsem tu několikrát psal, že trenér je zodpovědný za sestavu a taktiku, ale na tom hřišti hrají hráči, ne on. Je jasné, že on to může myslet dobře, ale buď na to svoje nemá kádr, nebo je pak chyba v něm, že ho hráči stále nepochopili, což je po roce už docela smutné. Trenér nemůže za to, že hráči si neumějí přihrát na 2 metry. Naopak asi může za to, že za tu dobu nezjistil, že to takhle nefunguje a v podstatě nepřichází žádná změna, žádný progres. Těch pár "pěkných" minut za ten rok a něco to fakt nevytrhne. Jinak naprostý souhlas, že nás drží veteráni, nebo hráči, viz Zio,kteří budou za chvilku končit, nebo budou chtít ještě zkusit něco jiného. Pochybuju, že by s tímhle udělal něco víc Vrba, nebo Svědík.

Reagovat
lichna.

Dovolím si oponovat. Myslím si, ze Vrba by právě rychle naučil tym hrat fotbal, na který by kadr mel.

A co se týče kvality hracu, nemel uz Kozel tri prestupaky? Prisli Potocny, Zajíc, Juroska, Mena, Sanneh, Ndefe,Svozil, Tetour. Kromě posledního nas zatím nikdo netahne. Kolik hracu jeste musi přijít?

A hlavně my se bavíme o tom, ze na jaře jsme snad nepredvedli ani jeden zápas, který by se celkove dal ohodnotit jako kvalitní jak dle výkonu, tak výsledku. A to uz jsme asi všichni v tuto dobu čekali...

Reagovat
braveheart

Hm, s těma hráčema máš asi recht.

Potočného už nekomentuju, Mena asi k fotbalu potřebuje konstantní teplotu, kobereček a správné PH vzduchu, aby zahrál. Třeba z těch dvou jsem byl nadšený, když oznámili přestup, teď už moc nevím, co si o tom myslet. Ndefe se mi už celkem proti Jablonci líbil, včera jsem neviděl. Zajíc asi dopláci hlavně na to, že když už mu někdo konečně přihraje, tak to zazdí.

S posledním odstavcem souhlas. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v řiti , tady nejde o to prohrát , prohrát může každý , ale jde o to jak a tady je úplně jasné proč byl včera Brabec tak nasraný , ty výkony jsou opravdu tristní , rozhodně nejsem nakloněn změně trenéra , jelikož ty náhrady jsou snad ještě horší , aspoň pro mě, ale něco se stát musí

Reagovat
doNny

KONEČNĚ!!!

Reagovat
Salfovic

aspoň boj o záchranu bude ještě zajímavější.

Reagovat
braveheart

Reagovat
kecipep

Reagovat
Thorrin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Radin

Reagovat
stas87

CB-Opava 1, hned prvy zapas na tikete a chyba. Bola Opava lepsi a tri body su pravom jej?

Reagovat
smazaný uživatel

Remízový zápas. V 1. poločase lepší Opava, ve druhém ČB. Šancí více asi ČB. Konečně jsme však měli trochu štěstí.

Reagovat
Euphael

Sestup Teplice, Boleslav, Příbram a vsichni spokojeni

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice, Pribram, Opava

Reagovat
doNny

Reagovat
RadekVonCZE

Teplice, Příbram, Brno

Reagovat
AjaxFans

Brno,Boleslav,Příbram

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
mistr129

Ať se zachrání Boleslav a Zlín a jinak je mi to z té spodní šestky jedno

Reagovat
Euphael

proc chces boleslav v lize?

Reagovat
mistr129

Mám ji nejblíž ze všech ligových stadionu když Pardubice nemůžou hrát doma Ale zároveň je to i mužstvo zajímavý, jednou na poháry, pak najednou na sestup, jsou schopni být půl sezony mužstvo na titul a druhou půlku na padáka.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně spolu s Jabloncem jsou jediní schopní vzít na hostování hráče ze Slavie a platit jim 100 % platu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti, ale určitě raději Bolku v lize než třeba Brno nebo Karvinou

Reagovat
Euphael

To mi je jasne ty kokote, radsi budes jezdit hodinu od Prahy, to ze tam stoji fotbal za picu ti je jedno. Nemluve o tom, ze je pro Spartu vyhodnejsi mit vice klubu z cech v lize, kde se lehceji posilaji hostovacky... Karvina, Brno ani jiny moravsky/slezsky klub neni v lize navic... coz se o MB rict neda

Reagovat
oli9

Reagovat
TheMally11

Brno, Opava, Bohemians

Reagovat
REPLIKATOR

Slavia Neschopní porazit Příbram a Teplice.

Reagovat
Coutinho10

2 penalty jasny, ale i tak neschopnost to odehrat s cistym kontem a dat vic jak 1 gol takhle to jeste posereme ten titul

Reagovat
KingMaster13

Nesmí se kurva stávat že si necháme dávat takové debilní goly Ta obranná bilance je na jaře katastrofální. V Teplicích to není tak lehké ukopat proto je nutnost ta 0 vzadu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

j prave...nevim, jestli Hromada nebo kdo to tam podelal a Masopust urcite mu to mel daleko vic zneprijmenit/zblokovat...proste spatny

Reagovat
Greny

Jako porad řešíte Hromada, Masopust ale teda za mě teda i chyba Koláře...

Reagovat
jackinho10

Vsichni tri maji podil na golu

Reagovat
Coutinho10

blizsi tyc mel mit urcite vic pokrytou, taky mohl udelat vic

Reagovat
Greny

z té kamery za brankou to vypadá že neudělal vůbec nic a měl to na parku

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
dave30

Kolář se přesouval téměř přes celou šířku branky (ještě asi 5s. před střelou Mareše stál v podstatě u druhé tyče). A Mareš zase nestřílel z tak velkého úhlu, aby mohl Kolář hlídat pouze přední tyč (zbyla by dálnice na zadní tyč). Mareš to trefil přesně mezi Koláře a tyč, toto opravdu není primárně chyba gólmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Za pět sekund by doběhl skoro na půlku Střela na první tyč, to by gólman mít měl

Reagovat
dave30

Jasně, cvalem stranou...

První tyč musí mít brankář jistou při střelách z úhlu tak do 3O%. Toto bylo více než 45% (45% je roh malého vápna), kdyby měl mít 100% pokrytou přední, tak bude dálnice na zadní. Možná že mohl udělat nějaký ten krok směrem k Marešovi. Ale po bitvě každý generál.

Reagovat
mayday

Nejsi Cetto?

Reagovat
dave30

Nechceš mi, prosím, popsat kdo to je (byl) Cetto? Vzhledem k tomu že to nevím, tak netuším, jestli tvůj dotaz je pro mně poklonou, nebo urážkou.

Reagovat
Neon

Matematický expert Eurofotbalu.

Reagovat
dave30

Aha, tak takto se opravdu necítím. Je pravda, že s těmi úhly jsem si pohrál, ale to není zase nic tak složitého. Tyč tvoří s rohem malého vápna pravoúhlý rovnoramenný trojúhelník s délkou ramen (též odvěsny) 5,5m.

Reagovat
Neon

Viz č. 12 https://www.eurofotbal.cz/clanky/nejlepsi-hlasky-z-diskusi-2016-vysledky-353058/.

A tohle myslím nebyl jediný jeho takový zásek, ale tady je to vysperkované tím gymplem

Reagovat
dave30

Reagovat
Coutinho10

primarne asi ne, proto jsem nejdrive zminil jenom Hromadu a Masopusta, ale treba ve svoji nejlepsi forme by to nejak vytahnul, lepe by to cetl, takze jako primarne z toho golu ho nevinim, ale i tak si myslim, ze mohl udelat vic...to jak zminujes, ze byl u druhe tycky, tak toho jsem si nevsimnul, nezkoumal to...otazka, jestli to bylo nutny, uz se mi na to nechce znova koukat

Reagovat
Freedo

A nejvíc absurdní je, že v rozhovoru přiznal, že to chtěl narvat na tu zadní, ale sjelo mu to.

Reagovat
Coutinho10

to si ani radsi nemel psat

Reagovat
smazaný uživatel

Hromada špatná přihrávka, Masopust tragicky bránění a Kolář taky není bez viny

Reagovat
clinger

co to je za posraný kecy. ztratili jsme v lize jen 4x náskok furt velkej a tady už mají někteří strach z pos.... sparty, které pravda že s příchodem vrby jdou rozhodčí na ruku. v Edenu je seknem a bude klid!a fotbal hrát na takovým oraništi opravdu nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Sparty se opravdu není důvod bát, snad jedině kdyby Slavie hrála EL až do finále.

Reagovat
Coutinho10

jako 8 bodu neni spatnych, ale bylo to uz lepsi a ty ztraty proste jsou a oni naopak jsou nastartovany, my hraje jeste EL a oni jen tak ztracet nebudou, takze pokud se nevratime k tomu z podzimu, tak to muze bejt dramatictejsi nez si myslis...samozrejme za to muzou i tereny, pokud se zlepsi pocasi, tak nam to bude hrat do karet, ale i tak nas ceka jeste hodne prace

Reagovat
3M

Jaky penalty ty moulo?

Reagovat
smazaný uživatel

Mazuch v 1. poločase a faul na Lingra a cca v 86. minutě nebo kdy tam byl jasný faul na Kuchtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Slevy na papírové kapesníky tento týden v Kauflandu

Reagovat
Coutinho10

nebabisch ti je v reakci zminil a jestli podle tebe nalitnuti od Mazucha do Lingra a vyrazeniho ze zapasu neni faul a kopnuti Kuchty do lytka, tak se asi nemame o cem bavit a btw moulu si nech pro nekoho jinyho

Reagovat
3M

Ve vas se ta slavisticka krev nezapre

Reagovat
smazaný uživatel

A v tobě vidlácká. Sestup bude.

Reagovat
3M

Ty mas evidentne trosku problem s rozumem co

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože mi vadí paklub který zranil Slavii několik hráčů svojí zákeřnou a bezohlednou hrou? Ano, tak pak mám problém. A ten problém vyřeší váš zasloužený sestup.

Reagovat
3M

Paklub bude slavie az zase odtecou prachy od komousu z ciny

Pozdravuj Jardu

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože tam CITIC ještě něco posílá?

Těšís se na derby s Ústím?

Reagovat
3M

jj na derby se těším, fandit nepřestanu

až sešiti zase krachnou, o tobě ty ufňukánku už neuslyším

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle od jedinýho "fanouška" paklubu z Teplic sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes komise zveřejnila komuniké a o faulu na Kuchtu tam není ani zmínka, tudíž se o faul a následnou penaltu nejednalo.

Reagovat
Coutinho10

četl jsem, upřímně nechápu...i z toho gifu tam prostě vidím nakopnutí

https://twitter.com/Thane1313/status/1363560907532599296

aspoň, že uznali to nalítnutí do Lingra, které jste taky odmítali a divili se, jaká penalta....

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký penalty?

Reagovat
Coutinho10

nebabisch je popsal o kousek vys...tam neni o cem se bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že byly jasný jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Obě byly 100%. Ale chápeme že něco takovýho jako ty to neuzná. Holt jsi chudák no.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že by ho neupozornil VAR? Počkáme, co řekne komise. Máme nějaké záběry?

Reagovat
smazaný uživatel

Na O2 máš celý zápas...

Na Kuchtu to bylo v 86. minutě (max 87.).

U tý první situace si čas nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Dle komise se o faul na Kuchtu nejednalo. Přečti si dnešní komuniké. Faul na Lingra ANO

Reagovat
smazaný uživatel

Prej chudák.... Ani komise to neviděla ty rádoby experte

Reagovat
Coutinho10

podle tebe to nebyly fauly ?

Reagovat
Lof

Ta druhá byla naprosto jasná. Ale stejně tak mi bylo jasný, že jakmile to píská Zelinka, tak to zas bude průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ten brekot prostě máte v krvi

Reagovat
Lof

Proč? Body jsme ztratili sami. Ale penalta být měla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to víceméně jedno. Než ztracený body by nás měli víc mrzet zranění hráči. Sparta není konkurence, v derby dostanou zase trojku a budou brečet.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej naprosto jasná Teď čtu komuniké a o faulu na Kuchtu tam není ani slovo, tudíž se dle komise o faul nejednalo..... Prej naprosto jasná

Reagovat
ACSeRw!n

titul se konecne vraci na Spartu

Reagovat
Kuchta

Ne

Reagovat
John Obi Mikel

3 věci

1) Masopusta prodat

2) Musíme se naučit hrát na nerovným povrchu, jinak si ty hřiště budou kurvit schválně.

3) Mareš MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby ho schválně nezkurvil už Leicester

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
montaigne33

Hned jak se objeví (tedy pokud...) zájemce, měla by SKS prodat Masopusta... Ale nejděsivější je, že se v CZ na podobných bahništích hraje...

Reagovat
Pablos

Tak to si pěkně načasovali tu formu zrovna na odvetu

Reagovat
John Obi Mikel

Před odvetou s Genkem jsme prohráli s Plzní.

Reagovat
Pablos

Tak Plzeň předtím a Teplice teď Ale jako jo, kéžby to prostě bylo jen shrnuto na nevýhru v lize, postup v EL

Reagovat
smazaný uživatel

Baník nejdřív failnul když tenkrát odvolal Svědíka - a po nějaký době Páníka. Oba měli dobrý výsledky, podobný umístění, ale vedení chtělo atraktivnější hru. Kozel se neukázal jako dobrá volba

Kdo z toho kádru má reálně kvailtu? Kromě Laštůvky a Stronatiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Tetour, Azevedo, Fillo a Fleišman (faktor věku), Jánoš, Svozil s Pokorným taky patří k lepším v lize, Zajíc na Slovácku taky prokazoval kvalitu.

Reagovat
lichna.

No u Svozila a Pokorného začínám být trochu nejistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě v rámci ligy patří k těm lepším. On mi třeba Jugas nebo Martinec nepříjdou lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokorný poslední dobou úplně mimo, tam si dokonce myslím , že nebýt zraněn klučina Kukučka , tak už hraje, bohužel je to něco s kolenem , teda aspoň myslím , tak není druhý adekvátní stoper , Pokorný včera slabý , hodně slabý

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tvoje stará bude mít kvalitu. Už se na ní vystřídali oba Sasinkove, Holzer a Granecny

Reagovat
smazaný uživatel

Jj to už mi dneska vykecala tvoje máma

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dneska dobrej prokauč od Trpiho, proč leicester může nasadit to nejlepší a my trapně prorotujem celou zálohu? A Masopusta trochu probrat, to co předvádí poslední dobu, je na facku.

Reagovat
Greny

A to si vem jakej měl Leicester proti vám program;)

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Leicester je úplně v jiné situaci. V PL potřebuje každý bod, navíc má silné soupeře. Slavia měla 10 bodů náskok a hrála "jen" s Teplicemi, tak si to mohla dovolit.

Reagovat
ratusek

A hlavně titul je jasnej a snaha o to pošetřit a potrápit Leicester

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nevím, u Trpiše se pomalu začíná projevovat syndrom zkurvenýho jara, který má společný ještě s jedním ligovým trenérem.

Reagovat
clinger

pod pojmem zkur.ené jaro si představuju něco jiného.ne dvě remízy na oraništích.a že bysme o něco přišli v minulých sezónách na jaře

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
dave30

Jj, loni na jaře to zkur..l titulem, rok před tím titulem a postupem do čtvrtfinále EL. Má opravdu strašná jara.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mayday

On Masopust zas takovej fotbalista není. Ty lepší výkony předváděl, když se svezl s laufem celýho týmu. Je to pracant, to mu nemůže nikdo upřít, ale jinak je to totálně dřevěnej, jako mlaďas v Jihlavě byl přitom poměrně technickej, co se z něj za ty roky stalo, to mi hlava nebere.

Reagovat
AjaxFans

Zmrdi sešití,zas lístek v čudu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ondrasch77

Ale trochu očekávaně...

1) oraniště..., na něm se snižuje kvalitativní rozdíl hráčů.

2) předpokládaná rotace hráčů, příp. únava hráčů, kteří hráli proti Leicestru.

Reagovat
Euphael

tak jsi mental hrat slavii v takovem kurzu na takovem terenu... nemluve o tom, ze se cekalo ze budou setrit hrace na EL..

Reagovat
C-M@ster

Ty jsi Pražák, co fandí karviné?

Reagovat
Euphael

nejsem prazak... ziju v Praze, ale narodil jsem se v Ka

Reagovat
C-M@ster

V Karviné se slovo "mentál" nepoužívá, jen v Praze.

Je mi trapně i za tebe, jak jsi zcajzlovatěl.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Baronne

On je tak trochu čůrák

Reagovat
Euphael

ty zmlkni ty prazska kurvo... s tema tvymi oblibenymi kluby je mi stydno za tebe sasku

Reagovat
Baronne

Uklidni se ty píčo karvinská a přestaň se tu ztrapňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovo mental se opravdu nepoužívá jen v Praze.. Ty jsi z Karviné?

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Selänne

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
bobis21

Já mám spíše pocit že se to slovo nepoužívá přibližně od 15 let věku

Reagovat
Neon
Reagovat
ratusek

to přesně jsem čekal

Reagovat
smazaný uživatel

V Plzni se pouziva neustale, zvlast kdyz sem prijedou Banikovci.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kaspar

Pardubice, Brno, Pribram, Teplice

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

metalice, punkovice

Reagovat
meno

Jak hrál Beran? Hádám, že na tom povrchu to pro něj nebylo easy, ale stejně Dojmy? Pojmy?

Reagovat
Liquid

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No on se prakticky nepotkal s míčem...

Reagovat
RadekVonCZE

Ten se ztratil u nás na podzim, uvidíme, jestli z něho něco Trpišovský vytáhne

Reagovat
lampas

Osm bodů není tolik, když zbývá pořád 14 kol. Vrba ještě může Slavii slušně potrápit.

Reagovat
Greny

No a po Leicesteru na Slovácko

Reagovat
Rolf

Luftjarda to s Malíkem odloží na vhodnou dobu.

Reagovat
oli9

Teplice dnes z hovna maximum. Klasicky jejich Ota iszw na kterém se nemá už dávno hrát ale kontumovat... Je fajn že se mktaji dalfl kolem sestupu... Ta Příbram a Bolka když klapne tak to bude skvělé

Reagovat
smazaný uživatel

V týdnu ideálně prohra o dva a více gólů na Leicesteru, prohra na Slovácku a ten cervicek nejistoty by mohl začít hlodat u číňanů

Reagovat
smazaný uživatel

Je to celkem reálný. Angláni jsou nasraní kvůli tomu, jak slávisti v Praze prasili a simulovali a rozhodčí jim obojí toleroval. Budou jim chtít naložit, co se do nich vejde. Tam to bude debakl. A pak pojedou v tomhle stavu unavení na Slovácko, které je aktuálně po Spartě 2. nejlepší tým v lize. Bude to o 5 bodů, pak už se může stát cokoli. Psychická výhoda jasně na straně Sparty, která navíc před derby v podstatě ani nemá s kým ztratit, takže do něj už možná půjde z 1. místa.

Reagovat
hrundy

Podle mě nejvíc nasranej musí bejt Maddison, ten kluk snad za celý zápas nic nenasimuloval a nebyl ani jednou na zemi.

Reagovat
Freedo

Reagovat
smazaný uživatel

Kezby, ten kurz 40 jsem nemohl nechat ležet.

Reagovat
db18

Na titul pro Spartu?

Reagovat
db18

Koukam, že už jen 22, ale na druhé straně je kurs 20,00 na to, že titul nevyhraje Slavia...

Reagovat
ACSeRw!n

pred timhle kolem byl jeste 40

Reagovat
db18

ale i těch 20 na to, že nebude SKS je pěkných (270 na Slovácko )

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dal za 500 tech 40 na Spartu. Tak drzim palecky.

Reagovat
db18

Já dal drobný proti SKS, kdyby se do toho vložil Svědík no.

btw. Šádek už získal od Paclíka 50% akcií klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

By me zajimalo, od koho vzal prachy.

Reagovat
db18

Tak on to byl převod za 2 mega. (základní kapitál byl navýšen o 2 mega, aby vznikly nové akcie a ty Šádek koupil).

Reagovat
db18

A v dozorší radě je nově Chvojka (je taky statutárním orgánem ve Vodárnách, ale víc o něm nevím... ) a Hamouz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Strojmír

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Losinho

nebo jí štěstí opustí a půjde do něj ze třetího

Reagovat
mistr129

"před derby nemá s kým ztratit". Víš o tom, že na podzim prohrála Sparta dva ze tří zápasů co byly před derby?

Reagovat
smazaný uživatel

Tihle komici pořád nechápou, že jsou a nadále budou o úroveň za Slavií.

Reagovat
Lof

Reagovat
rufus

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
kilobyte

Po návratu z Anglie budou muset do karantény, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Výjimka.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
RadekVonCZE

Tobě ta Slávie musí ležet hodně v žaludku, nezáviď, že s těma prachama umí nakládat.

Reagovat
Kuchta

Dávám vám max. 3 kola, kdy přestanete blouznit o titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Běž se raději starat o slepice a vajíčka ty Lojzo

Reagovat
Keeper117

Voltr je najlepší strelec Příbrami

Reagovat
Sztanda
Reagovat
Keeper117

Reagovat
smazaný uživatel

8 bodů je pořád náskok jako prase, uvidí se až těsně před derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia jednou ztratí, protože šetří opory, a hned se tady začíná řešit, že o titul přijde

Reagovat
Skleepy

Reagovat
dave30

Je to tak. Ještě jsem nezaznamenal, že by Slavii někdo přehrál a ona musela bránit výsledek (což se o Spartě nedá říci).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele