Informace

  • Celé jméno
    Pavel Bucha
  • Číslo dresu
    ?
  • Datum narození
    11.03.1998
  • Výška
    174 cm
  • Pozice
    záložník
  • Váha
    65 kg

Národnost

  • Česko

Aktuální statistiky v klubu FC Cincinnati (USA)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
žádné statistiky nejsou k dispozici

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Česko "21"
3
269
0
0
0
0
1
0
0

Články

Bucha přestoupil z Plzně do Cincinnati, podepsal smlouvu do roku 2026

Pavel Bucha po pěti a půl letech skončil ve Viktorii Plzeň a přestoupil do amerického FC Cincinnati. Pětadvacetiletý záložník podepsal s týmem ze zámořské Major League Soccer (MLS) dvouletou smlouvu s následnou opcí na další rok. Oba kluby informovaly o transferu na svých internetových stránkách.

Bucha míří do Cincinnati, soustředění Plzně vynechá i Durosinmi

Plzně opouští Pavel Bucha. Západočeský klub na svém webu potvrdil, že finišují jednání o záložníkově přestupu do zahraničí. Podle médií by měl pětadvacetiletý středopolař zamířit do FC Cincinnati v zámořské MLS. Po dvoutýdenní zkoušce skončil ve Viktorii estonský útočník Alex Tamm. Na soustředění do Španělska s týmem neodletěli ani nemocný brankář Viktor Baier a kanonýr Rafiu Durosinmi, který rehabilituje po operaci kolena.

Hráčem srpna se stal Bucha, trenérem rovněž plzeňský Koubek

Zástupci Plzně ovládli anketu o nejlepšího hráče a trenéra měsíce v první fotbalové lize. Koučem srpna byl zvolen Miroslav Koubek, který dnes slaví 72. narozeniny. Nejlepším hráčem fanoušci zvolili záložníka Západočechů Pavla Buchu. Výsledky dnes zveřejnila Ligová fotbalová asociace (LFA), která tradiční anketu pořádá.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele