Bundesliga - souhrn 28. kola

26.05.2020, 20:22, aktualizováno 27.05.2020, 22:27
Komentáře a souhrny
Bayern Mnichov udělal velký krok směrem k další obhajobě mistrovského titulu. Bavorský celek se představil v Dortmundu a domů si veze nejtěsnější výhru, tu zařídil parádním gólem Kimmich. Leverkusen vybouchl s Wolfsburgem. Zaváhalo také RB Lipsko, které v početním oslabení remizovalo s Herthou BSC. Hoffenheim konečně zabral a doma zdolal Köln, důležité body získal Düsseldorf...

TSG Hoffenheim - 1. FC Köln 3:1

27.05.2020 20:30

Góly: 11. Christoph Baumgartner, 46. Christoph Baumgartner, 48. Steven Zuber - 60. Florian Kainz

Hoffenheim po necelých čtyřech měsících přerušil svou šňůru sedmi ligových utkání bez vítězství a tentokráte si po divokém průběhu poradil s konkurenčním Kolínem nad Rýnem po výsledku 3:1. Ve středečním duelu se rozhodně bylo na co dívat, neboť rozhodčí Brych udělil hned dvě červené karty a k tomu se zrodila také jedna neproměněná penalta. TSG se posunulo na sedmou pozici s devětatřiceti body, 1. FC má na kontě o pět bodů méně a je jedenácté.

Hrdinou tohoto střetnutí se stal Christoph Baumgartner, který vstřelil dva góly, vymyslel finální nahrávku a další jeho branka nebyla uznána. Teprve dvacetiletý záložník byl poprvé vidět krátce po deseti odehraných minutách a hned se trefil do černého. Po parádní kolmici za obranu protivníka převzal míč na levé straně Bruun Larsen a jeho zpětná přihrávka propadla právě až ke zcela volnému Baumgartnerovi, jenž z deseti metrů překonal brankáře Horna.

Hosté se dostali do velkých potíží v polovině úvodního dějství. Sebastiaan Bornauw totiž prošlápl achilovku Baumgartnerovi a Brych mu okamžitě udělil žlutou kartu, ovšem po přezkoumání videozáznamu své rozhodnutí změnil a vytáhl přímou červenou kartu. Ve 39. minutě se blýskl český krajánek Kadeřábek, protože vykopl přízemní pokus Jakobse až z brankové čáry. O tři minuty později zakončoval Baumgartner do prázdné branky po přihrávce Dabbura, jenomže jeho trefa neplatila kvůli těsnému ofsajdu druhého jmenovaného.

Domácí zvýšili svůj náskok ihned po změně stran. Krásnou kombinaci na jeden dotek zakončil aktivní Baumgartner. Po finálním centru Skova hlavičkoval z hranice brankového území a skluzující Jorge Meré odkopával zhruba půl metru za brankovou čarou. Neuběhly ani další dvě minuty a rozdíl ve skóre byl tříbrankový, když po parádní patičce od Baumgartnera pálil do pravého dolního rohu zapomenutý Steven Zuber.

Síly na trávníku se vyrovnali v 50. minutě. Benjamin Hübner obdržel první žlutou kartu na začátku zápasu a v inkriminovaný okamžik si nevybíravě vyšlápl na Drexlera, Brych ho tak po druhé žluté kartě předčasně poslal do útrob stadionu. Kolín vykřesal naději na bodový zisk přesně po odehrané hodině. Dlouhý nákop Horna přistál na hlavě Córdoby a ten tak uvolnil rozběhnutého Floriana Kainza, který tvrdou ranou přelstil gólmana Baumanna.

Hosté mohli snížit na rozdíl jediného gólu zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem, kdy ve vlastní šestnáctce zahrál rukou Nordtveit. Na penaltový puntík si postavil míč Mark Uth a neuspěl, Baumann totiž jeho úmysl přečetl a po zákroku jednoruč následně zkrotil balón ve svých rukavicích. Ve zbývajícím průběhu se už nic dalšího nepřihodilo a výsledek se tedy nezměnil.

Více informací k zápasu

Fortuna Düsseldorf - Schalke 04 2:1

27.05.2020 20:30

Góly: 63. Rouwen Hennings, 68. Kenan Karaman - 53. Weston McKennie

Schalke neprolomilo mizérii ani na půdě zachraňujícího Düsseldorfu a domů se vrací s prázdnou po porážce 1:2. V Bundeslize tak nevyhrálo již podeváté za sebou, z tříbodového zisku se naposledy radovalo před více jak čtyřmi měsíci. Naopak pro Fortunu má středeční vítězství cenu zlata, neboť domácí výběr se oddálil sedmnáctým Brémám na rozdíl pěti bodů a za patnáctým Mainzem zaostává už jen o bod, se sedmadvaceti body na kontě je šestnáctý.

Celek z Gelsenkirchenu se nemůže dostat z krize a pohárové příčky se mu postupně vzdalují, momentálně mu patří devátá příčka se sedmatřiceti body. Düsseldorf byl v úvodním dějství aktivnější, míč držel ze sedmdesáti procent a také vyslal více střeleckých pokusů mezi tři tyče. Hosté i přesto mohli jít do vedení krátce po dvaceti odehraných minutách, kdy Caligiuri krkolomně zpracoval vysoký centr a chytře obešel bránícího kapitána Hoffmanna.

Nakonec zvolil zakončení z hranice pokutového území, nicméně brankář Kastenmeier famózně odvrátil balón do strany. Fortuna si vytvořila první nebezpečnější akci ve 32. minutě. Poprvé byl vidět pozdější hrdina Kenan Karaman, který však místo zakončení volil přihrávku na lépe postaveného spoluhráče a ta nakonec neprošla přes zeď bránících hráčů. Po změně stran se hra přeci jen rozhýbala a zápas nabral nový směr.

Hned po několika sekundách druhého dějství se mohl zapsat do střelecké listiny Jonjoe Kenny, jenomže v nadějné pozici mu střela nevyšla a míč poslal mimo prostor tří tyčí. Schalke z ničeho nic udeřilo v 53. minutě, do vedení ho poslal Weston McKennie. Jednadvacetiletý americký záložník si naskočil na přímý volný kop od Oczipky a ze sedmi metrů překonal prudkou hlavičkou marně se natahujícího brankáře Kastenmeiera.

Domácí na sebe nenechali s odpovědí čekat příliš dlouho a o deset minut později bylo srovnáno. Stöger zahrál standardní situaci z velké dálky a gólman Schubert stačil vyrazit jeho bombu před sebe, důrazný Rouwen Hennings pak zblízka uklidil balón do sítě. Rozhodující okamžik se zrodil v 68. minutě, kdy po rohovém kopu nakrátko a následném centru nešťastně tečoval míč Kabak a Karaman měl u levé tyče snadnou úlohu.

V samém závěru hráli hosté na velké riziko a Fortuna hned dvakrát mohla pojistit svůj náskok. Nejprve se blýskl Schubert proti ráně Thommyho, v páté nastavené minutě pelášil sám na prázdnou branku Skrzybski a další pohromě zabránil až obětavý obranný zákrok vracejícího se Kennyho.

Více informací k zápasu

FC Augsburg - SC Paderborn 0:0

27.05.2020 20:30

Góly: -

Domácí dobře věděli, že případný tříbodový zisk z tohoto duelu by znamenal další krok k záchraně. Jenže nakonec mohli být rádi, že měli Andrease Lutheho, který pomohl udržet alespoň remízu. To znamená, že návrat Tomáše Koubka do pozice jedničky jest dosti nepravděpodobný.

Jako první se pokusil překonat soupeřova gólmana v 7. minutě Eduard Löwen. Následně prošla se štěstím přihrávka od Christophera Antwi-Adjeje na Streliho Mambu, který zahodil stoprocentní příležitost, když netrefil do prázdné brány. V jednadvacáté minutě mohl svoje zaváhání napravit, nicméně znovu nebyl úspěšný - jeho i spoluhráče Holtmanna totiž vychytal brankář ve službách FCA.

Pro celek z WWK Areny to byl jubilejní třístý duel mezi německou elitou, přičemž na stejné číslo, co se počtu zápasů v Bundeslize týče, dosáhl ve střetnutí s Paderbornem kapitán Daniel Baier. V pětadvacáté minutě měl dobrou šanci, jenže ji nevyužil. To samé platilo o necelých deset minut později, když hlavou minul jeho spoluhráč Ruben Vargas.

Rodák ze Švýcarska, který ovšem podle jména nezapře předky pocházející z Dominikánské republiky, se do další šance dostal dvě minuty po změně stran. Střela tentokrát mířila mezi tři tyče, nicméně obětavou obranou byla cestou zblokována. Poté se probudil Florian Niederlechner, avšak jeho ráně scházela o malinko větší přesnost.

Ten samý hráč zaváhal i za čtyři minuty, když to zkoušel z voleje. Po hodině hry přišel další Lutheho výtečný okamžik, když zneškodnil Holtmannovu snahu o skórování. Pak jej zaměstnal střídající Sven Michel. A další výtečný zákrok znamenal, takže na ukazateli zůstával bezbrankový stav, který vydržel až do závěrečného hvizdu.

Přestože v závěrečných minutách se ještě musel Leopold Zingerle činit proti střelám dvou střídajících borců - Noah-Joela Sarenren-Bazzeho a Ekvádorce Carlose Grueza. Svěřenci Heiko Herrlicha o víkendu zajíždějí do Berlína k zápasu s tamní Herthou. Paderborn se v domácí Benteler-Areně pokusí zaskočit Borussii Dortmund.

Více informací k zápasu

Union Berlín - 1. FSV Mainz 05 1:1

27.05.2020 20:30

Góly: 33. Marcus Ingvartsen - 13. Ridle Baku

Větší radost z výsledku budou mít ve finále zřejmě domácí, protože více než poločas dohrávali o deseti. Die Nullfünfer oproti tomu nevyužili příležitost navýšit náskok na první nesestupové a nebarážové příčce na více než jeden bod.

Na první přesnou trefu se na Stadion an der alten Försterei nemuselo čekat příliš dlouho. Z časomíry uteklo teprve dvanáct minut, když se po Friedrichově riskantní kličce zmocnil balonu Barreiro, načež si ho vyměnil s Quaisonem a z levé strany poslal balon do ideálního prostoru na neobsazeného Ridleho Bakua, jenž se rozhodl pro střelu po zemi a dobře udělal - 0:1.

Svěřenci Urse Fischera se snažili odpovědět, ale povedlo se jim to až ve 33. minutě. Marcus Ingvartsen rozehrával přímý kop z nějakých dvaceti metrů. Florian Müller mezi třemi tyčemi očekával střelu přes zeď, jenže dánský útočník poslal míč přesně do míst, kde stál před rozehrávkou, za což jej o poločasové pauze Achim Beierlorzer určitě nepochválil - 1:1.

Jenže ještě před odchodem do šaten se udála jedna důležitá věc. Přemotivovaný Robert Andrich poletoval po hřišti jako čamrda a agresivně napadnul hned dva protihráče, pro což neměl sudí Bastian Dankert pražádné pochopení a pětadvacetiletého záložníka poslal po druhé žluté ve 42. minutě ze hřiště.

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce se do prvního vážnějšího zakončení dostal až po devíti minutách Jean-Philippe Mateta. Rafal Gikiewicz nakonec zasahovat nemusel, neboť pokus mířil nad. Polský gólman se musel znovu činit v 71. minutě, když spoluhráč Gentner nešikovně tečoval centr Jean-Paula Boëtiuse.

V poslední minutě se do šance po Trimmelově rozehrávce standardní situace dostal ještě Sebastian Andersson. Florian Müller stál ovšem přesně tam, kde stát měl. Mohuč se pokusí uhrát další body potřebné k záchraně v duelu proti Hoffenheimu. Die Eisernen zajíždějí do Borussia-Parku, kde nastupuje k domácím kláním Borussia Mönchengladbach.

Více informací k zápasu

RB Lipsko - Hertha BSC 2:2

27.05.2020 18:30

Góly: 24. Lukas Klostermann, 68. Patrik Schick - 9. Marko Grujić, 82. Krzysztof Piątek (pen.)

Na nejvyšší úrovni se tak poprvé stalo, že zápas těchto dvou celků nepoznal vítěze. Dobré vzpomínky na toto střetnutí nebude mít vedle vyloučeného Marcela Halstenberga ani brankář Herthy Rune Jarstein.

Jako první ze všech hráčů se v 7. minutě osmělil ke střele Konrad Laimer. Jenže v 9. minutě udeřilo na opačné straně hřiště. Marvin Plattenhardt centroval od rohového praporku před bránu, kde ukázkově holení zakončoval Marko Grujić - 0:1. Přihrávající fotbalista se bohužel už za dvě minuty zranil a na jeho místo přišel Maximilian Mittelstädt.

V 15. minutě to z nějakých osmnácti metrů zkusil Vladimír Darida. Jenomže neuspěl, díky čemuž mohli domácí za dalších devět minut vyrovnat. Christopher Nkunku rozehrál roh na bližší tyč, kam si naskočil Lukas Klostermann, aby hlavou zacílil na tu vzdálenější (levou), od níž se kulatý předmět odrazil na místo určení - 1:1.

Další trefu mohl po spolupráci Laimera se Sabitzerem přidat Timo Werner, jenže na rozdíl od duelu s Mohučí mu tentokrát nebylo přáno. V závěru poločasu ještě zazdil svoji příležitost kapitán Vedad Ibišević. Ve druhé půli se hosté rozhodně neuchýlili k nějakému trvalému bránění a vyčkávání na rychlé protiútoky. Ostatně to ani nepatří k jejich přednostem. A i kdyby, tak proti RB Lipsko by se takováto taktika stejně nemusela vyplatit.

V 50. minutě tedy Mittelstädt těsně minut horní roh branky. Chvíli poté pobídnul Dani Olmo kanonýra Wernera, který ovšem pětadvacátou trefu v aktuálním ročníku nepřidal. A tak za něj musel zaskočit Patrik Schick. Ještě předtím však Halstenberg podkopnul unikajícího Matheuse Cunhu, který ještě před rokem oblékal stejný dres.

Rozhodčí Dankert vytáhnul žlutou kartu. A protože ji obránce Lipska poprvé v tomto utkání viděl už na konce úvodního dějství, musel se pakovat do šatny. Hned za pět minut si ale vybral slabší chvilku jinak spolehlivý Rune Jarstein. Schickova střela z hranice šestnáctky se od jeho hrudi odrazila do jeho rukavic a od nich putoval balon za brankovou čáru. Vcelku kuriózní gól tedy přinesl Nagelsmannově družině vedení - 2:1.

V 82. minutě se však dočkali Labbadiovi svěřenci vyrovnání. Sudí usoudil, že Lookman ve vlastní šestnáctce pronikajícího Matheuse Cunhu podrazil, takže se kopala penalta. Krzysztof Piatek, který byl ještě před rokem pokládán v AC Milán za veliký talent, trochu zatancoval, aby míč poslal do protipohybu brankáře Gulácsiho - 2:2.

Staré dámě bude tedy po osmadvaceti kolech patřit desátá příčka, kterou se pokusí vylepšit o víkendu, kdy na Olympijský stadion přijede FC Augsburg. Die Roten Bullen jsou s pětapadesáti body třetí a v pondělí je čeká cesta na RheinEnergieStadion, kde hraje domácí zápasy prozatím jedenáctý Köln.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - SC Freiburg 3:3

26.05.2020 20:30

Góly: 35. André Silva, 79. Daichi Kamada, 82. Timothy Chandler - 28. Vincenzo Grifo, 67. Nils Petersen, 69. Lucas Höler

Eintracht Frankfurt remizoval 3:3 s jihoněmeckým Freiburgem. Patnáct minut před koncem přitom prohrával o dva góly a zachránili ho Kamada s Chandlerem.

Frankfurt je po remíze s osmadvaceti body čtrnáctý a na sestupové pásmo má náskok čtyř bodů a zápas k dobru. Freiburg má sedmatřicet bodů a na příčky zajišťující Evropskou ligu ztrácí pět bodů.

Skóre zápasu otevřel ve 28. minutě Freiburg, když se po solidní individuální akci gólově prosadil Grifo. Během sedmi minut se však podařilo Frankfurtu vyrovnat, a sice když Schwolow vyrazil Kochovu prudkou střelou a míč do brány hlavou dorazil André Silva.

Do kabin se šlo za stavu 1:1 a na začátku druhé půle hosty několikrát podržel právě brankář Schwolow. V 67. minutě se však v dobrém světle ukázal nejlepší střelec Freiburgu Nils Petersen, který prudkým zakončením překonal brankáře Trappa.

O dvě minuty později navíc Freiburg přidal i svůj třetí gól v zápase, tentokrát když se míč přes Grifa dostal k Holzerovi, jenž nedal Trappovi sebemenší šanci. Už už to vypadalo, že si Freiburg z Frankfurtu odveze tři body, když se v 79. minutě podařilo snížit na 2:3 po chybě Kocha Kamadovi.

A v 82. minutě se Frankfurtu podařilo i vyrovnat, když se jen minutu po příchodu na hřiště střelou z voleje prosadil americký obránce Chandler. Úterní přestřelka tedy skončila remízou 3:3 a hosté z Freiburgu si tedy odváží alespoň bod.

Více informací k zápasu

Werder Brémy - Borussia Mönchengladbach 0:0

26.05.2020 20:30

Góly: -

Borussia Mönchengladbach si veze bod za bezbrankovou remízu z předposledních Brém. Díky kolapsu Leverkusenu v zápase s Wolfsburgem jí však i tento výsledek posouvá na čtvrté místo, které by jí na konci sezóny zajistilo účast v základní skupině prestižní Ligy mistrů.

V první půli se dvěma skvělými zákroky blýskl český brankář domácích Jiří Pavlenka. Ten nejdřív v 9. minutě vychytal Neuhause a když ve 38. minutě tento záložník Mönchengladbachu zahrozil znovu, vytáhl Pavlenka brilantní zákrok.

V 51. minutě se zase předvedl brankář hostů Sommer, který vychytyl Rashicovu nebezpečnou ránu z volného přímého kopu.

Brankář Sommer se v 73. minutě dostal do velkých problémů, když mu nešikovnou malou domů zahrál jeden z jeho obránců. Útočník Brém Sargent však chyby Werderu nevyužil a stav zůstal bezbrankový.

V úplném závěru zápasu mohl utkání ve prospěch Brém rozhodnout Selke, Sommer však jeho přízemní střelu ke vzdálenější tyči bez problémů vykryl.

Zápas tedy skončil bezbrankovou remízou a Brémy proti týmu z čela tabulky předvedli bezpochyby výkon, ze kterého mohou v následujících utkáních o udržení těžit.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - VfL Wolfsburg 1:4

26.05.2020 20:30

Góly: 86. Julian Baumgartlinger - 43. Marin Pongračić, 64. Maximilian Arnold, 68. Renato Steffen, 75. Marin Pongračić

Wolfsburg vyhrál na půdě Leverkusenu jednoznačně 4:1 a udržel se na příčkách zajišťujících Evropskou ligu. Leverkusen naopak klesl na pátou příčku a předstihl ho Mönchengladbach, který bezbrankově remizoval v Brémách.

Hosté z Wolfsburgu nebyli favoritem zápasu, přesto diktovali tempo hry už od jeho začátku. Již v 16. minutě musel brankář domácích Hrádecký vytasit brilantní zákrok proti prudké střele z úhlu.

Na konci první půle šel Wolfsburg do vedení, když míč hlavičkoval za záda Hrádeckého Pongračić a do kabin se šlo za stavu 0:1.

Hned na začátku druhé půle se znovu blýskl brankář Hrádecký, tentokrát pravou rukou srazil střelu Brekala. Na poslední půlhodinku zápasu byl však i finský gólman Leverkusenu krátký.

V 64. minutě se gólově prosadil z volného přímého kopu zpoza vápna Arnold, v 68. minutě hlavičkoval do brány po centru Victora Steffen a čtvrtý gól Wolfsburgu přidal v 75. minutě svým druhým gólem v zápasu Pongračić, jak jinak než hlavou.

V 85. minutě se Leverkusenu podařilo kosmeticky upravit skóre na 1:4, když se k dorážce v pokutovém území Wolfsburgu dostal Baumgartlinger.

Hosté si nakonec z Leverkusenu vezou zaslouženou výhru 4:1 a hráči domácího Bayeru se nad sebou musí zamyslet, pokud to s Ligou mistrů myslí vážně.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - Bayern Mnichov 0:1

26.05.2020 18:30

Góly: 43. Joshua Kimmich

Fotbalisté Bayernu zvládli možná klíčový duel této sezóny, díky jediné brance Joshuy Kimmicha skolili nejtěsnějším možným způsobem svého úhlavního rivala v boji o titul z Dortmundu a navýšili svůj náskok na čele šest kol před koncem na rozdíl luxusních sedmi bodů. Situaci na prvním místě tak mají v tuhle chvíli pevně pod svou kontrolou.

Domácí jednoduše nezvládli konfrontaci s aktuálně nejlepším celkem Bundesligy. A tak trochu tenhle mač připomínal ten z letošního ročníku Ligy mistrů proti PSG. Tehdy v odvetném osmifinálovém klání ani náhodou nenaplnili útočný potenciál tak, jak by se dalo očekávat. A proti nynějšímu sokovi ve většině aspektech hry tahali za kratší konec.

Hosté nepředvedli v ofenzívě bezpochyby ten nejpřesvědčivější výkon. Určitě si nevytvořili tolik gólových šancí jako například před pár dny proti Frankfurtu. Ovšem suma sumárum se předřít ani nemuseli. Když Kimmich v závěru poločasu elegantním způsobem skóroval, stačilo jim jednogólový náskok pouze hlídat. BVB příliš odporu opravdu nekladlo.

Možná že nejúspěšnější období tohoto měření sil prožili svěřenci kouče Luciena Favreho na samotném začátku. Už po třiceti sekundách hry se ozval Haaland, obávaný norský snajpr, nicméně jeho střelu mířící do brány zastavil na brankové čáře pohotově bránící Boateng. Následně pálil Brandt, gólman Neuer si ovšem s jeho pokusem dokázal poradit.

Bayern sice trochu zaspal úvodní minuty, pak ovšem začal přebírat otěže zápasu on. Borussii začal přitápět především chytrým napadáním, v útoku se postupně stával o dost kreativnější. V 19. minutě hodlal změnit průběžný bezgólový stav Gnabry, jehož pokus už už směřoval za brankovou čáru, avšak balón odkopl do bezpečí dobře postavený obránce Piszczek.

Ve 24. minutě ještě neskóroval Coman, jehož dělovku z pravé strany zlikvidoval pozorný brankář Bürki, ve 43. minutě se již však prosadil jeho spoluhráč Kimmich. Byl to francouzský záložník, kdo sklepl za vápnem míč svému kolegovi, ten si všiml, že Bürki vyběhl z brány o něco více, než je zdrávo, a ukázkovým obloučkem přehodil merunu do jeho svatyně.

Ani po přestávce nepřišlo ze strany Dortmundu nějaké výrazné zlepšení. Mužstvo trenéra Hanse-Dietera Flicka i nadále působilo svěžeji i hladověji po celkovém vítězství. Z pár jiných příležitostí mohlo přidat další přesné zásahy, nicméně Goretzku v 54. minutě vychytal svou rukavicí Bürki a v 81. minutě orazítkoval Lewandowski svou levačkou tyčku.

Die Schwarzgelben se k nějakým povedenějším zakončením propracovávali ve druhém poločase sporadicky. V 58. minutě jedno takové vyprodukoval Haaland, jenomže jeho střelu vyblokoval do zámezí Boateng. V 75. minutě Raphaël Guerreiro nevyzrál z přímého kopu na Neuera, který si mimochodem poradil i s dalekonosným pokusem Dahouda z 80. minuty.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov28204481:2864
2.Borussia Dortmund28176574:3457
3.RB Lipsko281510370:2955
4.Borussia Mönchengladbach28165753:3453
5.Bayer Leverkusen28165753:3653
6.VfL Wolfsburg28119840:3442
7.TSG Hoffenheim281161139:4839
8.SC Freiburg281081038:4038
9.Schalke 0428910934:4537
10.Hertha BSC28981141:5035
11.1. FC Köln281041444:5234
12.FC Augsburg28871340:5431
13.Union Berlín28941533:4831
14.Eintracht Frankfurt27851444:5229
15.1. FSV Mainz 0528841637:6128
16.Fortuna Düsseldorf28691331:5327
17.Werder Brémy27571529:5922
18.SC Paderborn28471731:5519

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (156)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ach jaj, škoda...

Reagovat
adoxx

Hezkej zápas, ty nahrané zvuky diváků z toho udělali fotbal na kterej se koukalo dost příjemně Jen škoda že se Dortmundu nepodařilo aspoň vyrovnat, přál jsem jim to víc, i přesto že pro Lipsko je tento výsledky daleko lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou to znělo celkem uvěřitelně...za mě

Reagovat
adoxx

Však jo, já i prvních několik minut zapomněl že se hraje bez diváků až pak při pohledu na tribuny jsem si toho všimnul

Reagovat
smazaný uživatel

To kde boli tie zvuky ? Ja som to videl len cez nejaky stream a tam nič take nebolo :D

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to jen Fox Sports, na BT to třeba neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nahraný zvuky byly parádní, hlavně se to snažili celkem uvěřitelně přepínat, kdy čas od času u akcí Bayernu bylo slyšet nějaké to bučení atd. Škoda, že BVB nedalo aspoň gól, bylo by zajímavý zase slyšet fanoušky slavit

Reagovat
adoxx

Jojo, doufám že to tak udělají všude, fakt se na to kouká daleko líp, než když šli ze hřiště slyšet jenom pokyny trenérů a jiný zvuky hráčů, to mě potom ani nebavilo na to koukat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
martin.b

Až po 20 min jsem si uvědemil, že se hraje bez diváků. Snad něco podobnýho uslyšíme i v PL

Reagovat
adoxx

Reagovat
Ranoth

Reagovat
RadekVonCZE

Gratuluji FCB k titulu no

Reagovat
smazaný uživatel

Kimmichův gól absolutní lahůdka krásná práce, krásná výhra

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Kimmichův gól absolutní lahůdka krásná práce, krásná výhra

Reagovat
Müllered

Nádhera, kvalitní taktický výkon. Naopak zklamání z BVB a asi potvrzení, že pod Favrem to na titul v BL a špičku v Evropě nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že Favre absolutně nedosahuje kvalit Flicka se dnes jenom potvrdilo

Reagovat
Shevchenko

Taky kvalita BVB nedosahuje kvalit Bayernu, že.

Reagovat
smazaný uživatel

a navyše BVB nemá žiadneho lídra, reusa moc nerátam kedže ten je pravidelne zranení.

Reagovat
Bayern +

Nechapal som preco BVB hralo cely zapas jednym tempom. Od 75. minuty mali hrat absolutny vabank na vyrovnanie, vsak bolo uplne jedno ci prehraju 0:1 alebo 0:6, dolezite bolo ukopat aspon remizu. Slusne to Favre prekaucoval...

Reagovat
andrew96

Nevím, jestli hráči nemohli, každopádně Bayern předvedl ve druhé půlce dominantní výkon, ve kterém toho moc nedovolil. Na toto představení Bayernu budu vzpomínat snad víc než na nakládačky, které dává BVB v Allianz Areně. Ale pravda, minimálně střídání byla od Favreho zvláštní, navíc dlouho nebyli schopni v druhé půli zůstat na míči, velké množství ztrát muselo sebrat síly a přinést frustraci, která byla taktéž patrná.

Reagovat
Raylan

Favre musí jít. Nechápu ty polocasovy střídání Brandta a Delaneyho, v první půlce ten tým fungoval mnohem lip.

Reagovat
adoxx

Brandta docela chápu

Reagovat
Mönchengladbach

Snad přijde ten Hag.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten určitě nepřijde

Reagovat
mimi_united

#freeSancho

Reagovat
20fredy20

Kimmich,Davies a Alaba neskutocni aj Boateng spolahlivy vykon, akurat nechapem Comana ako nedokaze dat finalnu prihravku.

Reagovat
db18

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund je výborný tým, ale ne tým, který by měl brát tituly. Hraje pěkný fotbal, má velice dobré hráče, ale jejich mentalita prostě není ta potřená k titulu. Připadají mi jako Arsenal před pár lety, kdy strašně dlouho vedli ligu, ale stejně je tenkrát někdo totálně přejel a předběhl. Hráli také hezký fotbal, ale prostě to tam nebylo v hlavách. Teď mě bude zajímat hlavně přístup Sancha k tomu, že v Dortmundu to na žádné velké úspěchy nebude, protože Bayern v té lize bude prostě pořád a ten tu mentalitu mistrů má a tzv. se z toho nepo....

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Davies je neskutečný bek. Ten je lepší, jako všichni naši beci v Chelsea dohromady. Neskutečný týpek.

Reagovat
Remt

On je důvod proč jsem se na několik posledních zápasů koukal/nebo alespoň na části zápasů když byla možnost. Ani nemusím přihlížet k tomu neskutečně nízkému věku a můžu s klidem říct že je to perfektní hráč a pro mě jedna z největších mladých hvězd fotbalu

Reagovat
r.mrazik

Je skvělý...docela dobrý je i ten jeho příběh, jak nedorazil na zkoušku do MU a za pár měsíců byl v Bayernu

Reagovat
Remt

cože? o tom jsem nevěděl, rozveď to klidně, jestli se ti chce, popravdě se mi to nechce moc hledat

Reagovat
Remt

tak jsem si to přečetl. To jsou fakt vemena v tom MU proboha, přijít o takového hráče

Reagovat
iamek

Ročně tam na testech jsou desítky hráčů. Sem tam se někdo prosadí. A ze hraje dobre tam neznamená, ze by hrál dobre u nás.

Reagovat
Remt

Tým jako MU by měl mít ty nejlepší skauty vůbec. Opravdu v něm nic neviděli? V hráči, který se snad okamžitě stal hráčem základu v Bayernu? To bychom snad i my videli něco v něm pokud byl takhle nadstandardní už před tím. Provar prostě.

Reagovat
Bayern +

Okamzite siel ale len do zakladu. Startov z lavicky mal on minimalne, castokrat sa nedostal ani na nu, pretoze bol vedeny ako kridlo a tam sme mali vzdy pretlak, resp. dostatok skusenejsich.

Co sa tyka toho LB, mal aj trosku stastie, v jeho prvom zapase v zaklade na LB sme mali k dizpozicii len jedno klasicke CB a tak sa mu Alaba odstupil z LB.

Reagovat
r.mrazik

jojo...takhle zpetne to extremne zamrzi...

verim,ze kdyby dorazil,tak jsme ho podepsali...no...dopadlo to jinak

on byl vlastne vedeny jako kridlo tusim..az v bayernu ho dali niz

Reagovat
Arnar Resmusonn

Přesně jste to vystihl. BVB krásný fotbal, jenže né trofejový . I díky tomu bude klub , který vystřelí mladé hráče nahoru ale ti pak odejdou.

Kloppovo účinkování je již delší doba, tehdy(což ukazuje) i teď v Liverpoolu dokázal s týmu vytáhnout všechno.

Zajímavé je také sledovat Haalanda bez Sancha, je to super hrotak ale potřebuje kolem sebe někoho explozivního

Reagovat
smazaný uživatel

Len Klopp to budoval dlhšie a tí hraci mali vztah k BVB, hraci co su v zaklade mne pride ze sa len hovori kam pojdu ale nie zeby chceli ostat dlhodobo. ono ti hraci mi pridu ze nebojuju uplne za BVB ale za lepsie angazman.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Jo Klopp udělal s BVB opravdu maximum, teď je to jiný tým

Není to dlouho co touto cestou šlo Porto, jen s tím tehdy že brali mladé borce z Jižní Ameriky a pak je prodávali za násobek nákupky

Dá se živit i tímto, jenže se může velmi lehce stát že přijde blbá sezóna, LM fuč, prachy fuč a najednou už se začne myslet jinak

Reagovat
Rudnevs

Mne príde, že Watzke teraz už pôjde tvrdšie po titule, podľa mňa vidno, že už to proste fakt dosť chcú a idú za tým. Nákupy ako Brandt a Haaland, nechcú púšťať kľúčových hráčov (minimálne určite nie Bayernu), ambiciózne vyjadrenia. Celkom by mi k tomu pasovalo aj to aby Favre po sezóne letel, ako sa píše v expreske.

Reagovat
Bayern +

Presne.

Kvalitativne to na titul v Nemecku a stvrtfinale CHL v pohode moze byt, mentalita tak na urovni Padebornu a to ich zraza.

Reagovat
mesyas

Docela mě dostává jak vždycky proti Bayernu hrajou neskutečnou sračku, ti už v hlavě prohráli před zahájením.

Reagovat
Werkrider

Tak to bolelo ... Posledné dve kolá som si robil srandu z obrany Brém a Schalke, ale dnes sme hrdo prevzali štafetu my. Keby sme prehrali 6, 7, 8 : 0 tak by sa nikto nemohol diviť.

Dúfam, že to bola len haluz, ale dnes by nás porazil ktokoľvek. Alebo postavím sa k tomu inak, gratulujuem Wolfsburgu oni to zahrali fakt geniálne.

Reagovat
Rudnevs

No katastrofa... Už už začínam Leverkusenu priať a oni začnú hrať ako Schalke. Prinášam smolu.

Reagovat
bobis21

Tak jsem dnes viděl 2 zápasy a oba 0:0, mám skvělý výběr snad Brémy záchranu dají, lize by hrozně chyběly. Pavlenka po pauze už více nul než před ní

Reagovat
jackinho10

Dortmund obrovske zklamani, Favre to takticky totalne nezvlad...

Reagovat
stas87

Co my dnes? Hroza smerom dopredu ale dobra obrana? Zajtra Fortuna porazi Schalke a zasa to bude o pät bodov.

Reagovat
REPLIKATOR

Kochovo bránění při gólu Kamady na 2:3

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kily

tam žádné bránění není, spíš opakovaná snaha věnovat soupeři tutovku a když to dva hráči vyřešili mizerně, tak raději rovnou připravil tu šanci sám, možná si to měl rovnou kopnout do vlastní

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Kde najdu delegaci sudích na zápasy Bundes, ví někdo?

Reagovat
Rudnevs

V tieni Klassikeru a všetkého ostatného - rekordman v počte zápasom bez streleného gólu Dennis Diekmeier dnes konečne po 288 zápasoch strelil prvý profesionálny gól.

Reagovat
Reggie

Tak k tomuto přidám, jak se říká na EF, svůj "neuvěřitelný příběh" . Dřív jsem hrál často fifu za HSV a tohohle jsem se vždycky zbavil mezi prvníma, asi jsem tušil, že to není žádná hitparádá .

Jinak díky za super zajímavost, o tom se člověk často jen tak nedočte

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak po tom, co jsem videl BVB proti Schalke a Wolfsburgu, kdy to vypadalo, ze budou jeste hodne kousat, tak dnes podle sestrihu, co jsem videl, tak jako by jim nejak dosel dech...Haaland slabsi uz posledne a i dnes nebyl nebezpecny az na tu jednu zblokovanou strelu a diky Burkimu, ktery jinde chyta dobre jako treba v LM ve skupine , tak dnes to Kimmichovi daroval...nechapu, jak to mohlo vyjit ale super myslenka a provedeni od Kimmicha, ktery to vlastne rozhodl

takze cekal jsem to napinavejsi nejenom dnes, ale i v boji o titul a ted si troufam rict, ze je rozhodnuto a kdyz se zadari i v poharu, tak by mohl byt double

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemyslím, že na tom gólu nese Burki jakýkoliv podíl. Tohle udělal Kimmich famózně. Burki nijak výrazně vyběhlej nebyl, nemůže stát na lajně...a reagoval taky rychle..ale tohle se prostě nedá...padá to na zadní tyč...ty couveš a vyskakuješ...složitej úkol a Burki už tam prostě nedosáhl....

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Však ten míč rukou netrefil, machnul s ní vedle. Tohle je 100% jeho gól.

Reagovat
Coutinho10

no nevim, samozrejme Kimmich paradne....to melo super myslenku i provedeni podle meho gusta...o tom zadna

ale Burki ikdyz byl trochu venku, tak si myslim, ze to je jeho chyba....i tak to mohl vpohode vyrazit tou pravou rukou nebo nejak vyboxovat nad sebe, protoze ten mic mel na ruce, takze podle me na tom svuj podil ma

Reagovat
smazaný uživatel

asi do toho mohl buchnout no...koukal jsem na bídnej stream a tam vypadalo, že na míč nedosáhl...dneska jsem na to koukl znovu a tou rukou to mohl trefit...nicméně vyloženě jeho gól to určitě není...

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Reggie

Jak vidíte ten zákrok na Lewu? Podle mě je to jasnej faul. Ono to vypadá, že je to rameno na rameno, ale potom vždycky přijde to strčení rukou. Nemluvě o tom, že Akanji balón rozhodně hrát nechtěl. Mě přijde, že tohle se snad nikdy nepíská, ale když protihráče takhle shodí na zem, tak to přece musí být faul... Jinak samozřejmě jasná za loket Boatenga.

Reagovat
bobis21

Za mě taky spíše faul, ale tím že ten pohyb rukou přišel až úplně na poslední chvíli (zdá se mi že v tu chvíli už Lewa trochu odpadával od obránce) tak to je takové na hraně no ...

Reagovat
Reggie

Přesně tak, ale mimo vápno by se to podle mě písklo.

Reagovat
Gazdo

Ja by som sa asi tiez priklonil konkretne u tohto pripadu k faulu pretoze to sa jednoducho neda ustat ked ta 85kg chlap v plnej rychlosti napali z boku tak proste padnes ci sa ti to paci ci nie a jednoducho titym zabrani hrat dalej bez umyslu hrat loptu. Otazka by ale potom bola kde je ta hranica hrania telom a ci by sa potom vsetci nekacali na zem pri sebemensom kontakte

Reagovat
Reggie

Asi tak no, tohle je proste extra sporný. Protože u souboje "rameno na rameno" tam většinou to strčení je, ale jak posuzovat tu intenzitu... No na půlce je to jasnej faul, na penaltu záleží. Což je samo o sobě dost sporný

Reagovat
Gazdo

Ja by som zase neriesil ci je to na polke alebo v pokutovom uzemi jednoducho faul je faul a je jedno kde. Otazka je ako taykto zakrok posudzovat lebo na jednu stranu sa tento konkretny pripad a jemu podobne vazne neda ustat na druhu stranu sa neda urcit jasna hranica kedy sa to da a kedy nie

Reagovat
Reggie

To já bych taky neřešil, jestli je to na půlce nebo ve vápně. Ale všichni víme, že to rozhodčí řeší. A nejsem si úplně jistej, jestli je to dobře. Jednou to faul je a podruhý není, potom vznikají různý spekulace atd...

Reagovat
vladino10

Ja neviem, ale pre dobro futbalu je podľa mňa fajn, že za takéto niečo nezvykne úplne pískať..

Reagovat
Reggie

Může být, ale mimo vápno by to dost možná bylo posouzený jako faul a to je podle mě špatně. Prostě v tom není úplně jednotnej metr a při tom by mělo být úplně jedno, jestli je to na půlce nebo ve vápně.

Reagovat
REPLIKATOR

Asi takhle - faul to byl. Mimo vápno by to zapískal, penaltu za to skoro nikdy nikdo nezapíská. Prostě dvojí metr.

Reagovat
Reggie

Reagovat
smazaný uživatel

tohle neni faul. je chyba, ze se to piska mimo vapno, protoze vetsinou nejde o intenzitu toho zakrkoku, ale na to, ze si hrac pocka na kontakt a spadne.

Reagovat
andrew96

Chandler už 5 gólů, všechny na jaře, jeho jasný osobák za sezónu. Trochu smutné, že SGE musí vytrhávat trn z paty on, kdežto Dost, Kamada a Silva spálili, co se dalo. Mohla to být klidná výhra pro Eintracht, takto snad chtějí mermomocí hrát do poslední chvále o záchranu.

Reagovat
Jardman

Rozveďme debatu, má Kimmich na zlatej míč?

Reagovat
20fredy20

Nikdy ho neziska ani Davies, zlaty mic sa moze premenovat na najlepsi strelec, Neuer ho mal minimalne 2x ziskat.

Reagovat
Petrinho17

Jasne... 8x ho mal Neuer získať

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 13/14 ho získať mal

Reagovat
Jardman

12/13 to měl mít Franck

Reagovat
smazaný uživatel

V 12/13 Frank a 13/14 Neuer

Reagovat
Reggie

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel mít obrovské štěstí na okolnosti jako třeba Modrič v roce 2018 (3. titul v CL po sobě + jízda s Chorvatskem na MS). Tedy když si to vemu, tak vyhrát všechy možné klubové trofeje, ve stejném roce šampionát s Německem, nejvíc čistých kont, nejmíň žlutých karet, nejvíc asistencí... a stejně by to beztak dali Lewandowskému, protože by dal nejvíc gólů

Reagovat
Rudnevs

Ale Lewa by nemal ten šampionát s Nemeckom...

Reagovat
Generalní Gladiator

Ve střeďácích je nad ním de bruyne.

Reagovat
Shevchenko

Už jsem to tu psal v neděli, ale to jsem si z toho dělal spíš srandu ale po včerejších výsledcích je bilance už 3 výhry domácích - 7 remíz - 12 výher hostů. To musí být tutově nějaký rekord. Takže dneska tam házejte dvojky nebo neprohry hostů.

Reagovat
REPLIKATOR

bez diváků v podstatě neexistuje výhoda domácího prostředí

Reagovat
Kily

nad tím musejí kroutit hlavami hlavně v Bosně a Hercegovině, kde třeba v sezoně 07/08 získal druhý nejhorší tým doma z 15 zápasů 36 bodů

https://www.eurofotbal.cz/souteze/bosna-a-hercegovina/premijer-liga/2007-2008/tabulky/

Reagovat
Shevchenko

pamatuju

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
Acquanni

To je ale docela masakr, nejlepší tým venku bilance 4-2-9 skóre 20:23

Reagovat
Kily

já si pořád myslím, že jak dneska nastupují hráči k zápasům s malými dětmi, tak tam tehdy s fotbalisty hostujících týmů chodili mafiáni a mířili jim pistolemi na hlavy

Reagovat
Acquanni

Docela to na takovou variantu vypadá Opravdu by mě zajímalo, jestli je takový extrém i někde jinde, jako fakt žádný tým nemá venku pozitivní bilanci, masakr

Reagovat
Pablos

Reagovat
kilobyte

Mezi titulem a sestupem 15 bodů. A sestoupit se 40 body za 30 kol je taky pěkný.

Reagovat
db18

Goretzka se během corona-pauzy docela proměnil.

https://twitter.com/kaihavrtz/status/1265588567558033410

Reagovat
JozkokozleJ

Ta zmena je vyrazna. A nielen co sa vyzoru tyka, ale aj herne. Zrazu ide tvrdo do subojov, pouziva telo a akoby sa herne zacal viac priblizovat klasickemu DM ala J. Martinez.

Reagovat
db18

v téhle roli by se snad u nás mohl najít, akorát pak zas vyvstane otázka, jak to složit s Thiagem a Kimmichem.

Reagovat
Bayern +

Uplne dokonale, Ancelottiho klasicke 4-3-3:

Kimmich, Thiago, Goretzka - Sane, Lewa, Gnabry

len odjebes Mullera, no

Reagovat
db18

To právě nejde...

Reagovat
JozkokozleJ

Mysli, ze by neslo trojuholnik Goretzka - Kimmich, Thiago alebo Goretzka, Kimmich - Thiago? Ak by sa Goretzka ozaj premenil na poctive DM...

Reagovat
db18

To by šlo, ale zatím nešlo posadit Müllera, vždy to byla pro trenéra konečná. Leda by hrál z kraje... nebo by se to točilo a Müller by raz hrál místo Thiaga a raz místo Saného/Gnabryho (a ten druhý by šel nalevo)

...otázkou je, jak by pak hrál Müller, kdyby hrál pokaždé jinde.

Reagovat
JozkokozleJ

To ano, aktualny Muller hrat musi. A aktualny Muller je dost aj kvoli aktualnemu rozostaveniu.

Reagovat
db18

Možná by v takovém případě musel Kimmich zpět na RB Což by ale taky byla škoda...

Reagovat
SpartaOvenka

Neuer - Pavard, Sule, Alaba - Gnabry, Kimmich, Goretzka, Thiago, Davies - Lewa

Za mě krása

Reagovat
db18

Jenže přijde Sane.

Reagovat
SpartaOvenka

Sakra, ještě Sané, všechno je v koncích

Reagovat
Bayern +

Namiesto Gnabryho Ricardo Pereira a mohlo by to byť funkčné

Reagovat
Gazdo

Na Gnabryho mi nesahat

Reagovat
Bayern +

Krasne to bolo vidiet na Unione, kde nastupil na AM a bola to tragedia. O tyzden ako CM vyborny, vcera zasa ako CM vyborny.

Reagovat
Rudnevs

Jj, teraz po tej karanténe bude mnoho takých, čo zrazu “opeknejú”. Trochu ako z niektorých tých amerických filmov, kde sa nejaka nepopulárna baba zo strednej školy po prázdninách zrazu vráti ako kráľovná krásy.

Reagovat
kilobyte

To není jenom v amerických filmech, ale i v realitě. Po prázdninách vždy vyvinutější.

Reagovat
El-Pistolero-68

Nevím, jestli nebude spíš mnoho takých, čo ztloustli.

Reagovat
RadekVonCZE

No doprdele

Reagovat
Salfovic

Takovej rychlej nárůsta svaloviny jsem viděl naposled u Nadala.

Reagovat
Remt

Co to je za fejk

Reagovat
db18

Realita. Akorát teda první fotka je někde z podzimu 2018. Když minulý rok zvedal Meisterschalke, tak už vypadal líp, nicméně furt nic oproti tomu co teď.

Reagovat
Rudnevs

Meisterschalke?

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Heresy

Reagovat
db18

takový oxymoron...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Remt

Jako neviděl jsem ho teď nikde, nemůžu opravdu soudit. Soudím jen podle fotky a u té druhé fotky mi přijde jak kdyby si s ní někdo pohrál, odřízl ve Photoshopu jeho ruce a přidal něco jiné

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
El-Pistolero-68

Sypač.

Reagovat
REPLIKATOR

Lipsko Příště můžou dát venku zase někomu pětku.

Reagovat
JacoBee

Schick

Reagovat
TheMally11

Spíš golman

Reagovat
adoxx

Schick krásnej gól zase se potvrdilo že bez střely gól nedáš jinak škoda že se to nakonec nepodařilo dotáhnout k výhře, ale remíza je zasloužená ...přišlo mi že všichni dneska hráli až moc na sebe a ten výkon dneska vůbec nebyl ideální + Werner ani Schick dneska neměli úplně svůj den

Reagovat
Seydou Doumbia

snad ten gól připíšou na vrub tomu chujovi v zeleném a na Schickovi...

Reagovat
kilobyte

Vždyť to byla nechytatelná rotace.

Reagovat
JacoBee

Proč? Pokud znáš pravidla tak víš, ze to ani vlastní gól být nemůže.

Reagovat
RadekVonCZE

Hertha

Reagovat
stas87

Schalke...ti keby nemali nahrate z jesene, tak sa klepu ako Werder a Fortuna. Wagnera este nevyhodi, pretoze na jesen ukazali pod nim, ze v niektorych zapasoch pod nim mozu hrat vyrovnane s lepsim timom ako maju oni. Ak ale pokazi zaciatok, tak v septembri bali kufre, o tom nepochybujem.

Reagovat
monty25

Já už jsem pro Wagnerovo odvolání, protože jeho setrvání bude zase jenom prodlužováním trápení. Deset zápasů v řadě bez výhry, po pauze ze tří zápasů ani bod. Sice nemůže za to, že hráči dělají individuální chyby, ale 15 hráčů vyhodit nemůžeš. Ten tým potřebuje někým namotivovat, aby tu sezonu důstojně dohrál a nespadl někam na 14. místo.

Reagovat
stas87

To ale nema logiku, pretoze si zasa budu zvykat na noveho trenera, ktory bude hrat zasa inak ako za Wagnera. Schalke navyse ma napnuty rozpocet a nebude tak v lete mozne priviest 1-2 hracov s tym, ze ti dvaja hraci ten tim posunu vyssie. V prvom rade musi viac makat dozadu a to si ziada automatismy a dobru pozicnu hru. V tejto sezone mali niekolko zapasov s nulou vzadu aj proti timom, co hraju v spicke. Takze sam vidis, ze Wagnerova robota nebola marna. Pokial teraz odpalis Wagnera, tak co to zmeni v tejto casti sezony? A koho za neho? Skusis zasa vytiahnut niekoho ako Breitenreitera a dufas, ze to s nim vyjde? Na kazdy tim padne deka, niekomu to trva 5-6 zapasov, kde vyzera herne hrozne ale este to dokaze korigovat nejakym sposobom, Frankfurt je na jar hrozny, ale Hütter je v klude a vedenie ho podrzi.

Reagovat
monty25

Prostě nevěřím, že by se to pod Wagnerem ještě mohlo zvednout. Když ho vymění teď, tak aspoň bude mít nový trenér víc času do začátku příští sezony.

Reagovat
db18

Do kdy je Harti mimo?

Reagovat
berliner

Hertha dobrej bod,prekvapili jste me A pokud jde o Schicka tak asi prece jen v nem neco je,ale v AS Roma byl strasny

Reagovat
Kocour Klapuška

OT: Dneska na Stuttgartě HSV? Jsem jedinej, kdo čeká výhru Hamburgu?

Reagovat
TheMally11

za stavu 0:2 jsem ji čekal

Reagovat
smazaný uživatel

Co to piska za curaka?

Prvni gol Stuttgartu po faulu, druhej z naprosto vymysleny a vysimulovany penalty??

Reagovat
Kocour Klapuška

Taky nechapu.. gol podle me OK, ale ta penalta? Video zase k nicemu

Reagovat
Kocour Klapuška

Tak tohle pro HSV hodne smutny.. a vzhledem k ty penalte i ne uplne spravedlivy..

Reagovat
Rudnevs

Ale ani ma to vôbec neprekvapuje.. keď som cez polčas videl ten výsledok 2:0, presne som čakal, že sa to ďalej bude vyvíjať týmto smerom.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelne k bliti ten Hamburk. Celej zapas lepsi, milion sanci, 2:0 vedeni a prohrajou.

Reagovat
Kocour Klapuška

Csaplar no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele