28. kolo
26.05.2020 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Mönchengladbach bezbrankově remizoval v Brémách, přesto se posunul na čtvrtou příčku

Borussia Mönchengladbach si veze bod za bezbrankovou remízu z předposledních Brém. Díky kolapsu Leverkusenu v zápase s Wolfsburgem jí však i tento výsledek posouvá na čtvrté místo, které by jí na konci sezóny zajistilo účast v základní skupině prestižní Ligy mistrů.

V první půli se dvěma skvělými zákroky blýskl český brankář domácích Jiří Pavlenka. Ten nejdřív v 9. minutě vychytal Neuhause a když ve 38. minutě tento záložník Mönchengladbachu zahrozil znovu, vytáhl Pavlenka brilantní zákrok.

V 51. minutě se zase předvedl brankář hostů Sommer, který vychytyl Rashicovu nebezpečnou ránu z volného přímého kopu.

Brankář Sommer se v 73. minutě dostal do velkých problémů, když mu nešikovnou malou domů zahrál jeden z jeho obránců. Útočník Brém Sargent však chyby Werderu nevyužil a stav zůstal bezbrankový.

V úplném závěru zápasu mohl utkání ve prospěch Brém rozhodnout Selke, Sommer však jeho přízemní střelu ke vzdálenější tyči bez problémů vykryl.

Zápas tedy skončil bezbrankovou remízou a Brémy proti týmu z čela tabulky předvedli bezpochyby výkon, ze kterého mohou v následujících utkáních o udržení těžit.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele