Bundesliga - preview 28. kola

26.05.2020, 08:16, aktualizováno 27.05.2020, 09:33
Previews
Dortmund, Gladbach a Leverkusen včera ztratily a to je šance pro Lipsko, které hraje doma s lepšící se Herthou. Augsburg bude měřit síly s Paderbornem, Düsseldorf se střetne se Schalke, Hoffenheim přivítá 1. FC Köln a Union Berlín si to rozdá s Mainzem...
RB Lipsko - Hertha BSC  (středa 18:30)
Pozoruhodnou podívanou slibuje zápas mezi RB Lipsko a Herthou Berlín. Na prvoligové úrovni totiž bývá střetnutí těchto dvou klubů bohaté na góly. Ze sedmi případů vyhráli Rudí býci hned šestkrát, jednou se radovala Stará dáma. Průměrný počet branek na zápas je 5,57.

Že by průměr mohl být znovu naplněný, slibují i výsledky z uplynulého víkendu. Hertha v derby přehrála Union v poměru 4:0. Lipsko zase nemělo nejmenší problém s tím, že nehraje na svém stadionu a v Mohuči přidělilo domácím nepopulárního "bůra." Třemi brankami se přitom zaskvěl Timo Werner, který tak nadále prohání Roberta Lewandowskiho na čele tabulky střelců. Německý reprezentant má ve čtyřiadvaceti letech na kontě 87 bundesligových branek. V aktuálním ročníku zaznamenal potřetí hattrick. Skóroval čtyřiadvacetkrát a k tomu přidal sedm asistencí.

Nad rodákem ze Stuttgartu, kterého v útoku doplní Patrik Schick, však visí hrozba páté žluté karty. Stejný problém mají i Marcel Halstenberg a jeho jmenovec Sabitzer, kterému se rovněž nevyhnula nákaza koronavirem. Zranění bohužel minimálně pro tento mač vyřadilo Yussufa Poulsena, jenž proti Mohuči také jedenkrát skóroval.

Dayot Upamecano má už karetní trest za sebou, takže doplní Klostermanna s Halstenbergem ve tříčlenné obranné řadě. Kouči Julianu Nagelsmannovi se postupně vrací další borci - Konrad Leimer, Ibrahima Konaté a především Emil Forsberg. Od příchodu z Manchesteru City si vychvaluje i Španěla Angeliña, kterému by měla znovu patřit pozice na levém křídle. Zatím to vypadá, že Staré dámě dlouhá pauza prospěla. Před Unionem porazila Hoffenheim, přičemž celkové skóre z těchto dvou klání je 7:0! Pořád však není nic jistého. V minulosti už jsme několikrát viděli, že jediný nepovedený zápas odstartoval složitější krizi, která už stála klub i pohárové umístění. Ovšem to bylo ještě za kouče Pála Dárdaie.

Teď je tedy Bruna Labbadia, který v minulosti udržel mezi elitou Wolfsburg. "Už v prvním poločase jsme předvedli proti velmi dobře organizovanému soupeři dobrý výkon. To jsem musel o poločase zdůraznit. S výsledkem jsme určitě spokojení, protože tyhle body jsou v boji o udržení velmi důležité. Věřím tomu, že se naši fanoušci a fanynky alespoň u televizních obrazovek výborně bavili," řekl Labbadia. Uvidíme, jak bude ve středu večer hodnotit duel s Lipskem.
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulacsi - Klostermann, Upamecano, Halstenberg - Mukiele, Sabitzer, Kampl, Angelino - Nkunku, Werner - Schick
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Pekarik, Boyata, Torunarigha, Plattenhardt - Grujic, Skjelbred - Lukebakio, Darida, Matheus Cunha - Ibisevic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.88 - 9.29
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
TSG Hoffenheim - 1. FC Köln  (středa 20:30)
Fotbalisté Hoffenheimu se těsně před koronavirovou přestávkou trápili a dobré výkony zatím nepředvádějí ani v obnovené sezóně. Díky tomu ztrácejí dech v boji o pohárovou Evropu, momentálně jim patří devátá pozice s šestatřiceti body. Nyní se pokusí udržet horní polovinu Bundesligy proti konkurenčnímu Kolínu nad Rýnem, který doposud vybojoval jen o dva body méně než jeho středeční rival a patří mu desáté místo.

TSG naposledy zvítězilo začátkem února, kdy si dokázalo poradit s favorizovaným Leverkusenem po výsledku 2:1. Od té doby nevyhrálo už osmkrát za sebou, z toho jen třikrát remizovalo. Po více než dvouměsíční pauze přivítalo berlínskou Herthu a celkem jasně jí podlehlo v poměru 0:3. Naposledy zavítalo na půdu posledního Paderbornu a ani brzké vedení na tříbodový zisk nestačilo, duel skončil remízou 1:1.

Domácí výběr tak rozhodně má co napravovat. S Kolínem bude mít ještě jeden důvod navíc, proč zvítězit. Hosty totiž trénuje Markus Gisdol, který v letech 2009 - 2011 vedl rezervu Hoffenheimu a poté v letech 2013 - 2015 usedl i na lavičku hlavního týmu. Kolínu také příliš nevyšel vstup do obnoveného ročníku. Ve dvou utkáních na vlastním stadionu přivítal Mainz a Düsseldorf a v obou byl považován za favorita, avšak dosáhl jen na shodně remízy 2:2.

Zatímco s Mainzem neudržel nadějné vedení 2:0, tak s Fortunou zachraňoval nerozhodný výsledek až brankami v závěrečných pěti minutách. "Všechno je to o psychice, což se nám potvrdilo jak proti Mohuči, tak i s Düsseldorfem. V prvním případě jsme si mysleli, že už to máme v kapse, naposledy naopak hráči bojovali až do samotného konce. Pevně věřím, že zlepšená nálada nám pomůže, v Hoffenheimu to totiž bude těžké," řekl generální manažer 1. FC Horst Heldt.

Domácí stratég Alfred Schreuder stále musí řešit velké problémy se složením útoku, neboť dva nejlepší střelci Andrej Kramarić se Sargisem Adamjanem mají zdravotní potíže. Připraven nebude ani další forvard Belfodil, jenž se zotavuje po operaci kolene. Gisdol může využít téměř kompletní výběr, na trávník se nepodívá pouze Risse (potíže s kolenem). Podzimní vzájemný souboj obou rivalů skončil těsnou výhrou Hoffenheimu (2:1).
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Kaderabek, Posch, B. Hübner, Zuber - Grillitsch - Rudy, Geiger - Skov, Dabbur, Baumgartner
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
T. Horn - Ehizibue, Bornauw, Leistner, Katterbach - Skhiri, Hector - Kainz, Uth, Jakobs - Cordoba
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.78 - 2.78
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fortuna Düsseldorf - Schalke 04  (středa 20:30)
Fortuna minulou neděli prožila pořádně hořký zápas proti Kolínu nad Rýnem, inkasovala totiž hned dvakrát v samotném závěru klání a přišla o možnost důležitého vítězství v boji o záchranu. Teď by se ráda svým fanouškům odvděčila revanšem proti Schalke, jemuž vstup do restartované soutěže vůbec nevyšel, a potřebovalo by nutně a co nejrychleji zabrat.

Dlouho se zdálo, že Düsseldorf dotáhne minulý mač do úspěšného konce a na dostřel se ze své šestnácté pozice přiblíží bezpečné patnácté. Chyba lávky. Svěřenci trenéra Uweho Röslera situaci podcenili a brali jen bod. "Bylo těžké tomu uvěřit," čertil se domácí stratég. "Hodně jsme si ale promluvili v kabině, i když jsme nejprve dlouho mlčeli. To bylo důležité."

Proti nynějšímu sokovi by nemuseli být v roli nějakého jasného outsidera, ačkoli postavení v tabulce by mohlo napovídat něco jiného. Schalke je totiž evidentně hodně z formy. "Je nám jasné, že teď musíme zvítězit," burcoval Rösler. "Musíme najít rovnováhu mezi útočením a bráněním. A potřebujeme zachovat chladnou hlavu, když se něco nepovede," vyzýval.

Zatím domácí uhráli po období koronavirové pandemie dvě remízy, celkově jich mají na svém kontě devět. Bezpochyby slušné číslo. Tříbodových výsledků ovšem doteď získali jen pět, a hlavně proto jsou přímo ohroženi sestupem, lépe řečeno aktuálně posezónní baráží. Je pravděpodobné, že nyní Rösler, s ohledem na náročný program, udělá změny v sestavě.

Chybět by mu měli jen zranění Zackary Steffen a Dawid Kownacki, zpět po suspendaci naopak bude Kaan Ayhan, mimochodem bývalý hráč Schalke. "Věřím, že hráči jsou obzvláště motivováni proti svým bývalým klubům," naznačil Rösler jeho zařazení do úvodní jedenáctky, přičemž i Marcel Sobottka fotbalově vyrůstal právě v Gelsenkirchenu.

Hosté by se měli co nejrychleji vzpamatovat, pokud chtějí ještě usilovat o šestou příčku, která zaručuje Evropskou ligu pro příští sezónu. Zatím v posledních dvou zápasech utrpěli jen dva ostudné debakly, naposledy doma ten od Augsburgu, inkasovali celkem sedm branek a žádný nevsítili! "Musíme se vyhnout individuálních chybám," měl jasno kouč David Wagner.

Ten se navíc musí vypořádat i s poměrně velkou marodkou, na kterou nově přibyl Suat Serdar, jenž mimo hru bude tři až čtyři měsíce. Zranění jsou stále také Omar Mascarell a Benjamin Stambouli, brzy se aspoň čeká návrat Jeana-Claira Todiba i Ozana Muhammeda Kabaka. "Prostě musíme najít řešení, jak tyhle ztráty kompenzovat," dodal Wagner.
Fortuna Düsseldorf - pravděpodobná sestava:
Kastenmeier - Giesselmann, Ayhan, Hoffmann - Suttner, Thommy, Berisha, Stöger, Zimmermann - Hennings, Karaman
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Schubert - Kenny, Sané, Nastasič, Oczipka - McKennie - Matondo, Schöpf, Caligiuri - Gregoritsch, Raman
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.72 - 3.42 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Augsburg - SC Paderborn  (středa 20:30)
Augsburg hodlá doma navázat na přesvědčivou výhru proti Schalke. Poté, co svěřenci kouče Herrlicha ztratili v poslední minutě bod v utkání s Wolfsburgem, se proti die Königsblauen předvedli v docela jiném světle. Paderborn, který stále setrvává na samotném chvostu tabulky, avšak po obnovení soutěže po koronavirové pauze ještě neprohrál.

Po remíze s Düsseldorfem si připsal jeden bodík i za zápas s Hoffenheimem, který skončil 1:1. "V tomhle klání bylo zřetelně vidět, že Hoffenheim hrál s lepším zaujetím pro fotbal a s vyšší kvalitou. My jsme však proti takhle dobrému mančaftu uhráli bod. Mohlo to být z naší strany ještě lepší, ale i tak jsem s výkonem svého týmu spokojený. Všichni vědí, v jaké se nacházíme situaci. A vědí, že musíme v každém střetnutí podat výkon na hranici svých možností," vysvětloval Steffen Baumgart.

Pro tento duel nemůže počítat pouze s Lukou Kilianem, který má poraněné stehno. Jeho místo v obranné linii tedy s největší pravděpodobností zaujme Uwe Hünemeier. K odehrání nějaké porce minut budou připravení i Streli Mamba, Sebastian Schonlau, Samúel Kári Fridjónsson, Sven Michel a Christopher Antwi-Adjei. Antony Evans by také měl zlepšit ofenzivní možnosti celku z Benteler Areny, nicméně podle osmačtyřicetiletého kouče bude potřebovat ještě čas.

Ten však hraje proti Paderbornu, což by se mohlo potvrdit i v tomhle zápase. Na trávník domácí WWK Areny nevyběhnou Simon Asta a André Hahn. O víkendu sice nehrál, ale teď už si šestatřicetiletý záložník Daniel Baier může znovu věřit na základní sestavu. Brzy by se do ní měl vrátit i Alfred Finnbogason. Naopak bude zajímavé sledovat, jak s postem dvojky popasuje Tomáš Koubek.

V posledních třech zápasech dostal přednost Andreas Luthe, takže svému týmu pomohl k vítězství ve Veltins Areně. "Slíbili jsme si, že se budeme soustředit jenom na sebe. Chtěli jsme hrát organizovaně a Schalke dostat pod tlak. Bylo to velmi náročné utkání. A dobře víme, že stále není co oslavovat. Nicméně se nám podařilo vyhrát a věříme, že v tom budeme pokračovat," nechal se slyšet trenér, který před příchodem k Fuggerstädter působil na lavičce Bayeru Leverkusen.
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Luthe - Framberger, Jedvaj, Uduokhai, Max - Khedira, Baier - M. Richter, Löwen, Sarenren Bazee - Niederlechner
SC Paderborn - pravděpodobná sestava:
Zingerle - Dräger, Hünemeier, Schonlau, Collins - Gjasula, Vasiliadis - Pröger, Antwi-Adjei - Mamba, Srbeny
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.90 - 3.91
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Union Berlín - 1. FSV Mainz 05  (středa 20:30)
Union Berlín i Mohuč si budou chtít spravit chuť. V minulém kole totiž oba celky utrpěly nepříjemné porážky. Berlínský celek dostal v derby čtyřbrankový příděl od Herthy, zatímco Die Nullfünfer se doma museli sklonit před uměním RB Lipsko, a zvláště pak útočníka Timo Wernera, který nasázel hattrick.

"Samozřejmě, že jsme všichni zklamaní. Něco jsme si předsevzali, ale nedodrželi jsme to. Tréninky v našem podání byly mnohem lepší než to, co jsme pak předvedli na hřišti. Někteří hráči opravdu neměli svůj den. Rozhodně si o tomhle zápase budeme muset promluvit a tuhle ránu budeme muset rychle vstřebat," hodnotil kouč Mainzu Achim Beierlorzer.

Z jeho týmu chybí dál pouze zraněný gólman Robin Zentner, což se do konce sezony už nezmění. Dá se ale očekávat, že po té nadílce dojde na nějaké změny v sestavě, přestože Union Berlín spadá do trochu jiné kategorie. Jak ostatně potvrzuje pohled na bundesligovou tabulku. Uvidíme, jestli sehraje nějakou roli fakt, že připraven bude Danny Latza a po dlouhém zranění také Stefan Bell. Ádam Szalai v poslední době nepodával příliš přesvědčivé výkony, takže je možné, že přednost v útoku dostane Jean-Philippe Mateta.

Mohuč má v kádru německou nejvyšší soutěží prověřené borce, což o soupeři z hlavního města v takové míře neplatí. Pro tento nejbližší duel nebudou k dispozici Sheraldo Becker, Christopher Lenz a Akaki Gogia. Yunus Malli neuniknul nákazou koronavirem, ale je v pořádku a v plné síle připravený nastoupit. Po zranění či karetním trestu se vrací také trio Keven Schlotterbeck, Suleiman Abdullahi a Grischa Prömel.

"První poločas byl z naší strany dobrý, ale ve druhé pětačtyřicetiminutovce jsme propadli. Když inkasujete góly, nesmíte ztratit hlavu. Jenže přesně tohle se nám dnes stalo. Herthě jsme ledacos usnadnili. Ztratili jsme jeden zápas, ale musíme zase povstat a soustředit se na další," hecoval svůj výběr Urs Fischer.

Vezmou si hráči jeho slova k srdci už při tomhle domácím mači na Stade an der alten Försterei?
Union Berlín - pravděpodobná sestava:
Gikiewicz - Friedrich, K. Schlotterbeck, Subotic - Trimmel, Andrich, Gentner, C. Lenz - Malli, Bülter - Andersson
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
F. Müller - R. Baku, St. Juste, Niakhaté, Brosinski - Kunde, Latza - Öztunali, Boetius, Quaison - Mateta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.28 - 3.63 - 3.21
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Borussia Dortmund - Bayern Mnichov  (úterý 18:30)
Nemusí to být rozhodující duel. Ale minimálně může historicky 126. zápas mezi oběma týmy hodně napovědět, kdo letos získá ligový titul. Především Borussia potřebuje zastavit rozjetý Bayern tak, aby co nejvíce stáhla své současné manko čtyř bodů. Naopak mnichovský celek může udělat poslední kroky k definitivnímu zlomení odporu svých soků.

Der Klassiker bude tím největším tahákem vloženého osmadvacátého kola. A rozjede ho napjatým soubojem aktuálně dvou nejlepších družstev Bundesligy. Po koronavirové pauze oba mančafty prokázaly, že jsou v dobrém rozpoložení. Dortmund bez inkasované branky porazil Schalke i Wolfsburg, Bayern vyzrál na berlínský Union i frankfurtský Eintracht.

Domácí vědí, že tlak více leží na jejich bedrech. Kdyby totiž utkání nezvládli, mohl by jim soupeř utéci na reálně v podstatě nedostižitelný rozdíl. "Pokud chceme soutěžit o titul, měli bychom vyhrát. Pak už bude zbývat jen šest kol," uvědomoval si sportovní ředitel klubu Michael Zorc s tím, že jakýkoli jiný výsledek by mohl znamenat konec závodu o první místo.

Obě mužstva na sebe letos narazí již potřetí. Zkraje sezóny vyhrál v Německém superpoháru Dortmund, v lize naopak triumfoval jednoznačně Bayern. Každopádně Borussia by velmi ráda porazila svého rivala potřetí před vlastními fanoušky. Tedy, lépe řečeno, před vlastními, ale zavřenými tribunami. "Každý fanda v Německu se na tohle klání těší," pokračoval Zorc.

Zároveň si svěřenci trenéra Luciena Favreho potřebují hlídat také zadní vrátka. Boj o titul se totiž může záhy přeměnit v boj o zachování alespoň čtvrtého místa, a tudíž účast v Lize mistrů v příštím ročníku. "Musíme si dát pozor na Lipsko, Mönchengladbach i Leverkusen," varoval Zorc. "Dlouho jsme tu neměli tak vyrovnané čelo. Je to dobrá zpráva pro německý fotbal."

Příliš se toho od minulého kola nezměnilo, co se absencí na straně Die Borussen týče. Chybět budou i nadále Dan-Axel Zagadou, Nico Schulz i Marco Reus. Dobrou zprávou pro Favreho je, že do hry se bude moci zapojit Mats Hummels. Otázkou je, jestli se v základní sestavě objeví ofenzivní tahoun Jadon Sancho, jelikož ten pořád postrádá ideální kondici.

Hosté napříč všemi soutěžemi, počítáno i s obdobím před pandemií, vyhráli hned šestnáctkrát z posledních sedmnácti případů. V novém roce ještě neutrpěli jedinou porážku, tu jim naposledy v prosinci loňského roku přichystal Mönchengladbach. "Narazí na sebe dva nejlepší týmy. Musíme si hlavně věřit. Můžeme totiž Bayern porazit," burcoval Zorc.

Tenhle duel bude vysílán do zhruba dvou set zemí po celém světě. "Měl by to být skvělý zápas," těšil se na měření sil Franz Beckenbauer, klubová legenda Bayernu a zároveň jeho čestný prezident. "Oba celky jsou v top formě. Uvidíme, jestli Dortmund bude mít tak velkou výhodu v domácím prostředí, když se bude hrát na prázdném stadionu," dodal.

Svěřenci kouče Hanse-Dietera Flicka sice minulou sobotu neměli výraznější problémy s Frankfurtem, kterému nasázeli hned pět gólů, nutno však podotknout, že jednu dobu jaksi polevili v koncentraci. A během chvilky dvakrát nechali soupeře skórovat. Něco takového by se v nynějším mači nemuselo vyplatit. Jinak je ale Stern des Südens v optimální pohodě.

Philippe Coutinho, Corentin Tolisso a Niklas Süle, to jsou aktuální mnichovští marodi, k nimiž se nově připojil i Thiago Alcantara. "Byl bych radši, kdybych ho měl k dispozici," hlesl Flick, který nechtěl tento zápas označit za zcela klíčový. "Po tomhle střetnutí zbývá přece ještě dalších šest. Pro nás je důležité, abychom se hlavně posouvali kupředu."
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Bürki - Piszczek, Hummels, Akanji - Hakimi, Dahoud, Can, Raphaël Guerreiro - Brandt, Sancho - Haaland
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Pavard, Alaba, Boateng, Davies - Kimmich - Coman, Müller, Goretzka, Perišič - Lewandowski
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.76 - 4.32 - 1.89
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Eintracht Frankfurt - SC Freiburg  (úterý 20:30)
Frankfurt přivítá ve druhém "pokoronavirovém" kole jihoněmecký Freiburg. Oba týmy své zápasy o víkendu prohrály a sázkové kanceláře očekávají vyrovnanou hru.

Frankfurt je s osmadvaceti body čtrnáctý a na sestupové pásmo má náskok pouhých čtyř bodů. Zbývá mu však ještě dohrát zápas s Brémami, které jsou předposlední. To Freiburg je na tom o poznání lépe, po sedmadvaceti odehraných kolech je se sedmatřiceti body sedmý a na šestý Wolfsburg ztrácí dva body. Právě šestá příčka v tabulce německé bundesligy zajišťuje účast v Evropské lize.
Co se týče poslední formy, není na tom dobře ani jeden ze soupeřů. Frankfurt v půlce května prohrál 1:3 s Mönchengladbachem, když jeho jediný gól dal až v závěru zápasu André Silva. Minulou sobotu pak Eintracht prohrál 2:5 na půdě vedoucího Bayernu.

Freiburgu se vedlo hlavně na podzim a na jaře se mu na tehdejší formu nedaří navázat. V půlce května remizoval Freiburg 1:1 v Lipsku, kde se v první půli trefil Gulde a domácí zachraňoval až v závěru Poulsen a v sobotu Freiburg doma prohrál s předposledními Brémami 0:1.

Na marodce má více hráčů Freiburg. Zatímco za Frankfurt určitě nenastoupí pouze zraněný Paciencia, v kádru Freiburgu jsou na marodce Flekken, Kath, Kübler, Ravet a Waldschmidt.
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Trapp - Ilsanker, Hasebe, Hinteregger - Kohr, Rode - da Costa, Kamada, Kostic - Dost, Silva
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Schwolow - Schmid, R. Koch, Gulde, Günter - Haberer, Höfler - Sallai, Grifo - Höler - Petersen
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.59 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Werder Brémy - Borussia Mönchengladbach  (úterý 20:30)
Brémy se v rámci osmadvacátého bundesligového kola utkají s Borussií Mönchengladbach. Zatímco Werder bojuje o záchranu, hosté z Mönchengladbachu číhají na Ligu mistrů.

Brémský Werder je s jednadvaceti body předposlední a na Düsseldorf, který je třetí od konce, ztrácí tři body. V bundesligové tabulce znamená třetí místo od konce baráž o udržení a minimálně o to se Brémy určitě snažit budou. K dobru mají navíc ještě zápas s Frankfurtem.

Mönchengladbach je s dvaapadesáti body pátý a na čtvrtý Leverkusen, který by měl v tuto chvíli jistotu účasti v základní skupině Ligy mistrů, ztrácí pouhý jeden bod. Pro oba kluby jsou tedy body ze vzájemného úterního střetnutí nesmírně důležité.

A Brémy už první krok k záchraně udělaly. V půlce května sice ještě na vlastním hřišti podlehli poměrem 1:4 Leverkusenu, v sobotu už ale přivezly výhru 1:0 z Freiburgu, kde se v 19. minutě trefil po přihrávce od Klaassena Bittencourt. Právě Bittencourt by měl podle informací německých médií nastoupit v základní sestavě po boku Milota Rashicy.

Mönchengladbach hrál po pauze přesně opačně než Brémy. Nejdřív výhra 3:1 ve Frankfurtu, kde se trefili Plea, Thuram a Bensebaini a minulou sobotu pak prohra 1:3 s Leverkusenem.

Kartami může zamíchat i marodka. Za Brémy určitě nenastoupí zranění Füllkrug, Möhwald, Pizarro, Toprak a vykartovaný Bargfrede. V dresu Mönchengladbachu pak ze zdravotních důvodů neuvidíme Embola, Johnsona a Zakariu.
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Veljkovic, Vogt, Moisander - Gebre Selassie, M. Eggestein, Klaassen, Friedl - Bittencourt, Rashica - Sargent
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Lainer, Ginter, Elvedi, Wendt - Kramer, Neuhaus - Stindl - Herrmann, Plea, Thuram
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.76 - 4.13 - 1.74
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bayer Leverkusen - VfL Wolfsburg  (úterý 20:30)
Leverkusen se utká s Wolfsburgem, který kvůli kombinaci zranění a disciplinárních trestů nebude mít k dispozici devět hráčů. Zatímco Leverkusen je v tabulce na posledním místě, které zajišťuje účast v Lize mistrů, Wolfsburg je ve stejné pozici s Evropskou ligou.

Leverkusen je se třiapadesáti body čtvrtý, přičemž na třetí Lipsko ztrácí jeden bod a jeden bod má náskok na pátý Mönchengladbach. Třináct bodů za Mönchengladbachem je na šestém místě právě Wolfsburg, který má náskok dvou bodů na dvojici Freiburg, Schalke.

Vynikající formou posledních zápasů se může pyšnit Leverkusen, který naposledy prohrál na začátku února. Po "koronavirové" pauze pak vyhrál v půlce května 4:1 v Brémách a minulou sobotu 3:1 v Mönchengladbachu. Dohromady čtyřikrát se v těchto dvou zápasech trefil asi největší německý talent současnosti Kai Havertz.

To Wolfsburg se tak dobrou poslední formou pyšnit nemůže, po dvouměsíční pauze sice porazil 2:1 Augsburg díky gólům Steffena a Ginczeka, minulou sobotu však podlehl 0:2 Dortmundu. Pro Wolfsburg může být v úterý kritickou také absence hned několika hráčů. Zranění Azzaoui, Camacho, Gerhardt, Guilavogui, Karamoko, Mehmedi, Paulo Otavio a William jsou doplněni ještě o Klause, který dostal v zápase s Dortmundem červenou kartu. Z kádru Leverkusenu jsou na marodce Lars Bender, Stanilewicz a Volland.
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Tah, S. Bender, Tapsoba - Weiser, Aranguiz, Demirbay, Sinkgraven - Bellarabi, Havertz, Diaby
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - Mbabu, Pongracic, Brooks, Roussillon - X. Schlager, Arnold - R. Steffen, Brekalo - Joao Victor - Weghorst
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.37 - 5.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov27194480:2861
2.Borussia Dortmund27176474:3357
3.RB Lipsko27159368:2754
4.Bayer Leverkusen27165652:3253
5.Borussia Mönchengladbach27164753:3452
6.VfL Wolfsburg27109836:3339
7.SC Freiburg271071035:3737
8.Schalke 0427910833:4337
9.TSG Hoffenheim271061136:4736
10.1. FC Köln271041343:4934
11.Hertha BSC27971139:4834
12.FC Augsburg27861340:5430
13.Union Berlín27931532:4730
14.Eintracht Frankfurt26841441:4928
15.1. FSV Mainz 0527831636:6027
16.Fortuna Düsseldorf27591329:5224
17.Werder Brémy26561529:5921
18.SC Paderborn27461731:5518

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (168)

Přidat komentář
ttopi

V podstatě se dá říct, že jestli chce Dortmund ještě živit naděje na titul, musí dnes vyhrát. Prohra by byla konečná, remíza (při náskoku Bayernu o 4 body) podle mě téměř taky.

Reagovat
Dufan

prohra určitě....ale možná trošku BVB lehčí los z těch těžších hraje na Lipsku, Bayern hraje doma s Gladbachem, na Leverkusenu a ve Wolfsburgu...každopádně se mi líbí, že je to našlapaný

Reagovat
Dufan

TIP:

Borussia Dortmund - Bayern Mnichov 3:2

Eintracht Frankfurt - SC Freiburg 3:0

Werder Brémy - Borussia Mönchengladbach 0:2

Bayer Leverkusen - VfL Wolfsburg 3:1

RB Lipsko - Hertha BSC 2:2

TSG Hoffenheim - 1. FC Köln 2:1

Fortuna Düsseldorf - Schalke 04 1:2

FC Augsburg - SC Paderborn 2:0

Union Berlín - 1. FSV Mainz 05 0:1

Reagovat
Stannis Baratheon

Zatím se daří

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
Dufan

to sakra jo jako BVB bylo spíš přání, ale Frankfurt a Bayer mě rozsekali, Brémy zabrali... uvidíme jak dneska :D ....každopádně sázením bych se živit nemohl

Reagovat
netopier

podla mňa ti to ide dobre, akurát tipuj všetko naopak

Reagovat
Dufan

tak příště schválně zkusím zase napsat ať se můžeme pobavit

Reagovat
bobis21

Gladbach dnes snad lepší výkon než v sobotu. Ale LM bude už docela problém. Leverkusen má skvělou formu, takže to bude spíše souboj s Lipskem. Dnes se ale musí vyhrát - i když bych si hrozně přál i záchranu Werderu, které tím úplně nepomůžeme ...

Reagovat
Heresy

Proc problem do lm jdou 4 tymy

Reagovat
jackinho10

teoreticky 5, pokud bayern vyhraje lm

Reagovat
bobis21

No však právě - Bayern a Dortmund už asi Gladbach nepředběhne a Leverkusen má lepší formu. Tím zbývá už jen 1 místo o které se popere Lipsko a Gladbach.

Reagovat
Heresy

ja jim verim .. myslim ze lipsko schyta 5teho fleka

Reagovat
bobis21

Snad jo

Reagovat
Dufan

já bych gladbach neodepisoval...ono Leverkkusen vypadá skvělě, ale zase Lipsko to mělo docela na houpačce před pauzou..zbytečně ztráceli na nějakých remízách...tak to ještě bude boj

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern vs Dortmund, konecne nejaka mlska.

Reagovat
andkoo

bude Der Klassiker najsledovanejsi zapas roka?

Reagovat
smazaný uživatel

Úterní večer a zápas BVB - Bayern, kdo by to byl řekl

Jinak kanál Bundesligy na YT přidává parádní videa a často se s nimi vrací i do minulosti.

Tak snad se dnes nestane něco podobného:

https://youtu.be/PXuJwi4Fda8?t=264

Reagovat
andrew96

Na vítězství 3:1 v Mnichově, kdy Sahin rozbil Kloppovi brýle, a 1:0 o rok později v Dortmundu, kdy Robben na konci nedal penaltu a pak z pár metrů dorážkou přestřelil, vzpomínám nejraději.

Reagovat
Kocour Klapuška

Tak on si to Robben potom hezky vynahradil..

Reagovat
Kixi Syhimour

On byl za celou kariéru výborným penaltovým exekutorem, ne?

A pak 2x rozhodne de-facto o osudu dvou trofejí.

Reagovat
Kocour Klapuška

19:3 A jo, dvě z těch tří rozhodli o osudu dvou trofejí

Reagovat
vladino10

On to kopaval nechytateľne- po zemi brutálne prudko milimetrovo k tyči.. V tých veľkých zápasoch začal vymýšľať niečo nové...

Reagovat
Kixi Syhimour

hezký

Reagovat
smazaný uživatel

Dost mě mrzí, že jsem velkou část té Kloppovy éry musel zhlédnout až zpětně, v tom roce 2012 jsem ještě BVB v podvědomí moc neměl, dá se říct, že takovým impulsem byly všechny zápasy s Realem v dalším roce Ligy mistrů, tu bídu co od nich Real dostával a ještě takovým skvělým fotbalem, to na mě tehdy hodně zapůsobilo. Následoval match s Bayernem v lize (tuším 1:1 tehdá) a následné finále - no a bylo to, oblíbenej klub byl na světě

Reagovat
Heresy

Tak to se trochu divim ze spis nefandis bayernu v tom roce byli takovy valec ze do ted sem nikoho nevidel hrat dominantneji nez tehdy bayern..

Reagovat
Kocour Klapuška

I instagram BL je super

Reagovat
andrew96
Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze dneska nebude prazdne hlediste pro BVB zadna velka nevýhoda. Na Bayern si veri, maji super formu, a hlavne jim dava nadeji defenziva Bayernu. Podle me dneska Dortmund vyhra a pdraz k titulu.

Mimochodem ten Kahn... nebude to hrob Bayernu? Ta jeho arogance a povysenost musi zakonite zacit za chvili vsechny srat, ne? Aby to tam nerozlozil zevnitr.

Reagovat
Werkrider

arogance je základní stavební kámen všech struktur Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale navenek, ne dovnitr

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
db18

Jako Uli?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je oproti Kahnovi zlaty

Reagovat
Gazdo

K tomu Kahnovi je aj nieco konkretne?

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak - Kahn je personifikace pravého Mia san Mia...... neboli těch vlastnosti co píšeš

Reagovat
Rudnevs

Kahn je pre Bayern práveže perfektný, je to inteligentný človek s dobrým prehľadom. Navyše má mentalitu, ktorou správne zapadá do Bayernu.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Müllered

Reagovat
Jardman

Reagovat
Müllered

Ta defenziva, která je pod Flickem nejlepší v BL?

Reagovat
Jardman

Kvůli němu jsem začal fandit Bayernu, takže jsem rád, že takovej člověk je ve vedení. Ještě někdy časem Schweiny a Lahmek a já jsem spoko

Reagovat
Salfovic

Tak Poulsen se zranil (má v pravém kotníku natažené vazy), to má Schick kliku.

Reagovat
Kocour Klapuška

Neuer - Pavard, Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Goretzka - Gnabry, Müller, Coman - Lewy

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Bayern +

Dobraaa

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se těším na sprinterské duely Hakimi-Davies

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč nehraje Sancho? Po nějakém zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl nějaké zdravotní komplikace a teprve 10 dnů zase trenuje s týmem naplno. Poslední 3 zápasy vždy začal na lavičce..

Reagovat
Kixi Syhimour

díky

Reagovat
penepi

Dnes ich zožerieme.

Reagovat
smazaný uživatel

dáky ace stream ? stream ?

Reagovat
Raylan

Tvl bez Cana jo . Na ten stred jsem teda zvědavej, především na Dahouda, i když teď hrál dobře, tak tohle bude něco trochu jinyho.

Reagovat
cristiano.K.

máte někdo stream? Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Stream prosím niekto

Reagovat
Bastaron
Reagovat
Kixi Syhimour

Neuer zkušeně

Reagovat
ajouki

Ten zvuk chorálů jde přímo ze stadionu nebo to přidávají až do televizního přenosu stanice FS1? Ani trochu mě to jako diváka neuráží. Lepší než atmosféra na mnohých zápasech anglické ligy. Třeba u Manchesteru City by tohle řešení mohli využít i když se vrátí fanoušci na stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Musi to mit přidané jen tato tv stanice. Sleduju Digi Sport a zadne chorály neslysim.

Reagovat
ajouki

Díky, našel jsem nějaké vyjádření, že hráči nic neslyší a je to až pro přenos. Určitě doporučuju stream FS1, mají to vyladěné. I potlesk za získaný míč, pískot na neuznanou branku, povzdych při zkažené akci, atd.

Kdoví, zda nějaká TV pořádně maká na použitelné virtuální realitě pro sledování zápasů? Mají k dispozici celý stadion, kameru můžou umístit třeba do míst, kde je normálně kotel a okolní fanoušky nasimulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ve Fife Ale fakt je ten, ze min. ty zvuky mohli televize přidávat

Reagovat
20fredy20

Phonzie stroj pri nom vypada Halaand ako slimak

Reagovat
smazaný uživatel

davies > halland

Reagovat
smazaný uživatel

ale skoda, ze tak trapne skace

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
RadekVonCZE

Pome Borussia

Btw. Ty zvuky jsou docela dobrá fíčura

Reagovat
adoxx

Davies Hakimi Delaney Pisczek Muller Haaland a Lewa zatím docela neviditelní

Reagovat
Kixi Syhimour

Boatenga bych přidal

Reagovat
adoxx

Na něj jsem zapomněl

Reagovat
Ranoth

wow pekne kimmich

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimne... Neni to spatne. Ma to tempo, akce strida akci, nahoru dolu, zadne otaleni. Samozrejme je tam i dost nepresnosti, ale to souvis s tim, ze tymy jeste nejsou v tom ideálním zapasovem tempu. Mimochodem to tempo super. Ani nevím, kolik hráčů z nasi ligy by nemuselo o pulce střídat, protoze by uz nemohli. Co nejvíc tomu zapasu chybí jsku diváci. Diváci delaji zkratka 40% fotbalu. Tyto procenta mi nikdo nevymluvi. Mozna spis i o něco vic. Snad už budou brzy plne stadiony. A Kimmich skvele, ale Burki to mel na ruce. Mohl to vytesnit. Spis mel.

Reagovat
bayern987

Kimmich

Reagovat
db18

Kimmich nádherně ♥

Reagovat
Heresy

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Kocour Klapuška

Bez oblehu na ten Kimmichův gól, on je prostě šéf toho středu.. Všechno se to kolem něj točí, krása A Davies taky jedna velká paráda..

Reagovat
smazaný uživatel

Burki tam nema co delat, stejne tak Favre. TO je strasna ostuda.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

OMG zase Burki každý důležitý zápas na který koukám tak BVB posere on.

Reagovat
Werkrider

Oceniť Kimmichove zakončenie > Hejtovať Burkiho (ne)zákrok

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě teda spíš chyba brankáře než povedená střela.

Reagovat
Werkrider

Burki stal dobre, zmenšil strelecký uhol, v 98% hráč vystrelí priamo a jeho postavenie by mu pomohlo to chytiť,nemohol čakať že mu hodí taký krásny lob. Aj ten skoro vykryl škoda pre neho tej slabej ruky. Podľa mňa to vôbec nebola chýba brankára, určite nie to postavenie. To že si šahol a nevykryl už je ina vec no.

Reagovat
cristiano.K.

téměř žádná razance, jasná chyba golmana. Na druhé straně by to Neuer měl.

Reagovat
Jardman

Protože je větší, tohle je prostě geniality Joshua

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je o pohledu na vec. Fanoušci defenzivního fotbalu budou kritizovat Burkiho a ofenzivní fanoušci zakonceni.

Reagovat
Coutinho10

za me =

Reagovat
cristiano.K.

hodně dobrý fotbal, BVB za mě lepší. Budou padat goly, pro BVB remíza v podstatě nic moc neřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

61,5 a 60,7 km u BVB a Bayernu za 45 minut. Nema nekdo distance u zapasu Slovacko vs Olomouc? Jak jsem se dival, tak tam to bylo po puli tak 40 ku 43

Reagovat
REPLIKATOR

Říkám to furt, Burki největší slabina Dortmundu

Reagovat
REPLIKATOR

Penalta ne snad? Jasná ruka Boatenga

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozsiroval svůj objem. Nemuze tu hru ani stopnout, ruku si odrezat a pak dat pokyn, aby Haaland strilel

Reagovat
ajouki

Jak nerozšiřoval svůj objem, když tam sekundu předtím žádnou část těla neměl a pak tam dal ruku? Co jiného je rozšiřovat svůj objem než tohle? Ruku si řezat nemusel, stačilo nechat soupeře zakončit do prostoru pravé tyče. To odepřel svou rukou, takže penalta.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom pripade se musim jeste mrknout. Viděl jsem to jen z jednoho záběru

Reagovat
20fredy20

Jerome vytlacil Hernandeza

Reagovat
REPLIKATOR

Před chvílí hlavně vytlačil střelu Haalanda rukou.

Reagovat
20fredy20

Ramenom

Reagovat
REPLIKATOR

Loktem

Reagovat
20fredy20

Super obrazok kde este lopta je mimo tela Jeroma

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, tak to je jasna penalta

Reagovat
cristiano.K.

on z toho byl snad odkop od brány ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Byl normálně roh se mi zdá.

Reagovat
vladino10

lakťom, za to, že komentátor povedal rameno tak to rameno byť nemusí

Bol to lakeť

Reagovat
Reggie

Reagovat
Bayern +

Boateng - Alaba, v kalendárnom roku 2020 naprosto výborná stopérska dvojica.

Kto by to bol povedal od ľavého beka a tridsiatnika, ktorý už mal byť niekde vo Watforde.

Reagovat
20fredy20

To ano , kazdy cakal dvojicu Hernandez Sule

Reagovat
Müllered

Boateng byl jedna z obětí Kovače, stejně jako Thomas, Thiago, asi i Mats byl hrál lépe...

Reagovat
Bayern +

Z Matsa sa stal nejaky flegmatik, aj vcera taky vykon "len aby som odohral zapas". Mozno len mne to tak pride, ale nakoniec ma jeho odchod ani tak nemrzi. Boatengovu rolu by stejne nebol ochotny plnit.

Reagovat
bayern987

Sice je to fajn, ale stejně doufám, že až se Sule uzdraví bude hrát místo Boatenga.

Reagovat
ajouki

Velké překvapení, že tohle nebylo zkontrolováno jako ruka a následná penalta. Hráč Bayernu neměl šanci zblokovat míč, to se mu podařilo jen pomocí ruky. Za mě jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Rameno ty blbec

Reagovat
ajouki

Bez urážek by to nešlo?

Reagovat
ajouki

Hlavně se ale bavíme o pravidle o ruce, takže je jedno, jestli to bylo ramenem, loktem, zápěstím nebo pravým palcem. Nejsme v biologii, ale koukáme na fotbal.

Reagovat
REPLIKATOR

Pozor zase, rameno není nedovolená hra rukou.

Reagovat
REPLIKATOR

Teď vymyšlená karta pro Daviese. Rozhodčí tragéd na obě strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny faul Ale bez zlute

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť vzal balón a nijak ho potom ani nepřišlápnul...to by pak byla i penalta na Lewu, protože ho obránce odstrčil rukou bez úmyslu hrát míč

Reagovat
smazaný uživatel

Vzal balon, ale pak ho podtal. Vzal mu nohy. Coz je faul. Mrkni na zaznam.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem to v přímym přenosu

Reagovat
smazaný uživatel

Mrkni jeste jednou

Reagovat
RadekVonCZE

Není něco Erlingovi?

Reagovat
Bayern +

Vybavene, super Bayern

Reagovat
REPLIKATOR

Po pravdě Bayern zaslouženě. Penalta sice měla být, ale stejně by byla max. remíza. O titulu rozhodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by to bylo 2:1, páč by se v tom případě měla kopat penalta na Lewu.

Reagovat
Reggie

Jako v jakým případě? Že když Boateng jednoznačně vytlačil míč letící na bránu loktem, tak by se měla pískat sporná situace? Mimochodem to na Lewu nevím, to se prostě skoro nikdy nepíská, ale podle mě je to faul. V pravidlech nevím, jak to je...

Reagovat
smazaný uživatel

proc stridal delaney? v te prvni puli mi prisel hodne dobry.

Reagovat
To som ja

Tiež som to nepochopil prečo striedal Delaneyho,keď bol najlepší z Dortmindu

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern zaslouženě, nepřesností bylo hodně na obě strany, ale BVB bylo v tom útoku prostě horší a mají na tom podíl famózní Davies a Kimmich. Hlavně druhý jmenovaný nejen, že ovládl střed pole, ale ještě k tomu dal krásný gól (jak moc to byla Burkiho chyba je na uvážení každého, gól to byl parádní). Kdo by si ale určitě zasloužil pochválit z domácího týmu je tentokrát (pro mě až nečekaně, ikdyž náznaky už tady byly) Dahoud. Za mě obecně nejslabší článek jak zálohy, tak i týmu, se dnes ukázal v dobrém světle. Obvyklé neduhy, kdy nedokáže obejít hráče, či přihrát dopředu nebo slušně vystřelit, to dnes nebylo k vidění. Ano byly tam chyby, ale lze to v nějaké míře tolerovat. Další slušný výkon byl určitě Delaneyho, taky moc nechápu proč ho Favre sundal, pokud v tom samozřejmě nebylo zranění, či snížená fyzička po dlouhé pauze. Možná škoda, že šel dolů tak rychle Brandt, myslím si že nehrál zas tak zle. Buď jak bud, pravděpodobně je po titulu a ačkoliv jsem v něj moc nedoufal, tak je škoda, že se to po dnešku už asi nepodaří ani zdramatizovat. Teď už je hlavně udržet druhé místo a pokusit se tam osamostatnit.

Reagovat
Ranoth

tomu leverkusenu jebe alebo co

Reagovat
Kocour Klapuška

Fotbal nemá logiku

Reagovat
Werkrider

Zajtra idem do roboty kanálom...

Reagovat
Rudnevs

V práci vedia, že fandíš Bayeru?

Reagovat
Werkrider

No práve, začal som možno trochu machrovať po nedávnych dobrých výkonoch. Ale po včerajšku som si vzal home office a dva dni dovolenky :D

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Rudnevs

To mi pripomenulo, už si to nepamätám presne, ale tuším pred pár rokmi Hamburger Morgenpost vydal ako prílohu k novinám po nejakom prehratom zápase nejaku takú tú visačku na dvere pre všetkých fanúšikov HSV, ktorí na ďalší deň museli do práce. Na visačke bolo logo HSV a k tomu popisok “Nechcem sa o tom rozprávať.”

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Poulsen out takže dneska snaaad Schick?

Reagovat
Dufan

ještě je tam Nkunku ne? ale byl bych se rád podíval na Schicka

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží jak to Nagelsmann postaví, Nkunku ale určitě nebude hrát s Wernerem ve dvojici, spíš očekávám Werner-Schick a Nkunku pod nima.

Reagovat
JacoBee

Nějaký důvod proč Schick nehrál (doufejme do teď?) Zranění jsem nenašel, snaž se mu sundat cenu nebo?

Reagovat
db18

V týdnu předtím moc netrénoval

Reagovat
JacoBee

Aha dekuju. Tak asi něco nakopnute nebo jen moc valeni

Reagovat
Coutinho10

Schick dnes opravdu zaklad...super

RB Leipzig XI: Gulacsi, Laimer, Klostermann, Upamecano, Halstenberg, Olmo, Sabitzer, Kampl, Nkunku, Werner, Schick

Hertha Berlin XI: Jarstein, Pekarik, Boyata, Torunarigha, Plattenhardt, Skjelbred, Grujic, Darida, Lukebakio, Ibisevic, Cunha

Reagovat
Sztanda

Schick vs Darida Počítám ale že Shick dá max 60 minut...

Reagovat
Coutinho10

nemusel by, protoze Poulsen je zraneny...uvidime

Reagovat
db18

Tak kolik dá Cunha branek?

Reagovat
Coutinho10

Grujic si to dobre nasel musime stahnout

Reagovat
Heresy

dobra bomba z prvni

Reagovat
fenixLFC

snad pojde za dost aby bolo na wernera

Reagovat
oli9

Schick

Reagovat
To som ja

Neuvidíš,neuveríš

Reagovat
JozkokozleJ

To by som vyhodnotil asi aj viac ako vlastnak. Ale jedovka od Schicka z kroku stiplava.

Reagovat
Coutinho10

dobrej gol Schick

Reagovat
DieFohlenBMG

To ho nakopne

Reagovat
Kixi Syhimour

Patrik

Reagovat
REPLIKATOR

Schick nechytatelně

Reagovat
andrew96

Uth zase zahodil penaltu....příště už ho k tomu snad Cordoba nepustí.

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
andrew96

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele