28. kolo
27.05.2020 20:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Union Berlín a Mohuč se rozešly smírně

Větší radost z výsledku budou mít ve finále zřejmě domácí, protože více než poločas dohrávali o deseti. Die Nullfünfer oproti tomu nevyužili příležitost navýšit náskok na první nesestupové a nebarážové příčce na více než jeden bod.

Na první přesnou trefu se na Stadion an der alten Försterei nemuselo čekat příliš dlouho. Z časomíry uteklo teprve dvanáct minut, když se po Friedrichově riskantní kličce zmocnil balonu Barreiro, načež si ho vyměnil s Quaisonem a z levé strany poslal balon do ideálního prostoru na neobsazeného Ridleho Bakua, jenž se rozhodl pro střelu po zemi a dobře udělal - 0:1.

Svěřenci Urse Fischera se snažili odpovědět, ale povedlo se jim to až ve 33. minutě. Marcus Ingvartsen rozehrával přímý kop z nějakých dvaceti metrů. Florian Müller mezi třemi tyčemi očekával střelu přes zeď, jenže dánský útočník poslal míč přesně do míst, kde stál před rozehrávkou, za což jej o poločasové pauze Achim Beierlorzer určitě nepochválil - 1:1.

Jenže ještě před odchodem do šaten se udála jedna důležitá věc. Přemotivovaný Robert Andrich poletoval po hřišti jako čamrda a agresivně napadnul hned dva protihráče, pro což neměl sudí Bastian Dankert pražádné pochopení a pětadvacetiletého záložníka poslal po druhé žluté ve 42. minutě ze hřiště.

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce se do prvního vážnějšího zakončení dostal až po devíti minutách Jean-Philippe Mateta. Rafal Gikiewicz nakonec zasahovat nemusel, neboť pokus mířil nad. Polský gólman se musel znovu činit v 71. minutě, když spoluhráč Gentner nešikovně tečoval centr Jean-Paula Boëtiuse.

V poslední minutě se do šance po Trimmelově rozehrávce standardní situace dostal ještě Sebastian Andersson. Florian Müller stál ovšem přesně tam, kde stát měl. Mohuč se pokusí uhrát další body potřebné k záchraně v duelu proti Hoffenheimu. Die Eisernen zajíždějí do Borussia-Parku, kde nastupuje k domácím kláním Borussia Mönchengladbach.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele