28. kolo
26.05.2020 20:30 CET
3 : 3
(1:1)

Reportáž

Frankfurt vysoko remizoval s Freiburgem, bod si zajistil v závěru zápasu

Eintracht Frankfurt remizoval 3:3 s jihoněmeckým Freiburgem. Patnáct minut před koncem přitom prohrával o dva góly a zachránili ho Kamada s Chandlerem.

Frankfurt je po remíze s osmadvaceti body čtrnáctý a na sestupové pásmo má náskok čtyř bodů a zápas k dobru. Freiburg má sedmatřicet bodů a na příčky zajišťující Evropskou ligu ztrácí pět bodů.

Skóre zápasu otevřel ve 28. minutě Freiburg, když se po solidní individuální akci gólově prosadil Grifo. Během sedmi minut se však podařilo Frankfurtu vyrovnat, a sice když Schwolow vyrazil Kochovu prudkou střelou a míč do brány hlavou dorazil André Silva.

Do kabin se šlo za stavu 1:1 a na začátku druhé půle hosty několikrát podržel právě brankář Schwolow. V 67. minutě se však v dobrém světle ukázal nejlepší střelec Freiburgu Nils Petersen, který prudkým zakončením překonal brankáře Trappa.

O dvě minuty později navíc Freiburg přidal i svůj třetí gól v zápase, tentokrát když se míč přes Grifa dostal k Holzerovi, jenž nedal Trappovi sebemenší šanci. Už už to vypadalo, že si Freiburg z Frankfurtu odveze tři body, když se v 79. minutě podařilo snížit na 2:3 po chybě Kocha Kamadovi.

A v 82. minutě se Frankfurtu podařilo i vyrovnat, když se jen minutu po příchodu na hřiště střelou z voleje prosadil americký obránce Chandler. Úterní přestřelka tedy skončila remízou 3:3 a hosté z Freiburgu si tedy odváží alespoň bod.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
Elmas

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Sázkovky dle nastaveného kurzu předpokládají , že to Freiburg pustí. Nejsem o tom přesvědčen.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele