Bundesliga - souhrn 1. kola

16.08.2019, 22:29, aktualizováno 18.08.2019, 19:53
Komentáře a souhrny
Bayern Mnichov na úvod sezóny jakožto obhájce titulu remizoval s Herthou BSC. Tři body má naopak Borussia Dortmund, která si jednoznačně poradila s Augsburgem. Před vlastními fanoušky vyhrály také Leverkusen, Wolfsburg nebo Eintracht Frankfurt. RB Lipsko pod vedením nového kouče Juliana Nagelsmanna rozstřílelo nováčka Union Berlín...

Union Berlín - RB Lipsko 0:4

18.08.2019 18:00

Góly: 16. Marcel Halstenberg, 31. Marcel Sabitzer, 42. Timo Werner, 69. Christopher Nkunku

Berlínský Union podlehl ve svém historicky prvním zápase německé Bundesligy Lipsku poměrem 0:4. V utkání se gólově prosadili čtyři různí hráči.

Vyprodaný dvaadvacetitisícový stadion v Berlíně sledoval zábavnou ofenzivní show, většina z diváků by si však pravděpodobně přála, aby byli v režii domácí. Již v 16. minutě totiž favorit z Lipska udeřil. Sabitzer geniálně nahrál do pokutového území domácích, kde si míč našel Halstenberg a zkušeně zakončil k zadní tyči.

Ve 24. minutě vstřelilo Lipsko další gól, na základě VAR byla však branka zrušena, protože jeden z hostujících hráčů zahrál před vstřelením branky rukou. To ale hráče Lipska vůbec nerozhodilo a zápas měli i nadále ve své režii.

Ve 31. minutě si Halstenberg se Sabitzerem vyměnili role a tentokrát to byl právě první jmenovaný, kdo Sabitzerovi skvěle nahrál. Rakouský záložník Sabitzer vyslal nechytatelnou ránu z první do levého horního rohu brány a zvýšil tak skóre na 2:0.

A do poločasové přestávky Lipsko přidalo ještě třetí gól. Ve 42. minutě se v pokutovém území domácích dokázal prosadit útočník Lipska Timo Werner, který zakončil prudkou střelou přímo pod břevno. Brankář Gikiewicz byl znovu bez šance. Asistenci si připsal kdo jiný než Marcel Sabitzer, který byl bezpochyby hráčem zápasu.

Do kabin se tedy šlo za stavu 0:3 a ani ve druhé půli Lipsko nehodlalo upustit od svého ofenzivního trendu z prvního poločasu. Zápas mělo celou dobu pod taktovkou a když v 69. minutě Sabitzer nahrával hlavou přímo před prázdnou bránu, jednadvacetiletý záložník Nkunku neměl se zakončením problém.

Zápas rozdílem 0:4 i skončil a Lipsku se potvrdilo, že v Sabitzerovi má klenot. Hráči Unionu by se nad sebou měli zamyslet a pokud chtějí mezi německou elitou zůstat déle než rok, musí na sobě zapracovat.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - TSG Hoffenheim 1:0

18.08.2019 15:30

Góly: 1. Martin Hinteregger

Zápas mezi Frankfurtem a Hoffenheimem rozhodla jedna branka, která paradoxně padla již v 1. minutě celého zápasu. Střelcem gólu se stal rakouský obránce Martin Hinteregger.

Již v 1. minutě totiž Frankfurt zahrával rohový kop. Po krátké přihrávce centroval z levé strany do pokutového území Filip Kostić. Mezi pokutovým puntíkem a hranicí malého vápna si míč našel Martin Hinteregger a z první zakončil stylově do pravého dolního rohu. Brankář Baumann byl bez šance.

Po vstřeleném gólu oba týmy hru uklidnily a v první čtvrthodině jsme tedy svědky žádné vyložené šance nebyli. Zajímavá situace přišla ve 27. minutě, kdy po zákroku od hostujícího obránce spadl v pokutovém území hostů frankfurtský Kostić. Rozhodčí Siebert však po konzultaci s VAR pokutový kop nenařídil.

A nebylo to naposled během prvního poločasu, kdy šlo do akce video. Ve 43. minutě si totiž po centru z hranice pokutového území našel míč před domácím brankářem hostující Geiger a chladnokrevně srovnal na 1:1. Branka byla skutečně v první chvíli uznána, až na poslední chvíli šel Siebert zhlédnout video a rozhodl, že Geiger stál v době přihrávky v ofsajdu. Gól tedy zpětně odvolal.

V 50. minutě vykryl střelu domácího japonského útočníka Kamady solidním zákrokem Baumann a od té doby se dlouho nic nedělo. Až v nastaveném čase druhého poločasu dostal Hoffenheim znovu míč mezi tři tyče. Tentokrát to byl Belfodil, kdo se naposledy dotkl míče. Gól však znovu nebyl uznán kvůli ofsajdu, tentokrát však ani nemuselo zasahovat video.

Na předčasné závěry je po prvním kole brzy, viděli jsme však vyrovnanou hru a Hoffenheim dokonce dostal míč do brány víckrát než Frankfurt. Od obou týmů se očekává, že v nadcházející sezóně zabojují o evropské poháry.

Více informací k zápasu

Borussia Mönchengladbach - Schalke 04 0:0

17.08.2019 18:30

Góly: -

Utkání v Borussia-Parku mezi pohárovými aspiranty nejenže branku nepřineslo, ale celkově nenabídlo záživnou podívanou. Mírnější převaha byla na straně Hříbat, jenomže to na vítězství ani zdaleka nestačilo. S bodem tak budou spokojenější zejména hosté, i když na druhou stranu se jejich série bez vítězství proti Mönchengladbachu natáhla na osm soutěžních zápasů.

Schalke to na Mönchengladbach v posledních třech letech neumí, neboť ho nedokázalo ani v jednom případě porazit. Platí to i o sobotním zápase v Borussia-Parku, kde ale byli mírnějším favoritem domácí.

První poločas a vlastně celý zápas byl především o bojovnosti. Vůbec první branková příležitost přišla na řadu až ve 29. minutě, kdy se v průniku ukvapil Raman a střelu nenamířil vůbec dobře. Hříbata měla pouze několik rohových kopů, ze kterých ale branku Nübela neohrozila. Nepobavení diváci doufali, že s příchodem nového poločasu se změní i obraz hry a chvíli to tak skutečně vypadalo.

V 56. minutě byl Gladbach blízko vedoucímu gólu, ovšem Pléa křižnou střelou trefil vzdálenější tyč Nübelovy branky a to bylo na dlouhou dobu vůbec to nejzajímavější. Hra se znovu omezila jen na řadu soubojů, což diváky ani v nejmenší neuspokojilo. V nastavení mohl prolomit bezbrankové mlčení Bénes, jenže jeho střele scházela větší přesnost. Sudí Brych ještě přidal do vínku čtyři minuty, které ale znamenaly prodlužování herního zmaru. Utkání dvou pohárových aspirantů tak branku nepřineslo.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - FC Augsburg 5:1

17.08.2019 15:30

Góly: 3. Paco Alcácer, 51. Jadon Sancho, 57. Marco Reus, 59. Paco Alcácer, 82. Julian Brandt - 1. Florian Niederlechner

Borussia Dortmund podobné zaváhání jako včera Bayern nedopustila a v prvním kole porazila Augsburg i s českými reprezentanty Markem Suchým a Tomášem Koubkem 5:1. Augsburg sice zaskočil Signal Iduna Park bleskurychlou brankou, ale pak už se prosazovali výhradně Schwarzgelben. Koubka postupně překonali dvakrát Alcacér, jednou Sancho, Reus a Brandt.

Bavorský celek v létě posílili čeští reprezentanti Marek Suchý s Tomášem Koubkem a los Bundesligy jim na soutěžní debut připravil těžký oříšek. Borussia Dortmund je považována společně s Bayernem za největšího favorita na zisk mistrovského titulu a v tomto klání to dala jasně najevo.

Augsburg však začal velmi dobře a už v první minutě zmrazil zaplněný Signal Iduna Park Florian Niederlechner. Hosté předvedli dobrou kombinaci a Niederlechner mohl na malém vápně jen nastavit kopačku a překonat gólmana Hitze. Rychle inkasovaný gól Borussii nesrazil, naopak. Domácí okamžitě převzali iniciativu a za dvě minuty srovnali, když Akanjiho přihrávku Koubek jen vykopl před sebe tak, že Paco Alcácer dorazil balón do sítě. V 10. minutě vytáhl Koubek parádní zákrok po střele Weigla a Borussia dál svého soupeře jasně přehrávala. Po kombinaci Sancha s Reusem pálil těsně vedle Alcácer a ve 25. minutě předvedl Koubek další skvělý zákrok po ráně Reuse.

Obrovský nápor domácích Augsburg nakonec v prvním poločase ještě ustál, ale podobný obraz hry by byl pro něho ve druhém poločase smrtící. Favreho svěřenci na výkon z prvního poločasu skutečně navázali a Augsburg už štěstí neměl. V 51. minutě propálil Koubka křižnou ranou Jadon Sancho a o šest minut později využil Koubkovo zaváhání Marco Reus - 3:1. Černou osmiminutovku završil parádní ranou do šibenice znovu Paco Alcácer a Borussia po hodině hry vedla už 4:1.

Borussia pak v poklidu kontrolovala tempo, Augsburg se jenom bránil a nakonec obdržel i pátý gól. Witsel vysunul Brandta a ten z první zvýšil na 5:1. Další šance BVB nevyužilo, včetně Maria Götzeho. O vítězi utkání bylo rozhodnuto, Dortmund vyšperkoval skóre na číslovku pět a všem pochybovačům dal na úvod jasný vzkaz.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - SC Paderborn 3:2

17.08.2019 15:30

Góly: 11. Leon Bailey, 19. Kai Havertz, 69. Kevin Volland - 15. Sven Michel, 25. Streli Mamba

Postarali se o ni tři ofenzivní borci, na které kouč Bosz nejvíce spoléhá. Nutno ovšem dodat, že hosté v žádném případě neodehráli špatný zápas.

V BayAreně se od samého začátku hrálo ve vysokém tempu a hráči obou klubů hledali nejjednodušší cestu k soupeřově bráně. Po deseti minutách hry předvedl dobrou práci Kevin Volland, čímž vyřadil ze hry Christiana Strohdieka. Jeho pokus na zadní tyč by zřejmě nebyl přesný, kdyby Leon Bailey nestál ve správný čas na správném místě. To znamená, že se také dokázal vyhnout ofsajdu - 1:0.

Jenže vedení trvalo pouhé čtyři minuty. Pak Julian Baumgartlinger nepochopitelně přihrával dozadu, kde si balon snadno vyčíhnul Sven Michel, utekl s ním až na dostřel Hradeckyho svatyni a jeho přízemní skákavá střela se zastavila až v síti - 1:1. Za další čtyři minutky si die Werkself vzali vedení zase zpátky.

Baumgartlinger tentokrát výborně našel na hranici šestnáctky Kaie Havertze, který kulatý předmět převzal a Jannika Hutha elegantně přeloboval - 2:1. Příznivci Bayeru se tentokrát mohli radovat z vedení celých šest minut. Christopher Antwi-Adjej utekl po levém křídle až do vápna, kde sice překonal Hradeckyho, nikoli však Wendella.

Od něho se míč odrazil k Michelovi, jehož ránu zastavil brazilský obránce rukama, podobně jako Luis Suárez na MS 2010 proti Ghaně. Rozhodčí Stieler nechal pokračovat ve hře a pro Streliho Mambu už nebylo složité dorazit míč za čáru - 2:2. Fotbalisté obou celků byli nadále aktivní, ale dvě velké šance si do konce úvodní pětačtyřicetiminutovky vytvořili pouze hosté.

Jmenovitě Antwi-Adjej, jenž po rychlém protiútoku mířil těsně vedle, a také Sebastian Vasiliadis, jehož pokus z dálky musel krotit brankář Lukas Hradecky. Ve druhé půli se Paderbornští nechtěli nechat zatlačit do defenzivy. Přesto se Leon Bailey dostal po Vollandově centru k nebezpečné hlavičce. V 69. minutě pak sám Volland zakončil z voleje rychlou akci, když mu zcela neobsazený Wendell poslal před bránu milimetrově přesnou prudkou přihrávku - 3:2.

Antwi-Adjej se nezalekl zvučných jmen v sestavě Leverkusenu a nadále činil problémy. Jeho příležitost ze 76. minuty byla zlikvidována pozorným gólmanem. V otevřené obraně vznikala okénka pro rychlé brejky. Jeden takový zakončil nepřesně Kai Havertz. V 88. minutě se ještě snažil Hutha přelobovat Bailey. Nepodařilo se mu to, ale i tak se jeho klub může těšit z první výhry. Tu druhou může přidat za týden proti Fortuně Düsseldorf. Paderborn se utká s Freiburgem.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - 1. FC Köln 2:1

17.08.2019 15:30

Góly: 16. Maximilian Arnold, 60. Wout Weghorst - 90+1. Simon Terodde

Vlci vstoupili do zápasu lépe a ještě během úvodní dvacetiminutovky se ujali vedení. Kozli jakoby se jich trochu báli (což není až tak překvapivé) a snižující trefy se dočkali až v samotném závěru utkání.

Volgswagen-Arena nebyla vyprodaná do posledního místečka. Nicméně ti, kteří vážili cestu na duel těchto dvou celků, se první šance dočkali po jedenácti minutách hry. Na svědomí ji měl hostující Anthony Modeste, ale Koena Casteelse nepřekvapil. Za pět minut nepříliš šikovně odhlavičkoval Florian Kainz mimo pokutové území k Maximilianu Arnoldovi, jenž se parádně trefil z nějakých dvaceti metrů z první levačkou k pravé tyči - 1:0.

O vyrovnání se svými dalekonosnými pokusy snažili Schindler a Drexler, avšak Oliver Glasner při nich mohl na lavičce zůstat v klidu. Ve dvaatřicáté minutě nenakopnul Josuha Guilavogui ve vlastní šestnáctce balon, nýbrž svého protihráče Dominicka Drexlera. Rozhodčí Sven Jablonski do píšťalky nefouknul a nutno dodat, že hosté proti jeho verdiktu ani neprotestovali. Do šaten šli tedy Wolfsburští s těsným náskokem.

Ve druhém poločase se čekalo na gól celých patnáct minut. Xaver Schlager posunul míč do vápna pro Woutera Weghorsta, který s trochou štěstí překonal Timo Horna - 2:0. Achim Beierlorzer, nový kouč celku z města nad řekou Rýn, poté stáhnul ze hry aktivního Drexlera a na jeho místo přišel Simon Terodde, který v nastaveném čase doklopýtal ke gólu - 2:1.

Na vyrovnání či další příležitost už nebyl čas, takže první zápas Kölnu po opětovném postupu končí stejně, jako ten poslední před sestupem. Za týden Kozly rozhodně nečeká nic snadného. Na programu totiž bude derby s Borussií Dortmund, která v prvním kole převálcovala Augsburg v poměru 5:1. Wolfsburg naopak po roce znovu zahajovací klání vyhrál 2:1 a za týden se těší na Herthu.

Více informací k zápasu

Werder Brémy - Fortuna Düsseldorf 1:3

17.08.2019 15:30

Góly: 47. Johannes Eggestein - 36. Rouwen Hennings, 52. Kenan Karaman, 64. Kaan Ayhan

Werder se dvěma českými hráči v sestavě nedokázal využít výhody domácího prostředí. Svěřencům Friedhelma Funkela se opět podařilo zaskočit favorita a do sezony vstupuje tříbodovým ziskem. Na výhru v Brémách přitom Düsseldorf čekal od dubna 1977!

Už ve 4. minutě vyzkoušel pozornost Zackaryho Steffena svou ranou Maximilian Eggestein. Hosté se zatáhli do obrany, čímž domácí znesnadňovali ofenzivní počínání. Johannes Eggestein se sice prosadil, jenže z ofsajdu. Sahinův přímý kop zase poslal nad bránu Ömer Toprak. Tým Floriana Kohfeldta byl více na balonu, ale nic mu to nebylo platné.

V šestatřicáté minutě totiž Gebre Selassie s Toprakem chybovali, takže se po Karamanově přihrávce z pravé strany ocitnul sám před Jiřím Pavlenkou Rouwen Hennings a českého gólmana pokořil první střelou düsseldorfského celku - 0:1. O poločasové pauze se ani jeden z koučů neodhodlal ke změně, což záhy přineslo více radosti muži na domácí lavičce.

Necelé dvě minuty po startu druhého dějství uklidil Johannes Eggestein hlavou do brány centr od Milota Rashici - 1:1. Jenomže už ve dvaapadesáté minutě bylo zase všechno jinak. Centr do vápna sklepnul Erik Thommy pro lépe postaveného Kenana Karamana, jenž prostřelil Jiřího Pavlenku, jemuž míč vyklounul z rukavic - 1:2.

Dvanáct minut potom dostal výsledek svou finální podobu. Thommy centroval od rohového praporku na malé vápno, kde se do kulatého předmětu opřel hlavou Kaan Ayhan a proti jeho koníčku byla česká jednička ve službách brémského klubu bezmocná - 1:3. Bývalý hráč Baníku a Slavie si ještě v šesté desetiminutovce zápasu pořádně oddechnul, když Henningsova rána nakonec za jeho zády neskončila.

Klaasen po Steffenově vyražení netrefil téměř prázdnou svatyni. Americký brankář pak na poslední chvíli vytáhnul hlavičku Füllkruga. A výtečně si poradil i s pokusem Yayy Osaka z nějakých osmnácti metrů. To už byl na hrací ploše také Claudio Pizarro. Füllkrug díky své další snaze nastřelil spodní stranu břevna, ale paní Štěstěna tentokrát nestála na jeho straně. Třeba se zadaří proti Hoffenheimu. Düsseldorf za týden hraje s Leverkusenem.

Více informací k zápasu

SC Freiburg - 1. FSV Mainz 05 3:0

17.08.2019 15:30

Góly: 81. Lucas Höler, 84. Jonathan Schmid, 87. Luca Waldschmidt (pen.)

Přes osmdesát minut čekali diváci na Schwarzwald stadionu na vstřelenou branku. Freiburg připravil v rozmezí šesti minut Mohuči nemilé překvapení v podobě tří branek a tím utkání definitivně strhl na svojí stranu. Lucase Hölera brankou napodobil Jonathan Schmid a třetí trefu obstaral z pokutového kopu Gian Luca Waldschmidt. Freiburg má na úvod Bundesligy tři body, Mohuč se vrací s prázdnou.

Utkání Freiburgu s Mohučí slibovalo vyrovnanou partii a prakticky diváky nezklamalo. Hrálo se skutečně vyrovnaně, s šancemi na obou stranách a to po celých osmdesát minut.

V první příležitosti pohořeli hosté. Quaisonovu přihrávku tečoval Koch a zasahovat musel Schwolow. Hosté ještě rozehrávali rohový kop, ze kterého ale nic nevzešlo. Na druhé straně se dostali ke slovu i hráči Freiburgu a stálo to za to. Waldschmidt si těsně za pokutovým územím zpracoval balón na prsa a parádně vypálil, jenže neméně dobrý zákrok předvedl i brankář Müller. Utkání nemělo špatné tempo, oba celky se dostávaly do šancí, jenže na ukazateli skóre stále svítilo 0:0. A to i ve 25. minutě, kdy se Mohuč hnala do brejku, ale unikajícího Bakua zneškodnili Schlotterbeck se Schwolowem. Neuspěl ani Quaison, jehož pohledné nůžky netrefily branku.

První poločas zůstal bez branek a předznamenal zajímavé druhé dějství. Po změně stran však tempo hry opadlo. Šancí už zdaleka nebylo tolik a dlouho to vypadalo, že se diváci na Schwarzwald stadionu kýžené branky nedočkají. Diváky vyvedla z letargie 81. a 83. minuta. V tomto čase dokázal Freiburg vstřelit dva slepené góly a tím utkání rozhodnout ve svůj prospěch.

Nejprve Lucas Höler nasadil Müllerovi jesličky a krátce na to krásně umístěnou střelou zvýšil Jonathan Schmid. Mohuč v závěru absolutně selhala a domácím ještě darovala penaltu. Zákrok Awoniyiho potrestal z puntíku Gian Luca Waldschmidt. Hlavní sudí Hartmann se rozhodl v zápase příliš nenastavovat a svým závěrečným hvizdem Mohuč vysvobodil.

Více informací k zápasu

Bayern Mnichov - Hertha BSC 2:2

16.08.2019 20:30

Góly: 24. Robert Lewandowski, 60. Robert Lewandowski (pen.) - 36. Dodi Lukebakio, 38. Marko Grujić

Bundesliga registruje hned po prvním kole velké překvapení. Bayern Mnichov doma nedokázal porazit vzpurnou Herthu, se kterou jenom remizoval 2:2. Bavoři se sice dle očekávání ujali vedení, jenomže Hertha v prvním poločase dvě slepenými brankami výsledek otočila a Bayern už pak zvládl jen vyrovnat, když přísnou penaltu proměnil dvougólový střelec Robert Lewandowski. Góly berlínského mužstva obstarali Venad Ibišević a Marko Grujić.

Bayern začal novou éru bez Francka Ribéryho i Arjena Robbéna a kouč Niko Kovać vsadil na předpokládanou základní jedenáctku pouze s jednou letní posilou, kterou nebyl nikdo jiný, než mistr světa Benjamin Pavard. Na druhé straně českého fanouška potěšil start Vladimíra Daridy.

Reprezentační záložník byl v úvodu utkání poměrně vidět, ale do statistik se zapsal jen žlutou kartou, kterou obdržel ve 20. minutě. Bayern byl sice lepší, ale ne zas o tolik. Hertha se favorita nebála, jenže zbytečně ztrácela balóny a Bayern jedno takové zaváhání nekompromisně potrestal. Gnabry po učebnicovém brejku naservíroval balón před branku, kde Robert Lewandowski nezaváhal. Allianz Aréna byla při chuti a Bavoři se dál tlačili do šestnáctky, jenomže Hertě se povedl podobně jako domácím kontr a po střele Lukebakia výrazně tečoval balón Venad Ibišević a Manuel Neuer nestihl zareagovat. Berlínský celek navíc přichystal Bayernu dokonalou sprchu a o dvě minuty později využil ztráty míče Ibišević, který kolmicí vysunul Marka Grujiće, ten se zbavil Neuera hokejovým blafákem a střelou do prázdné branky zařídil překvapivý stav.

Kovaćovi svěřenci chtěli ještě do přestávky srovnat, ale pád Comana v pokutovém území sudí Osmers neodpískal. Každopádně Bayern pokračoval ve snažení i po změně stran, ale Coman v blízkosti Jarsteina zakončit nedokázal. Na brankáři Herthy si vylámal zuby střeleckým pokusem i Gnabry. Tlak domácích nepolevoval a Bayern se nakonec zaslouženě prosadil, byť to bylo prostřednictvím pokutového kopu. Faul na Lewandowskiho prošetřoval videosudí a Bayernu dal za pravdu. Sám postižený Robert Lewandowski přísnou penaltu s přehledem proměnil a srovnal na 2:2.

Bayern pak cítil šanci na zvrat, stále byl u balónu a obrovskou šanci promarnil Tolisso, když z ideální pozice netrefil balón. Na druhé straně zase slibnou standardku zazdil střelou do zdi Duda. Čas se Bavorům neúprosně krátil a Hertha si velkou příležitost na zisk bodu vzít nenechala. Bundesliga tak hned na úvod zažila velké překvapení, obhájce titulu doma nedokázal porazit berlínský celek, se kterým jenom remizoval 2:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Borussia Dortmund11005:13
2.RB Lipsko11004:03
3.SC Freiburg11003:03
4.Fortuna Düsseldorf11003:13
5.Bayer Leverkusen11003:23
6.VfL Wolfsburg11002:13
7.Eintracht Frankfurt11001:03
8.Bayern Mnichov10102:21
 Hertha BSC10102:21
10.Schalke 0410100:01
 Borussia Mönchengladbach10100:01
12.SC Paderborn10012:30
13.1. FC Köln10011:20
14.TSG Hoffenheim10010:10
15.Werder Brémy10011:30
16.1. FSV Mainz 0510010:30
17.FC Augsburg10011:50
18.Union Berlín10010:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (163)

Přidat komentář
PeterCrouch

Příjemný úvod ligy, když Bayern hned ztratil.

Reagovat
stas87

Na jar tam Hertha prehrala 0-1 po hlavicke JaviMara. A to bol Bayern dost bezradny ako dnes. Velka skoda toho prveho golu, tam ten nesulad a zly navrat umoznil Lewandowskimu jednoduchy gol. A potom ta hlupost Grujica..to mohli byt tri body. Süle sa mi nepacil, ten Pavard mal aspon slusne vyvezenie lopty, ale Süle nic. A bol podla mna neisty dozadu. Davies mohol prist o desat minut skor, tieto pätminutove zapasy mu nedaju nic.

Reagovat
stas87

A takmer by som zabudol..Osmers dneska na jednoku. Nezral simulacie, piskal spolahlivo a citlivo nechal vyhodu ked bolo treba. Taktiez komunikacia s hracmi na urovni, zapas zvladol na jednotku.

Reagovat
db18

Ještě ty simulace měl trestat.

Reagovat
JozkokozleJ

Hertha za bod, hoc v druhom polcase to uz bolo len o defenzive.

Bayern asi ani neprekvapil. Nie, ze by to bolo vylozene zle, ale potvrdilo sa, ze to muzstvo nema v poli lidra, co je podla mna podobna vyznamna slabina ako mnohokrat spominana sirka kadra. Vlastne, to, ze Kovac v zapase, kedy to je potrebne hru ozivit, strieda prvykrat az v 85. minute, len dokazuje, ze si je sam vedomy, ze na lavicke nema pozadovanu kvalitu.

Reagovat
blackhawk88

Pocas letnej prestavky nedošlo k ziadnej hernej zmene. Kovac nevie nic vymysliet a nejako takticky reagovat, nie je flexibilný a ta hra nema ziadnu myslienku ani po roku co tu je. Prvych 25 min bolo ok, celkom sa mi ta hra pacila a potom ten vykon isiel rapidne dole. Neverim, ze Niko ustoji celu sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad přijde Mourinho nebo Allegri

Reagovat
Müllered

NE!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Oba velmi úspěšní trenéři

Reagovat
Müllered

Protože se do Bayernu nehodí ani herně, ani mentalitou.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím nesouhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Grujićova pičovina Ale inak výsledok vyhovujúci

Reagovat
REPLIKATOR

Bayern To je hnus, za co zase kopali penaltu

Reagovat
Giovanni

Máš problémy zo zrakom,keď nevieš prečo kopali penaltu? Zo zrakom mal asi problem aj hlavný rozhodca.pretože mal proti Herthe písknuť ešte minimálne dve ďaľšie penalty!!! FC Bayern je špičkový veľkoklub,patrí do svetovej klubovej elity

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si zajtra zahnusim na Dortmunde

Reagovat
Müllered

Zápas blbec, ale ať si klidně BVB udělá náskok, budou ho potřebovat.

Gnabry Před rokem měl problém přejít hráče. Coman byl asi rozhozený Coutinhem. Pavard sólo jako od Matse.

Reagovat
blackhawk88

Coutinhom je rozhodeny ocividne Kovac, dostane zas hraca, ktoreho nepotrebuje a zas bude musiet premyslat ako s nim hrat. Tak ako nevedel vyuzit Jamesa nebude vediet vyuzit Coutinha. Ked sa ho opytali ze co ocakava od Coutinha tak povedal, ze vela golov

Mimochodom Sanches na otazkz, ze ci chce odist, povedal, ze ano a ze 5 minut je pre neho malo

Reagovat
Müllered

Určitě to není přestup Kovače, je to panic loan od vedení, aby přišlo velké jméno, jak už tu někdo zmiňoval.

Bylo by to rozumné pro všechny, není pro něj místo.

Reagovat
db18

Jamese neuměl využít ani Carlo, ani Jupp.

Reagovat
Müllered

Pod Juppem se nakonec docela rozehrál.

Reagovat
vladino10

..a keď pôjdeme mimo Bayernu, tak ani zidane

Reagovat
db18

Reagovat
db18

A Sanches ať už táhne. Bayern za sebou má dva soutěžní zápasy, z toho v poháru nastoupil v základu, a po jednom utkání na lavičce začne prskat, i když se na to hřiště dostal. Co mají řikat hráči, kterí zůstali sedět, ač se střídalo jen 2x?

Reagovat
Rudnevs

Taktiež za to dostal pokutu 10.000 €. Kovać od tejto sezóny vraj už kritiku od hráčov neignoruje a trestá.

Reagovat
Giovanni

FCB je najlepší klub v Nemecku,až je trápne ako proti nemu všetci bojujú,aj Hertha dnes maximálne ukažkovo predviedla,že aj keď herne nesiahajú FCB ani po členky dá sa špinavou hrou vydolovať aspoň bod,čo je pre nich ako víťazstvo v CHL,veľmi často si mylili futbal s rugby,samozrejme využili aj veľmi slabý výkon rozhodcov!!!! A keď pridám k tomu aj "výkon" komentátora Digi TV,tak mi je ztoho na grcanie,čo ten debil dnes natáral pri komentovaní,je to zvláštne,že taký blbec môže svoje pičoviny púšťať do mikrofonu,neviem,možno bol ožratý alebo zhulený,keď nie,tak je mi ho fakt ľúto...mladý človek a taký hlupák vygumovaný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adoxx

Mně se hlavně líbí to, jak pracují s mladými hráči...jenom to, že dneska byli ma lavičce Davies, Singh, Mai nebo Will už svědčí o tom, že těm mladým hráčům chtějí dávat šance Navíc Davies i v průběhu zápasu nastoupil

Reagovat
smazaný uživatel

Ako až tak tragicky by som to nevidel ešte priviesť Wernera za 25M co je ako zadarmo a v zime sa pokusiť o Saneho

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem tu vlnu hejtu proti Bayernu každý do neho jebe a pritom nema na to ani dôvody peniaze až tak nemiňajú,kostra týmu Nemecká,ofenzivny futbal.fakt nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje oblíbený týmy... to je normálně na diagnostiku

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt musiš byť zufalý človek aby si napísal takýto komentár

Ľutujem ťa

Reagovat
TopinB

Reagovat
vladino10

Od toho cuisanceho čo k nám prišiel sa čo očakáva?

Nejak som ho zatiaľ nezachytil

Reagovat
Müllered

Je to CM, nebo kreativní DM. Nejvíc se podobá Thiagovi. Pokud naplní svůj potenciál, tak ta částka bude směšná, něco jako u Gnabryho.

Reagovat
JozkokozleJ

Trosku predcasny prestup z jeho strany, si myslim. Je velmi sikovny, vyborny do kombinacie uprostred ihriska, ale nespomeniem si na nejaky wow faktor v jeho hre.

Reagovat
JozkokozleJ

Myslim vsak, ze R. Sancheza moze Bayern v klude pustit.

Reagovat
db18

Reagovat
vladino10

Mne ho je to aj ľúto, načo ho držíme keď mu nedávame priestor..

Jedine čo chce je hrať a čas mu uteká..

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je průser, že se prostě přivede hráč na základě jednoho povedenýho turnaje..

Reagovat
vladino10

Nebol drahy na dnešné pomery, ak by sme ho kupovali ako overeneho tak by stál tri krát toľko..niekedy takýto risk vyjde, niekedy nie..a neviem či sme ho dokonca nemali dohodnutého už pred eurom

Reagovat
db18

On přišel ještě před tim turnajem...

Reagovat
smazaný uživatel

Az po, ne?

Reagovat
db18

Ale podepsán byl už někdy od jara, po tom, co u nich Bayern hrál LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic..sorry Renato

Reagovat
smazaný uživatel

Gnabry za ten rok neskutečně vyletěl..ten rozdíl v tom jeho sebevědomí a herní jistotě je brutální.

Reagovat
db18

ještě je škoda, že ten útěk nezakončil sám, ale fakt je skvělý.

Reagovat
PeterCrouch

Byl to boj, ale 3 body z prvního zápasu jsou po letech získány každopádně je ještě hodně co zlepšovat

Reagovat
Kaspar

Jak si vedl Koubek, Moravek a Suchy?

Reagovat
Rudnevs

Koubek príšerne, tam boli snáď dva góly, v ktorých nemal prsty.

Reagovat
db18

u prvniho taky nestastne... Ale na care to jde, takze spuper nesmi centrovat

Reagovat
bobis21

Koubek špatný, Morávek nehrál, Suchý nebyl špatný (i když to při 5 inkasovaných gólech to zní u stopera divně ...)

Reagovat
smazaný uživatel

Paco výborný, hrozně mu to přeju, ten ještě ukáže, že když má trenéra a tým, který mu věří, tak je to výborný a podceňovany útočník.

Reagovat
Kucka

Reagovat
QooBo

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný zápas v Dortmundu, je vidět že z Alcácera bude tuto sezonu velice platný hráč. Moc se mi líbil i Schulz, který je fakt úžasný co se týče hry dopředu, ale jsem na něj zvědavý až od něj budeme potřebovat i obranné zákroky. Celý tým dobře pracoval z čehož plynula ta dominance, kde jsme Augsburg nepustili vůbec do hry. Jinak co se týče Koubka, tak bych ho tolik nekritizoval. Mohl jen za jeden gol, kde celou situaci vyřešil opravdu hrozně. Jinak v prvním poločase vychytal dvě tutovky a v druhém poločase moc udělat nemohl, když měl před sebou tak špatnou obranu.

Reagovat
QooBo

To, že v prvom polčase chytil dve tutovky uznávam, ale tie prvé tri góly idú určite na jeho triko

Reagovat
smazaný uživatel

Když má před sebou kapitána národního týmu Suchýho, tak je těžký udržet čistý konto...

Reagovat
Liquid

pěkne Fortuna, a to jich vás dost posílalo do 2.ligy a oni pěkně hned na úvod vyloupí Brémy jen tak dál

Reagovat
Raylan

Viděl jsi to? Prej si to tam dost dává Baker, hraje na CDM a udává tempo. Tomu jsem docela dost věřil, ze by se v Chelsea mohl prosadit, teď už je asi docela pozdě, ale fandím mu.

Reagovat
cologneFC
Reagovat
JozkokozleJ

A to kvoli comu je pre fans Kölnu Schmadtke zlosyn?

Reagovat
stas87

On všade kde bol, tak mal po čase problémy. Opravte ma ak sa mýlim, ale mám taký dojem, že to tak bolo. Asi to nie je úprimný a čestný človek.

Reagovat
cologneFC

Stögerovi prebral ženu. A vtedy začali problémy. On sám pred tým všetkým utiekol. A ešte si aj vyplatil 3 milióny.

Reagovat
stas87

Fakt? Čakal by som, že to potiahne skvelá mladšími ženou. Stögerova pani je ale na svoj vek pekná žena, že? Niekto sem dával jej fotky.

Reagovat
cologneFC

Fakt. Bolo to práve v období keď sa nám nedarilo. A on toto vtedy spravil. Neskutočne zlú atmosféru to narobilo v tíme. Až sme nakoniec vypadli (samozrejme za vypadnutie nemôže táto aféra, bol to len jeden diel skladačky).

Reagovat
cologneFC

Celkom udržiavaná blondínka to je

Reagovat
stas87

Blondínky nemajú rozum. Čo si myslela? Že sa to nikto nedozvie?

Keď si vo srackach, tak táto aféra tomu fakt pomohla. Stöger v niektorých zápasoch vyzeral byt mimo, zápasy neprezival a to sa potom podpísalo aj na hráčoch. Začo zobral tri mega? To mal tak dobrú zmluvu že mohol? Nejaký bonus ta postup či niečo take?

Reagovat
cologneFC

Mal takú zmluvu. Že pri jeho vyhodení mu vyplatíme 3 mega. A keďže ja arschloch, tak sa nechal vyhodiť a neodišiel sám po tom čo spravil. Nechať ho nemohli, keďže sa vtedy stále vsádzalo na Stögera.

Reagovat
Rudnevs

Tak Stögerova žena má 44, to zas neni tak moc (keď si vezmem, že Schmadtke má 55).

Inak máš pravdu, jak si písal, že Stöger vyzeral byť trochu mimo. Ja si pamätám, jak sa po nejakej prehre špekulovalo, že poletí z BVB a on na to povedal, že jemu je to vlastne tak nejak jedno. Ale teraz si našiel nový job, robí prezidenta doma v Austrii, tak snáď ich potiahne a budú opäť k niečomu.

Inak Schmadtke je skvelý manažér, ale po ľudskej stránke je to zrejme Arschloch. Toto je už asi po x-tý raz, čo má niekde s niekym nejaky problém.

Reagovat
cologneFC

Presne ako píšeš, je to Arschloch. Keď som sa s ním bavil, tak bol vždy povýšenecký a nepríjemný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ses dostal k Schmadtkemu?

Reagovat
cologneFC

Na predsezónnych sústredeniach a ako dlhoročného člena ma zvyknú pozývať na večeru s vedením klubu.

Reagovat
vladino10

Musí to byť celkom zaujímavé, sa baviť s niekým kto si z jednej zmluvy vyplatí toľko čo tu my nedame dokopy za celý život

Reagovat
cologneFC

to pri rozhovore nevnímaš, že koľko zarába. Ale vidíš či je debil alebo nie. To isté hráči. Napr. Hector sa pristaví, podebatuje. Modeste ten má na háku. A Timo Horn ťa pošle elegentne do piče. Naozaj elegantne, ani hnevať sa nemôžeš

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš tím, že Horn tě odpálkoval, aby se s tebou nemusel bavit?

Upřímně by mě zajímalo, kteří fotbalisté / jiné celebrity se umí bavit s obyčejnými lidmi, marketingové záležitosti nepočítám.

U nás ve škole byl na besedu jeden (na české poměry) poměrně známý zpěvák a co se mi líbilo - řekl, že se mu nelíbí, když se s ním baví jako s idolem, ale naopak má rád, když se s ním baví jako s prostým člověkem.

Reagovat
cologneFC

Ano, nemal náladu po tréningu sa baviť, tak ťa odpálkuje. Ale ako hovorím, slušne a s humorom. Napríklad už z diaľky mi zvykol kričať, že ma nemá v kalendári. Zasmejeme sa a ide do kabíny. Niektorí sa s tebou vôbec nebavia. Je to rôzne. Ale väčšinou minimálne fotku a podpis dá každý.

Reagovat
Rudnevs

Za Hornov zmysel pre humor.

Inak s Teroddem si sa bavil?

Reagovat
cologneFC

Terodde je z tých menej rozprávajúcich Strašný flegmatik. Takže s ním veľmi nie. Najlepšie sa vždy bavilo hráčmi z východnej Európy. S nimi sa dalo aj po našom :-) Novakovič, Brečko, Podolski, Švento, Peszko, Kalas, Olkowski, Jojič. S nimi sa dalo kecať veľa. Hlavne na predsezónnych sústredniach. Taký Peszko trepal v kuse nejaké hovadiny. A perfektní boli aj Maxi Thiel, Simon Zoller a Leo Bittencourt. Nemal som rád Vogta, ten mi prišiel taký namyslený.

Reagovat
Rudnevs

Zatiaľ z toho, čo si písal, mi to všetko tak nejak sedí. Terodde vyzerá ako flegmatik a Peszko s Poldim boli celkom blázni. No a Schmadtke, ten je jasný.

Inak som čítal nejaky komentár na Transfermarkte od nejakeho fanúšika Bochumu, že niekto sa bavil s Zollerom na sústredení v Marbelle (tuším už po prestupe do Bochumu) a Zoller vravel, že vraj Anfang nezvládal kabínu a tá sa rozdelila na tri skupinky. Preto musel Anfang odísť.

Reagovat
cologneFC

Ano, Anfang musel odísť kvôli problémom v kabíne. Z kabíny neuniklo skoro nič, takže sa nevie čo sa tam dialo. Podľa mojich info bol na čele vzbury Modeste. Ale to sú len šumy, je dobre, že Veh zasiahol a Anfang odišiel. Beierlorzer to má zatiaľ pevne v rukách, hráči stoja za ním a v kabíne je dobrá nálada. Dokonca sami hráči zostávajú po tréningu a hrajú americký futbal. To raz po tréningu vymyslel Beierlorzer a hráči sa pri tom neskutočne zabávajú :-)

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Hele třeba v tomhle je fakt neskutečný frajer Roger Federer, jen málokdo má takový vztah k fanouškům jako on. On je i fakt skvělý bavič, užívá si společnost a hlavně sem asi neslyšel v životě o tak moc skromném člověku. Kdybys ho potkal, řekl by sis, že to je normální sympatický chlap a žádná hvězda, fakt je výborný tenista, ale možná dokonce ještě lepší člověk

Reagovat
Pasha

Federer je najlepší športovec všetkých dôb. Z globálu, všetkých smerov. Športových úspechov, tým, čo robí mimo kurtu, ako pomáha svojmu športu, deťom, svetu. Dokonalý človek.

Reagovat
Rudnevs

Hector aj vyzerá jak taký normálny chlapík. Si pamätám jak bol nejaky zoznam, že aké autá majú nemeckí reprezentanti a všetci tam mali nejake Audi, Mercedesy, bavoráky a podobne. A potom tam bol Jonas Hector, ktorý jazdí na služobnom Forde Focus.

Reagovat
cologneFC

U nás všetci jazdia na Fordoch Samozrejme na tréningy a oficiálne stretnutia musia. Ale Hector má úplne obyčajný Ford, väčšina hráčov si vybrala tie najväčšie a najdrahšie autá. A potom sú hráči čo nemajú vodiičák a chodia mestskou dopravou A Hector s nimi

Reagovat
smazaný uživatel

Je běžné, že hráči (hlavně u velkoklubů) jezdí MHD? Prý byl jednou spatřen Petr Čech v metru, to kvůli provozu v Londýně.

Reagovat
cologneFC

To neviem, veľké hviezdy asi nie. Hlavne kvôli tomu, že ľudia by sa na nich hneď lepili. Ale normálni ligoví hráči asi áno. Vo veľkých mestách je to navyše jednoduchšie ako ísť autom.

Reagovat
dantetomas

Ak niekto videl v metre chlapika s rugby helmou na hlave, este to neznamena, ze to bol Cech.... Londyn je svojsky

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že tam přilbu neměl. Ta fotka byla přímo na internetu.

Reagovat
Rudnevs

Tak tak, v Kölne je tuším základňa Fordu pre Európu a Ford je dlhoročným sponzorom (kedysi boli i na dresoch, ešte za čias Toniho Polstera) a taktiež boli na dresoch Kölner Haie.

A presne ako vravíš, Hector nemá žiadne súkromné auto, chodí pekne MHD. A ako služobné vybral si len Focus, zatiaľ čo trebárs taký Höger (a určite nebude jediný) má Mustanga.

Reagovat
cologneFC

Presne ako píšeš, Ford má v Kolíne základňu. Dres s Fordom bol môj prvý

Vidím, že máš prehľad, väčšina hráčov má Mustanga alebo Explorer.

Reagovat
Rudnevs

Höger toho Mustanga potom tuším rozbil.

Mne sa nepáči Mustang ani Explorer, byť hráčom FC, tak si vyberiem Mondeo (ale v plnej výbave!).

Reagovat
cologneFC

Ano rozbil. Haváriu ale nespôsobil on :-) Mne sa nepáči žiadny Ford

Reagovat
smazaný uživatel

za to, že vedení se schází s fanoušky.

Můj zážitek s vedením nějakého BL klubu je takový, že jsem viděl na balkonu frankfurtské radnice šéfa Eintrachtu s DFB Pokalem, jelikož jsem zrovna tehdy byl v Frankfurtu na výletě. Ostatním jsem pak vysvětloval, o co tam vlastně šlo.

Reagovat
cologneFC

To sa deje asi v každom klube. Tá práca s fanúšikmi. Majú to v Nemecku premakané. Aj keď nemôžu pozývať všetkých (v Kolíne je 108.000 členov). Pozývajú iba členov čo sú členmi 20+ rokov, vždy pri nejakej významnej príležitosti.

V tom Frankfurte to kuselo byť super, toto potrebujeme aj my v Kolíne

Reagovat
smazaný uživatel

Trofej pro vítěze 2. Bundesligy se neslavila na náměstí? I když je jasné, že vítězství v Pokalu by bylo lepší.

Frankfurt - to jsem byl jen na nějaké oslavě opravy centra města a úplně náhodou, byl jsem tam z nefotbalových důvodů. I tak to byl pro mě zážitek, i když ostatní to nechápali Kdybych tam byl hned po vítězství v poháru, tak bych se na Römer asi nevešel.

Příběh byl o to zajímavější, když jsem pak sledoval jarní tažení SGE Evropou, škoda, že to nevyšlo na výhru, myslím si, že by měli větší radost než Chelsea.

Reagovat
cologneFC

Nie, druhú ligu na námestí neoslavujeme. Veď to tí hráči iba napravia čo predtým posrali

Reagovat
vladino10

Reagovat
Rudnevs

Paderborn oslavoval postup na Mallorce a v dresoch Bochumu.

Reagovat
smazaný uživatel

V dresech Bochumi? Proč?

Reagovat
Rudnevs

Lebo Paderborn v poslednom kole prehral s Dynamom a Bochum im zachránil postup tým, že remízoval s Unionom.

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Schmadtke sa včera v Doppelpasse sťažoval, že z vedenia FC sa mu ospravedlnil len Wehrle: “Som celoživotný člen klubu. Uvidíme, ako dlho ešte.”

Reagovat
cologneFC

Videl som. Nech len ide. Takých členov nepotrebujeme

Reagovat
Kongo

Proč nezůstal Paco ve Valencii? :(

Reagovat
smazaný uživatel

V Barcelone ;(

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Protože je to pako.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovsky si mě pobavil

Reagovat
Rudnevs

Tak nový útočník pre Frankfurt bude Bas Dost.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohl být dobrý přestup, co myslíš?

Jinak zajímavé že odchází až teď, ne tehdy jak ho zranil ten fanoušek.

Reagovat
Rudnevs

Vtedy sa rozhodol ostať, dosť fanúšikov ho vtedy podporovalo a chcelo, aby ostal. Teraz ale odchádza z finančných dôvodov, Sporting si ho už nemôže dovoliť.

Reagovat
smazaný uživatel

Zmenšil se rozpočet na platy?

Reagovat
Rudnevs

Celkovo je vraj Sporting dosť zadlžený. Z rôznych dôvodov, kvôli štadiónu k EM 2004, hospodárskym krízam v južnej Európe, strate priamych pozícii v európskych pohároch a najmä kvôli tomu psychopatovi prezidentovi (na meno si už nespomínam), čo tam rozpútal ten chaos a kvôli tomu odišli mnohí hráči pod cenou.

V Portugalsku celkovo nedostávaš moc príjmy z televíznych práv a ako klub si odkázaný na to, vyžiť najmä z prestupov von.

Reagovat
smazaný uživatel

zadlzeny a to este nepredali Fernandesa? to ho fakt nikto z Anglicka nechcel?

Reagovat
Pasha

Ten "záujem" o Bruna vyhajpoval jeho agent s portugalskými médiami. Iste, niekto ho určite chcel, ale za tú požadovanú sumu cca 70+...

Reagovat
stas87

K čomu? Sak to je podobný typ ako Paciencia. Spolu hrať nemôžu a je skoda, aby Gonzalo sedel. To mi nepríde akonskvely ťah aj kvôli tomu, že nikto nevie, ako na tom Dosť aktuálne je.

Reagovat
Rudnevs

Tak on je dobrý, v Portugalsku pálil jak z dela a určite na to má, je to taká istota gólov. Jak to poskladajú, to už je vec druhá, uvidíme.

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Koubek premiéra snů

Reagovat
Liquid

ta už byla před pár dny kdy vypadli s Verlem ze 4.ligy

Reagovat
stas87

Keby to skončilo 2-1 tak je Koubek možno aj v zostave kola. Aké nechať si cez malé vápno prejsť dve take lopty a potom si hrať na frajera a chytať loptu ako horúci zemiak.. ma jedine šťastie, že stal klub toľko. Takze ho Schmidt nevynda z bránky ale podrží ho. Asi BL dosť podcenil a dostal po rypáku. Další týždeň čakám nejaký povedeny kúsok od Suchého.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: S jakou významnou osobou jste měli možnost hovořit?

Reagovat
Alan_Shearer

Nejvic vyznamni byli asi Babis a Jagr

Reagovat
Agent z Melmacu

Iveta Malachovská

Reagovat
Heresy

Tereza pergnerova

Reagovat
Müllered

Dáda Patrasová a s Pavlem Calltou jsem se v dětství celkem kamarádil.

Reagovat
Shevchenko

Pavel Novotný

Reagovat
Kixi Syhimour

Gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Milan Pacanda

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegriny

Reagovat
Rarášek

Bára Votíková .

Reagovat
RadekVonCZE

Petr Nedvěd

Reagovat
smazaný uživatel

Vlaďka Erbová

Reagovat
smazaný uživatel

Antonín Panenka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ornella Štiková

Reagovat
Rattlesnake

Železnej Zekon.

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund parádně Celý tým podal velmi dobrý výkon, Brandtův gól velmi potěšil, Paco bůh, jen mi bylo velmi líto Koubka. Hodně z těch gólů šlo přímo za ním, snad ho tohle nepoloží... Jinak Augsburg kromě toho úvodního gólu neměl vůbec nic, aby to ještě nebyli oni, co budou sestupovat...

Reagovat
smazaný uživatel

107. Pre Kaia Havertza v LFC, v budúcnosti ...

Reagovat
Müllered

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

hned prvy den prestupaku im tam poslat 150 mega a zobrat jeho a taha

Reagovat
Müllered

To je málo hele.

Reagovat
Kixi Syhimour

Přihodíme Lallanu

Reagovat
smazaný uživatel

Tah neviem, ako napreduje, ale Kaia scoutujeme už dlho, on je supertalent. Za oboch by to bolo skôr 200 :).

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl sen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Kai zůstane v Německu

Reagovat
smazaný uživatel

Dlho niee.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale áno v Bayerne je prenho uz nachystana 10tka,samozrejme po odchode Coutihna

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

nemusí cely BL trh žrať Bayern...

Reagovat
Rudnevs

Tak ešte môže ísť za Brandtom k nemeckému majstrovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti majú plno... aj keď tam by som ho zniesol...

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ho žeru fifty fifty s BVB

Reagovat
Bastaron

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek a Suchý naplnujou mé předpoklady

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele