1. kolo
17.08.2019 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Nuda v Borussia-Parku, duel pohárových aspirantů branku nepřinesl

Utkání v Borussia-Parku mezi pohárovými aspiranty nejenže branku nepřineslo, ale celkově nenabídlo záživnou podívanou. Mírnější převaha byla na straně Hříbat, jenomže to na vítězství ani zdaleka nestačilo. S bodem tak budou spokojenější zejména hosté, i když na druhou stranu se jejich série bez vítězství proti Mönchengladbachu natáhla na osm soutěžních zápasů.

Schalke to na Mönchengladbach v posledních třech letech neumí, neboť ho nedokázalo ani v jednom případě porazit. Platí to i o sobotním zápase v Borussia-Parku, kde ale byli mírnějším favoritem domácí.

První poločas a vlastně celý zápas byl především o bojovnosti. Vůbec první branková příležitost přišla na řadu až ve 29. minutě, kdy se v průniku ukvapil Raman a střelu nenamířil vůbec dobře. Hříbata měla pouze několik rohových kopů, ze kterých ale branku Nübela neohrozila. Nepobavení diváci doufali, že s příchodem nového poločasu se změní i obraz hry a chvíli to tak skutečně vypadalo.

V 56. minutě byl Gladbach blízko vedoucímu gólu, ovšem Pléa křižnou střelou trefil vzdálenější tyč Nübelovy branky a to bylo na dlouhou dobu vůbec to nejzajímavější. Hra se znovu omezila jen na řadu soubojů, což diváky ani v nejmenší neuspokojilo. V nastavení mohl prolomit bezbrankové mlčení Bénes, jenže jeho střele scházela větší přesnost. Sudí Brych ještě přidal do vínku čtyři minuty, které ale znamenaly prodlužování herního zmaru. Utkání dvou pohárových aspirantů tak branku nepřineslo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
DidusIneptus

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele