Aktuality

Huntelaar by rád přestoupil na Old Trafford

Klaas-Jan Huntelaar, útočník nizozemského Ajaxu Amsterdam, dal najevo, že by velice rád následoval kroky svého slavnějšího krajana Ruuda Van Nistelrooye. Stejně jako on by si i Huntelaar chtěl zahrát na Old Trafford v dresu slavného Manchesteru United.

Kalac věří, že bude milánskou jedničkou

AC Milán nepřivedl do branky žádné velké jméno, takže o post jedničky se nejspíš poperou stávající gólmani Kalac s Didou a vracející se Abbiati. Australan Željko Kalač věří, že volba trenéra Ancelottiho padne na něj.

Kozákovi se splnil sen, bude hrát italskou ligu

Neodehrál ani minutu v české lize, ale má šanci, že už na podzim si připíše první start ve slavné italské Serii A. Opavský útočník Libor Kozák dnes přestoupil do Lazia a už v devatenácti letech si splnil klukovský sen. "Je to bomba," shrnul do tří slov své bezprostřední pocity.

05.07.2008 Aktuality 45 komentářů
Zaujalo nás

Chelsea už prý ruskou hvězdu Aršavina nechce

Chelsea už prý nemá zájem o jednu z hvězd letošního Eura Andreje Aršavina. V rozhovoru pro deník Sovětskij Sport to uvedl agent ruského fotbalisty Zenitu Petrohrad.

Kewell se těší na novu výzvu

Harry Kewell nejlepší léta své kariéry strávil v anglické Premier League, nyní se na ně pokusí navázat v Turecku. Australského reprezentanta získal istanbulský Galatasaray a nyní již bývalý hráč Liverpoolu se na novou výzvu moc těší...

Ballotta si hledá nový klub, končit ještě nehodlá

Marco Ballotta sklízí a i nadále hodlá sklízet uznání celé Evropy. Zkušenému brankáři je již 44 let, přesto se ještě nechystá pověsit rukavice na hřebík. Otázkou je, kde bude v příští sezoně chytat, v Laziu mu totiž vypršela smlouva...

Geovanni hráčem Hull City

Pouze jeden rok strávil Geovanni v Manchesteru City. Brazilský ofenzivní fotbalista opět mění dres, i nadále ale bude působit v anglické Premier League - do svých služeb ho totiž zlákal nováček Hull City...

Coupet přestoupil do Atletika Madrid

Gregory Coupet se nakonec dočkal zahraničního angažmá. Francouzského brankáře z Lyonu na třetí pokus vykoupilo Atletiko Madrid, které za 35letého gólmana zaplatí jeden a půl milionu eur...

Opavský Kozák přestoupil do Lazia

Opavský Libor Kozák přestupuje do Lazia. Devatenáctiletý útočník druholigového týmu a člen české reprezentační devatenáctky dnes s vedením italského celku podepsal pětiletou smlouvu. ČTK informaci potvrdilo vedení opavského klubu.

Podle Forbesu nejvíce vydělává Beckham

Záložník Los Angeles Galaxy David Beckham byl v loňském roce nejlépe vydělávajícím fotbalistou světa. Podle žebříčku amerického magazínu Forbes, do kterého se započítávají kromě platů i příjmy z reklam, si anglická hvězda přišla celkem na 24,4 milionů liber (asi 728 milionů korun).

Suazo zůstane v Interu, potvrdil agent

David Suazo se během své první sezóny v Interu Milán nedokázal prosadit do základní sestavy v italských médiích se jeho jméno často skloňuje v souvislosti s odchodem z klubu. Hráčův agent ale tvrdí, že 28letý útočník zůstane v Interu.

Costacurta se učil od osobností, teď bude sám trénovat

Alessandro Costacurta je od minulého týdne držitelem trenérské licence a už se těší na své první angažmá. Jako hráč mohl v akci pozorovat velké trenérské osobnosti, nyní se chystá zúročit to, co měl možnost pochytit.

Ajax dohodl rekordní přestup Sulejmaniho

Ajax Amsterdam se po dlouhém vyjednávání domluvil s Heerenveenem na přestupové částce za mladého útočníka Miralema Sulejmaniho. Ajax nakonec zaplatí přes šestnáct milionů eur, čímž vytvoří nový nizozemský rekord.

Liverpool získal z Udinese obránce Dossenu

Liverpool konečně dotáhl očekávaný transfer, když se dohodl na čtyřleté smlouvě s obráncem Andreou Dossenou. 26letý fotbalista přichází z italského Udinese.

Van Bommel potvrdil úmysl znovu reprezentovat

Mark van Bommel je připraven znovu reprezentovat Nizozemsko. Záložník Bayernu Mnichov v posledních měsících neoblékal národní dres kvůli sporům s trenérem Marcem van Bastenem, ten ovšem ze své funkce odstoupil po nedávném evropském šampionátu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele