Aktuality

Francouzi oslavili 10. výročí od výhry na MS exhibicí

Exhibicí s výběrem světových hvězd v sobotu večer oslavili fotbalisté Francie desáté výročí od zisku titulu mistra světa. Trenér Aimé Jacquet své tehdejší svěřence z roku 1998 dovedl k remíze 3:3, přestože proti výběru, který trénoval kouč Arsenalu Londýn Arséne Wenger, třikrát prohrávali.

Podle Beckhama si Zlatý míč zaslouží brankář Casillas

David Beckham podporuje názory, že španělský brankář Iker Casillas je vhodným kandidátem na zisk Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu Evropy. Podle Beckhama si to jeho bývalý spoluhráč z Realu Madrid zaslouží už proto, že je to brankář.

Fenin má ve Frankfurtu novou konkurenci v Řeku Liberopoulosovi

Řecký útočník Nikos Liberopoulos se stal posilou fotbalistů Frankfurtu. V německém celku, který ho získal zdarma z AEK Atény, podepsal smlouvu do roku 2010 a dostal dres s číslem deset. O post v útoku bude bojovat také s českým reprezentantem Martinem Feninem.

Robinho si odchod z Realu nepřipouští

Hodně rozladěný byl Robinho poté, co média informovala o jeho možném odchodu z Realu Madrid. Brazilský reprezentant by se podle španělského tisku mohl stát součástí přestupu záložníka Manchesteru United Cristiana Ronalda, sám hráč si ale nic podobného nepřipouští...

Alan Dzagojev, objev moskevského derby

Vagner Love v sobotním derby během prvního poločasu sestřelil Spartak Moskva hattrickem, přesto se po utkání nejvíce skloňuje jiné jméno. Je jím mladý 18letý ofenzivní záložník Alan Dzagojev, který nečekaně ohromil celé Rusko.

Totti připustil návrat do reprezentace

Kormidla italského národního týmu se znovu ujal Marcello Lippi a tento fakt může znamenat rovněž návrat jednoho hráče. Možnost znovu obléknout reprezentační dres nevyloučil Francesco Totti, který se na mezinárodní scéně naposledy představil v roce 2006 na pro Itálii zlaté světovém šampionátu...

Když se ozval Juventus, měl jsem jasno, prohlásil Mellberg

Olof Mellberg se definitivně stal posilou Juventusu. Dnes už bývalý obránce Aston Villy se v lednu předběžně dohodl na smlouvě se Starou dámou, Mellberg od té chvíle podle svých slov o jiné nabídce nepřemýšlel.

Ronaldo nejspíš zamíří do Flamenga

Nezaměstnaný a zraněný útočník Ronaldo by se měl stát posilou brazilského klubu Flamengo. Jeho prezident Marcio Braga již potvrdil, že se dohodl s hráčovým agentem. Ronaldo nehraje kvůli těžkému zranění kolena od letošního února, na konci června mu navíc skončila smlouva v AC Milán, který mu další prodloužení nenabídl.

Ronaldo: Queiroz je tou správnou volbou

Podle portugalské hvězdy Cristiana Ronalda je nový trenér portugalské reprezentace Carlos Queiroz tím pravým mužem pro tento post. Ronaldo to uvedl po zkušenost z dlouhodobé spolupráce v Manchesteru United, kde Queiroz dělal asistenta trenéra Alexe Fergusona.

Manchester má zájem o Berbatova. Je to jisté, tvrdí agent

Útočník Tottenhamu Dimitar Berbatov je spojován s přestupem do Manchesteru United už delší dobu. V týdnu anglická média informovala, že Rudí ďáblové nabídli za bulharského střelce 20 milionů liber. Hráčův agent zájem United potvrdil.

Rozhodnout se musí Lampard, zní z Interu i Chelsea

Budoucnost Franka Lamparda zůstává nejasná. Anglický záložník je stále hráčem Chelsea, nicméně zájem Interu neochabuje, Italové učinili další nabídku. Rozhodnout, kde bude příští sezónu hrát, musí rozhodnout především sám Lampard.

Ruská Premier Liga preview - 13. kolo

Krátce po poledni začíná nedělní program ruské nejvyšší soutěže. Tom Tomsk hostí nebezpečný Spartak Nalčik, o chvíli později startuje utkání mezi moskevskými Dinamem a Lokomotivem. FK Moskva hostí Těrek Groznyj, v podvečer pak Zenit Petrohrad cestuje na půdu Chimek.

Wigan potřebuje kvalitního útočníka, ví Bruce

Kouč anglického Wiganu Steve Bruce musí řešit nízkou produktivitu svého týmu, a proto chce pro novou sezónu přivést do svého týmu kvalitního útočníka. Podle médií svou pozornost zaměřil především na kanonýra Evertonu Andyho Johnsona.

Pandev hrozí odchodem. Chce lepší smlouvu

Makedonský kanonýr Goran Pandev možná už příští sezónu opustí Lazio. Nelíbí se mu, že vedení římského klubu nechce přistoupit na jeho platové požadavky. V podovné pozici je záložník Cristian Ledesma.

Belletti a Ben Haim jsou na odchodu z Chelsea

Nový trenér Chelsea Luis Felipe Scolari ohlásil, že hodlá zeštíhlit kádr londýnského klubu, a v nejbližších dnech zřejmě po Stevu Sidwellovi opustí Stamford Bridge další dva hráči. Tal Ben Haim má namířeno bo Manchesteru City, o Juliana Bellettiho má zájem Blackburn.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele