V Schalke myslí na prodloužení Raúlovy smlouvy

05.09.2011, 11:09
Aktuality
Vedení Schalke neskrývá spokojenost z angažování Raúla, který přišel před rokem z Realu Madrid. Zkušený střelec má smlouvu do konce sezony a předseda Schalke Clemens Tönnies by byl rád, kdyby Raúl u Königsblauen pokračoval.

"Jsem hrdý na každou minutu, kterou Raúl obléká dres Schalke. Je to úžasná osobnost. Počkáme, jak se bude sezona vyvíjet, a pak najdeme vhodný moment, kdy probereme, zda by u nás mohl odehrát další rok," říká Tönnies.

Raúl na angažmá v Německu ožil a plně přesvědčil o svých kvalitách. O 34letého útočníka dokonce projevilo zájem několik klubů, Raúl ale odejít nechtěl. Letos bude týmu pomáhat napravit loňské neúspěšné účinkování v německé lize.

"Jsme na druhém místě za Bayernem, což je skvělé. Musíme ale počítat s tím, že v sezoně přijdou těžkosti," mírní Tönnies euforii. "Mám radost z toho, že je tým hladový po úspěchu. Užíváme si euforii, která po dobrém začátku přišla, jsme ale pevně nohama na zemi."

Autor: Radim Šantrůček / fifa.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
prevadec spojitosti

co na to ragnick?

Reagovat
RC

ať ho radši propustí, nechci vidět Raúla na lavičce

Reagovat
prevadec spojitosti

hmm.tak ale on porad hraje a dobre. treba si to jeste rozmysli

Reagovat
smazaný uživatel

teď posledně rozhodl zápas, takže by místo v kádru mít měl (ať už jako žolík nebo v základu na podhrotu či hrotu vedle Huntera)

Reagovat
raúl vojcka

Jasnej základ na podhrotu s Hunterem! ty dva ještě letos ukážou skoustu věcí, obzvláště, když oba mají teďka formici jak hrom!

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož se hraje pořád ta sestava s podhrotem, tak nevím kdo jiný by tam měl být. Pochybuju, že zrovna teď bude měnit osvědčenou taktiku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak... jinak Gavranović (kdyby neodešel) by tam mohl taky nastupovat ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, nevím proč nedostal víc příležitostí (třeba v Helsinkách místo marného Maricy). A místo toho koupili Pukkiho, který se mi zdá typově podobný (akorát je asi trochu rychlejší a dokáže zahrát na křídlech)

Reagovat
jv

Reagovat
Tomanatura

Už si to spolu probrali, Raul začal dávat místo 8 km za zápas 11 km a okamžitě to jde vidět na výkonec.

Reagovat
smazaný uživatel

debil ved hraje v zakladke

Reagovat
Filip12

dávám palec

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bych, kdyby mysleli na prodloužení Farfánovy smlouvy

Reagovat
raúl vojcka

to spíš záleží hlavně na něm, zda nebude chtít novou výzvu....ale podle mě prodlouží, to by klubu neudělal, aby odešel jako volný hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je tu ještě zimní období (viz Rakitič). Na můj vkus váhá až moc dlouho, na to že říkal, že chce prodloužit, když přišel Rangnick, tj ke konci sezony

Reagovat
jv

Věřím tomu, že nakonec přece jen prodlouží... Byl by totiž sám proti sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raúl vojcka

to máš pravdu....měli by to prodloužit co nejdříve! aspoň pak za něj dostanou slušnej balík, pač tohle je rozdílovej hráč! Dřív nebo později ale bohužel odejde - tipoval bych španělsko ale letos by sakra ještě mohl zůstat! týmu se daří...trofej taky přišla...

Reagovat
smazaný uživatel

Odejde, ale zase se třeba podaří najít slušnou náhradu, která bude mít mnohem menší plat (věřil jsem v Draxlera, ale ten se jaksi přeorientoval na levo). Ještě tak sezonu, dvě by zůstat mohl. Ona taky pak přijde stagnace, tak z toho něco vytřískat dokud to půjde

Reagovat
raúl vojcka

no a co ten jurado? to má fakt takovou deku?

Reagovat
smazaný uživatel

No psal jsem to k tomu Fuchsovi. Ralf to asi vidí nejlíp. Já bych mu i věřil, že se rozehraje, ale jestli ho pošle třeba na hostování, tak to bude možná lepší. Akorát přijde o náhradníka, který by se ještě v pozdějších fázích hodit.

Reagovat
Tomanatura

Nabídli mu smlouvu, týden zpět. Tu před tím odmítl a vašemu vedení začíná docázet trpělivost

Reagovat
smazaný uživatel

skvěle, jen tak dál Raúle!

Reagovat
Josifek

Je to prostě frajer, nesmírně mě těší, jak si ho v Schalke váží, i fanoušci samozřejmě. Snad ještě nějaký ten rok odkope.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Al Capone

musí zůstat, až příští rok budou hrát LM tak bude navyšovat svůj rekord

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele