Aktuality

Borriello zapůjčen AS Řím

Příchod dvou ofenzivních hvězd - Zlatana Ibrahimoviće a Robinha - znamenal jednoduchou věc. Odchod alespoň jednoho útočně laděného hráče. A jak bylo dopředu mnohokrát avizováno, černý petr nezbyl pouze na Klaase-Jana Huntelaara, ale nyní i na Marca Borriella.

Rozehnal se vrací do Ligue 1, byl zapůjčen Lille

Fotbalový obránce David Rozehnal definitivně odchází z Hamburku na roční hostování do OSC Lille. Třicetiletý stoper se tak po třech letech vrací do francouzské ligy, v níž hrával za pařížský St. Germain. Kontrakt dnes večer potvrdil francouzský klub krátce poté, co fotbalista úspěšně prošel lékařskou prohlídkou.

Belaida chtěli na Ostrovech, přesto zůstal ve Slavii

Fotbalisté Slavie Praha málem v poslední den přestupního období přišli o tuniského záložníka Tijaniho Belaida. Zájem o něj údajně projevilo hned pět týmů z Anglie, z toho čtyři prvoligové. Jednání o přestupu potvrdil i hráčův manažer Pavel Paska, s žádným celkem se však nedohodl.

Sunderland koupil za rekordní sumu Gyana

Dnešní největší přestup Premier League. Dokonce i největší přestup v historii Sunderlandu. Black Cats po dlouhých tahanicích získali z francouzského Rennes kanonýra Asamoaha Gyana. Přestupová částka se údajně vyšplhala až k šestnácti milionům eur.

Galatasaray dotáhl přestup Misimoviće a Insúy

Zvjezdan Misimović s definitivní platností přestupuje do tureckého Galatasaraye. Bosenský špílmachr hrál poslední dva roky za německý Wolfsburg, nyní se ale na čtyři roky upsal tureckému gigantu. Ten za něho zaplatil částku pohybující se okolo osmi milionů eur.

Hleb se vrací do Anglie, hostuje v Birminghamu

Birmingham na přestupovém poli silně finišuje. Po příchodu českého reprezentanta Martina Jiránka zamířil na roční hostování do anglického klubu také Aljaksandr Hleb, někdejší hvězda londýnského Arsenalu.

Robinho se opět stěhuje, tentokrát do AC Milán

Největší přestup posledního přestupového dne je zpečetěn. AC Milán na svých oficiálních webových stránkách potvrdil, že podepsal čtyřletou smlouvu s brazilským záložníkem Robinhem, který přichází z Manchesteru City.

Liverpool konečně získal Koncheskyho

Fanoušci Liverpoolu si pár hodin před koncem přestupového okna mohou oddechnout. Jejich milovaný klub totiž konečně vyřešil problematický post levého obránce, když z Fulhamu přišel Paul Konchesky.

Reprezentace je před startem kvalifikace pohromadě

Fotbalová reprezentace je pohromadě před prvním zápasem evropské kvalifikace proti Litvě. Ten se příští úterý uskuteční v Olomouci. Se zpožděním na sraz do dejvického hotelu Praha dorazil jen obránce Roman Hubník, který se k mužstvu připojí dnes odpoledne.

Jiránek odchází do Anglie, bude hrát za Birmingham

Obránce Martin Jiránek přestoupil ze Spartaku Moskva do Birminghamu. Anglický celek za něj podle spekulací médií vyplatí 400 tisíc liber (12 milionů korun). Dohodu s Birminghamem potvrdil moskevský celek na svých internetových stránkách.

ONLINE: Poslední přestupové šachy v Itálii

Telefony zvoní, posílají se faxy, do mailových schránek přistávají neustále nové zprávy a když se jde do finále, sjedná se i osobní schůzka. Ano, věštíte správně. Ve fotbalovém světě končí letní přestupový termín a my se po vzoru našich kolegů z Premier League podíváme v následujících hodinách na závěrečné přestupové šachy v Itálii. A třeba se dočkáme něčeho velkého.

ONLINE: Anglické přestupové okno se pomalu uzavírá!

U nás v Čechách už sluníčko lenoší, z čehož vyplývá, že přichází babí léto a zároveň konec přestupových rejdů ve všech elitních evropských ligách. Já se dnes, jako už tradičně, opět zaměřím na anglické prostředí, kde snad zase bude co sledovat. Koneckonců dříve jsme vás na těchto řádcích v zimě informovali o přestupech takových hráčů jako Aršavin či Berbatov. Tak se, prosím, pohodlně usaďte a začínáme...

Camoranesi si plácl se Stuttgartem

Jak se očekávalo, tak se i stalo. Mauro Camoranesi dnes zkompletoval svůj přestup z Juventusu Turín, jeho novým působištěm se stává německý Stuttgart. Třiatřicetiletý záložník podepsal smlouvu na jeden rok s možností jejího prodloužení. Bližší informace o přestupu zveřejněny nebyly, ale mluví se o dvou milionech eur.

Lyon získal Diakhatého, další akvizicí má být Bonnart

Olympique Lyon má v začátku nové sezóny obrovské problémy ve středu obrany, které se vedení klubu nyní rozhodlo řešit. Z Dynama Kyjev přichází na roční hostování s následnou opcí Pape Diakhaté a podle francouzských médií by ho měl následovat dosud volný Laurent Bonnart...

Bradley bude pokračovat u americké reprezentace

Trenér Bob Bradley bude i nadále působit u americké reprezentace. Kouč osmifinalisty letošního mistrovství světa se dohodl s vedením svazu na nové čtyřleté smlouvě, tedy do příštího šampionátu v roce 2014 v Brazílii, a ukončil tím spekulace o převzetí některého evropského klubu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele