Tottenham by měl dát Baleovi svolení, myslí si Zidane

31.07.2013, 12:01
Aktuality
Cristiano Ronaldo by brzy mohl přijít o statut nejdražšího fotbalisty světa, jeho klub Real Madrid totiž usiluje o Garetha Balea a Tottenhamu za něj údajně nabízí téměř sto milionů eur. Zinedine Zidane je přesvědčen, že by Kohouti měli waleskému záložníkovi přestup umožnit...

Podle Skysports již Bílý balet poslal do Londýna nabídku ve výši 98,5 milionu eur, šéf Tottenhamu Daniel Levy ale prý lpí na sumě o dvacet milionů vyšší.

Jedna z bývalých hvězd španělského klubu a současný asistent trenéra Ancelottiho Zinedine Zidane se domnívá, že londýnský klub by své opoře neměl bránit.

"Pokud vyjádřil touhu přestoupit do Madridu, pak by mu Tottenham měl dát svolení k tomu, aby s námi jednal. Šance hrát za Real Madrid možná přijde jen jednou za život a je pochopitelné, že si ji Gareth nechce nechat ujít," prohlásil bývalý francouzský záložník.

Ke čtyřiadvacetiletému hráči se vyjádřil i samotný Carlo Ancelotti. "Tohle je moderní fotbal a v něm zkrátka musíte zaplatit, abyste dostali ty nejlepší hráče v Evropě. V minulé sezóně byl Gareth na stejné úrovni jako Cristiano Ronaldo a Lionel Messi. Tohle jsou hráči, kteří vám vyhrají Ligu mistrů a ligové tituly," prohlásil italský kouč.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (1164)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele