Aktuality

Polský trenér na mě bude vsázet, věří Boenisch

Sebastiana Boenische již brzy čeká debut za polskou reprezentaci. Obránce Werderu Brémy hrál v mládežnických kategoriích za Německo, v létě se ale rozhodl reprezentovat svoji rodnou zemi a za hlavní důvod uvádí fakt, že trenér Franciszek Smuda na něm bude stavět...

Musíme dojít až do finále Ligy mistrů, tuší Allegri

Kouč milánského AC Massimiliano Allegri si uvědomuje, jak moc velký tlak na sebe Rossoneri kvůli velkým přestupům vyvinuli. Podle něj musí se svými svěřenci dosáhnout minimálně finále Ligy mistrů. Pomoci k tomu mají příchody Zlatana Ibrahimoviče a Robinha.

Hübschman by si rád zahrál na šampionátu "doma" v Doněcku

Postoupit na závěrečný turnaj mistrovství Evropy a zahrát si ve skupině třeba právě v Doněcku, kde působí v klubu, to by pro reprezentanta Tomáše Hübschmana bylo terno. Záložník ukrajinského mistra Šachtaru si však zatím musí na tyto lákavé představy nechat zajít chuť. Kvalifikace ME 2012 teprve začíná, pro Čechy bude první překážkou v úterý v Olomouci Litva.

Dunga: Skutečnou posilou Juventusu bude Melo

Bývalý kouč brazilské reprezentace Dunga věří, že největší letošní posilou italského Juventusu nebude žádná nová tvář, nýbrž Felipe Melo, jenž v klubu už rok působí. První sezóna se mu však nepovedla a Dunga očekává, že druhá bude diametrálně odlišná.

Brankář Zlámal odchází z Udine na hostování do Slavie

Pražskou Slavii s největší pravděpodobností posílí brankář Zdeněk Zlámal z italského celku Udine, který byl měl v Edenu bezplatně hostovat do konce této sezony. Kluby mají blízko k dohodě, gólmanův příchod by měl být definitivně dotažen na začátku příštího týdne.

Pazzini chce ve Florencii ukázat, že dospěl

Ital Giampaolo Pazzini má pro úterní utkání kvalifikace Eura 2012 proti Faerským ostrovům mimořádnou motivaci. Hraje se ve Florencii, kde se neprosadil do sestavy tamního klubu. Trenérem italské reprezentace je navíc bývalý trenér Fiorentiny Cesare Prandelli.

Žirkov by se mohl z Chelsea vrátit do Ruska

Jurij Žirkov se zatím nedokázal prosadit do nabité sestavy Chelsea. Jednou z příčin jsou stálé zdravotní problémy, stále víc se však spekuluje o blížícím se hráčově návratu do Ruska. O Žirkova údajně v létě stál Zenit Petrohrad, nově vyhlásil zájem trenér Spartaku Moskva Valerij Karpin.

V Parmě mi bude líp, věří Giovinco

Sebastian Giovinco odešel z Juventusu na roční hostování do Parmy a věří, že v novém klubu dostane mnohem víc herních příležitostí. V Turíně seděl mladý záložník převážně na lavičce nebo na tribuně, přestože byl ujišťován, že dostane šanci.

Beckham by se chtěl po zranění vrátit již příští týden

Angličan David Beckham by se rád vrátil po dlouhodobém zranění na hřiště již příští týden. Přestože mu lékaři předpovídali návrat po operaci achillovky až na říjen, slavný záložník chce být na lavičce Los Angeles Galaxy již pro zápas zámořské ligy MLS s Columbusem 11. září.

"El Moro" Morientes pověsil kopačky na hřebík

Poslední den měsíce srpna znamenal konec kariéry pro jednoho z nejvýraznějších útočníků na přelomu století. Po sedmnácti letech se Fernando Morientes rozhodl, že už znovu kopačky v soutěžním zápase neobuje. Španělský útočník se proslavil zejména v dresu Realu Madrid. Bilanci jeho trofejí vévodí čtyřnásobný zisk Ligy mistrů.

Huntelaar: S Raúlem vytvoříme skvělý útok

Klaas-Jan Huntelaar se nemůže dočkat spolupráce s Raúlem. Oba útočníci během léta posílili Schalke a znovu se sešli v jednom klubu, před nedávnem spolu působili v Realu Madrid. Huntelaar věří, že v Německu dokáží velké věci.

Necid si z Moskvy přivezl pohodu, i když v Rusku moc nehrává

Na góly Tomáše Necida se česká reprezentace v poslední době může spolehnout. Jednadvacetiletý útočník CSKA Moskva v tom chce pokračovat, přestože v ruském klubu momentálně moc nehrává.

Musíme začít hrát fotbal, nabádá Pirlo

Záložník Andrea Pirlo není vůbec spokojen s hrou, kterou momentálně předvádí italská reprezentace. Azzurri za sebou mají velmi nepovedené vystoupení na mistrovství světa a čeká je start kvalifikace evropského šampionátu. Pirlo požaduje velmi rychlé zlepšení.

Fotbalovým velmocím začíná kvalifikace o postup na ME

Necelé dva měsíce po skončení světového šampionátu naplno startuje kvalifikace o postup na mistrovství Evropy v roce 2012. Zatímco medailisté z Jižní Afriky - zlatí Španělé, stříbrní Nizozemci a bronzoví Němci - chtějí pokračovat v započaté práci, další velmoci jsou na začátku nové éry, v níž touží zapomenout na nedávný krach.

Prezident Janova Enrico Preziosi krotí velká očekávání

Janov přes léto výborně posiloval a v očích mnoha fanoušků je viděn jako jeden z horkých kandidátů na první čtyřku letošního ročníku Serie A . Přehnaná očekávání však krotí prezident Grifů Enrico Preziosi, jenž na první čtyřku nemyslí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele