Aktuality

Soupeři jsme to hodně usnadnili, posteskl si zklamaný Schaaf

Hodně velké rozčarování panuje ve Werderu Brémy, třetí tým loňského ročíku německé nejvyšší soutěže nezvládl vstup do nové bundesligové sezony a krčí se až ve druhé polovině tabulky. Na náladě mu nepřidal ani včerejší zápas v Hannoveru...

Byl to pro nás velký krok, pochvaloval si van Gaal

Bayern včera nechal zapomenout na tři zápasy bez gólové radosti a i přes katastrofální start na hřišti Hoffenheimu nakonec uspěl, když vítězství urval v nastaveném čase. Tři body si pochopitelně pochvaloval mnichovský trenér Louis van Gaal, kterému ovšem zkazilo náladu zranění Francka Ribéryho...

Maresca chce hrát v jedné z velkých soutěží

Enzo Maresca se na přelomu srpna a září odhodlal k netradičnímu kroku a rozvázal smlouvu s Olympiakosem, načež nyní podal vysvětlení. Italský záložník se nechal slyšet, že hodlá ještě vyzkoušet angažmá v některé z velkých lig, a proto odmítl i lukrativní nabídky z východu...

Fabregase přibrzdilo další zranění, nezahraje si až tři týdny

Cesc Fabregas se na začátku nové sezony vrátil do špičkové formy, avšak v sobotu ho přibrzdilo další zranění. Španělský záložník si poranil zadní stehenní sval a lékaři mu po zdravotních testech oznámili, že si nezahraje možná až tři týdny.

Ujfaluši dostal za faul na Messiho dvouzápasový trest

Český obránce Tomáš Ujfaluši z Atlétika Madrid dostal za faul na barcelonskou hvězdu Lionela Messiho trest zákazu startu ve dvou utkáních. Dvaatřicetiletý hráč si může po sankci na spodní hranici sazebníku disciplinární komise oddechnout, teoreticky mohl být totiž suspendován až na dvanáct zápasů.

Fotbalisté v Itálii o víkendu stávkovat nebudou

Víkendové zápasy italské ligy se hrát budou. Hráčská asociace AIC po dnešním jednání se zástupci klubů stávku, kterou naplánovala právě na páté kolo, odložila. Hráči se s kluby dohadují o podobě kolektivní smlouvy.

Dassier je spokojen s letními nákupy, zimní posily neplánuje

Olympique Marseille za sebou nemá zrovna povedený start do nové sezony, francouzský mistr začal špatně jak v Ligue 1, tak i v Lize mistrů a má co dohánět. Ve stahování ztráty v domácí nejvyšší soutěži mu zřejmě nepomohou zimní posily, prezident Jean-Claude Dassier totiž je spokojen se současným týmem a utrácet se nechystá...

Nejoblíbenější jedenáctku Premier League ovládl Manchester United

Do nejoblíbenější jedenáctky historie Premier League zařadili fanoušci hned sedm současných či bývalých opor Manchesteru United. V anketě hlavního sponzora soutěže banky Barclays hlasovalo 260 tisíc fanoušků, kteří nejčastěji dávali hlas velšskému záložníkovi Ryanu Giggsovi. Ten dostal 73 procent hlasů na svůj post.

Bulharsko bude trénovat Matthäus

Bývalý kapitán německé reprezentace Lothar Matthäus bude trénovat národní tým Bulharska. Devětačtyřicetiletý mistr světa z roku 1990 v novém působišti podepíše roční smlouvu s opcí na další dva roky.

Pohár nabídne deset zápasů s pěti prvoligovými kluby

Pět prvoligových týmů se představí ve středečních zápasech třetího kola Ondrášovka Cupu. Pohárová soutěž přinesla v předchozích kolech řadu překvapivých výsledků, a tak bude otázkou, zda další fázi tentokrát kluby nejvyšší soutěže přečkají bez klopýtnutí. Kolo je roztaženo do tří týdnů: dnes ho zahájí dvě utkání, ve středu se jich bude hrát deset.

Kolo Touré: Drogba zraje jako víno

Za týden přijde velký souboj. Souboj bohatých a nenáviděných klubů bude obrovsky pikantní pro každého z Pobřeží Slonoviny, jelikož hned čtyři hráči z této africké fotbalové země obléká dres těchto dvou klubů. Stoper Manchesteru City Kolo Touré si na Chelsea věří a doufá, že se jim podaří londýnský klub znovu porazit.

Puel je v Lyonu pod tlakem, prezident nevylučuje jeho propuštění

Olympique Lyon zažívá hodně mizerný vstup do ligového ročníku a může se stát, že prvním odvolaným koučem v letošní sezoně Ligue 1 se za několik týdnů stane Claude Puel. Ten se dostává pod velký tlak a jeho propuštění nevyloučil prezident klubu Jean-Michel Aulas...

Carragher nevěší hlavu. Jdeme správným směrem, tvrdí

Přes špatné výsledky se snaží zůstat pozitivní. Jamie Carragher, zadák Liverpoolu, sice v pondělí utrpěl od Manchesteru United porážku 2:3, i tak ale nachází ve hře svého mužstva dobré prvky a věří, že se tým odrazí k lepším zítřkům.

Brazilec Melinho se v Olomouci neprosadil a odchází

Brazilec Melinho už není hráčem Sigmy Olomouc. Třicetiletý tvořivý záložník se s vedením moravského klubu dohodl na předčasném rozvázání kontraktu a vrátil se domů do Brazílie, kde si bude hledat nové angažmá.

Mazuch: Sedět na lavičce bylo těžké, mou ambicí je hrát

Obránce bruselského Anderlechtu Ondřej Mazuch má za sebou nepříjemné období. Kvůli chybám v předchozích utkáních strávil dva zápasy na lavičce, v neděli se ale vrátil do základní sestavy při výhře 3:0 nad fotbalisty Kortrijku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele