Aktuality

Ferguson: Odchod Beníteze z Liverpoolu mě nepřekvapil

Alex Ferguson v dnešním šlágru anglické Premier League pošle své svěřence do boje proti Liverpoolu, na druhé straně ale poprvé po mnoha letech neusedne na lavičku Rafael Benítez. Fergusona tato skutečnost příliš nevzrušuje a tvrdí, že letní odchod španělského trenéra očekával.

Ajaxu se nebojíme, hlásí trenér Feyenoordu Been

Na ostře sledovaný zápas se zítra po obědě mohou těšit fanoušci nizozemské kopané, Feyenoord Rotterdam přivítá amsterdamský Ajax. Favoritem bude hostující celek, kouč týmu z přístavního města Mario Been ale hodlá soupeři situaci co nejvíce znesnadnit a věří v bodový zisk...

Bylo to doslova vydřené, uvedl ostravský střelec Frejlach

Po slavičínské blamáži se v kabině ostravských fotbalistů rozlila částečná úleva. Baník po pěti prohrách v lize i ostudném vyřazení na půdě třetiligového celku v domácím poháru opět zabral a vylepšil si náladu vydřeným vítězstvím 1:0 nad Hradcem Králové.

Plašil hodnotí pozitivně tento týden a věří ve výhru nad Lyonem

Bordeaux a Lyonu se vůbec nepovedl start do nové sezony a oba celky po pěti kolech Ligue 1 okupují až příčky hluboko ve druhé polovině tabulky. V zítřejším vzájemném zápase se jeden z těchto týmů může odrazit k lepším zítřkům a záložník Bordeaux Jaroslav Plašil věří, že to bude právě jeho tým...

Vidič bude kapitánem Manchesteru United do konce sezony

Srbský obránce Nemanja Vidič bude kapitánem fotbalistů Manchesteru United až do konce sezony. Rozhodl o tom manažer anglického klubu Sir Alex Ferguson.

Góly přijdou, ujišťuje fanoušky Bayernu Kroos

Bayern Mnichov neměl úplně ideální start do nové sezony a moc dobře to ví i mladý záložník Toni Kroos. 20letý německý reprezentant každopádně zatím nepropadá panice a věří, že se jeho forma zlepší a s tím přijdou i branky.

Bývalý kapitán francouzské reprezentace Desailly chce vést Ghanu

Trenérem Ghany by se mohl stát bývalý kapitán francouzské reprezentace Marcel Desailly. Mistr světa a Evropy se uchází o místo uvolněné po odchodu Milovana Rajevace.

Obránce Mišůn bude měsíc hostovat ve druhé skotské lize

Český obránce Milan Mišůn se zatím neprosadil do sestavy Celtiku, a tak ho manažer Neil Lennon poslal na měsíční hostování do druholigového FC Dundee. Odchovanec Příbrami by mohl nastoupit už v dnešním zápase s Raith Rovers. Informoval o tom hráčům agent Ondřej Chovanec.

Vrba si pochvaloval výkon, mrzel ho jenom hektický závěr

Plzeň vyhrála i pátý zápas na soupeřově hřišti a má z těchto utkání skóre 12:3. "Nutím hráče, aby i venku hráli stále dopředu a co nejvíce hráčů se dostávalo do útočné fáze. V těchto situacích jsme domácí přečíslovali. Po našich hráčích to vyžaduji a oni jsou schopni to zvládnout," uvedl spokojeně kouč Pavel Vrba.

Sánchez vyhlíží návrat na hřiště, hrát by mohl už v říjnu

Sergio Sánchez už hodně netrpělivě vyhlíží návrat na zelené trávníky. Mladý obránce Sevilly musel před necelým rokem kvůli srdeční vadě přerušit kariéru a v březnu se podrobil operaci. Ta byla úspšná a úspěšná je i jeho cesta za návratem, který by se mohl konat již příští měsíc...

Lucarelli z Neapole si přetrhl zkřížené vazy v koleně

Neapolský útočník Cristiano Lucarelli si v úvodním utkání Evropské ligy proti Utrechtu (0:0) přetrhl zkřížené vazy v levém koleně. V pondělí se bývalý nejlepší střelec italské ligy podrobí operaci a poté bude bez fotbalu čtyři až šest měsíců.

Tošič z CSKA: Sparta porazila Palermo, bude to náročný soupeř

Přestože fotbalisté CSKA Moskva vstoupili do základní skupiny Evropské ligy jasnou výhrou 3:0 na půdě druholigového švýcarského Lausanne a díky skóre vedou tabulku před pražskou Spartou, čtvrteční výkon nepovažovali za ideální.

Moggimu nejsou výsledky Juventusu lhostejné. Návratu se nebrání

Bývalý generální manažer Juventusu Luciano Moggi vyjádřil nespokojenost s výsledky, kterých tento turínský klub na začátku nové sezony dosahuje. Jeho znepokojení pramení zejména z defenzivní činnosti mužstva.

Fabregas zůstává nohama na zemi a soustředí se na Sunderland

Jen co se Cesc Fabregas dostal do optimální pohody a kondice, už zase patří k největším oporám Arsenalu a hvězdám Premier League. Před týdnem dirigoval Gunners v duelu s Boltonem, při středeční šestigólové výhře nad Bragou dvě branky sám dal a další dvě přichystal. Nyní však udržuje koncentraci na další zápasy.

Mourinho portugalskou reprezentaci nepovede, Real to prý nedovolí

Trenér Realu Madrid José Mourinho u portugalské reprezentace ve dvou kvalifikačních zápasech zaskakovat nebude. Sedmačtyřicetiletý kouč prý nedostane svolení od vedení španělského klubu. Dodal, že celá záležitost je pro něj tímto uzavřena.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele