Willian dá košem Tottenhamu a upřednostní Chelsea

23.08.2013, 17:54
Aktuality
Willian měl namířeno z Machačkaly do Londýna a vypadalo to na přestup do Tottenhamu, nakonec ovšem podle všeho bude hájit barvy jiného klubu z hlavního města Anglie. 25letý ofenzivní brazilský záložník se podle informací BBC stane novou posilou Chelsea...

Willian se ve středu v Tottenhamu podrobil zdravotní prohlídce, včera ovšem do hry o jeho služby vstoupila Chelsea a s Anži se dohodla na odstupném ve výši 30 milionů liber. Na světě je i dohoda se samotným hráčem, pro něhož je třeba sehnat pracovní povolení.

Důležitou roli v tomto transferu měl sehrát majitel Chelsea Roman Abramovič a jeho telefonát se Sulejmanem Kerimovem, jemuž patří celek z Machačkaly. Kerimov se po velkých investicích v závislosti na úpadku akcií chemického závodu Uralkali rozhodl snížit rozpočet Anži na třetinu a prodává největší hvězdy.

Chelsea se podle některých spekulací o Williana zajímala již před dvěma lety v době, kdy brazilský fotbalista působil v Šachtaru Doněck. Willian se v případě realizace přestupu stane nejdražší letní posilou Blues, kteří vedle něho koupili Andreho Schürrleho a Marca van Ginkela.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (693)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele