Wolfsburg na půl roku přišel o portugalského záložníka Vieirinhu

25.09.2013, 17:55
Aktuality
Wolfsburg včera přešel přes Aalen do osmifinále německého poháru, radost z vítězství 2:0 mu ale pokazilo zranění Vieirinhy. Portugalský reprezentační záložník si vážně poranil vazy v levém koleni a v nejbližších dnech ho čeká operace, po níž by měl být mimo hru zhruba šest měsíců...

Sedmadvacetiletý fotbalista, vlastním jménem Adelino André Vieira de Freitas, si zranění přivodil v 31. minutě včerejšího duelu. Hned po jeho vystřídání bylo jasné, že půjde o vážný problém, a dnešní vyšetření potvrdilo přetržený přední zkřížený vaz.

"Jak pro Vieirinhu, tak i pro nás je to hodně trpké. Přejeme mu, aby byl brzy fit, a uděláme vše, aby byl průběh jeho rehabilitace optimální," uvedl sportovní ředitel dolnosaského celku Klaus Allofs.

"Ihned jsem cítil, že s kolenem není něco v pořádku. Nyní můžu jen doufat, že operace proběhne dobře. Čeká mě obtížná doba, ale jsem si vědom, že moje rodina, spoluhráči a fanoušci za mnou stojí," prohlásil bývalý hráč Porta či PAOKu Soluň, který do Wolfsburgu přišel v lednu loňského roku.

Autor: Petr Vaněček / bundesliga.de

Komentáře (14)

Přidat komentář
EAG le grand amour

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ho, měl na to posadit Naniho

Reagovat
smazaný uživatel

vrať se do postele

Reagovat
smazaný uživatel

Na momentálního Naniho má rozhodně, tak nevím, co řešíš..

Reagovat
Filipow

Nepochopil.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Aldeano

Proč propagují jiný sport?

Reagovat
smazaný uživatel

vw golf

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ho..

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ho..

Reagovat
Bayern +

Neuer - Rafinha, Van Buyten, Dante, Contento - Schweinsteiger - Műller, Lahm, Kroos, Shaqiri - Pizarro.

Dan, Diego, Pizza, Műller na krídle

Reagovat
db18

Lahm

Ale jinak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele