Aktuality

Nepřišel jsem si sednout na lavičku, hlásí Lindegaard

V prosinci do Manchesteru United přijde nová akvizice z Dánska, brankář Anders Lindegaard. Manažer Rudých Ďáblů Sir Alex Ferguson už se pomalu připravuje na odchod Edwina van der Sara a Lindegaard by mohl být jedním z těch, kdo mohou nizozemského veterána nahradit, ačkoliv se očekává, že Ferguson přivede ještě nějaké větší jméno.

Marchetti by mohl zakotvit v Janově

V minulé sezóně předváděl Federico Marchetti dobré výkony, kterými si vysloužil místo v italské reprezentaci při mistrovství světa a v létě chtěl odejít za lepším. Cagliari ho však nepustilo a poté, co si Marchetti stěžoval novinářům, ho vyloučilo z týmu. Nyní se možná 27letému gólmanovi blýská na lepší časy.

Začátky utkání jsou z naší strany otřesné, stěžuje si Drogba

Není tajemstvím, že Chelsea neprožívá právě povedené období, což se podepisuje nejen na bodových ztrátách, ale také na formě hráčů. Jedním z nich je lehce povadlý kanonýr a momentální kapitán Didier Drogba, který za hlavní příčinu neúspěchů považuje mizerné začátky utkání. Naposledy Chelsea nedokázala vyhrát v Newcastlu, když inkasovala již v šesté minutě.

Di Natale zaznamenal další hattrick, branky tentokráte neslavil

Antonio Di Natale se v posledních týdnech rozhodl spoustě lidí důrazně připomenout, proč byl loni nejlepším střelcem italské Serie A. O síle 33letého útočníka se včera přesvědčila Neapol, která si z Udinese odvezla porážku 1:3...

Belaid s Raguedem ve Slavii končí a hledají si nové angažmá

Vedení Slavie Praha už nepočítá se službami tuniských záložníků Tijaniho Belaida a Hocina Ragueda. Oba dva si momentálně hledají nové angažmá. Naopak nabídku k prodloužení smlouvy dostal další středopolař Jaroslav Černý, kterému na konci roku vyprší stávající kontrakt. ČTK o tom dnes informoval slávistický mluvčí Ondřej Zlámal.

Gambrinus liga se výrazně omlazuje, šanci dostávají "teenageři"

Gambrinus liga se na podzim oproti minulé sezoně výrazně omladila. Kluby měly minimálně v jednom utkání na soupisce hned 80 hráčů narozených v roce 1990 a mladších. Třiapadesát z nich si připsalo alespoň jeden start. Průměrný věk prvoligových kádrů tak klesl pod 25 let.

Capdevila: Naším cílem je vyhrát Evropskou ligu

Villarreal není týmem, který by sbíral trofeje jako Barcelona, Real Madrid nebo před několika lety Sevilla, přesto není pochyb o tom, že patří mezi nejkvalitnější španělská mužstva a letos to hodlá dokázat. Obránce Joan Capdevila prozradil, že cílem je triumf v Evropské lize...

Puel: Viděli jsme dva kandidáty na titul

Olympique Lyon včera večer dokázal prodloužit svou ligovou sérii neporazitelnosti, ačkoliv měl k prohře hodně blízko. Trenér Claude Puel byl po remíze 2:2 s PSG spokojen s tím, jak jeho hráči přistoupili k závěru zápasu a poznamenal, že na Stade Gerland se proti sobě postavili dva kandidáti na titul...

Carragher si vykloubil rameno, Tottenham zase přišel o Van der Vaarta

Liverpool se bude muset minimálně měsíc obejít bez Jamieho Carraghera, který si v nedělním duelu s Tottenhamem (1:2) vykloubil rameno. Dvaatřicetiletému obránci navíc podle listu Daily Mail hrozí operace, po níž by byl mimo hru zhruba tři měsíce.

Dojatý Zítka se na skok vrátil do Anderlechtu, aby se rozloučil

Brankářská dvojka Sparty Praha Daniel Zítka má za sebou emotivní rozlučku s bývalým klubem Anderlechtem Brusel, kde strávil osm sezon. V belgické metropoli jako host sledoval výhru 4:1 nad Charleroi, po níž se jeho někdejší tým posunul do čela tabulky.

All-Stars ruské Premier Ligy 2010

Letošní ročník ruské Premier Ligy je za námi a nyní je čas na bilancování. Před sezónním souhrnem pro Vás připravila redakce ve složení David Kubáň, Martin Olšovský a Jan Nápravník ideální sestavy a sestavy zklamání této sezony.

Nehráli jsme jako tým, zlobil se Mexes

AS Řím si včera mohl v tabulce italské ligy polepšit, místo toho klesl na sedmou příčku. Giallorossi totiž prohráli v Palermu 1:3. Obránce Philippe Mexes nebyl spokojený s výkonem svého týmu, hlavně za druhý poločas podle něho zaslouží Římané kritiku.

Morávek si po skalpu Schalke užívá velké satisfakce

Pocity velké satisfakce po sobotě hřejí českého záložníka Jana Morávka. Ten svojí trefou pomohl Kaiserslauternu k senzační vysoké výhře 5:0 nad Schalke 04, jehož je stále kmenovým hráčem. Možná i proto tak svůj gól na hřišti vůbec neslavil, aby zbytečně nedráždil své bývalé spoluhráče a fanoušky Schalke, kam se po sezoně má vrátit.

Baroš se vrátil. I přesto Galatasaray prohrál

Český reprezentant Milan Baroš se po zranění vrátil do sestavy Galatasaraye, ovšem porážku v istanbulském derby s Besiktasem neodvrátil. Jeho spoluhráč Bardal v závěru jen snížil na konečných 1:2, předtím se dvakrát prosadil zkušený španělský záložník Guti.

Chiellini: Z Juventusu nechci nikdy odejít

Giorgio Chiellini v průběhu tohoto týdne konečně uzavřel jednání o nové smlouvě s Juventusem a podepsal kontrakt s platností do léta 2015. 26letý obránce ovšem nemá v úmyslu hájit barvy Staré dámy jenom v nadcházejících letech, chtěl by za ní totiž hrát až do konce kariéry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele