McClaren znovu hlavním koučem, povede Derby County

30.09.2013, 21:17
Aktuality
Steve McClaren končí působení v roli jednoho z asistentů manažera Queen's Parku Rangers Harryho Redknappa a míří do jiného klubu hrajícího League Championship. Někdejší kouč anglického národního týmu byl jmenován novým manažerem Derby County...

"Derby County dnes večer s potěšením oznamuje jmenování bývalého trenéra anglické reprezentace Stevea McClarena do funkce hlavního manažera Rams," stojí na internetových stránkách Derby.

Derby je v tabulce čtrnácté s jedenácti body a bez kormidelníka je od soboty, kdy byl po prohře s Nottinghamem po téměř pěti letech odvolán Nigel Clough.

Právě v Nottinghamu McClaren nedávno působil, vedle něho vedl i Middlesbrough, Wolfsburg a dvakrát Twente. S Derby podepsal kontrakt na dva a půl roku.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (11)

Přidat komentář
Filip12

s ním by se mohl podařit návrat do PL rychlostí McLarenu

Reagovat
cerwi

no nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Podle letošní rychlosti McLarenu to vypadá spíš tak na střed tabulky.

Reagovat
Darren Fletcher

F1

Reagovat
raduinho

Reagovat
dantetomas

Ako neber to utocne ale je diskusia v ktorej by sa sa neozval?

Reagovat
smazaný uživatel

toto bolo nahodou vtipne.)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, jestli si zrovna polepšili ...

Reagovat
dantetomas

No jo.... Nigel nie je Brian.... Brian bol totiz uber fucking alles... Ale Derby by som postup prial... A taktiez Forrest

Reagovat
jester Radka Bejbla

Clough to není, ale i tak je to dobrý klubový kouč

Reagovat
Trand

To si teda pomohli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele