Aktuality

V Evertonu nejsou peníze. Budeme zkoušet hostování, říká Moyes

Předpokládalo se, že Everton bude v lednu poměrně aktivní na přestupovém trhu, aby získal několik hráčů na posílení týmu. Manažer Toffees David Moyes potvrdil, že chce minimálně jednoho hrotového útočníka, jenže zároveň přiznal, že k dispozici nemá žádné peníze.

Berger je nejoblíbenějším Čechem fanoušků Liverpoolu

Záložníka Patrika Bergra zvolili fanoušci Liverpoolu nejoblíbenějším českým fotbalistou v historii klubu. V anketě na oficiálním webu Liverpoolu získal 38 procent hlasů a o jediné procento porazil Vladimíra Šmicra. Třetí skončil Milan Baroš s 25 procenty hlasů.

Kanonýr Ibrahimovič chce uzavřít kariéru v zámoří

Švéd Zlatan Ibrahimovič chce svoji kariéru uzavřít v zámořské lize MLS. Devětadvacetiletý kanonýr v rozhovoru pro nizozemský list Voetbal International uvedl, že jeho současné angažmá v AC Milán bude zřejmě jeho posledním v Evropě.

Liverpoolu se před zápasem se Spartou nahušťuje program

Poslední dva ligové duely fotbalistů Liverpoolu byly kvůli nepřízni počasí odloženy, což anglickému týmu komplikuje program v úvodu nového roku. Před zápasem se Spartou v prvním kole vyřazovací části Evropské ligy (17. února) čeká "Reds" jedenáct zápasů během padesáti dní, přičemž především v úvodu ledna hrají každý třetí den.

Musíme pohlídat Drogbu, tuší před derby Wenger

Blíží se velký zápas a s ním i mnohá prohlášení jeho hlavních aktérů. Manažer Arsenalu Arsene Wenger přiznal, že klíčem k úspěchu jeho svěřenců bude nejspíš udržet na uzdě "kata" Gunners Didiera Drogbu. Afričan proti klubu ze severu Londýna nikdy neprohrál a ve třinácti zápasech nasázel stejný počet branek. Fanoušci Arsenalu se tedy mají čeho obávat.

Mám za sebou nejtěžší období v kariéře, říká Robben o zranění

Nejtěžší zkouškou v dosavadní kariéře prošel podle svých slov nizozemský fotbalista Arjen Robben během vleklého zranění podkolenní šlachy, kvůli kterému si na podzim za Bayern Mnichov nezahrál. Šestadvacetiletý záložník už trénuje s mužstvem a doufá, že po lednovém soustředění v Kataru bude na jarní sezonu připraven.

Nejlepší hlášky z diskusí - nominace

Blíží se konec roku a s ním také anketa o nejvtipnější hlášky z diskusí, na kterou se řada z vás těší. Abychom anketu udělali ještě lepší a nevynechali jsme příspěvky, které nám unikly, bude letošnímu hlasování předcházet nominace...

Ancelotti přemýšlí o posilách. Záleží na zdraví Alexe

Manažer Chelsea Carlo Ancelotti velké zimní nákupy neplánuje. Jedinou výjimkou by mohla být koupě středního obránce. O tu se ale londýnský klub bude snažit jedině v případě, že se do konce ledna nestihne po operaci kolena uzdravit Brazilec Alex.

Borriello věří, že AS Řím může vyhrát ligu

AS Řím opět neprožil ideální začátek ligy, svěřenci trenéra Ranieriho ale brzy vylepšili své výsledky a nyní jsou na pátém místě tabulky. Útočník Marco Borriello věří, že se Giallorossi na konci sezony mohou radovat z mistrovského titulu.

Kaká na odchod z Realu Madrid nemyslí

Kaká nemyslí na odchod z Realu Madrid. O brazilského záložníka má údajně velký zájem Inter Milán, Kaká ale měnit dres nehodlá. Soustředí se na co nejrychejší návrat na hřiště po operaci kolena, hrát by mohl už příští týden proti Getafe.

Švéda Ljungberga chce získat glasgowský Celtic

Bývalá hvězda londýnského Arsenalu Fredrik Ljungberg by se mohl vrátit na Britské ostrovy. O třiatřicetiletého švédského záložníka usiluje manažer Celticu Neil Lennon, který s ním bude v brzké době jednat o případném angažmá.

Van Bommel: Celá liga se bojí, že ještě získáme titul

Bayern ukončil podzimní část sezóny na páté příčce a na vedoucí Dortmund před jarem ztrácí propastných čtrnáct bodů, kapitán mnichovského celku Mark van Bommel ale stále věří v obhajobu titulu a říká, že konkurenti mají z avizované stíhací jízdy Bavorů strach...

Van der Sara může v brance Manchesteru nahradit Adler

Nizozemského veterána Edwina van der Sara by mohl v brance Manchesteru United nahradit německý gólman René Adler. Pětadvacetiletá opora Leverkusenu má v kontraktu klauzuli, která mu umožňuje odejít na Old Trafford za čtyřiadvacet milionů eur.

Slavia po třech letech vyhrála vánoční turnaj internacionálů

Slavia Praha po třech letech opět vyhrála vánoční turnaj internacionálů v Edenu. Vršovický klub porazil ve finále tradičního "štěpánského" klání Duklu Praha 6:3 a z pomyslného trůnu sesadil tým Nike, který ovládl předešlé dva ročníky.

Bordeaux v zimě posilovat nebude

Kádr Bordeaux přes zimu nedozná žádných změn. Francouzskému klubu se letos rozhodně nedaří podle představ, jeho prezident Jean-Louis Triaud ovšem vyloučil nějakou aktivitu na přestupovém trhu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele