Ukážu Mourinhovi, že se mýlil, věří Lukaku

08.10.2013, 14:45
Aktuality
Romelu Lukaku se v létě neprosadil do základní sestavy v Chelsea, a tak bude letos oblékat jiný modrý dres. V Evertonu zatím sází gól za gólem a ve svém počínání hodlá pokračovat. Chce Josému Mourinhovi dokázat, že jeho rozhodnutí o hierarchii forvardů u Blues bylo chybné.

Lukaku posílil Everton v poslední den přestupového období a jeho odchod způsobil u fanoušků Chelsea velký rozruch a nesouhlas. Nešlo prý však o vyjádření nedůvěry Mourinha vůči belgickému forvardovi, nýbrž o cestu, která mu přinese největší prospěch do budoucna. V Chelsea by totiž nedostal tolik prostoru.

"Trenér se nějak rozhodl a já to jako hráč musím respektovat. Proto jsem zvolil hostování. Je jen na mě dokázat Mourinhovi, že se spletl," řekl talentovaný kanonýr. V Evertonu zatím válí, v dosavadních třech ligových zápasech nastřílel čtyři góly a na jeden přihrál.

"Jedinou mojí prací je nyní hrát dobře a dávat hodně branek. Poté lidé budou muset uznat, že jsem dobrý hráč. Chci dát více gólu než hráči Chelsea. Na konci sezony se uvidí, kdo udělal nejlepší rozhodnutí," dodal sebevědomě reprezentant Belgie, kterou v pátek v Chorvastku čeká klíčový zápas o postup na mistrovství světa.

José Mourinho ovšem už dříve vyjádřil, že svého tahu nelituje a stojí si za svým. Lukakuovy góly v dresu Toffees nechce stavět na jednu váhu se střeleckou mizérií útočníků, jež si v kádru ponechal. "Jedna věc je hrát za Everton, další věc hrát za Chelsea," uvedl portugalský stratég.

Autor: Marek Ustohal / skysports.com

Komentáře (413)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nechápu proč ho posilali na hostování, v chelsea by byl nejlepší

Reagovat
milan78

já tomu, že pude hostovat věřil v momentě, kdy nedal penaltu proti bayernu.., neznám poměry na SB, ale torres má asi bezmeznou důvěru

Reagovat
smazaný uživatel

Aby pomocí Lukaku obíral konkurenci (MU, City, Ars, Spurs, Lpool) o body v boji o titul resp .top4 i z druhé řady - lepší tým než Everton pro naplnění Mourinhova záměru vlastně vybrat ani nemohl ty pubertální tupec. Taky samotného hráče to hostování posune za ten rok o hodně dál, dál než kdyby si teď kopal League cup za Chelsea a brnkal chlpy na káry na lavce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

pan střelec Belgie může na příštích MS se současnou genarací dojít do semifinále klidně

Reagovat
blade115

To spíš až na tom dalším. Ale i tak mám pocit, že to bude zas jen další nenaplněný potenciál ...

Reagovat
cetto

Obě varianty jsou reálné. Ono se dost plive na naše hráče, ale na druhou stranu s tím kádrem, který máme, jsme za poslední roky zažili větší úspěchy než belgičani nebo švýcaři, kteří jsou výrazně kvalitnější. Nejlepší kádr mají jednoznačně němci a španělé, za nimi jsou další velmoci jako Francie, Anglie, Itálie a do následující skupiny bych už zařadil právě Belgii, Nizozemí nebo třeba Portugalsko

Reagovat
milan78

tak současnou belgii bych se nebál zařadit po bok vyhaslé francie, anglie...

Reagovat
smazaný uživatel

Belgie černý kůň MS.

Reagovat
kiwwi

portugalsky strateg si ide svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten škótsky si to tiež dáva zatiaľ

Reagovat
kiwwi

ten skotsky o sebe aspon neprehlasuje, ze je special one, naopak s pokorou prehlasuje, ze sa este ma co ucit a je to velmi tazka praca, ale veri si ze ju zvladne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Moyese to neni pokora, ale pravda no.

Reagovat
kiwwi

co je to za logiku?

Reagovat
smazaný uživatel

to je nadsázka vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

s pokorou znižuje šance svojho tímu na úspech v LM well done david!

Reagovat
smazaný uživatel

na čo sa dá pozerať aj ako na alibizmus.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

on uz to taky o sobe neprohlasuje...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=IiQqh_KMpZs

vedel som , že táto chvíľa nastane

Reagovat
smazaný uživatel

Tovej shit tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si nejsem jistý, ale nebylo tu nedávno nějaké prohlášení, že jít na hostování byla čistě jeho iniciativa?

Reagovat
Neuro

fotbalisti neví co prohlásili minulý den natož týden/dva zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

to se ale nevylučuje... pokud mu Mou řekl, že je v současné situaci pro něj 3. útočník, tak Lukaku mohl říct, že půjde radši na hostování, kde bude klidně 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa tohto rozhovoru to vyzerá tak, že mal rozhovor s Mourinhom a ten mu povedal, že nebude hrať pravidelne, taže keď chce môže ísť na hosťovanie. Vybral si teda hosťovanie.

Reagovat
vitasrp

Nedávno bylo někde jeho prohlášení, že sám nevěřil, že bude pravidelně hrát, a proto šel zhruba 10 dní před koncem přestupního období za Mourinhem. Tvrdil, že mu tehdy ještě nechtěl říct, že si přeje odejít na hostování, ale Mourinho s ním prý jednal na rovinu a dospěli tak k rozhodnutí, že Romelu půjde hostovat.

Tohle prohlášení zase vypadá úplně jinak, je to celý divný..

Reagovat
Talker

Tak jestli mu bylo řečeno, že bude 2.-3. útočník (což bylo jasně naznačeno tím, že v prvních 4 zápasech nasbíral 60 minut a z toho 1/3 v prodloužení), tak se není co divit, že chtěl na hostování.

On chce Mourinhovi ukázat, že je idiot, když nad něj posunul Etoa, Torrese a možná i Dembu.

Reagovat
vitasrp

Je to tak, já se v tom mometálně taky trochu ztrácím..

Reagovat
Usty

Mourinho mu řekl, že na něm nebude stavět - nebude číslem jedna v útoku. Na ten popud se s Mourinhem domluvil (nebo s tím přišel sám Lukaku), že raději odejde hostovat. To je ostatně v článku řečeno

Lukaku mu chce dokázat, že se mýlil v rozhodnutí o tom, že jej neoznačil za no.1 v útoku, ne o tom, že ho poslal hostovat.

Reagovat
kiwwi

to jako Lukaku uz mal take ego, ze radsej odisiel na hostovanie, ako keby nemal byt no. 1?

Reagovat
vitasrp

Zní to dost drsně, ale sám říkal, že v tomhle věku potřebuje co nejvíc hrát, v Chelsea by nejspíš každé utkání nehrál a on nechtěl riskovat, protože se potřebuje zlepšovat, protože je letos MS atd..

Reagovat
kiwwi

ja si myslim, ze keby mu Mou zarucil miesto dvojky (na zaklade vykonov trojky) v utoku, tak by Lukaku nikam nesiel...lenze on mu asi nevedel zarucit ani tu trojku (Torres, Ba, Schurrle), to je podla mna cely problem

Reagovat
kiwwi

este som zabudol na Etaka

Reagovat
vitasrp

Já si moc neumím představit, jak dává Mourinho záruky 20letýmu klukovi, no..

Ale jako Lukaku musel cítit, že jednička nebude a o čas bude muset tvrdě bojovat, proto radši odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ono nejde o zaruky, to treneri ziadnym takym hracom davat nebudu...ide skor o to, ze ho asi velmi nepodrzal a nepovedal mu nieco v style jednotka nebudes, ale svoju sancu dostanes a ak ma presvedcis tak sa mozes vypracovat uz tuto sezonu...skor mu ukazal styroch seniorov cez ktorych cesta momentalne nevedie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spíš prostě cejtil, že reálně hrozí, že fakt bude během sezony max. dvojkou/trojkou na hrotu a že není reálná šance, že by mu Mourinho dával nějak víc příležitostí. Tak radši odešel někam, kde bude aspoň pravidelně hrát, než aby krněl zas sezonu na lavičce.

Reagovat
kiwwi

ty vole 19 rocnemu hracovi realne hrozilo, ze bude dvojkou na hrote v Chelsea...tak to sa mu necudujem ze odisiel

Reagovat
smazaný uživatel

Vole, ale tak když sezonu před tim už i sám sebe přesvědčil, že má na to pravidelně nastupovat a střílet góly v PL, tak proč nejít na hostování? Sám ví, že má na všechno v CFC dost času, a na jeho post tam jsou další tři hráči. Prostě mu víc dá sezona, kde odehraje většinu zápasů v základu, než sezona při který bude doufat, že se někdy na hřiště podívá z lavičky.

Reagovat
kiwwi

o co stavka, ze dalsiu sezonu Chelsea kupi top utocnika?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že by se Lukaku s někym vsadil?

Ne, tady se fakt vsázet nebudu. Já jen prostě chápu přístup Lukakua, nic víc.

Reagovat
vladis271

by som chcel vidieť človeka, čo by dotoho s tebou išiel.

Reagovat
Talker

Tak v prvních 3 zápasech dostal přednost Demba, Torres, Schurrle a přišel ještě Etoo. Z čehož logicky vyplývá, že ani ta dvojka nehrozila, měl by minimum času na hřišti a byl by spíše trojkou, případně by mu reálně hrozilo, že by se nedostával ani na lavičku (1 pozice pro útočníka na lavičce, jedna na hřišti a ještě 2 další čekají na šanci).

Což už jen pro mladého kluka před MS, který se musí prát s Bentekem o pozici jedničky v repre hodně velká hrozba.

Reagovat
kiwwi

vsak to je mi jasne, ale nezaradit Lukakua ani do top 3 vasich utocnikov, to uz je fakt tah na hlavu

Reagovat
Talker

Tak to samozřejmě je. Tipl bych si, že měl odejít původně Demba, ale Lukaku radši, než aby byl trojkou, tak se rozhodl sám jít na hostování.

Spíš je na hlavu, že nebyl zařazen nejhůře jako dvojka.

Reagovat
Pinturicchio

A čemu se divíš, když Lukaku vidí, komu chceš Josef dávat přednost?

Reagovat
Pinturicchio

chce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Usty

Potřeboval hrát každý týden v základní sestavě, je jedno, jestli mu je 20 nebo 30 - bojuje o MS a už loni byl elitní PL střelec. Nevím, co ti na tom přijde divný.

Reagovat
kiwwi

hmm asi to, ze keby to mali takto vsetci utocnici, tak by to bolo fakt smiesne...Welbeck, Chicharito, Dzeko, Jovetic atd. atd. si to tiez maju povedat? Fakt mi to pride smiesne, ale viem ze Lukaku ani takto neuvazoval

Reagovat
Usty

Jovetić přišel do City, protože si myslel, že se prosadí. Džeko byl před sezonou jednička na hrot, Chicharito patrně větší ambice nemá a Welbzovi by hostování určitě prospělo... Přestože dostává příležitostí víc než by dostával Lukaku v Chelsea.

Reagovat
kiwwi

ale chapes, tak proste uvazovat nejde...bud budem jednotka a budem hrat tyzden co tyzden v zaklade, alebo idem radsej prec

Reagovat
Usty

Proč by nešlo? To není o tom, že "kdo takhle uvažuje je piča, blabla..", ale o tom, že se prostě s koučem domluvili... mimo to Lukaku je prostě největší útočnej talent minimálně v PL, ten prostě musí mířit nejvýše - a když může bejt největší ofenzivní zbraň v řekněme second-class týmu, proč by dělal čuráka v Chelsea?

Reagovat
kiwwi

aby zapadol do partie?

Reagovat
Usty

bejt součástí party a ztratit rok kariéry.... ....hrát v jiným klubu prim

sakra, ty misky vah se ne a ne naklonit.

Reagovat
kiwwi

zle si to pochopil, reagoval som na tu tvoju uplne poslednu otazku

Reagovat
Usty

já vím ale být součástí party přece není dostatečnej argument vůči tomu, že v Evertonu udělá velkej pokrok, zatímco v Chelsea by stagnoval, rozumíš mi?

Reagovat
junglist

ty letošní dresy evertonu sou hrozný...eště Chang na hrudníku

Reagovat
smazaný uživatel

WTF? krásný barvy, krásný límečky, krásný proužky na rukávech, dres bez zbytečných zhovadilostí, logo sponzora nemá žádné debilní barvy..kdybych sbíral dresy, tenhle si koupím hned

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

... jen ten pitomej znak...

Reagovat
smazaný uživatel

Držím mu palce jako nikomu. Sleduju ho asi od 16 a většího sympaťáka a přemýšlivého fotbalistu od tak mladého věku nepamatuju. Snad se prosadí a je mi jedno, jestli to bude nebo nebude v Chelsea.

Reagovat
Talker

Tak jestli nedostane šanci ani příští sezonu a odejde, tak to bude největší fail CFC po vykopnutí Guddyho, Duffa a Robbena a jejich nahrazení SWP, Maloudou, Kalouem a Joeym.

Reagovat
kiwwi

vykopnutie RDM je uz v poriadku?

Reagovat
vitasrp

Nedošlo ti, že mluvil o hráčích?

To jsou občas fakt krávoviny, na co seš schopnej poukazovat..

Reagovat
kiwwi

no dobre, a co angazovanie Torresa za 50 mil. a nesledne jeho presadzovanie kvoli tomu kolko stal?

Reagovat
vitasrp

Proč do té sestavy kravin nebyl zařazený nejhorší přestup v historii fotbalu, na to se musíš zeptat Talkera, ne mě.

Já jenom reagoval na tu úchvatnou otázku, která byla totálně mimo..

Reagovat
Chazy

Tak napsal největší fail, klidně někdo může tak vidět RDM

Reagovat
vitasrp

To je fuk, že za nej fail Talker neoznačil vykopnutí RDM furt neznamená, že by to bylo už v pořádku..

Reagovat
fajdax

Kaká

Reagovat
Talker

Kde jsem to řekl?

P.S. pro mě to nebyl největší fail ani v době, kdy byl vykopnutej a nebyl to ani největší fail mezi vykopnutými trenéry. Byla to hlavně obrovská prasárna.

Ohledně Torrese - nejhorší nákup, jaký jsme provedli samozřejmě. Ale ty odchody mě mrzí prostě více. At už ta trojice, kterou jsem napsal, zúžení kádru po doublové sezoně...

Reagovat
Counter

OT minimálně pro příznivce AFC:

http://www.arsenal.com/goalofthemonth1314

Ani se nemůžu rozhodnout, kterému gólu ten hlas dát, jeden lepší než druhý

Reagovat
SunFells

Ramsey, Ramsey a nebo Ramsey?

Reagovat
smazaný uživatel

Mertesacker

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už je pozdě, když už to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

toľko remziov...

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, Gervinho krom zatím dobrých výkonů i velký stylař

http://tinyurl.com/nobscac

http://tinyurl.com/ogrpl34

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
supervizor

Schovava svou velkou hlavu.

Reagovat
SunFells

Pěkný dresy, supr potisk

Reagovat
smazaný uživatel

penaltu kopl dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis jedna penalta a furt se najde nejakej deb*l co to bude furt vytahovat

Reagovat
kiwwi

ked toto vazne povedal, tak to je proste...

Reagovat
smazaný uživatel

proste kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

přepiště dějiny

Reagovat
smazaný uživatel

Je to showman a určitě ho těší, že rozbublal pár nenávistných žaludků, jako je třeba ten tvůj...

Reagovat
Mada

zavřít ho do blázince

Reagovat
smazaný uživatel

Převádí tlak z Ancelottiho na sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Chazy

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Mada

Reagovat
Swarley

ach jo

Reagovat
CHONG

A hele, kolik hloupých rybiček se zase chytilo.

Reagovat
-Carles-

Všetkých si nás Jožko opäť povodil

Reagovat
CHONG

To jsem na mysli neměl

Reagovat
Free_player

tak ted jsi převedl tlak z něj na sebe !

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Klasika.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Reagovat
Counter

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Rssa

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
El Campeon

Reagovat
C0br

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Však je. Fans Realu po něm ještě budou plakat.

Reagovat
vladis271

KOKOT!!

Reagovat
smazaný uživatel

titulok je ale na chuja... nepovedal I am the vest coach in Real Madrid history, ale "I am the manager of best Real Madrid TEAM in history".

To je podstatny rozdiel. A historiu madridu neznam, ale toto je dost mozno aj pravda. Alebo bol v minulosti nejaky coach ktory s nimi ziskal viac ako 100b a dal 121g za sezonu?

Co sa cisto statistik tyka, tak pravdepodobne manazoval najlepsi Real v historii

Reagovat
teenz

Ne, nikdo to nedokázal. Proto nevidím důvod tady některý experty.

Reagovat
teenz

*Nevidím důvod kopání do něho od místních expertů.

Reagovat
smazaný uživatel

goal.com .............. ale tak když to nasytí jeho hatery tak proč ne že jo

Reagovat
Talker

Taky ale v historicky nejslabší éře Primery, kdy jsou největší rozdíly. I Pellegrini dokázal uhrát více bodů, než Mourinho ve dvou sezonách a mít 3 pokusy, tak bych řekl, že tu stovku jednou dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Po jeho loňské vynikající sezoně absolutně nechápu, proč ho Mourinho na hostování pustil, nevím, co víc by od něho chtěl, aby mu dal příležitost, asi ani 30 ligových gólů by ho nepřesvědčilo...na druhou stranu ale Lukaku udělal dobře, Mourinho s mladými talenty pracovat neumí a pokud se Mourinhovi rýsuje v Chelsea nějaká delší budoucnost, měl by Lukaku co nejdříve přestoupit někam, kde ho totálně neutopí...

Reagovat
cetto

To si nemyslím. Pod Mourinhem prostě hrají ti nejlepší, bez ohledu na věk. Bohužel z treninku a přípravných zápasů neodhadl skutečné Lukakovy kvality + pozdní příchod Etooa to taky ovlivnil. Ale pokud se letos jejich útočníci nebudou prosazovat, ale Lukaku bude střílet goly, nepochybuju o tom, že za rok v tom základu bude

Reagovat
smazaný uživatel

V žádným svým působišti nedával příležitost takto mladým hráčům...já bych to nijak široce neanalyzoval, je to samozřejmě Mourinhovo rozhodnutí, já jen zcela jednoduše nechápu, proč nedat příležitost hráči, kterej ve 20-ti letech nastřílel 17 ligových gólů v sezoně...

Reagovat
Kornovec

co to meles?jose pomohl na vysluni napr. varanovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ano...a tím výčet končí...

Reagovat
Kornovec

jako nemam naladu prohlizet stare sopisky chelsea,interu a realu,ale hlavne v madridu mlade hrace stavel.co treba takovy nacho?nebp obi mikel,tomu bylo kolik kdyz ho jose trenoval a hral skoro furt?

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho odehrál v minulé sezoně 9 ligových zápasů, to mi teda na rozvinutí talentu moc nepřipadá...a Mikel OK, ale z toho žádná velká hvězda nevyrostla teda...klidně si tu náladu udělej a hledej, nic moc nenajdeš...

Reagovat
Kornovec

takze nasel jsem napr. balotelliho a robbena.ti 2 pod nim zacinali jako mladici a kde jsou ted?arjen je vitez LM a mario je podle me mezi TOP 3 italskymi hraci

Reagovat
smazaný uživatel

OK máš pravdu, Mourinho dal příležitost spoustě nadějných hráčů, je to trenér budovatel a vychovatel...

Reagovat
Kornovec

ty jsi chuj,ja nejsem bezbrehy obdivovatel joseho,ale uspechu ma docela dost,ne?a kdyz jsme u tech mladych hracu tak co treba oscar,willian a dalsi mladici ted v chelsea?videl jsem je hrat parkrat,ale na oscarovi je to postavene a hazard je taky dulezity.a to nemluvim o kalasovi,kdyby nebyl poraneny

Reagovat
kubys

Aha a opravdu je vytáhl Jose jo?

Reagovat
vitasrp

Vitasrpovi už si to dokázal, teď už zbývá jenom ten Jose, no..

Reagovat
Usty

*jsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

nepleť se do cizích románků, já ho můžu opravovat

Reagovat
vitasrp

Jo, nadřízenýmu se neodporuje..

Reagovat
oli9

Vždyt ma chelsea sueprbombamegaalfasamce střelce Jidáše Torése

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že hlavní důvod jeho odchodu hostovat z jeho strany byla ta neproměněná penalta v Superpoháru, prostě si nevěřil a bál se. Jinak každopádně dobrý tah ten Everton a příští sezónu až vypadne dřevo Eto'o tak základ

Reagovat
Filip12

Eto'o je taky kanonýr

Reagovat
Pinturicchio

Smějte se, ale Josef zase všechny jednou prekabátil ... v týmu si nechá Torrese a o 3 Titanicy lepšího Lukakua pošle na hostovačku, ... to nečekal nikdo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Však už to tu někdo prohlédl - Everton bude CFC díky Lukakovi brát body všem konkurentům CFC a pomůže tak Josému k titulu. Mind games 2.0

Reagovat
Pinturicchio

Piči, ale tak toto už je ozaj akože HC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
C-M@ster

Tak on by Lukaku na sobě takhle nedřel, kdyby ho v týmu nechal. Tím, že je teď v Evertonu na sobě bude dřít jako kůň a do Chelsea se vrátí jako nejlepší útočník PL. Mourinho

Reagovat
Talker

Tomuhle se dá uiž jen zasmát...

Reagovat
smazaný uživatel

šanci dostal a nic nepředvedl takže pá

Reagovat
smazaný uživatel

Ked on Mourinho nevie vyuzit jeho potencial...

Reagovat
smazaný uživatel

akú šancu dostal?

Reagovat
REPLIKATOR

Nemusíš Mourinhovi nic dokazovat. Až se vrátíš do Chelsea, ten už tam totiž nebude

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Free_player

jn ... komediant zas potáhne zkusit novou ''výzvu'' ... jak kolotočník

Reagovat
CHONG

Říká se kolotočář, šašku.

Reagovat
Pinturicchio

Kolotočník

Reagovat
OVi.77

Kolotočník je jak název pro nějakého brouka

Reagovat
Free_player

prostě ten sráč od kolotočů

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

mindgames

Reagovat
Free_player

Lukaku Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ako ponizit, urazit viac stran v jednej kratuckej vete, to dokaze len spupny Mourinho

Reagovat
mastakillah

Reagovat
vitasrp

Jinak Lukaku si taky mohl zejména tu pasáž o tom, jak chce s Evertonem skončit před Chelsea, odpustit. Chápu, že jako profesionální fotbalista udělá všechno pro nejlepší možný umístění svýho současnýho celku, což se od něj zároveň i čeká. Ale do novin pouštět takovýhle věty do novin by nemusel, musí mu být přece jasný, že se to nebude zrovna líbit. A srát zrovna fanoušky, kteří za ním docela dost stáli, mi nepřijde úplně moudrý.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm a co tak...DRZ PICU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
CHONG

José dobře ví, co dělá, Chelsea letos získá titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

A kdo ji ten titul vystřílí?

Reagovat
CHONG

Celý mančaft.

Reagovat
Sandstorm

I Petr Čech?

Reagovat
CHONG

Ten především.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prosim vas, je tu niekto regnuty na gunners.cz?

Reagovat
smazaný uživatel

ten si to neprizna ani ked vyhras 10 rokov po sebe capocannoniera

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Už bych se nedivil ničemu, očekávám nasazování Schwarzera na úkor Čecha a jeho posezoní odchod do Barcelony. Post jedničky, zaujme Courtois.

Reagovat
Sandstorm

Ještě poslat hostovat De Bruyneho, prodat Matu a mission completed José knows

Reagovat
Chazy

Zas nemusíme přehánět

Reagovat
kiwwi

Manažer Chelsea José Mourinho prohlásil, že jeho čich mu umožňuje předvídat, jak se bude zápas vyvíjet i kdy padnou góly.

(Daily Telegraph)

Reagovat
CHONG

Ty máš z toho chlapa neskutečný vítr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
vitasrp

Jako jo no, řeší ho až neskutečně..

Reagovat
Chazy

Našel svýho kiwwiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

vítr je nějaký nový výraz pro komplexy?

Reagovat
Pinturicchio

Pro demenci.

Reagovat
smazaný uživatel

"Ty máš z toho chlapa neskutečný demenci?"

Reagovat
Pinturicchio

* neskutečnou, ... protože mu z toho měkne mozek, ne přece?!

Reagovat
smazaný uživatel

On to má ale vrozený...

Reagovat
fajdax

Řekl jen že tušil v zápase s Norwichem že Norwich srovná na 1:1 a proto nechal rozcvičovat Edena

Reagovat
kiwwi

During the game I am not nervous. I have feelings. I smell things

jeho citacia

Reagovat
fajdax

Ok, to sem nečetl. Každopádně by si raději měl řešit toho ňoumu co má na lavičce Manu a furt se křečovitě nesnažit jakkoliv vysmívat Special One

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, pořád se směje Josemu, který má uspěchy ale to, že na jejich lavičce je alibistický Moyes to už mu nevadí . Mourinho má sice sebevědomí řeči ale on už dokázal svoje kvality. Moes radši řekne, že jeho tym nema na vyhru už před bojem. A mimo to, to jak přehlížel Kagawu a i ted moc nehraje taky o něčem svědčí. JO a pro kiwwiho, kde je ten Zahaaaa jak jste tady s nim pořád otravovali, když se mu podařila klička proti pruměrnému asijskému týmu?

Reagovat
fajdax

Naprostej souhlas Ten člověk je opravdu zvláštní zjev...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

a vysmiala sa ti mufacka uderka sokujuce

Reagovat
Miguel19

Dyť to je klasický kiwwi..nic nového.

Reagovat
fajdax

Reagovat
SunFells

megaciťáky

Reagovat
Usty

král

Reagovat
kmotor corleone

to musia byt nejake tajne mind games.

Reagovat
johan14

Ešte príde za Josém so zveseným nosom. Tá hosťovačka bola po vzájomnej dohode, tak nechápem čo tu trepe. Keby ho Mou nechal v Chelsea a sedel by na lavičke, tak by zas kecal že mu Mourinho kazí kariéru. Lenže José vie že by ho bola škoda a o rok ho stiahne späť. No aby mu dovtedy nenapršalo do nosa a nechcel silou mocou prestup . Pre mňa je už 2 roky najväčší talent v Anglicku ADNAN JANUZAJ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

zaujímavé čo spravia 2 goly proti najslabšiemu tímu v PL . a už je pre teba najvačší talent

Reagovat
smazaný uživatel

posledná veta.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť si ho zaregistroval před týdnem

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, že jak jsem tu dělal před začátkem sezony tu anketu, tka ho nezmínil tuším nikdo.

Reagovat
kubys

Je pravda, že Johan ho tu propaguje hodně dlouho a hodně dlouho tvrdí, že to je nový Cruijff.

Reagovat
johan14

dík, aspoň niekto si to všimol za tie 2 roky

Reagovat
Rssa

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Chazy

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ježííííš - dobre že je preč. Keď som videl vo finále superpoháru ako kope penaltu tak mi naozaj nechýba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dřevák.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Reagovat
r.mrazik

giroud to ma jak kombinezu z F1

Reagovat
smazaný uživatel

okrem fajky tam budú mať pumu..inač veľmi podobné...s rozdielom, že z pumy potečú väčšie sponzorske peniaze, keďže nike má zrejme prednejšie kluby

Reagovat
smazaný uživatel

miesto fajky*

Reagovat
smazaný uživatel

vôbec to nie je podobné.

Reagovat
smazaný uživatel

a v čom je taký veľký rozdiel? v porovnaní toho čo má na sebe henry a súčasného dresu Arsenalu? Detaily..Aj tak ide len o to, že budete mať z toho viac peňazí, takže rozoberať to je asi zbytočné

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to podobné, tie ramená a rukávy sú úplne iné a horšie ako terajší dres.

Reagovat
afc

30m rocne nie je ziadna tragedia,prave naopak,vedenie si za tento kontrakt zasluzi mega pochvalu.

Reagovat
smazaný uživatel

bavím sa o estetične.

Reagovat
SunFells

Úplých hnusů se bojím

Reagovat
j_mrazik

Ten, co má Henry, je pěknej. To na Giroudovi musí být nějaká sranda.

Reagovat
SunFells

Giroud nemá dres, spíš nějakou tréninkovou mikinu.

Reagovat
terry

Hláška o tom, že chce skončit s Evertonem před Chelsea, je pravděpodobně úplně vymyšlená. Daily Mail také vychcaně vynechal i tu část, že Lukaku řekl, že si vybral odchod. Přitom v originálu to je. Holt novinařina, jak má být.

Reagovat
The Krupy

Do Juve

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
Pinturicchio

Ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam nechci.

Reagovat
Pinturicchio

Prooooč?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám na to.

Reagovat
vitasrp

Tak se zranil De Bruyne, to není zrovna dobrý..

Injury concerns continue to mount for Wilmots. Kevin De Bruyne has gone to hospital for check on ankle after training this morning.

Reagovat
terry
Reagovat
vitasrp

Taky jsem to pak našel, naštěstí je teda v pořádku..

Reagovat
Whitemedia

Macheda končí hostování v Doncasteru

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že Kadlec je tak dvě třídy před Machedou..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má už učňák, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Venca si tu maturitu třeba jednou udělá.. Jágr taky maturoval ve třiceti..

Reagovat
nani92

neviem kto nás môže momentálne vytrhnúť z tej streleckej mizérie ak nie on..

Reagovat
Wat

Jakože by byl lepší i s poraněným stehenním svalem než útočníci ManU dosud?

Reagovat
nani92

teoreticky.. ale halvne,ak by som bol RvP a vidím že na miesto mna ide hrať MAcheda,tak by som sa tak nasral,že by som hral nie na 100,ale 120%

Reagovat
Pinturicchio

Patrice Evra : “Someone with Pogba’s talent and personality are rare things,” Evra told reporters. “He was a boy who was respected by the older players like Giggs and Scholes.

“Even if he did not make an impression on the Coach, he made an impression on his teammates.

“It was a huge loss for us.”

... copak na to fanoušci kiwwi?

Reagovat
Pinturicchio

bez fanoušci

Reagovat
kiwwi

s vami je to jak s blbcami fakt vsak aj my sami sme priznali, ze takyto hrac by sa nam neskutocne zisiel a bola to strata, ale stojime za Fergiem a chapeme ho, preco si nenechal od cucaka diktovat, mohlo by to napachat v konecnom dosledku viac skody ako uzitku

Reagovat
avicii

od Rooneyho si nechal diktovat a nedopadlo to zle...

Reagovat
Pinturicchio

To chápu, já naražím na to, že to nejspíš nebude žádný podvraták a charakterový odpad, pokud ho respektují hráči jako Giggs nebo Scholes.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl být charakterový odpad, když je někdo sebevědomý, věří si a chce dokázat trenérovi, že na to má a ten přitom nasadí radši na jeho místo Rafaela, tak se nemůžeme divit, že prostě odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

* nemůže nikdo

Reagovat
Pinturicchio

To se ptej fanoušků MU

Reagovat
kiwwi

prosim?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
kiwwi

co sa to tu snazis rozprudit?

Reagovat
Pinturicchio

Vlastně nic, to, že jsi totální pokrytec, tady ví už všichni.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Kenneth

Reagovat
fenixLFC

co sa ti nezda, ved teba ''pokryva'' stale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tebe proste jebe

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
tomasinho

Co má co Rafael s Pogbou prosímtě?

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo někdy na konci roku 11, United měli celkem velkou marodku co se týče záložníků a zbyl jenom on a Park. No a Ferguson postavil středovou dvojici Park - Rafael a Pogbu nechal na lavičce, nedávno to řekl v rozhovoru, že potom zápase se rozhodl odejít.

Reagovat
tomasinho

Já si teda Rafaela v záloze nepamatuju no. Ale možné to je.

Reagovat
mithro

je to bohuzial tak

Reagovat
smazaný uživatel

sviniar Rafael odstavil Pogbu

Reagovat
smazaný uživatel

Je smutné, že neumíš číst. Je to kritika na Fergusona než na Rafaela.

Reagovat
smazaný uživatel

je smutne, ze tu pises taku chujovinu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ved Pogba neklame, ale tiez by nemal rozpravat taketo hluposti, United chcel opustit a aj ho opustil, to je cele..a nie tu splietat dristy o Rafaelovi v zalohe, preco odisiel z United

Reagovat
Talker

Tak není se co divit, prakticky žádná osobnost tam už nezůstala...

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinhova geniální práce s mladíky:

1. Běž dopiče a vrať se až z tebe bude TOP hráč.

2. I am the best coach ever!

Reagovat
kiwwi

psst, budes mat z neho vetry ci co

Reagovat
fajdax

No a i přesto je už několik let nejlepší kouč na světě

Reagovat
Sandstorm

Ježiš, tam šlo o to, že on chtěl hned do A-týmu a tomu platově odpovídající smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

diskutabilní

Reagovat
Rssa

Kdepak, to je Guardiola. Zcela objektivně.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej gif

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu to! Myslím, že předtím byl nějaký článek ve smyslu, že Romelu se dohodl s Mourinhem, že hostování bude nejlepší cesta a teď, že Lukaku dokáže Mourinhovi, že to byl omyl... to nedává moc význam... moc Chelsea nesleduji, jelikož je mi hrozně nesympatická, ale tohle mi příjde jako velká komedie

Reagovat
db18

"Jedna věc je hrát za Everton, další věc hrát za Chelsea," uvedl portugalský stratég.

Proto má gól za Everton menší váhu než gól Chelsea?

Reagovat
vladis271

smutné je kde sa PL dostala, keď tím ako CFC sa považuje za niečo lepšie ako Everton.

Reagovat
db18

Ambicemi? Určitě...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Darren Fletcher

Macheda is back

Reagovat
niflheim

Reagovat
Darren Fletcher

what a turn by Macheeedááááááá

Reagovat
mithro

zraneny

Reagovat
Rssa

Byl už někdo na Rivalech? Je to tak boží, jak to vypadá z trailerů a různých recenzí?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa

Tyto jsem samozřejmě na mysli neměl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě lepší to je.

Reagovat
smazaný uživatel

je to vyborne, akorat fakticky ne uplne presne, proto jsem rad, ze nejsem nejaky nadsenec do formuli a nekazily mi dojem nektere nepresnosti, kterych si zrejme fanousek F1 urcite vsimne

Reagovat
Rssa

Tak já formule rád nemám, je to šaškárna a o hovně, ale tehdy to mohlo ještě být zajímavé a ty charaktery mi přijdou jako naprosto ideální dvojka pro film, plus ti herci jsou záruka kvality. Těším se.

Reagovat
fantomas

Co herci, Howard je. Jinak přesně...F1 je nuda, ale zrovna tohle je asi ten jedinej příběh z toho prostředí, kterej mě obyčejně láká.

Reagovat
Rssa

Tak já daleko radši rallye, kde se ukážou pravé řidičské schopnosti, ale toto vypadá opravdu výtečně. Howard mi kolikrát nesedl, ale opět to zde vypadá na povedenou práci, společně se soundtrackem, který už mi dost dlouho hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

v F1, kde ide o stotiny sekundy, rozhoduje čo, ak nie vodičské schopnosti?

Reagovat
Rssa

Pole position? Peníze týmu? Vybavení? Zastávky v boxech? Neusnutí za volantem na šedém asfaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

to su dristy fakt

Reagovat
Rssa

Popírači pravdy, co se ti nezdá?

Reagovat
smazaný uživatel

no, ze formula je daleko komplexnejsi sport, ako ho vnimas

Reagovat
Rssa

To je možné, ale je to taaaaková nuda. Vždyť se tam nic neděje, jen jezdí do kolečka či kostičky . Nedejbože když začne pršet, to je pak poprask a hrůza v očích mechaniků...

Reagovat
smazaný uživatel

preteky su len poslednou zlozkou mnohych dejov, ktore sa deju pocas vsetkych dni a tyzdnov a pretekmi to len cele vyvrcholi, ked sa o to nezaujimas, to proste nepochopis..

Reagovat
Rssa

Tak pro diváka to je ale dost nuda, on do toho nevidí. Na okruhu nuda a v zákulisí potajmu něco kujou. Rallye je zábavné, pro hardcore fandy přínosnější než F1. F1 je naopak spíš o autech pro širší masu, která akceptuje útoky na 1.signální.

F1 je takový Kameňák, Rallye je pak Skyfall.

Reagovat
smazaný uživatel

ale chapem, ze ked chces taku lahsiu automobilovu zabavu, tak ta rallye bavi ovela viac

Reagovat
fantomas

Lahsiu?

Reagovat
smazaný uživatel

netreba tam riesit okolo vsetkeho tolko veci ako pri formule, formula je uplne iny svet, tak to vnimam ja no...ked chcem jak ty hovoris vidiet divocinu a zabavu, tak si pozrem rallye, nic viac od toho necakam..pri formule je to daleko daleko komplexnejsie

Reagovat
fantomas

Njn, na to já můžu namítnout, že zase při rallye musí pilot prokázat mnohem komplexnější schopnosti při samotných závodech. Nehledě na to, že technickej aspekt a práce na vozech hlavně během jednotlivých rallye, mezi jednotlivýma závodama, je tam samozřejmě taky obsaženej a v konečnym důsledku dělá značnej rozdíl. Tak zas nemusíš dělat, jako by tam nebyl...

Reagovat
CHONG

Nejdůležitější je kvalita monopostu, řidičské schopnosti jsou až na druhém místě.

Reagovat
smazaný uživatel

jasné, že s trojkolkou to neujazdíš, ale jednotlivé vodičské schopnosti sú tam veľmi dôležité.

Reagovat
fantomas

Takže mi chceš říct, že kdyby Schumacher v dobách svý největší slávy přesedlal k Sauberu, nepřestal by vyhrávat?

Reagovat
smazaný uživatel

takze mi chces poveat, ze keby jazdec Sauberu isiel na Schumacherove miesto, tak vyhrava rovnako?

Reagovat
fantomas

No to asi ne, ale přijde mi to diskutabilnější, než když to převrátíš naruby. Nikdo neřiká, že na jezdeckých schopnostech nezáleží - jen že na monopostu záleží víc.

Reagovat
smazaný uživatel

no, ja som z Rssovho komentáru vyčítal, že v F1 sa vodičské schopnosti neukážu.

Reagovat
Talker

Spíš kdo by byl výše na konci sezony? Schumacher v Sauberu nebo ten jezden Sauberu ve Ferrari. Já bych si tipl, že rozhodně to druhé.

Jinak by mě ale zajímalo, co se děje tak záživného mezi závody vedle nějakých tiskovek, že trošku povolili tenhle drátek a tamten přitáhli.

Reagovat
smazaný uživatel

to si z môjho príspevku vydedukoval? Veď píšem, že záleží aj na monoposte, veď to je jasné.

Reagovat
fantomas

No..v první řadě.

Reagovat
CHONG

To samozřejmě, ale většina odborníků říká, že kvalita monopostu dělá 80% a řidičské schopnosti 20% a s tím souhlasím, protože Fernando je o parník nejlepší jezdec, ale protože musí jezdit s tou plechovkou, tak to válcuje Vettel.

Reagovat
fantomas

Jojo, na rallye sem i osobně byl a daleko snáz si dovedu představit, že by mě to někdy pořádně chytlo. Příroda, skoky, přesuny z místa na místo, změny lokace - mnohem atraktivnější. A i jako divák si to pak užiješ jinak, když máš vstávat se slepicema a hledat si pro sebe vhodný místo namísto obyčejnýho sezení někde na tribuně.

Jinak soundtrack teda taky nažhavim.

Reagovat
Rssa
Reagovat
fantomas

Slušný. Na Gravity si ještě, koukám, nebyl, ale tam je soundtrack taky fajn - doma v obýváku to teda tolik nevyzní, klíčovej je tam ten timing. Ale třeba http://www.youtube.com/watch?v=C79i9Ii236g obstojí i bez obrazu. Price vypadá na zajímavej talent.

Reagovat
Rssa

Nebyl, upřímně mě to ani moc neláká, asi to nechám až na full hd verzi. Času není nazbyt a radši ho investuju do At World´s End, to bude pecka.

Reagovat
fantomas

Hm, velká chyba. Pokud to někdy vidět, tak jednoznačně na plátně. Ale jak myslíš. Já dal Gravity přednost před Rush a vůbec toho nelituju, i když bych nejradši v kině oboje.

Reagovat
Rssa

Možná, podle času to zkusím zachytit, ale já moc nejsem na sci-fi. I když takové Sunshine mě odrovnalo....

Reagovat
fantomas

Nj, tak tohle je sci-fi desetiletí, a to uplně jinym způsobem než takovej Avatar. U toho se prostě musí dělat výjimka. Však já třeba s naprosto klidnym srdcem přešel Star Trek, pro kdekoho událost (půl)roku, taky nejsem žádnej sci-fi fanoušek, spíš naopak...ale že chci do kina na Gravity, o tom sem měl jasno od začátku.

Reagovat
Rssa

Star Trek je obyčejný akčňák, náhodou se odehrávající ve vesmíru, to nejde brát jako sci-fi Stejně tak Avatar, který byl fajn, ale taky jen pohádka. Gravity mi připadá až moc hardcore sci-fi, to mě trochu děsí, že se budu nudit....

Reagovat
fantomas

Pfffffff..

Reagovat
Jerichoo

Hans Zimmer

Reagovat
Rssa

Přece jen je to větší adrenalin, divočina, zážitek. Je to i člověku blíže, jsou tam i relativně dostupná auta. Není to monotématické jezdit 100 kol dokola s tím, že jednu zatáčku projedeš pořád stejně. Velký vliv povrchu v rallye, počasí...to ho dělá atraktivnější. A i jezdci mi přijdou šikovnější.

Reagovat
fantomas

No, a i jako fanoušek si to cestování za závody užiješ uplně jinak právě. F1 je popcornová zábava, rallye - jak řikáš - pravá automobilová divočina.

Reagovat
Rssa

Je to prostě větší zábava.

Reagovat
smazaný uživatel

ani formula nie je ziadne monotematicka a pre tych, ktori to sleduju podrobne to nuda nie je

Reagovat
CHONG

F1 je nuda možná tak letos, ale jinak je to skvělá podívaná a v příští sezóně, až se nasadí nové motory, tak to bude zase zajímavé.

Reagovat
fenixLFC

praveze tento rok co som videl tak to bolo zaujimavejsie nez tie roky predtym, aspon sa cosi dialo, utrhnute kolesa viacerch jazdcov na tom istom mieste a podobne. Ale chapem ze myslis, ze je to lne o tom ci sa vettelovi pokazi monopost alebo nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

heh, vraj nuda. Nabudúci rok uvidíte tú show, keď si Kimi vyjazdí titul s 2 promile.

Reagovat
fantomas

Spíš..neuvidíme no.

Reagovat
CHONG

Kimi a Fernando v jednom týmu, to bude teprve nálož.

Reagovat
Kenneth

Jestli nedostanou lepší auto než letos, tak jim to bude k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

300. pre portugalskeho cirkusaka.

Reagovat
CHONG

Vidím, že v Barcelonských kanálech jsou z Moua ještě pořád v křeči.

Reagovat
iamek

To jo ... Tolik trofeji co jim sebral ...

Reagovat
CHONG

Nejde jenom o trofeje

Reagovat
fenixLFC

tak o co? ze ich na konci porazal ked sa po x zapasoch za sezonu naucil co na nich plati a aj tak mu to na vela trofeji nestacilo?

Reagovat
CHONG

Mou narušil jejich hegemonii. Porazili jsme je ve finále CdR. Získali jsme titul s rekordním počtem bodů a gólů. Porazili jsme je v Superpoháru, v posledních vzájemných zápasech jsme si je mazali na chleba a navíc jim dával dobrý čoud i ve veřejných prohlášeních. Hrozně mě bavilo, jak z něj fandové ochotníků chcali maggi v kostkách.

Reagovat
fenixLFC

a co z toho ked viac trofeji ako real ziskalo trebars aj atletico?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Já snad někde mluvím o trofejích nebo Atléticu, jenom říkám, že jsou fanoušci ochotníků z Moua pořád v křeči a to i po jeho odchodu, stačí se podívat do diskuze PD, navíc Mou u nás dokázal slušné věci, zvlášť když člověk přihlédne k tomu, jak jsme na tom byli, když nás přebíral.

Reagovat
-Carles-

Hotová tragédia, keď k vám Jožka prišiel, mali ste sezónu pred tým 96 bodov v lige, 3 body za Barcou

Reagovat
CHONG

Jo a v CdR a hlavně v LM jsme taky všechny válcovali.

Reagovat
cristiano.K.

otázaka a co z toho stačila? To, že sere fanoušky je k ničemu, když měl mít víc trofejí.

Reagovat
smazaný uživatel

mrknite na nové video

http://www.youtube.com/watch?v=RiAcg0IoGBA

Ďakujem :)

Reagovat
smazaný uživatel

mrknite na nové video

http://www.youtube.com/watch?v=RiAcg0IoGBA

Ďakujem :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaze Josemu, kto je skutocny special one

Reagovat
Dufan

kašli na Chelsea....FORZA EVERTON

Reagovat
cristiano.K.

Forza

Reagovat
smazaný uživatel

400. pre jogging

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
I am Mancunian

gay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele