Aktuality

Vedení mi nechce přivést nového útočníka, stěžuje si Mourinho

Při dlouhodobé absenci Gonzala Higuaína je Real Madrid v problémech, disponuje totiž už pouze jediným hrotovým útočníkem Benzemou. Trenér José Mourinho apeluje na vedení, aby do nové posily ofenzivních řad investovalo, avšak kladného přijetí požadavku se mu nedostává.

Jedničkou Bayernu má být Kraft, šéfové klubu jsou rozlíceni

V jarní části sezóny by branku Bayernu měl hájit teprve dvaadvacetiletý Thomas Kraft, o čemž podle německých médií rozhodl trenér Louis van Gaal. Zatímco Oliver Kahn či Sepp Maier krok nizozemského kouče schvalují, šéfové klubu jsou údajně nespokojeni...

Asijský pohár 2011 - druhý hrací den

Druhý hrací den Asijského poháru domácímu Kataru ještě o něco málo přitížil. Ovládla ho totiž Čína, kterou takto nejspíš pořadatelská země bude muset ve vzájemném souboji přemoci. Pozornost publika se zároveň obrací ke skupině B, která nabídne úvodní představení dvou kandidátů na celkový triumf.

09.01.2011 Aktuality 54 komentářů
Zaujalo nás

Milán se dohodl s Flamengem na odchodu Ronaldinha

Bývalého nejlepšího fotbalistu světa Ronaldinha dělí od návratu do Brazílie už jen velmi málo. Podle viceprezidenta AC Milán Adriana Gallianiho se italský klub dohodl na přestupu třicetiletého útočníka do Flamenga.

Štajner byl rád, že na halovém turnaji uplatnil vánoční přípravu

Během vánočních svátků Jiří Štajner vyrazil hned na několik exhibičních halových turnajů a dnes se mu příprava vyplatila, když Liberec pomohl dotáhnout za triumfem na pátém ročníku klání Fortuna Víkend šampionů v pražské O2 areně.

Lopez zůstane v Catanii do konce sezony, potvrdil Pulvirenti

Maxi Lopez bude minimálně do konce letošní sezony hájit barvy Catanie. Argentinský útočník se po nepovedených působeních v Barceloně a FK Moskva v dresu italského celku konečně začal prosazovat i v Evropě a prezident Catanie rozhodně nemá v úmyslu 26letého hráče prodávat.

Sparťan Pamič by si rád zahrál proti české reprezentaci

Sparťani dnes na halovém turnaji Víkend šampionů v Praze měli nezvyklého kapitána. V lize nastupuje v této roli brankář Jaromír Blažek, v evropských pohárech plní funkci Tomáš Řepka a občas alternuje Erich Brabec. Protože ale všichni jmenovaní v O2 areně chyběli, nahradil je Manuel Pamič.

Plzeňští Rada s Navrátilem míří do Sivassporu

Viktoria Plzeň nakonec zřejmě nedokáže zachovat základní osu mužstva, které se stalo českým podzimním mistrem. Přijde totiž podle všeho o dvě defenzivní opory - do tureckého Sivassporu v neděli zamíří na zdravotní testy stoper Jakub Navrátil a defenzivní záložník Tomáš Rada. Pokud v nich uspějí, Turci pro ně mají připraveny smlouvy na 3,5 roku.

Pražský halový turnaj vyhrál poprvé Slovan Liberec

Vítězi halového turnaje Fortuna Víkend šampionů se stali v pražské O2 areně poprvé fotbalisté Slovanu Liberec. Ve finále porazili Spartu Praha 6:3. Třetí skončil Slovan Bratislava, který obhajoval loňské prvenství. Vítězný tým vyinkasoval půl milionu korun, poražený finalista polovinu.

Slávista Čelůstka zvažuje, jestli by mu zimní přestup pomohl

Ondřej Čelůstka má plnou hlavu starostí při pomyšlení na jarní část nejvyšší soutěže, v níž bude jeho Slavia hrát o holý ligový život. Na druhou stranu řeší i vlastní budoucnost, protože právě jeho prodej může "sešívaným" pomoci v těžké ekonomické situaci.

Jarolím odmítá, že by jako jediný zavinil krizi Slavie

Když trenér Karel Jarolím přijel se Slovanem Bratislava na dnešní halový turnaj Fortuna Víkend šampionů do Prahy, znovu v něm ožily vzpomínky na podzimní odchod ze Slavie, který jej prý ještě dlouho strašil ve snech.

Je zde padesátiprocentní šance, říká Vieira o letním konci kariéry

Poslední měsíce své kariéry před sebou možná má Patrick Vieira. Zkušený francouzský záložník nyní hraje za Manchester City, kde má smlouvu jenom do konce sezony a v rozhovoru pro deník L'Equipe přiznal, že se mu hlavou honí myšlenky na odchod z vrcholové scény...

Dortmundské duo udivuje Bundesligu

V současném fotbale není důležitější pozice, než defenzivní záložník, který zajišťuje prostor před obranou. A žadný tým v současné Bundeslize nejspíš nedisponuje takovou kvalitou, jakou do středu hřiště přinásí mladá dvojice z Dortmundu Sven Bender - Nuri Sahin.

Hodgson v Liverpoolu skončil, Reds přebírá Dalglish

Logické a poměrně očekávané vyústění má letošní podzimní krize Liverpoolu, po vzájemné dohodě na Anfield Road oficiálně končí manažer Roy Hodgson. Reds nyní do konce sezony povede Kenny Dalglish...

Juventus jsem nemohl odmítnout, nechal se slyšet Toni

Luca Toni po teprve půlročním angažmá opustil Janov a včera přestoupil do Juventusu, kterému se upsal do června 2012. Zkušený kanonýr si tím podle svých slov splnil sen a za cíl má jediné - vyhrát s turínským klubem italský titul, který mu v jeho sbírce stále chybí...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele