Aktuality

Hlavně nepanikařit, zdůrazňuje Manzano

Sevilla prohrála poslední tři zápasy a v tabulce španělské ligy se propadla až na desáté místo. Trenér Gregorio Manzano si uvědomuje, že situace není dobrá, zároveň odmítá panikařit. Stačí pár dobrých výsledků a Sevilla bude znovu bojovat o Ligu mistrů.

De Boer: Takhle se mi to líbí. Musíme si věřit

Frank de Boer odstartoval trenérské angažmá v Ajaxu velmi dobře, jeho svěřenci v Lize mistrů vyhráli na hřišti AC Milán. Bývalý vynikající obránce věří, že Ajax bude podobným způsobem pokračovat i v nizozemské lize, kde nabral ztrátu na vedoucí týmy.

Rosický a spol. si užívali postup krátce, už myslí na Manchester

Hráči londýnského Arsenalu se na postup do další fáze Ligy mistrů nadřeli možná víc, než očekávali, ani tak ale na oslavy neměli příliš času, protože se okamžitě začali chystat na duel s Manchesterem United. Těší se i český záložník Tomáš Rosický, který půjde do ligové války o Anglii odpočatý, neboť ve středu proti Partizanu nehrál.

Do Realu bych nepřestoupil, ujišťuje Alves

Daniel Alves zatím s barcelonským vedením neúspěšně jedná o prodloužení současné smlouvy, která platí do léta 2012. Španělská média spekulují, že se 27letý obránce nebrání odchodu z Katalánska. Alves ale fanoušky Barcelony ujistil, že i kdyby odešel, určitě neposílí úhlavního rivala Real Madrid.

Fernandeze mrzí, že nemohly hrát opory Auxerre

Auxerre včera zakončilo své účinkování v Lize mistrů prohrou 0:4 na půdě Realu Madrid. Francouzský tým nasbíral v základní skupině celkem tři body a na jaře nebude hrát ani Evropskou ligu. Trenéra Jeana Fernandeze mrzí, že se Auxerre nemohlo kvůli zraněním opor předvést v plné síle.

Naší hrozbou je Arsenal, nikoli Chelsea, říká Nani

Jako černá a bílá momentálně působí dva přední londýnské kluby. Chelsea z posledních osmi zápasů vyhrála jen dvakrát, Arsenal naopak hned šestkrát a dostal se do čela Premier League. To ovšem nevyhovuje záložníkovi třetího favorita na titul Manchesteru United Nanimu. Ten tvrdí, že právě Gunners jsou největším soupeřem Red Devils.

Pro Benzemu prý byl hattrick odměnou za tvrdou práci

Středeční hattrick proti Auxerre má znamenat definitivní a symbolickou tečkou za trudným obdobím útočníka Karima Benzemy, který v Realu Madrid rázem vyhlíží lepší časy. V duelu proti svým krajanům z Francie zažil své nejlepší představení v dresu "Bílého baletu" po loňském přestupu z Lyonu.

Thiago Silva může AC Milán chybět až půl roku, mimo hru je i Flamini

V AC Milán nebudou vůbec v dobrém vzpomínat na včerejší zápas Ligy mistrů s Ajaxem. Rossoneri už měli jistý postup do osmifinále milionářské soutěže a daleko více než porážka je tak mohou mrzet zranění, která utrpěli Mathieu Flamini a především Thiago Silva...

Osmifinále Ligy mistrů má téměř z poloviny jiné obsazení než loni

V Lize mistrů jsou po skončení základních skupin dál ve hře největší giganti a favorité včetně trápícího se obhájce Interu Milán. Ale šestnáctičlenné osmifinále bude mít téměř z poloviny jiné obsazení než v minulé sezoně. Svoji účast v osmifinále obhájilo devět týmů, čtyři se mezi elitu vracejí, tři jsou úplnými nováčky.

Elmander má v plánu dohrát sezonu v Boltonu, rozhodne se až poté

Skvělou sezonu prožívá Johan Elmander, švédský útočník svými góly táhne Bolton a řekl si o pozornost mnohem větších klubů, než jakým jsou Wanderers. Spekulacím nahrává i fakt, že má na Reebok Stadium smlouvu jenom do konce června, kterou ovšem někdejší kanonýr Toulouse hodlá dodržet...

Stále je před námi druhá polovina sezony, upozorňuje Gonzalo

Velmi dobře má letošní sezonu rozehranou Villarreal, který je na třetím místě tabulky Primera Division za suverénními Barcelonou a Realem Madrid. Stále je ovšem příliš brzy na to vyhodit kotvu a moc dobře to ví i obránce Žluté ponorky Gonzalo Rodriguez...

Newcastle bude trénovat Pardew, smlouvu podepsal do roku 2016

Novým manažerem fotbalistů Newcastlu se stal Alan Pardew. Na lavičce nováčka anglické ligy nahradí Chrise Hughtona, kterého vedení klubu v pondělí odvolalo s tím, že mužstvo potřebuje v nejvyšší soutěži trenéra s většími zkušenostmi.

Hapal: Alespoň jsme si Ligu mistrů zahráli, to se počítá

Český trenér Žiliny Pavel Hapal čekal od vystoupení svého týmu v Lize mistrů víc. Slovenský šampion, který ve čtvrtém předkole připravil o účast v prestižní soutěži pražskou Spartu, prohrál všech šest utkání a inkasoval 19 branek, čímž vyrovnal negativní rekord Ligy mistrů.

Brankář Realu Dudek si zlomil v Lize mistrů čelist

První start v sezoně skončil pro brankáře Realu Madrid Jerzyho Dudka zlomeninou čelisti. Polský gólman nedochytal středeční zápas Ligy mistrů proti Auxerre kvůli zranění, které utrpěl při střetu s Royem Contoutem těsně před koncem prvního poločasu. Mimo hru by měl být zhruba šest týdnů.

Benítez musí prokázat charakter, varuje trenéra Moratti

Krize Interu Milán se prohloubila i posledním vystoupením v Lize mistrů a Massimu Morattimu již dochází trpělivost. Prezident klubu naznačil, že odvolá trenéra Rafaela Beníteze, pokud tým neuspěje na mistrovství světa klubů, které na Nerazzurri čeká příští týden...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele