Aktuality

Jsme již s Ronaldinhem dohodnutí, hlásí prezident Grêmia

Ronaldinhovy dny v milánském AC se pomalu chýlí ke konci a odchod bývalého brazilského reprezentanta z města módy se zřejmě uskuteční již v průběhu ledna. Třicetiletý záložník se pravděpodobně vrátí do mateřského Grêmia, jehož prezident Paulo Odone již oznámil dohodu s hráčem...

Beránek Xanthi nepovede, trenérem zůstává Papadopulos

Český trenér Miroslav Beránek angažmá v Řecku nezíská. S celkem Škoda Xanthi již byl údajně na všem domluven a měl být tento týden jmenován, šéf klubu Christos Panopulos však dnes prohlásil, že trenérem zůstane dosavadní kouč Nikos Papadopulos.

Kean zůstává manažerem Blackburnu, důvěru má do konce sezony

Steve Kean se v Blackburnu Rovers těší důvěře a v tuto chvíli má jasno o své budoucnosti pro nadcházející měsíce. 43letý kormidelník se nedávno stal novým manažerem anglického klubu a nový majitel mu vyslovil důvěru pro zbytek letošní sezony...

Světové talenty: Henrik Mchitarjan

Po izraelském Golasovi se i tentokrát skauti Sky Sports zaměřili na hráče z nepříliš fotbalové země. Jejich pozornost totiž zaujal arménský záložník Henrik Mchitarjan.

Slavia měla zastavené přestupy, ale dluh už zaplatila

Slavia Praha měla od začátku prosince arbitrážní komisí ČMFS zastavené přestupy za nesplacený závazek vůči bývalému hráči Martinu Abrahamovi. Dluh 33 tisíc korun však už uhradila a od počátku roku může znovu nakupovat. Tiskový mluvčí ČMFS Jaroslav Kolář dnes také upřesnil, že opatření se nevztahovalo na odchody hráčů z klubu.

Blatterovi se nelíbí kritika volby pořadatelů MS

Prezidentovi FIFA Seppu Blatterovi se nelíbí kritika neúspěšných kandidátů o pořádání mistrovství světa v letech 2018 a 2022. Podle něj by se měli naučit prohrávat.

Manzano o zimních příchodech: Nemohu slíbit, že něco podnikneme

Sevilla před letošní sezonou plánovala útok na příčky zaručující start v Lize mistrů, místo toho se ale trápí a ve španělské nejvyšší soutěži jí patří až jedenáctá příčka. Mluví se o zimních posilách, trenér Gregorio Manzano ovšem příchod nových tváří rozhodně nezaručuje...

Vachoušek se vrací z hostování ve Spartě do Teplic

Záložník Štěpán Vachoušek se z hostování ve Spartě Praha vrací se do Teplic, kde zahájí počátkem ledna zimní přípravu. Pražský klub neuplatnil opci, díky níž mohl zkušeného fotbalistu získat na přestup. Informaci potvrdil sparťanský personální ředitel Jakub Otava, Severočeši ji oznámili na svém webu.

Donovan Everton neposílí, raději bude odpočívat

Landon Donovan v lednu neodejde z Los Angeles Galaxy na hostování do Evertonu. Americký reprezentant se dalším zkušenostem v Premier League nebránil, nakonec ale dal přednost odpočinku. Podle svých slov neměl poslední dva roky pořádnou pauzu.

Messi je jen o trochu lepší než já, tvrdí Balotelli

Kontroverzní útočník Manchesteru City Mario Balotelli opět ukázal, že sebevědomí mu rozhodně nechybí. Dvacetiletý italský reprezentant prohlásil, že na světě je pouze jeden o trochu lepší fotbalista než je on - Lionel Messi z Barcelony.

Van Nistelrooy neodejde. Chce Hamburku pomoci

Ruud van Nistelrooy se nechystá opustit Hamburk, přestože se jemu ani celému týmu nedaří podle představ. Zkušený útočník nelituje svého přestupu do německého klubu a věří, že se HSV na jaře zvedne.

Spalletti prý do Interu nepůjde, i příští rok zůstane v Zenitu

Trenér Luciano Spalletti zůstane minimálně ještě jednu sezonu trenérem Zenitu Petrohrad. Uvedlo to vedení ruského mistra v reakci na spekulace italských médií, že je Spalletti hlavním kandidátem na vystřídání Rafaela Beníteze v Interu Milán.

Rangers si musí vystačit bez zimních posil

Rangers jsou na dobré cestě k obhajobě skotského titulu, ještě je ale čeká víc jak polovina zápasů. V druhé části soutěže se glasgowský tým nebude moci spolehnout na žádné posily, manažer Walter Smith přiznal, že si klub nemůže dovolit ani přivést hráče na hostování.

Zemřel trenér italských mistrů světa Bearzot

Ve věku 83 let zemřel v Miláně bývalý trenér Enzo Bearzot, který v roce 1982 dovedl italské fotbalisty k titulu mistrů světa. Podle agentury AP byl Bearzot několik let vážně nemocný.

Rensing po letním odchodu z Bayernu našel angažmá v Kolíně

Bývalý brankář Bayernu Mnichov Michael Rensing posílí fotbalisty Kolína nad Rýnem. Šestadvacetiletý gólman, jenž působil v týmu úřadujícího německého mistra od roku 2003, byl od léta po vypršení smlouvy bez angažmá.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele