základní skupiny - skupina G, 4. kolo
09.11.2023 18:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Oslavy hráčů Slavie (© AFP)

Zlepšený výkon zajistil Slavii sladkou odplatu Římanům. Sešívaní dali vzpomenout na legendy

Slavia Praha zvítězila ve čtvrtém kole skupiny G Evropské ligy v pražském Edenu nad AS Řím 2:0, a zopakovala tak výsledek prvního zápasu památného čtvrtfinále poháru UEFA z roku 1996. Sešívaní dávali od úvodních minut jasně najevo snahu napravit nepříliš kvalitní dojem z prvního vzájemného duelu v italské metropoli a po většinu času se prezentovali aktivním výkonem. Ten jim zkraje druhé půle přinesl odměnu v podobě gólu Václava Jurečky. Výhru domácích pak ještě stvrdil povedenou ranou Lukáš Masopust, a oba protagonisté tohoto klání se tak srovnali v čele skupiny na devíti bodech.

Týmy, které se před dvěma týdny rozešly po přesvědčivé výhře římského AS, od té doby sehrály dva duely, z toho jeden proti konkurentům v boji o nejvyšší příčky v domácích soutěžích. V obou případech to skončilo neslavně. Slavia po mdlém výkonu nestačila na Plzeň, přičemž se jednalo o její první domácí soutěžní porážku od října 2022. "Vlci" pak odjeli bez bodů ze San Sira, kde vyzvali Inter. K porážce dlouho směřoval i víkendový souboj s Lecce, heroický obrat z nastavení druhé půle je však nakonec přivedl k vítězství.

Zápas na vyprodaném pražském stadionu začal zcela odlišně než ten v italském hlavním městě. Více ze hry měli rozhodně sešívaní, jejichž aktivita vedla k několika rohovým kopům a ve 27. minutě zejména k obrovské šanci Mojmíra Chytila. Bývalý forvard olomoucké Sigmy si zpracoval prudký centr Christose Zafeirise, ale z otočky vystřelil k překvapení všech zúčastněných pouze nad bránu.

Chuť útočit nicméně Slavii ani poté nescházela a dál nepouštěla favorizovaného soupeře na vlastní polovinu. K ohrožení brány Mileho Svilara se však rovněž dostávala pouze sporadicky.

Červenobílí neupustili od ofenzivní taktiky ani po změně stran a už ve 49. minutě to přineslo ovoce. Kombinace na levé straně vyústila v centr do pokutového území, kde k pravé tyči hlavičkoval Masopust. Jeho pokus ještě Svilar vytáhl, Chytil ale nespustil balon z očí, vrátil ho podél brankové čáry do malého vápna a odtud ho se štěstím protlačil do sítě Jurečka.

Vzápětí se přihlásila o slovo útočná vozba Římanů, křižnou střelu unikajícího Andrey Belottiho ovšem zneškodnil Aleš Mandous. Jeho protějšek Svilar musel do akce v 67. minutě, kdy ho po bleskově vedeném protiútoku pořádně protáhl Lukáš Provod. A tak se prosadil až Provodův jmenovec Masopust, jenž zůstal zcela osamocený metr za pokutovým územím a prudkou ranou k levé tyči rozvlnil síť.

Slavia tak soupeři oplatila porážku z Říma. V příštím kole se 30. listopadu představí na půdě Tiraspolu, AS Řím bude hrát tentýž den v Ženevě proti Servette.

Autor: Livesport.cz / Tomáš Břečka

Komentáře (502)

Přidat komentář
Losinho

0:0 na klid

Reagovat
Strakosha

Za mě hodně pravděpodobný výsledek a spokojení budou oba

Reagovat
Coutinho10

ještě dodatek k nevpuštěnýmu choreu v Římě

když si představím, jaký by to bylo, kdyby se tam toto mohlo odprezentovat, tak by to bylo něco famózního...velká škoda, když člověk vidí, jak to vypadá aspoň v této formě roztažený na hřišti, že to nemohlo být viděno při zápase

https://www.youtube.com/watch?v=z2DskiXwpIc

Reagovat
oli9

Škoda

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kilobyte

A trávník v píči.

Reagovat
Coutinho10

proti Plzni to občas skočilo no

Reagovat
Nuno čomes

Proč to nezabrali z větší výšky?

Jinak to Ave Slavia, co to je vlastně za nápad?

Reagovat
Coutinho10

j, to je škoda no, ale i tak hezký

Co to znamená AVE?

Ave je latinské slovo využívané Římany jako pozdrav, znamenající „sláva“.

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Ave

takže si myslím, že dobrý nápad

Reagovat
Nuno čomes

No já myslel, proč Ave Slavia. Z historického hlediska je to totiž pro Římany a nedává to souvislost se Slavií.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Tak je to trochu podlézání domácím. Štěstí, že nejeli do Berlína.

Reagovat
Nuno čomes

Já bych to spíš vnímal jako neúctu.

Reagovat
Salfovic

Já si taky myslím, že by třeba lepší byla podobizna Nera s nápisem Jude Slavia, ale to možná zítra vytáhnou Římani

Reagovat
Freedo

Moc nechápu, proč by to měla být neúcta. Caesar je obecně vnímán jako jedna z nejmocnějších postav historie a i to, jak je namalován, ho prezentuje jako majestátního panovníka. Kdyby to byla nějaká karikatura s přehnanými rysy, tak neřeknu nic. To, že to italský úřady údajně viděly jako urážku na cti je jen prostředek, jak házet fanouškům klacky pod nohy. Kdyby Italové měli choreo se Žižkou, tak mi to přijde možná trochu divný, ale spíš budu rád, že se o historii mé země někdo zajímá.

Reagovat
Coutinho10

přesně...kdyby nám byli u prdele, tak nic takovýho neděláme

Reagovat
Pablos

Ale když by bylo všeobecně známo, že je s Žižkou spjato i ,,Sláva Žižkovi” a oni vytáhnou jeho sic majestátnou kresbu, ale k tomu bude ,,Sláva Římu” tak ho vlasně znevažuješ, protože ta sláva nemá patřit jemu. Podle mě to takhle ani autoři nemysleli… ale z druhé strany to tak klidně může vyznít.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
PBLead

Reagovat
Coutinho10

neúcta by byla, kdyby to bylo nějak parodoziváno, což není tento případ

Reagovat
Strakosha

Reagovat
krisa

Reagovat
Cotton

Reagovat
Coutinho10

tak jsme Slavia, tak jak jinak to udělat ?

jako je, právě proto to je hezká myšlenka něco od nich si půjčit a hezky poupravit po našem

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě úplně dementní nápad, který musel nutně provokovat a nemá absolutně žádnou spojitost se Slaávií, takže sice si dali kluci práci ale tak se vlastnímu klubu nefandí.

Bez úrovně, klasický odraz české malosti..

Úplně si nemyslím, že by to samotné Římany uráželo, i když SPQR na dresech pravidelně bývá a ten vztah k historii je samozřejmě na každém kroku, spíš jim to asi je k smíchu.

Ale být slávistou, styděl bych. To se měli raději odkázat na rok 96 a to vyřazení AS.

Reagovat
ACSeRw!n

cista provokace.. jak kdyby italove udelali choreo s Karlem IV nebo Masarykem

Reagovat
Freedo

Vadilo by ti to hodně?

Reagovat
Kepy_FCB

Pávka v barvách Lichtenštejnska bych uvítal...

Reagovat
Strakosha

Nebo Tvrdíkem

Reagovat
kilobyte

Mao Ce-tungem

Reagovat
John Obi Mikel

To je dobrý, vadilo by mi, ale kdyby se tam objevilo choreo "Čau lidi".

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Bakary3

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kdybych teda fandil nějakému českému klubu, který se chystá na věhlasnějšího soupeře ze zahraničí, asi bych byl zklamaný, že tzv. tvrdé jádro nepřipraví něco, co má vlastně s mým klubem aspoň něco společného, historicky nebo jakkoliv jinak.

Reagovat
Bakary3

Připravili choreo tematicky spjaty se zápasem, ve kterým byl odkaz na oba soupeře.

Já nevím, co je v tom za problém.

Reagovat
Nuno čomes

Právě jsem čekal, že Coutinho napíše nějakou souvislost, ale nic. Takže mi to nedává žádný smysl.

Reagovat
Mass

Reagovat
delfin

Trochu přehnaný, ne? Některý lidi nežijou vůbec v realitě.

Reagovat
Coutinho10

ani ne, mě se to líbí a určitě hodně lidem

a jelikož to nemohlo bejt odprezentováno tam, tak aspoň takto

Reagovat
smazaný uživatel

Co je famózního na tom roztáhnout na tribuně kus plachty s random motivem?

Reagovat
Coutinho10

tak není to jenom random motiv, ale má to nějakou myšlenku s tím Caesarema hezky vytvořený v našich barvách

Reagovat
Alberto Aquilani

Tiež tomu nechápem, čo má na tom byť také famózne. Choreo, akých už svet videl tisíce a v Ríme desiatky

Motív je úplne prvoplánový a nezaujímavý. Už len také základné dejiny starovekého Ríma sú námetom, napríklad takto od gauča ma napadlo: (ak by som bol Slavista)

Slavia ante portas (Slávia pred bránami - narážka na Hannibala pred bránami keď Rím vyplienil - v pozadí sa vyhrať s nejakým obrázkom)

Niečo s Veni vidi vici (dobre toto je prvoplánové tiež, ale stále lepšie, ako hlava Caesara)

Keď Rimania stratili légie v bitke s Germánmi , Augustus kričal na svojho veliteľa, nech mu vráti légie - predstava takého padlého Mourinha na kolenách pri porážke so Slaviou

Husi ako zachránili Rím - tak ako ich Slávisti držia a rozrezávajú, že nepomôžu vám už ani tie

Dobre, to by neprešlo už duplom, ale rozplývať sa tu nad hentakým obyčajným nezaujímavým choreom už týždne mi príde choré.

Reagovat
Coutinho10

tak mimo obsah jde i o tu délku, což jak se psalo, pokud ta informace je pravdivá, tak to mělo bejt největší choreo u hostujícího týmu, takže to tomu dodávalo taky tu specialitu

a k obsahu, jasný, není to nic einsteinovskýho, ale je to zkrátka hezká úcta k jejich zemi, místu a koho většího vybrat než Caesara

Reagovat
Alberto Aquilani

Samozrejme, že to chce kopu práce, času a prachov, o tom vôbec nepolemizujem a chápem nasranosť, len mi trošku príde, že sa tomu choreu pomaly pripisujú až legendárne parametre.

To že by malo ísť o najväčšie choreo hosťujúceho timu, no neviem, nebudem sa hádať, celkom by ma zaujímalo, odkiaľ to vedia slávisti. Ako AS tak aj Lazio sú tímy, na ktoré sa chce každý vytiahnuť, čiže plný osťujúci sektor a taktiež choreá tam nie su nič nezvyčajné.

* plus treba brať v potaz aj to, že keď sa hrá rímske derby, jeden z tých tímov je hosťujúci :-) A trebárs také Lazio je v tomto fakt TOP:

https://preview.redd.it/9fy7kre45jd41.jpg?auto=webp&s=5f53aa5e303f816618606f96bde652703c84b6c7

posledné derby

https://www.ultras-tifo.net/images/stories/2022/11/derby-roma/roma-lazio-002.jpg

Reagovat
Coutinho10

k tý velikosti, tak možná to bylo specifikovaný v rámci evropských pohárů, zkusím když tak zítra dohledat, ale vím, že se o tom psalo, takže i toto tomu dodávalo, že nepůjde o nic obyčejnýho

j Lazio hezký

Reagovat
smazaný uživatel

Já v tom právě nevidím vůbec úctu ale naopak parodii a výsměch.

Reagovat
Freedo

Taky musíš umět ocenit kresbu. Ta je v případě Slavie fakt na vysoké úrovni a když jsem slyšel, kolik práce s tím měli, tak fakt velký respekt. Choreo by mělo být jednoduché a úderné, aby tu message pochopil každý. Nemusí to být hluboká filosofická myšlenka.

Jinak to Slavia před bránami zní jako nápad dobře.

Veni,Vidi,Vici už jednou bylo s Trpišem jako císařem. Nenašel jsem na netu, tak tady aspoň moje foto pro představu https://imgur.com/a/1xn38cC

Reagovat
Alberto Aquilani

Ale kresbu oceňujem a taktiež to, čo píše kolega vyššie, že si s tým dali veľa práce. Len mi to už príde trošku prehnané.

Reagovat
Mass

Hannibal se sice na slonech proháněl po Itálii, ale nikdy Řím nedobyl a nakonec jimi byl poražen.

Reagovat
Alberto Aquilani

Jop, môže byť, Rím bola moja najneobľúbenejšia téma na dejáku. Na maturitu som šiel tak, že jediné čo som nevedel bol Rím :-)

Reagovat
Mass

Vzhledem k tvému nicku - Aquila = orel, Aquilani = z orla, říkalo se tak i Římanům,protože ho měli ve znaku; celkem překvapivé.

Reagovat
Alberto Aquilani

Prestaň Inak taliančinu som mal už na gympli, čiže tohto nezanedbateľného faktu som si vedomý, ale Aquilani bol pravý Riman - od vlčice :P

Inak, orol bol symbolom skôr rímskeho vojska - légií, nie? Niekde na prelome 1-2. storočia pnl, jak tam šarapatil Sulla, ale toho Orla im tam dal ten druhý týpek. Ale nechcem sa moc púšťať do tejto témy, je to už nejaký piatok čo som zo školy :P.

Reagovat
Freedo

Jeho největší chyba byla, že po bitvě u Kann hned netáhl na Řím. Tehdy byli doslova na kolenou. On byl sice skvělý taktik, ale postrádal grand strategy (pardon za anglický termín, neznám český ekvivalent).

Reagovat
Mass

Tak to nedovedu posoudit, třeba mu došly zásoby a veděl, že na obléhání už nemá síly. Navíc Hannibal sice neprohrál bitvu, ale nezajišťoval si záda a ty provincie co dobyl, bylo jednoduché získat zpět.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Scházela taky větší podpora z kartaginskeho senátu (zásoby, peníze). Vojslo bylo vyčerpané. Co bylo tím rozhodujícím faktorem se už nedozvíme.

Reagovat
Freedo

Pravda, oni se Hannibala báli, aby se nestal až moc mocným. A taky se mu nepovedlo získat na svou stranu římské spojence na severu a ve středu Itálie, na což spoléhal.

Ale za mě největší chyba byla netáhnout ihned na Řím, jak mu radili někteří jeho velitelé. On se bál delšího obléhání, neměl obléhací zbraně, ale v Římě byl takový chaos, že si myslím, že by se mu povedlo město nakonec dobýt.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Souhlas, obléhat Rim mel už i kvůli demonstraci moci. Poté by se mu snadněji přesvědčovala ostatní samnijska města. Paradoxně Římany zachránili i ti, kterým odpirali občanství...

Reagovat
Freedo

Reagovat
Bakary3

Jo, to je dobrý, nebo mě ještě napadlo Ave Slavia.

Tvl... Nikdo z toho nedělá mistrovský dílo.

Ale to choreo povedený je, má to nápad, tak nevidím důvod, proč to neocenit.

Sice to říkám jako slávista, ale tyhle věci mě obyčejné vůbec nezajímají.

Kdybych to viděl při zápase na tribuně, řekl bych si jo, fakt dobrý a druhý den bych si už nevzpomněl.

Ale že to zakázali pro nějakou urážku nebo zesměšňování , to je pro mě totální bizar.

Reagovat
smazaný uživatel

Hahaha, právě jsi zabil Tribunu sever.

Reagovat
Freedo

Reagovat
Kocour Klapuška

Já teda jako slávista musím říct, že celej ten Caesar na ten Řím nejhorší a nejvíc trapný motiv, co si snad pamatuju Prvoplánový tak, že by tohle vymyslela i moje sedmiletá neteř, vizuálně to je kýčovitý jak od Vietnamců a ještě ten humbuk okolo toho

Reagovat
Kocour Klapuška

A trička taky šílený teda. Ještě jak na to bylo nějaký to promo, kde hráči a snad Trpišovský říkali Ave Slavie..

Reagovat
Vinci

Famózní no když prohrávas 2:0 po 5 minutách

Reagovat
0:1

K Talošům dost neuctivý, ale vzhledem k tomu, že stylisticky jsou mi chorea většinou až odporný, tak tohle je oproti nim celkem Brutus.

Reagovat
Peeko1983

Velmi povedené choreo. Dobrou minutu mi bruslil Morozov po těle

Reagovat
tadko97

Očakávam trápenie, ale snáď ma prekvapia a potvrdia celkom suverenitu v EL.

0:2

Reagovat
scr

0:3

Reagovat
KingMaster13

Ten zápas s Plzní byl průser ale přesto věřím, že tady by to mohlo vyjít a to dokonce vítězně. Situace ve skupině je taková, že Řím už má vítězství defakto jisté (Tiraspol i Ženevu rozsekají v klidu) a jediné co jim v Praze stačí je neprohrát o 2 goly. Tudíž oni přijedou v chilu vyklidněný, podívají se na Vánoční akce po Praze a doručí to. Jo, nepochybuju, že to 1. místo si pohlídají. Oni v takovém lážo plážo tempu třeba 2:1 prohrají ale to přesně jim bude stačit, protože vzájemný zápas budou mít lepší a i skore (tam navíc pak dají 8 Tiraspolu doma, kdežto my už to skore nemáme moc kde nahrát). Pro Řím je celkově teď důležitější Serie

A. Super je, že Tiraspol obral Ženevu takže máme i bodový náskok v nejhorším.

Řím je mnohem lepší mužstvo ale ta mentalita Italů tady sehraje svoje ale tu situaci ve skupině si oni pohlídají suveréně (na kalkulace Itala porazit nejde )

Tip: 2:1/1:1 něco mezi tím

Reagovat
mrtvej ofsajd

Mohli by to brát tak nak po italsku, jen jim to nesmíme nabídnout vlastníma chybama. Budou bránit a čekat na kiks.

Jsem zjedavej, s čím Trpis přijde...

Reagovat
KingMaster13

Oni se dopředu moc hrnout nebudou. I kdyby dostali gol tak to tempo zvyšovat nebudou, Slavia se upokojí, že vede a ten zápas se nějak v polovičním tempu dohraje

Reagovat
Pablos

Takže výhra/remíza a něco mezi tím = prohra

Reagovat
KingMaster13

Takže poloviční výhra

Reagovat
KingMaster13

po nájezdech za 2 body

Reagovat
Pablos

V pořádku

Reagovat
Salfovic

Určitě nebudou chtít prohrát, ale plichta jim bude stačit. Slavii taky, takže 0:5.

Reagovat
Largo

Škoda, že nemůže hrát Azmoun, rád bych ho viděl od první minuty a v derby to nebude. Myslím, že AS upřednostní derby. Snad se nezraní Dybala, nechal bych ho max na prvních 45 minut.

Daje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

No když jsem viděl co Slavie předvedla nebo nepredvedla minule tak asi budou za bod rádi.....

1:1

Reagovat
ACSeRw!n

0:4

Reagovat
Pablos

0:2

Reagovat
Nadržený šimpanz

Přání 0:10, tip 0:7

Reagovat
Kaspar

Nastesti Zeneva s Tiraspolem remiza, vyhrat jeden z nich oba zapasy by byl docela pruser

Reagovat
Pablos

Oni hráli už dnes ?

Reagovat
Pablos

Jo tys myslel minule

Reagovat
Nadržený šimpanz

Stačí když jeden z těchhle krypl týmů vyhraje zejtra a pak porazí židáky a v Edenu bude postup do KL

Reagovat
kilobyte

Aby to byl průser, tak by Ženeva nebo Tiraspol museli být schopný Slavii porazit. Kdyby jeden z nich měl 6 bodů, tak by to byla maximálně lehká komplikace.

Reagovat
John Obi Mikel

Venku se může stát cokoliv

Reagovat
kilobyte

Servette máte doma. To by se musel stát skoro zázrak, abyste nebrali 3 body. Tiraspol sice máte venku, ale když byste udělali 3 body se Servette, tak by stejně neměli šanci. Museli by vám naložit o 7 kousků a nebo porazit vás a bodovat v Římě.

Prostě kdyby jeden z těch 2 udělal 6 bodů z toho dvojzápasu, tak by sice šanci na postup měl, ale hodně malou. A určitě bych to nenazýval průserem.

Takhle už máte postup prakticky jistý.

Reagovat
Mass

Začíná se za stavu 0:0 a míč je kulatý

Reagovat
John Obi Mikel

Budu optimista 2:0, góly: Chytil, Vlček. Byť druhý poločas v neděli tomu moc nenasvědčoval

Reagovat
Freedo

Často když přišlo takové zaváhání v lize, tak jsme hráli v Evropě o to lépe, abychom to odčinili. Naposledy remíza v Teplicích a pak jsme zničili Tiraspol. Nedivil bych se, kdyby na ně zítra vlétli podobně a vyhráli třeba 3:0.

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych se teda divil, ale byl by to příjemný údiv.

Reagovat
John Obi Mikel

Stalo se to tak.

Reagovat
Freedo

Výsledek jsi ale trefil ty.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Vopi11

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
delfin

Tak zítra na 4 obránce.

Reagovat
Mass

Jak to víš?

Reagovat
delfin

Ty bys proti nim hrál na 3, když jsi viděl ten první zápas? Tipuju prostě 4-2-3-1.

Reagovat
Mass

Já bych hrál nejradši 4-4-2, ale mě se nikdo neptá

Reagovat
Elmas

2:2

Reagovat
mrtvej ofsajd

1:1 (Zafeiris)

Reagovat
Pablos

Jinak Sport2… takže sice se bude hrát v Praze, ale kvalita přenosu bude jak z Kuala Lumpur, už to vidím

Reagovat
mrtvej ofsajd

A komentovat bude Poulicek

Reagovat
fabec1222

OT: Rumové pralinky ende

Reagovat
ratusek

Tak co vyrábí Nestlé/Mondelez tak to stojí za hovno. Speciálně margotka šla uplně do hajzlu, dále lentilky, o piškotech se ani nemusíme bavit

Reagovat
fabec1222

Margotka mě teda příjde super. Ale kaštany jsou stejně strop.

Ale tak ono Nestlé už vyrábí v podstatě všechno, ne?

Ale před pár lety jsem si uvedomil, že už se nevyrábí vlnky, to mě docela nasralo. Stejně tak sandwich, to byla mňamka.

Reagovat
ratusek

Vlnky byly luxusní. Byla snad i nějaká petice, aby je zase obnovili

Margotka bývala lepší. A hlavně se ji nenápadně zmenšuje balení a zvyšuje cena

Reagovat
fabec1222

To je u všeho. Třeba i balené buchty nebo záviny jsou teď brutálně menší a dražší. Stejně tak nebalený pečivo jako rohlíky.

Já teda největší pokles zazamenal před lety u tatranek, ty jsem v podstatě přestal kupovat a teď už jedině horalky.

Reagovat
kilobyte

Taky mi tatranky už vůbec nejedou a jím jedině horalky.

Reagovat
Kinky7

Mila jeste porad jde

Reagovat
kilobyte

Jo, ta je taky dobrá. To bude tím alkoholem.

Reagovat
Radin

Ptž je od Sedity a tam jde většina věcí :)

Reagovat
Kinky7

Jo to jo

Reagovat
ratusek

Sedita je v pohodě zatím

Reagovat
Peeko1983

Mila forever

Reagovat
GabrielBatistuta

horalky > tatranky. Bývalo to obráceně.

Reagovat
Selänne

sandwich

Reagovat
Kypřící prášek

pochopitelný, moc čokolády, málo rumu

Reagovat
Salfovic

Jak je to vůbec dlouho, co Nestlé koupilo Orion ?

Reagovat
Strakosha

Nějaký odkaz na dobrý stream?

Reagovat
JackBlack

Jako po sestavách all-in na AS co tam zase JT šaškuje... Bořil, Maso, Jurečka, Douděra

Reagovat
Greny

Trpis to vylosoval....

Masíčko na stoperu , na wingbacku Doudera a Bořil a útočná síla Jurečka, Chytil, Provod

Hodně stesti

Reagovat
John Obi Mikel

Co to je dpč za sestavu.

Mandous - Masopust, Ogbu, Holeš - Douděra, Zafeiris, Oscar, Bořil - Jurečka, Provod - Chytil

Náhradníci: Kolář, Sirotník - Dumitrescu, Vlček, Tomič, Hromada, Ševčík, Ogungbayi, Wallem, Tijani, van Buren, Zachoval

Reagovat
Kaspar

jde na me docela Jarolim dejavu, kdyz se to zacalo srat po uspesnych sezonach

Reagovat
John Obi Mikel

Ze zdravotních důvodů chybí Matěj Jurásek, Ivan Schranz a dlouhodobě zraněný David Pech.

Reagovat
mrtvej ofsajd

To je paskvil...

Reagovat
meno

Reagovat
Strakosha

Nebude to 4231?

Mandous

Doudera, Ogbu, Holeš, Bořil

Zafeiris, Oscar

Masopust, Jurečka, Provod

Chytil

Reagovat
letitfly

To by dávalo asi větší smysl

Reagovat
naheCZ

To jediné by dávalo smysl

Reagovat
Pablos

Snad asi ano

Reagovat
mrtvej ofsajd

V něco takového doufám.

Reagovat
John Obi Mikel

Možný to samozřejmě je, já to bral podle pořadí a textu: "Do odvety proti AS Řím vyběhne následující XI! #slaasr

Lukáš Masopust na stoperu

Na krajích David Douděra a Jan Bořil

Mojmír Chytil na hrotu

Článek -> slavia.cz/article/21172"

Reagovat
Greny

To je tzv za odměnu Holeš posere zápas s AS, Bořil hoří proti Jirkovi a oba do základu , Chudák Vlček když na jeho místě musí ještě nastoupit Masicko

Reagovat
Igner Farnsworth

Ten provod vepředu to bude lahůdka, jsem zvedavej kolikrát dnes nahraje soupeři a kolik přimaku pošle do nikam

Reagovat
Pablos

Tak ten se zase jednou povedl

Reagovat
Greny

Jediný štěstí, že Standa není asi na soupisce pro poháry jinak tam dneska byl taky

Reagovat
Pablos

Jediná kaňka no

Reagovat
KingMaster13

Žádost:::: Žádám o smazání svého komentáře nahoře abych si po přečtení sestavy mohl podat nový tip. Kurva kdo mohl tušit že nastoupí Bořil Okay, takže Tip: 0:2

Reagovat
Igner Farnsworth

Tip 0:1

Reagovat
DieFohlenBMG

Totální úlet

Reagovat
oli9

Bořil Holeš?.. Ty vole vždyť to bude průchodak a už v 15 minutě 2 žluté

Reagovat
djwenca

Nějaký stream prosím? Na sportavsekolemnej.cz, na co jsem vždy spoléhal, už žádné odkazy nejsou

Reagovat
Pablos

Po sestavách, měním tip Tenhle mišmaš lopaťáku prostě musí udělat nějákou haluz roku Takže…

Tip: 3:0

Reagovat
Bagr007

Zkazil ti to Buren

Reagovat
Pablos

Jj taky jsem si to říkal

Reagovat
Nadržený šimpanz

Slavia mi strašně připomíná Oktagon. Dříve jakžtakž úspěšný, v současnosti jen nafouknutá bublina, co se jen snaží působit světově, ale pomalu a jistě to začíná drhnout a až to praskne, tak to bude mega průser. Teda aspoň pro ně, obě dvě organizace nesnáším

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Vy jste co? Clash of the Stars?

Reagovat
letitfly

Reagovat
letitfly

A Sparta Clash of the Stars? Parta bizarních lobotomů využívá díru na trhu

Reagovat
exse

Dude, nech si to pro psychologa, tady ti nikdo s komplexy nepomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Připravíte se na zápas tak, že budete chtít vyhrát?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tyvole, to studio na Sportu, to je hrůza

Reagovat
Pablos

V italištině to bude ale

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Klidně tam můžou nechat toho Itala

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to připomnělo zlaté časy na ČT

Reagovat
Largo

Forza Roma!

Reagovat
KnoxXx

totalny beton od Trpisa

Reagovat
fabec1222

Italskej komentář

Reagovat
Coutinho10

italskej komentář by mi nevadil škoda

Reagovat
Pablos

Škoda že souběžně

Reagovat
Largo

Reagovat
GabrielBatistuta

Super! Italskej komentar

Reagovat
fabec1222

To je zas zvuk Sport2 to má vždycky ozvučené nějakou bandou ochotníků, když jsou přímo na stadionu

Reagovat
Largo

Reagovat
fabec1222

A te´d double komentář od obou

Reagovat
Tromas

Někdo stream?

Reagovat
mrtvej ofsajd

Streambible.com a tam si najdi sks a link, který ti dobre pojede.

Reagovat
djwenca
Reagovat
Reggie

Reagovat
fabec1222

Se tam perou o mikrofon nebo co? Ať mu dá Micka do držky a je klid

Reagovat
Vinci

Reagovat
Pablos

Oba týmy v plné palbě

Reagovat
Reggie

Byl by stream pls kluci?

Reagovat
Greny

Ten Doudera tam bude téma rukama fanoušky hecovat pri každým rohu?

Reagovat
DieFohlenBMG

Za dlouhý roky mě sral Krmencik a teď Doudera

Reagovat
DieFohlenBMG

To musí být rychle presto špagéty

Reagovat
Truffaldino

Jsem zvědavej, jak dlouho to tempo Slávka udrží, pořád to je ale jen honění míče někde u postranní čáry.

Reagovat
Greny

Ten trávník je zase v prdeli že ?? Ale ne tolik jak ten predchozi

Reagovat
naheCZ

Mírně ohořel

Reagovat
KnoxXx

zatial slusny festival nekvality z oboch stran

Reagovat
naheCZ

Zafeiris je teda slušně okopávanej

Reagovat
Greny

Rozhodčími se to pěkně za chvíli vymkne když za takový zákroky nedává karty...

Reagovat
ratusek

To je fotbal ty vole. Slavia se snaží, ale nemá kvalitu a AS se ani nesnaží a při každým kontaktu leží jak buzíci

Reagovat
KingMaster13

Rozhodčí zvolil hrozně blbej metr. To za chvíli po nějaký strkanici budou 2 redky na každý straně

Reagovat
Zephyr

jn, taky mi přijde, že se ten papiňák pomalu tlakuje a brzo to pořádně bouchne

Reagovat
naheCZ

Chytil

Reagovat
John Obi Mikel

To byla těžká pozice.

Reagovat
Salfovic

Nedívám se, mohu se jen zeptat, v jaké sestavě a rozestavení Slavie skutečně hraje, díky.

Reagovat
DieFohlenBMG

To nevím, ale Masíčko hraje pravého stopera/levý křídlo

Reagovat
Salfovic

Tak aspoň jestli je to na dva či tři stopery a co hraje Bořil

Reagovat
John Obi Mikel

Platí, co jsem psal já.

Reagovat
Mouser

Je to nejvic asi takovy 3-5-2 s tim ze Masopust se hodne vytahuje, Jurecka hraje spis kus pod hrotem, a Provod se pohybuje po celym hristi

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, mohl být pěkný gól

Reagovat
KingMaster13

Škoda....tohle kdyby dal tak je génius Jinak dneska mě Mojma docela sere zatím. Víc rakví vše kolem než hraje

Reagovat
djwenca

naopak dobře pokrývá tělem míč

Reagovat
monty25

Chytil Reakce některých spoluhráčů mluvily za všechno...

Reagovat
Largo

Docela dost faulu na nas, tohle by mel sudi trochu krotit…

Reagovat
John Obi Mikel

Podle livesportu 4:4, ale nevim jak to maj aktualizovaný.

Reagovat
naheCZ

Když on skoro nic nepíská

Reagovat
Largo

Prave, skoro nic nepiska. Aspon ne Slavii.

Reagovat
John Obi Mikel

Píská na obě strany stejně, ten zákrok na Bořila taky měl být faul.

Reagovat
Truffaldino

Jo, ale za mě dobře. Zdržovat hru při každém drobném faulu je přesně ta hnusná taktika, kterou bychom chtěli hrát.

Reagovat
Largo

Ja to osobne taky nesnasim, ale dneska mi to prijde az moc, furt nas okopavaj.

Reagovat
KingMaster13

Píčo ale tenhle faul na Provoda byl hnus

Reagovat
KnoxXx

skoro najvacsi nefutbalista Provod kope standardku

Reagovat
andrew96

Reagovat
JackBlack

To je zrovna z týmu jeden z fotbalistů

Reagovat
JackBlack

I když to po tom zranění už moc nevypadá

Reagovat
KnoxXx

tak latka je nastavena nizko, to je pravda, ale aj tak to bije do oci (toboz ked tam mas gigahviezdu Zafeirisa)

Reagovat
JackBlack

Zafeiris není levák a bylo to docela v úhlu na levou

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Provod má skvělou techniku

Reagovat
DieFohlenBMG

Evropská liga je zkorumpovaná, to mi nikdo nevymluví

Reagovat
Mervin

Provod

Reagovat
DieFohlenBMG

Rozhodčí dostal úkol nedat kartu v prvním poločasu

Reagovat
andrew96

Oscar je láska.

Reagovat
naheCZ

Jasně a nám tohle píská

Reagovat
Nuno čomes

Udělal už Provod dneska něco dobře?

Reagovat
KnoxXx

nedostal zltu kartu (ale to asi nie je uplne jeho zasluha)

Reagovat
Pablos

Udržel spoustu míču, posral finální situace a párkrát fauloval… celkově docela slušnej výkon.

Reagovat
Komix

Reagovat
Squinty

To je fotbal panečku

Reagovat
Mervin

Ta banda morgošů se umí jenom válet.

Reagovat
mastakillah

Ten Paredes je tak nesympatická krysa

Reagovat
naheCZ

Jurečka jak mu vždy ten míč uskočí 2 metry od nohy

Reagovat
John Obi Mikel

Řím ani jednou nevystřelil a ani moc nebyl za půlkou. Dozadu dobrý, dopředu to snad jednou protrhneme.

Reagovat
naheCZ

Tam by místo Chytila a Jurečky musel být někdo normální Ale Chytil teda aspoň dokáže podržet míč

Reagovat
KingMaster13

Hrají co potřebují, oni nesmí prohrát o 2 goly a zároveň se snaží šetřit síly na Lazio jak jen to jde.

Reagovat
Truffaldino

Je tu někdo, komu se ten fotbal líbí?

Reagovat
Salfovic

Minimálně Ivánkovi.

Reagovat
Pablos

Víc jak ten fotbal v Římě

Reagovat
Komix

Paedres dobrá píča jinak dobrej poločas od nás, Řím neměl nic, má to intenzitu

Reagovat
KingMaster13

To je hroznej fotbal U nás cením alespoň tu aktivitu a snahu ale ty vade šílený. Ta naše tvrdá hra až někdy za hranou se mi nelíbí, u Říma mě zase sere že to jsou hrozný bolístka. Celkově ta úroveň je shit. Jestli ale urveme nějaký body, čert to vem.

Reagovat
John Obi Mikel

Klasické italské catenaccio

Reagovat
Alberto Aquilani

Here we go!!! Som ale trošku sklamaný, že to zaznelo až z 221. komentu

Reagovat
John Obi Mikel

Nebylo to ve studiu? Nekoukal jsem.

Reagovat
Alberto Aquilani

neviem, kukám anglický stream a tam nás je.ú celý polčas, ani catenaccio použiť nemusia :P

Reagovat
Largo

Reagovat
Igner Farnsworth

Provod je lahůdka podle očekávání, doufám že bude hrát za repre co nejvíc a snad ho někdo koupí to by bylo vysvobození pro nás.

Reagovat
Salfovic

Kdo by ho asi tak kupoval.

Reagovat
Igner Farnsworth

Zázraky se dějí

Reagovat
Pablos

Provod nehraje něják zle… zase obliba si někoho najít ?

Reagovat
John Obi Mikel

Dnes není horší než chválený Zafeiris.

Reagovat
Pablos

Jen je na očích, protože je aktivní. Ale že 2x posere finálku… no bóže no.

Reagovat
Igner Farnsworth

Já měl za posledních asi 15 let v ''oblibě" pouze dva hráče, kteří mě fakt vytáčeli a to byl Lallana v liverpoolu a teď po dlouhý době Provod.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Slavii nejde nic moc vyčítat, hrajou na plno. To, ze tam není kvalita, he hina věc. Škoda, že ze žádný standartky nezahrozime.

Ogbu parádní.

Reagovat
Coutinho10

pokud budeme takto pokračovat, tak si myslím, že to zvládneme

Reagovat
John Obi Mikel

Co vyvádí Liverpoolští?

Reagovat
Coutinho10

ono dost protočená sestava, Diaz to sám neutáhne a mají celkem nahráno i tak, takže mě to nepřekvapuje

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Alberto Aquilani

Všetko podľa očakávania. Zatiaľ s prsom v zadku. DAJE JOSE

Reagovat
KingMaster13

To 1. místo si v klidu pohlídáte. S tím i Jose přijel aby to v tý skupině udržel na 1. fleku a neztratil moc sil na derby

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja neviem, a neberie viac síl stále behať za loptou ako ju sem tam aj podržať a niečo si vytvoriť? Lebo škoda že na derby z tohto tímu nebudú hrať len 3 hráči, a z toho 1 je brankár.

Reagovat
DieFohlenBMG

Maxi Talíř gól

Reagovat
Pablos

Musím pochválit Chytila… co ten udrží tělem zády k bráně dnes míčů

Reagovat
djwenca

Reagovat
naheCZ

Tohle má výborný, ale pak z toho nikdy nic nevytěží. Možná kdyby měl vedle sebe někoho jiného, než Jurečku...

Reagovat
Pablos

Jo hovno z toho většinou… ale dlouho jsem nic od českýho hráče na takové úrovni neviděl

Reagovat
Greny

Videl jsi Choryho na konci poločasu? To jsem taky dlouho na takové úrovni nevidel

Reagovat
naheCZ

Co tam předvedl?

Reagovat
Greny

Dostal fakt famózní balón za obranu(myslím Jirka) na malý vápno před ním jen brankář a kolem něho vůbec nikdo třeba nejblíž metr a půl obránce ve skluzu....

Nevim zda chtěl střílet nebo zpracovávát, nějak se mu to zamotalo a byla z toho taková malá domu

Reagovat
John Obi Mikel

Franco Šilhavý ví, co dělá

Reagovat
Pablos

Nic jsem nevidel ze z Plzně zatím

Reagovat
DieFohlenBMG

Mojmír Chytil, nejlepší ve hře zády

Reagovat
Pablos

Tak přihrávky na něj jsou takový. Nicméně podrží v těžkých situacích pro něj.

Reagovat
Greny

Chtělo by to aby dala Slavia rychle gól ..

Zajímalo by mě totiž zda hrají dobře nebo se jen AS nechce

Reagovat
KingMaster13

My nehrajeme moc dobře, jsme aktivní to jo ale je to Římem, že se snaží šetřit síly na Lazio

Reagovat
kilobyte

AS remíza bohatě stačí. Může si dovolit i prohru o gól. Takže i kdyby dostali gól, tak pořád nemusí zabírat.

Reagovat
KingMaster13

Přesně, navíc pak mají doma Tiraspol, těm nasází spoustu golů. My už to skore nebudeme mít kde udělat.

Reagovat
Greny
Reagovat
naheCZ

Pro isport za paywall ne? Ale vážně, jsem na tohle hodně zvědavý. Spousta českých hráčů by raději držela hubu až do konce

Reagovat
John Obi Mikel

Proč na sebe vlastně zvedáme tlak před klíčovými zápasy o postup?

Reagovat
Greny

Já to naopak chápu, vedení repre včetně Fouska se k tomu vyjadřuje všelijak viz to že bude schůzka pak že se nic nemění atd...

Otázka zda bude Barák diplomat nebo se nasere a vše řekne ...

A novináře taky chápu to téma bude lákat lidi

Reagovat
John Obi Mikel

Hrozně hloupý přístup, ničemu to nepomůže.

Nejdřív se v médiích objeví jak je to domluvený se Svědíkem a teď tohle. Házíme si klacky pod nohy.

Reagovat
Kily

nepochopitelné

Reagovat
Salfovic

Už dostal info, že Šilhavka končí, tak bude dělat ramena.

Reagovat
KingMaster13

Jako jestli chce natřít Šilhavýho a vedení nároďáku tak ať to udělá po Moldavsku a nezvyšuje teď tlak. Chceme všichni změnu ale zároveň ten postup je pro nás teď důležitej.

Reagovat
kilobyte

Za to arogantní chování realizáku a Fouska si to zaslouží. Klidně ať nepostoupí. Aspoň se pak nebudou plácat po ramenou, jak jsou vlastně dobrý.

Reagovat
KingMaster13

Pro náš fotbal to je zásadní. Ať se postoupí a pak z nich udělají dementy.

Reagovat
kilobyte

Když se postoupí, tak řeknou, že to dělají dobře. Liga už je od FAČRu odstřižená, tak to zase tak zásadní není.

Jen ať se v tom vykoupou.

Reagovat
KingMaster13

Ne, budou pod šílenou kritikou i tak.

Reagovat
kilobyte

Ale budou ji odrážet tím, že mají úspěch. A nic se nestane.

Reagovat
Nuno čomes

Proč by to nemohl udělat i teď? Každý sraz se o něm mluví, tak třeba se aspoň bude vedet.

Reagovat
Kily

aby po něm nevystoupil i Krejčí, prý má problémy s třísly, nemůže trénovat a návrat je tak na 20%

Reagovat
naheCZ

Musím vyzdvihnout Provoda...tak to jo no.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
John Obi Mikel

Fukal ve studiu vyzdvihl jedno jméno a to Provoda. "Provod je pro něj šéf hry Slavie v prvním poločase."

Trošku odlišné od místních diskutérů...

Reagovat
John Obi Mikel

Proč tam je vůbec Fukal a nevzali tam nějakého Slávistu???

Reagovat
DieFohlenBMG

Nafukal nejvíc

Reagovat
Pablos

Kvůli objektivitě… se Šmicrě by to nefungovalo

Reagovat
naheCZ

Maso

Reagovat
KnoxXx

Boril

Reagovat
Mirek na tenisu

Roma potvrzuje že dnes výkonností nepatří mezi italské top kluby. Hraje velmi sterilní fotbal. Je pravda, že ji chybí pár opor ( např. Abraham)

Reagovat
Largo

Abraham opora? Je videt, ze AS moc nesledujes.

Reagovat
Mirek na tenisu

Máš pravdu. Ale Abraham je kvalitní hroťák ošlehaný PL.

Reagovat
Largo

To nepopiram a v prvni sezone nas tahal slusne. Ale nebyt zraneni, uz je v PL zpatky, pry byl domluveny prestup do Evertonu.

Reagovat
John Obi Mikel

Inženýýýr Jurečkaaaa

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
John Obi Mikel

Chytil pěkně vrátil

Reagovat
Coutinho10

ještě, že to ten obránce přeběhl

Reagovat
Pablos

Kanonýr Jurečka

Reagovat
Sigma Olomouc

Jurečkaaaaaa

Reagovat
Mervin

Jurečka kanonýr

Reagovat
Pablos

Reagovat
ratusek

čekal jsem, že to nedá a moc nechybělo

Reagovat
KingMaster13

jjjjooooooooo Ty vole ale on to málem zase posral

Reagovat
Greny

Reagovat
Nuno čomes

Malá branka

Reagovat
Pablos

Chytil na Poboráka

Reagovat
mrtvej ofsajd

Goool

Reagovat
monty25

Pěkná akce Gól sice šmudla, ale platí.

Reagovat
andrew96

Provod a Mojma.

Reagovat
naheCZ

Mandous to už jsem viděl jak zas z první šance dostaneme

Reagovat
mrtvej ofsajd

Taky

Reagovat
Pablos

Ufff, už se probouzí špageťáci

Reagovat
Greny

No nic Jurecku ceka dodátecna nominace

Reagovat
naheCZ

Gola line technology vždyť to musel každej vidět

Reagovat
Coutinho10

museli jí prodat

Reagovat
KingMaster13

Teď jim hlavně nedejte druhej. Oni budou 10 minut zlobit ale pak se to vrátí zase do sleep modu. Druhej gol by je vydráždi protože by kvůli situaci ve skupině museli jezdit

Reagovat
naheCZ

Ten Masopust je tak strašné hloupej hráč

Reagovat
Pablos

Slavia dá gola a přestala běhat mi přijde

Reagovat
John Obi Mikel

Nebo Řím začal

Reagovat
Pablos

Oboje

Reagovat
fabec1222

Ani jedno

Reagovat
burinka

Reagovat
Pablos

Jak někdo může hejtit Provoda, když je Masíčko na hřišti

Reagovat
KingMaster13

Maso To je blb

Reagovat
C-M@ster

Tohle dělám, když su unavenej. Asi bych ho stáhl.

Reagovat
KingMaster13

Jasně, Řím má v základu samé obry a dávejte jim standartky Kurva tak snad nepřestaneme hrát ne? Už se opakuje to co s Plzní

Reagovat
naheCZ

*basketbalisty

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda Jurečka hezky uvolnil Chytila.

Reagovat
naheCZ

Chytil

Reagovat
ratusek

ty vole ten Chytil je naprosto zoufalej

Reagovat
pingla

chytil tpč takový miss

Reagovat
John Obi Mikel

Ajaj, Paulo jde na věc

Reagovat
fabec1222

Jak tam telefonujou s Mourinhem

Reagovat
John Obi Mikel

Ten druhý gól by se hodil Škoda

Reagovat
naheCZ

Bych toho Masopusta raději střídal

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
GabrielBatistuta

Klasika

Reagovat
C-M@ster

Řím s nulou na kontě neskončí. Chce to dát druhej, jinak rip... Dybala .

Reagovat
KingMaster13

Hlavně ten Masopust....to je časovaná bomba

Reagovat
fabec1222

Vybouchla

Reagovat
John Obi Mikel

Boom

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
andrew96

Jurečka baroko.

Reagovat
naheCZ

Chtělo by to oživit sestavu, ne všichni mají síly na rozdávání

Reagovat
DieFohlenBMG

Prosím vystřídej Masáka

Reagovat
fabec1222

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Reagovat
DieFohlenBMG

To se nevochodí

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Freedo

Reagovat
KingMaster13

Sakra Jindro oživ to, na co kurva čekáš

Reagovat
fabec1222

Demolice. Sparta - Barca hadr.

Reagovat
naheCZ

Masoooooooooo Jindra génius, že ho nestřídal

Reagovat
Salfovic

OT: Na livesportu je u Plzně ve druhém poločase uvedeno 0 střel celkem a xG 0,2. To je nějaká blbost, ne ?

Reagovat
John Obi Mikel

Masopuuuuuuuuust

Reagovat
Coutinho10

Yeeeeeeees Masooooooooo

Reagovat
C-M@ster

GOOOOL JTVCD - MASOPUST

Reagovat
Pablos

Pablos

09.11.2023

20:02

Jak někdo může hejtit Provoda, když je Masíčko na hřišti

Není zač

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Vinci

Reagovat
monty25

Masopust

Reagovat
Mervin

A zrovna maso

Reagovat
andrew96

Dva nejhorší na place střelci.

Reagovat
KingMaster13

Piči a teď nás zabijou za to že jim bereme 1. flek. Teď čekám neskutečnej tlak až do konce

Reagovat
Pablos

Ty si hroznej strašpytel Naopak bude na 3:0 ať má Slavia lepší vzájemný i

Reagovat
mrtvej ofsajd

Joooooooooo

Reagovat
Nuno čomes

Masopust za repre střed zálohy

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Všichni tady na něj nadáváte a on dá gól vy kokoti

Reagovat
Mervin

EF power

Reagovat
Pablos

No vždyť tak to funguje

Reagovat
burinka

Reagovat
fabec1222

Šilhavý už volá Barákovi, že může jít leda do prdele.

Reagovat
John Obi Mikel

To se mu nedovolá, Barák je na lávce Fiorentiny.

Reagovat
naheCZ

Ševčík zas na 3 zápasy zpátky

Reagovat
Heisenberg

Minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Ten výraz Šilhavky ... takže Maso s Provodem základ proti Polsku.

Reagovat
Salfovic

I s Juečkou, kterého ještě donominuje.

Reagovat
Heisenberg

Lukaku 90+5 prdelí sníží a Jožo vyletí z tribuny na hřiště jak na Nou Campu.

Reagovat
Rothbard

Liverpool Plzeň Slavisti v repre v základu

Reagovat
C-M@ster

Jasná žlutá

Reagovat
monty25

Lehce OT: Servette vyrovnalo.

Reagovat
John Obi Mikel

Otočilo

Reagovat
monty25

Škoda, mohli jste už dneska slavit postup.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Aspoň si šerifové vykartovali 2 hráče.

Reagovat
DieFohlenBMG

Rozhodčí píská hodně zajímavě

Reagovat
John Obi Mikel

Douděra je hroznej komediant

Ta gesta Nemá on italskou krev?

Reagovat
andrew96

Spíš vždy v šatně odloží mj. mozek.

Reagovat
thewall

Zrcadlení. To používáš, když chceš dosáhnout lepšího přijetí od partnera v komunikaci.

Reagovat
Puskas

Douděrini?

Reagovat
naheCZ

Co to ten rozhodčí blbne zas?

Reagovat
John Obi Mikel

Sudí

Reagovat
Strakosha

Ten Douděra je hrozná mrdka

Reagovat
thewall

Reagovat
C-M@ster

???

Reagovat
Heisenberg

Kontumace

Reagovat
KingMaster13

Ježiš hlavně neudělejte nějakou blbost

Reagovat
Pablos

Rozhodčí A ještě ten Oskar jak ho fakoval Sudí za hrozný kašpary

Reagovat
Mass

Rozhodčí celkem oprávněně (protože se to děje v jiných zápasech), že Slavie bude chtít zdržovat. Proto dostal Van Buren kartu a ještě Oscar vynadáno, i když v tom byli nevinně.

Reagovat
Pablos

Vždyť ho tam nechtěl pustit. Pak ho tam poslal aniž by kdy zvedl čísla předtím… oprávněně byl Mick zmatenej. Rozhodně za to může rozhodčí.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Toho si právě hlavní nevšiml, že to zdržení způsobil čtvrtý rozhodčí.

Reagovat
Pablos

No tak jak můžeš napsat oprávněně, když jsou tým sudích

Reagovat
Mass

Protože jsem myslel hlavního. Z jeho pohledu to vypadalo, že Slavia zdržuje.

Reagovat
Lemond Laws

Co tam vytvářel ten pomezní u toho rohu pak? Oscar už je venku, může si jít, jak rychle chce

Reagovat
Pablos

no úplně mimoň no

Reagovat
andrew96

Chytil famózně. Ten prostě musí hrát, dost jiný level než Jurečka.

Reagovat
Pablos

Už jsem i zapomněl, že existuje nějákej Hromada

Reagovat
naheCZ

Buren vole

Reagovat
John Obi Mikel

Buren Škoda

Reagovat
Mervin

van Buren

Reagovat
naheCZ

Plzeň koukám našla recept na klasický český konec...VAR

Reagovat
monty25

Van Buren Mohla být lepší vzájemná bilance...

Reagovat
naheCZ

Snad se nám podaří mít lepší skóre

Reagovat
monty25

Reagovat
bartes

Buren klasik

Reagovat
KingMaster13

Micku

Reagovat
John Obi Mikel

Joooooooo

Reagovat
pingla

Ogbu dnes > van Dijk v nejlepších letech

Reagovat
Kejza

Reagovat
mrtvej ofsajd

V ang streamu ho opakovaně chválili. Pro ne hrac utkání

Reagovat
pingla

já si nepamatuji, že by ho dnes někdo překonal v souboji, strašně dominantní výkon, Lukaku úplně tužkový, Dybala taky

Reagovat
andrew96

Měl tam jedno dost šíleně vystoupení, po němž mohl vyrovnat Belotti.

Reagovat
KingMaster13

Yes, paráda. Zápas nebyl moc hezkej ale ty emoce, to byla paráda Další velké vítězství na Evropské scéně

btw: Proto jsem chtěl Italy, oni ten venkovní zápas vždy šíleně podcení

Reagovat
Alberto Aquilani

Nepodcenili nič, normálne takto hrajú stále

Reagovat
Kejza

nebyl možná tolik hezkej, protože to ani nebyl moc souboj, kontrolovali to

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš odchodí. Mají před sebou derby, prostě se na to vysrali. Úplně bez motivace.

Reagovat
KingMaster13

respektive tak no, teď dostala přednost liga prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem z toho měl ten pocit. Ale nechci snižovat Slávii, ten výsledek je parádní.

Reagovat
KingMaster13

Výsledek je naprosto v topu.

Reagovat
Mass

Kdyby to byla pravda, tak nemaj finalistu LM a EL. A btw Slavia právě teď toho finalistu (a prohráli jen na penalty), porazila v EL. Proč snižuješ výkon Slavie?

Reagovat
KingMaster13

Protože reálné měření sil proběhlo v Římě, tam bylo vidět, když k tomu přistoupí jak mají tak mají převahu. Dnes to prostě podcenili. Nesnižuju ten výkon, Slavia předvedla to co měla aby tu výhru měla (kdyby zahrála prd tak by jí ten slabší zápas Říma nepředvedl, jen to je prostě realita)

Reagovat
Mass

Já zase můžu argumentovat podobným nesmyslem jako ty, že Slavia nehraje venku moc dobře a že to nebylo "reálné" měření.

Reagovat
KingMaster13

No tak musíme do finále no abychom to zjistili na neutrální půdě kdo má pravdu

Reagovat
John Obi Mikel

Beru

Reagovat
KingMaster13

A tam ideálně budu doufat, že se budu mýlit

Reagovat
Mass

No hlavně, kdyby to Římani chtěli nějak dnes vypouštět, tak by dali náhradníky, ne? A koukám hrála snad až na dva hráče stejná sestava jako proti Interu v lize.

Reagovat
KingMaster13

Tak ono jde o přístup/hlavu. Když si řekneš že si jdeš pro remízu/prohru o gol ať se pošetříš tak se ti prostě nechce. Nemusí to automaticky znamenat že protočí 10 hráčů.

Reagovat
Mass

Ani jedno se jim ale nepovedlo.

Reagovat
KingMaster13

No nepovedlo Je dobře že jsme měli kvalitu na to, to využít

Reagovat
smazaný uživatel

Však právě proto, že hráli v top sestavě, tam mohla hrát roli buď únava nebo motivace. Mně teda z jejich výkonu, pohybu, výrazů atd. nepřišlo, že by tomu dneska dali 100%. Asi to je subjektivní, ale člověka to napadne, když hrají co 3-4 dny zápas a to hlavní pro ně přijde v neděli. Pro Slavii to dneska byl svátek, pro ně no name tým z ČR a to hlavní uhráli doma.

Reagovat
Mass

Twl pocit z výrazu, co to je za měřítko

Reagovat
smazaný uživatel

To je měřítko pro můj názor. Pokud chceš něco jiného než tvoje nebo moje subjektivní pocity, tak kontaktuj hráče Říma a zeptej se přímo jich, jestli hráli na 100% nebo ne

Reagovat
Mass

Tak to by byla další nespolehlivá metoda, protože by určitě řekli, že hráli na 100%.

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je fakt

Reagovat
Freedo

Venkovní zápas byl silně ovlivněnej inkasovaným gólem v první minutě. To pak šla veškerá taktika do háje. Nebýt tý chyby Holeše, tak věřím, že to taky vypadalo jinak. Takže určitě bych neřekl, že to dnes vypustili.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Kocour Klapuška

Radši se nauč česky místo tohoto kybicování

Reagovat
DieFohlenBMG

Igoh Ogbu, král všech moří. Dneska se prodal do PL

Reagovat
Greny

Hezký výsledek, AS se moc nepredrelo postup by měl být skoro jisty

Reagovat
Salfovic

Já nechápu, pro radši nenasadil nějaké mladíky, když na to áčkaři takhle srali.

Reagovat
Truffaldino

Protože je klub prodal do Sassuola, aby mě na pokemony a Mourinhův megaplat.

Reagovat
Largo

Ja treba Pagana dneska cekal.

Reagovat
Truffaldino

On mohl dostat i Pisilli první minuty, ale čas dostal Costa a celkově jsou kvalitou dohromady na 30 minut max, letos měli dostávat prostor společně se Svilarem Volpato s Missorim, ale to bych se zase naštval.

Reagovat
Largo

Je to tak no. Ted se oba pomalu zacinaji objevovat jako stridajici v Sassuolu, minule mu pomohli svou spolupraci ke golu. Skoda. Ale neboj, my je zas za par let koupime za ranec zpatky, a pribalime Sassuolu dalsi nase talenty jako podekovani.

Reagovat
John Obi Mikel

Tomáš Holeš si dnes strčil Lakaku do kapsy Skvělý výkon.

Reagovat
delfin

6,750b

Reagovat
Salfovic

OT: Já měl za to, že Hložek hraje alespoň v EL.

Reagovat
wyqinac

hraje bohuzel jako vetsinu zapasu, strida v 85+ snad ho daji v zime nekam na hostovacku

Reagovat
Salfovic

Dneska 97´. To bych se Alonsovi vysral do boty.

Reagovat
srandamač

Reagovat
John Obi Mikel

Nechápu, že ho tam na Karabach nedá.

Reagovat
Nuno čomes

Jen proto, že je Čech?

Reagovat
John Obi Mikel

Jen proto, že je to slabší soupeř, kdy by mohli dostat prostor lavičkáři.

Reagovat
Mass

Třeba má arménské předky

Reagovat
lampas

Reagovat
Salfovic

Asi si chtěli zajistit postup z prvního místa, aby mohli zbylé dva zápasy ,,vypustít´´, takže v nich bude určitě v základu.

Reagovat
wyqinac

fc koeficient dneska opet plesa

Reagovat
Freedo

Skvělej výkon. Jen je škoda, že ten tým vždy potřebuje facku, aby se vybičoval k super představení. Ogbu úžasnej, Bořil nalevo taky. Do ničeho jsme je prakticky nepustili. V útoku se mi hrozně líbil Chytil. A Provod na pozici vejš taky zlepšení.

Trochu zklámání z italských fans. Velmi potichu, žádný tifo.

Dnes se slaví, ale zítra už se zase musíme přeorientovat na ligu. V Olomouci se musí vyhrát.

Reagovat
deporpepa

Že si já idiot nevsadil... Dneska v práci se mě kolega ptal, co ta Slavie.. a já že bych dal že Masopust dá gól...

Reagovat
Pharrell

Tento pocit velice dobře znám . I já mívám tyhle výčitky svědomí .

Reagovat
elChe

No kdybys vsadil, tak logicky gól nedá....

Reagovat
Pablos

Reagovat
deporpepa

Že si já idiot nevsadil... Dneska v práci se mě kolega ptal, co ta Slavie.. a já že bych dal že Masopust dá gól...

Reagovat
Cotton

Trpiš > Mourinho

Reagovat
Coutinho10

sestava byla celkem hatovaná, ale bylo od 1. minuty vidět, kdo chce vyhrát víc a to rozhodlo

super výsledek směrem do Evropy, že jsme ukázali, že stále můžeme vyhrávat velký evropský zápasy

Reagovat
Gimme

Slavia zasloužený vítězství, ale ten Douděra je hrozně labilní děvka

Reagovat
meno

Náš zmrdeček na hřišti Až odejde Bóřa, tak to bude táhnout on. Nedivil bych se, kdyby nosil za chvíli pásku

Reagovat
Pablos

Jinak jsou to od Plzně další 2 body (děleno 4, takže 0.500) do koef. za první místo ve skupině. A kdyby Slávia taky skončila nakonec první ve skupině, tak je to dohromady 1,500 ...což je už hodně slušnej bonus navíc.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Freedo

Četl jsem, že Plzeň z prvního místa půjde rovnou do osmifinále. Je to v EL stejný?

Reagovat
Kiwi-21

Jj je

Reagovat
Lemond Laws

a druhej tým z EL dostane vypadnutýho z LM, takže docela nic moc

Reagovat
Freedo

Díky oběma. Skóre bude hodně důležité Teď máme +8 a Řím +5.

Reagovat
Lemond Laws

Chytil neuvěřitelný, co udržel všechno za balony. To krytí míče a pozice ve kterých to udrží je neuvěřitelný na jeho postavu. Trochu zlepšit finální fázi a bude to dělo

Reagovat
Freedo

Chytil je docela specifickej v tom, jak běhá ohnutej. Bavil jsem se o tom s kámošem, který dělá fyzio a prý od toho může mít v budoucnu potíže. Dřív měl takový držení těla Dostál z Bohemky. Ale já mám pro ně pochopení, jsem docela vysokej a taky se trochu občas hrbím.

Jinak souhlas, Chytil má velkej potenciál a doufám, že bude hrát pravidelně. Na hrotu jsme to točili až moc.

Reagovat
Lemond Laws

Douděra slušnej lobotom

Reagovat
Lech

Reagovat
Lech

Byt tam nazivo, a videt jak trapni fans Slavie jsou, byl dneska zazitek snad vetsi, nez videt svuj klub. Vykon nekomentuju, vsichni videli. Sedet v domacim sektoru a poslouchat tupouny nadavat italsky byla lahudka. Vlastne celej stadion mel choreo, kdy nadavali italsky, potom vlastne celej kotel Svillarovi, a v zaveru nekdy v 88' kdy za stavu 2-0 nejakej zmrdskej ballboy nechce dat golmanovi mic asi 10 sekund se tam s nim vybavuje a nakonec mu ho hodi jak psovi nekam dopice, no hezky. Za vykon maji hraci slavie moje uznani, no fanousky maji jak z nejzaprdenejsi dediny

Reagovat
RuneSKS

Díky za názor, dál to znáš..

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele