základní skupiny - skupina C, 1. kolo
08.09.2022 18:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Betisu (© AFP)

Real Betis s Helsinkami neměl problém a vstřelil dvě branky

Helsinky sice nezanechaly špatný dojem a doma velkého favorita docela potrápily, ale na body to nestačilo. Dnes se prosazoval jen španělský Betis, kterému výhru zajistil autor dvou branek, útočník Willian José.

Trenér Manuel Pellegrini může být naprosto spokojený s tým, jak se jeho mužstvo prezentuje, jak v LaLize, tak i v Evropě. Právě na poli Evropské ligy dnes Béticos zažili premiéru a rozhodně se jim povedla. V prvních fázích hry to sice nebyla kdovíjaká přestřelka a šancí bylo pomálu, ale tempo hry udržoval především španělský soupeř poměrně vysoké.

A to přesto, že se mu už v 6. minutě zranil Juanmi a musel střídat, což narušilo jeho plány. Zaujala ale rána Carvalha a taky hlavička Pezzelly po rohovém kopu, na kterou musel brankář Hazard reagovat velmi rychle. Už se zdálo, že se oba týmy rozejdou do kabin za nerozhodného stavu, když to ve třetí nastavené minutě odmítl kanonýr Willian José. Po faulu Nassima Boujellaba se totiž postavil k penaltě a s přehledem ji proměnil!

Po změně stran hráli Béticos trochu tvrdě a izraelský sudí Reinshreiber musel hosty usměrňovat jak verbálně, tak karetně. Vážnější zranění ale domácím nezpůsobil nikdo. A zatímco brankář Bravo neměl moc práce, tak jeho protějšek brzy lovil míč ze sítě podruhé. A opět jej přemohl Willian José, který prokázal dobrý výběr místa a zvýšil na konečných 2:0 pro Španěly.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
John Obi Mikel

1:1

Reagovat
Bastaron

0:3

Reagovat
ladyboy arsenal

0:3

Reagovat
Elmas

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:5

Reagovat
Messiáš

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele