základní skupiny - skupina E, 4. kolo
04.11.2021 18:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Sofiane Feghouli (© AFP)

Galatasaray vedení neudržel, Lokomotiv na jeho půdě uhrál bod

Galatasaray si jakožto lídr skupiny E představoval asi o něco lepší výsledek než konečnou plichtu s Lokomotivem. Ten se ze dna tabulky neodrazil, přestože v Istanbulu uhrál poměrně cenný bod. Domácí mohli opravdu výrazně nakročit k postupu do jarní fáze Evropské ligy, ale chtěné vítězství neurvali, poněvadž na trefu Sofiana Feghouliho odpověděl Francois Kamano.

První poločas mnoho zajímavých momentů nenabídl, ten rozhodující v kontextu tohoto dění přišel na řadu až v jeho závěru. V úvodní dvacetiminutovce se Galatasaray dostal, na rozdíl od svého soupeře, přece alespoň ke dvěma střelám, nicméně Feghouli ve 13. minutě svou levačkou zamířil pouze vedle brány a v 18. minutě se s přesnou muškou nepotkal také ani Aktürkoglu.

Lokomotiv v průběhu dějství prvního vlastně zahrozil jednou jedinkrát. Poté, co se míč snášel vzduchem pod břevno a brankář Muslera nebyl vyloženě na svém místě, musel ho, padající za brankovou čáru, vyrážet pryč na poslední chvíli bránící van Aanholt. Zhruba po půlhodině hry se snažil ještě nerozhodný stav měnit Lisakovič, svou hlavou však jen přestřelil domácí bránu.

Ve 43. minutě, prakticky z ničeho nic, udeřil turecký celek. Po rychlém brejku van Aanholt za vápnem prostrčil balón na Feghouliho, ten si ho z otočky narovnal na pravou nohu a ukázkově zacílil. Jenže GS těsný náskok neudrželo, jeho protivník totiž srovnával v 72. minutě, to když prudká přihrávka Maradišviliho překvapivě skončila u zadní tyčky, odkud skóroval Kamano.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com, whoscored.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Elmas

Reagovat
John Obi Mikel

2:0

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele