základní skupiny - skupina F, 4. kolo
04.11.2021 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Guélor Kanga (© AFP)

Midtjylland vyhrál v Srbsku a vrátil se do hry o postup

Crvena Zvezda odmítla možnost rozlousknout skupinu F, když doma prohrála s Midtjyllandem. Klíčový moment celého zápasu přišel už ve dvanácté minutě, hosté dostali k dispozici dlouhou přesilovku a tu nakonec dokázali přetavit ve výhru.

Hříšníkem situace byl Milos Degenek, který zatáhl unikajícího Isaksena a rozhodčí Bognár vytasil z kapsičky červenou kartu.

Dánský klub věděl, že v Bělehradě musí vyhrát, pokud chce nadále pomýšlet na postup a měl územní i střeleckou převahu. Na velkou šanci si ale musel počkat až do 41. minuty, na hranici pokutového území se uvolnil Pione Sisto a Borjan musel do akce.

Po návratu z kabin se obrázek hry neměnil a v 50. minutě selhal ve své šanci dorážející Erik Sviatchenko. Přesto domácí inkasovali a kalich hořkosti si vypili až do dna. V 56. minutě zahrával Evander trestný kop, nastřelil Guélora Kangu a od toho se balón odrazil za záda bezmocného Borjana - 0:1.

Crvena Zvezda se v oslabení do velkého tlaku nedostala a navíc zaznamenala ještě jednu ztrátu, ve čtvrté minutě nastavení až příliš horlivě protestoval Marko Gobeljić a rovněž on musel předčasně po sprchy.

Paradoxně až poté přišla největší šance na vyrovnání, po trestném kopu se ve vápně vyšrouboval nejvýše Aleksandar Dragović a hlavou zamířil těsně vedle.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
Elmas

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele